Αποστολέας Θέμα: Αδειοδοτήσεις (ΕΕΑ)  (Αναγνώστηκε 46056 φορές)

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδοτήσεις (ΕΕΑ)
« Απάντηση #350 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 19:39 »
Ρε Αλέκο μου δε βαρέθηκες να εκτίθεσαι και να γελάει μαζί σου το πανελλήνιο. Αφού δεν μπορείς να σταυρώσεις νίκη σε αθλητική υπόθεση, άστο να πάει στο διάλο. Όχι τίποτα άλλο χαλάς τόση ενέργεια τζάμπα και τη χρειάζεσαι για να σώσεις τον βιαστή πελάτη σου. Για να χαλαρώσεις θα σου πρότεινα να κάνεις ασκήσεις εκγύμνασης πηδώντας μάντρες.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 19:48 »
Μπορεί να γελά μαζί του το πανελλήνιο αλλά καθόλου δεν τον ενοχλεί.
Πρώτον, είναι περιζήτητος για ευνόητους λόγους που δεν μπορούν να αναφερθούν (για επίσης ευνόητους λόγους  ::))
Δεύτερον, ακριβώς για τους πρώτους παραπάνω ευνόητους λόγους δεν θα μου έκανε εντύπωση να μας ξαναμπλέξει.
Σκοπός της ζωής του είναι να τον βλέπει η κάμερα (για ψυχιατρικούς ευνόητους λόγους  ::) ::))

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 19:48 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 20:03 »
Θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Κρίμσον αρχικά αν κάναμε ρεκόρ και δεν πέσαμε ποτέ από την 6η θέση φέτος.Τελικά ισχύει ή όχι;

Κάτι ρετρό τώρα...Έχυσαν όλοι οι παγουράδες...δάκρυα χαράς....

Για όσα περάσαμε και όσα θα ζήσουμε....

Ευχαριστούμε παιχταράδες και προπονητές για ότι κάνατε φέτος.Τώρα μπορείτε να απολαύσετε και ίσως να μας βγει σε καλό αυτό.Ποτέ δεν ξέρεις.

Όσο για τον Χβ δεν νομίζω να σταματήσει να είναι αυτοκαταστροφικός.Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτήν την ζωή.

Αλεκούκο πάρε τον Λευτεράκη και αντε....Μας τα κάνατε ζέπελιν...Αν προσφύγει πάλι, κατά την περίοδο 2028-29 θα βγει πάλι αρνητική απόφαση αν στο μεταξύ δεν έχει γίνει ΓΠΠ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 20:17 »
Προχωράνε σε νέα καταγγελία κατά του ΠΑΣ Γιάννινα Κούγιας και ΠΑΕ ΑΕΛ!
Νέα καταγγελία κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα πρόκειται να καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας, όπως ανακοίνωσαν πριν λίγο. Ο κ. Κούγιας μετά την πρωτόδικη απόφαση είχε προαναγγείλει ότι θα το κάνει, προκειμένου να διερευνηθεί το πως ξαναπήρε πίσω την ομάδα από τον κ. Αυδή ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Μάλιστα ο δικηγόρος κ. Παπαγεωργίου είχε τοποθετηθεί το πρωί στο συγκεκριμένο θέμα στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM και είχε απαντήσει: «Ο κ. Κούγιας έχει κάθε δικαίωμα, φαντάζομαι σταθμίζει αυτά που λέει και κάνει, αλλά το 2017 δεν υπάρχει πληρεξούσιο, αλλά ανάκληση πληρεξούσιου. Ό,τι κι αν γίνει η ομάδα θα το αντιμετωπίσει κι αυτό όπως πρέπει, Τώρα είναι στιγμή χαράς για όλη την πόλη, τον προπονητή, τους παίκτες και τη διοίκηση που έφτσαν την ομάδα σ’ αυτό το σημείο».

Στη νέα του ανακοίνωση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ζητάει αυτεπάγγελτη παρέμβαση της ΕΕΑ, ειδάλλως θα προχωρήσει ο ίδιος σε νέα καταγγελία.

Αναλυτικά:

Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι για την καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ για την παράνομη πώληση του 51% των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα από τον αχυράνθρωπο Χριστοβασίλη στον αχυράνθρωπο Γιάννη Αυδή, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αθωώθηκε λόγω παραγραφής της παραβάσεως, που τότε που έγινε τιμωρείτο με υποβιβασμό όπως είχε γίνει και με την Κέρκυρα του Λιμπάντση.

Μας κάνει εντύπωση το σκεπτικό της αποφάσεως, εάν είναι αυτό, γιατί δεν την έχουμε πάρει στα χέρια μας, αλλά ακόμη και με αυτή την εκδοχή αύριο κιόλας η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα πρέπει να κινηθεί αυτεπαγγέλτως κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί κατά την εκδίκαση της υποθέσεως ενώπιον της, ο Χριστοβασίλης παρουσίασε ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο εμείς αγνοούσαμε, με το οποίο μετά παρελθούσα ανακοίνωση της ΑΕΛ είχε ξαναγοράσει τις μετοχές από τον αχυράνθρωπο Αυδή, χωρίς πάλι να λάβει άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σε χρόνο που δεν έχει παραγραφεί η παράβαση.

Εφόσον μετά την σημερινή απόφαση η παράβαση έχει βεβαιωθεί και δεν έχει παραγραφεί, με τα συμβόλαια που έχει στα χέρια της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πρέπει να προχωρήσει σε νέα διαδικασία και με δεδικασμένο την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που δέχθηκε ότι η παράβαση έγινε, να εκδώσει νέο πόρισμα για την νέα παράβαση που δεν έχει παραγραφεί και να ζητήσει από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Super League 1 την παραδειγματική τιμωρία του ΠΑΣ Γιάννινα που έξι χρόνια εξαπατά όλες τις αρχές του ποδοσφαίρου, εκμεταλλευόμενος την παντελή έλλειψη ελέγχων των μετοχολογίων των ΠΑΕ και της προσωπικότητας των ιδιοκτητών τους.

Εφόσον η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν προχωρήσει σε αυτεπάγγελτη δίωξη, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καταθέσει νέα καταγγελία.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 20:19 »
Οι δικηγόροι του ΠΑΣ Γιάννινα Παπαγεωργίου και Λαζάνης στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM (audio)

*Στη φώτο το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τον κ. Λαζάνη αριστερά, τον κ. Παπαγεωργίου δίπλα του, τον κ. Χριστοβασίλη και δεξιά την κα Σεβαστοπούλου.

Δύο από τους τρεις δικηγόρους που χειρίστηκαν την υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα στην υπόθεση της καταγγελίας Κούγια, φιλοξένησε στην εκπομπή του στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 ο Γιάννης Γιαννάκης. Ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου και ο κ. Χάρης Λαζάνης μίλησαν για δικαίωση της ομάδας και των κόπων των παικτών και για απόφαση που θα χαροποιήσει όλη την πόλη, αφού η ομάδα θα παίξει κανονικά στα play-offs. Επίσης συνεχάρησαν την κα Σεβαστόπουλου για την άρτια προετοιμασία της υπερασπιστικής γραμμής της ΠΑΕ και τη δουλειά που έκανε όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικότερα:

Δημήτρης Παπαγεωργίου: “Χαρούμενοι που δικαιώθηκαν οι κόποι της ομάδας”

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα για το αγωνιστικό της επίτευγμα, το οποίο θελήσαμε να υπερασπιστούμε σ’ αυτήν τη συγκυρία. Είναι μεγάλο το κατόρθωμα διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε χαρούμενοι γιατί οι κόποι τους δικαιώθηκαν, όπως επίσης οι προσδοκίες και οι ελπίδες μίας ολόκληρης πόλης.

Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα την κα Σεβαστοπούλου και τον κ. Λαζάνη, που κύρια επιμελήθηκαν της υπόθεσης. Συνέβαλαν τα μέγιστα να παρουσιαστεί καλά η υπόθεσή μας και στο πρωτοβάθμιο όργανο και στην εφέσεων. Η δικιά μας η γνώμη εξ’ αρχής ήταν ότι η κατηγορία ήταν νομικά και ουσιαστικά αβάσιμη. Η παραγραφή δεν παύει να είναι ένας θεσμός του δικαίου μας κι αυτή».

Για το τι έπαιξε ρόλο και είχαμε την ανατροπή: «Όπως γράψαμε στα δικόγραφά μας, εμείς θεωρήσαμε ότι ήταν τραγικό νομικό σφάλμα της πρωτόδικης απόφασης το θέμα της παραγραφής. Τα περί διακοπής της παραγραφής, όποιος ξέρει στοιχειώδη νομικά, ήταν ένα νομικό έκτρωμα. Πιστεύαμε ότι οι εφέτες που είναι εμπειρότεροι, είδαν τα νομικά ζητήματα έδωσαν τη λύση που έπρεπε, εφαρμόζοντας το δίκαιο».

Για το αν έπαιξε ρόλο η γνωμοδότηση που είχε προσκομίσει το νομικό επιτελείο από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λαζαράτο: «Η γνωμοδότηση έπαιξε τον ρόλο της. Την πήραμε για την εφαρμογή του άρθρου 69 και 69Α. Είχαμε διάφορες γραμμές αμύνης στην υπόθεση. Θέλαμε να στηρίξουμε ότι το άρθρο με το οποίο παραπεμφθήκαμε  και τιμωρηθήκαμε αρχικά, δεν είναι άρθρο που επισείει κυρώσεις αφαίρεσης βαθμών. Είναι ένα άρθρο που καθορίζει τις προϋποθέσεις κάποιου που θέλει να έχει τις μετοχές μιας ΠΑΕ. Αυτό αφορούσε η γνωμοδότηση του κ. Λαζαράτου και ήταν πολλαπλώς χρήσιμη και θα είναι και νομολογιακά χρήσιμη στο μέλλον».

Για την απειλή Κούγια προ μερικών ημερών ότι θα ξανακάνει καταγγελία για το πληρεξούσιο του 2017: «Ο κ. Κούγιας έχει κάθε δικαίωμα, φαντάζομαι σταθμίζει αυτά που λέει και κάνει, αλλά το 2017 δεν υπάρχει πληρεξούσιο, αλλά ανάκληση πληρεξούσιου. Ό,τι κι αν γίνει η ομάδα θα το αντιμετωπίσει κι αυτό όπως πρέπει, Τώρα είναι στιγμή χαράς για όλη την πόλη, τον προπονητή, τους παίκτες και τη διοίκηση που έφτσαν την ομάδα σ’ αυτό το σημείο».

Λαζάνης: “Είμαστε δικαιωμένοι”

Ο κ. Λαζάνης ανέφερε αρχικά: «Είμαστε ηθικά και ουσιαστικά δικαιωμένοι, πολύ χαρούμενοι και συγκινημένοι. Η ουσία όμως μετράει και η ουσία είναι ότι η ομάδα πήρε 40 βαθμούς και θα μπορεί να τους υπερασπιστεί για να διεκδικήσει ακόμα και έξοδο στην Ευρώπη. Πιστεύουμε σε αυτούς.

Το νομικό κομμάτι τελείωσε, είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, εγώ προσωπικά ως Χάρης Λαζάνης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην κα Σεβαστοπούλου που έκανε ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς, αν όχι όλο και τον κ. Παπαγεωργίου που με την εμπειρία του πρόσθεσε μεγάλη βοήθεια στην προσπάθειά μας».

Για όσους βιάστηκαν να κατακρίνουν το νομικό επιτελείο: «Εμείς δεν ασχολούμαστε με κριτικές. Έχουμε μάθει από το πρώτο έτος της δικηγορίας ότι όταν κάποιος χάνει μία δίκη, τότε φταίνε οι δικηγόροι.  Δεν ασχολούμαστε με αυτά, είναι μικρότητες. Σήμερα είναι μέρα χαράς, γιατί οι παίκτες και ο προπονητής θα αφοσιωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι».

Για το αν υπάρχει περίπτωση κάποια ομάδα να μπλοκάρει αυτήν την απόφαση και να μην επικυρωθεί αύριο η βαθμολογία: «Όχι, έχει τελειώσει η υπόθεση. Θεωρητικά θα μπορούσε μία ομάδα να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στο Διαιτητικό της ΕΠΟ, αλλά έχει κριθεί με νομολογία όταν προσέφυγε ο ΠΑΟΚ κατά του Πλατανιά για να μην επικυρωθεί η βαθμολογία. Αλλά την έχασε. Από την όλη συμπεριφορά των ομάδων γενικότερα διακρίνω ότι δεν ασχολήθηκε κανείς και όλοι θέλουν οι αγώνες να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους. Έχουν όλοι εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Και οι δηλώσεις του κ. Νιόπλια είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Ακούστε το ηχητικό
https://dai.ly/x88pj1x
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 20:19 »
Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα: «Δικαιωθήκαμε γιατί θα ήταν αμαρτία»
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία επιστρέφει τους 5 βαθμούς στην ομάδα της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να μπαίνει στα play-offs.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΜΑΡΤΙΑ!!!

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συγχαίρει όλους τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές για την εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Η έκτη θέση είναι επιστέγασμα της λειτουργίας μιας αρμονικής οικογένειας καθ όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Συγχαρητήρια και στο νομικό τμήμα της ΠΑΕ που βοήθησε τα μέγιστα στην ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης της αφαίρεσης των βαθμών, καθώς και της διοίκησης της ΠΑΕ που ήταν πεπεισμένη για την αθωότητα μας λόγω παραγραφής.

Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας προσφέρατε!!!

εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 20:22 »
Σεβαστοπούλου: «Πλήρης δικαίωση η αθώωση μας»

Στο PASsports.gr μίλησε μετά την οριστική αθώωση του ΠΑΣ Γιάννινα και την επιστροφή των πέντε βαθμών η δικηγόρος Χρύσα Σεβαστοπούλου που εκπροσωπεί την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σε όλες τις υποθέσεις από το 2016.

Η Χρύσα Σεβαστοπούλου στις δηλώσεις της τόνισε ότι αυτή η υπόθεση δεν έπρεπε να φτάσει ως την Εφέσεων, αλλά κατά την άποψη της η δικαστής της Super League δεν ήθελε να πάρει την ευθύνη μιας αθωωτικής απόφασης.

Κατά τη γνώμη της θεωρεί ότι δεν υπάρχει μεταβίβαση μετοχών με όσα στοιχεία έχει δει κατά την εκδίκαση της υπόθεσης και επεσήμανε ότι πιστεύει πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ξεμπερδέψει οριστικά από αυτή την υπόθεση αφού όπως είπε φτάσαμε στην πλήρη δικαίωση της ομάδας με μια αθωωτική απόφαση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μετά από την πίεση που υπήρχε τον τελευταίο μήνα είμαι καλά. Είναι η δικαίωση που περιμέναμε και για εμένα δεν έπρεπε να φτάσουμε καν ως εδώ. Εξαρχής αυτό είχα πει και στον πρόεδρο όταν μας καλέσανε, βλέποντας τα στοιχεία και γιατί μας κατηγορούνε λέω πρόεδρε δεν ξέρω γιατί μας καλούνε, είτε γιατί είχαμε τον ισχυρισμό παραγραφής, είτε τον ισχυρισμό του νόμου αβασίμου ότι δεν προκύπτει τιμωρία από το άρθρο που μας καλούνε, είτε επί τις ουσίας αφού δεν αποδεικνύεται ότι έγινε κάποια μεταβίβαση. Αυτά είχα πει εξαρχής. Βγήκε η εισήγηση και λέω δεν γίνεται στη Super League η δικαστής θα το καταλάβει. Αυτό που κατάλαβα εγώ η αξιότιμη πρόεδρος του δικαστηρίου της Super League δεν ήθελε να πάρει εκείνη το βάρος να ανατρέψει την εισήγηση της ΕΕΑ, από την άλλη οι δικαστές στην Εφέσεων ξεκάθαρα είδανε την αδικία».

Για το ότι δεν ήταν υποχρεωμένη η δικαστής να κάνει δεκτή την εισήγηση της ΕΕΑ: «Σαφώς, αλλά δεν ξέρω. Επειδή είναι ένας δικαστής στην Super League δεν ήθελε να πάρει την ευθύνη. Δεν ξέρω τι να πω, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο, όμως δεν είναι τυχαίο στις τελευταίες τρεις εισηγήσεις της ΕΕΑ στο μπάσκετ ανατράπηκαν σε δεύτερο βαθμό».

Για το αν με τα στοιχεία που είδε θεωρεί ότι έχει γίνει το αδίκημα για το οποίο κατηγορήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα και αθωώθηκε λόγω παραγραφής: «Το διατακτικό που έχει έρθει λέει ότι δεν κρίνονται πειθαρχικός ελεγκτέοι η ΠΑΕ και ο κ. Χριστοβασίλης για το αδίκημα, λόγω παραγραφής, δεν έχω δει ακόμη το σκεπτικό μπορεί να γράφει αυτό στο τέλος. Πάντως από τα στοιχεία που υπάρχουν εγώ δεν είδα μεταβίβαση. Συνεργάζομαι με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από το 2016 και είπα στην Επιτροπή ότι δεν γνώρισα άλλον μέτοχο πέρα από τον κ. Χριστοβασίλη, δεν έμαθα ποτέ ότι έχει γίνει κάποια μεταβίβαση και προφανώς θα το ήξερα ως δικηγόρος της ΠΑΕ , αλλά και από τα στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν μου δεν είδα καμία μεταβίβαση και μεταξύ αστείου και σοβαρού είπα πριν πάμε στην Εφέσεων είχε βγει ότι ο Αμπράμοβιτς πουλάει την Τσέλσι και είπα να πάει σε ένα συμβολαιογράφο ο Χριστοβασίλης και να πει ότι δίνει τις μετοχές του στον Αμπράμοβιτς. Αυτό είναι μεταβίβαση; Επειδή το δηλώνει ο κ. Χριστοβασίλης δίνω ενέχυρο σε κάτι είναι μεταβίβαση; Θα το δεχθεί η άλλη πλευρά; Μονομερής δήλωση ήταν, δεν υπήρχε κάποια σύμβαση που την υπογράφει ο κ.Αυδής »

Γιατί δεν εκδόθηκε την Παρασκευή η απόφαση μιας και το διατακτικό γράφει αυτή την ημερομηνία: «Αυτό το διάβασα και εγώ. Μπορεί να γράφτηκε έτσι, μπορεί οι δικαστές να έκαναν μια τηλεφωνική διάσκεψη να το συζητήσουν και να έβγαλαν την αθωωτική απόφαση και να γράφτηκε σήμερα και το έστειλαν στην ΕΠΟ»

Για το πώς έζησε ο πρόεδρος του ΠΑΣ όλο αυτό τον καιρό αυτή την υπόθεση: «Ήταν αγχωμένος, πιεσμένος και πραγματικά κόντευε να σκάσει. Αυτό που μου έλεγε χαρακτηριστικά ήταν « Χρύσα ποιος είναι τελικά ο μέτοχος; Δεν είμαι εγώ; Αν είναι κάποιος άλλος να σταματήσω να τρέχω όλες τις υποχρεώσεις. Έχω τις μετοχές και δεν τις έχω;» Αυτά μου έλεγε γιατί με βάση την πρωτόδικη απόφαση έβγαινε ότι ακόμη και σήμερα δεν ήταν αυτός ο μεγαλομέτοχος της ομάδας».

Για το αν έχουμε ξεμπερδέψει με αυτή την υπόθεση: «Εγώ αυτό πιστεύω. Βέβαια από τον Κούγια δεν ξέρω αν ξεμπερδέψαμε».
passports.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 21:31 »
Θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Κρίμσον αρχικά αν κάναμε ρεκόρ και δεν πέσαμε ποτέ από την 6η θέση φέτος.Τελικά ισχύει ή όχι;

Δεν πέσαμε ποτέ κάτω από την 6η. Βέβαια ήταν και κανα 2 αγωνιστικές που γίναν μόνο 2 με 3 παιχνίδια λόγω covid οπότε αυτές οι αγωνιστικές ολοκληρώθηκαν μετά από καιρό και η βαθμολογία αγωνιστικής μετά την ολοκλήρωση της ήταν διαφορετική πλέον με παραπάνω αγώνες αλλά το κάδρο μας ήταν πάντα ψηλά.

Οι θέσεις μας από την 1η αγωνιστική μέχρι την τελευταία ήταν από την 1η έως την 6η θέση. Μόνο τις τελευταίες αγωνιστικές πέσαμε πιο κάτω λόγο της αφαίρεσης βαθμών που τελικά δεν ισχύει.

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 21:44 »
Η Αποκριά στην Ελλάδα κρατάει λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα...
 Για την ακρίβεια οι καρναβαλιστές παρελαύνουν όλο τον χρόνο.
Αρκετοί από αυτούς δεν γνωρίζουν ότι αναγνωρίζονται ως τέτοιοι, επειδή κυκλοφορούν μεταμφιεσμένοι με κανονική περιβολή τον περισσότερο καιρό.
Κάποιοι άλλοι το έχουν στη νοοτροπία τους και στην ιδεολογία τους να καρναβαλίζουν ασταμάτητα μια ζωή.
Ενώ, τέλος, υπάρχουν κι εκείνοι που έχουν για χόμπυ τους να παρουσιάζονται αλλάζοντας απλά προσωπίδα σε κάθε εκδήλωση...

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στις οποίες μετέχουν,  είναι απεριόριστες, άκομψες κυρίως, ιδιοτελείς, κακοπροαίρετες, δόλιες και πάντως ανεξάρτητες εντελώς από τις απλές γνωστές παραδόσεις.

Ίσως ακούγεται κάπως περίπλοκο όμως ενέχει την εξής διαφορά:
Στην Αποκριά την κανονική, οι καρναβαλιστές γλεντάνε όσο παίρνει με τον καρνάβαλο και στο τέλος τον καίνε.
Στην Αποκριά διαρκείας ο καρνάβαλος γλεντάει τα καρναβάλια του και μετά τα πετάει αυτός στη φωτιά.
Αργότερα βρίσκει άλλα και συνεχίζει το γαϊτανάκι του...

Ηρακλή Μεταξά, μπορώ να αντιληφθώ το γενικότερο ξάφνιασμα που έχεις υποστεί από την ώρα που ήρθες, με όρεξη, να εργαστείς στην πατρίδα.
Αντιλαμβάνομαι και ενδότερες διεργασίες και διαδικασίες τις οποίες περνάς καθώς κάποτε ήρθα κι εγώ από εκεί που εσύ ήρθες.

Πάρε την αρμάδα σου και συνέχισε την δουλειά σου!
Εσύ γνωρίζεις καλά ότι το μόνο που μετράει σε πραγματικούς πόντους είναι η σκληρή δουλειά και το ακατάβλητο μυαλό!

Αυτά ακριβώς με τα οποία εσύ και οι παίκτες σου αποκτήσατε το θεόρατο ανάστημα, η σκιά του οποίου, ξεβολεύει και φοβίζει!
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Τετ 09 Μάρ 2022 00:36 »
Ο ψηλός έχει σκυλιάσει και θα μας τα κάνει τσουρέκια πάλι με τις καταγγελίες.
Από την άλλη προσωπικά δε φοβάμαι τίποτε. Έχουμε Σεβαστοπούλου. Μεγάλη γάτα φαίνεται.
Τα είπε πολύ απλά και ωραία για να μην εχουμε κανένα άγχος.
Την υπόθεση φαίνεται την είχαν δεμένη από παντού και η αθωωτικά απόφαση ήταν το μόνο που περίμεναν,
Μπράβο και στο νομικό τιμ της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Τετ 09 Μάρ 2022 17:22 »
Ο ΠΑΣ στα πλέι οφ αντί του ΟΦΗ!

Cult24

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Τετ 09 Μάρ 2022 17:37 »
💥🔵🔥 Ο ΠΑΣ δικαιώθηκε, οι πέντε βαθμοί επιστράφηκαν και οι Ηπειρώτες στα playoffs.
ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΤΩΡΑ:
SPORT 24 (βίντεο)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Τετ 09 Μάρ 2022 19:07 »
Ο ΠΑΣ στα πλέι οφ αντί του ΟΦΗ!

Λίγος πόνος ακόμα. Θύματα και ονείρατα  :joker: :

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: Σαβ 23 Ιούλ 2022 12:29 »
Επτά πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα ζητούν από την ΕΕΑ να μην του χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα!

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΙΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣΚΑΙ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ
1.Του Βασιλείου ΜΠΛΕΤΣΑ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Καλαμάτας,
2.Του Μάρκου ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Ηρακλείου Κρήτης,
3.Του Ευστράτιου ΓΚΑΡΟΖΗ , πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Ιωαννίνων,
4.Του Δημητρίου ΜΠΙΛΙΛΗ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Κομοτηνής,
5.Του Δημητρίου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Ιωαννίνων,
6.Του Vlatko GOSEV, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Σκοπίων,
7.Του Georgi SHEYTANOV, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή,κατοίκου Σόφιας   

K Α Τ Α Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ” ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΕ” που εδρεύει στα Ιωάννινα και εκπροσωπείται νόμιμα. Ως γνωστόν, είμαστε πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστες που βάσει συμβολαίου προσφεραμε τις αθλητικές υπηρεσίες μας στην ΠΑΕ που βάσει του τότε νόμου διεδέχθη το ΤΑΠ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Όμως αυτο ουδέποτε μας κατέβαλε τα δεδουλευμένα μας, παρότι μας επιδικασθηκαν με σειρά διαιτητικών αποφάσεων .Μετά την  λύση του συμβολαίου μας από την αρμόδια Α’ΕΕΟΔ/ΕΠΟ και την δικαίωση μας, λόγω της μη καταβολής των επιδικασθέντων, επιλεξαμε να ζητήσουμε παροχή εννόμου προστασίας από τα πολιτικά δικαστήρια, γιατί τότε οι διαιτητικές  αποφάσεις της ΕΠΟ δεν μπορεσαν να εκτελεστούν, είτε ενώπιον της ΕΕΑ, είτε ενώπιον των οργάνων της ΕΠΟ, λόγω αλλαγής νομοθετικου και  κανονιστικου πλαισίου.
 ΕΠΕΙΔΗ ο πρώτος εξ ημών εξέδωσα την υπ.αριθμ.72/2004 απόφαση της Β’ΕΕΟΔ/ΕΠΟ με την οποία το τότε ΤΑΠ ΠΑΣ υποχρεωθηκε να μου καταβάλλει το ποσό των 101.523€ νομιμοτοκως.
 ΕΠΕΙΔΗ ο δεύτερος εξ ημών εξέδωσα την υπ.αριθμ.1393/2003 αποφαση της ΕΕΟΔ/ ΕΠΑΕ με την οποία το τότε ΤΑΠ ΠΑΣ υποχρεωθηκε να μου καταβάλλει το ποσό των 8.800,96 € νομιμοτοκως.
 ΕΠΕΙΔΗ ο τρίτος εξ ημών εξέδωσα την υπ.αριθμ.844/2004 απόφαση της ΕΕΟΔ/ΕΠΑΕ και την 85/2004 απόφαση της Β’ΕΕΟΔ/ΕΠΟ με την οποία το τότε ΤΑΠ ΠΑΣ υποχρεώθηκε να μου καταβάλλει το ποσό των 40.000€ νομιμοτοκως.
 ΕΠΕΙΔΗ ο τέταρτος εξ ημών εξέδωσα την υπ.αριθμ.684/2004 απόφαση της ΕΕΟΔ/ΕΠΑΕ,με την οποία το τότε ΤΑΠ ΠΑΣ υποχρεώθηκε να μου καταβάλλει νομιμοτοκως το ποσό των 9.975,73€
 ΕΠΕΙΔΗ ο πέμπτος εξ ημών εξέδωσα την υπ.αριθμ.1262/2003 απόφαση της Α’ΕΕΟΔ/ΕΠΑΕ,με την οποία το τότε ΤΑΠ ΠΑΣ υποχρεώθηκε να μου καταβάλλει νομιμοτοκως το ποσό των 28.560 €
 ΕΠΕΙΔΗ ο έκτος εξ ημών εξέδωσα την υπ.αριθμ.1443/2003 απόφαση της Α’ΕΕΟΔ/ΕΠΑΕ,με την οποία το τότε ΤΑΠ ΠΑΣ υποχρεώθηκε να μου καταβάλλει νομιμοτοκως το ποσό των 30.000€,
 ΕΠΕΙΔΗ ο έβδομος εξ ημών εξέδωσα την υπ.αριθμ.1394/2003 απόφαση της Α’ΕΕΟΔ/ ΕΠΑΕ,με την οποία το τότε ΤΑΠ ΠΑΣ υποχρεώθηκε να μου καταβάλλει το ποσό των 32.000€
 ΕΠΕΙΔΗ εκ νέου το καθ’ου ΤΑΠ αρνήθηκε να μας εξοφλησει, προσφυγαμε ενώπιον των αρμοδίων αθλητικών, πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων, πάλι άνευ αποτελέσματος.
 ΕΠΕΙΔΗ όμως η ομάδα ΥΠΟΒΙΒΑΣΘΗΚΕ και το ΤΑΠ διαλύθηκε , προκειμένου να αποφύγουν την πληρωμή μας, μόλις επανήλθαν στις επαγγελματικές κατηγορίες προχώρησαν σε ίδρυση νέας ΠΑΕ με συγχώνευση κι αλλαγή ΑΦΜ.
  ΕΠΕΙΔΗ ούτε από τον προνομιακό Νόμο 3607/2007 κατορθώσαμε να ικανοποιηθούμε λόγω των δολιων παραλείψεων του ΠΣΑΠ, ενώ από την τότε ΕΕΑ, κάποιοι εισέπραξαν μικροποσα.
  ΕΠΕΙΔΗ πρέπει να υποχρέωσετε την διάδοχο ΠΑΕ να καταβάλλει τουλάχιστον το 50% του κεφαλαίου και των τόκων, παρότι ζηταμε την εφαρμογή των ειδικωτερων διατάξεων 60-64-73 του Ν.2725/1999 που προβλέπουν ΟΛΙΚΗ αθλητική διαδοχή των χρεών του ερασιτεχνικού σωματείου από την ΠΑΕ που το ίδιο έχει ιδρύσει.
  ΕΠΕΙΔΗ στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται περί ΟΛΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 60+64-73 του Αθλητικού Νόμου και όχι του άρθρου 111!
  ΕΠΕΙΔΗ πλέον το διεθνές κι εγχώριο κανονιστικό status του ποδοσφαίρου από το 2018(άρθρο 45 Κανονισμού Αδειοδότησης, άρθρα 4-5 του Παραρτήματος Α του ΚΑΠ) κι εντεύθεν έχει αλλάξει με συνέπεια, τόσο οι αρμόδιες επιτροπές της FIFA και το CAS, όσο και το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να δέχονται την ύπαρξη Αθλητικής Διαδοχής (Sporting Succession) μεταξύ των παλαιών και των νέων ΠΑΕ, να αναγνωρίζουν την υποχρέωση της διαδόχου ΠΑΕ να καταβάλλει το 50% του οφειλομενου κεφαλαίου νομιμοτοκως και να επιβάλλουν πειθαρχικες κυρώσεις εις βάρος της διαδόχου ΠΑΕ μέχρι να εξοφλήσει την απαίτηση.
 ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με το άρθρο 4,παρ. 4,εδ.(αε)του νέου Αθλητικού Νόμου 4809/21.6.2021(ΠΕΡΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΕΑ ΚΛΠ) οι αποφάσεις των διαιτητικων Επιτροπών ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΟ εξομοιουνται με τις αποφάσεις των πολιτικών δικαστηρίων και των διαιτητικων Επιτροπών του άρθρου 95, αποτελώντας ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ που υποχρεωνουν την ΕΕΑ, αφενός μεν να μην χορηγεί στην υπαίτια ΠΑΕ το πιστοποιητικό συμμετοχής στα πρωταθλήματα, αφετέρου δε να διατάσσει την ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των δανειστών!
  ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με την πάγια πλέον νομολογία του ΔΔΠ /ΕΠΟ, Η ΝΕΑ ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, που αποτελεί ίδια περίπτωση με αυτή της ΠΑΕ ΠΑΣ,ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ 111 Ν. 2725/1999,ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ 45 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΡΘΡΩΝ 4-5 ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Α’ ΤΟΥ ΚΑΠ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΤΑΠ,ΥΠΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 50% ΣΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ!ΕΠΕΙΔΗ με την προσκομιζομενη υπ. Αριθμ.86 /2022 αποφαση του ΔΔΠ έγινε δεκτη η ύπαρξη ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ κατά της ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΠ κι απορρίφθηκε η σχετική ένσταση της περί δήθεν έλλειψης παθητικής νομιμοποίησης, ενώ , όπως προκύπτει κι από την υπ. Αριθμ. 118/2021 απόφαση του ΔΔΠ τα παραπάνω κριθεντα ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ζητήματα παράγουν ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ, σύμφωνα και με την πάγια νομολογία του Αρείου Πάγου, κατά την οποία ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ ΜΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ, ανεξάρτητα από το διατακτικό της
  ΕΠΕΙΔΗ πρέπει να σημειωθεί οτι οι αποφασεις μας εκδόθηκαν με τη νόμιμη σύνθεση του Ν.2725
 ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟ,οι οποίες βάσει του τότε Αθλητικού Νόμου αναγνωρίσθηκαν από την ΕΕΑ και προωθήθηκαν προς εκτέλεση στον Αθλητικό Δικαστή κι επομένως δεν εμπίπτουν, ούτεστην μεταγενέστερη από το 2007, ούτε στην τωρινή νομολογία Σας περί ανυποστατου των διαιτητικών αποφάσεων λόγω παράνομης σύνθεσης από μη εν ενεργεία δικαστές.
 ΕΠΕΙΔΗ επομένως προκειμένου να αποκτησει από την ΕΕΑ, σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο ,η νέα ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ το πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Super League 1της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023,κατά το νόμο πρέπει να εξοφλήσει ή διακανονισει το 100% νομιμοτοκως των απαιτήσεων μας.
  ΕΠΕΙΔΗ συγχρόνως βάσει των προσκομιζομενων διαιτητικων αποφασεων της Α’ΕΕΟΔ/ΕΠΑΕ και της Β’ΕΕΟΔ/ΕΠΟπου αποτελουν αθλητικους εκτελεστους τίτλους πρέπει να διαταχθεί η κατάπτωση της νέας εγγυητικης επιστολής της ΠΑΕ, ύψους 150.000€, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 77,παρ.1ζ και 78 του Ν. 2725,όπως ισχύουν μετά την τροποποίηση τους,σε συνδυασμό με τα άρθρα 60-64-73 του Ν.2725/1999 ως προς το 100%
  ΕΠΕΙΔΗ διατρεχουμε τον κίνδυνο να απωλεσουμε οριστικά τα περιουσιακά δικαιώματα μας,ΕΠΕΙΔΗ η αθλητική διάδοχος ΠΑΕ εξακολουθεί να αρνείται την καταβολή των υπολοίπων οφειλομένων.
   ΕΠΕΙΔΗ η επιδικη εγγυητικη επιστολή επαρκεί για την εκτέλεση των δικαστικών αποφασεων μας και πρέπει κατά προτεραιότητα να καταπεσει υπέρ ημών.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣΚαι με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας           
 ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ
1.Να κάνετε δεκτη την αίτηση μας,
2.Να μην χορηγήσετε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 1 στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,
3.Να διαταξετε την κατάπτωση της νέας εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ για την ικανοποίηση της απαιτησης μας, ύψους 101.523€,8.800,96€,40.000€,9.975,73€,28.560€,30.000€ και 32.000€ νομιμοτοκως αντιστοιχα,όπως επιδικασθηκαν αμετάκλητα από τις προσκομιζομενες εκτελεστες αποφασεις της Α’ΕΕΟΔ/ΕΠΑΕ και Β’ΕΕΟΔ/ΕΠΟ   κι εκτελέσθηκαν εν μέρει από την ΕΕΑ,
4.ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ.         
 ΑΘΗΝΑ 21/7/2022Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: https://soccerplus.gr

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Τρι 26 Ιούλ 2022 18:37 »
Αδειοδοτηθήκαμε

Παράθεση
ΕΕΑ: Άναψε πράσινο σε οκτώ ΠΑΕ για τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψε πράσινο φως σε οκτώ ΠΑΕ για τη συμμετοχή τους σε Super League 1 και Super League 2.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής συνολικά σε οκτώ ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, έδωσε σε πέντε της Super League 1 και σε τρεις της Super League 2.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 1.

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΕ ΟΦΗ
ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ
2. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2.

ΠΑΕ ΑΕΚ Β΄ΟΜΑΔΑ
ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ"
https://www.sport24.gr/football/eea-anapse-prasino-se-okto-pae-gia-ti-symmetochi-toys-sta-protathlimata.9707690.html
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 26 Ιούλ 2022 19:57 από fon7 »
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Σαβ 08 Οκτ 2022 18:27 »
Τυπολατρική μέχρι… κεραίας η ΕΕΑ με τον ΠΑΣ Γιάννινα!
Φαίνεται ότι στην ΕΕΑ δεν μπορούν να ξεχάσουν τον τρόπο που εκτέθηκαν με την περίπτωση του ΠΑΣ Γιάννινα πέρυσι τιμωρώντας τον με αφαίρεση βαθμών για υπόθεση που δεν έπρεπε καν να εξεταστεί στην ουσία της, αφού είχε παραγραφεί (σ.σ. καταγγελία Κούγια) και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν με ανούσιες υποθέσεις την ΠΑΕ, μόνο και μόνο για να μείνουν οι αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος της.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κλήθηκε την Παρασκευή να δώσει εξηγήσεις για ενδεχόμενη παράβαση του άρθρου 77Α παρ.παρ.3, 4 εδ.α΄ περ.αε΄, 6 και 7 Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 Ν.4809/2021.

Η υπόθεση αφορά τον ποδοσφαιριστή Γεωργίου, ο οποίος παραιτήθηκε από την καταγγελία που είχε κάνει κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Κάπου εκεί, λοιπόν, όλες μα όλες οι παρόμοιες υποθέσεις κλείνουν.

Ωστόσο στην ΕΕΑ αποφάσισαν να το τραβήξουν λίγο παραπάνω και να ζητήσουν να μάθουν για ποιο λόγο παραιτήθηκε ο παίκτης από την υπόθεση, ενεργώντας τυπολατρικά.

Η υπόθεση θα διευθετηθεί τις επόμενες μέρες με τις σχετικές εξηγήσεις που θα δώσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, η οποία δεν είχε ούτε έχει καμία απολύτως οικονομική αξίωση κατά του ΠΑΣ Γιάννινα.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Παρ 14 Οκτ 2022 16:06 »
Ανάκληση πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ πριν λίγο....

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Παρ 14 Οκτ 2022 16:12 »
Παράθεση
ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε η ΕΕΑ . Η υπόθεση τον ποδοσφαιριστή Γεωργίου που παραιτήθηκε από την καταγγελία που αρχικά είχε κάνει.

Η ΕΕΑ ζήτησε να μάθει τον λόγο της παραίτησης και έκρινε ότι ο ΠΑΣ τέλεσε την παράβαση του άρθρου 77 « για την πράξη της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και υπεύθυνης δήλωσης» σχετικά με μη τήρηση διακανονισμού οφειλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθε αποφαση για μη χορήγηση ή ανάκληση πιστοποιητικού, τιμωρείται με αφαίρεση 5-10 βαθμων καθώς άλλαξε ο νόμος.
Από mikriliga.com

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #369 στις: Παρ 14 Οκτ 2022 16:18 »
Δηλαδή απατεώνια με άλλα λόγια;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Παρ 14 Οκτ 2022 16:33 »
Στην ουσία για αυτό μας κατηγορεί η ΕΕΑ. Ότι βάλαμε πλαστή υπεύθυνη δήλωση στον φάκελο.
Από την άλλη ο παίχτης δεν αξιώνει τίποτε από την ΠΑΕ.
Στο ράδιο είπαν ότι μας καλούν σε απολογία και η απόφαση της επιτροπής δεν είναι δεσμευτική.
Αν ανακληθεί το πιστοποιητικό η τιμωρία είναι από -5 έως -10

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #371 στις: Παρ 14 Οκτ 2022 16:39 »
Απίθανα και απίστευτα πράγματα συμβαίνουν επί διοίκησης Χβ.

Εκείνος ο οβ που να ναι τώρα να μας εξηγήσει;

Λαλιστατος ήταν.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Παρ 14 Οκτ 2022 16:40 »
Από το καλό στο καλύτερο πάει αυτή η ομάδα

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Παρ 14 Οκτ 2022 17:09 »
Έχουμε γεμίσει 500 σελίδες για το τζε( και πάλι σιδερενιος).

Δεν έχει νόημα πλέον να ασχολούμαστε σοβαρά με τη διοίκηση....

Το πιο ωραίο είναι όμως το επιχείρημα: τι θέλετε ρε; Να έρθει κανας απατεώνας να πάρει τον ΠΑΣ ,σαν αυτούς που κυκλοφορούν στις άλλες ομάδες;
Κάρμα  πραγματικά!!! :stop: :stop: :stop:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Παρ 14 Οκτ 2022 17:14 »
Έχουμε γεμίσει 500 σελίδες για το τζε( και πάλι σιδερενιος).

Δεν έχει νόημα πλέον να ασχολούμαστε σοβαρά με τη διοίκηση....

Το πιο ωραίο είναι όμως το επιχείρημα: τι θέλετε ρε; Να έρθει κανας απατεώνας να πάρει τον ΠΑΣ ,σαν αυτούς που κυκλοφορούν στις άλλες ομάδες;
Κάρμα  πραγματικά!!! :stop: :stop: :stop:
Ξέχασες και το όλοι είναι εχθροί μας και μας κυνηγάνε.