Αποστολέας Θέμα: ΑΟΚ... - ΠΑΣ Γιάννινα (6η Αγωνιστική)  (Αναγνώστηκε 14731 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΑΟΚ... - ΠΑΣ Γιάννινα (6η Αγωνιστική)
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 02:10 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 10:32 »
Άντε να ρεφάρουμε!

O.K.

Όχι ΟΚ. Δεν ήταν εδώ το ρεφάρισμα. Αυτοί οι βαθμοί ήταν στο πρόγραμμα. Το ρεφάρισμα θα γίνει στην Κρήτη!

Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 11:55 »
Παντω(ο)ς το γηπεδο νομιζω πως ηταν 10 φορες χειροτερο τουλαχιστον απο τους τωρινους Ζωσιμαδες!
Πασα στα 4_5 μετρα εκανε 4 γκελ,το γνωστο μας τουπουρ_τουπουρ.
Γιαυτο και ολοι οι παιχτες παντα πρωτα προσπαθουσαν να κανουν κοντρολ και μετα να πασαρουν,καθως κινδυνευαν να εκτεθουν ως ασχετοι και τσαρουχαδες.
Το περιεργο ομως ειναι πως κανεις δεν ασχοληθηκε με το τραγικο γηπεδο και επισης στεγνο,δεν ειχε βραχει καθολου,πιθανον και με ηθελημενη υπαιτιοτητα της Κερκυρας που ηθελε αργο ρυθμο στη μπαλα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 12:25 »
Η μεγαλύτερη ικανοποίηση από το χθεσινό ματς, ήταν τα πρώτα λεπτά, που μας αντιμετώπισαν με φόβο και καθαρά σαν ομάδα άλλου επιπέδου.
Άσχετα που η μόνη ευκαιρία που είχαμε στο διάστημα αυτό ήταν το άστοχο σουτ του Περιστερίδη, το θέαμα μιας ομάδας που αναγνωρίζει πριν καν μπει στο χόρτο, την ανωτερότητα του αντιπάλου κι όταν ο αντίπαλος είναι ο ΠΑΣ, ε σε κάνει να χαμογελάς.
Κατά τ' άλλα χάρηκα που εμφανίσαμε επιτέλους κι ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του αγώνα (έστω και στο 3-5-2) ...οι φάσεις και οι ευκαιρίες θα έρθουν.
Η ομάδα αυτή είναι του Πετράκη και εμπεδώνει σιγά σιγά κάθε νέο (σύστημα ή παίχτη).

Ο μικρός είχε γενέθλια πριν 5-6 μέρες, γι' αυτό φρόντισε να μας κεράσει ΓΚΟΛΑΡΑ.

Στις διάφορες κερκίδες δεν θα με συγκατέλεγα στους ουχί βρωμόστομους κι ούτε περνιέμαι για κανένας ηθικολόγος.
Παρ' όλ' αυτά μετά το ψεσινό (και είχε και πεντακάθαρο ήχο γμτ), όπου οι μεν γαμούσαν το σόι του πατέρα μου και οι δε το σόι της μάνας μου κι εγώ ήμουν μόνος με την Ομάδα μου, θα έλεγα να ξανασκεφτούμε λίγο, τουλάχιστον εμείς, την ποιότητα των συνθημάτων μας. Μην ξεχνάμε ότι Ηπειρώτες υπάρχουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κι όλο και θα έχουμε "περιποιηθεί' τη μάνα τους στα διάφορα γήπεδα (όπου μπορεί να ήταν και δίπλα μας στην κερκίδα).

Καλό μήνα ρε.
Αν δεν είχε κάνει το λάθος ο ΠΑΣχαλάκης κι αν είχαμαν κερδίσει τον Οτσαλάν, θα είχαμαν πάρει και μια διαφορά ασφαλείας τώρα γμτ.

:mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 12:41 »
Τι να δω το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο;
Θα το δω μισογεμάτο λόγω αποτελέσματος και επειδή φαίνεται ότι κερδίσαμε ένα καινούργιο μεσοεπιθετικό-επιθετικό ή δημιουργικό χαφάκι(;), τον Βιδάλ.

Ευτυχώς που αρχίζει να αχνοφαίνεται κάτι ποιοτικό στη δημιουργία, στη ψυχραιμία και στο κράτημα της μπάλας γιατί συνέπεια της ανυπαρξίας παρόμοιου παίχτη από το κέντρο και μπροστά, Μαμπουλού και Κόντε φαίνονται εντελώς ανύπαρκτοι.

Κακά τα ψέματα πονάμε στα χαφ παιδιά, στη δημιουργία και στην ηρεμία στο κέντρο και μπροστά. Γι' αυτό εδώ και 8 αγώνες μαζί με τους αγώνες της Ευρώπης, βλέπουμε μόνο γιόμα. Μπάλα δεν παίζουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει το πράγμα με το Βιδάλ ή/ και το Γιάκο, Δώνη.

Σωστά το είπε κάποιος παραπάνω: Μήπως ο Γιάκος βρήκε τη θέση του;
Γιατί δεν παίζει ο Καρανίκας; Ο Μπουκουβάλας φαίνεται ότι είναι εκτός κλίματος και σχετικά ανύπαρκτος επιθετικά.
Κοζορώνης για εμένα δεν υπάρχει. Απορώ πως τον βλέπετε κάποιοι ως σημαντικό παίχτη. Το παιδί δεν κάνει ούτε ανασταλτικά  αλλά ούτε και σε δημιουργία που βρίσκεται υπό του μηδενός.

Το καλύτερο από όλα για εμένα είναι ότι αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Βαζέλα, δεν έχουμε φάει γκολ μέχρι στιγμής.
Θέλουμε άλλους 23 βαθμούς για να εξασφαλίσουμε την παραμονή και βλέπουμε...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 02 Οκτ 2016 12:46 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 14:26 »
H oμας πηρε μια επαγγελματικη νικη.
Ας παμε οσο πιο ψηλα μπορουμε μεχρι τα Χριστουγεννα και βλεπουμε τι θα γινει την περιοδο του Ιανουαριου..
Τζιολης, Λαμπρου στα υποψην και με την απαραιτητη προσαρμογη σε Ζαιρο Βιδαλ θα παμε για πολυ δυνατο 2017...
Ο ξεδοντιαρης πανθηρας φαινεται οτι εβγαλε δοντια και θα μας ζορισει μεχρι τελος...
Ψαχνουμε τον 5ο γιατι οι τεσσερις πρωτοι δε αλλαζουν ουτε με συγκυβερνηση Συριζα-ΝΔ.

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 15:07 »
Λοιπόν δυο πραγματάκια και από εμένα μιας και έτυχε στο φεύγα της σεζόν μου να είμαι γήπεδο και να δω τον αγώνα !
  Σαν ματσάκι χάλια η Κέρκυρα ομάδα Β´εθνικης με ρόστερ τελειωμένους ποδοσφαιριστές 2 ευκαιρίες έκανε και αυτό ήταν όλο ...Ο ΠΑΣ από την άλλη είχε ανούσια κατοχή στο χώρο του κέντρου αλλά επιθετικά χάλια ευτυχώς που ο Vidal καθάρισε μόλις μπήκε !!
Πάμε στα τις Κερκίδας τώρα αφού κατάφερα να κάτσω μαζί με τους Κερκυραίους στη θύρα 4 και απλά πέθανα στα γέλια.Συνταξιουχοι λοιπόν ο βασικός όγκος των οπαδών τους και με κάποια 20χρονα να βρίζουν τον ΠΑΣ με περιεχόμενο τον Αλη πασα πατεράδες και μαμάδες μέχρι που σηκώθηκε ένας κύριος  και τους φώναξε να σκάσουν μη τους πάρει ο διάολος !
Για κανα 40λεπτο οι Βουρλιγκανς σώπασαν ....Μπροστά μου ένας κύριος να λέει τα δικά του περί Σπανούλη Μάν του μαν Ευρωλίγκα και γενικά με το μπάσκετ να τα μπερδεύει με βόλεϊ και βέβαια να ασκεί και τη κριτική του και για τον αγώνα  %-| γενικά πάντως χαζομάρες και ξεχάστε ότι υπάρχει κόντρα με τους Κερκυραίους  μάλιστα τους είπα ότι είμαι με τον ΠΑΣ και φώναξα πωωωωωωω γκολάραααα ε και ; όλα μια χαρά .

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 15:15 »
Μια απορία που έχω.Αν δεν κάνω λάθος οι βούρλιγκανς ήταν εναντίον αυτής της συγχώνευσης.Τώρα στηρίζουν την Κασσιόπη σαν την ομάδα του νησιού;

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 15:31 »

Πήραμε 3 βαθμούς που είναι μέσα στο πρόγραμμα αν έχουμε σκοπό να τερματίσουμε από την μέση της βαθμολογίας και πάνω, κάνοντας όμως μια ακόμη κακή εμφάνιση....

Διαβάζω για επαγγελματική νίκη.....

Στο δικό μου λεξικό επαγγελματική νίκη είναι να μπεις στον αγώνα να σαρώσεις για 15-20 λεπτά, να κάνεις το 2-0, και να διαχειριστείς έως το τέλος το υπέρ σου αποτέλεσμα σπαταλώντας τις ελάχιστες δυνατές δυνάμεις..... Τώρα  η έχω λάθος λεξικό ή είδα άλλον αγώνα.....

:pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 16:24 »
Επαγγελματική νίκη = το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με την ελάχιστη απαιτούμενη προσπάθεια, είτε γιατί δεν μπορείς περισσότερο την δεδομένη χρονική στιγμή είτε γιατί δεν θέλεις για διάφορους λόγους να προσπαθήσεις πιο πολύ.
Κάναμε μια όντως επαγγελματική νίκη γιατί την δεδομένη χρονική στιγμή (για διάφορους λόγους) δεν μπορούσαμε να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια.
Είναι ευχής έργον να μπορούμε και στην συνέχεια του πρωταθλήματος να παίρνουμε τέτοιες νίκες!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 16:31 »
Επαγγελματική νίκη, για εμένα, σημαίνει νίκη χωρίς ιδιαίτερη κούραση την ώρα που ο αντίπαλος έχει βγάλει τα σκώτια του αναγνωρίζοντας την ανωτερώτητά σου.
Αυτό έγινε χθες.

Έδιτ μπάι μι: Με πρόλαβε ο pasgiannina 1967.

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 16:44 »

Η διαφορά μας είναι στο ότι εσείς είδατε ότι δεν προσπαθήσαμε ιδιαίτερα.

Εγώ είδα ότι προσπαθούσαμε και δεν μπορούσαμε.

:pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 16:48 »
Με μια προσεκτικότερη ανάγνωση θα διαπιστώσεις ότι αυτό που ισχυρίζομαι είναι ότι την δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούσαμε να προσπαθήσουμε παραπάνω.
Άρα δεν βλέπω που διαφωνούμε.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 16:52 »

Πήραμε 3 βαθμούς που είναι μέσα στο πρόγραμμα αν έχουμε σκοπό να τερματίσουμε από την μέση της βαθμολογίας και πάνω, κάνοντας όμως μια ακόμη κακή εμφάνιση....

Στο δικό μου λεξικό επαγγελματική νίκη είναι να μπεις στον αγώνα να σαρώσεις για 15-20 λεπτά, να κάνεις το 2-0, και να διαχειριστείς έως το τέλος το υπέρ σου αποτέλεσμα σπαταλώντας τις ελάχιστες δυνατές δυνάμεις..... Τώρα  η έχω λάθος λεξικό ή είδα άλλον αγώνα.....

:pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:

...το λέμε ευγενικά ...
Τι να πούμε δλδ? Ότι είμαστε για τα σκλια και θέλουμε ακόμη ΔΟΥΛΕΙΆ?
λέμε επαγγελματική και πάμε παρακάτουυυυ....
Μπιζάρουμε και τους αντιπάλους, ότι και καλά κατέβηκε η μεγάλη ομάδα και πως να τους αντιμετωπίσουμε κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας αλλά μας κέρδισαν επαγγελματικά...Να μην αισθάνονται ότι χάσαμε απ τα σκλιά .... :P :P :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 16:57 »

...το λέμε ευγενικά ...
Τι να πούμε δλδ? Ότι είμαστε για τα σκλια και θέλουμε ακόμη ΔΟΥΛΕΙΆ?
λέμε επαγγελματική και πάμε παρακάτουυυυ....
Μπιζάρουμε και τους αντιπάλους, ότι και καλά κατέβηκε η μεγάλη ομάδα και πως να τους αντιμετωπίσουμε κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας αλλά μας κέρδισαν επαγγελματικά...Να μην αισθάνονται ότι χάσαμε απ τα σκλιά .... :P :P :P
Οι ευγένειές μας μας επιβάλλουν ευγενείς τρόπους.  :P

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 16:59 »
Επαγγελματική νίκη... θες να πεις (...όποιος θέλει)

"Ο Αντρέα Στραματσόνι βλέποντας τον ΠΑΣ να παίζει με δέκα παίκτες δεν έχασε χρόνο και έκανε μια αλλαγή προκειμένου να αλλάξει τα πλάνα του και το σύστημα της ομάδας καθώς πλέον δεν χρειαζόταν να παίζει με τρεις στόπερ***...

Αμέσως το τριφύλλι έγινε πιο επιθετικό και βρήκε δυο καλές φάσεις για να απειλήσει την εστία με σουτ του Λουντ μέσα από την περιοχή αλλά και τις δυο φορές η μπάλα κόντραρε και ο Περιστερίδης μπλόκαρε την μπάλα.

Η πίεση του Παναθηναϊκού καρποφόρησε στο 38' ... "

*** Στραματσόνι, Παράσχος, Γρηγορίου... Ράτκο πιθανόν με 5...

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟΚ HALF 0-0...  για επαγγελματική νίκη

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 02 Οκτ 2016 17:04 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Οτάνις

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 17:08 »
Υπέροχη κακοποίηση του ποδοσφαίρου χθες από δυο ομάδες που παίζουν με αργά πλάνα και χωρίς πολλούς διαλόγους.
Το αναπτυξιακό μας πρόβλημα έκανε πάλι την ενοχλητική εμφάνισή του. Απλή μέθοδος των τριών: όταν δε βγαίνουν αυτοματισμοί που να οδηγούν σε φάσεις απέναντι στην Κέρκυρα, σκεφτείτε πόσο μπορεί να δυσκολευτούμε σε λιγότερο μουσικόφιλα νησά.
Έτσι, είναι μια αλήθεια ότι "επαγγελματική νίκη" με γκολ στο 80' δύσκολα νοείται, ειδικά όταν αυτή δεν οφείλεται στο "μέταλλο" (= την ιδιαίτερη ποιότητα) μιας ομάδας, αλλά σε μία καλή προσωπική ενέργεια, επί συνόλου 2 ή 3 σε όλο το παιχνίδι (αν ορίσουμε τον επαγγελματισμό ως νίκη παρά την αδυναμία μας να προσπαθήσουμε παραπάνω, τότε, ναι, είναι).

Η άμυνα συνεχίζει να δέχεται φάσεις (ειδικά σε στημένα και ψηλές μπαλιές) και θα πρότεινα, εντελώς φιλικά, να κοιτάξουμε λίγο προσεκτικότερα τους αριθμούς, γιατί το απαραβίαστο στο 11-11 που αναφέρθηκε πριν, προκύπτει από 20 λεπτά στη Λεωφόρο (δεν το λες και κατόρθωμα) και δύο ματς με όχι ανώτερες ομάδες (Πλατανιά, Κέρκυρα), που μας έδωσαν γήπεδο.
Ωστόσο, κι αυτές ακόμα (όπως σαφέστατα και ο Ατρόμητος) μας έκαναν φάσεις, που κάλλιστα/κάκιστα θα μπορούσαν να γίνουν γκολ (και δεν ξέρω πώς θα κατάφερνε η επίθεση μετά να φέρει το πράγμα στα ίσα).

Ο Βιδάλ, πράγματι καλός (όσοι παρακολουθούν φιλικά κοκ τον περίμεναν) και το γκολ που έβαλε είναι μια καλή αφορμή να σκεφτούμε με ποιους όρους πέτυχαν όσα πέτυχαν παίχτες και προπονητές όλα αυτά τα χρόνια, αγωνιζόμενοι χωρίς τη δυνατότητα μεταγραφών και κατ' επέκταση λύσεων από ενέργειες παιχτών με ιδιαίτερη προσωπική δυναμική.

Η καψο-Κέρκυρα, γνήσια εκπρόσωπος της "τρίτης ταχύτητας" του πρωταθλήματος, δύσκολα θα κανόνιζε τον ΠΑΣ του Σαϊτιώτη ξερωγώ.

Τα συνθήματα, όντως απωθητικά και -κυρίως- γελοία, αν σκεφτείς ενάντια σε ποια μεγαθήρια του οπαδισμού εκτοξεύονταν.
Όσοι επιθυμούν σκηνικά και μονομαχίες στην Άγρια Δύση, μπορούν άνετα να πάνε να δοκιμάσουν με τους σεσημασμένους παρακρατικούς της 7 και της 13 και θα τους το ψιθυρίσουν αυτοί το ανέκδοτο.
Με τους κερκυραίους μας ενώνει -πέραν της σταθερής και ειλικρινούς πελατειακής σχέσης (καλύτεροι πελάτες και από γαύρο)- η βαθιά αλληλοεκτίμηση και αλληλοσυμπαράσταση που υπάρχει μεταξύ των κατοίκων των μονίμως πληττόμενων από βροχοπτώσεις περιοχών.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας (ενάντια στην κατάθλιψη).

Συνήθως οι διακοπές του προγράμματος σε τέτοιες περιόδους αποσυντονίζουν μια ομάδα,
αλλά η συγκεκριμένη διακοπή θα μας βοηθήσει, γιατί θα μας δώσει χρόνο να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε, όσο γίνεται, στον τομέα της ανάπτυξης και επιπλέον να αποθεραπευτούν οι τραυματίες μας (όποιος ξέρει από προπονητική μπορεί να σας πει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από τη βεβιασμένη και άναρχη προετοιμασία, όπως αυτή που ίσως αναγκαστήκαμε να κάνουμε εμείς λόγω της αιφνίδιας υποχρέωσής μας στο Γιουρόπα).

Ακολουθούν δύο εντός με ομάδες σαφώς στα μέτρα μας, αλλά (δεδομένων των αδυναμιών μας) σε καμιά περίπτωση "του χεριού μας".
Αν -αν και εφόσον- κάνουμε κανά αστείο και πάρουμε το 6ποντο (δυσκολάκι, αλλά κάθε άλλο παρά απίθανο),
έρχεται μεγάλο ματς με Λάρισα, απ' αυτά που θ' αφήσουν ιστορία και δεν πρέπει να χαθούν από κανέναν.
Θα είναι από τις σπάνιες φορές μετά τον θάνατο του ΠΑΣ (19/5), που θα παίξουμε με αντίπαλο πολλαπλά (αγωνιστικά και ως γενικότερη οντότητα) υπαρκτό και μάλιστα σε παιχνίδι, που θα κρίνει την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Φθινοπώρου.
Εύχομαι να κάνουν κι εκδρομούλα και να ζήσουμε στιγμές απ' τα παλιά (όπου, πλην μιας εξαίρεσης, πάντα νικούσαμε), με αναμετρώμενες τη μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα σε φίλαθλη δύναμη με τη μεγαλύτερη σε διακρίσεις.

Περισσότερα (και, ει δυνατόν, με τη μπάλα κάτω), σε δυο βδομάδες.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 17:29 »
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 02 Οκτ 2016 17:33 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 17:48 »
Παράθεση
  "μέταλλο"   
Παράθεση
το γκολ που έβαλε είναι μια καλή αφορμή να σκεφτούμε με ποιους όρους πέτυχαν όσα πέτυχαν παίχτες και προπονητές όλα αυτά τα χρόνια, αγωνιζόμενοι χωρίς τη δυνατότητα μεταγραφών και κατ' επέκταση λύσεων από ενέργειες παιχτών με ιδιαίτερη προσωπική δυναμική. 
Οτάνις, το τί κατάφερε  η Ομάδα αυτά τα χρόνια αποδεικνύουν ότι υπάρχει "metalλο" και το "όλοι για την Ομάδα".
Χωρίς, βέβαια, να ισχυρίζομαι ότι τα πάντα δουλεύουν στην εντέλεια.
Είναι φανερό ότι θέλουμε ακόμα δουλειά,
περιμένω να παίξουμε πλήρεις, επιτέλους, μερικά ματς για να μπορώ να έχω απόλυτη εικόνα της Ομάδας.
Δεν μου άρεσε ο ΠΑΣ χθες, αλλά θεωρώ μεγάλη υπόθεση να κερδίζονται οι βαθμοί σε κακή μέρα.
Πράγμα το οποίο ΔΕΝ συνέβαινε στο παρελθόν.

Κοίτα τί μπορεί να πάθει ο μπάοκ σήμερα...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 02 Οκτ 2016 17:52 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος Οτάνις

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 17:53 »
Οτάνις, ...

Έγραψα και χειρότερα, όπως ότι ακολουθούν 2 εντός μέχρι την ΑΕΛ
(πράγμα που είναι αισχρό ψεύδος, γιατί μεσολαβεί μόνον ένα, με τον Παναιτωλικό),
και πέρασαν ντούκου.

Εν πάσει περιπτώσει, μέταλλο υπάρχει, αλλά όχι όσο χέβι μέταλ θα θέλαμε.
Ας το κλείσουμε εδώ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 17:54 »
Παράθεση
χέβι μέταλ   
Μαζί σου!  ;)

Αποσυνδεδεμένος BlueCrazy-PaS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 17:55 »
Θα το έλεγα μια νίκη στο τσακ.
Το παιχνιδι ηταν μεγαλο Χ.
Κραταω οτι η Κέρκυρα μπήκε πολυ φοβισμένη.
Αυτο σε κανει να νιώθεις υπερηφάνεια...
Τωρα στα του αγώνα κρατάμε τους τρεις βαθμούς και την γκολάρα του μικρού που ο Θεός να βάλει το χερι του να έχει τα μυαλά στη θέση τους κ να ειναι γερός.
Παιχνίδι που γρήγορα το ξεχνάς.
Εμενα η άποψη μου ειναι οτι η ομάδα κανει κρά για στόπερ κ αμυντικό χαφ.
Αν θες το κατι παραπάνω δεν μπορείς με τοσο μέτρια άμυνα κ ανύπαρκτο κεντρο να ζητάς πολλα.
Ειχαμε ελλείψεις δεν λέω αλλα κ αυτές ειναι στο πρόγραμμα.Η άμυνα μας δεν έχει δεχτεί ιδιαίτερη πίεση μιας κ οι ομάδες που παίξαμε ηταν μέτριες παρ ολα αυτα είχε κενά που έτυχε κ δεν τα πλήρωσε.
Ο μαμπουλου ελπίζω να ηταν τοσο αοσμος λογο τραυματισμού κ οχι γι αλλο λογο.
Ζαιρο καλός αλλα θέλει λίγη ψυχραιμία στα τελειώματα.
Γιακος καλές οι πάσες του αλλα μέχρι εκεί. Έπιασε το ταβάνι του.
Όσον αφορα τον Κοζορωνη απλα δεν... παίχτης που ειναι εξαρι κ βγαίνει με πεντακαθαρη τη φανέλα δεν υπάρχει.
Οπως κ παίχτης που εκτελεί τα στημένα κ δεν φτάνει κανένα μέσα στην περιοχή. Μαρκάρισμα με τα ματια ταχύτητα κ ψυχραιμία πουθενά.
Καλό ειναι να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα.
Κερδίσαμε την Κασσιόπη πήραμε τους βαθμούς ο δρόμος ειναι μεγαλος.
Ηταν ενα καλό αποτέλεσμα εν οψη διακοπής.
Μεγάλωσε η ομάδα κ πρεπει να το αντιληφθούν όλοι. Γι αυτο και δεν πρεπει να συμβιβαζόμαστε με την μετριότητα.
Παμε γερά για το 2 στα 2 τωρα. 

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 02 Οκτ 2016 17:59 από BlueCrazy-PaS »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 02 Οκτ 2016 18:05 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 18:33 »
πηρα διπλο....τελος οι αναλυσεις. δεν με νοιαζει πως επαιξα εκτος εδρας , οι 3 βαθμοι μετρανε. παμε παρακατω...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 21:55 »
Θυμηθηκα που λεγαμε παλια στη β κια τη Γ εθνικη οτι αν δεν παρεις πολλα διπλα πρωταθλημα δεν βλεπεις
καθε τριποντο οπως και να ερθει ειναι ευπροσδεκτο. ποσο μαλλον οταν ειναι μακρια απο τους Ζωσιμαδες.

περα απο το τρεις βαθμους το γκολ αυτο ηταν οτι πρεπει για την ψυχολογια του μικρου ωστε να αρχισει να παιρνει τη θεση του στην ομαδα.