Αποστολέας Θέμα: ΑΟΚ... - ΠΑΣ Γιάννινα (6η Αγωνιστική)  (Αναγνώστηκε 14734 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΑΟΚ... - ΠΑΣ Γιάννινα (6η Αγωνιστική)
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 22:10 »
(...)
Τζιολης, Λαμπρου στα υποψην
(...)
Για ποιόν Λάμπρου μιλάμε φίλε vourbiani?

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 22:19 »
Καλωσορίζω Οτάνις που πρέπει να 'ναι ξάδερφος των Lemorsero και Lago Gizona που λείπουν σε διακοπές και τον άφησαν στο ποδάρι τους (ένας στο δεξί που έκοψε κι ο άλλος στο αριστερό που έδωκε 3ποντο χαράς).

Παράθεση
Έγραψα και χειρότερα, όπως ότι ακολουθούν 2 εντός μέχρι την ΑΕΛ
(πράγμα που είναι αισχρό ψεύδος, γιατί μεσολαβεί μόνον ένα, με τον Παναιτωλικό),

Τέτοια ψεύδη απανωτά, ούτε ο...  :P

Τίποτα δεν περνάει στο ντούκου.

Πολύ σημαντικοί βαθμοί αλλά θέλουμε νίκη με κομπότη για να υπάρχει αντίκρυσμα. Και φυσικά πάμε παιχνίδι-παιχνίδι κι όχι γενικότητες. Το μακελειό στον πίνακα συνεχίζεται...

Θα μας βόλευε το Χ σε όλα τα ματς.

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 02 Οκτ 2016 22:48 »
Αυτό το μακελειό έπρεπε να είναι ο κανόνας αλλά...

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 03 Οκτ 2016 10:19 »
(...)
Τζιολης, Λαμπρου στα υποψην
(...)
Για ποιόν Λάμπρου μιλάμε φίλε vourbiani?

Κανε μια βολτα προς Καυτατζογλειο μερια αδερφε.... ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 03 Οκτ 2016 10:31 »
1)πλεον και το χ δεν ειναι κακο για ολες τις ομαδες απο 6η θεση και πανω οταν παιζουν με τον ΠΑΣ....κακο για το αγωνιστικο....καλο για το ιματζ

2)η μπαλα δεν σπαει με τιποτα....μεχρι το 55....

3)ολα τα ματς της superleague ειναι "πετρακεια"....σε περιμενω...με περιμενεις...να κλεψω τη νικη...και ετσι και γιουβετσι....θελει παιχτη να σπαει μπαλα να κραταει κτλ κτλ κτλ...μετα το 55 που το ειχαμε ειδαμε.........

4)αυτη η....καινουργεια μοδα συστημα-ιδεολογια  που λανσαρε ο πετρακης και εφαρμοζουν κατα κορον πλεον με οσες παραλλαγες-αλλαγες-και παραμορφωσεις παρα πολλες ομαδες....ανασταλτικα σβηνει τις οποιες κατηγοριες πιο κατω βρισκεται μια ομαδα(αναφερομαι σε αυτο που ειπε καποιος οτι η κερκυρα εχει ομαδα β εθνικης)...και συχνα την τρως απ τον κατσαπλια και δεν ξερεις απο που σου ηρθε

ωραια δευτερα 03/10/16......επαγγελματικη νικη κ ετσι....επειδη ομως θαρθουν κι αλλες δευτερες...να παρακαλαμε αυτο το παληκαρακι να μην εχει τιποτα προβληματα τραυματισμου ....να χαρει και το ματακι μας ...και το τσεπακι μας(βαθμοι)

προχθες ο βιδαλ(αυριο ελπιζω κι αλλοι) εδειξε τι παει να πει παιρνω την ομαδα στην πλατη μου....εχω ουσια και ποιοτητα...και δεν κρυβω τις αδυναμιες μου πισω απ τα 3 στοπερ
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 03 Οκτ 2016 10:35 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 03 Οκτ 2016 11:37 »
Τον Βιδάλ τον παρακολουθώ από την πρώτη-πρώτη προπόνηση που έκανε στα Γιάννενα. Κάπου εκεί τον Αύγουστο μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, όταν η συζήτηση στα θέματα της μεταγραφολογίας συνοψίζονταν στον τίτλο "φέρε κανένα παίχτη χοντρέ" είχα γράψει ότι ο μεσοεπιθετικός παίχτης έχει ήδη βρεθεί, σύντομα θα τον δείτε και ο τίτλος της συζήτησης θα μετατραπεί σε "να δούμε πόσο θα τον πουλήσεις χοντρέ".
Με αυτό θέλω να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ σαν παίχτης. Όμως σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θέλω να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, που λέει ο Θοδωρής! Ούτε αυτός, ούτε κανένας άλλος παίχτης. Το μυστικό αυτής της ομάδας είναι ότι κερδίζει τα παιχνίδια μέσα από την ομαδική δουλειά κι όχι αφήνοντας κάθε παίχτη να παίξει όπως του βιδώσει. Κάθε παίχτης προσθέτει την ποιότητά του στην τακτική μας, και δεν προσαρμόζεται το σύστημά μας σε καμία ατομικότητα.
Καλούς παίχτες, Βραζιλιάνους, Αργεντίνους και "δεκάρια" έχουν σχεδόν όλες οι ομάδες. Είδαμε τι εκανε κι ο Ατρόμητος στα Γιάννενα με τον Τόνσο που θέλαμε κι εμείς. Ξεχωρίζουν αυτοί ατομικά, αλλά στο τέλος βλέπουν την πλάτη μας. Ας μην γίνουμε (καταντήσουμε, θα έλεγα) έτσι.

Επίσης Θοδωρή νομίζω ότι καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει το στυλ παιχνιδιού του Πετράκη. Γιατί άλλο πράγμα απλά να ταμπουρώνεσαι, να βαράς, να πέφτεις κάτω και να πετάς τη μπάλα στον σέντερ φορ σου λέγοντάς του "κάνε ότι σε φωτίσει", κι άλλο πράγμα ο ΠΑΣ που ξέρεις ότι ΚΑΙ δύσκολα θα του βάλεις γκολ ΚΑΙ δύσκολα δεν θα το φας αν τύχει να σου πάρει τη μπάλα. Γι' αυτό η μεν Κέρκυρα απλά θα ταμπουρώνεται, ενώ στον δε ΠΑΣ θα ταμπουρώνονται οι αντίπαλοι όπως φαίνεται φέτος, παρότι παίζουμε (φαινομενικά!) αμυντικά.
Άμυνα από άμυνα διαφέρει κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουμε. Εμείς δεν παίζουμε απλή άμυνα. Η άμυνά μας έχει γίνει το επιθετικό μας όπλο.
Ένα παράδειγμα για το τι εννοώ: Έχω δει προπονητές να δουλεύουν τα αμυντικά στημένα. Έχω δει προπονητές να δουλεύουν τα επιθετικά στημένα. Αυτό που κάνει ο Πετράκης δεν το έχω ξαναδεί στα Γιάννενα. Βάζει την βασική ομάδα να αμυνθεί σε κόρνερ, όχι για να τους δείξει πώς θα αποφύγουμε το γκολ, αλλά για να δουλέψουμε με ποιο σύστημα θα βγούμε στην κόντρα όταν απομακρύνουμε! Ακριβής τοποθέτηση των παιχτών και ξέρει ο καθένας τι κίνηση θα κάνει βγαίνοντας στην κόντρα. Πράγματα που τα βλέπω την επόμενη Κυριακή να βγαίνουν copy/paste στο γήπεδο και να φέρνουν γκολ. Ακόμα και στην Κέρκυρα, η φάση του Ζάιρο για το 0-2 που τραβιέται πλάγια και τροφοδοτείται απευθείας από βολέ του Περιστερίδη (είπες τίποτα coach-Πεπ;), είναι δουλεμένη!
Αλλά βγήκα εκτός θέματος και σταματώ. Μην αποκαλύψουμε και όλα τα μυστικά μας :)

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 03 Οκτ 2016 11:50 »
PASas πασα μου, το νου σου απο εδω και στο εξης...
Εισαι επικινδυνος στοχος του καθε προσεχη αντιπαλου μας...
Θα σε απαγαγουν για να τους λες πως παιζει ο Πετρακης και μετα το ματς θα σε αφηνουν αμολητο για τον επομενο αντιπαλο του ταυρου που θα πρεπει να σε απαγαγει κοκ....

Προσεχε...Ζητα ταυροπροστασια!

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 03 Οκτ 2016 13:00 »
Λίγα κι από μένα:
- Συνεχίστηκε η παράδοση με τα παγανέλια. Δεν ξέρω αν λέγεται επαγγελματική, αλλά λέγεται ΝΙΚΗ και δίνει 3 πόντους.  Mακάρι να είχε γίνει έτσι και με Πλατανιά κι ας μην παίξαμε καλά. Δηλαδή αν παίζαμε καμιά μπαλάρα με 3 δοκάρια και 4-5 τετ-α-τετ χαμένα κι έμενε το 0-0 τι θα λέγαμε;; Αν θέλουμε 5αδα τέτοιες νίκες είναι απαραίτητες. Αν θέλουμε να μετέχουμε σε ποδοσφαιρικά καλλιστεία, είναι άλλο ζήτημα.
- Για μένα κακή ομάδα η Κέρκυρα, αλλά πιθανώς θα σωθεί γιατί υπάρχουν και χειρότερες.
- Δουλειά στην διακοπή, για να μπορέσουν να χωρέσουν και να συνδυαστούν όλοι οι καλοί μας παίκτες στο επιθετικό κομμάτι.
- Μας έχουν καταλάβει οι μικροί και μας δίνουν κατοχή (Παράσχος, Γρηγορίου)
- Δεν ξέρω τι λέτε για το ανασταλτικό κομμάτι, αλλά ούτε ένα σωστό στημένο δεν είχε ο Κοζορώνης, και τα είχε πάρει όλα εργολαβία. Μου άρεσε ο Σκόνδρας. Με απογοήτευσε ο Μπουκουβάλας. Πιθανώς, αν ο Ζάιρο τα έκανε όλα καλά θα έμενε στον ΠΑΟΚ και δεν θα τον έδιναν δανεικό. Αλλά να χάνουν τα τετ-α-τετ και οι δανεικοί του ΠΑΟΚ .... πάει πολύ!!
- Με 2 νίκες στα επόμενα ματς ανεβαίνουμε κι άλλο βαθμολογικά. Σκεφτείτε ότι ο που.....ράς αιώνιος έχει μέσα γαύρο, έξω κούλα.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 03 Οκτ 2016 13:09 »
Παράθεση
4)αυτη η....καινουργεια μοδα συστημα-ιδεολογια  που λανσαρε ο πετρακης και εφαρμοζουν κατα κορον πλεον με οσες παραλλαγες-αλλαγες-και παραμορφωσεις παρα πολλες ομαδες

Συμφωνω γι αυτο και χρησιμοποιησα 3 λεξεις με τελευταια το "παραμορφωσεις

και συμφωνω με αυτο που λες οτι δεν πρεπει η ομαδα να προσαρμοστει στον βιδαλ και στον καθε βιδαλ
ΟΜΩΣ......

οταν λειπει ενα γραναζι απ τη μηχανη δεν δουλευει η μηχανη

και εκει που κωλωνουν τα συστηματα....σε ξε---κωλωνει η προσωπικη ποιοτητα ενος παιχτη....εκει εστιαζω....και απ την αλλη διαφωνω με το στυλ συστημα ομαδας και ποιοτητα παιχτων μετρια....

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 03 Οκτ 2016 13:41 »
Aν και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα πριν το παιχνίδι δεν ήταν με το μέρος μας (απουσίες, χαμηλή συμμετοχή εδώ μέσα ,πτώση του άσου στον ΟΠΑΠ, ), η καρδιά του....Ευρωπαίου μίλησε !
2-1-1 λοιπόν, 6η θέση, όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.
Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά, το πρόγραμμα Οκτώβρη-Νοέμβρη είναι καλό, με σκληρή δουλειά θηωρώ ότι μπαίνοντας στο Δεκέμβρη μπορούμε να είμαστε εντός της 5άδος.

Δε θέλω γκρίνια κι αμετροέπεια, δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητος το ματς στο νησί, ΟΚ, αλλά πότε εμείς κερδίζαμαν αντίπαλο με εμφάνιση Μπαρτσελόνας, 0-5 ; Και βασικά μέσα σε έναν αντίπαλο, όπου πολλοί θ' αφήσουν πόντους.

Το πολύ βασικό ότι δεν είχαμαν παίχτη περιπατητή ή χαμένο στο διάστημα.
Όλοι τρέχαν.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 03 Οκτ 2016 13:56 »
Τεραστιας σημασιας νικη , σε ενα μετριοτατο ματς δυο μετριων Ομαδων . Εχει ξεχαστει ηδη , εκτος απο την γκολαρα ( με 100% προσωπικη ενεργεια ) του Βιδαλ , και την ευκαιρια του Ζαιρο .
Και καποιες σκορπιες σκεψεις :

1. Δημιουργικα , δεν θυμαμαι να καναμε μια οργανωμενη επιθεση που να τελειωσε με ευκαιρια η σοβαρη τελικη προσπαθεια . Ισως να ειναι στα πλαισια του οτι το ματς '' εχει ξεχαστει ηδη "  :)
2. Αψογη εμφανιση Περιστεριδη . Ωριμοτητα , ψυχραιμια και ''κρυο αιμα '' 35χρονου πολυ καλου τερματοφυλακα . Μπραβο!
3. Ο Μπουκουβαλας δεν ειναι καλυτερος του Καρανικα .
4. Κανενας εκ των Κοζορωνη , Γιακου , Γαρουφαλια , Δωνη δεν με πειθει ακομη . Μετριοτητες που ''κρυβονται '' στο πολυ καλο συνολο .
5. Το αυτο και με το Ζαιρο . Μονο που σε αυτη την περιπτωση νομιζω οτι και ο ιδιος αλλα και ο Πετρακης ψαχνουν τον ρολο του μεσα στο γηπεδο . Απογοητευτικο το τελειωμα του εκει στο τελος .
6. Ο Μαμπουλου ''σκαει '' ευκολα . Και δεν ειναι η πρωτη φορα .Φυσικη κατασταση ? Κατι αλλο ?
7. Αυτο που συμβαινει με τον Γιακο ειναι εντυπωσιακο . Καθε φορα που παιρνει την μπαλα , πρωτα κοιταζει εαν μπορει να την δωσει πισω , και εαν οχι , τοτε την δινει στο πλαι ... :-? Καλυτερος παντως εκει πισω .
8. Περιμενω να δω στην 3αδα του κεντρου Λιλα , Βιδαλ και Ακοστα . Γινεται φιλε PASas ?  ;)
9. Το ποδοσφαιρο - οπως εχω ξαναγραψει στο παρελθον - δεν ειναι νευροχειρουργικη . Καλα τα συστηματα και οι αναλυσεις επι αναλυσεων , αλλα αρκει μια ενεργεια ενος παικταρα η ενα τερτιπι της τυχης για να αλλαξει τα παντα .

Και κατι ασχετα με το ματς .

1. Πολυ καλη Ομαδα ο Πανιωνιος και φετος ...
2. Λυπηθηκα εκεινον τον Λαμπροπουλο της ΑΕΚ . Περιμενω να δω την αντιδραση / στηριξη της Ομαδας του