Αποστολέας Θέμα: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή  (Αναγνώστηκε 237356 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #1025 στις: Δευ 14 Νοέ 2011 14:20 »
Αν έγινε και η FIFA ...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1026 στις: Τρι 15 Νοέ 2011 23:12 »
Αν έγινε και η FIFA ...

Παράθεση
Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο ποδοσφαιριστής με στέλεχος της κρητικής ΠΑΕ, ο Ρουμάνος υποσχέθηκε ότι θα στείλει τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι εξοφλήθηκε από τον ΟΦΗ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=110911

Αν έγινε και η FIFA ...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1027 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 14:11 »
Παράθεση
Πρόσφυγες … της Οφης

Μάριους Σουλεάπ
Κώστας Κιάσσιος
Ανέστης Αγρίτης
Γιώργος Μανούσος
Γιώργος Κατσικογιάννης
Αλέξανδρος Κασμερίδης
Ιβάν Ρούσεφ 
Μπόζινταρ Τάντιτς
Γενάδιος Ξενοδόχοφ
Κοσμίν Μπαρκαουάν

Ξεχνάω κάποιους.

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1028 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 15:12 »
Παράθεση
Ξεχνάω κάποιους.

Ναι ξεχνας!!! τον Ν.Λασιθιου,το Ν.Ηρακλειου,το Ν.Χανιων και το Ν.Ρεθυμνης...
Ισως και καποια στιγμη ο Βεζιριδης!
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #1029 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 16:35 »
Το θέμα είναι αν έχουν ξεχάσει αυτοί τον οφη
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1030 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 20:36 »
Τα ληξιπρόθεσμα, ο Αγρίτης, ο "ιδιώτης"  η Όφη,  η Nova, ο Ο.Π.Α.Π. και ΠΑΣ λέγοντας

Παράθεση
Πως έχει το θέμα με τις επιταγές Αγρίτη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sporfm.gr/permalink/22278.html#axzz1dtWXgYlW

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1031 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 22:07 »
Παράθεση
Υπέγραψε την εξοφλητική ο Σουλεάπ
Δημοσίευση: 17 Νοε. 2011 18:00
sport24.gr

Ο Μάριους Σουλεάπ υπέγραψε την εξοφλητική επιστολή, η Ρουμάνικη Ομοσπονδία την έστειλε στην FIFA και στον ΟΦΗ είναι στην αναμονή της απόφασης.

Περισσότερα: http://www.sport24.gr/football/omades/Ofi/ypegrapse_thn_eksoflhtikh_o_soyleap.1500420.html

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1032 στις: Τρι 22 Νοέ 2011 22:35 »
Προσφυγή και ο Ρόβας
Απών από τις προπονήσεις του ΟΦΗ είναι από τη Δευτέρα ο Βασίλης Ρόβας ο οποίος αρχικά ζήτησε και πήρε άδεια προκειμένου εξετάσει δικός του γιατρός το χειρουργημένο πόδι του, όμως την Τρίτη (21/11) κατέθεσε προσφυγή ζητώντας να μείνει ελεύθερος, αλλά και να του επιδικαστεί το ποσό που του το οφείλει η Κρητική ΠΑΕ .

Το αίτημα για άδεια τη στιγμή που υπάρχει σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή για τον ΟΦΗ, αρχικά μπορεί να μην έδειχνε τη διάσταση του θέματος όμως τελικά έφερε μια ακόμα προσφυγή που αγγίζει τις 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ παράλληλα ζητά να μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο.

Το θέμα όμως δεν δείχνει να είναι τόσο το οικονομικό και τα χρήματα που το οφείλονται, όσο αγωνιστικό καθώς θεωρεί ότι δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες από τον προπονητή του. Μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε ο Ρόβας έχει αγωνιστεί ελάχιστα και αυτό σαν αλλαγή, κάτι που δεν τον ικανοποιεί.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν κάνουν λόγο για προσέγγιση του παίκτη από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα φέρεται να βρίσκεται ήδη στην πόλη των Ιωαννίνων για τις πρώτες επαφές. Ο Ρόβας έχει αγωνιστεί ξανά στον ΠΑΣ Γιάννινα το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2009-2010 έχοντας 10 συμμετοχές και νιώθει ότι εκεί θα έχει ευκαιρίες να αγωνιστεί και να δείξει την αξία του, κάτι που δεν έκανε στον ΟΦΗ.

Από την πλευρά της Κρητική ΠΑΕ θεωρούν ότι η κίνηση αυτή του παίκτη είναι άστοχη, καθώς δεν είχε κάνει κάποια συζήτηση για τα χρήματα, ενώ και σε συνομιλίες που είχε με τον Αναστόπουλο για το θέμα των συμμετοχών του, φέρεται να είχε πάρει τις διαβεβαιώσεις πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είχε και αυτός χρόνο συμμετοχής στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Ρόβας όμως δεν φαίνεται να πείσθηκε από τα λεγόμενα του προπονητή του και βλέποντας την Κυριακή και τον αγώνα με τον Άρη πως ήταν εκτός αποστολής, προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Οι διοικούντες τον ΟΦΗ έχουν κάνει προσπάθειες να επικοινωνήσουν μαζί του, oι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς μόνο μέσω ενός sms έχει ανταποκριθεί στις κλήσεις που του έχουν γίνει και στο οποίο αναφέρει ότι την παρούσα στιγμή δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση για να μπορέσει να συζητήσει το θέμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από τη διοίκηση του ΟΦΗ θα συνεχισθεί η προσπάθεια ώστε να υπάρξει συνάντηση με τον παίκτη προκειμένου να πεισθεί να αλλάξει γνώμη, κάτι που όμως φαντάζει δύσκολο.
CONTRA.GR
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1033 στις: Τετ 23 Νοέ 2011 00:47 »
και όλα αυτά πριν το ματς με εργοτέλη....μάλιστα... >:(

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1034 στις: Παρ 25 Νοέ 2011 00:40 »
Παράθεση
ΟΦΗ: «Λύση ή παραίτηση»
http://www.sportaction.gr/Podosfairo/Superleague/OFH/item/119554-OFi-Lysi-i-paraitisi

Ανακοίνωση για τα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στο πεντάωρο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης (24/11) εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Σʼ αυτή γίνεται γνωστό ότι αν δεν βρεθεί λύση μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, τότε σύσσωμο το ΔΣ θα παραιτηθεί.

Παράθεση
Πρόσφυγες … της Οφης

Μάριους Σουλεάπ
Κώστας Κιάσσιος
Ανέστης Αγρίτης
Γιώργος Μανούσος
Γιώργος Κατσικογιάννης
Αλέξανδρος Κασμερίδης
Ιβάν Ρούσεφ 
Μπόζινταρ Τάντιτς
Γενάδιος Ξενοδόχοφ
Κοσμίν Μπαρκαουάν
&
Βασίλης Ρόβας
Σέρτζιο Οργκανίστα
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 25 Νοέ 2011 00:44 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1035 στις: Παρ 25 Νοέ 2011 00:55 »
αυτή ποια φορά είναι που παραιτούνται;Κρατάει κανένας λογαριασμό;

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1036 στις: Παρ 25 Νοέ 2011 01:00 »
ή  7  ή  13, κλασσικα  8)

Μαλλον 7 αυτη τη φορα...  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1037 στις: Παρ 25 Νοέ 2011 16:28 »
sentragoal.gr
Παράθεση
«Με 1,5 εκατ. λύνονται πολλά προβλήματα»

Για όλους και για όλα μίλησε στον Athletic Radio 104,2 o Νίκος Μαχλάς, ο οποίος τόνισε πως τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα για τον ΟΦΗ, ωστόσο υπάρχουν περιθώρια για να βρεθεί μία λύση και δεν χρειάζεται να τραγικοποιούνται καταστάσεις.

Για τις σκέψεις παραιτήσεων κάποιων μελών του Δ.Σ

Ήταν μια πολύ κουραστική μέρα αλλά έχουμε μάθει σε αυτά τα προβλήματα. Έχει γίνει συνήθεια τα προβλήματα που βγαίνουν και να βρίσκουμε λύσεις. Έτσι και τώρα. Το θέμα έχει ξεκινήσει με τον Ρόβα. Καταλαβαίνετε ότι δημιουργούνται κάποια προβλήματα όταν ένας παίκτης φεύγει από την ομάδα. Το κακό σε αυτή την ομάδα είναι ότι κάτι κακό το μεγεθύνουμε τόσο πολύ που το φτάνουμε στο στάδιο της καταστροφής και το καλό το μεγαλοποιούμε. Θέλω να καταλάβει ο κόσμος κάποια πράγματα. Η ομάδα από το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα βγει και είχα πει πως δεν γίνεται να προχωρήσει έτσι και σκέφτηκα να παραιτηθώ. Είπα πως πρέπει να αυξηθούν τα έσοδα της ομάδας και να βοηθήσουμε την κατάσταση αυτή γιατί θα έρθουν μεγαλύτερα προβλήματα. Το θέμα είναι ότι και τώρα υπάρχουν κάποια προβλήματα. Η ομάδα δεν είναι δικιά μου ούτε κάποιου συγκεκριμένα. Είναι όλων που θέλουν το καλό του ΟΦΗ μας. Τα προβλήματα αυτά δεν αναλογούν μόνο σε μένα. Με το να φτάσουμε σε παραιτήσεις δεν αλλάζει κάτι. Θέλανε να παραιτηθούν τρία παιδιά με σκοπό να καταλάβουν κάποιοι πως το οικονομικό πρόβλημα δεν είναι του Μαχλά ή κάποιου άλλου αλλά αφορά την ομάδα. Θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική όσο πιο γρήγορα γίνεται για να είναι έτοιμη στην κατηγορία. Η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει το χαμηλότερο μπάτζετ και ένα από τα καλύτερα ρόστερ. Είναι εύκολο να γίνεται κάτι στραβό και να λέμε όλοι για τα λάθη της διοίκησης. Και βέβαια έχει κάνει λάθη και υπάρχουν προβλήματα. Το θέμα είναι πως δεν λειτουργούμε ατομικά αλλά σαν σύνολο. Είμαι μπροστά στις ευθύνες και δεν μπορώ να κρυφτώ.

Για το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει...

Όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα μέχρι το τελευταίο ευρώ. Όταν παλεύεις για κάτι θέλεις να τα λύσεις γρήγορα. Ξεχνάμε το παρελθόν. Η ενημέρωση πρέπει να γίνεται σωστά και όχι να τα παρουσιάζουμε όπως θέλουμε.Δεν είναι ότι δεν ξέρανε κάποιοι το οικονομικό πρόβλημα, όλοι το ξέρανε, όλοι.Έχουμε ανθρώπους που συνεισφέρουν στην ομάδα. Δεν έχουν κάποιο πρόβλημα στην ΠΑΕ ΟΦΗ εκτός από το οικονομικό. Το πρόβλημα χρειάζεται να το καταλάβουν όλοι. Με 1,5 εκατομμύριο λύνονται πολλά προβλήματα. Αυτό πρέπει να βρεθεί με κάποιο τρόπο και πρέπει να τρέξουμε όλοι μαζί για να βρεθεί.Μετά από πολλά χρόνια όλοι μαζί προσπαθούμε για να βρεθεί λύση . ΤΟ μοναδικό πρόβλημα είναι το οικονομικό.

Για το πώς θα βρεθούν τα χρήματα που χρειάζονται…

Αν την είχα την απάντηση δεν θα βάζαμε αυτή την ημερομηνία, τις 15 Δεκεμβρίου. Στην συνέντευξη τύπου που θα δώσουμε θα τα δούμε. Πρέπει να καταλάβουν όλοι η οικονομική κατάσταση της χώρας επηρεάζει τον ΟΦΗ και όχι μόνο. Υπάρχουν όμως επιχειρηματίες και αν πέσουμε όλοι πάνω στο πρόβλημα θα βρεθεί λύση. Έχουμε την δυνατότητα να προβάλουμε την εικόνα της ομάδας μας και τον αγώνα που δίνουμε. Δεν μπορούν να το καταλάβουν πολλοί που δεν ζουν από μέσα την ομάδα. Αν όμως δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημα μπορεί να βρεθεί λύση. Αν δεν το μεταφέρουμε μπροστά έξω δεν γίνεται τίποτα. Από τα παιδιά που είναι στο Δ.Σ. όλοι τα κάνουνε όλα μαζί.

Στο αν είναι αισιόδοξος πως μπορούν να βρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα…

Αν είμαι αισιόδοξος πρέπει να το πούμε όλοι και όχι εγώ. Αν δεν ήμουν πάντως, δεν θα βρισκόμουν στην ομάδα. Είμαστε στην Super League, όχι στην Β΄Εθνική αλλά όπως και να το κάνουμε, οι χρονιές στην Β΄Εθνική δεν γίνεται να μην σου αφήσει ένα κατάλυμα Υπάρχει όμως χρόνος. Δεν είναι λίγος και μπορεί να τακτοποιήσουμε την χρονιά σε ένα εύλογο διάστημα. Μπορεί το 1,5 εκ. να ακούγεται τεράστιο γιατί υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να φάνε και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με 600 ευρώ. Όμως για μια ομάδα δεν είναι και τόσο δύσκολο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι όλων το πρόβλημα. Όταν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις λες τι άλλο να κάνεις.Προσπαθείς με κάθε τρόπο να λύσεις τα προβλήματα για να μην δημιουργηθεί πανικός. Κατά την άποψη μου χρειάζονται 2,5 εκ. ευρώ αλλά με το 1,5 κάνεις την δουλειά σου. Η αγάπη μου για την ομάδα με κάνει να αισιοδοξώ. Το να είσαι απ'έξω είναι εύκολο. Μπορούν να βρεθούν λύσεις. Τα δεδομένα στην Α΄Εθνική είναι πολύ καλύτερα από πέρσι.

Για το σε ποιες κατευθύνσεις θα κινηθεί η ΠΑΕ για να βρει οικονομικούς πόρους…

Υπάρχει ένα πλάνο που έχουμε κάνει και με τον κ. Κουράκη, με Κρητικούς επιχειρηματίες που ζουν στην Αθήνα και όχι μόνο και προσπαθούμε να βρούμε ανταπόκριση. Υπάρχει αλλά δεν είναι ακόμα ικανη για αυτό που θέλουμε. Αν δεν μπορούμε να βρούμε κάποιους που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τι να πω… Επιβάλλεται να το κάνουμε.

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που πρέπει να γίνει…

Έχει μα κάνει με νομικά θέματα και πρέπει να ολοκληρωθούν κάποια θέματα. Πρέπει και είναι σημαντικό να γίνει η ΑΜΚ. Κάνουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για να γίνει. Ότι γνωρίζουμε λέμε. Ξέρετε και εσείς πως δεν μπορούμε να κρατήσουμε τίποτα μυστικό. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια. Αυτά είναι τα δεδομένα .Δεν τα παρατούμε επειδή αγαπάμε την ομάδα. Πολλοί λενε, έλα μωρέ εντάξει είναι ο δήμαρχος είναι ο Μαχλας κάτι θα γίνει αλλά δεν είναι έτσι. Η ομάδα πρωταγωνιστεί στην Super League και πρωταγωνιστεί περνώντας από ένα σημαντικό στάδιο.

Για το αν υπάρχει σκέψη δάνειου…

Για να πάρουμε ένα δάνειο πρέπει να βρεθεί λύση με τον κ. Βατσινά που έχουν δεσμευτεί κάποια πράγματα. Όταν κάνεις μια εκχώρηση δεν μπορείς να κάνεις ότι θες και υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα.Η μόνη λύση είναι να βάζαμε το Βαρδιναγιονειο για 5-6 χρόνια ενέχυρο. Αν μια τράπεζα δεχθεί αυτό το πράγμα είναι εύκολο. Το Βαρδινογιάνειο μπορεί να κοστολογηθεί ένα σημαντικό ποσό . Ένα δάνειο υπό κάποιες προϋποθέσεις δεν είναι ζημιογόνο και θα δώσει λύσεις σε προβλήματα. Θα κινηθούμε σε όπια περίπτωση μπορεί να δώσει άμεσα λύση στην ομάδα. Εύχομαι να βρεθεί κάποιους να πάρει κάποτε αυτή την ομάδα αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν σωτήρες. Χρειάζεται προσπάθεια και συσπείρωση απ'όλους μας.

Σε περίπτωση που μέχρι τις 15 Δεκέμβη δεν βρεθεί κάτι, ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τον ΟΦΗ…

Να πω αρχικά ότι ενδεχομένως για λόγους εγωισμού δεν μπορώ να παραιτηθώ. Υπάρχει πρόβλημα αλλά πολλοί άνθρωποι μαζί μπορούν να βρουν λύσεις. Αν είναι όλες οι πόρτες κλειστές και δεν μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος μιας ομάδας όλοι οι Ηρακλειώτες- γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο και να θέλουμε τον ΟΦΗ στην Α΄Εθνική, τότε τι να πω. Οι ευθύνες καταλογίζονται σε όλους. Από αυτόν που κάθεται στον καναπέ μέχρι τον οποιονδήποτε. Αν δεν αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας, τότε τι να πω.

Για Βατσινα…

Επειδή είμαι ρεαλιστής και τα λεω τα πράγματα όπως είναι θα πω πως πιστεύω ότι μας έχει κοστίσει πολύ αυτή η καθυστέρηση. Εγώ σαν πρόεδρος δεν θέλω κανένα απέναντι. Δεν είναι εχθρός ο Βατσινάς. Αυτοί που αγαπάμε την ομάδα, ενδιαφέρει τον κόσμο να την προχωράει. Να είμαστε όλοι ένα ανεξαρτήτου το τι έχει γίνει, να γίνουμε μια γροθιά για την ομάδα.

Για υπόθεση Ρόβα…

Δυστυχώς με πλήγωσε πολύ αυτό το θέμα. Οσο έχω εκτιμήσει και έχω αγαπήσει αυτό το παιδί δεν το έχω κάνει για πολλούς. Έχει πέσει κεραμίδα στο κεφάλι μου. Το περίμενα από όλους εκτός από αυτόν. Ήμουν πάντα δίπλα του. Όταν ήρθε από το Βέλγιο που έκανε αποθεραπείες μου ζήτησε να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του και παρά το ότι ηξερα πως αν ξανατραυματιστεί θα πέσει όλο το βάρος σε μένα το έκανα. Κράτησα το λόγο μου. Είναι ενα διαμάντι ο Ρόβας και το λέω ακόμα όσο και να με έχει πληγώσει. όμως κάνει λάθος απέναντι στο πρόσωπο μου και στην ομάδα. Ξέρω κάποιες καταστάσεις. Το έχω εκτιμήσει αυτό το παιδι. Υπάρχει μια διαμάχη τώρα και δεν ξέρω που θα φτάσει. Αν θέλουμε εμείς μπορεί να μην πάρει για 4 μήνες ούτε ένα ευρώ. Ξέρω ότι ενώ είχε συμβόλαιο μαζί μας συμφώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με λυπεί αυτό ,δεν έπρεπε να το κάνει. Όλοι έχουν προβλήματα, δεν μου μίλησε,, δεν μου είπε κάτι είπε. Έχω πάθει σοκ. Θα δείτε πως θα παει στα πας. Δεν το προσωποποιώ για κόντρα. Μπορεί να μην μπορώ να το αποδείξω αλλά θα το δείτε. Αν κάνω λάθος θα ζητήσω συγγνώμη δημοσίως. Ας πάει όπου θέλει αλλά να το κάνει με γνώμονα όπως του έχουμε φερθεί. Αν υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα ας μου το έλεγε.Δεν θα άφηνα ένα παιδί έτσι. Ίσως να ντράπηκε να μου το πει. Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα το συζητάς.Το τηλέφωνο μου είναι ανοιχτό 24 ώρες την μέρα για τους παίκτες και τους το έχω πει. Θα είχα κινήσει γη και ουρανό και θα είχε βρεθεί μια λύση.

Για το αν ο ΟΦΗ έκανε περισσότερες μεταγραφές από όσες θα έπρεπε και αν στην ομάδα φοβούνται μην προκύψει νέος Ρόβας…

Το σκεπτικό το δικό μου έχει να κάνει με την επιβίωση της ομάδας. Σκοπός είναι η εξυγίανση. Δεν μπορεί να γίνει σε ένα χρόνο. Εαν πάμε σε ποιοτικά χαμηλούς παίκτες είπαμε πως θα είναι ρίσκο. Το μπάτζετ της ομάδας είναι 3.069.000 με την εφορία πληρωμένη. Αν βάλουμε και τα νοίκια να πούμε 3,5 εκ. Όταν φτιάχναμε την ομάδα το καλοκαίρι το σκεπτικό ήταν η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Ακούω πως έχουμε 4 αριστερά μπακ. Τα βασικά είναι ο Πιτσος και ο Βάντο. Ο Μπολουτ δεν είναι αριστερό μπακ λλά έχει την ποιότητα και τον χρησιμοποιεί εκεί ο προπονητής. Πήραμε αρκετούς παίκτες με το σκεπτικό να υπάρχουν άξιοι αντικαταστάτες. Τα αποτελέσματα και οι τραυματισμοί μας δικαιώνουν για τις επιλογές μας .Τώρα αν προκύψει νέος Ρόβας, δεν το ξέρω. Πάντα είναι θέμα χαρακτήρα. Αν ένας άνθρωπος έχει την πολυτέλεια της υπομονής. Παίζουν 11 τι να κάνουμε. Άλλοι πληρώνονται με 600 ευρώ και κάνουν 10 χρόνια για να πάρουν όσα ένας ποδοσφαιριστής σε 1. Είναι θέμα ποιότητα χαρακτήρων. Με το να φιλάμε την φανέλα και να πληρωνόμαστε για 4 χρόνια ενώ έχουμε παίξει ένα-δύο δεν είναι σωστό. Ακόμα πιο χειρότερα να επικαλούνται τον κόσμο. Και ο Σφακιανάκης φιλούσε την φανέλα όμως έπρεπε να υπογράψει για να παίξουμε την Κυριακή. Σε όλα αυτά υπάρχει και το ηθικό κομμάτι. Αν δεν το τηρήσεις μπορεί να δημιουργήσεις ένα πρόβλημα αλλά θα το βρεις από κάπου.

Bolds by PAS-o-media
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1038 στις: Σαβ 26 Νοέ 2011 06:52 »
sentragoal.gr
Παράθεση
«Με 1,5 εκατ. λύνονται πολλά προβλήματα»

Για το αν υπάρχει σκέψη δάνειου…

....Η μόνη λύση είναι να βάζαμε το Βαρδιναγιονειο για 5-6 χρόνια ενέχυρο. Αν μια τράπεζα δεχθεί αυτό το πράγμα είναι εύκολο. Το Βαρδινογιάνειο μπορεί να κοστολογηθεί ένα σημαντικό ποσό . Ένα δάνειο υπό κάποιες προϋποθέσεις δεν είναι ζημιογόνο και θα δώσει λύσεις σε προβλήματα. .

Bolds by PAS-o-media

επειδή τα υπόλοιπα που ισχυρίζεται έχουν τόσα λογικά κενά ώστε να απευθύνονται αποκλειστικά σε κρετίνους απλά να θέσω μία απορία ,  (η οποία  ενδιαφέρει όποιον θέλει να  ζητήσει δάνειο βάζοντας ως εγγύηση κάποιο σπίτι στο οποίο θα βρίσκεται ως ενοικιαστής και όχι ως ιδιοκτήτης...)
η εταιρία την οποία εκπροσωπεί ο κύριος Μαχλάς είναι ιδιοκτήτρια του «Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου» ή απλά έχει το δικαίωμα χρήσης του;

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1039 στις: Δευ 28 Νοέ 2011 13:39 »
novasports.gr
Παράθεση
Νέα προβλήματα για τη διοίκηση του ΟΦΗ, καθώς ο Κώστας Κιάσσος προχώρησε σε κατάσχεση περιουσίας της Κρητικής ομάδας. Η ομάδα όφειλε στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 55.000 ευρώ και είχε κανονιστεί η πληρωμή να γίνει το προηγούμενο καλοκαίρι με δύο επιταγές, οι οποίες ήταν ακάλυπτες.

Ο Κιάσσος δικαιώθηκε από το πρωτοδικείο Ηρακλείου για τις οφειλές που υπήρχαν προς το μέρος του από τον ΟΦΗ, ωστόσο και πάλι κανένας από το σύλλογο δεν επικοινώνησε μαζί του. Για να διασφαλίσει τα χρήματα του προχώρησε στην κίνηση αυτή, κάτι που σημαίνει πως η ΠΑΕ ΟΦΗ πλέον δεν μπορεί να έρθει σε διακανονισμό μαζί του, ενώ το ποσό αυτό θα εισπραχθεί από τον παίκτη μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Κάτι ανάλογο έχει κάνει και ο Ανέστης Αγρίτης, αλλά τα χρήματα που θα πάρει ο άσος της Κέρκυρας φτάνουν τις 80.000 ευρώ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1040 στις: Δευ 28 Νοέ 2011 15:14 »
Κι εσυ τέκνον Βρουτε (Κιάσσο)?

:P

Οχι ρε Κωστάκι !

Εσύ που φύλαγες τη φανέλα με κλάμματα ?

Δεν φτάνει που σε άφησε ο Μαχλάς να φύγεις νύχτα για Κύπρο να μην σε τσιμπήσει ο εισαγγελέας που ακούγεται το ονοματάκι σου στο "στήσιμο" Ηλιούπολη-ΟΦΗ ?

Γυρνάς και τον χτυπάς τώρα που είναι κάτω?

Ατιμη κενωνία...
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1041 στις: Δευ 05 Δεκ 2011 23:56 »
Παράθεση
Πρόσφυγες … της Οφης

Σουλεάπ
Κιάσσιος
Αγρίτης
Μανούσος
Κατσικογιάννης
Κασμερίδης
Ρούσεφ 
Τάντιτς
Ξενοδόχοφ
Μπαρκαουάν
&
Ρόβας
Οργκανίστα
&
Μπερτίν
Χατζηνικολάου

http://www.athleticradio.gr/ofi/157623-ekdikastikan-tesseris-prosfuges

Παράθεση
Ο (πρώην) τιμωρημένος Ντίτσος σφυρίζει το ματς του ΟΦΗ με την Δόξα Δράμας!
http://www.athleticradio.gr/ofi/157526-o-proin-timorimenos-ntitsos-sfurizei-to-mats-tou-ofh-me-tin-doxa-dramas

Ο Γεράσιμος Ντίτσος του συνδέσμου Πρέβεζας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Δόξα Δράμας. Πρώτο παιχνίδι που σφυρίζει φέτος ενώ πέρυσι σε όλη την χρονιά διεύθυνε μόλις 7 αγώνες!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Δεκ 2011 00:01 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1042 στις: Τρι 06 Δεκ 2011 10:08 »
Παράθεση
&
Μπερτίν
Χατζηνικολάου
Και ο Μπερτιν ε; Αυτος δεν ηταν ο ηρωας των ζωσιμαδων;
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος nikos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1043 στις: Τετ 07 Δεκ 2011 22:52 »
Μπορεί ο ΟΦΗ να έχει αναρριχηθεί στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος μετά τη νίκη με 1-0 επί της Δόξα Δράμας, αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος ούτε να ακούει δεν θέλει για έξοδο στην Ευρώπη.

«Είναι απαγορευμένη λέξη για εμάς. Μετά τη νίκη με την Τρίπολη είπαμε πως έχουμε στόχο να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και όσο πιο γρήγορα γίνεται .Είναι απαγορευμένη η λέξη Ευρώπη για εμάς. Όνειρα που δεν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε δεν περνάνε από το μυαλό μας», τόνισε ο προπονητής των Ηρακλειωτών.

Για την επικράτηση στο «Καυταντζόγλειο» σημείωσε: «Ήταν μια σημαντική και δύσκολη νίκη. Θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια. Κοιτάμε τώρα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και συγκεντρώνουμε εκεί την προσοχή μας».

Παράλληλα, δεν έκρυψε τα παράπονά του για τη διαιτησία. «Για την αποβολή του Λόπες δεν έχω άποψη. Δεν θέλω να στέκομαι στην διαιτησία, όμως το πέναλτι που δεν μας δόθηκε, ήταν το δεύτερο μέσα σε λίγα παιχνίδια. Εγώ δεν μιλάω για τη διαιτησία, όμως δυστυχώς πρέπει να αναφερθώ σε αυτή. Ίσως βλέπαμε άλλο ματς αν δινόταν το πέναλτι και έμενε με 10 η Δόξα».

Τέλος, για τον τραυματισμό του Φώτη Παπουλή, ανέφερε: «Είχε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο και θα δούμε την κατάσταση του και αν θα τον έχουμε την                  spor fm

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1044 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 21:56 »
Παράθεση
Παίζουν με την αδειοδότηση του ΟΦΗ  για μερικά ψωροχιλιάρικα … αλφαβητικά οι 26 πρώτοι 
Πηγή: Διαδίκτυο (πλην τίτλου)

Ποδοσφαιριστές:

Αγρίτης,
Βλοντάρτσικ
Γιακούμπου
Γκέρµπερ
Δηµούτσος
Ερέρα 
Καρακατσάνης
Κασµερίδης
Κατσικογιάννης
Κιάσσος
Κοστόφσκι
Μανούσος
Μπαρτζώκας
Μπερτίν
Ξενοδόχοφ
Οργκανίστα
Ρόβας
Ρούσεφ
Σουλεάπ
Σταυρακάκης
Σφακιανάκης
Τάντιτς
Ταραλίδης
Ψωµάς

Προπονητές:

Μάουρερ
Χατζηνικολάου
? … (κατέλαβε θέση απλήρωτου συναδέλφου)

Μαχλάς: «Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα ποδοσφαιριστή όμως να ξέρετε ότι τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Δεν είναι εύκολο να λύνονται όλα τα προβλήματα τόσο γρήγορα. Φυσικά και θα δοθούν τα χρήματα σε ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα μας, αλλά δεν δέχομαι από κανένα να θίγει τον ΟΦΗ, εμένα και τον προπονητή. Δεν θα αφήσω κανένα να ισοπεδώσει τον ΟΦΗ».

Ευτυχώς ΠΑΣ καλά ...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Δεκ 2011 22:55 από New Pas. Pas »

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1045 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 01:03 »
creteplus.gr
Παράθεση
Ημερομηνία: 18/12/2011

Ανοιχτή επιστολή προς τον Μαχλά απο τους «Omilistas»

Μια πολύ ενδιαφέρον επιστολή προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκο Μαχλά έστειλε η ομάδα Omilistas.

Εαν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τους «Omilistas» μπορείτε να το κάνετε απο ΕΔΩ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Νίκο Μαχλά ξέρουμε οτι δεν είσαι ο εξυπνότερος των ανθρώπων και με σένα όλα είναι πιθανά αφού ο κάθε πονηρός μπορεί να σε κάνει ότι θέλει. Το είδαμε και με το Φαγαδάκη.

Στο συγχωρήσαμε.

Νίκο Μαχλά ξέρουμε ότι έζησες μια ζωή (ως ποδοσφαιριστής) στον ΟΦΗ με διοικήσεις από τσάτσους που γι’ αυτούς το γλύψιμο στον πάτρωνα ήταν αυτονόητο, και μπορεί να σου φαίνεται κι εσένα φυσιολογικό να λές και καμιά “κουβέντα” παραπάνω. Το είδαμε πρόσφατα με τις φοβερές σου δηλώσεις για το Μαρινάκη που ΜΑΣ (όχι μόνο εσένα) έφτυνε ολη η Ελλάδα και συ νόμιζες ότι βρέχει.

Κι αυτό στο συγχωρήσαμε.

Νίκο Μαχλά αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι αν είσαι ΤΟΣΟ ΙΟΥΔΑΣ ώστε να προδώσεις με το χειρότερο τρόπο την αγάπη και την εμπιστοσύνη χιλιάδων Ομιλιτών στο πρόσωπό σου και τους αγώνες που έδωσαν για να σωθεί η ομάδα από την καταστροφή και να επιστρέψει ΕΛΕΥΘΕΡΗ εκεί που ανήκει (ανάμεσά σ’ αυτούς και συ ο ίδιος) δίνοντας την ομάδα σε “ημέτερους”, γνωστούς για τα νταλαβέρια τους με τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

ΕΙΣΑΙ?

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ».

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1046 στις: Τετ 28 Δεκ 2011 20:23 »
sentragoal.gr
Παράθεση
Εγινε το αναμενόμενο στον ΟΦΗ…

Όπως είχε ανακοινώσει στις 20 Δεκεμβρίου ο Νίκος Μαχλάς, όλο το Δ.Σ. της κρητικής ΠΑΕ υπέβαλλε την παραίτηση του ούτως ώστε την προσεχή Παρασκευή (30/12) να διοριστεί διοίκηση από το Πρωτοδικείο. «Το Δ.Σ. του ΟΦΗ θα παραιτηθεί μετά το ματς με τον Λεβαδειακό», είχε δηλώσει ο Μαχλάς και αυτό έγινε πράξη!
Τις παραιτήσεις τους από τη διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου υπέβαλλαν, λοιπόν, το μεσημέρι της Τετάρτης τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ηταν μία απόφαση ειλημμένη και γνωστή, προκειμένου την Παρασκευή να προκύψει νέα διοίκηση.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1047 στις: Πεμ 29 Δεκ 2011 14:59 »
omilitis.gr
Παράθεση
Μετά από μια μαραθώνια Γενική Συνέλευση το βράδυ της Τετάρτης (28/12) που διήρκησε πάνω από 3,5 ώρες τα μέλη του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ ψήφισαν την λύση πρωτοδικείου για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της κρητικής ομάδας.

Τη Γενική Συνέλευση που έγινε μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ την παρακολούθησαν πάνω από 80 άτομα τα οποία είχαν κατακλύσει την αίθουσα ενώ το «παρών» έδωσε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ με τον πρόεδρο Νίκο Μαχλά να δέχεται βροχή ερωτήσεων για τις εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν στην κρητική ομάδα εν όψει και της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης που υπάρχει στις 30 Δεκεμβρίου στο κλειστό του ΒΑΚ στις 4 το απόγευμα.

Αρκετά από τα μέλη του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ρώτησαν πολλές φορές τον πρόεδρο της ομάδας για το αν εξακολουθεί να υφίσταται το ενδιαφέρον Ηρακλειώτη επιχειρηματία που έκανε έλεγχο στα βιβλία της κρητικής ΠΑΕ πρόσφατα με τον Νίκο Μαχλά να απαντάει ότι είναι δύσκολο να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση σε αυτή την φάση αλλά να τονίζει ότι είναι αντίθετος με το να οδηγηθεί η ομάδα σε διοίκηση πρωτοδικείου.

Ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ τόνισε ότι για να βγει οικονομικά η χρονιά χρειάζονται περίπου 1,5 με 2 εκατομμύρια ευρώ ενώ επισήμανε ότι δεν μπορεί να προταθεί μείωση στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο ρόστερ γιατί οι περισσότεροι εξ' αυτών δεν θα δεχτούν μια τέτοια πρόταση και θα ζητήσουν να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Ο Νίκος Μαχλάς ρωτήθηκε επίμονα και για το θέμα των τελευταίων ημερών που προέκυψε στην ομάδα με την αποχώρηση του Σουμπίνιο απαντώντας ότι ο παίκτης πληρωνόταν από τον Ολυμπιακό και πως από την στιγμή που ζήτησε η ομάδα του Πειραιά να τον πάρει πίσω δεν μπορούσε ο ίδιος να κάνει κάτι παραπάνω για να τον κρατήσει στον ΟΦΗ.

Πλέον οι όποιες διοικητικές εξελίξεις στην κρητική ομάδα μετατοπίζονται στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που θα γίνει την Παρασκευή (30/12) με το ενδεχόμενο η ομάδα να οδηγηθεί σε διοίκηση πρωτοδικείου να είναι πιο ορατό από ποτέ από την στιγμή που λίγες ώρες πριν την διαδικασία της Συνελεύσεως δεν φαίνεται να υπάρχει λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο ΟΦΗ.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1048 στις: Πεμ 29 Δεκ 2011 17:01 »
neakriti.gr
Παράθεση
Αντιμέτωπη με πτώχευση η ΠΑΕ ΟΦΗ

Οι μέτοχοι του ΟΦΗ, μέσα από την πίκρα της χθεσινής ήττας, θα χρειασθεί να δουν κατάματα τα οικονομικά δεδομένα που εμφανίζονται στον ισολογισμό της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπου οι εκτοξεύσεις ζημιών είναι τεράστιες και ο κίνδυνος του άρθρου 48, καταγράφεται και από τον ορκωτό λογιστή κ. Ιωάννη Δημ. Πανταζή, χωρίς μάλιστα να διατυπώνει περαιτέρω επιφύλαξη στη γνώμη του: «Το σύνολο των Ιδίων Κεφαλαίων της Εταιρείας -καταγράφει- έχει καταστεί αρνητικό και συνεπώς συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 48 του κωδ. Ν. 2190/1920». Την ώρα που επισημαίνει πως είναι ανοικτά μέτωπα, όπως προβλέψεις από αποζημιώσεις υπαλλήλων, ή περιγράφονται μειωμένες οι προβλέψεις για προσαυξήσεις, προστίμων και άλλων τινών όπως προσφυγές ποδοσφαιριστών κλπ., αλλά και «χωρίς να έχει σχηματισθεί πρόβλεψη για πρόσθετους φόρους σε σχέση με τις ανέλεγκτες φορολογικές χρήσεις»… Οι έχοντες απλή αίσθηση της λογιστικής, χαρακτηρίζουν βουνό το όλο ζήτημα των οικονομικών ζημιών της ΠΑΕ ΟΦΗ, που ανέρχονται ως τις 30 Ιουνίου 2010 στο ποσόν των 9.957.689,04 ευρώ (χωρίς τα μη προβλέψιμα που παρατηρεί ο ορκωτός λογιστής!). Στην περυσινή χρήση δηλαδή υπήρξε νέα ζημιά κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, αφού το προηγούμενο σύνολο ζημιών ήταν 7.048.841, 23 ευρώ… Και μαζί τρέχουν και όλα τα νεώτερα από 1 Ιουλίου 2011… (3.148.000 ευρώ είναι μόνο οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις, ως τις 30 Ιουνίου!).
Επί της ουσίας το άρθρο 48 που επικαλείται ο ορκωτός κάνει λόγο για πτώχευση. Και προφανώς αυτός είναι ο λόγος που η ΠΑΕ είναι άμεση ανάγκη να πάει για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να υπερκαλύψει την αρνητική θέση της εταιρίας. Εδώ, όμως, σε θέλω μάστορα!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1049 στις: Πεμ 29 Δεκ 2011 23:44 »
Μυλος γινεται στον τσατσο ε?  ::)

Κι οχι μονο στα οικονομικα αλλα οπως μαθαινω και στα ιδιοκτησιακο-παραρτημιακα  :P

Σκοτωμενοι ολοι με ολους ποιοι κρυβονται πισω απο διαφορες κινησεις που γινονται σε αυτα, πατε να μας ξεπουλησετε στο γαυρο, τα φαντασματα του βαζελου τριγυρναν κι αυτα, προδοτες, πουληταρια και διαφορα τετοια ωραια 8)

Στο μεταξυ πετυχα και μια φωτο απο τον αγωνα του τσατσου με την Παναχαϊκη για το κυπελλο στην Πατρα που εγινε πριν λιγο καιρο και που...

Και αναστατωση ειχε προκαλεσει στον τσατσο για εμφανιση Βατσινα, αλλα και κομμενη απο ...Νυχταρη ειχε βγει στα τσατσοσαϊτ τοτε  ;)

Υ.Γ: Ρε, κανονιστε μη τς αναστησουμε φετος οπως περυσι που παλι τετοιο καιρο ηταν για διαλυση, "πατησαν" πανω μας και γατζωθηκαν να σωθουν... Μεχρι να φαν τα δυο πρωτα φετος, τρελιτσα και στο τσιου εμεις και μετα Αου-Αου για 5αρα και γελια δυνατα  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης