Αποστολέας Θέμα: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή  (Αναγνώστηκε 237085 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #1075 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 16:14 »
εδώ χαπακόνωνται σε αθλήματα και "αθλήματα"...το τέρμα μας πείραξε...

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1076 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 21:21 »
Έτυχε να δώ ΓΑΒΡΟ-ΦΟΦΗ για το κύπελο πριν λίγο.Αυτό που <ΠΕΤΥΧΕ> σήμερα η ΦΟΦΗ δεν έχει ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ,ούτ νομίζω ότι θα ΄χει ΕΠΟΜΕΝΟ!!!!!!!

-στα 94 λεπτά,δεν έκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!!!!!!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ.......ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑΣ!!!!!!!!
-Ο τερματοφύλακας του ΓΑΒΡΟΥ έπιασε σε 94 λεπτά!!!!!!!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ,κι αυτή απο ΣΟΥΤ-ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΦΟΦΗΣ!!!!!!!!
-Η κατοχή μπάλας ήταν 80-20!!!!!!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ,80-20!!!!!! ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ!!!!
-Κόρνερ,15-0!!!!!!!!!!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ 15-0 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ!!!!

Και μιλάμε τώρα ότι έπαιζε με τον ΓΑΒΡΟ,όχι με την ΜΠΑΡΤΣΑ!!!!,με τον ΓΑΒΡΟ που πριν μια εβδομάδα του πήρε τα σώβρακα ένα καφενείο της Ευρώπης!!!
Μιλάμε ότι η ΔΡΑΜΑ μπροστά στη ΦΟΦΗ απο πλευράς ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ....ΜΠΑΡΤΣΑ!!!!!!Όσο αναφορά τη ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ και το ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ η ΔΡΑΜΑ ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ μπροστά στη ΦΟΦΗ!!!!!

Επειδή ελάχιστοι θα έχουν δει το ματς αυτών των ανιπαθέστατων ομάδων(κι εγω τυχαία το είδα)ρωτήστε να σας πούνε,αν κάποιοι το έχουν δει!!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!!!!!

Να χαίρεστε την......ομαδάρα και τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΣΑΣ!!!! ΦΟΦΙΤΣΕΣ!!!!!!!!

Υ.Γ.Ξεχασα το τελικό αποτέλεσμα, 1-0 ο ΓΑΒΡΟΣ αλλά είναι ΑΠ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ που το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς σε πρ'ωτη έρχεται........η ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1077 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 22:12 »
Γνήσιο τέκνο του Αλέφαντου!
Είδα από 65΄ και μετά, που βγήκαν οι κίτρινες στον Τσάτσο.
Καλά ... γκολ από στημένη φάση ... στημένη φάση για γκολ από στημένο φάουλ.
Εκείνη την έρμη την καρα - Κόκκινη κάρτα στο φάουλ, δεν την είδαν τα οι σπρέχινς??? 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1078 στις: Πεμ 22 Μάρ 2012 02:26 »
   Γεια σου πόλυ ντόπερμαν! Αφού δε σε βαστάνε τα ποδάρια σου,παράτατα. :(
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1079 στις: Πεμ 22 Μάρ 2012 18:36 »
Το άκουσα χθες το μεσημέρι από τον Χριστόγλου, στην εκπομπή του:

Η Πολυχρον...εμένη Βεζυρ...οπούλα δεν πιάστηκε με ντόπες, αλλά με άλλες ουσίες τις οποίες δεν μπορούσε να κατονομάσει.

Τι να εννοεί άραγε ο ποιητής??? ;) ;) ;)

Έχει καμιά σχέση, ο συγκεκριμένος τέρμας, με τον μαγικό κόσμο του NBA??? ;) ;) ;)
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1080 στις: Πεμ 22 Μάρ 2012 18:43 »
Το άκουσα χθες το μεσημέρι από τον Χριστόγλου, στην εκπομπή του:

Η Πολυχρον...εμένη Βεζυρ...οπούλα δεν πιάστηκε με ντόπες, αλλά με άλλες ουσίες τις οποίες δεν μπορούσε να κατονομάσει.

Τι να εννοεί άραγε ο ποιητής??? ;) ;) ;)

Έχει καμιά σχέση, ο συγκεκριμένος τέρμας, με τον μαγικό κόσμο του NBA??? ;) ;) ;)

Ε έχει κοντά κ τα Ζωνιανά εκεί ο Πολυχρόνης κ καλοπερνάει!!!!!!! :P
Πριν 3 χρόνια κ άλλος παίκτης του οφη είχε κατηγορηθεί για χρήση ουσιών!!!
Μάλλον δοκιμάσαν την νέα καλλιέργεια να δουν τα γράδα της!!!!!!!!!!!!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1081 στις: Πεμ 22 Μάρ 2012 19:42 »
αντί για προπόνηση παίζουν πρωταθληματάκια στο προ; :P

Αποσυνδεδεμένος nikos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1082 στις: Πεμ 22 Μάρ 2012 22:10 »
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ εξασφάλισε ένα ποσό που ξεπερνά τις 500.000 ευρώ  και στον ΟΦΗ εκτιμούν ότι αυτό το ποσό αρκεί για να κλείσουν οι ανοιχτές τρύπες που πρέπει να κλείσουν.

Οι άνθρωποι της ομάδας εξασφάλισαν το ποσό των 330.000 ευρώ μετά από  δανειακή σύμβαση που υπέγραψαν με τράπεζα. Παράλληλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής έχουν εξασφαλίσει άλλες  200.000 ευρώ περίπου από επιφανείς φίλους της ομάδας και έτσι η Δ.Ε. της ΠΑΕ είναι έτοιμη να κλείσει σημαντικά κομμάτια της αδειοδότησης.

Στον ΟΦΗ εκτιμούν πως το ποσό που έχει μαζευτεί αρκεί ώστε ο ΟΦΗ να αδειοδοτηθεί.  Άνθρωποι της Δ.Ε. παραμένουν στην Αθήνα για να κλείσουν κάποια από τα “ανοικτά μέτωπα”.  Ο πρόεδρος της Δ.Ε.  Βασίλης Ξημέρης μαζί με τον Κώστα Τουγλή θα έχουν συναντήσεις με δικηγόρους και εκπροσώπους παικτών που έχουν προσφύγει κατά της ΠΑΕ προκειμένου να εξασφαλίσουν τις υπογραφές τους, που πρέπει να μπουν στο φάκελο  της αδειοδότησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως  οι άνθρωποι της ομάδας για να εξασφαλίσουν την  δανειακή  σύμβαση χρειάστηκε να υπογράψουν όλα τα μέλη της Δ.Ε.δεσμεύοντας τους εαυτούς τους, ενώ η τράπεζα έχει εξασφαλιστεί  καθώς θα λάβει χρήματα από την την εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας περιόδου.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1083 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 18:56 »
Κρίσιμες ώρες διανύει ο ΟΦΗ, ο οποίος κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Δ’ Εθνική, λόγω οφειλών προς τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ζητούν την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ.

Οι Σταυρακάκης και Κασμερίδης έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και η πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης των δύο ποδοσφαιριστών είχε προγραμματιστεί πριν από δύο εβδομάδες. Τότε οι Κρητικοί ζήτησαν και πήραν προθεσμία λίγων ημερών, μέχρι αύριο Τρίτη (27/3) όταν και ορίστηκε εκ νέου η εκδίκαση.

Μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει βρεθεί λύση μεταξύ της ΠΑΕ και των δύο ποδοσφαιριστών, με τον Κασμερίδη να ζητά το ποσό των 36.000 ευρώ και τον Σταυρακάκη το ποσό των 50.000 ευρώ για να μην επιμείνουν για την κατάπτωση της εγγυητικής του ΟΦΗ. Στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ τονίζουν ότι μπορούν να τους δώσουν αυτή την στιγμή το ποσό των 15.000 ευρώ μετρητά στους δύο παίκτες και τα υπόλοιπα στις επόμενες μέρες.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί τελικά λύση μεταξύ των δύο πλευρών, τότε η ΠΑΕ θα πρέπει να καταβάλει άμεσα, κοντά στα 160.000 ευρώ και στους δύο πρώην άσους της ομάδας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Δ’ Εθνική, μετά την κατάπτωση της εγγυητικής.

Ωστόσο, η ομάδα του Ηρακλείου έχει να αντιμετωπίσει έναν ακόμα «πονοκέφαλο», καθώς μετά την είδηση πως ο ΟΦΗ έχει βρει τα χρήματα που απαιτούνται για την αδειοδότηση, οι Βλόνταρτσικ και Μπαρκαουάν αξίωσαν περισσότερα χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο μεν Πιότρ Βλόνταρτσικ ζήτησε να του καταβληθούν άμεσα τα μισά χρήματα από αυτά που του οφείλονται και φτάνουν τα 60.000 ευρώ και ο Κοσμίν Μαρκαουάν όλο το πόσο, ήτοι περίπου 116.000 ευρώ.

onsports.gr

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1084 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 20:08 »
το θεμα ειναι οτι θα παρει την τελευταια θεση με αφαιρεση βαθμων ή θα φαει κλοτσια για μια και καλη στην Δ; Αλλιως η θεση του καταλαμβανεται απο τον τεταρτο στην Β εθνικη.
Ειναι ενα θεμα αυτο.Εμεις δεν ησυχαζουμε μ αυτα θελουμε 2-3 βαθμους.
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1085 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 22:27 »
Εγώ λέω ότι δεν θα του κάνουν τίποτα...

Αποσυνδεδεμένος TakisBloemfontein

• Jr. Member
  • **
  • ΠΑΣ...παντού και πάντα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1086 στις: Τρι 03 Απρ 2012 15:57 »
Τελευταία στιγμή θα σπρώξουνε τα "πακέτα" ο Παπουτσάκης του Τέλη, ο Δήμος Ηρακλείου, το Ελληνικό Δημόσιο, η ΕΠΟ κ.ά. Κάθε χρόνο τα ίδια, μη χάσει η Σκουπρολίγκα τους Ζουλού από πελάτες...
Life is a bitch,
you've got to take her down
before she starts whining!

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #1087 στις: Τρι 03 Απρ 2012 17:36 »
Παράθεση
η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον ποδοσφαιριστή της Πολυχρόνη Βεζυρίδη διότι: «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 26-2-2012 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΟΦΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Κοκαΐνη, το οποίο, θεωρείται οριστικό.

Ήτοι για παράβαση του άρθρου 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 34912/11 και την Απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού 3956/12 και των σχετικών διατάξεων του Κεφαλαίου ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA».
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1088 στις: Τρι 03 Απρ 2012 18:47 »
Τελευταία στιγμή θα σπρώξουνε τα "πακέτα" ο Παπουτσάκης του Τέλη, ο Δήμος Ηρακλείου, το Ελληνικό Δημόσιο, η ΕΠΟ κ.ά. Κάθε χρόνο τα ίδια, μη χάσει η Σκουπρολίγκα τους Ζουλού από πελάτες...
Τον βαρδινογιάννη τον ξέχασες..

Αποσυνδεδεμένος GreGPAS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1089 στις: Τρι 03 Απρ 2012 19:22 »
Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο δείγμα, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης.

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ κλήθηκε και επίσημα σε απολογία την Πέμπτη (05/04) ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, ενώ σύμφωνα με τον κανονισμό απειλείται με ποινή διετούς αποκλεισμού που στην περίπτωσή του θα ισοδυναμεί με το τέλος της καριέρας του μιας και είναι ήδη 37 ετών.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον ποδοσφαιριστή της Πολυχρόνη Βεζυρίδη διότι: "σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 26-2-2012 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΟΦΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β’ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Κοκαΐνη, το οποίο, θεωρείται οριστικό.

Ήτοι για παράβαση του άρθρου 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 34912/11 και την Απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού 3956/12 και των σχετικών διατάξεων του Κεφαλαίου ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA".

contra.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1090 στις: Τρι 03 Απρ 2012 21:25 »
Παράθεση
Βεζυρίδης: «Έχω πέσει θύμα σκευωρίας»

03-04-2012 21:18

Θύμα σκευωρίας υποστηρίζει ότι έχει πέσει ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ θα απολογηθεί την Πέμπτη ενώπιον στην πειθαρχική επιτροπή της Super League, επειδή στο δείγμα που έδωσε στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ανιχνεύθηκε κοκαΐνη, όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα από την εξέταση του δεύτερου δείγματος που είχε δώσει.

"Στα 20 και πλέον χρόνια της παρουσίας μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν έχω δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά μου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι εκατοντάδες φίλοι, τους οποίους έκανα μέσα από την αφιέρωσή μου στον αθλητισμό, αλλά και όλοι όσοι με γνωρίζουν, είναι βέβαιοι για το ποιόν και την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου. Γνωρίζουν καλά ότι δεν είχα ποτέ καμία σχέση με ουσίες, όπως αυτή που μου καταλογίζεται από τα αποτελέσματα του ελέγχου ντόπινγκ. Δυστυχώς, η σημερινή εξέλιξη επιβεβαιώνει τους αρχικούς φόβους μου, ότι έχω πέσει θύμα σκευωρίας. Ξεκαθαρίζω απόλυτα ότι ουδέποτε έκανα εν γνώσει μου χρήση οποιασδήποτε απαγορευμένης ουσίας. Δεν θα έθετα ποτέ σε κίνδυνο την υγεία μου, την υπόληψή μου και την οικογενειακή μου γαλήνη, πόσο μάλλον τώρα στα 38 μου χρόνια. Θα παλέψω μέχρι τέλους για να δικαιωθώ και είμαι βέβαιος ότι η αθλητική δικαιοσύνη θα πειστεί για την αθωότητά μου", αναφέρει η γραπτή δήλωση του Βεζυρίδη.
citypress.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος paslooza

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1091 στις: Τρι 03 Απρ 2012 23:16 »
KO KO KOOOOO  KO KO KOOOOO  KOKOKOKOOKOKOOOOOOOOOOOOOOO 

Άντε γεια κωλοπαίδι...
Να μη μάθουμε ποτέ τι θα απογίνεις  :stop:

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1092 στις: Τρι 03 Απρ 2012 23:43 »
Βεζυροπούλα τώρα που δεν θα παίζεις θα έχεις όλον τον χρόνο να απολαύσεις τις συνηθειές σου κ γενικά αυτά που σ αρέσουν!!!Ξέρεις εσύ!! :P
Πάντως ο Βεζυρίδης δεν είναι ο μοναδικός παίκτης του όφη που έχει θεμα με ουσίες κτλ πριν απο 2 χρόνια περίπου κ ο Μανώλης Μονιάκης στο δείγμα του οποίου είχε βρεθεί θετικό σε χρήση κοκαΐνης μετά το ματς με τον Θρασύβουλο!!!
Κάποιον καλό δάσκαλο θα έχουν εκεί δεν μπορεί!!!
Κάνε Μωρή ΓΙΑΝΝΕΝΑ ένα διπλό εκεί στο μπορδ....λο τους την τελευταία αγωνιστική κ να τους κάνεις μετά να καπνίσουν όλα τα Ζωνιανά απο την ζοχάδα τους!!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1093 στις: Τρι 03 Απρ 2012 23:49 »
Βεζυροπούλα τώρα που δεν θα παίζεις θα έχεις όλον τον χρόνο να απολαύσεις τις συνηθειές σου κ γενικά αυτά που σ αρέσουν!!!Ξέρεις εσύ!! :P
Πάντως ο Βεζυρίδης δεν είναι ο μοναδικός παίκτης του όφη που έχει θεμα με ουσίες κτλ πριν απο 2 χρόνια περίπου κ ο Μανώλης Μονιάκης στο δείγμα του οποίου είχε βρεθεί θετικό σε χρήση κοκαΐνης μετά το ματς με τον Θρασύβουλο!!!
Κάποιον καλό δάσκαλο θα έχουν εκεί δεν μπορεί!!!
Κάνε Μωρή ΓΙΑΝΝΕΝΑ ένα διπλό εκεί στο μπορδ....λο τους την τελευταία αγωνιστική κ να τους κάνεις μετά να καπνίσουν όλα τα Ζωνιανά απο την ζοχάδα τους!!!

Και  Μονιάκης και Ανυφαντάκης ... και βλέπουμε στη συνέχεια.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1094 στις: Τετ 04 Απρ 2012 01:32 »
όφη με κόκα σε βλέπω σαν την μπόκα... :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1095 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 09:11 »
Επιτρεψτε μου να διαφωνησω λιγο, ο Βεζυριδης ειναι ιδιαιτερα αντιπαθης στον κοσμο του ΠΑΣ, ειναι αηθης και φυσικα γελοιος με αυτα που εκανε περυσι στις Ζωσιμαδες

Ειναι ομως ασχημο να λοιδωρουμε εναν αναθρωπο που καταστρεφεται αναξαρτητως ποιος ειναι αυτος και τι εχει κανει.

Επισης, αλλο η κοντρα ΠΑΣ - οφη και η συμπεριφορα του Πολυ στον μεταξυ μας αγωνα και αλλο η ντοπα, που ειναι η μεγαλυτερη ματσιγα που ολοι γνωριζουμε του συγρονου αθλητισμου.

Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να τον αγνοησουμε σαν να μην υπαρχει, γιατι για εμενα απο τις 10-1-2011, πραγματικα δεν υπαρχει.

Υ.Γ. Θεια δικη...
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1096 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 09:29 »
Ειναι ομως ασχημο να λοιδωρουμε εναν αναθρωπο που καταστρεφεται αναξαρτητως ποιος ειναι αυτος και τι εχει κανει.

Παράθεση
από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β’ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Κοκαΐνη, το οποίο, θεωρείται οριστικό.

Να του πούμε μπράβο?
Να ζητήσουμε κατάγηση του ΕΣΚΝ που εκθέτει προσωπικότητες της ρουθουνόπιατσας?
Είναι αντιαθλητής και κακό παράδειγμα και ατιμώρητος τιμωρός ... το τραμπούκος ας το πουν άλλοι.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1097 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 10:01 »

Παράθεση
από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β’ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Κοκαΐνη, το οποίο, θεωρείται οριστικό.

Να του πούμε μπράβο?
Να ζητήσουμε κατάγηση του ΕΣΚΝ που εκθέτει προσωπικότητες της ρουθουνόπιατσας?
Είναι αντιαθλητής και κακό παράδειγμα και ατιμώρητος τιμωρός ... το τραμπούκος ας το πουν άλλοι.

Φιλε New Pas. Pas,

Κηδεια με ξενα κοληβα δεν γινεται να κανουμε.

Την τιμωρια του θα την αποφασισει η δικαιοσυνη και φυσικα πρεπει να ειναι ιδιαιτερως βαρια, αλλα δεν θα την αποφασισουμε εμεις.

Να τιμωρηθει και μαλιστα σκληρα και εγω αυτο ζηταω.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1098 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 10:10 »
Ούτε εγώ θέλω να προκαταλάβω τη δικαιοσύνη (για υπόθεση  ρίγκ  Βεζυρίδη  Μπερτίν  - Εσβολέα) γιατί την εμπιστεύομαι,  αλλά ο τύπος είναι μεγάλη κοπριά.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1099 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 12:40 »
Kαλα οι φοφητζηδες δεν ντρεπονται καθολου για την ομαδα τους...ενας με φιλοτιμο δεν υπαρχει εκει στο ηρακλειο?
Ειχα ξεκινησει το θεμα γιατι επρεπε να υπαρχει καπου μαζεμενο ενα υλικο που να αποδεικνυει κ στον πιο αδαη το τι σημαινει φοφη.
Οι παλιοτεροι ειχαμε μπουχτισει κ αγανακτησει με "τα εργα κ τις ημερες" της πιο ελλεεινης ομαδας ever.
Tωρα πια εχει γινει χαωδες το ποστ κ μπορει πολλες πληροφοριες να ειναι δυσκολο να αναζητηθουν.
Σιγουρα παντως οπου κ να πιασεις θα λερωθεις απο δαυτους...