Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τι παίχτηκε. Φώναξαν τα φίδια συνθήματα εναντίον μας στον αγώνα τους προχτές;
Σε κάθε παιχνίδι τα φίδια μας.... περιπιούνται αλλά δεν είναι αποκλειστικά το προχθεσινό.
Ο μπουρμπος περα απο το οτι παιζει στον οφη εχει κανει κατι μεμπτο?
Για να ξερουμε και εμεις οι υπολοιποι τι παιζει ακριβως
Η απλα απαγορευεται να παιζει καποιος στον οφη?
Έχει κάνει δηλώσεις πόσο αγαπάει τον οφή, πόσο καλά περνάει εκεί και λοιπά......
Παίζει όποιος θέλει όπου θέλει φίλε.
ΑΛΛΑ, υπάρχουν και ειδικές συνθήκες.
Η κόντρα μας με τους οφητζήδες είναι γνωστή καθώς και το πώς προήλθε. Είμαι ο πρώτος που έχει γράψει ότι πρέπει να ηρεμήσει αυτή κόντρα και ότι δεν οδηγεί πουθενά.
Από εκεί και πέρα είναι κάποια πράγματα που έχουν όρια...
Ο συγκεκριμένος επέλεξε την συγκεκριμένη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και δικαίωμα του.
Αλλά εγώ ως οπαδός του ΠΑΣ αναρωτιέμαι:
Από που κατάγεται ο συγκεκριμένος;
Ποια ομάδα τον ανέδειξε; Ξεχνάει;
Ως πολίτης αυτής της πόλης και ως οπαδός; του ΠΑΣ δεν βίωσε και αυτός τα θλιβερά γεγονότα της Ρόδου που ο Θοδωρής έχασε το μάτι του από έναν τσατσόπαδο;
Δεν τον πόνεσε, όπως όλους τους ΠΑΣολέδες;
Δεν τον πονάει όταν βλέπει το εμετικό πανό με το μάτι;
Δεν τον πονάει όταν ακούει το "Παγουράδες η μαμά σας είναι ......"
Δεν τον ενοχλεί όταν ακούει το "Π......ς γιοί παγούρια Άλβανοι";
Δεν τον ενοχλεί το "Δόξα και Τιμή στον Αλή Πασά....."
Από που είναι αυτός; Από την New York;
Θα μου πείτε "Επαγγελματίας είναι" ΟΚ Συμφωνώ!
Εμείς όμως είμαστε οπαδοί του ΠΑΣ και το καταραμένο μπαράζ της Ρόδου στοιχειώνει την ομάδα εδώ και 14 χρόνια σε πολλαπλές μορφές (αγωνιστικά, οπαδικά κ.λπ.). Έχει κάνει ή καλύτερα επιτρέψαμε να κάνει μεγάλο κακό στην ομάδα.
Για εμένα λοιπόν ας πήγαινε όπου ήθελε ως επαγγελματίας ΕΚΤΟΣ από αυτούς. Από τότε είναι ανεπιθύμητος για εμένα! Δεν τον κρίνω, δεν τον καθοδηγώ, επιλογή του ήταν. Αλλά επιλογή μου και δικιά μου είναι ποιον θα εκτιμώ και ποιον όχι!
Αυτή είναι γνώμη μου! Κόλλημα; Κόλλημα! Παραλήρημα; Παραλήρημα! Εμπάθεια; Εμπάθεια! Υπερβολή; Υπερβολή! Σωστά και δεκτά όσα μπορεί να μου προσάπτεται! Αλλά ο καθένας έχει την γνώμη του ως οπαδός με τη λογική και στο συναίσθημα μαζί!