Αποστολέας Θέμα: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή  (Αναγνώστηκε 237084 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #1175 στις: Τρι 01 Απρ 2014 12:13 »
Παράθεση
Η εκπομπή παρουσίασε έκθεση ένορκης εξέτασης της 6ης Ιουνίου 2011 του τότε προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου, η οποία ανέφερε τα εξής: '' α) Καθόσον αφορά τις απειλές και την άσκηση ψυχολογικής, προς το παρόν, βίας εις βάρος μου,καταθέτω τα εξής: Οι απειλές εις βάρος μου άρχισαν όταν τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες ήτοι ο Ηρακλής της Super League και ΟΦΗ και Τρίκαλα της Β' Εθνικής κατηγορίας, δεν πληρούσουν τους όρους συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League, σύμφωνα με αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ. Οι συνέπειες της απαγορεύσεως συμμετοχής αυτών στην προαναφερθείσα κατηγορία ήταν ο μεν Ηρακλής να υποβιβαστεί στην Β' Εθνική κατηγορία, οι δε άλλες δυο να μην μπορούν να συμμετάσχουν στα PLAY OFF για να ανέλθoυν στην πρώτη κατηγορία. Από το δελτίο ειδήσεων του MEGA την 1-6-11 μετεδόθη ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ δέχεται απειλές για τη ζωή του. Ακόμη στο μπλοκ ΔΙΚΗ BLOG SPOT την ίδια μέρα αναφέρετο ότι κάποιος ονόματι ''ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ'' πλαισιούμενος από άλλους πέντε ήλθαν από την Κρήτη στην Αθήνα για κακό σκοπό και ότι εγώ προνόησα να λείπω στο εξωτερικό. Επ αυτού σημειώνω ότι δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού, ο οποίος με παρακάλεσε να μην αποκαλύψω το όνομά του, το πρωί εκείνης της ημέρας μου τηλεφώνησε στη Ζυρίχη όπου βρισκόμουν για υπηρεσιακούς λόγους και μου είπε ότι ένας πληροφοριοδότης του από το Ηράκλειο του είπε ότι έρχονται τρεις από την Κρήτη για να με σκοτώσουν. Προσθέτω ότι επικοινώνησα με τον δημοσιογράφο Θωμαϊδη που έχει αυτό το μπλοκ, ο οποίος μου επανέλαβε ότι και αυτός έγραψε τα ανωτέρω κατόπιν πληροφοριών από πηγή που είχε στο Ηράκλειο.Επι των απειλών αυτών ενημέρωσα τον αρχηγό της αστυνομίας και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
http://www.skai.gr/news/sports/article/255086/paratupos-o-orismos-ton-diaititon-sto-olubiakos-paok-12-pleon-ta-upopta-mats-5-i-kalloni-kai-apo-3-olubiakos-pas-/
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1176 στις: Δευ 07 Απρ 2014 23:15 »
Να την πω την αμαρτία μου, το ψιλοχάρηκα το τρίτο γκολ του τσάτσου με τον Πανόπουλο!

Αρκεί να συνεχιστεί το έργο και την τελευταία αγωνιστική και να πέσει ο Πανόπουλος! Πολλά έχει κάνει! Στο καλό λοιπόν!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1177 στις: Τρι 08 Απρ 2014 00:09 »
Τι παπατζήδες είναι οι τζέδες. Πριμ για νίκη πριν το ματς έδινε ο Πουλινάκης, τα λεφτά των απλήρωτων παιχτών ζήταγε ο Σα Πίντο μετά το ματς. Δεν ξανάχουν και ματς με Κομπότη και Καλλονή να πληρωθούνε όλοι, να λάμψει και πάλι η αξιοπιστία, να ξανανιώσουν κι οι παραμυθοφάγοι τσάτσοι ανεξάρτητοι κι υπερήφανοι  8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1178 στις: Τρι 08 Απρ 2014 01:36 »
Χρηστάκη πανηγύρισες και εσύ χθες μπροστά στα φίδια με τους υπόλοιπους τσάτσους;
Χρηστάκη φώναξες και εσύ κανένα "Π........ς γιοί παγούρια Αλβανοί";
Χρηστάκη φώναξες και εσύ κανένα εμετικό "Παγουράδες η μαμά σας είναι .........." (αηδιάζω και να το γράψω)
Χρηστάκη το πανό με το μάτι το μάτι το έχεις δει;

Ε μεγάλε αρχηγέ;

Είπαμε να ηρεμήσει η κόντρα μας αλλά κάποια πράγματα έχουν και όρια!

Ξέρω, ξέρω "είναι επαγγελματίας το παιδί..." Μόνο που για εμάς ο ΠΑΣ ΔΕΝ είναι επάγγελμα αλλά η καψούρα μας! Ούτε ζούμε από αυτό! Και όποιος μας την προδώσει, είναι ανεπιθύμητος!

Μην πεταχτεί κάποιος πάλι και γράψει τι πρόβλημα έχω με τον συγκεκριμένο! Έχω και παραέχω και καλά κάνω!

Υ.Γ. Μην μετά το "31" να πάψει να υπάρχει και το νούμερο του συγκεκριμένου;

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1179 στις: Τρι 08 Απρ 2014 12:33 »
Χρηστάκη πανηγύρισες και εσύ χθες μπροστά στα φίδια με τους υπόλοιπους τσάτσους;
Χρηστάκη φώναξες και εσύ κανένα "Π........ς γιοί παγούρια Αλβανοί";
Χρηστάκη φώναξες και εσύ κανένα εμετικό "Παγουράδες η μαμά σας είναι .........." (αηδιάζω και να το γράψω)
Χρηστάκη το πανό με το μάτι το μάτι το έχεις δει;

Ε μεγάλε αρχηγέ;

Είπαμε να ηρεμήσει η κόντρα μας αλλά κάποια πράγματα έχουν και όρια!

Ξέρω, ξέρω "είναι επαγγελματίας το παιδί..." Μόνο που για εμάς ο ΠΑΣ ΔΕΝ είναι επάγγελμα αλλά η καψούρα μας! Ούτε ζούμε από αυτό! Και όποιος μας την προδώσει, είναι ανεπιθύμητος!

Μην πεταχτεί κάποιος πάλι και γράψει τι πρόβλημα έχω με τον συγκεκριμένο! Έχω και παραέχω και καλά κάνω!

Υ.Γ. Μην μετά το "31" να πάψει να υπάρχει και το νούμερο του συγκεκριμένου;

Πεταγομαι εγω και σου λεω ότι βρίσκεσαι σε παραληρημα...

Στην τελικη αν το πρόβλημα σου με τον συγκεκριμενο είναι τοσο μεγαλο, η λυση είναι απλη και ευκολη:

Κυριακη το πρωταθλημα σχολαει,απο Μεγαλη Τεταρτη και για κανα διμηνο ο συγκεκριμένος ανεβαινει στις ραγες και ακολουθει πιστα

το δρομολογιο:πρωι πλατεια παργης-λεζαντα για καφε,βραδυ ντενοαρ και σ/κ μικρη αμμο...τα λετε από κοντα λοιπον.

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1180 στις: Τρι 08 Απρ 2014 12:46 »
Τι έγινε gilas, ξαδερφάκι σου είναι και θίχτηκες;
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 08 Απρ 2014 13:16 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1181 στις: Τρι 08 Απρ 2014 13:04 »
Τι έγινε gilas, ξαδερφάκι σου είναι και θίχτηκες;

ΟΥΣΤ ΡΕ! ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

Τους πληθυντικούς και το τσουβάλιασμα τι το θες,κινδυνευεις να σου σβησουν το ποστ...

Ώστε ''ΟΥΣΤ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ'' σε εμενα Κωστακη,μαλιστα...

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1182 στις: Τρι 08 Απρ 2014 14:55 »
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τι παίχτηκε. Φώναξαν τα φίδια συνθήματα εναντίον μας στον αγώνα τους προχτές;

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1183 στις: Τρι 08 Απρ 2014 14:58 »
Ο μπουρμπος περα απο το οτι παιζει στον οφη εχει κανει κατι μεμπτο?
Για να ξερουμε και εμεις οι υπολοιποι τι παιζει ακριβως
Η απλα απαγορευεται να παιζει καποιος στον οφη?

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1184 στις: Τρι 08 Απρ 2014 15:27 »
Ειχε κανει κατι δηλωσεις παλιοτερα ο Μπουρμπος. Τι και πως δεν θυμάμαι ακριβως να σας πω

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1185 στις: Τρι 08 Απρ 2014 15:36 »
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τι παίχτηκε. Φώναξαν τα φίδια συνθήματα εναντίον μας στον αγώνα τους προχτές;

Σε κάθε παιχνίδι τα φίδια μας.... περιπιούνται αλλά δεν είναι αποκλειστικά το προχθεσινό.

Ο μπουρμπος περα απο το οτι παιζει στον οφη εχει κανει κατι μεμπτο?
Για να ξερουμε και εμεις οι υπολοιποι τι παιζει ακριβως
Η απλα απαγορευεται να παιζει καποιος στον οφη?

:pas: :joker: :pashat:

Έχει κάνει δηλώσεις πόσο αγαπάει τον οφή, πόσο καλά περνάει εκεί και λοιπά......
Παίζει όποιος θέλει όπου θέλει φίλε.

ΑΛΛΑ, υπάρχουν και ειδικές συνθήκες.

Η κόντρα μας με τους οφητζήδες είναι γνωστή καθώς και το πώς προήλθε. Είμαι ο πρώτος που έχει γράψει ότι πρέπει να ηρεμήσει αυτή κόντρα και ότι δεν οδηγεί πουθενά.
Από εκεί και πέρα είναι κάποια πράγματα που έχουν όρια...
Ο συγκεκριμένος επέλεξε την συγκεκριμένη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και δικαίωμα του.
Αλλά εγώ ως οπαδός του ΠΑΣ αναρωτιέμαι:
Από που κατάγεται ο συγκεκριμένος;
Ποια ομάδα τον ανέδειξε; Ξεχνάει;
Ως πολίτης αυτής της πόλης και ως οπαδός; του ΠΑΣ δεν βίωσε και αυτός τα θλιβερά γεγονότα της Ρόδου που ο Θοδωρής έχασε το μάτι του από έναν τσατσόπαδο;
Δεν τον πόνεσε, όπως όλους τους ΠΑΣολέδες;
Δεν τον πονάει όταν βλέπει το εμετικό πανό με το μάτι;
Δεν τον πονάει όταν ακούει το "Παγουράδες η μαμά σας είναι ......"
Δεν τον ενοχλεί όταν ακούει το "Π......ς γιοί παγούρια Άλβανοι";
Δεν τον ενοχλεί το "Δόξα και Τιμή στον Αλή Πασά....."
Από που είναι αυτός; Από την New York;
Θα μου πείτε "Επαγγελματίας είναι" ΟΚ Συμφωνώ!
Εμείς όμως είμαστε οπαδοί του ΠΑΣ και το καταραμένο μπαράζ της Ρόδου στοιχειώνει την ομάδα εδώ και 14 χρόνια σε πολλαπλές μορφές (αγωνιστικά, οπαδικά κ.λπ.). Έχει κάνει ή καλύτερα επιτρέψαμε να κάνει μεγάλο κακό στην ομάδα.
Για εμένα λοιπόν ας πήγαινε όπου ήθελε ως επαγγελματίας ΕΚΤΟΣ από αυτούς. Από τότε είναι ανεπιθύμητος για εμένα! Δεν τον κρίνω, δεν τον καθοδηγώ, επιλογή του ήταν. Αλλά επιλογή μου και δικιά μου είναι ποιον θα εκτιμώ και ποιον όχι!

Αυτή είναι γνώμη μου! Κόλλημα; Κόλλημα! Παραλήρημα; Παραλήρημα! Εμπάθεια; Εμπάθεια! Υπερβολή; Υπερβολή! Σωστά και δεκτά όσα μπορεί να μου προσάπτεται! Αλλά ο καθένας έχει την γνώμη του ως οπαδός με τη λογική και στο συναίσθημα μαζί!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1186 στις: Τρι 08 Απρ 2014 16:01 »

Σε κάθε παιχνίδι τα φίδια μας.... περιπιούνται αλλά δεν είναι αποκλειστικά το προχθεσινό.

Α ναι; Γιατί είχα ακούσει ότι αυτοί  στο γήπεδο έχουν σταματήσει να ασχολούνται μαζί μας εδώ και καιρό. Τουναντίον εμείς ασχολούμαστε παραπάνω απ'ότι χρειάζεται με αυτούς.

Παρεπιπτόντως, ο Πετράκης επαγγελματίας δεν είναι; Πώς άραγε τον υποδέχτηκαν οι Κρητικοί; Λέω τώρα....

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1187 στις: Τρι 08 Απρ 2014 16:04 »
Προφανώς και έχουν πάψει να ασχολούνται μαζί μας εδώ και αρκετό καιρό.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1188 στις: Τρι 08 Απρ 2014 16:32 »
Συμφωνω με τον ΛΑΜΙΑ 100%
Για μενα ο συγκεκριμενος ειναι το μεγαλυτερο κωλοπαιδο και ο πιο αμπαλος παιχτης που φορεσε τη φανελα της ομαδας μας
επισης ειναι και ο πιο αντιπαθητικος
για μενα μιλαω παντα
εκπροσωπω εμενα και τα αλλα 632 nickname μου :P

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1189 στις: Τρι 08 Απρ 2014 16:41 »
Ρε Λαμία ποιός σου είπε οτι ασχολούνται οι κρητικοί με σένα?Ένα σύνθημα φώναξαν εναντίον σου 33 αγωνιστικές. Για ραγιαδισμό καλύτερα να μην μιλήσουμε...
Επίσης σου είπε κανείς οτι ο Μπούρμπος είναι οπαδός του ΠΑΣ?Και στην αεκ έπαιξε και εκεί αγαπήθηκε σου λέω λοιπόν.
Και γω δεν τον γουστάρω σαν χαρακτήρα και σαν παίχτη, αλλά δεν βγάζω απ το μυαλό μου ιστορίες. Δηλαδή 100,000 Γιαννιώτες τον βλέπουν (όταν είναι εδώ) και δεν τον πειράζουν (σοβαρά) και πείραξε εσένα?Το μαγαζί του βρίσκεται σύνορα Ανατολής και Ιωαννίνων και πάει καλά. Δεν βλέπω όμως να του το σπάει κανείς.
Χαλάρωσε.
Υ.Γ.
Παράθεση
Για εμένα λοιπόν ας πήγαινε όπου ήθελε ως επαγγελματίας ΕΚΤΟΣ από αυτούς. Από τότε είναι ανεπιθύμητος για εμένα! Δεν τον κρίνω, δεν τον καθοδηγώ, επιλογή του ήταν.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 08 Απρ 2014 16:47 από chilly »
φορεβερ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1190 στις: Τρι 08 Απρ 2014 16:51 »
Ρε Λαμία ποιός σου είπε οτι ασχολούνται οι κρητικοί με σένα?Ένα σύνθημα φώναξαν εναντίον σου 33 αγωνιστικές. Για ραγιαδισμό καλύτερα να μην μιλήσουμε...
Επίσης σου είπε κανείς οτι ο Μπούρμπος είναι οπαδός του ΠΑΣ?Και στην αεκ έπαιξε και εκεί αγαπήθηκε σου λέω λοιπόν.
Και γω δεν τον γουστάρω σαν χαρακτήρα και σαν παίχτη, αλλά δεν βγάζω απ το μυαλό μου ιστορίες. Δηλαδή 100,000 Γιαννιώτες τον βλέπουν (όταν είναι εδώ) και δεν τον πειράζουν (σοβαρά) και πείραξε εσένα?Το μαγαζί του βρίσκεται σύνορα Ανατολής και Ιωαννίνων και πάει καλά. Δεν βλέπω όμως να του το σπάει κανείς.
Χαλάρωσε.

Και άλλοι ζουν στα Γιάννινα chilly και δεν τους πειράζει κανένας. Παρόλο που για το μπαράζ της Λάρισας τους προσάπτουν πολλά.

Φυσικά και ΔΕΝ πρέπει να τον πειράξει κανείς ούτε αυτόν, ούτε το μαγαζί του, εγώ για ανεπιθύμητο έγραψα.

Ποιες ιστορίες έφτιαξα; Γεγονότα κατέγραψα!

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #1191 στις: Τρι 08 Απρ 2014 17:01 »
Εγώ προχθές είδα μια ομάδα που δεν έχει μαντήλι να κλάψει να παίζει ένα ματς αδιάφορο στα ίσια και να το κερδίζει , είδα παίχτες με πάθος να παίζουν για την ιστορία της φανέλας που φοράνε ! αυτά μου έμειναν σαν οπαδός και αυτά ζήλεψα για τον πολύ απλό λόγο ότι λείπουν από τη δική μου ομάδα !

Δεν είδα κανένα Μπούρμπο , με αφήνει παγερά αδιάφορο τι κάνει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής , δεν τον θεωρώ κομμάτι απ την ιστορία της ομάδας μου !

Σύμφωνα με τη λογική ΛΑΜΙΑ , τι πρέπει να κάνει ο Πετράκης του χρόνου όταν ακούσει σύνθημα για λεπρούς ?   

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1192 στις: Τρι 08 Απρ 2014 17:13 »
Εγώ προχθές είδα μια ομάδα που δεν έχει μαντήλι να κλάψει να παίζει ένα ματς αδιάφορο στα ίσια και να το κερδίζει , είδα παίχτες με πάθος να παίζουν για την ιστορία της φανέλας που φοράνε ! αυτά μου έμειναν σαν οπαδός και αυτά ζήλεψα για τον πολύ απλό λόγο ότι λείπουν από τη δική μου ομάδα !

Δεν είδα κανένα Μπούρμπο , με αφήνει παγερά αδιάφορο τι κάνει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής , δεν τον θεωρώ κομμάτι απ την ιστορία της ομάδας μου !

Σύμφωνα με τη λογική ΛΑΜΙΑ , τι πρέπει να κάνει ο Πετράκης του χρόνου όταν ακούσει σύνθημα για λεπρούς ?

Τα συνθήματα γιε λεπρούς ΑΝΤΙ - ΟΦΗ είναι το ίδιο εμετικά. Απαράδεχτο να το φωνάζουν ΠΑΣολέδες! Η Σπιναλόγκα είναι η ζωντανή ιστορία της Ελλάδας! Και έρχεται το κάθε αμόρφωτο παιδάκι που την έμαθε από το σίριαλ του Συσσοβίτη και της Λέχου και φωνάζουν για λεπρούς. Τα έχω γράψει εδώ και χρόνια ότι το συγκεκριμένο σύνθημα πρέπει να απαγορευτεί.

Η ειδοποιός διαφορά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι ότι δεν πρόκειται απλά για έναν παίχτη που πέρασε από τον οφή για μια χρόνια και λάκισε. Αλλά, πέρα από τα άλλα που έγραψα πριν έχει κάνει και δηλώσεις αγάπης για την ομάδα του και είναι και αρχηγός! Και ξέρεις ότι επειδή ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο ότι το περιβραχιόνιο σε μια ομάδα από τις Χουλιαράδες μέχρι την Μπάγερν δεν πάει οπουδήποτε, είναι τιμή το περιβραχιόνιο, σημαίνει και άλλα πράγματα συνήθως. Δεν το παίρνει οποιοσδήποτε. 

Για τα συνθήματα υπάρχουν βίντεο έστω και 1 - 2 χρόνια πριν στο διαδίκτυο, το πανί με το μάτι υπάρχει ακόμα, δεν σε ενοχλούν αυτά ως οπαδό του ΠΑΣ; Αν ο συγκεκριμένος δεν είναι οπαδός της ομάδας μας, όπως μας είπε ο chilly, απλά πρόκειται για έναν ακόμη Γιαννιωτή που χρησιμοποιήσε τον ΠΑΣ ως σκαλοπάτι για την καριέρα του. Μαγκιά του! Αλλά και εμένα δικαίωμα μου να μην τον γουστάρω!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1193 στις: Τρι 08 Απρ 2014 17:14 »
Παράθεση
Ποιες ιστορίες έφτιαξα; Γεγονότα κατέγραψα!

Ιστορία έφτιαξες όταν λες οτι ασχολούνται με σένα (εμάς) οι οφηδες και σε (μας) βρίζουν και και και. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Και αν θες να μάθεις και εισιτήρια δώσαν σε Γιαννιώτες φοιτητές που πήγαν να δουν τον αγώνα (μεταξύ μας) και δεν τους πείραξε κανείς. Περισσότερο να σε πειράζουν τα @δάκια που πάνε και υποδέχονται τις αποστολές στο αεροδρόμιο. Περισσότερο να σε πειράζουν τα @δάκια, οι ντόπιοι σκατόγαυροι, που βρίζαν την πόλη και την ομάδα για 90 λεπτά.
Παράθεση
Για τα συνθήματα υπάρχουν βίντεο έστω και 1 - 2 χρόνια πριν στο διαδίκτυο, το πανί με το μάτι υπάρχει ακόμα, δεν σε ενοχλούν αυτά ως οπαδό του ΠΑΣ; Αν ο συγκεκριμένος δεν είναι οπαδός της ομάδας μας, όπως μας είπε ο chilly, απλά πρόκειται για έναν ακόμη Γιαννιωτή που χρησιμοποιήσε τον ΠΑΣ ως σκαλοπάτι για την καριέρα του.
ρε φίλε μιλάς για 2-3 χρόνια πριν που σε έβρισαν για μισή χρονιά μετά την ιστορία με το αυτοκόλλητο.Στο πρώτο σου ποστ γράφεις οτι συμμετείχε ο Μπούρμπος στα συνθήματα που λέγαν προχτες. Υπάρχει μια ανακολουθία. Επίσης ο Μπούρμπος έφυγε από τον ΠΑΣ κυνηγημένος, ελεύθερος και απλήρωτος. Τι σκαλοπάτι είναι αυτό...
Υ.Γ. Εσύ τους βρίζεις εδώ και 14 χρόνια. Αυτοί σε έβρισαν για 6 μήνες.
Υ.Γ.2 Και φυσικά είναι δικαιωμα σου να μην τον γουστάρεις. Το 99% δεν τον γουστάρει αλλά δεν έκαναν τέτοιο σαματά ξαφνικά.
Υ.Γ.3 Και πριν πεις καμιά χαζομάρα, ήμουν Ρόδο.
Υ.Γ. 4 Στα υπόλοιπα έχεις δικιο για Σπιναλόγκες κλπ.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 08 Απρ 2014 17:26 από chilly »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #1194 στις: Τρι 08 Απρ 2014 17:21 »
ΛΑΜΙΑ πραγματικά έχεις ξεφύγει

Παράθεση
Η ειδοποιός διαφορά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι ότι δεν πρόκειται απλά για έναν παίχτη που πέρασε από τον οφή για μια χρόνια και λάκισε. Αλλά, πέρα από τα άλλα που έγραψα πριν έχει κάνει και δηλώσεις αγάπης για την ομάδα του και είναι και αρχηγός! Και ξέρεις ότι επειδή ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο ότι το περιβραχιόνιο σε μια ομάδα από τις Χουλιαράδες μέχρι την Μπάγερν δεν πάει οπουδήποτε, είναι τιμή το περιβραχιόνιο, σημαίνει και άλλα πράγματα συνήθως. Δεν το παίρνει οποιοσδήποτε. 

δηλαδή αν κάθονταν έξι μήνες δε θα σε πήραζε

Παράθεση
Τα συνθήματα γιε λεπρούς ΑΝΤΙ - ΟΦΗ είναι το ίδιο εμετικά. Απαράδεχτο να το φωνάζουν ΠΑΣολέδες! Η Σπιναλόγκα είναι η ζωντανή ιστορία της Ελλάδας! Και έρχεται το κάθε αμόρφωτο παιδάκι που την έμαθε από το σίριαλ του Συσσοβίτη και της Λέχου και φωνάζουν για λεπρούς. Τα έχω γράψει εδώ και χρόνια ότι το συγκεκριμένο σύνθημα πρέπει να απαγορευτεί.

δεν σε ρώτησα αν είναι εμετικό το σύνθημα σε ρώτησα τι πρέπει να κάνει ο Πετράκης όταν το ακούσει

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1195 στις: Τρι 08 Απρ 2014 17:28 »
"Από τότε είναι ανεπιθύμητος για εμένα! Δεν τον κρίνω, δεν τον καθοδηγώ, επιλογή του ήταν. Αλλά επιλογή μου και δικιά μου είναι ποιον θα εκτιμώ και ποιον όχι! "

+ 1000

Αυτό το ποστ με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Το προηγούμενο φίλε ΛΑΜΙΑ με το να τον αποκαλείς Χρηστάκη και μεγάλο αρχηγό δεν χρειαζόταν καν να το γράψεις. Μπορεί να είναι παγουράς αλλά ούτε κανένας ποδοσφαιριστής μεγάλης αξίας είναι, ούτε ήταν ο παίχτης σύμβολο  στον ΠΑΣ. Πήρε την απόφαση και πήγε εκεί με γειά του και χαρά του. Ένας απλός παικτάκος ήταν και είναι, και αρχηγό και πρόεδρο να τον κάνουν.

Και ο 31 ήταν ότι ήταν σαν χαρακτήρας και αντιπαθής απ΄ όλους μας όσο δεν πάει αλλά σαν παίκτης συγκριτικά με αυτόν ήταν η μέρα με την νύχτα. Μην του δίνουμε και αξία.  :)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1196 στις: Τρι 08 Απρ 2014 17:32 »
H αληθεια ειναι καπου στην μεση,αν και συμφωνω με τον φιλο chilly.....Eχω ξαναγραψει πως επειδη τυχαινει και εχω σοι απο κειθε,ξερω πως υπαρχουν παρα πολλοι Οφητζηδες που θεωρουν ανουσια την κοντρα δυο επαρχιακων δυνατων ομαδων με λαο,οταν αυτοι που μας @@@@ εδω και χρονια ειναι το ΠΟΚ.....Ποιος εβαλε μωρε τον Οφη στο μπαραζ,ο Βαζελος δεν ηταν απο πισω!!!Και παντελονατους Κρητικους να ρωτησεις θα στο πουν στα ισα,γιατι μερικα φλωρακια απο εκει δεν θελουν να το παραδεχτουν ενω ξερουν πως ειναι αληθεια.....Απο τον Πανιωνιο ποιος ηταν απο πισω,παλι ο Βαζελος και ο Γαυρος δεν ηταν???τι να λεμε τωρα!!!!!!

Τον Μπουρμπο και εγω τον αντιπαθω σφοδρα δεν το συζητω......Και οχι απο οταν επαιζε στον Οφη αλλα τοτε με την ΑΕΚ!!!Απο οτι θυμαμαι νομιζω ηταν σε αγωνα με την ΑΕΚ το 06-07 στο κυππελο  μεσα στα Γιαννινα που γυρισε στην κερκιδα και μπινελικωνε εμας,.....sorry αλλα για εμενα ειναι ξεφτιλας μεγαλος ανεξαρτητος ομαδος που παιζει....Δεν θελω να πει καλα λογια για τον ΠΑΣ και μην  σωσει ,αλλα τουλαχιστον οταν ερχεται εδω απαιτω  να δειχνει  σεβασμο προς την πολη μας......

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1197 στις: Τρι 08 Απρ 2014 17:39 »
chilly,

Με ενοχλούν οι οπαδοί των άλλων ομάδων όταν βρίζουν την ομάδα και την πόλη, όχι επειδή είναι με κάποια άλλη ομάδα.

Σωστά υπάρχει μια ανακολουθία. Δεν φώναξαν προχθές αλλά είναι οι ίδιοι που τα φώναζαν πριν λίγα χρόνια. Και ο συγκεκριμένος ήταν από τότε στην ομάδα τους.

Προσωπικά ΕΓΩ δεν τους βρίζω εδώ και 14 χρόνια, όποιος τους βρίζει πρόβλημα του.

ΑΝΤΙ - ΟΦΗ,

Απλά είναι σημαία πλέον για την ομάδα του. Και εμείς δεν βλέπουμε το ίδιο τον Ντάσιο (που όμως είναι μια ζωή στον ΠΑΣ) με τον Κυβελίδη (π.χ.), ούτε αυτοί μας βλέπουν το ίδιο ως ομάδα.

Ο Πετράκης αν για το συγκεκριμένο σύνθημα μας φτύσει και φύγει, χίλια δίκια θα του δώσω. Τα χαζά στην κερκίδα φταίνε που φωνάζουν για Σπιναλόγκες και βλακείες.

Υ.Γ. Κούρασε και ας το σχολάμε, να συμφωνήσουμε 100% δεν νομίζω. Μπορεί να φταίω εγώ, μπορεί να είμαι υπερβολικός.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1198 στις: Τρι 08 Απρ 2014 17:59 »
Να ρωτησω κατι ασχετο.
Που ψηφιζει ο Μπουρμπος???  :-? :-? :-? :-?

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1199 στις: Τρι 08 Απρ 2014 18:01 »
το πανί με το μάτι υπάρχει ακόμα

Φίλε ΛΑΜΙΑ FANS είδες στο "μάτι" στο κάγκελο των SNAKES?

Προσωπικά αν και το έψαξα σε πολλά πρόσφατα video, δεν το πήρα "μάτι" ... τώρα, αν το  καταχώνιασαν αναγκαστικά προκειμένου να αναγνωρισθούν από την ΠΑΕ ΟΦΗ (σύμφωνα με το νέο Νόμο 2011) ως Λέσχη, καθώς τους απείλησε κλείσιμο (Οκτώβτιος 2012) ... ή ενδεχομένως και οι προσεγγίσεις καλής θέλησης που έγιναν σε διπλωματικό επίπεδο ΠΑΕ (ΟΦΗ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ) λίγο καιρό πριν το 0-0 τον Ιανουάριο και στο 0-2 στις 22 Απριλίοιυ 2012.

Παράθεση
Παγκρήτιο Απρίλιος 2010...
(...)
"..ότι το έτερο, εξίσου αθλίου περιεχομένου πανό, ανέφερε ημερομηνία, όπου ένας άνθρωπος, φίλαθλος της ομάδος μας, έχασε το φως του...και για αυτό το άθλιο γεγονός βίας κάποιοι ήταν περήφανοι. Ουδεμίας σημασίας θεώρησε τα ανωτέρω μάλλον και η διοίκηση του Εργοτέλη, η οποία συνεχάρη τον κόσμο και δεν τα αποδοκίμασε.
(...)
http://fcpasgiannina.gr/articles/1/pae_pas_giannina_deltio_tupou
Είχα την εντύπωση ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά...

Στο τελευταίο φετινό μεταξύ μας 1-1, μιλούσαμε με φίλο του forum για το "μάτι" και γενικά για πανιά και συνθήματα του ματς.

Υ.Γ.: Σχετικά με το "μάτι"... googleάρετε "όφη οπαδοί ή οπαδοί όφη" Αναζήτηση - Εικόνες.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 08 Απρ 2014 18:20 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς