Προσέξτε τι εύχεστε...μπορεί να είμαστε οι μεθεπόμενοι κάποια στιγμή...
Αν δεν μπορούμε θα πω μακάρι! Όποιος δεν μπορεί πέφτει κύριοι. Αυτός είναι ο απαράβατος κανόνας.
Σταματήστε για ένα δευτερόλεπτο να το παίζετε politically correct, και χαρείτε για το φούντο μιας από τις πιο βρώμικες ομάδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μα αυτό που γράφεις είναι ακριβώς το politically correct...κάπου έχεις μπερδευτεί νομίζω. Δεν κρίνω αν πρέπει να πέσει ή όχι. Έχει ξανασυζητηθεί και με το να πέφτουν οι ομάδες σε δικαστήρια και σε συμβούλια και όχι βαθμολογικά είναι άδικο και άθλιο. Όπως είχαμε πέσει και εμείς και βγαίναμε στην Κανέτα και στο Δεσποτικό. Μην τους αφήνετε να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα και όχι αποβολή στην μέση ή στο τέλος του πρωταθλήματος.
Αυτό που γράφω είναι κανόνας όχι ηθικολογία. Υπάρχει διαφορά. Η ηθικολογία είναι το να το παίζουμε politically correct στο στυλ: Έλα μωρε δεν μας νοιάζει εμάς τώρα τι γίνεται, δεν τους αντιπαθούμε, είμαστε σε άλλο επίπεδο οπαδικής κουλτούρας, ας μείνουν κρίμα είναι, ας κοιτάξουμε την καμπούρα μας και το Χοντρο και ας αφήσουμε τι κάνουν οι άλλοι.
Σε αυτή την ηθικολογία είμαι απέναντι για τρεις λόγους:
1. Πρώτον γιατί είναι ηθικολογία
2. Γιατί η ομάδα μου έχει έννομο συμφέρον από το φούντο του Ο.Φ.Η.. Άμα πέσει τότε διευκολύνεται η ομάδα μου και εκτός των άλλων σταματάει το τζαμπατζιλίκι, κάνω μεταγραφές δεν πληρώνω και μένω κατηγορία επ' άπειρον.
3. Για λόγους οπαδικούς.
ΥΓ: Άμα ο χοντρός δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και βαράνε και εδώ οι προσφυγές η μία πίσω από την άλλη θα σου πω το ίδιο.