Αποστολέας Θέμα: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή  (Αναγνώστηκε 235594 φορές)

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #200 στις: Τετ 16 Φεβ 2011 22:26 »
athleticradio.gr

Τα «χοντρά πακέτα» των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ
Παράθεση
Το athleticradio.gr επαναφέρει στην επικαιρότητα και υπενθυμίζει ποιοι είναι εκείνοι που έχουν δώσει τα μεγαλύτερα ποσά για την αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στις 27 Ιουλίου η Athletic Press  είχε φέρει στο φως τα ονόματα όλων εκείνων, προσώπων ή εταιρειών, που είχαν δώσει χρήματα για την αγορά μετοχών. Μπορείτε παρακάτω να διαβάσετε τα 30 ονόματα από τα 39 που αναφέρθηκαν στην συνέντευξη τύπου της διοίκησης του ΟΦΗ.

Για τους παρακάτω μετόχους του συλλόγου είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μπορέσουν να βοηθήσουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας όμως πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει να βρεθούν άλλοι τόσοι για να βοηθήσουν με την αγορά μετοχών.

Το όνομα που ξεχωρίζει και αυτό συμβαίνει επειδή έχει δώσει τα περισσότερα χρήματα για την αγορά μετοχών, είναι αυτό του Γιώργου Σάλλα, γιου του Μιχάλη Σάλλα διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ είχε στην κατοχή του ένα ποσοστό μετοχών που αναλογεί σε 50.000 ευρώ και αξίζει να αναφέρουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ότι η παρακάτω λίστα ήταν ενημερωμένη μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι

Αναλυτικά η λίστα που φέρνει στο φως το athleticradio.gr

Γιώργος Σάλλας του Μιχαήλ 150.000
ΑΤΕΣΕ Α.Ε. 100.000
Dias Transfer Παπακαλιάτης 75.000
Kαράτζης ΑΕ 60.000
Μεσόγειος – Ανώνυμη Κτηματική Εταιρεία 60.000
Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα 50.400
Πλαστικά Κρήτης 50.000
Γιάννης Κουράκης 50.000
Δομική Κρήτης 50.000
Νίκος Μαχλάς 50.000
Μινωικές Γραμμές 50.000
Κωνσταντίνος Καλουτσάκης 50.000
Dias Transfer Megaplast ΑΕ 50.000
Γιώργος Στεφανουδάκης 30.000
ΤΑΛΩΣ ΑΤΕ – Ζαχαρίας Αθουσάκης 30.000
Καζανάκης ΑΕ 30.000
Connection SA 30.000
Εμμανουήλ Βρέντζος 30.000
Ευαγγελία Τυλιανάκη 30.000
Βασίλης Ξημέρης 30.000
Λεβεντάκης ΑΒΕΕ 30.000
Μιχάλης Λεμπιδάκης 25.200
Επενδυτική Κρήτης 25.000
Προβολή ΑΕ 20.000
Μανωλιδάκης ΑΕΒΕ 20.200
Ακίνητα Καρτερού 15.000
Χαλκιαδάκης ΑΕ 15.000
Εμμανουήλ Λεμπιδάκης 10.000
Κρητών Άρτος 10.000

αααα γειασ έτσ μπράβο

θα σ ειπώ  κι  εγω για αυτήνα τα νούμρα
Γάμα

επ  τ ευκαιρία, λέω,
μπα κι ξέρς πόσοι βαθμοί έχμε κι πώς λεν τον προποντή μας; :joker:

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #201 στις: Πεμ 17 Φεβ 2011 13:11 »
«Η ομάδα χρειάζεται άμεση βοήθεια!»

Ο Νίκος Μαχλας δήλωσε: "Η ομάδα μας χρειάζεται άμεσα 1.000.000 ευρώ γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσει να καλύψει τις υποχρεώσεις που έχει και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από το σύστημα αδειοδότησης προκειμένου η ομάδα μας να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα".

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ από την διοίκηση του ΟΦΗ ήταν παρόντες οι κ.κ. Βασίλης Ξημέρης, Χρήστος Μιχαλόπουλος, Γιώργος Αμπαρτζάκης, Αντώνης Κουτάντος, Ανδρέας Μανουσάκης, Λευτέρης Κουγιουμουτζής.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΟΦΗ ανέφερε: "Ο στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους μετόχους και όλους τους φίλους του ΟΦΗ σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μας και στο θέμα της αδειοδότησης. Η ομάδα μας έως τις 31-3-2011 πρέπει να καταθέσει το φάκελο αδειοδότησης στην ομοσπονδία να είναι πλήρης ώστε ο ΟΦΗ να μπορεί να αγωνισθεί στη super league.

Μέσα από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θέλουμε να δοθεί στις ανάγκες που έχει η ομάδα. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι αρκετά. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι 1.700.000 ευρώ. Τις επόμενες βδομάδες πρέπει να συγκεντρωθεί ποσό που φθάνει τουλάχιστο στο 1.000.000 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά στόχος μας είναι να καλυφθούν οι εκκρεμότητες που έχουμε με τις προσφυγές και τις άλλες υποχρεώσεις που έχει η ομάδα.

Ο ΟΦΗ ανήκει σε όλους και φυσικά σε όλους αυτούς που αγαπούν την ομάδα. Ευχόμαστε όλοι να ανταποκριθούν. Εάν δεν συμβεί αυτό τότε τα πράγματα είναι δυσοίωνα. Δίνουμε ένα αγώνα από την αρχή της χρονιάς. Παίζουμε σαν διοίκηση σε πολλά τερρέν. Βρήκαμε χρέη, όμως η ομάδα πρέπει να είναι σε άλλη κατηγορία. Ξέρουν όλοι ότι τα έσοδα από την κατηγορία που βρίσκεται ο ΟΦΗ είναι πενιχρά. Ενωμένοι σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Δυστυχώς φθάνεις σε ένα σημείο που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Ήλιε η υπόθεση της αδειοδότησης που μας φέρνει σε αυτή τη κατάσταση. Τα προβλήματα στην ομάδα είναι τεράστια. Με την ιστορία και τη δύναμη που έχει μπορεί να τα καταφέρει. Ελάτε όλοι κοντά στην ομάδα, κοντά μας για να επιβιώσει ο ΟΦΗ. Κάνω κάλεσμα σε όλους να έλθουν να βοηθήσουν.

Σήμερα ο ΟΦΗ είναι σε σημείο καθοριστικό για το άμεσο μέλλον του. Χωρίς την συμπαράσταση όλων δεν μπορεί να υπάρχει ΟΦΗ. Πιστεύω ότι ο επιχειρηματικός κόσμος και η τοπική κοινωνία πρέπει να βοηθήσει ακόμη περισσότερο και να μην τα περιμένουμε εκτός Κρήτης. Ξέρετε τι εννοώ.

Θέλω να ευχαριστήσω το κ. Μηνά Χαλκιαδάκη. Είναι παράδειγμα προς μίμηση ο ίδιος και η εταιρεία του. Πιστεύω και άλλοι να παραδειγματισθούν από τον τρόπο που κινείται ο κ. Χαλκιαδάκης.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από την ερχόμενη βδομάδα θα μπει σε ισχύ. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι αυτό. Έρχονται δύσκολες ημέρες και δυστυχώς ο χρόνος είναι μικρός. Ακολουθούν 45 ημέρες πολύ κρίσιμες. Πρέπει να συγκεντρωθούν χρήματα για να μπορούμε να βγούμε από το αδιέξοδο. Η σημερινή ενημέρωση γίνεται για τους φιλάθλους και τους μετόχους".
mikriliga
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος nikos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 121
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #202 στις: Πεμ 17 Φεβ 2011 13:20 »
Ολο και περισσότερο πληθαίνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν ανθρώπους του ΟΦΗ να έχουν προσεγγίσει τον εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϊμενάκη και να προσπαθούν να τον πείσουν να επενδύσει στην κρητική ομάδα.

Είναι γνωστό ότι ο Καϊμενάκης τα τελευταία χρόνια ψάχνεται για να ασχοληθεί και με άλλη ομάδα και για αυτό τον λόγο πέρσι είχε ξεκινήσει κύκλο συζητήσεων με την Παναχαϊκή και την Καλαμάτα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας των Αρκάδων είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να βοηθήσει την δεδομένη στιγμή αφού είναι επικεντρωμένος στην προσπάθεια του Αστέρα να παραμείνει στην κατηγορία.

 

Ωστόσο ο επόμενος μήνας- όπως τόνισε ο  Νίκος Μαχλάς- είναι πολύ κρίσιμος για τον ΟΦΗ και θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνει προσπάθεια για νέα επαφή. Και τότε κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να γίνει αφού ίσως να υπάρχουν νέα δεδομένα, που θα προκύψουν από τα τελευταία αποτελέσματα του Αστέρα...

Πηγή: www. sday.gr

Αποσυνδεδεμένος doorsas

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 163
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #203 στις: Πεμ 17 Φεβ 2011 14:24 »
Να αναλάβουν τηλεμαραθώνιο οι γνωστοί,................
να σώσουμε τον Λατρευτό τσάτσο

για να έχουμε λόγο να φωνάζουμε στην κερκίδα για σπιναλόγκες και λέπρες και κατά συνέπεια  να έχουμε νόημα ύπαρξης ως υποστηρικτές της Α.Μ.Ο.




πίνω γκαϊφε γαριβάλδ ...στηρίζω Α.Μ.Π.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #204 στις: Πεμ 17 Φεβ 2011 14:58 »
Παράθεση
Είναι γνωστό ότι ο Καϊμενάκης τα τελευταία χρόνια ψάχνεται για να ασχοληθεί και με άλλη ομάδα και για αυτό τον λόγο πέρσι είχε ξεκινήσει κύκλο συζητήσεων με την Παναχαϊκή
Λιγο παλιο μεν αλλα ας δουμε και την αποψη ...Κου για το θεμα Καϋμενακης  8)

http://online-pressblog.blogspot.com/2011/01/blog-post_3067.html

Κι επειδη ο ενας λογος φερνει τον αλλο...

Καπως ετσι φερνει και το ενα λινκ το αλλο...

Κι αφου κι ο Κου συνηθιζει μιλωντας να αναφερεται και σε τουτο και κεινο και ...τ ''αλλο'..

Μας εφεραν οι συμπτωσεις ν ακουσουμε και μεταξυ τουτων(Παναχαϊκες) και κεινων(τσατσοι) και με αφορμη τα επεισοδια με τους μπραβους, οικονομικα, αγοραπωλησιες, μπλα-μπλα κλπ, τι ειπε και επανελαβε για ΠΑΣ και... τ ''αλλο'' του(καπου στο 12' και μετα) ΞΑΝΑ, μιλωντας σε ραδιο ...ακομα και στην Πατρα  %-|

http://thebest.gr/news/index/viewStory/51304

Παράθεση
έχουμε λόγο να φωνάζουμε στην κερκίδα
Παράθεση
έχουμε νόημα ύπαρξης ως υποστηρικτές της Α.Μ.Ο
???
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #205 στις: Πεμ 17 Φεβ 2011 23:59 »
athleticradio.gr
Παράθεση
Το πρώην μέλος του Δ.Σ. της Κρητικής ομάδας μίλησε στην εκπομπή «Αθλητικό Μεσημέρι» με τον Μανόλη Χρονάκη και αναφερόμενος σε όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ τόνισε ότι «ήταν γνωστό ότι ο ΟΦΗ  είχε ένα μεγάλο χρέος και ήταν γνωστό εκ των προτέρων ότι κάποτε θα εμφανιζόταν αυτό το πρόβλημα. Τώρα χρειάζονται κάποια χρήματα ώστε να αδειοδοτηθεί η ομάδα. Αυτό το ποσό μεταθέτει το πρόβλημα και η ομάδα παίρνει μια ανάσα. Κατά την γνώμη μου χρειάζεται ένα ποσό περίπου στα 7 εκ. ευρώ για να λυθεί το πρόβλημα. Βρισκόμαστε σε δύσκολες εποχές και είναι δύσκολο να βρεθεί αυτό το ποσό».

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης πρόσθεσε στην συνέχεια «είναι δύσκολο να βρεθεί ένας χρηματοδότης για να δώσει αυτά τα χρήματα. Διαφορετικά, το βλέπω τρομερά δύσκολο να μαζευτεί το 1 εκ. ευρώ. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έχει αποφασιστεί εδώ και αρκετό καιρό όμως δεν βλέπω καμία ανταπόκριση».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Παπακαλιάτης στον Athletic Radio 104,2

Για το ποσό του 1 εκ. ευρώ: «Αν βρεθεί κάποιος να βάλει το 1 εκ. ευρώ και πάρει το 51% των μετοχών, ας το πάρει. Όμως θα πρέπει να βάλει στην συνέχεια και άλλα 7 με 8 εκ. ευρώ ώστε να είναι η ομάδα «καθαρή» από χρέη. Αν βάλεις το 1 εκ. ευρώ γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι υπάρχει πρόβλημα τότε το παιχνίδι είναι χαμένο».

Για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ: «Εγώ ανακατεύτηκα με τον ΟΦΗ γιατί μου ζήτησε ο Γιάννης Κουράκης να βοηθήσω την προσπάθεια που έγινε. Και είπα εντάξει. Να βοηθήσω την προσπάθεια που έγινε και είπα ότι θα αποχωρήσω έπειτα από έναν χρόνο. Είτε έβγαινε η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ, είτε δεν έβγαινε. Βρισκόμαστε σε δύσκολες εποχές και η αλήθεια είναι ότι όποιος βάλει χρήματα δεν θα τα πάρει ποτέ πίσω».

Για την προσπάθεια του Νίκου Μαχλά: «Μακάρι ο Νίκος Μαχλάς που γνώριζε εκ των προτέρων τι θα έβρισκε, να βρει την λύση. Έκανε και κάνει προσπάθειες για το καλό της ομάδας. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι υπάρχει μόνο μια λύση. Να βρεθεί ένας και να πάρει την ομάδα. Η λύση των πολλών δεν γίνεται να προχωρήσει. Ποιος δεν κάνει λάθη; Μόνο αυτοί που δεν κάνουν τίποτα στην ζωή τους. Ο Μαχλάς ανέλαβε τον ΟΦΗ σε μια δύσκολη εποχή της ιστορίας του. Πίστεψε ότι θα τα καταφέρει, ίσως πήρε υποσχέσεις από κάποιους που δεν τις τήρησαν. Όμως αν δεν ήταν αυτός, τα προβλήματα που υπήρχαν θα ήταν πολύ περισσότερα».

Για τις προσπάθειες αδειοδότησης του ΟΦΗ: «Υπάρχει και άλλη λύση για να πάρει ο ΟΦΗ την άδεια. Αυτή που επέλεξε ο Ηρακλής. Πήρε την άδεια συμμετοχής χωρίς να έχει τις προϋποθέσεις. Γιατί ο Ηρακλής την πήρε παράτυπα και χωρίς να έχει τις προϋποθέσεις. Ας μην έχουμε και εμείς τις προϋποθέσεις για την άδεια και να ξεσηκωθούμε, να πάμε στην Αθήνα με αμάξια και μηχανάκια για να διαμαρτυρηθούμε».

Για τις σκέψεις για να πάρει ο ΟΦΗ δάνειο: «Για να πάρει μια ομάδα δάνειο από την τράπεζα θα πρέπει να εγγυηθεί ότι έχει φερέγγυους επιχειρηματίες και να δεσμευτούν τα περιουσιακά στοιχεία της. Πλέον, οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια ούτε στους πιο φερέγγυους επιχειρηματίες. Εκτός αν υπάρχει «παράθυρο» μέσω του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ώστε να μπει ως «ενέχυρο» το γήπεδο στα Καμίνια».

patris.gr
Παράθεση
Αγώνας εκτός γηπέδου
Πραγματικό αγώνα επιβίωσης δίνει κάθε εβδομάδα η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Δίνει αγώνα εκτός γηπέδου για να μπορεί να παίξει εντός. Οι προσφυγές αποτελούν τον μεγαλύτερο βραχνά αφού αν δεν πληρωθούν ή αν δεν διακανονιστούν υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορεί ο ΟΦΗ να αγωνιστεί ή να του αφαιρεθούν βαθμοί. Μέχρι τώρα όλα έχουν πάει καλώς αλλά η προσπάθεια είναι δύσκολη και χρειάζεται άμεσα ρευστό...
Ν.Μ.

Αμεση επαφή
Καλή η ενημέρωση από τον ΟΦΗ για να γνωρίζει κι ο κόσμος περίπου τι συμβαίνει στα οικονομικά (τα χαρτιά έμειναν και χθες κλειστά) αλλά αυτό που προέχει είναι η άμεση επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο γιατί ο χρόνος είναι αδυσώπητος. Όταν εδώ και 1,5 χρόνο 400.000 περίπου μετοχές παραμένουν στο συρτάρι, πώς θα έρθει το 1 εκ. ευρώ σε 43 μέρες; Από τον ουρανό θα πέσει;...
Ν.Μ.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Φεβ 2011 00:19 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #206 στις: Σαβ 19 Φεβ 2011 17:56 »
ο Ομλος θα πέσ από τα χρέη :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #207 στις: Κυρ 20 Φεβ 2011 09:15 »
Να πέσ και να μην ξανασκωθεί.
 :P :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #208 στις: Δευ 21 Φεβ 2011 19:58 »
cretalive.gr
Παράθεση
Ο Βαγγέλης Πλεξίδας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τα Τρίκαλα καθώς και για τον Νίκο Μαχλά.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Πλεξίδα στον «FM 100»:

«Από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο κάθε Τρικαλινός φίλαθλος μέσω του εισιτηρίου του αγώνα θα κάνει προαγορά για μετοχές της ΠΑΕ. Η ομάδα πλέον αλλάζει επίπεδο και θέλει και την συμμετοχή του κόσμου για να φτάσει ψηλά» είπε χαρακτηριστικά στην αρχική του τοποθέτηση ο «ισχυρός» άνδρας του ΑΟΤ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε με σκληρά λόγια για τον πρόεδρο του ΟΦΗ Νίκο Μαχλά: «Ο ΟΦΗ είναι ιστορική ομάδα αλλά ο Μαχλάς δεν υπάρχει. Περίμενα έξω από το γήπεδο και στην συνέχεια ήμουν μισή ώρα στο εκδοτήριο για να βγάλω εισιτήριο να μπω μέσα. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή και μετά μιλάνε κάποιοι για την δική μας φιλοξενία».

Όσον αφορά το παιχνίδι τόνισε: «Είχα πει και δικαιώθηκα ότι αυτό ήταν παιχνίδι για άντρες και έτσι ήταν. Συγχαρητήρια σε όλους για την μεγάλη προσπάθεια που εδραίωσαν τα Τρίκαλα στην εξάδα».

Τέλος για τον Μπαλού τόνισε πως η περίοδος αποθεραπείας θα είναι μικρότερη από την αρχική εκτίμηση: «Ο Μπαλού θα είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες» είπε χαρακτηριστικά.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος nikos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 121
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #209 στις: Δευ 21 Φεβ 2011 23:00 »
οπαδοι του οφη πανυγιρισαν το γκολ του πας.εξακριβωμενο 100% απο την κοπελα μου που ζει και εργαζεται στο ηρακλειο.μαλιστα το εκαναν μεσα στα γραφεια της θυρας 4.εινε 100% σιγουρο. :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #210 στις: Δευ 21 Φεβ 2011 23:06 »
έχει πλάκα να κλείσει μια βεντέτα και να αρχίσει μια άλλη ή να έχεις 2 βεντέτες...Ελπίζω να μην έχουμε βέβαια καμιά βεντέτα...

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #211 στις: Δευ 21 Φεβ 2011 23:30 »
οπαδοι του οφη πανυγιρισαν το γκολ του πας.εξακριβωμενο 100% απο την κοπελα μου που ζει και εργαζεται στο ηρακλειο.μαλιστα το εκαναν μεσα στα γραφεια της θυρας 4.εινε 100% σιγουρο. :mono:

Μια ζωή ΠΟΥΤΑΝΕΣ θα είναι...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #212 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 20:16 »
sporfm.gr

M. Ψωμάς : «Είστε τζάμπα μάγκες…»
Παράθεση
Στα άκρα φαίνεται ότι φτάνει πλέον η κόντρα του ΟΦΗ με τον Μανώλη Ψωμά με τον Ρεθυμνιώτη αμυντικό να καταφέρεται με απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά των διοικούντων της ΠΑΕ ΟΦΗ λέγοντας στο νομικό εκπρόσωπο της κρητικής ομάδας κ. Φωτάκη «να πεις στους διοικούντες την ΠΑΕ ότι είναι τζάμπα μάγκες…».

Η υπόθεση της έφεσης που άσκησε η ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε τον Μανώλη Ψωμά στην προσφυγή που έκανε κατά την κρητικής ΠΑΕ εκδικάστηκε τελικά κανονικά την Τρίτη το απόγευμα καθώς η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτό εν μέρει το αίτημα της ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω του εκπροσώπου της κ. Μανόλη Φωτάκη για αναβολή της υπόθεσης λόγω ασθενείας του κ. Μανταδάκη που ήταν και ο άνθρωπος που είχε καταθέσει για λογαριασμό της ΠΑΕ ΟΦΗ την έφεση στην υπόθεση του Ψωμά. Η ΠΑΕ ΟΦΗ πήρε προθεσμία μέχρι την επόμενη Τετάρτη για να καταθέσει τα υπομνήματα της σχετικά με την έφεση που έχει καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης που δικαιώνει τον Μανώλη Ψωμά.

Ο πρώην παίκτης της κρητικής ομάδας καταφέρθηκε με πολύ άσχημα λόγια για τον ΟΦΗ που ο ίδιος έλεγε ότι αγαπάει από μικρό παιδί λέγοντας στον κ. Φωτάκη «Δεν τα ξέρεις τα πράγματα πως έχουν. Κόντεψαν να μου βγάλουνε το σπίτι σε πληστειριασμό . Θα δεις ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες του ΟΦΗ τον δικό μου δρόμο. Θα φύγουν και άλλοι παίκτες».

Ο Ψωμάς επιμένει μάλιστα ενώ έχει υπογράψει στον Λεβαδειακό να ζητάει όλο το ποσό του συμβολαίου του από την ΠΑΕ ΟΦΗ απαιτώντας μέσα από την προσφυγή του να πάρει 150.000 ευρώ από την κρητική ΠΑΕ. Μάλιστα απευθυνόμενος προς τον κ. Φωτάκη του τόνισε ότι «αν μέσα στις επόμενες μέρες δεν μπορέσει να ολοκληρωθεί το θέμα μου τι να με κάνει ο Κομπότης τον Απρίλη.» 

Ο Ψωμάς βέβαια δεν ανέφερε ότι το καλοκαίρι όταν υπέγραψε επί προεδρίας Γιάννη Κουράκη απέτεισε να πάρει ένα ποσό 10.000 ευρώ για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα και το οποίο έλαβε. Όπως δεν εξήγησε στον κ. Φωτάκη τον λόγω για τον οποίο έκλεισε τον λογαριασμό που είχε δώσει στην ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να του βάζει χρήματα. την ίδια ώρα που οι διοικούντες την ΠΑΕ τον αναζητούσαν για να του καταθέσουν τα χρήματα που του οφείλονταν.

Όπως και να χει ο ΟΦΗ όλα δείχνουν ότι θα κληθεί να πληρώσει για ακόμη μια φορά έναν παίκτη που ήρθε με πολλές τυμπανοκρουσίες στο κρητικό συγκρότημα , έπαιξε και πρόσφερε ελάχιστα και ο ΟΦΗ θα αναγκαστεί να πληρώνει έναν παίκτη που δεν θα φοράει τη φανέλα του αλλά θα αγωνίζεται αλλού.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #213 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 21:17 »
patris.gr
Παράθεση
«Ο κύριος αυτός είναι για γέλια...» είναι το μοναδικό σχόλιο-απάντηση του Νίκου Μαχλά στον ομόλογο του των Τρικάλων.
Παράθεση
Γράψαμε χθες ότι ο Βαζάκας παραμιλούσε... με τον κόσμο του ΟΦΗ και με την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Αυτό που δεν γράψαμε είναι ότι ο Έλληνας προπονητής... αυτοπροτάθηκε στον Μαχλά για να κάνει όπως του είπε σε κάθε ματς τον κόσμο να... κρέμεται στα κάγκελα. Καλά, ποιος είναι; Ο Μουρίνιο!...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #214 στις: Τετ 23 Φεβ 2011 01:15 »
Από Καρπετόπουλο στη sportday 
Παράθεση
Ο Μαρινάκης έβαλε στο συμβούλιο του Ολυμπιακού συμβολικά τον άνθρωπο που τον έκανε Ολυμπιακό, δηλαδή τον κ. Σταύρο Νταϊφά. Στον σχεδόν συνομήλικό μου πρόεδρο του Ολυμπιακού θα ήθελα να θυμίσω μια ιστορία την οποία μπορεί να του διηγηθεί καλύτερα ο κ. Νταϊφάς που ο ίδιος τόσο αγαπάει. Το 1979 οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αηδιασμένοι από τη διαιτησία, που αδίκησε την ομάδα τους σε ένα ματς με τον ΟΦΗ, αποφάσισαν να μην κατέβει ο Ολυμπιακός σε ένα μπαράζ πρωταθλήματος και να χαρίσει ένα πρωτάθλημα στην ΑΕΚ. Η κίνηση αυτή συσπείρωσε τον κόσμο ακριβώς επειδή ήταν μια πράξη υπερηφάνειας και ταυτόχρονα μια άκρως δυναμική αντίδραση: οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν τότε  ότι οι αξίες είναι υπεράνω πρωταθλημάτων και ότι ο σύλλογος δεν θέλει να διεκδικεί τίτλους, αλλά απαιτεί ένα πλαίσιο κανόνων και ισονομίας. Το 1979 για την ελληνική κοινωνία οι λέξεις «κανόνες», «ισονομία», «δικαιοσύνη», «αξιοπρέπεια» δεν είχαν νόημα αν δεν ήταν κτήμα σου: ήταν ακόμα καιροί που έπρεπε με τη στάση σου να δείχνεις ότι τιμάς τις έννοιες και τις προασπίζεσαι με την όποια απώλεια. Οι τότε υπεύθυνοι της ομάδας θα μπορούσαν να γελοιοποιήσουν το άθλημα, αλλά δεν το έκαναν: έδειξαν ότι για τον Ολυμπιακό κανένας τίτλος δεν είναι αυτοσκοπός.           
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=40297&autid=4
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #215 στις: Σαβ 26 Φεβ 2011 02:30 »
sporfm.gr

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΪΝΗΣ  25/02/2011 16:32:00

Εργοτέλης και ΟΦΗ φανερές και μυστικές ( ; ) επισκέψεις
Παράθεση


Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. Αυτο έμεινε σαν σλόγκαν από την εποχή της περιβόητης προεδρίας του Μιχάλη Τροχανά στην ΑΕΚ. Τελικά όμως το ερώτημα παραμένει. Πόσο αλήτες και πόσο ρουφιάνοι είναι οι δημοσιογράφοι;

Μήπως μικροπολιτικοί στόχοι και εφήμερες καταστάσεις τους ρίχνουν στη πυρά καθώς γίνονται πειθήνια όργανα παραγοντίσκων ευελπιστώντας ότι στην ουρά τους όλο και κάποια λάμψη θα πάρουν. Λέω μήπως;;;


Γράφω σήμερα αυτό το άρθρο ορμώμενος από δύο ταυτόσημες εκδηλώσεις που έγιναν σε δύο σχολεία του νομού Ηρακλείου.Θα παραθέσω λοιπόν τα γεγονότα για να θέσουμε κάποια ρητορικά ερωτήματα αλλά και να ενημερωθεί ο κόσμος που είναι ο άμεσος ενδιαφερόμενος.

Περιπτωση 1η

Η ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης  επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το Δημοτικό Σχολείο Άνω Χερσονήσου όπου αντιπροσωπεία παικτών υπέγαψε αυτόγραφα, μοίρασε δώρα στα παιδιά,και φωτογραφηθηκε μαζί τους. Η είδηση αυτή ανέβηκε στο επίσημο site της ΠΑΕ όπου υπάρχουν φωτογραφίες και video από την εκδήλωση για να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος μέσω όλων των ΜΜΕ.

Περίπτωση 2η

Η ΠΑΕ ΟΦΗ επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το σχολείο του Αγίου Μύρωνα  όπου αντιπροσωπεία παικτών υπέγαψε αυτόγραφα, μοίρασε δώρα στα παιδιά,και φωτογραφηθηκε μαζί τους. Η είδηση αυτή ΔΕΝ ανέβηκε ΠΟΤΕ  στο επίσημο site της ΠΑΕ όπου ΔΕΝ υπάρχουν φωτογραφίες και video από την εκδήλωση για να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος μέσω όλων των ΜΜΕ. Αντ αυτού υπήρξε μοναδική εκπροσωπηση ενός μέσου.

Παρατηρούμε λοπόν δύο ακριβώς ίδιες ένεργειες από την πλευρά των μεγαλύτερων ΠΑΕ της Κρήτης και πως αντιμετωπίζουν την προώθηση τους.

Τα ερωτήματα που θέτουμε και φυσικά είναι ρητορικά είναι τα εξής:

Λειτουργεί το επίσημο site της ΠΑΕ για να ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος ή έχει υποκατάστατo;

Γιατί η ενημέρωση κάλυψης ήταν επιλεκτική όπως γίνετε άλλωστε το τελευταιο χρόνο και όχι προς όλους τους δημοισιογράφους;

Ηταν ενέργεια που άπτεται σε κάποιο τμήμα του ΟΦΗ ή απόφαση της στιγμής κάποιων μελών;

Εν κατακλείδι τα ερωτήματα που βγαίνουν είναι πολλά και σε διαφορετικά ζητήματα καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ομως η μεγάλη ομάδα δεν φτάνει να λέγεται έτσι,πρέπει να το αποδεικνύει και με τις ενέργειες της.

ΥΓ
Ελπίζω να καταλάβατε ότι το θέμα μας δεν είναι ο κάθε δημοσιογράφος και ιδιαίτερα βέβαια ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον οποίο  έχουμε άριστη συνεργασία.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #216 στις: Κυρ 27 Φεβ 2011 18:13 »
athleticradio.gr
26.02.11 Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής

Τρελά σενάρια για Ψωμιάδη και ΟΦΗ!
Παράθεση
Τρελά σενάρια έχουν αναπτυχθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Μάκη Ψωμιάδη για τον ΟΦΗ!

Αυτή η φημολογία έχει αναπτυχθεί στην Αθήνα και αναφέρει ότι ο νυν μεγαλομέτοχος της Καβάλας ενδιαφέρεται να επενδύσει στον ΟΦΗ και με αυτόν τον τρόπο θα αποχωρήσει από την ομάδα της Μακεδονίας.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για έντονο ενδιαφέρον που προκύπτει μέσω της πρόθεσης του να αναλάβει τις τύχες μιας ομάδας με την ιστορία και την δυναμική του ΟΦΗ.

Ωστόσο, από την άλλη αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι ότι ασφαλώς και ο σύλλογος που λέγεται ΟΦΗ με ότι τον χαρακτηρίζει και τον πρεσβεύει, δεν έχει σχέση με τέτοια... άτομα που έχουν δείξει τις προθέσεις τους αλλά και την πορεία τους μέσα από την παρουσία τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και αν... υπήρξαν 100 αντιδράσεις το φθινόπωρο του 2008 με το τότε ενδιαφέρον του Αλέξη Κούγια, τώρα - εφόσον ισχύει η παραπάνω φημολογία - τότε θα πρέπει οι φίλαθλοι του ΟΦΗ να απαγορεύσουν την... είσοδο στην πόλη της οικογένειας Ψωμιάδη!


sporfm.gr
27/02/2011 ΜΗΝΑΣ ΑΛΜΠΑΝΤΑΚΗΣ

Και όμως έγινε συνάντηση ανθρώπου του ΟΦΗ με Ψωμιάδη
Παράθεση
Καθόλου τυχαίο δεν είναι από ότι φαίνεται το παρασκήνιο που γράφτηκε στην εφημερίδα «Goal News» στο φύλλο του Σαββάτου για το ενδιαφέρον του Μάκη Ψωμιάδη για τον ΟΦΗ.

Και όταν λέω καθόλου τυχαίο το εννοώ. Ο «Big Mag» δεν προσέγγισε ο ίδιος τους διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ για να επενδύσει στην ομάδα αλλά αυτοί φαίνεται να του ζήτησαν βοήθεια προκειμένου είτε ο ίδιος είτε κάποιος άλλος γνωστός του επιχειρηματίας να αναλάβει τις τύχες της κρητικής ομάδας.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι άνθρωπος του ΟΦΗ επισκέφθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο του Ηρακλείου τον Μάκη Ψωμιάδη όταν αυτός βρέθηκε πρόσφατα στην πόλη μας για την αναμέτρηση της ομάδας του της Καβάλας με τον Εργοτέλη.

Το ποια ήταν η απάντηση του Ψωμιάδη το γνωρίζει ο ίδιος και ο άνθρωπος από τον ΟΦΗ που τον συνάντησε στο ξενοδοχείο.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #217 στις: Κυρ 27 Φεβ 2011 21:01 »
14 Ιουνιου 2010 συνενετυξη Παρασχου στο"Athletic Press"
Παράθεση
Αυτοί οι άνθρωποι(οι παράγοντες του ΟΦΗ) είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, δεν μπορούν να γίνουν «Μπέηδες», «Ψωμιάδηδες» και να γίνουν τυχοδιώκτες. Να κυνηγούν τους ανθρώπους με τα πιστόλια και να είναι τέτοιοι τυχοδιώκτες.
Παράθεση
άνθρωπος του ΟΦΗ επισκέφθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο του Ηρακλείου τον Μάκη Ψωμιάδη ... προκειμένου είτε ο ίδιος είτε κάποιος άλλος γνωστός του επιχειρηματίας να αναλάβει τις τύχες της κρητικής ομάδας.
  βρε βρε βρε ... ο εξυγιαντης ηθικος τιμιος ατεγκτος κλπ μπουλετσος - τσουτσεκι - μαχλας κι οι αγνοσυντεκνοι του ...  τι καναν ε???



                                                                   εχχεεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχ



                                     ΚΟΡΟΪΔΟ ΤΣΑΤΣΕ ΟΠΑΔΕ
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #218 στις: Κυρ 27 Φεβ 2011 21:42 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #219 στις: Τρι 01 Μάρ 2011 13:13 »
Παρακάλια Μαχλά σε «Big Mac»
Παράθεση
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ελάχιστοι είναι οι παράγοντες που βάζουν λεφτά στις ομάδες τους. Ενας απ' αυτούς είναι και ο Μάκης Ψωμιάδης και γι' αυτό όποτε μια ΠΑΕ περνάει μεγάλα οικονομικά ζόρια οι παράγοντές της χτυπούν την... πόρτα του «αφεντικού» της Καβάλας. Το έργο αυτό το έχουμε δει φέτος όταν ξέσπασε διοικητική κρίση πριν από μερικούς μήνες στον Πανιώνιο με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη. Οι φίλαθλοι, όμως, του «ιστορικού» αντέδρασαν και ο Μάκαρος δεν μπόρεσε να «πατήσει» το πόδι του στη νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ.

Υπάρχει, όμως, μια πόλη με παράγοντες που θα υποδεχτούν με... κόκκινο χαλί τον πατέρα και τον υιό Ψωμιάδη. Στον ΟΦΗ όχι μόνο θέλουν τον «Big Mac», αλλά τον παρακαλούν να πάρει την ΠΑΕ για να τη βγάλει από τα... χωράφια της Football League. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Χατ τρικ», ο Νίκος Μαχλάς έχει ανοιχτή γραμμή με τον μεγαλομέτοχο της Καβάλας και προσπαθεί να τον πείσει να αναλάβει τις τύχες της κρητικής ομάδας, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο (σε οικονομικό επίπεδο). Προς το παρόν, όμως, ο Ψωμιάδης δεν «ψήνεται» και δηλώνει πιστός στους «Αργοναύτες».

Είναι, άλλωστε, ακατάλληλο και το τάιμινγκ για τον ΟΦΗ, αφού η Καβάλα αναμένεται να αγωνιστεί στα πλέι οφ της Super League και θα διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Αν το πετύχει αυτό, θα είναι τεράστια επιτυχία για έναν σύλλογο που ήταν στο... μηδέν πριν την πάρει η οικογένεια Ψωμιάδη.

Στον ΟΦΗ, πάντως, αισιοδοξούν ότι μπορεί να τουμπάρουν τον Μάκη Ψωμιάδη και το μεγάλο τους ατού είναι ο κόσμος της ομάδας. Αν οι Κρητικοί είχαν την ομάδα που έχει φέτος η Καβάλα, τότε το «Γεντί Κουλέ» θα ήταν κατάμεστο. Αντίθετα στην πόλη της Β. Ελλάδας οι φίλαθλοι δεν υποστηρίζουν τόσο μαζικά το σύλλογο και αυτό είναι ένα από τα παράπονα του Ψωμιάδη.

Ο Μαχλάς, λοιπόν, δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του να πείσει τον «Big Mac» (λέγεται πως ο πρόεδρος του ΟΦΗ είχε επισκεφτεί και το ξενοδοχείο της Καβάλας πριν από το ματς με τον Εργοτέλη για να πιέσει καταστάσεις) κι αυτό ερμηνεύεται στο ότι ο έμπειρος παράγοντας του έχει αφήσει μια χαραμάδα να σώσει τον ΟΦΗ, που μοιάζει με... μισοβυθισμένο καράβι.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10486&subid=2&pubid=114124856
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #220 στις: Τρι 01 Μάρ 2011 15:37 »
Παράθεση
Αναστόπουλος: «Όλοι παίζουν δυνατά τον ΟΦΗ»
Ο Νίκος Αναστόπουλος επανέλαβε ότι δεν έχει χαθεί ακόμα ο στόχος της απευθείας ανόδου και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του.



Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» και αναφερόμενος στο προβάδισμα των ΠΑΣ Γιάννενα, Παναιτωλικού τόνισε ότι «αυτή την στιγμή υπάρχει ένα προβάδισμα, αλλά στο πρωτάθλημα υπάρχει ακόμη δρόμος, υπολείπονται δέκα παιχνίδια. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια και θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Αναστόπουλου

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό
«Το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Λεβαδειακός. Εμείς δεν μπήκαμε δυνατά όπως είχαμε πει, με αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός να πιέσει και να κερδίσει στο πρώτο δεκάλεπτο 7 κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε η ομάδα πιο δυνατή, πειθαρχημένη με σωστή τακτική και το μόνο που μας έλειπε ήταν μια τελική πάσα ώστε να κάνουμε το δεύτερο γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Αν γινόταν μια σωστή πασά τις επτά φορές που βγήκαμε στον αιφνιδιασμό θα κάναμε το γκολ. Το κακό θα ήταν να μην δημιουργούσαμε φάσεις. Το γκολ και η πάσα είναι θέμα ημέρας ενώ η διάθεση δεν είναι θέμα ημέρας. Έχουμε αυτό το προβληματάκι αλλά θα το λύσουμε».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και αν τον έχουν βοηθήσει
«Είμαι ευχαριστημένος. Οι παίκτες που ήρθαν έχουν “δέσει” με τους υπόλοιπους νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Όταν παίρνεις επτά παίκτες δεν είναι δυνατόν να παίξουν όλοι. Αυτοί που παίζουν οι 3-4, δέσανε πολύ γρήγορα και αυτό είναι το θετικό των μεταγραφών, γιατί οι μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι επιλεκτικές, ξέρεις που πονάς και αναλόγως παίρνεις τον κατάλληλο παίκτη».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος
«Είμαστε μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει σε οποιοδήποτε γήπεδο. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά και την προσπάθεια και στο τέλος θα δούμε τι έχει γίνει. Πάμε παιχνίδι - παιχνίδι, την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Θρασύβουλο θα το κερδίσουμε και προχωράμε. Είτε παίζουμε στο Ηράκλειο, είτε εκτός μας παίζουν δυνατά. Δεν βλέπω την ίδια σκληρότητα και αγωνιστική τακτική όταν παίζουν με άλλες ομάδες. Ο ΟΦΗ το καταλαβαίνω είναι ένας σύλλογος μεγάλος, μια καλή ομάδα, όλοι θέλουν να τον κερδίσουν αλλά όλα τα πράγματα έχουν και ένα όριο».

Αν υπάρχουν προβλήματα διοικητικά στον ΟΦΗ
«Εδώ στην Ελλάδα την τρίχα την κάνουμε τριχιά. Πρέπει να είμαστε εγκρατείς για τέτοιου είδους θέματα. Υπάρχει μια υπεύθυνη διοίκηση, υπάρχει ο πρόεδρος ο κ. Μαχλάς που γνωρίζει τα θέματα αυτά καλύτερα από εμάς. Θα πρέπει να είμαστε εγκρατείς και να μην γράφουμε κάποια πράγματα που είναι πάρα πολύ τραβηγμένα».

Ποια ομάδα θα πάρει το Κύπελλο
«Ο τελικός θα είναι απρόβλεπτος όποιες ομάδες και να πάνε. Όλες θα έχουν τις ίδιες πιθανότητες, γιατί το Κύπελλο ειδικά φέτος έχει πολλές εκπλήξεις. Δεν θα υπάρχει φαβορί».

Τι είναι πιο αγχωτικό, να είσαι στην Football League και να διεκδικείς άνοδο ή να είσαι στην Super League και να παλεύεις για την σωτηρία
«Και οι δυο καταστάσεις έχουν μεγάλο κίνητρο. Είτε είσαι στην Super League και θέλεις να παραμείνεις είτε στην Football League και θέλεις να ανέβεις το κίνητρο είναι μεγάλο. Όταν είσαι φιλόδοξος αυτά τα κίνητρα σε κρατάνε ζωντανό. Δεν μπορείς να είσαι απαθής .Ούτε μπορείς να λες ότι είσαι ένας προπονητής που θα πάει σε ομάδες οι οποίες δεν θα έχουν μεγάλους στόχους και πίεση. Το άγχος και η πίεση όταν είσαι γεννημένος για αυτά και τα ζεις στην καθημερινότητα σου τότε δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα. Ζούμε για το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η δουλειά μας και η ζωή μας»
Παντα γραφικος .Οπου προπονει αυτος δεν φταει η ανικανοτητα αλλα το παιχνιδι των αντιπαλων..Παντα τον μουστακια τον παιζουν δυνατα...ΟΥΣΤ!!
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #221 στις: Τρι 01 Μάρ 2011 15:59 »
Ψυχάρα Αναστό
Ψυχάρα Παράσχο
Ψυχάρα Τσιριμώκο
Ψυχάρα Κούσια
Ψυχάρα Κατερίν
Ψυχάρα Κοντογουλίδ
Ψυχάρα Κοντοπούτανε
Ψυχάρα Μιχαλόπλε
Ψυχάρα Μαιστόροβιτσ
Ψυχάρα Τζαν
Ψυχάρα Ελέ
Ψυχάρα Μεντρινέ
Ψυχάρα Γεωργιάδ
Ψυχάρα Κανακούδ
Ψυχάρα Μπαλάφα
Ψυχάρα 31
Ψυχάρα 32
Ψυχάρα 33
Ψυχάρα 34 ... οο

να με ζμπαθάν όποιοι τσ αστόησα
ολνους στ μνημονεύω
Ψχοσάββατο απούηταν


Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #222 στις: Τρι 01 Μάρ 2011 18:27 »
Athletic Radio Blogs
Μανώλης Σαρρής

Η ψυχοσύνθεση του κόσμου αλλάζει…
Παράθεση

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι αλλάζει πλέον η ψυχοσύνθεση του κόσμου του ΟΦΗ. Αφορμή για να γράψω αυτό το κομμάτι πήρα από κάποια σχόλια που είδα μετά την είδηση ή καλύτερα ας πούμε τη φημολογία που αναπτύχθηκε για το ενδιαφέρον της οικογένειας Ψωμιάδη να επενδύσει στον ΟΦΗ.

Οι περισσότεροι, δυστυχώς, αντιμετώπισαν θετικά αυτήν την είδηση κάνοντας σχόλια του τύπου «μόνο ένας τέτοιος τύπος θα σώσει την ομάδα μας» και διάφορα άλλα τέτοια.

Πολύ περισσότερο, αυτό που κάνει χειρότερη την κατάσταση είναι ότι άλλοι που προσπάθησαν να πουν την γνώμη τους τονίζοντας ότι «ο ΟΦΗ πρέπει να διοικείται από ανθρώπους καθαρούς και διαφορετικούς» αποπέμφθηκαν από τους πολλούς τονίζοντας ότι μόνο ένας τέτοιος άνθρωπος θα δώσει την λύση στο πρόβλημα του ΟΦΗ.

Πραγματικά απορώ και παραξενεύομαι όχι τόσο με την ομάδα όσο με τον ίδιο τον κόσμο της που πρώτος σε όλη την Ελλάδα φρόντισε να βγάλει προς τα έξω το λάβαρο της επανάστασης και ουσιαστικά να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Η απογοήτευση, η πίκρα αλλά και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο ΟΦΗ δείχνει να είναι συνεχώς θέμα όχι του αθλητικού αλλά του… οικονομικού ρεπορτάζ λόγω των οφειλών και των χρεών που υπάρχουν, έχουν δημιουργήσει την αίσθηση στις τάξεις του κόσμου του ΟΦΗ ότι η ομάδα θα σωθεί ακόμα και αν δώσουν το παρόν αμφιβόλου ποιότητας παράγοντες για τη δράση των οποίων γνωρίζουμε όλοι. Ε, τότε ας έρθει και ένας Μπέος που τον βρίζει ολόκληρο το Ηράκλειο εδώ και 1,5 χρόνο μπας και αυτός ο κατακαημένος ΟΦΗ βρει την υγεία του και την σωτηρία του.

Γιατί εδώ που φτάσαμε, το να θεωρείται ο Ψωμιάδης σωτήρας και ηγέτης, αποτελεί πλέον σαφή ένδειξη ότι οι κακουχίες και οι «πληγές» που έχει ο ΟΦΗ αλλοιώνουν την ταυτότητα μέρους του κόσμου του που είχε μεγαλώσει με άλλα και πιο ηθικά στοιχεία να τον χαρακτηρίζουν.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #223 στις: Τρι 01 Μάρ 2011 19:14 »
Μόνο που αυτό έχει γίνει εδώ και κάτι δεκαετίες....το τσάτσος μάλλον δεν πείραζε...ίσως ακόμα δεν πειράζει....γιατί οι επιτυχίες επιτυχίες κατά τα άλλα...
Μάλλον σε άλλο νησί πρέπει να βρίσκεται αυτός...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #224 στις: Πεμ 03 Μάρ 2011 13:52 »
neakriti.gr
03/03/2011

Μπήκε στον μήνα της... αδειοδότησης η ΠΑΕ ΟΦΗ
Παράθεση
Σε λιγότερο από ένα μήνα ο ΟΦΗ θα πρέπει να έχει βρει λύση με το θέμα της αδειοδότησης και να καταθέσει στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ πλήρη φάκελο. Πριν 15 ημέρες, η διοίκηση της ΠΑΕ είχε χτυπήσει... καμπανάκι κινδύνου, ζητώντας τη βοήθεια επιχειρηματιών και φιλάθλων, ώστε να μπει άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ 1 εκατ. ευρώ, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις χρεών (κυρίως προσφυγές) και να προχωρήσει η αδειοδότηση. Από την ΠΑΕ ΟΦΗ πάντως μέχρι και χθες εκφραζόταν η αγωνία και η ανησυχία σχετικά με τη συγκέντρωση των χρημάτων. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταθούν οι προσπάθειες από τη διοίκηση προκειμένου να ξεπεραστεί αυτό το «αγκάθι».
Εντωμεταξύ, χθες συνεχίστηκε η δικαστική διαμάχη με τον Μανόλη Ψωμά, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή ζητώντας να μείνει ελεύθερος και να πάρει από τον ΟΦΗ όλα τα χρήματα του συμβολαίου του - ποσό 145.000 ευρώ. Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης και κατέθεσε τα απαραίτητα υπομνήματα. Η απόφαση θα βγει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μετά το "Big Mac" εμπλέκουν.... Παντελή στον ΟΦΗ
Παράθεση
Η εξεύρεση επενδυτή στον ΟΦΗ φαίνεται ότι έχει… πέραση τις τελευταίες ημέρες. Έτσι μετά τα δημοσιεύματα για τον Μάκη Ψωμιάδη, σήμερα προέκυψε νέο όνομα. Στο πρωτοσέλιδό της, η εφημερίδα «Γάτα» εμπλέκει στα διοικητικά του ΟΦΗ τον Κύπριο επιχειρηματία, Ανδρέα Παντελή! Πρόκειται για τον παράγοντα που πανηγύρισε ως πρόεδρος της Ανόρθωσης μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κυπριακού ποδοσφαίρου, την συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την Ανόρθωση έφυγε όμως με άσχημο τρόπο, αφού μέλη της διοίκησής του τον κατηγόρησαν για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού 420 χιλιάδων ευρώ με αποτέλεσμα το Δεκέμβρη του 2008 να παραιτηθεί. Επέστρεψε ως παράγοντας όχι στην Κύπρο αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού πέρσι τέτοιο καιρό αναμίχτηκε με τα διοικητικά του Ηρακλή αλλά μετά το τέλος του πρωταθλήματος αποχώρησε. Πάντως, πριν λίγες ημέρες δημοσιεύματα από τη Βόρεια Ελλάδα τον ήθελαν να επιστρέφει στον Ηρακλή και να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ρέμο για να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, ενώ έπαιξε ως σενάριο και για τον Πανσερραϊκό, μετά την ανακοίνωση Θεοδωρίδη για την πώληση της ΠΑΕ. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, όπου σύμφωνα με τη «Γάτα» ο Παντελή αφήνει τον Ηρακλή και κοιτάζει τον ΟΦΗ. Θέμα Παντελή και ΟΦΗ δεν είναι γνωστό αν υφίσταται σοβαρώς, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Κύπριος επιχειρηματίας «ψάχνεται» για να αναμιχθεί ενεργά στο ελληνικό ποδόσφαιρο…
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.