Αποστολέας Θέμα: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή  (Αναγνώστηκε 235589 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #225 στις: Πεμ 03 Μάρ 2011 19:50 »
sporfm.gr

Τέλος ο Μανούσος από τον ΟΦΗ !
Παράθεση
Παρελθόν από τον ΟΦΗ πριν καν λήξει η αγωνιστική περίοδος αποτελεί ο Γιώργος Μανούσος. Ο Μυτιληνιός επιθετικός που το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε παραγκωνιστεί και ήταν συνεχώς εκτός αποστολής , αποχαιρέτισε στην προπόνηση της Πέμπτης τους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται να αναχωρήσει από το Ηράκλειο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που φέτος διανύει τον τρίτο χρόνο του στην κρητική ομάδα το τελευταίο διάστημα παρά το γεγονός ότι έδινε τον καλύτερο του εαυτό στις προπονήσεις δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αναστόπουλου και έτσι μιας και το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ λήγει σε 2 μήνες αποφάσισε μέσω προσφυγής που θα καταθέσει μέχρι την Παρασκευή να διεκδικήσει την ελευθερία του και τα οφειλόμενα που υπάρχουν προς τον ίδιο τόσο από την περσινή όσο και από την φετινή σεζόν. Η κίνηση αυτή γίνεται περισσότερο από τον Μανούσο γιατί σε τρεις μέρες λήγει η προθεσμία για την καταβολή των περσινών δεδουλευμένων του από την ΠΑΕ ΟΦΗ και αν δεν κάνει προσφυγή θα χάσει αυτά τα χρήματα.

Ο Γιώργος Μανούσος λίγα λεπτά μετά την απόφαση του να αποχωρίσει από το ρόστερ του ΟΦΗ μίλησε αποκλειστικά στον «Κρήτη Σπορ Fm» για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση τονίζοντας : «Τους τελευταίους 11 μήνες έχω πάρει μόλις 5.000 ευρώ από τον ΟΦΗ και έναν μισθό. Σίγουρα δεν ήθελα να φύγω με αυτό τον τρόπο από την ομάδα και για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι για τον κόσμο και την φανέλα αυτού του ιστορικού συλλόγου. Εγώ έχω την συνείδηση μου ήσυχη γιατί όσες φορές κλήθηκα από τον προπονητή μου να παίξω έδωσα το 100% των δυνατοτήτων μου και χωρίς λόγο με πέταξαν εκτός ομάδας. Πριν από δύο μήνες έκανα μια συνάντηση με τον κ. Αναστόπουλο και μου είπε ότι με υπολογίζει κανονικά αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη στη συνέχεια. Σήμερα έκανα μια συνάντηση με τον γενικό αρχηγό της ομάδας του εξήγησα πως έχει η κατάσταση και ελπίζω να με κατάλαβε».

Η νέα αυτή προσφυγή μετά από αυτή του Ψωμά καταδεικνύει πλέον την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή το κρητικό συγκρότημα σε μια περίοδο όπου γίνονται προσπάθειες για να βρεθούν τα χρήματα για την αδειοδότηση , και για τις προσφυγές που ήδη πληρώνει η ΠΑΕ ΟΦΗ. Την ίδια ώρα επενδυτής στον ορίζοντα υπάρχει μόνο στο κομμάτι των σεναρίων , αν και πληροφορίες λένε ότι στην ΠΑΕ ΟΦΗ βρίσκονται σε καλό δρόμο σε ότι έχει να κάνει με την εξεύρεση ενός ανθρώπου που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας και θα την βοηθήσει άμεσα να ανασάνει οικονομικά.

athleticradio.gr

Σηκώθηκε και έφυγε ο Μανούσος!
Παράθεση
Εκτός ΟΦΗ έθεσε τον εαυτό του ο Μανούσος καθώς αποχώρησε από την ομάδα αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του!Διαβάστε στο athleticradio.gr για πόσα χρήματα κάνει προσφυγή και τι λέει ο ίδιος.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση με την φανέλα του ΟΦΗ το μεσημέρι της Πέμπτης καθώς μάζεψε τα πράγματα του από το "Βαρδινογιάννειο" αποχαιρετώντας τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Και ενώ το συμβόλαιο του Γιώργου Μανούσου λήγει σε 3, 5 μήνες (30/6/2011), ο πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ επέλεξε να αποχωρήσει από την ομάδα κυρίως λόγω του ότι βρέθηκε εκτός ομάδας μετά τις μεταγραφές των Τάντιτς, Παπουλή τον περασμένο Ιανουάριο.

Κατά κύριο λόγο, ο Μανούσος πήρε την απόφαση να φύγει για τον παραπάνω λόγο και κατά δεύτερο για το οικονομικό κομμάτι.

Πάντως, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Μυτιληνιός μεσοεπιθετικός αναμένεται να προχωρήσει σε προσφυγή για οφειλές προς το πρόσωπο του που ανέρχονται στις 48.000 ευρώ.

Μιλώντας στο athleticradio.gr ο Γιώργος Μανούσος τόνισε ότι "το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αφήνω φίλους στον ΟΦΗ και σέβομαι τον κόσμο της, την ιστορία της και αυτό που αντιπροσωπεύει. Τίποτα άλλο".
 
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pas ole

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 50
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #226 στις: Πεμ 03 Μάρ 2011 21:59 »
Προσφυγή ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ....ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ..[/size][/size][/color]..
Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com ο νεαρός επιθετικός των "μελανόλευκων", Γιώργος Μανούσος ειδοποίησε τον δικηγόρο του, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή με σκοπό να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του. Μάλιστα, ο 23χρονος φορ στην προπόνηση της Πέμπτης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Στο μεταξύ, η κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με τις οφειλές της διοίκησης προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχει ενοχλήσει αρκετούς παίκτες. Ορισμένοι εξ αυτών ετοιμάζονται να κάνουν προσφυγή αν δεν τηρήσουν οι διοικούντες της ΠΑΕ ΟΦΗ τις υποσχέσεις τους μέχρι το τέλος του ΜΑΡΤΗ :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
46
 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #227 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 01:10 »
και ξεκινάνε οι αδειοδοτήσεις τώρα...Θα έχουμε γενικά πανηγύρι με τις ομάδες...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #228 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 02:52 »
sportlesvos blogs
Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Μανούσος

Παράθεση
[...]

Δυστυχώς, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και ειλικρινά, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η διοίκηση του ΟΦΗ δε μου άφησε κανένα άλλο περιθώριο αντίδρασης, παρα να καταθέσω προσφυγή, για να διεκδικήσω τα χρήματα που μου οφείλονται...

Έκανα υπομονή και εξάντλησα όλο το χρόνο που είχα στη διάθεσή μου, μέχρι να προβώ σε αυτή την ενέργεια, περιμένοντας μια κίνηση καλής θέλησης κι από τη μεριά της διοίκησης, ως προς την τακτοποίηση των οφειλών της. Μάταια...

Στους τελευταίους 11 μήνες έχω εισπράξει ελάχιστα χρήματα ωστόσο ποτέ δε δημιούργησα πρόβλημα στην ομάδα.

[...]

Στενοχωριέμαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα, κυρίως για τον κόσμο, αλλά και για το έμβλημα του ΟΦΗ. Είναι βαριά η φανέλα και δεν αρμόζει σε μια τόσο ιστορική ομάδα, η διοίκηση της να συμπεριφέρεται έτσι στους παίκτες...

[...]
http://www.sportlesvos.gr/component/easyblog/entry/manousos_telos_gia_mena_o_OFH.html


Πληρώνουν για να αποφύγουν την έξωση!
Παράθεση
Είναι γνωστό ότι η διοίκηση του ΟΦΗ χρωστάει δόσεις συμβολαίων και μισθούς, αλλά ποιος περίμενε ότι οι ποδοσφαιριστές θα έφταναν σε σημείο να πληρώνουν από την τσέπη τους ενοίκια (που είναι κατά κανόνα υποχρεώση της ΠΑΕ) για να αποφύγουν την έξωση από τα διαμερίσματά τους;

Κι όμως. Συμβαίνει κι αυτό σε μία ομάδα που η πορεία της δείχνει να εξαρτάται από το φιλότιμο των απλήρωτων ποδοσφαιριστών και από τις αντοχές που αυτοί επιδεικνύουν στις στερήσεις. Γιατί με τα έξτρα πριμ που μοιράζονται κατά καιρούς δεν λύνεται σε καμία περίπτωση το πρόβλημα, όταν ο καθένας έχει εκκρεμότητες αρκετών χιλιάδων ευρώ με την ΠΑΕ.

                                                             

Ούτε βέβαια με τις ανέξοδες υποσχέσεις του προέδρου Νίκου Μαχλά, ο οποίος δεν παρίστανε μεν ποτέ το χρηματοδότη, αλλά ως διαχειριστής δεν εμφανίζεται συνεπής στο θέμα των οικονομικών (σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών).

Κι επειδή βέβαια κάποια στιγμή το ποτήρι της υπομονής ξεχειλίζει, οι προσφυγές βρίσκονται προ των πυλών. Ο Μανόλης Ψωμάς άνοιξε προ καιρού το χορό (για την τρέχουσα σεζόν) και όλα δείχνουν ότι θα βαδίσουν στα χνάρια του κι άλλοι. Και μάλιστα άμεσα. Εκεί δε που θα «βρέξει» προσφυγές στη Δικαιοσύνη είναι στο τέλος της περιόδου, αν η ομάδα δεν έχει επιτύχει την άνοδο στη Super League για να καλύψει «τρύπες» με τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου.
sentragoal.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 04 Μάρ 2011 03:00 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #229 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 10:38 »
η Φόφη θα πεσ μαλακά
στ Γάμα

 

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #230 στις: Τρι 08 Μάρ 2011 14:26 »
Παράθεση
Περνάμε στιγμές απόγνωσης

Ενα δάνειο ύψους 1-3 εκ. ευρώ αναζητά ο Νίκος Μαχλάς, για την αδειοδότηση του ΟΦΗ, εκφράζοντας και πάλι την ελπίδα πως αυτό θα καταστεί εφικτό.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως δεν πρόκειται η ΠΑΕ να περάσει στα χέρια οποιουδήποτε που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να την οδηγήσει σε ασφαλή δρόμο ανάπτυξης και βιωσιμότητας.

Αναλυτικά τα πιο σημαντικά αποσπάσματα της συνέντευξης Τύπου του Νίκου Μαχλά:

«Γίνεται αυτή η συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουμε τους φιλάθλους και τους μετόχους που ανήκουν στην οικογένεια αυτή. Θα τους ενημερώσουμε για τα θέματα της ομάδας και για το τι σκοπεύουμε να κάνουμε ώστε η ομάδα με τους τρόπους που έχω επιλέξει προσωπικά να φύγει από το αδιέξοδο που διαρκεί καιρό».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας για την υπομονή που έχουν δείξει μέχρι τώρα. Από καρδιάς τους ευχαριστώ. Και τους προπονητές και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και τον κόσμο για τη βοήθεια που δίνει και είναι η μεγάλη μας δύναμη. Και όλους όσους βοηθούν την ομάδα στα δύσκολα».

«Να μπούμε στην ουσία του θέματος που έχει να κάνει με την αδειοδότηση και είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Το θέμα αυτό είναι αρκετά δύσκολο και έχει να κάνει φυσικά με χρήματα. Ο σκοπός ο δικός μου και ο θεσμικός μου ρόλος ήταν να βρω τρόπους όσο μπορώ, γιατί δίνουμε αγώνα καθημερινό να αντέξουμε τις δυσκολίες που έχει ο σύλλογος στα οικονομικά».

«Στόχος είναι να βρει η ομάδα χρήματα από έναν ή πολλούς μετόχους, να εγγυηθούν ένα δάνειο που το έχουμε βάλει στόχο από την στιγμή που πήραμε τα χαρτιά για την αδειοδότηση. Ένα δάνειο που το κυνηγάω εδώ και πολύ καιρό, μιλάω με πολλούς ανθρώπους. Τα μηνύματα είναι καλά. Δεν είναι τελεσίδικο αλλά υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε πραγματικά την ομάδα και θα κοιτάξω τις επόμενες μέρες, πριν από την ημερομηνία που πρέπει να καταθέσουμε το φάκελο για την αδειοδότηση».

«Είμαι αισιόδοξος και θέλω να προσθέσω ότι ουδέποτε κανένας επενδυτής δεν υπήρξε. Είπα ότι η ομάδα δεν έχει από την αρχή κάτι να κρύψει. Ότι λένε και ότι ακούτε ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν με έχει πλησιάσει κανένας και δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ο σύλλογος έχει βαριά ιστορία, βαριά κληρονομιά. Ο αείμνηστος Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και η οικογένειά του μας έχουν χαρίσει ένα αθλητικό κέντρο και ένα ιδιόκτητο γήπεδο. Η ομάδα μας κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από ηθικής πλευράς».

«Δε μπορεί να έρθει ο οποιοσδήποτε και να γίνει ιδιοκτήτης. Η ομάδα σκέφτεται διαφορετικά από άλλες ομάδες. Δε θα γίνουμε ασανσέρ για κανενός τη χάρη. Περνάμε δύσκολες στιγμές και στιγμές απόγνωσης, αλλά εγώ που έχω μεγαλώσει με αυτή την ομάδα, δε θα αφήσω κανένα που δε θα πληροί τις προδιαγραφές να πάρει τις τύχες της ομάδας. Θα το κάνω μόνο αν το αποφασίσουν οι μέτοχοι και ο κόσμος της ομάδας. Δε θα πάρω απόφαση μόνος μου ή το ΔΣ να παρθεί η ομάδα από κάποιους που δεν πληρούν τις προδιαγραφές».

«Ο πιο εφικτός στόχος που βλέπω εγώ και κινούμαι σε αυτό το σκοπό, είναι ένα δάνεια από 1 ως 3 εκατ. ευρώ και οι επαφές που έχουμε κάνει θα δείξουν αν τελικά θα υλοποιηθεί. Θέλω να τονίσω ότι αν αυτό δεν έχει γίνει σε δύο εβδομάδες το πολύ θα βγω ξανά και θα πω ακριβώς πως προχωράει το θέμα. Αν μέχρι τότε έχει δείξει το ενδιαφέρον κάποιος, γιατί η λέξη επενδυτής δε μου αρέσει αφού από τη στιγμή που επενδύεις πρέπει να βγάλεις λεφτά και το ποδόσφαιρο είναι αγάπη και μεράκι. Πρέπει κάποιος να το έχει μέσα του. Ή να είναι πολύ πλούσιος και να είναι από την Κρήτη και να θέλει να βοηθήσει την ομάδα που μας έχει δώσει μεγάλες χαρές».
onsports.gr
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #231 στις: Τρι 08 Μάρ 2011 14:56 »
Θέλω να τονίσω ότι αν αυτό δεν έχει γίνει σε δύο εβδομάδες το πολύ θα βγω ξανά και θα πω ακριβώς πως προχωράει το θέμα για τ  Γ΄

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #232 στις: Τρι 08 Μάρ 2011 15:37 »
Παράθεση
Η ομάδα μας κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από ηθικής πλευράς».
:P :P :P :P :P :P :P

ΥΓ harmPas μηπως ερχετε του χρονου ο ΟΦΗτελης;
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 08 Μάρ 2011 15:42 από pantser »
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #233 στις: Τρι 08 Μάρ 2011 16:15 »
Παράθεση
Η ομάδα μας κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από ηθικής πλευράς».
:P :P :P :P :P :P :P

ΥΓ harmPas μηπως ερχετε του χρονου ο ΟΦΗτελης;

(ΗarmPas ή κυρ - Χαρς)

κατέω
διολ απίθανο

αλλά,  μι ποίον σύνθμα κι πρόσωπο κ. pantser ;

πως λέμε θα πάει δανκός, αυτήνοι θα παν όλ δανκοί

μ τόειπε έν σνέγκι αυτηνο εμενα, δε δίν καένας λεφτά στη φοφη
πιέσνε για μια παγκρήτια ομάδα

οι Ηπειρώται δε το παίρνε χαμπάρ

έλα όμως απ σήκωσαν μπαϊράκι ΕΑΡ κι Χανιά
απ έχνε προοπτκές καλύτρες
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 08 Μάρ 2011 16:24 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος TakisBloemfontein

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 80
  • ΠΑΣ...παντού και πάντα!
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #234 στις: Τρι 08 Μάρ 2011 19:51 »
Για να δούμε, θα βγει τώρα ανοιχτά ο Μαρινάκης να τα σπρώξει στο παράρτημά του, ή τώρα που πρόκειται
για ζεστό χρήμα θα κάνει ό,τι και ο Τζίγγερ; Καβούρια, καβούρια παντού;  :stop:  :stop:  :P
Life is a bitch,
you've got to take her down
before she starts whining!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #235 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 21:07 »
Παράθεση
Στη λύση του δανείου λοιπόν θα προχωρήσει ο ΟΦΗ σύμφωνα με τα όσα είπε χθες ο Νίκος Μαχλάς.

Ο πρόεδρος της ηρακλειώτικης ομάδας έδωσε συνέντευξη τύπου για να ενημερώσει για την πορεία των επαφών του σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της αδειοδότησης και για να λύσει απορίες αλλά η αίσθηση που έμεινε στο τέλος είναι ότι με όλα αυτά που δήλωσε χθες δημιούργησε άθελα του ίσως κι άλλα ερωτηματικά.

Από τη μια ο Μαχλάς έκανε γνωστό ότι στόχος είναι η εξασφάλιση ενός δανείου ύψους από 1-3 εκ. ευρώ αλλά από την άλλη κράτησε για τον εαυτό του ονόματα και διευθύνσεις εξάπτοντας με τον τρόπο αυτό την(αχαλίνωτη πολλές φορές)φαντασία του κόσμου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ με την χθεσινή του συνέντευξη επιχείρησε να φέρει στο φως τις επαφές που έχει κάνει για τη λύση του οικονομικού προβλήματος της ομάδας αλλά με την στάση που κράτησε ουσιαστικά τροφοδότησε, μέχρι την επόμενη εμφάνιση του, τα σενάρια και την παραφιλολογία. Κι αυτό διότι απέφυγε να αναφερθεί με λεπτομέρειες στο “τι και πώς” αυτής της υπόθεσης. Παρότι ρωτήθηκε και του ζητήθηκε να απαντήσει σε επιμέρους ζητήματα ντρίμπλαρε… τους δημοσιογράφους και κάλυψε με πέπλο μυστηρίου το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής του τοποθέτησης.

Ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που θα εγγυηθούν το δάνειο; Ποια τράπεζα θα το δώσει; Τι θα μπει ως υποθήκη και από ποιον; Ποιος ή ποιοι θα το αποπληρώσουν; Αυτοί που θα εγγυηθούν θα είναι και εν δυνάμει επενδυτές; Γιατί δεν προχωράει η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και πότε θα ξεκινήσει; Αυτά και άλλα ερωτήματα δεν πήραν σαφή απάντηση από την χθεσινή συνέντευξη τύπου. Κάποιοι από τους υποψήφιους εγγυητές σύμφωνα με τον Νίκο Μαχλά δεν επιθυμούν να δημοσιοποιηθεί το όνομα τους. Μα είναι δυνατόν μια εταιρεία να παίρνει δάνειο και οι μέτοχοι να μην γνωρίζουν ποιός είναι αυτός που την στηρίζει;

Αν ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας είχε στόχο με την χθεσινή του παρέμβαση να βάλει φρένο στις φήμες που έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας για πιθανούς επενδυτές (Ψωμιάδης, Παντελή κ.α) μάλλον το αντίθετο πέτυχε αφού ναι μεν τα διέψευσε όλα αυτά και τα χαρακτήρισε αποκυήματα φαντασίας αλλά από την άλλη με την μυστικοπαθή στάση του καλλιέργησε το έδαφος για νέα σενάρια.

Και εδω τίθεται το ερώτημα: Αφού δεν είχε σκοπό να μιλήσει με ονόματα γιατί αποφάσισε να προχωρήσει σε συνέντευξη τύπου; Γιατί δεν περίμενε την ολοκλήρωση των επαφών του αφού όπως είπε ο ίδιος σε μια-δυο εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα και στη συνέχεια να βγει και να μιλήσει ανοιχτά; Ο κόσμος του ΟΦΗ εκτιμά την προσπάθεια που γίνεται από την νυν διοίκηση και πράγματι αν δεν υπήρχε ο Μαχλάς να “φυλάει Θερμοπύλες” κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα είχε γίνει και ποια θα ήταν η κατάσταση στην ομάδα. Ωστόσο καμιά φορά η μισή αλήθεια δημιουργεί περισσότερα προβλήματα κι από ένα ψέμα. Την επόμενη φορά ο Νίκος Μαχλάς επιβάλλεται να πει τα πράγματα ως έχουν και να βγει στο φως όλη η αλήθεια για αυτή την ομάδα σε ένα ζήτημα που αφορά την ίδια της την ύπαρξη.

Όλα στη φόρα, λοιπόν, γιατί μόνο έτσι κάποια στιγμή θα φύγει η καχυποψία που εδώ και χρόνια κάποιοι είχαν μπολιάσει στις σκέψεις των φιλάθλων του ΟΦΗ…

Νίκος Μαρκάκης
patris.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #236 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 22:26 »
πετεμ ποιά πρόκοψε δίχως νταβατζή
για να προκοψ η Φοφη
η βρωπαία η Φοφη

δεν έχει τφιουου ξελευτερία τώρα

κι θα βάλν-νε λεει, υποθηκη το Θόδωρα το Μπαρδινογιάνν , το γήπδο δλαδής
διοτ ο Θόδωρα, πιν ρακές στο  Ρέθμνο κι πισκευάζει καρέκλες

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #237 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 23:23 »
ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΦΗ ΛΕΕΙ Κ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ:
ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ''ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ Χ............ΑΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ".Κ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ-ΜΑΊ'ΜΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ?ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ Κ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ?ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?Α ΡΕ ΔΙΠΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΦΙΔΙΑ.

Με ένα κοινωνικό, αντιρατσιστικό μήνυμα απαντά η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην κοινωνία μας. Με πρωτοβουλία των στελεχών του τμήματος μάρκετινγκ, έχει αναρτηθεί ήδη στην ιστοσελίδα του συλλόγου σχετικό μήνυμα (φωτο) το οποίο θα προβληθεί και μέσω άλλων δράσεων της ομάδας.

Το συγκεκριμένο μήνυμα είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένο καθώς πρόκειται για μια εικόνα χωρισμένη στη μέση. Το ένα μέρος είναι σε άσπρο φόντο και αναγράφει: "αυτή είναι μια ασπρόμαυρη μπάλα" ενώ το άλλο μισό είναι σε μαύρο φόντο με την ένδειξη: "αυτή είναι μια μαυρόασπρη μπάλα".
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος nikos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 121
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #238 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 23:28 »
Φημες στο ηρακλειο αναφερουν οτη μεγαλοπαραγοντας και καλα πρωην αφεντικο του οφη εχει δοση ιδη 5 0000000 ευρω στον τσατσο.θα διξει στο μελον

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #239 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 23:28 »
ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΦΗ ΛΕΕΙ Κ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ:
ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ''ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ Χ............ΑΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ".Κ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ-ΜΑΊ'ΜΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ?ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ Κ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ?ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?Α ΡΕ ΔΙΠΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΦΙΔΙΑ.

Με ένα κοινωνικό, αντιρατσιστικό μήνυμα απαντά η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην κοινωνία μας. Με πρωτοβουλία των στελεχών του τμήματος μάρκετινγκ, έχει αναρτηθεί ήδη στην ιστοσελίδα του συλλόγου σχετικό μήνυμα (φωτο) το οποίο θα προβληθεί και μέσω άλλων δράσεων της ομάδας.

Το συγκεκριμένο μήνυμα είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένο καθώς πρόκειται για μια εικόνα χωρισμένη στη μέση. Το ένα μέρος είναι σε άσπρο φόντο και αναγράφει: "αυτή είναι μια ασπρόμαυρη μπάλα" ενώ το άλλο μισό είναι σε μαύρο φόντο με την ένδειξη: "αυτή είναι μια μαυρόασπρη μπάλα".

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #240 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 23:43 »
ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΦΗ ΛΕΕΙ Κ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ:
ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ''ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ Χ............ΑΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ".Κ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ-ΜΑΊ'ΜΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ?ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ Κ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ?ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?Α ΡΕ ΔΙΠΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΦΙΔΙΑ.

Με ένα κοινωνικό, αντιρατσιστικό μήνυμα απαντά η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην κοινωνία μας. Με πρωτοβουλία των στελεχών του τμήματος μάρκετινγκ, έχει αναρτηθεί ήδη στην ιστοσελίδα του συλλόγου σχετικό μήνυμα (φωτο) το οποίο θα προβληθεί και μέσω άλλων δράσεων της ομάδας.

Το συγκεκριμένο μήνυμα είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένο καθώς πρόκειται για μια εικόνα χωρισμένη στη μέση. Το ένα μέρος είναι σε άσπρο φόντο και αναγράφει: "αυτή είναι μια ασπρόμαυρη μπάλα" ενώ το άλλο μισό είναι σε μαύρο φόντο με την ένδειξη: "αυτή είναι μια μαυρόασπρη μπάλα".



... ταλέντο ο γροφίστας

Αυτό, είναι ένα Μαυρόασπρο μπαλάκι


Αυτό, είναι ένα Ασπρόμαυρο μπαλάκι


ΔΥΟ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 09 Μάρ 2011 23:48 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #241 στις: Πεμ 10 Μάρ 2011 16:06 »
sentragoal.gr
Παράθεση
Tέσσερις ομάδες από τη Super League και μία από τη Football League φέρεται να έχουν πρόβλημα με την αδειοδότηση εν όψει της ερχόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η AEK, ο Hρακλής, ο ΠAOK, ο Aρης και ο OΦH έχουν πρόβλημα με οφειλές και μέχρι το τέλος του μήνα, που λήγει η σχετική διορία για την κατάθεση των φακέλων, πρέπει να καταθέσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά, ώστε να πάρουν άδεια συμμετοχής.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #242 στις: Πεμ 10 Μάρ 2011 20:30 »
sporfm.gr

«Καμπάνα» 146.000 ευρώ για τον ΟΦΗ από τον Ψωμά !
Παράθεση
Την ώρα που ο Νίκος Μαχλάς βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την σύναψη δανείου που θα βγάλει τον ΟΦΗ από το οικονομικό αδιέξοδο ακόμη ένα «αγκάθι» ήρθε να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα.

Συγκεκριμένα η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι απορρίπτει την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε τον Μανώλη Ψωμά στην προσφυγή του. Κατά συνέπεια ο ΟΦΗ θα πρέπει άμεσα να πληρώσει το ποσό της τάξεως των 146. 000 ευρώ συν τους τόκους για τα δικαστικά έξοδα στον ποδοσφαιριστή , προκειμένου η κρητική ΠΑΕ να μην έχει πρόβλημα στον φάκελο αδειοδότησης που ετοιμάζεται να καταθέσει σε λίγες μέρες. Το θέμα είναι τώρα αν ο Ψωμάς που έχει τηρήσει μια αρνητική στάση ως τώρα προς τους νομικούς εκπροσώπους και τους παράγοντες του ΟΦΗ θελήσει να κάνει ένα διακανονισμό του συγκεκριμένου ποσού η ζητήσει άμεσα τα χρήματα κάτι που είναι και το πιο πιθανό.

Η απόφαση βγήκε νωρίτερα από τον ένα μήνα που είχε αρχικά ανακοινωθεί στους νομικούς εκπροσώπους της ΕΠΟ και σύμφωνα με το νομικό εκπρόσωπο του συλλόγου Μικρομετόχων της ΠΑΕ Μανώλη Φωτάκη που ήταν παρών στην εκδίκαση της έφεσης του ΟΦΗ κατά της πρωτόδικης απόφασης «αποτελεί μια απόφαση σκάνδαλο. Δεν μπορεί ο κ. Ευαγγελάτος που είναι ο νομικός παραστάτης του ΠΣΑΠ να γνωρίζει δύο μέρες πριν μας γίνει γνωστή η απόφαση το αποτέλεσμα αυτής. Επίσης πως είναι δυνατόν ο κ. Μάλλιος (παλιός ποδοσφαιριστής) να είναι εισηγητής για το συγκεκριμένο θέμα στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Αμφιβάλλω αν εξετάστηκαν καν τα επιχειρήματα μας», επισήμανε ο έγκριτος νομικός στον Κρήτη Σπορ Fm.

Ο χρόνος έκδοσης της απόφασης πάντως δημιουργεί σίγουρα αρκετά ερωτηματικά μετά και την όλη παραφιλολογία που διαδίδεται στα ποδοσφαιρικά στέκια των παραγόντων της Football League τις τελευταίες μέρες ότι ο ΟΦΗ δεν θα μπορέσει να πάρει αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την υπόθεση του Ψωμά θα ακολουθήσει και αυτή του Γιώργου Μανούσου που έχει καταθέσει και αυτός από την πλευρά του προσφυγή κατά της ΠΑΕ ζητώντας ένα ποσό γύρω στις 60.000 ευρώ και το σίγουρο είναι ότι ο Νίκος Μαχλάς θα πρέπει άμεσα μέσα στις επόμενες 10 μέρες να έχει εξασφαλίσει τα χρήματα για την δανειοδότηση της ομάδας προκειμένου κανένας από αυτούς που παραμονεύουν στο παρασκήνιο για να «κατασπαράξουν» τον ΟΦΗ των χιλιών προβλημάτων να μην μπορέσει να τον πειράξει.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #243 στις: Παρ 11 Μάρ 2011 06:11 »
-Ακριβό το κιλό το Ψωμί....
-Για να δούμε τι τρόπο θα βρουνε πάλι να σώσουν τον ΤΣΑΤΣΟ...

-Πάντως πιστευω πως με τα τωρινά δεδομένα
τσατσος-αδειοδοτηση-παπάρια
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #244 στις: Παρ 11 Μάρ 2011 11:57 »
Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011 | 20:27
Σφράγισε επιταγή ο Πετράς!

Παράθεση
Άλλη μια είδηση είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Πετράς ο οποίος είχε επιταγή της ΠΑΕ ΟΦΗ ύψους 15.000 ευρώ την σφράγισε στα μέσα της εβδομάδας καθώς δεν πήγε κανείς να την πληρώσει.

«Πήρα τρεις φορές τηλέφωνο στα γραφεία να ενημερώσω όμως κανείς δεν αντέδρασε. Όλοι μου έλεγαν πως θα ενημερώσουν τον πρόεδρο. Δεν είχα άλλη επιλογή, πέρα από το να σφραγίσω την επιταγή» είπε με δήλωση του ο παίκτης.

Το θέμα που πέφτει στο τραπέζι είναι κατά πόσο θα επηρεάσει την υπόθεση «αδειοδότηση» και αν υπάρχει περιθώριο να καλυφθεί το παραπάνω ποσό και μετά το πέρας των ημερομηνιών που «καίνε» την ΠΑΕ ΟΦΗ.
flashnews.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #245 στις: Παρ 11 Μάρ 2011 12:20 »
sentragoal.gr
Παράθεση
Tέσσερις ομάδες από τη Super League και μία από τη Football League φέρεται να έχουν πρόβλημα με την αδειοδότηση εν όψει της ερχόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η AEK, ο Hρακλής, ο ΠAOK, ο Aρης και ο OΦH έχουν πρόβλημα με οφειλές και μέχρι το τέλος του μήνα, που λήγει η σχετική διορία για την κατάθεση των φακέλων, πρέπει να καταθέσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά, ώστε να πάρουν άδεια συμμετοχής.
Aν δεν κανω λαθος οι 3 απ τις 5 ομαδες που αναφερονται παραπανω <εχουν τυχει των ευεργετικων διαταξεων> του αρθρου 44(τη σκαπουλαραν δηλ. απο παλια χρεη με τη βουλα του κρατους,).Μεσα σε ποσο διαστημα ξαναγιναν προβληματικες ,καταχρεωμενες επιχειρησεις και τι ζητανε παλι?Τι καταδειχνει αυτη η τακτικη?
  Τι αλλο απ οτι η διοικησεις τους ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,  ΛΑΜΟΓΙΑ  με κεφαλαια και περιΚΕΦΑΛΑΙΑ...
 Να θυμησω επισης οτι αλλες 2 ομαδες που <φιγουραρουν στη σκουπρολιγκ>τη σκαπουλαραν με τη μεθοδο του ξαναβαφτισματος.
  Η Καβαλα εγινε Νεα καβαλα κι ο νιονιος Νεος πανιονιος...
  Δεν καταλαβαινω επισης γιατι τα ΜΜΕδια ο ΟΠΑΠ,ΕΠΟ κλπ.επισημες αρχες τους ονομαζουν ακομα με το παλιο τους ονομα...δηλ.αποτελει σκανδαλο αυτο κι απο μονο του..οι ιδιοι δεν το ζητησαν? η πολιτεια γιατι επιμενει να τους αποκαλει με το παλιο τους ονομα?
<εκ παραδρομης> η ξαναματαβαφτιστηκαν και δεν το μαθαμε εμεις?
  ..σαν ΠΑΣολεδες κι εμεις ειμαστε αδικαιολογητοι να συνεχιζουμε αυτο το μοτιβο..υποθετω απ τη δυναμη της συνηθειας..
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ λοιπον να διορθωσουμε αυτη τη λαθεμενη πρακτικη και απο δω και στο εξης να αναφερομαστε στις κ...λομαδες με το ονομα που επισημως διαλεξαν ...
  επισης στη Αεκ,Αρη ,οφη,κτλ.ως Αεκ,αρη ,οφη 44...,αν ειναι δυνατον και στα επισημα εγγραφα,οπως στα δελτια του Προπο και στο Στοιχημα..
γιατι ειμαι παγουρας και δεν ξεχνω...... :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #246 στις: Σαβ 12 Μάρ 2011 14:36 »
Φανούρης Βατσινάς στο dokari.gr
Παράθεση
Κλείνοντας και σε ερώτηση για την ενασχόλησή του με τον ΟΦΗ, ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ήταν κατηγορηματικός: "Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Εχουν σφραγιστεί οι επιταγές και καταθέτω μήνυση εις βάρος του Γιάννη Κουράκη. Από τη στιγμή που δεν έχω εισπράξει τα χρήματα που έχουμε συμφωνήσει, δεν υπάρχουν ούτε μεταβιβάσεις μετοχών, ούτε τίποτα"...
http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=25419:2011-03-11-15-32-23&catid=44:2008-06-09-00-29-39&Itemid=364
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #247 στις: Σαβ 12 Μάρ 2011 16:32 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος kostrag

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 41
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #248 στις: Σαβ 12 Μάρ 2011 19:19 »
Διαβαστε το και επισης δειτε το,ως και το ΜΕΓΚΑ δειχνει τα ξεφτυλικια τους.Εγω προσωπικα οταν το ειδα ξεκαρδιστηκα στα γελια γιατι τους εχουν παρει χαμπαρι ολοι και με αυτο τον τροπο τους κοροιδευουν στο ΜΕΓΚΑ. http://www.sportsioannina.gr/epikairothta/9088-----l--r.html

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #249 στις: Σαβ 12 Μάρ 2011 22:20 »
Η ΟΦΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΆΛΗΨΗ
...-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-....
:(
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 12 Μάρ 2011 23:03 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς