Αποστολέας Θέμα: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή  (Αναγνώστηκε 235583 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #275 στις: Τετ 30 Μάρ 2011 00:39 »
sporfm.gr

O άγνωστος «Χ» και τα 800.000 ευρώ
Παράθεση
Σε μια κλωστή φαίνεται ότι κρέμεται η ΠΑΕ ΟΦΗ σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας. Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ που έγινε στα γραφεία στο «Γεντί Κουλέ» είχε αρκετή ένταση και αγωνία η οποία εκφράστηκε και μετά το τέλος της συνεδρίασης μετά από περίπου 1,5 ώρα.

Ο Νίκος Μαχλάς εξερχόμενος από την αίθουσα συνεδριάσεων «Μ. Παπακαλιάτης» κάθισε για αρκετή ώρα και συνομίλησε με περίπου 30 φιλάθλους της κρητικής ομάδας που μαζεύτηκαν για να πάρουν κάποιες ξεκάθαρες απαντήσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ για το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα εν όψει της αδειοδότησης και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ επισήμανε στους παρευρισκόμενους φιλάθλους ότι «έχω βρει από το 1εκ. ευρώ που χρειαζόμαστε άμεσα τις 200.000 ευρώ και ψάχνω άλλα 800.000 ευρώ τα οποία ευελπιστώ ότι θα τα έχω αύριο. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε την αδειοδότηση» επισήμανε αρχικά ο Νίκος Μαχλάς που απαντώντας στο ερώτημα από ποιον περιμένει αυτά τα 800.000 ευρώ τόνισε ότι «το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι Κρητικός επιχειρηματίας που ζει μόνιμα στην Αθήνα και έφυγε μικρό παιδί από το νησί. Επίσης δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τον χώρο του ποδοσφαίρου και θέλει να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Κρήτη». Τα στοιχεία αυτά έδωσαν κάποιες απαντήσεις στους φιλάθλους αλλά υπήρχαν και κάποιοι που επέμεναν να μάθουν το όνομα του επιχειρηματία χωρίς ο Μαχλάς να θέλει να το αποκαλύψει.

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της αδειοδότησης και το αν προλαβαίνει ο ΟΦΗ να καταθέσει τα απαραίτητα έγραφα που χρειάζονται ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε στους φιλάθλους ότι «θα καταθέσουμε τα χαρτιά που έχουμε στα χέρια μας και ότι συμπληρωματικά στοιχεία χρειαστούν έχουμε μια παράταση να τα καταθέσουμε μέχρι τις 11 Απριλίου».

Τα 200.000 ευρώ που βρήκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ σύμφωνα με πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για να καλυφτούν οι οφειλές προς το ΙΚΑ και την Εφορία που ήταν να πληρωθούν σήμερα αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Όπως και να έχει οι επόμενες 48ώρες για τον ΟΦΗ είναι ίσως οι πιο κρίσιμες για την ιστορία και την ύπαρξη της κρητικής ομάδας που παίζει ένα παιχνίδι με τον χρόνο για να βρει λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει έστω και προσωρινά. 
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #276 στις: Τετ 30 Μάρ 2011 00:46 »
Χρήμα πράσινο δε κυκλοφοράει, μαύρο επίσης δε κυκλοφοράει.

Έρπην.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS...SOK

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #277 στις: Τετ 30 Μάρ 2011 09:29 »
Παράθεση
  Χρήμα πράσινο δε κυκλοφοράει, μαύρο επίσης δε κυκλοφοράει.
   


xρήμα μαύρο κυκλοφορεί και πολύ μάλιστα, και στην περίπτωση του ΟΦΗ θα έχει και την άδεια της κυβέρνησης...
Παράθεση
  ρητικός επιχειρηματίας που ζει μόνιμα στην Αθήνα και έφυγε μικρό παιδί από το νησί. Επίσης δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τον χώρο του ποδοσφαίρου και θέλει να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Κρήτη» 

και η κοκκινοσκουφίτσα είπε: γιαγιά γιατι έχεις μεγάλα αυτιά ; .................... :stop:
η βρωμια στο μεγαλείο της ..

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #278 στις: Τετ 30 Μάρ 2011 17:58 »
Τι γίνεται με την άδεια συμμετοχής του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας; Γιατί από αυτά που λέει ο Νίκος Μαχλάς στις διάφορες συνεντεύξεις του, αλλά κυρίως από αυτά που... δεν λέει, προκύπτει ότι η δουλειά κολλάει ή τουλάχιστον θα χρειαστεί ισχυρό πολιτικό μέσο για να ξεκολλήσει (και αν). Και είναι κρίμα, γιατί τελευταία ο ΟΦΗ αγωνιστικά πάει από... το καλό στο καλύτερο και δείχνει ικανός να καλύψει το έδαφος που χάθηκε στον πρώτο γύρο, κυρίως από τις άστοχες επιλογές παικτών (επιλογές που βαρύνουν και το ίδιο τον Νίκο Μαχλά, για να μην ξεχνιόμαστε). Δανδ.
enet.gr

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #279 στις: Τετ 30 Μάρ 2011 19:06 »
Συνεντευξη Μαχλα στον Σπορ FM Κοβω καποια κομματια που αφορουν αυτον, την εθνικη κλπ.
Παράθεση
Για την αδειοδότηση του ΟΦΗ:
«Η βδομάδα αυτή είναι δύσκολη από πλευράς αδειοδότησης και τρεξίματος. Αυτή είναι μια ιστορία, που έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η FIFA έχει κάνει πράγματα που μας δυσκολεύουν πάρα πολύ. Βέβαια είναι σωστό κατά τη γνώμη μου αυτό που γίνεται για να ξεκαθαρίσουν τα πρωταθλήματα. Θα κοιτάξουμε να γίνουν πράγματα από τις ρίζες, θα κοιτάξουμε την υγιή πλευρά του αθλήματος. Είναι μια λογική πλευρά των καιρών να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Πάντα η αρχή είναι η πιο δύσκολη. Αν μια ομάδα που δεν πληροί πλέον τις προδιαγραφές δεν θα μπορεί να ανέβει. Είναι άγνωστο ακόμα το τι θα γίνει για τις μεγάλες ομάδες, σκεφτείτε πόσω μάλλον για εμάς. Πρέπει να βοηθήσει περισσότερο η Πολιτεία.

Πρέπει να αλλάξει η Παιδεία μας, κυρίως στα στελέχη που διοικούν τις ομάδες, στην Πολιτεία, στην ΕΠΟ. Δεν πρέπει να παρθούν μέτρα που απαγορεύουν τους οπαδούς και λοιπά, αλλά μέτρα που βοηθούν. Χώρες με μεγάλο πρόβλημα, όπως η Αγγλία και η Ολλανδία πήραν μέτρα και πλέον έχουν ποδόσφαιρο που χαίρεσαι να το βλέπεις. Βάσει της πορείας της Εθνικής θα έπρεπε να έχουμε ανάλογο ποδόσφαιρο.

Για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ματς του ΟΦΗ:
«Τα δύο τελευταία χρόνια γίνεται κάτι φοβερό. Αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη. Ο κόσμος στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό φώναζε και χειροκροτούσε και δεν πετάχτηκε τίποτα στο γήπεδο. Αυτό μας δίνει και δύναμη να συνεχίζουμε. Εγώ ξεκίνησα την καριέρα μου στον ΟΦΗ. Τότε είχαμε έναν μεγαλομέτοχο που έδινε συνέχεια χρήματα και εννοώ τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη. Από τότε η ομάδα δεν έχει μάθει να στηρίζεται στα δικά της πόδια και για το λόγο αυτό μετράει πολύ η τωρινή περίοδος.
Είμαστε η πρώτη επαρχιακή ομάδα με διαφορά από τη δεύτερη. Βλέπουμε ότι κάτι καλό θα γίνει. Είναι κρίμα να μην είναι τέτοιες ομάδες στη Σούπερ Λίγκα. Τα ποδόσφαιρο στην επαρχία αδυνατεί. Παρά το γεγονός ότι έχουν κόσμο οι ομάδες της. Εγώ θέλω μια ομάδα υγιή. Δεν είναι λογική να κερδίζεις ματς με τον κόσμο. Δεν είναι λογικές αυτές. Σκοπός μας είναι να απομονώσουμε εμείς αυτούς που προκαλούν τα προβλήματα».

Για τα φαβορί για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα:
«Δεν θέλω να αδικήσω τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά βάσει δεδομένων, εικόνας και όσων ματς έχω δει, πιστεύω ότι Γιάννενα, ΟΦΗ και Παναιτωλικός είναι οι πιο καλές ομάδες για να βρίσκονται στη Σούπερ Λίγκα και όποιον και να ρωτήσεις αυτό θα σου πει. Έχουν όλα τα φόντα για να ανέβουν».

Νίκος Μάρκου


Τα Bolds δικά μου
Φοφη- Τσατσος μια ζωή

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #280 στις: Τετ 30 Μάρ 2011 21:59 »
φιφα
ιστορια
παιδεια
πολτεια
ανεξαρτσια
δυστουκια
ομαδα
επαρχια
βραβεια

αυτήνα κρατα εσυ  κ. Μαχλα 

"Σκοπός μας είναι να απομονώσουμε εμείς αυτούς που προκαλούν τα προβλήματα"

ετουτο απαχπάν το μπόλτι, το κραταω  στν ατζεντα μ
για το  εδεκει φνάλε

υγ: μια ιστορία μ ενα τερματοφύλακα κι εναν ακομα, απ εδειραν ενα παιδι τνεχς ακστα; σε πληροφοραω οτ τν αστοησαν ολοι κι σκιαζμε θα τ αστοησε κι το παιδι ..
αλλα καλυτρα για τν ψυχολογια τ
κι για τν ηρημια μας .. σγα τωρα για ενα παλιοπαιδ ... να ταλαιπωραμε τ συνειδησ το δικιο κι τν ηθικη κι να χαλαμε τον αθλητσμο
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 30 Μάρ 2011 22:02 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #281 στις: Τετ 30 Μάρ 2011 22:23 »
patris.gr
Παράθεση
Την ώρα που η ομάδα πρέπει να βρει τρόπους για να πάρει το χαρτί της αδειοδότησης μέσω της μήνυσης (έγκληση) των πρώην μεγαλομετόχων σε βάρος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ με τον οποίο έγινε η συμφωνία ανοίγει ο ασκός του Αιόλου και προκύπτει ότι ουσιαστικά η όλη διαδικασία της μεταβίβασης είναι στον αέρα και μαζί της μετέωρος βρίσκεται και ο ΟΦΗ σε ένα φαύλο κύκλο προσφυγών, μηνύσεων και συγκρούσεων. Οι πρώην μεγαλομέτοχοι κατηγορούν τον κ. Κουράκη ότι αθέτησε την συμφωνία και δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει ως πρόεδρος και προχώρησαν σε έγκληση εναντίον του για ακάλυπτες επιταγές και από την άλλη ο Δήμαρχος υποστηρίζει ότι δεν χρωστάει τίποτα στους αδελφούς Βατσινά γιατί αυτοί έριξαν τον ΟΦΗ και ζητά να γίνει διαχειριστικός έλεγχος.

[...]

Πού ανήκει η ομάδα;

Όλα αυτά βεβαίως προκαλούν πολλά ερωτηματικά για το θέμα της μεταβίβασης κι ενώ ο ΟΦΗ κάνει την ύστατη προσπάθεια για την εξασφάλιση της αδειοδότησης. Με βάση τα όσα εξελίσσονται πλέον μεταξύ Βατσινά και Κουράκη η μεταβίβαση των μετοχών βρίσκεται στον αέρα και ουσιαστικά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή μεγαλομέτοχος εκτός κι αν αυτός είναι ο κ. Βατσινάς. Κάποιοι θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις πάνω σε αυτό το ζήτημα για να μάθουν και οι μικρομέτοχοι τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτή την ομάδα λίγες ώρες πριν λήξει η προθεσμία για την αδειοδότηση…

Παράθεση
Ο κόσμος περιμένει να μάθει
Πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα κι ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση από την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για το θέμα της αδειοδότησης. Ότι κι αν συμβαίνει θετικό ή αρνητικό ο κόσμος περιμένει να μάθει την αλήθεια από τον καθ ύλην αρμόδιο που είναι ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μαχλάς που ανέλαβε εξ ολοκλήρου το φορτίο στο θέμα του δανείου. Θα πρέπει κάποια στιγμή το πέπλο μυστικότητας να ανοίξει και να βγει στο φως όλη η αλήθεια…
Ν.Μ.

Θέλει την καταδίκη του
Η κόντρα Βατσινά-Κουράκη κρατά χρόνια. Και πριν το 2009...
Τώρα πια παίρνει άλλες διαστάσεις και στόχος του κ. Βατσινά είναι να σύρει τον κ. Κουράστη στα δικαστήρια και να τον καταδικάσει. Χθες στα δικαστήρια ο κ. Βατσινάς αφού έλεγε ότι η κίνησή του δεν έχει να κάνει με τον ΟΦΗ, τόνιζε “θα φτύσει αίμα ο Κουράκης. Από μένα δεν θα καθαρίσει εύκολα” συμπληρώνοντας ότι: “άλλοι 62 έχουν να παίρνουν από τον ΟΦΗ”.
Α.Π.

Να τηρηθεί…
Ο Βατσινάς μπορεί να είναι ο άνθρωπος στα χέρια του οποίου έπεσε ο ΟΦΗ και έθρεψε πολλά από τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχει δίκιο. Εφόσον έγινε μια συμφωνία θα πρέπει να τηρηθεί. Ο καθένας στην θέση του το ίδιο θα έκανε για να διασφαλίσει τα χρήματα του…
Ν.Μ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #282 στις: Τρι 05 Απρ 2011 00:15 »
sporfm.gr

Δεν ξέχασε τον ΟΦΗ ο Γιώργος Παράσχος
Παράθεση
Ο Γιώργος Παράσχος όποτε επιστρέφει στο Ηράκλειο δεν ξεχνάει ποτέ το διπλό πέρασμα του από τον ΟΦΗ. Ο έμπειρος τεχνικός άλλωστε στο πέρασμα του από την πόλη μας έχει δημιουργήσει μόνο φιλίες τις οποίες διατηρεί ακόμη και τώρα που είναι μακριά από την Κρήτη.

Στη σύντομη συνομιλία που είχε λοιπόν με τους συναδέλφους μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου ρώτησε αρκετούς τι γίνεται με τον ΟΦΗ και το πώς πήγαν τα πράγματα στην Κομοτηνή ενώ έδωσε και την δική του ευχή τονίζοντας «εύχομαι η ομάδα να ξεπεράσει τον σκόπελο της Β΄Εθνικής και να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα γιατί το αξίζει».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος nikos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 121
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #283 στις: Τρι 05 Απρ 2011 13:39 »
Τελειώνει ο "βραχνάς" στον ΟΦΗ με 2 εκ. ευρώ
Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, άμεσα μπαίνουν στα ταμεία του ΟΦΗ 2 εκ. ευρώ αν και διατηρούν επιφυλάξεις. Αποκάλυψη:Πως μπαίνουν τα χρήματα και ο ρόλος του Νίκου Μαχλά.



Αν και στην Κρητική ομάδα διατηρούν επιφυλάξεις, κυρίως επειδή θέλουν να ολοκληρωθεί η δουλειά με το "πέσιμο" των υπογραφών, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση αναμένεται να έχει αίσιο τέλος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticradio.gr, ο άνθρωπος που θα δώσει την οριστική λύση στο πρόβλημα του ΟΦΗ αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ομάδας το ποσό των 2 εκ. ευρώ μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Ο άνθρωπος που χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα και τις συζητήσεις με τον υποψήφιο επενδυτή είναι ο Νίκος Μαχλάς που μάλιστα χθες συναντήθηκε ενώ καθημερινά επικοινωνεί μαζί του δεκάδες φορές.
 
Ο Κρητικός επιχειρηματίας που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα μόλις μπει το ποσό των 2 εκ. ευρώ θα αποκτήσει αυτομάτως το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και θα γίνει ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΦΗ.

Όλα τα παραπάνω θεωρούνται δεδομένα εκτός και αν την ύστατη γραμμή προκύψει κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα. Κάτι το οποίο με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν αναμένεται.

Ο ρόλος του Μαχλά
Και εδώ γεννάται ένα ερώτημα. Από την στιγμή που ο Κρητικός επιχειρηματίας θα πάρει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ποιος θα είναι ο ρόλος του Νίκου Μαχλά.

Ο Κρητικός επιχειρηματίας επιθυμεί να παραμείνει στην θέση του προέδρου ο Νίκος Μαχλάς. Του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο ενώ και η σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους είναι αρκετά "ζεστή".

Όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Μαχλάς θα συνεχίσει να βρίσκεται στην θέση του προέδρου με τον υποψήφιο αγοραστή της ομάδας να επιθυμεί την ενασχόληση του παλαίμαχου άσου με τον ΟΦΗ και όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα πλάνα του Κρητικού επιχειρηματία για τον ΟΦΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, τα πλάνα του Κρητικού επιχειρηματία για τον ΟΦΗ σχετίζονται άμεσα με την δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει ξανά στα ελληνικά γήπεδα.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά του ΟΦΗ έπαιξε η ατμόσφαιρα που συνάντησε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου βρέθηκε στο "Γεντί Κουλέ". Κάτι που είχε αποκαλύψει ο Athletic Radio 104,2 από την προηγούμενη Πέμπτη και σας είχε ενημερώσει για το δέος με το οποίο αντίκρυσε την ατμόσφαιρα στο κατάμεστο γήπεδο.
Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής

Αποσυνδεδεμένος TakisBloemfontein

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 80
  • ΠΑΣ...παντού και πάντα!
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #284 στις: Τρι 05 Απρ 2011 14:03 »
Τα πλάνα του Κρητικού επιχειρηματία για τον ΟΦΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, τα πλάνα του Κρητικού επιχειρηματία για τον ΟΦΗ σχετίζονται άμεσα με την δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει ξανά στα ελληνικά γήπεδα.
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά του ΟΦΗ έπαιξε η ατμόσφαιρα που συνάντησε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου βρέθηκε στο "Γεντί Κουλέ". Κάτι που είχε αποκαλύψει ο Athletic Radio 104,2 από την προηγούμενη Πέμπτη και σας είχε ενημερώσει για το δέος με το οποίο αντίκρυσε την ατμόσφαιρα στο κατάμεστο γήπεδο.
Ο πίσω από τον Κρητικό επιχειρηματία ποιος είναι; Αρχίζει από Μαρίνα και τελειώνει σε άκης...; Η ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει αλλά σε ρόλο κομπάρσου άλλης ομάδας...  :P  :P
Life is a bitch,
you've got to take her down
before she starts whining!

Αποσυνδεδεμένος nikos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 121
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #285 στις: Τρι 05 Απρ 2011 14:14 »
[Ο πίσω από τον Κρητικό επιχειρηματία ποιος είναι; Αρχίζει από Μαρίνα και τελειώνει σε άκης...; Η ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει αλλά σε ρόλο κομπάρσου άλλης ομάδας...  :P  :P..........].Βαλε τζιγγερ να εισε μεσα

Αποσυνδεδεμένος PAS...SOK

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #286 στις: Τρι 05 Απρ 2011 14:31 »
μα φυσικα , οι σωστοί κ σοβαροί επιχειρηματίες έτσι αποφασίζουν , πάνε μια μέρα σε μια ταβέρνα , τους αρέσει,  την αγοράζουν, πάνε σε ένα γήπεδο τους αρέσει η ατμόσφαιρα κ άμεσα λένε δεν βάζω εν μέσω κρίσης 2 εκ , και αλλα τόσα που χρειάζεται η ομάδα έφετος για πληρωμές παικτών κτλπ,για να αγοράσω την Φοφη. μα είναι φυσιολογική επενδυτική κίνηση- κίνηση ματ θα την χαρακτήριζα, εαν ήξερα απο επενδύσεις.....

μα τι μαλακιες  ειναι αυτες που λένε....τσατσος μια ζωη ...μαρινακοφης...

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 190
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #287 στις: Τρι 05 Απρ 2011 22:02 »
μα φυσικα , οι σωστοί κ σοβαροί επιχειρηματίες έτσι αποφασίζουν , πάνε μια μέρα σε μια ταβέρνα , τους αρέσει,  την αγοράζουν, πάνε σε ένα γήπεδο τους αρέσει η ατμόσφαιρα κ άμεσα λένε δεν βάζω εν μέσω κρίσης 2 εκ , και αλλα τόσα που χρειάζεται η ομάδα έφετος για πληρωμές παικτών κτλπ,για να αγοράσω την Φοφη. μα είναι φυσιολογική επενδυτική κίνηση- κίνηση ματ θα την χαρακτήριζα, εαν ήξερα απο επενδύσεις.....
Κατι σαν την Νταλια στο παραπεντε..... :P
Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #288 στις: Τετ 06 Απρ 2011 01:42 »
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Πως ο «Θεόφιλος» αγοράζει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΟΦΗ!
05/04/2011 20:36:14
Παράθεση


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας «Θεόφιλος», παράκληση του οποίου προς τα στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι να μην διαρρεύσει το επώνυμο του πριν «πέσουν» οι υπογραφές, εμφανίζεται διατεθειμένος να βάλει 2 εκατομμύρια ευρώ και να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΟΦΗ!

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνει ως εξής:  Στη νέα  αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η οποία- αν όλα πάνε καλά- θα αναγγελθεί μέχρι την Παρασκευή, ο επιχειρηματίας, που έχει καταγωγή από το Ηράκλειο, ζεί μόνιμα στην Αθήνα και ασχολείται με το θέμα της διαχείρισης αποριμμάτων, θα καταβάλει 1,750 εκ. ευρώ (το σύνολο της αύξησης), ενώ θα πάρει και τις «αδιάθετες» μετοχές από την μεταβίβαση Κουράκη σε Βατσινά( αξίας περίπου 300 χιλ. ευρώ). Με το σύνολο αυτού του ποσού ο «Θεόφιλος» ( όπως είναι το μικρό όνομα του «πενηντάρη» επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε στο Ηράκλειο και παρακολούθησε το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναιτωλικός) θα γίνει «αφεντικό» της ομάδας και κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Ο τελευταίος αρχικά εμφανιζόταν διατεθειμένος να χορηγήσει τον ΟΦΗ με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο, για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το σκόπελο της αδειοδότησης, όμως μέσα από τις συζητήσεις με το Μαχλά και ανθρώπων του περιβάλλοντος του, πείστηκε η ενασχόληση του του να είναι βαθύτερη. Να γίνει δηλαδή, ιδιοκτήτης της ομάδας! Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται να βρίσκονται στην τελική ευθεία και αν δεν προκύψει κάποιο άλλο εμπόδιο, η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο «Θεόφιλος» στις  συζητήσεις τους με τους ανθρώπους του ΟΦΗ  έχει αναφέρει ότι δεν  έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και ο λόγος της εμπλοκής του, είναι για να μπορέσει να  επεκτείνει στην Κρήτη το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.  Ο κόσμος του ΟΦΗ παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις, περιμένοντας την κατάληξη τους. Την ίδια ώρα κάποιοι συνεχίζουν να εκφράζουν επιφυλάξεις για την ταυτότητα του επιχειρηματία και το επιχειρηματικό του εύρος, για το κατά πόσο δηλαδή έχει την δυνατότητα να καταβάλει τα χρήματα που έχει υποσχεθεί. Από το περιβάλλον του Μαχλά πάντως εμφανίζονται αισιόδοξοι, ενώ επισημαίνουν ότι  σε περίπτωση που το θέμα καταλήξει θετικά, ο επιχειρηματίας θέλει τον Μαχλά σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΠΑΕ ΟΦΗ, σε θέση προέδρου ή τεχνικού διευθυντή.

Ενημερώθηκε ( 05/04/2011 20:41:15 )
creteplus.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος TakisBloemfontein

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 80
  • ΠΑΣ...παντού και πάντα!
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #289 στις: Τετ 06 Απρ 2011 13:20 »
[Ο πίσω από τον Κρητικό επιχειρηματία ποιος είναι; Αρχίζει από Μαρίνα και τελειώνει σε άκης...; Η ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει αλλά σε ρόλο κομπάρσου άλλης ομάδας...  :P  :P..........].Βαλε τζιγγερ να εισε μεσα
Δηλαδή στο νησί σκοτώνονται οι φατρίες επιχειρηματιών  για το ποιος θα κάνει θυγατρική του το μαγαζί της Φόφης;;;
Και γαμώ τα σίριαλ!
Περιμένω πως και πως το επόμενο επεισόδιο στο σίριαλ Το Νησί!!!!
Ένα πρώην αίσθημα...

Ένας νυν έρωτας...

Και στη μέση η μικρή Φόφη...

Μη χάσετε το επόμενο επεισόδιο Το Νησί
Life is a bitch,
you've got to take her down
before she starts whining!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #290 στις: Τετ 06 Απρ 2011 13:22 »
creteplus.gr
-06/04/2011 11:57:08
Παράθεση
Ο Θεόφιλος Φαγαδάκης, τα… απορρίμματα και ο ΟΦΗ!

Θεόφιλος Φαγαδάκης. Αυτός είναι ο «πενηντάρης» Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, που εμφανίζεται στο προσκήνιο και θέλει να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ. Επιχειρηματίας που γεννήθηκε στο Ηράκλειο, κατάγεται από την περιοχή της Χερσονήσου και από μικρή ηλικία βρίσκεται στην Αθήνα.
Η επαγγελματική του ενασχόληση είναι η διαχείριση των απορριμμάτων και η επιθυμία του να μπεί στο «παιχνίδι» της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κρήτη, τον ώθησε  να προβεί στην κίνηση αυτή. Μάλιστα πριν «πέσουν» οριστικά οι υπογραφές για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο κ.Φαγαδάκης, έχει ζητήσει συνάντηση  με τον δήμαρχο Ηρακλείου  Γιάννη Κουράκη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Η συνάντηση(κατ’αρχήν με τον Δήμαρχο Ηρακλείου) έχει προσδιοριστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και μέσα από αυτήν ο υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ θέλει να ενημερώσει τις αρχές του τόπου για τα σχέδια του όσον αφορά στον ΟΦΗ, αλλά και την επιχειρηματική του δράση, στο θέμα της διαχείρισης των αποριμμάτων,  κάτι  θέλει να επεκτείνει στην Κρήτη. Ο Θεόφιλος Φαγαδάκης,  είναι σαφές ότι  θέλει να συνδιάσει την ενασχόληση του  με τον ΟΦΗ, με την επιχειρηματική του δράση. Πληροφορίες τον φέρνουν να ασχολείται με μια σειρά από δραστηριότητες και  αρκετές εταιρείες εντός και εκτός Ελλάδος. Στο βασικό ερώτημα για το αν έχει το οικονομικό υπόβαθρο να εγγυηθεί αυτή τη στιγμή το μέλλον του ΟΦΗ, από το περιβάλλον του Νίκου Μαχλά, εκφράζεται αισιοδοξία, ωστόσο δεν είναι και λίγοι αυτοί στον ΟΦΗ, που εμφανίζονται συγκρατημένοι. Ο Φαγαδάκης προτίθεται να γίνει ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ μέσα από  τη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (1,750 εκ. ευρώ), ενώ θα πάρει  στην κατοχή του και τις αδιάθετες μετοχές από την εποχή Βατσινά (αξίας περίπου 300 χιλ. ευρώ). Ωστόσο το ζήτημα δεν είναι απλό. Καθώς  θα πρέπει να αναζητηθούν οι τρόποι για να ξεπεραστούν κάποια εμπόδιο που προκύπτουν στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών και της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Η λύση αυτή που εμφανίστηκε στον ορίζοντα, δείχνει πλέον η  μοναδική για να μπορέσει να ξεπεράσει ο ΟΦΗ τα  οικονομικά προβλήματα του και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας εύχεται, η λύση αυτή να είναι πραγματικά προς όφελος της ομάδας και να δικαιωθούν εκείνοι οι οποίοι στο πρόσωπο του επιχειρηματία, βλέπουν  μια ασφαλή λύση και όχι μια ακόμη προβληματική επιλογή, που θα βάλει το σύλλογο σε νέους περιπέτειες.

Ενημερώθηκε ( 06/04/2011 12:02:03 )

flashnews.gr
Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011 | 13:06
Παράθεση
Από τον Παγαδάκη μέχρι τον Φαγατάκη…Άντε και λίγο Φαγετάκη

Και το όνομα αυτού…Θεόφιλος Φαγαδάκης ή Παγαδάκης; Μπορεί να είναι  και Φαγετάκης; Να δείτε που στο τέλος θα γίνει Παπαδάκης. Το μόνο σίγουρο είναι ότ,ι για τον άνθρωπο «κλειδί» που βγάζει τον ΟΦΗ από το αδιέξοδο, έχουν όλοι συμφωνήσει στο Θεόφιλος.

Από χθες, έχει στηθεί ένα περίεργο παιχνίδι, που μόνο ένταση και ερωτήματα επιφέρει στον κόσμο του ΟΦΗ, προερχόμενο βέβαια, από την ανευθυνότητα κάποιων να βγάζουν ονοματεπώνυμα πριν καν διασταυρώσουν εκατό τοις εκατό την πηγή τους.

Και βέβαια, άμοιρος ευθυνών δεν είναι και ο Νίκος Μαχλάς που άφησε το θέμα να αιωρείται τόσο καιρό. Η λογική και οι φωνές, που ακούγονταν «όλα στο φως» πήγαν στράφι για χάρη της μυστικοπάθειας….και της αδειοδότησης. Επιτέλους, επισημοποιήστε την συνεργασία (έστω και αν ο λαός δεν ρωτήθηκε), να τελειώνει το θέμα και να ασχοληθούμε με την μπαλίτσα!
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #291 στις: Τετ 06 Απρ 2011 13:33 »
ΛΑΙΚΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕς
 
Θεοφιλος και τσατσοφιλος μαζι ,δεν παει με τπτ...
 
Οποις ανακατευεται με τα σκουπιδια τον τρων ...οι τσατσοι...

ου σκουπιδιαρς στα σκουπιδια θα παει ,που αλλου... :P :pas: :P
 
υ.γ.μονο καποιος π ασχολειται μι σκουπιδια μπορει να κουμανταρ τον τσιατσο...εγω επικροτω... :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 06 Απρ 2011 13:46 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #292 στις: Τετ 06 Απρ 2011 13:53 »
soccerplus.gr
Ημερομηνία: 06/04/2011 - 09:25

Nαυαγεί η αγορά του ΟΦΗ για ένα ραντεβού;
Παράθεση
Όλα έδειχναν χθες (Τρίτη 5/4) πως ήταν θέμα ωρών η αγορά του ΟΦΗ από ισχυρό όμιλο εταιρειών, όμως φαίνεται ότι από κάποια γεγονότα που διαδραματίσθηκαν το πιθανότερο είναι η αλλαγή σελίδας να οδηγηθεί σε ναυάγιο.

Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΟΦΗ δεν μπλοκάρεται λόγω οικονομικών διαφορών, δεδομένου ότι οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν ξεκαθαρίσει πως θα βάλουν όσα χρήματα χρειαστούν προκειμένου ν' αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Παράλληλα, απ' την άλλη πλευρά των νυν μετόχων φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει ότι εκτός απ' το 51% των μετοχών, το οποίο απαιτεί ποσό 2.6 εκ. ευρώ, και εκείνοι θα προσφέρουν το ποσοστό τους στο νέο αγοραστή(Ν. Μαχλάς 5%, Β. Ξημέρης ως πρόεδρος του ερασιτέχνη 10%, Μιχάλης Σάλλας απ' την Τράπεζα Πειραιώς 5%, Αφοί Βατσινά 20%), στοιχείο της εμπιστοσύνης την οποία του δείχνουν.

Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ από τα 3.030.000 ευρώ, που είναι σήμερα, θα εκτοξευόταν σε 5.1 εκ. ευρώ. Για πρώτη φορά ο ΟΦΗ θα ήταν ενωμένος σε μια μετοχική ομπρέλα. Τι μεσολάβησε όμως;

Ο όρος που είχε θέσει ο επικεφαλής του Ομίλου ήταν η αποδοχή της ενέργειάς του απ' το σύνολο των επιφανών Κρητικών και του κόσμου, όταν μπαίνει στο ταμείο ποσό 2.6 εκ. ευρώ. Ζήτησε ως εκ τούτου συναντήσεις και επαφές με τα επιφανή πρόσωπα της κοινωνίας του Ηρακλείου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Κουράκη, τον Περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, τους οργανωμένους των Συνδέσμων Φιλάθλων, τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Βασίλη Ξημέρη, και βέβαια το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Με τον Νίκο Μαχλά υπήρχε συζήτηση και συμφωνία και την πρώτη φορά που ο επικεφαλής του Ομίλου του επενδυτικού σχήματος παρακολούθησε στο Γεντί Κουλέ τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη, είχε κλειστεί ραντεβού για το βράδυ της Τρίτης 5/4, προκειμένου ν' ανταλλαγούν απόψεις για το μέλλον της ομάδας και την στήριξη, κυρίως ηθική, του πρώτου πολίτη της πόλης.

Όμως, ο  Γ. Κουράκης, που βρισκόταν στην Αθήνα και θα επέστρεφε με την τελευταία πτήση στο Ηράκλειο, όχι μόνο δεν εμφανίστηκε, αλλά κατά πληροφορίες ούτε επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υποψήφιο επενδυτή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από πλευράς επενδυτών στο ραντεβού θα συμμετείχαν τρία πρόσωπα που θα έπαιζαν σημαίνοντα ρόλο στο τρέξιμο της ομάδας στο οικονομικό κομμάτι, καθώς στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Νίκος Μαχλάς θα παρέμενε ο απόλυτα κυρίαρχος του παιχνιδιού και θα χειριζόταν τα πάντα.

Μετά από αναμονή τριών ωρών και την μη εμφάνιση του Γιάννη Κουράκη, οι επενδυτές θεώρησαν εαυτούς προσβεβλημένους και απ' το περιβάλλον τους έγινε γνωστό ότι πλέον θα ενισχύσουν τον ΟΦΗ με άτοκο δάνειο στο ύψος του ποσού που χρειάζεται άμεσα, αλλά δεν θα προχωρήσουν σε περαιτέρω ενέργειες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

«Εμείς ήλθαμε να κάνουμε τον ΟΦΗ πρωταγωνιστή και όχι να τσακωνόμαστε με τους τοπικούς Άρχοντες», ήταν η επωδός μέλους που θ' αναλάμβανε το σημαντικό τομέα της επικοινωνίας στο νέο σχήμα.

Φυσικά, η εξέλιξη για την ΠΑΕ ΟΦΗ είναι δυσάρεστη, έστω και αν παίρνει μια πρόσκαιρη ανάσα με την γενναιόδωρη κίνηση του Ομίλου να την βγάλει προσωρινά απ' το οικονομικό αδιέξοδο. Γιατί εκτός απ' την προθεσμία της 11ης Απριλίου μέχρι την οποία θα πρέπει να καταβληθεί ποσό περίπου ενός εκ. ευρώ, υπάρχουν και άλλες καυτές ημερομηνίες, στις οποίες ο ΟΦΗ θα πρέπει να είναι συνεπής ώστε να μην μπει σε περιπέτειες.

Ποιος είναι ο επενδυτής;

Θα πρέπει να πούμε ότι το όνομα του επιχειρηματία είναι Θεόφιλος Φαγαδάκης (σ.σ. και όχι Παδαγάκης όπως... παράκουσαν κάποιοι) και όπως μαρτυρά το όνομά του έχει ρίζες από την Κρήτη.. Οι επαγγελματικές δραστηριότητές του κινούνται στον χώρο της ανακύκλωσης απορριμμάτων και η εταιρεία του έχει έδρα την Αθήνα, ενώ δραστηριοποιείται και σε κάποιες βαλκανικές χώρες.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος REX

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 407
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #293 στις: Τετ 06 Απρ 2011 13:53 »
Αναισχυντοι παγουραδες,
αφηστε επιτελους τους Σαρακηνους ησυχους...



Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #294 στις: Τετ 06 Απρ 2011 14:06 »
soccerplus.gr
Ημερομηνία: 06/04/2011 - 14:02

Αφαίρεση βαθμών στον ΟΦΗ για 29.000 ευρώ!
Παράθεση
Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον ΟΦΗ και κατακύρωση αγώνα υπέρ αντιπάλου μέχρι την εξόφληση οφειλής 29.000 ευρώ στον πρώην τερματοφύλακά του Μ. Σηφάκη επέβαλε το τακτικό διαιτητικο δικαστήριο της ΕΠΟ. Η απόφαση είναι τελεσίδικη.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:   

"Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση έκανε δεκτή την υπ’ αριθμ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 2539/21-1-2011 αίτηση του επαγγελματία προπονητή Μύρωνα Σηφάκη κατά της καθ’ ης με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΦΗ». Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες ποινές σε βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 15/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου. Συγκεκριμένα, επιβάλλει στην καθ’ ης «ΠΑΕ ΟΦΗ» την κατ’ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών και την κατ’ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, ήτοι μέχρι την πλήρη και ολοσχερή καταβολή σε αυτόν του ποσού των είκοσι εννέα χιλιάδων ευρώ (29.000€), με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής του και μέχρι την πλήρη εξόφλησή του, καθώς και της δικαστικής δαπάνης του αιτούντος για τους δύο βαθμούς δικαιοδοσίας συνολικού ποσού πεντακοσίων εξήντα (560) ευρώ συμφώνως με το διατακτικό της ήδη τελεσίδικης και εκτελεστής κατ’ άρθρο 24§6 υπ’ αριθμ. 362/2010 Απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο και της υπ’ αριθμ. 58/2010 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Εφέσεων".
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #295 στις: Τετ 06 Απρ 2011 14:23 »
Παράθεση
Όμως, ο  Γ. Κουράκης, που βρισκόταν στην Αθήνα και θα επέστρεφε με την τελευταία πτήση στο Ηράκλειο, όχι μόνο δεν εμφανίστηκε, αλλά κατά πληροφορίες ούτε επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υποψήφιο επενδυτή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από πλευράς επενδυτών στο ραντεβού θα συμμετείχαν τρία πρόσωπα

Μετά από αναμονή τριών ωρών και την μη εμφάνιση του Γιάννη Κουράκη, οι επενδυτές θεώρησαν εαυτούς προσβεβλημένους

Θα πρέπει να πούμε ότι το όνομα του επιχειρηματία είναι Θεόφιλος Φαγαδάκης (σ.σ. και όχι Παδαγάκης όπως... παράκουσαν κάποιοι) και όπως μαρτυρά το όνομά του έχει ρίζες από την Κρήτη.. Οι επαγγελματικές δραστηριότητές του κινούνται στον χώρο της ανακύκλωσης απορριμμάτων και η εταιρεία του έχει έδρα την Αθήνα, ενώ δραστηριοποιείται και σε κάποιες βαλκανικές χώρες.

Μπιζνα με τα σκουπιδια του Δήμου ηθελε να κανει ο τζες, με αντικαταβολη την ομάδα της φοφης, τον εγραψε ο Δημαρχος και πρωην προεδρος, και την κοπάνησαν. Σιγα μην βαλουν φραγκο.

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #296 στις: Τετ 06 Απρ 2011 14:35 »
Ο Γκιγκανι ειναι ελευθερος; ή παιζει πουθενα; Να τον στειλουμε στο χαντακα!!
Οσο για την αφαιρεση βαθμων κατι θα κανει ο Μαρινακης!
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #297 στις: Τετ 06 Απρ 2011 14:50 »
soccerplus.gr
Ημερομηνία: 06/04/2011 - 09:25

Nαυαγεί η αγορά του ΟΦΗ για ένα ραντεβού;

Οι επαγγελματικές δραστηριότητές του κινούνται στον χώρο της ανακύκλωσης απορριμμάτων και η εταιρεία του έχει έδρα την Αθήνα, ενώ δραστηριοποιείται και σε κάποιες βαλκανικές χώρες

χλιαδες τόνοι απο λάστχα καθ τυπ οχηματος, καίονται χρόνια στ Ελλάδα κι μι συνέπειες στο περβάλλον
διοτ τα λάστχα, δε τα μπιχειρίζται οι "γύφτ" απ συμβάλνε ουσιαστκα στν ανακύκλωσ αλλνων στοιχειων

γιατι να μι τον αναλαβει, αφου εχει τον τροπο τ
αφοσον οι αλλοι οι πατριωται δε κάν-νε τίπτα
ας ξεκαθαρισ τα πραματα

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #298 στις: Τετ 06 Απρ 2011 15:24 »
ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών και την κατ’ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, ήτοι μέχρι την πλήρη και ολοσχερή καταβολή σε αυτόν του ποσού των είκοσι εννέα χιλιάδων ευρώ (29.000€), με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής του και μέχρι την πλήρη εξόφλησή του
[/quote]

-Το ''μέχρι'' τι σημαίνει ??
...οτι αν αυτη την στιγμή ''βρεθούν'' τα λεφτουδάκια
η ποινή εκπίπτει??

-Και αν μέχρι το επόμενο παιχνίδι δεν εξοφληθεί
και αφαιρεθούν οι βαθμοί
....θα επιστραφούν , όταν εξοφλήσουν???

-Εχω περιέργεια να δώ....
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος echo

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.003
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #299 στις: Τετ 06 Απρ 2011 16:13 »
Μάλλον σημαίνει πως θα χάνει ατα χαρτιά κάθε αγώνα που παίζει αν μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχει διευθετηθεί το χρέος που οφείλεται. Δε νομίζω πως με μια πιθανή εξόφληση θα επιτρέφονται πίσω οι χαμένοι βαθμοί.