Αποστολέας Θέμα: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή  (Αναγνώστηκε 235569 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #425 στις: Τετ 04 Μάι 2011 14:14 »
Εκτός των παραπάνω και σε ότι μας αφορά, είχαμε και αυτά:

na mas pei pos antimetopizei to matw me ton PAS meta apo ayta poy eixan ginei sto proto mats

Σίγουρα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για όλους μας και θέλουμε να δώσουμε την απάντηση μας για όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι στα Γιάννενα. Όμως πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι.


Μπορω να πολυχρονη στο στουντιο να σου δωσω καμια 10αρια αυτοκολλητα να τους τα κολλησεις εσυ??θα ειναι πιο ευκολο για εμας..κ δεν θα χρειαστει κανεις να μπει μεσα να τιμωρηθουμε κ θα παρεις το αιμα σου πισω..

Αν ήταν να συμπεριφερθώ ανάλογα, θα το έκανα και μέσα στα Γιάννενα. Σίγουρα, χρειάζομαι την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια και πρέπει να συγκρατηθούμε. Η καλύτερη απάντηση θα είναι η επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ ώστε να μας βρουν ξανά μπροστά τους.


Πολυχρονη πιστευω οτι στο παιχνιδι του α γυρου μεσα στα γιαννενα αν ειχες πεσει κατω τωρα θα ηταν διαφορετικα τα πραματα,θα τους ειχες τελειωσει ομως απο την αλλη ειναι μαγκια κ αντρικιο ετσι οπως ενεργεισες κ διδαξες ηθος κ απεδειξες οτι φορας παντελονια..Εγω βεβαια στη θεση σου θα ειχα πεσει κατω κ δεν θα ειχα σηκωθει ακομα...

Πιστεύω ότι και τόσα έκανα, ήταν αρκετά για τον χαρακτήρα μου. Αν έκανα αυτό που λες φίλε δεν θα είχα μούτρα να γυρίσω πίσω και δεν θα μπορούσα να αντικρίσω τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν είναι του χαρακτήρα μου τέτοιες συμπεριφορές. Εγώ μετάνιωσα μόνο που δεν αντέδρασα αναλόγως...


ma resei omws re polixronoi kati pou to thimame kai gelaw ....sta giannena h tromokrates pou mpike enas mesa kai h plaka einai oti tis efage ton pires apo piso kai o bertin mpounia.......teleutea agonistikoi thelw na tous prokalitai kai na pesetai kato na kanetai theatro ..tha exei poli plaka .....kai to vrady katevite osoi pektais theletai stn poria ......

Πρέπει να παραμείνουμε όλοι ψύχραιμοι. Για εμάς το πρωτάθλημα δεν θα σταματήσει στο ματς με τα Γιάννενα. Έχουμε τα πλέι - οφ στην συνέχεια και πρέπει να σκεφτούμε αυτά πως θα μπούμε στην Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω ότι ο στόχος είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αντίπαλο που λέγεται ΠΑΣ Γιάννενα για να θυσιάσουμε μια ολόκληρη χρονιά και μια ολόκληρη ιστορία του ΟΦΗ για έναν τέτοιο αντίπαλο.


Πόλυ καλημέρα.. Στείλε το δικο σου μηνυμα για την συμπεριφορα των φιλαθλων στων αγώνα με τα γιαννενα.. γιατι ολοι ξερουμε τι προκειται να συμβει..

Πιστεύω ότι η καλύτερη βία στο παιχνίδι θα είναι η φωνητική βία. Ένα γήπεδο που θα βράζει. Αυτό θα είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο κόσμος του ΟΦΗ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ότι άλλο μπορεί να συμβεί είναι εναντίον της ομάδας και θα μας κοστίσει στα πλέι - οφ. Ούτε τα χρήματα έχουμε για πρόστιμα, ούτε μας συμφέρει να παίζουμε χωρίς τον κόσμο.


ρε παιδια ας ειμαστε ρεαλιστες.. Πιστευεις οτι θα ειμαστε παναγιες στο γηπεδο? ετσι κ παει να εκτελεσει κανενας το κορνερ στην γωνια κ του ριξουν εστω κ νερο θα πεσει κατω κ θα κανει τον πεθαμενο.. με αυτη την εννοια το λεω..

Θα του κρατάμε ομπρέλα εμείς...


Καλησπέρα Πολυχρόνη. Θα ήθελα να μάθω αν ακούς τα συνθήματα την ώρα του αγώνα και πως νιώθεις για αυτά - για να είμαι πιο σαφής: σε επηρεάζουν θετικά τα συνθήματα υπέρ του ΟΦΗ ή απλά γουστάρεις την ενέργεια που βγαίνει από τις φωνές; Και τα συνθήματα που βρίζουν άλλες ομάδες/πόλεις πως σε επηρεάζουν;

Σίγουρα ο παλμός που δίνεται από την κερκίδα και τον νιώθουμε όλοι μέσα στο γήπεδο. Εγώ αρκετές φορές μπορώ να χοροπηδάω αρκετές φορές στον ρυθμό των συνθημάτων. Το τελευταίο που ρώτας δεν το έπιασα...


ΠΟΛΥ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ''ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ''ΣΟΥ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ?ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΘΕΑΤΡΟ!!

Σίγουρα, αν έρθουν με αυτό το σκεπτικό, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι ώστε να μην πέσουμε στην παγίδα τους. Αν και πιστεύω ότι δεν θα έχουν το ιδιαίτερο βάρος για να φερθούν έτσι στο Γεντί Κουλέ.


η πιο καυτη εδρα που εχεισ συναντησει. Αντιπαλου θελω

Πιστεύω ότι είναι ίσως του Παναιτωλικού, μετά την δική μας έδρα. Στα Γιάννενα απογοητεύτηκα.


picteveic oti o kocmoc tou pas mporei na sygri9ei m tn diko mas????

Σε κάμια περίπτωση. Όπως είπα πριν, περιμενα πολύ διαφορετική κερκίδα στον αγώνα με τα Γιάννινα και ήταν απογοητευτική. Είναι απλά μια επαρχία.


Αποκαλυψε μας τι σου ελεγε ο πιτσιρικας που σε πλησιασε στα γιαννενα

Τι να πω;


εβριζε,ελεγε τιποτα?

Τα έχω πει ξανά. Έβριζε χυδαία και με απειλούσε. Δεν χρειάζεται να τα επαναφέρουμε αυτά τα γεγονότα. Πέρασαν.


η βια ζει και βασιλευει στα ελληνικα γηπεδα. Δεν πρεπει να κανετε κατι και εσεισ οι παικτεσ για να τα σταματησει καπως αυτο το φαινομενο. Η πολιτεια κοιμαται και θα κοιταμαι. Εσεις ομως?

Σε αυτό το κομμάτι, μας επισκέφτηκε μια επιτροπή του ΠΣΑΠ πριν από το ματς με την Ηλιούπολη ότι αν γίνει κάτι ξανά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τότε θα αποχωρούν και οι δύο ομάδες. Εγώ είμαι αντίθετος σε αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει το μπαλάκι να πέφτει στους ποδοσφαιριστές αφού υπάρχουν νόμοι. Πρέπει να αποφασίζει το αρμόδιο όργανο που είναι ο διαιτητής και να διακόπτει το παιχνίδι. Όπως έγινε στην Γερμανία και δεν έγινε στα Γιάννενα και σε πολλά άλλα.


Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια που είπατε για εμένα. Μην ξεχνάμε πόσο σημαντική είναι η συνέχεια του πρωταθλήματος για εμάς και συγκεκριμένα για το παιχνίδι με τα Γιάννενα. Για εμένα η ΜΑΓΚΙΑ θα είναι να είμαστε συγκρατημένοι, να μην τους δώσουμε την χαρά να μπορούν να μας τιμωρήσουν και έτσι να μας αποτρέψουν από τον στόχο μας.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #426 στις: Τετ 04 Μάι 2011 14:24 »
Και ποιός τα ειπε αυτα τα σημαντικα  ειπαμε??????? 
 Αι στο διαολα

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #427 στις: Τετ 04 Μάι 2011 14:30 »
patris.gr
Παράθεση
Το σκεπτικό δεν έγινε γνωστό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας η απόρριψη του φακέλου του ΟΦΗ έγινε για τυπικούς λόγους κι όχι για την ουσία του ζητήματος. Οι τυπικοί λόγοι έχουν να κάνουν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην εκπρόθεσμη υποβολή των δικαιολογητικών για κάποια σημεία του φακέλου. Στον ΟΦΗ η πρώτη ανάγνωση του σκεπτικού έφερε χαμόγελα και όπως λένε στην κρητική ομάδα είναι θετικό το γεγονός ότι η επιτροπή δεν στάθηκε στην ουσία της υπόθεσης.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ή ότι λύθηκαν ως δια μαγείας. Ο ΟΦΗ για να πάρει το πράσινο φως πρέπει να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που έχει με παίκτες και προπονητές από το παρελθόν κι αν γίνει αυτό οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Το θέμα είναι να προλάβει τις ημερομηνίες και να είναι έτοιμος την ερχόμενη Δευτέρα στην κατάθεση της έφεσης. Για να λυθεί το πρόβλημα του ΟΦΗ απαιτείται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ένα ποσό γύρω στις 200.000 ευρώ.
bolds PAS-o-media
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #428 στις: Τετ 04 Μάι 2011 15:32 »
Το οτι η κερκιδα μας ειναι τραγικη ((ειδικα τα τελευταια 10 χρονια))το θεωρω δεδομενο και εχει δικιο ο βεζυριδης
Τραγικη απλα η εικονα για μενα να καθομαι στη μεγαλη και να βλεπω αυτο το θεαμα απεναντι με απει ρωταν στο πεταλο και υποτονικους τους υπολοιπους παραδιπλα
Με ολα αυτα τα ανοητα συνθηματα που τρεφουνε ολοκληρες γενιες με μισος
Θα δωσω ενα ποντο μονο στο οτι το γηπεδο μας δεν ειναι ποδοσφαιρικο οπως ηρακλειο και αγρινιο και μακαρι να γινει καποτε καινουριο γηπεδο
Αλλα κατα τα αλλα σε αριθμο φιλαθλων δεν προκειται ποτε να γεμισουμε πεταλο οργανωμενων με 3-4-5 χιλιαδες εντος εδρας οπως λαρισα οφη
Σιγουρα εμεις υστερουμε σε αβουλη μαζα αφιονισμενων φιλαθλων που διαθετουνε οι γαυροι οι παοκτσηδες  οι οφητζιδες οι λαρισινοι και αλλες ομαδες
Δεν νομιζω οτι υπαρχουνε τοσοι πολλοι στα γιαννενα που θα κατσουνε να πορωθουνε με την ομαδα και θα γινουνε οργανωμενοι
Ειναι αλλο το στυλ μας




 :mono: :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #429 στις: Τετ 04 Μάι 2011 16:12 »
Δεν ξερω τι θα γινει τελικα στο Πιερικος-Τσατσερλονας, το λογικο μαλλον, γιατι οπως εμαθα υπαρχουν ηδη πολυπλευρες πιεσεις για διπλο και εχουν ξεκινησει οι διαφορες ...διεργασιες
Αλλα οπως επισης εμαθα(κι εδω ειναι το ''γουστο'') απο την ...πηγη μου στην Κατερινη  :P
Ο Σουλης ειναι πυρ και μανια με το τσατσοσαϊτ και τον αρχιτσατσο του δημοσιογραφο γιατι δεν εκανε ποτε λεει τετοιες δηλωσεις για τον τσατσο κι οτι του τις εβαλαν στο στομα με σκοπο απο την μια να τον συκοφαντησουν και να τον διασυρουν στην τσατσοπαδικη κοινωνια(που οπως ολοι ξερουμε αγεται και φερεται και δεν εχει δικη της γνωμη αλλα καταπινει αμασητα οτι τις σερβιρουν...)
Αλλα και για να του μεταφερουν απο την αλλη πιεση σε αυτον, την ομαδα του Πιερικου και τον κοσμο, ωστε να κληθει να ''αποδειξει'' πραγματα στα πιο πριν ματς με αντιπαλλους του τσατσου... και να ειναι και βαθμολογικα αδιαφορος τωρα για τη σχετικη προσεγγιση... ειπαμε-ξειπαμε-ποτε δεν ειπαμε ...χαχιχαχο.
Διπλος και τριδιπλος ο σκοπος δλδ...
Μαλιστα θεωρει υπευθυνο το ιδιο το τσουτσεκι τον Μαχλα, γιατι ο τσατσοσαρρης ειναι ο εξαπορρητων του, ο ευνουμενος του τσατσοδημοσιογραφος και ο ανθρωπος που κανει τα ''χτυπηματα''.
Ρε το τσουτσεκι και τα τσατσονια του ομως ολα ε; Ξεχειλιζουν απο ηθικη...
Συνεχιστε να καμαρωστε σαν γυφτικο σκεπαρνι εσεις κουτοτσατσοπαδοι, συνεχιστε να καμαρωνετε....

Υ.Γ: Βεζυριδης ασχολιαστος, τι να σχολιασεις αλλωστε, τα εχουμε σχολιασει ολα στο προσφατο παρελθον, τομαρι. Και επι της ουσιας... αμπρικο.

edit: Α... και ευτυχως που δεν μπηκε στην ουσια της υποθεσεως η επιτροπη αδειοδοτησης, γιατι αμα εμπαινε, ο μεγαλος, υπερηφανος, ανεξαρτητος και μπλα-μπλα λαος, δεν θα ανεχονταν τετοια ατασθαλια και προσπαθεια σπιλωσης...
Τι να λεμε τωρα, ξευτιλες.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 04 Μάι 2011 16:17 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #430 στις: Τετ 04 Μάι 2011 16:37 »
κοιταξ
αμα δεις τιποτα τον Σουλη να παραιτειται ενα Σαββατο βραδυ, μια Κυριακη πρωι
(απου λεει και το τραγουδ..)
να σκεφτεις οτ κατι δεν παει καλα...
πρως το παρον του το φερνουν απ'οξω-απ'οξω
με κατι διάροιες (τσ' επιασε κοψιμο) κτλπ..

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #431 στις: Τετ 04 Μάι 2011 17:35 »
συ φουνα μι απου κλυστικες πλερω φοριες ο διαλογος που διεμηφθη μεταξυ του Μανωλ αααατση και τ Σουλ ις  ειναι ο απαφκατ:
 
 -τσατ-σουλης : ειπες εσυ ,ρα τετοια κβεντα για τ εμας,οτι δε μας αξιζ η θεσ π οχουμε?
 
_σουλης:  εεε...οχι ακριβως αυτο....εεεε να... οτι σας διν-ν ευκολα μπεναλτ ειπα μονο....
 
_τσατσουλης : κ γτ δηλαδη?ποσα μπεναλτ πηραμε?ολα ηταν απ τ ογδοντα πεντε κ μετα...αφου κι χωρις αυτα θα κερδιζαμε
 
-σουλης :εεε να μωρε ηθελα να πω οτι δεν ηταν κι ολα μες σν περιοχη..κι οτι πολλα απ αυτα τα κανε η σκια τ αμυντικου π ο πεφτε πανω στον επιθετικο...αλλα δεν του ειπα ιγω...οξω εικει στα καφενεια του λεν κι γελαν
 
_τσατσουλης:  μηπως κι η στρογγυλαδα  τς μιγαλς περιοχης δεν ειναι σ αυτη κολλτα?τι ν εφκιακαν τοτε?η μηπως η σκια τ αμυντικου δεν ειναι η προεκτασ τ σωματος τ?μην ΠΑΣ σι τετοια καφενεια ωρε κοπελλι γτ οι μεζεδες π σερβιρν δεν εινι καλοι ...δες τι επαθαν οι παιχτες ς?
 
-σουλης :οτ πεις εσυ αφεντικο...αλλα τα λεν σ ολα τα καφενεια τς Ελλαδος, παντου κι δε μπορω να μαντρωσω κι τς παιχτες..αυτοι παεν-ν...
 
_τσατσουλης: ασ τς αυνους ..αυτοι θα το βρουν απ το μεζε...κι ν Κυριακη στο πιγνιδ θα ζηταν οπως στο σχολειο..κυριε ,κυριε να παω τουαλετα?? θα ειδεις κατοσταρ π θα παταν για του χαλε...τυφλα να χ  ο Μπεν Τζονσον  ...εσυ μονο προσεχε που ΠΑΣ κ τι ακους ..μην παθς τα ιδια...
 
 
 
υγ.Σουλη μη μασας παιξε στα ισια κι αντι για σορτσακια φορα τους παμπερς :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :pas: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
 
 
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #432 στις: Δευ 09 Μάι 2011 16:08 »
Παράθεση
Μπήκε στα πλέι ο ΟΦΗ. Το θέμα είναι να μην βγει off από την αδειοδότηση...
Περίπου 75000 ευρώ χρειάζεται σήμερα ο ΟΦΗ για να ξεπληρώσει και να πάει στην έφεση.Τα 300000 ευρώ προχθές δεν είχαν μαζευτεί... Ποιος θα τα βάλει;
Eπιμένουν στον ΟΦΗ και λένε ότι έχουν τακτοποιήσει το θέμα με την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που θα έπρεπε να είχε γίνει. Ε,τότε γιατί η επιτροπή βρήκε πρόβλημα και την αύξηση του ΜΚ του Ηρακλή;
To σωστό είναι όλοι οι φάκελοι να ανοιχτούν έτσι ώστε και οι φίλαθλοι να ρίχνουν τις ευθύνες σε εκείνους που πραγματικά τις έχουν...Απο διοικήσεις έως επιτροπές....
http://www.patris.gr/articles/201029/133229
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Μολοσσός

  • Επισκέπτης
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #433 στις: Δευ 09 Μάι 2011 16:31 »
Παράθεση
Μπήκε στα πλέι ο ΟΦΗ. Το θέμα είναι να μην βγει off από την αδειοδότηση...
Περίπου 75000 ευρώ χρειάζεται σήμερα ο ΟΦΗ για να ξεπληρώσει και να πάει στην έφεση.Τα 300000 ευρώ προχθές δεν είχαν μαζευτεί... Ποιος θα τα βάλει;
Eπιμένουν στον ΟΦΗ και λένε ότι έχουν τακτοποιήσει το θέμα με την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που θα έπρεπε να είχε γίνει. Ε,τότε γιατί η επιτροπή βρήκε πρόβλημα και την αύξηση του ΜΚ του Ηρακλή;
To σωστό είναι όλοι οι φάκελοι να ανοιχτούν έτσι ώστε και οι φίλαθλοι να ρίχνουν τις ευθύνες σε εκείνους που πραγματικά τις έχουν...Απο διοικήσεις έως επιτροπές....
http://www.patris.gr/articles/201029/133229

Μία από τις πλουσιότερες περιοχές στην Ελλάδα και δεν μαζεύονται οι φίλαθλοι(οι ποιοι;) να κάνουν έναν έρανο και να τελειώνει το παραμύθι....

Εμείς έχουμε το όνομα κι αυτοί την Χάρη...

Από κάτι τέτοια φαίνεται  η αγάπη των Γιαννιωτών για τον   :pas:

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #434 στις: Τρι 10 Μάι 2011 16:55 »
gentikoule.gr

Ανακινεί το θέμα του Αναστόπουλου η Καλλιθέα
Παράθεση
Σε απολογία κλήθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος και κατά συνέπεια ο ΟΦΗ μετά από την… ανακίνηση του γνωστού θέματος από την Καλλιθέα. Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στην ομάδα.

Με… έκπληξη είδαν στον ΟΦΗ την ανακοίνωση της Football League σύμφωνα με την  όποια τόσο η ομάδα όσο και ο Νίκος Αναστόπουλος καλούνται σε απολογία για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα. Πολύ περισσότερο, όταν σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται δύο μήνες(!!) από την ημέρα που διεξήχθη το παιχνίδι (20 Μαρτίου). Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ, το θέμα ανακινήθηκε από την πλευρά της Καλλιθέας που δεν έχει αμελήσει την διαμάχη που έχει με το Νίκο Αναστόπουλο και κατά συνέπεια συνεχίζει να επιμένει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Νίκος Αναστόπουλος εξέτιε την τιμωρία του και άσκησε τα καθήκοντα του από την εξέδρα (φώτο) εν αντιθέσει με όσα αναφέρει το έγγραφο που έφτασε στα χέρια των ανθρώπων της ομάδας και το οποίο λέει ότι άσκησε καθήκοντα προπονητή.

Όμως, έστω και έτσι, σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ΠΕΡΙΕΡΓΟ το γεγονός ότι κλήθηκε σε απολογία ο ΟΦΗ και ο Νίκος Αναστόπουλος για ένα παιχνίδι που έγινε στις 20 Μαρτίου!

Παρ’ όλα αυτά, όπως λένε στον ΟΦΗ, δεν  υπάρχει καμία ανησυχία εν όψει των πλέι – οφ και δεν τίθεται θέμα τιμωρίας, ούτε για τον σύλλογο αλλά ούτε και για τον ίδιο τον 53χρονο τεχνικό.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #435 στις: Τρι 10 Μάι 2011 17:12 »
patris.gr
Παράθεση
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση απ’ ό,τι μια εβδομάδα νωρίτερα και οτι στην εκδίκαση της έφεσης πάει με περισσότερα “όπλα” συγκριτικά με αυτά που είχε στο Πρωτοβάθμιο Όργανο. Η κρητική ομάδα εξασφαλίζοντας την τελευταία στιγμή ένα ποσό γύρω στις 300.000 ευρώ κατάφερε να διακανονίσει τις περισσότερες οφειλές της προς παλιούς ποδοσφαιριστές ενώ ρύθμισε και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούσαν κυρίως στο διοικητικό κομμάτι. Απομένουν κάποιες…πινελιές που αναμένεται να μπουν (έχει το δικαίωμα ο ΟΦΗ) μέχρι την ημέρα εκδίκασης της έφεσης.

Πλέον ο ΟΦΗ πάει με άλλον αέρα στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή ελπίζοντας ότι αυτή δεν θα σταθεί τόσο πολύ στον τύπο αλλά στην ουσία της υπόθεσης. Η εξόφληση ενός σημαντικού μέρους του ποσού σε παλιές προσφυγές δίνει ένα αβαντάζ στον ΟΦΗ ενώ πολύ καλύτερη είναι η κατάσταση και στα διοικητικής υφής θέματα, αυτά που έχουν να κάνουν με την “καθαρή” θέση της ομάδας. Στην δευτεροβάθμια επιτροπή ο ΟΦΗ θα πάει προετοιμασμένος με στοιχεία για να πείσει ότι η εταιρεία είναι βιώσιμη και ότι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για την οικονομική ανάταση της. Στην κρητική ομάδα όλοι είναι σε αναμονή και περιμένουν την κλήση από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή για την εκδίκαση της υπόθεσης από την οποία θα κριθεί η συνέχεια της αγωνιστικά, διοικητικά και οικονομικά.

creteplus.gr
Παράθεση
Εχοντας και την χρηματοδότηση που επιδίωκαν οι νομικοί της ΠΑΕ ΟΦΗ έκλεισαν τις τελευταίες μέρες σημαντικά κεφάλαια, που αφορούν την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, μέχρι τις 31/12/2010, περίοδο που αφορά στην υπόθεση της αδειοδότησης. Ετσι έκλεισαν οι υποθέσεις των Ψωμά και Πόποβιτς με τους παίκτες να υπογράφουν, όπως  επίσης και εκείνες των Μανούσου, Σουλεάπ, που «βασάνιζαν» τον ΟΦΗ τις προηγούμενες ημέρες. Στον ΟΦΗ εκτιμούν ότι μέχρι την Πέμπτη θα έχουν τακτοποιήσει όλες τις υποθέσεις, ώστε να καταθέσουν  ένα πλήρη φάκελο στην Επιτροπή. Στην κρητική ομάδα επισημαίνουν ότι παρότι οι υποθέσεις αυτές τακτοποιήθηκαν εκπρόθεσμα, θα γίνουν και αποδεκτές από την Επιτροπή, από τη στιγμή που ουσιαστικά οι παίκτες καλύφθηκαν.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #436 στις: Τετ 11 Μάι 2011 00:00 »
Παράθεση
Μαχλάς:”Θα ανέβουμε απευθείας”!

Για την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ να πάρει την θέση του Ηρακλή, ομάδα από την Football League μίλησε  ο Νίκος Μαχλάς. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ τόνισε ότι πολύ κινήθηκαν με αθέμιτα μέσα να παραμείνουν στην Σούπερ Λιγκ, αλλά τελικά επικράτησε η λογική και ο… νόμος.

Επίσης ο πρόεδρος του ΟΦΗ είπε ότι νομικά η τρίτη ομάδα της δεύτερης εθνικής θα πρέπει να προβιβαστεί απευθείας και όχι να ανέβουν δύο ομάδες μέσω των play off. Τέλος ο «ισχυρός» άντρας των Κρητικών ξεκαθάρισε ότι ο ΟΦΗ θα πάρει άδεια για να συμμετάσχει στην πρώτη κατηγορία, καθώς ο φάκελος του πλέον είναι 100% έτοιμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά στο Sportaction:

Για την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ: «Το πιστεύαμε ότι θα γίνει έτσι, καθώς υπάρχει καταστατικό το οποίο δεν αλλάζει. Πέρσι σε παρόμοια περίπτωση είχε βγει το ίδιο αποτέλεσμα, το ίδιο θα γινόταν και φέτος.Ο Λεβαδειακός ο οποίος βρισκόταν πέρσι σε παρόμοια περίπτωση με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε τα πάντα για να πάρει εκείνος την θέση. Φέτος που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη έπραξε το αντίθετο και μάλιστα παρευρέθηκε και στην εκδίκαση της υπόθεσης. Πάντως δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς γιατί αυτό είναι νόμος της UEFA. Πλέον έμενε το τυπικό μέρος και η οριστική κατάληξη.»

Για τις ομάδες που προσπάθησαν να αλλάξουν την απόφαση: «Δεν τους κατηγορώ. Λογικό είναι να κοιτάνε το συμφέρον της ομάδας τους. Ο νόμος όμως είναι νόμος.»

Για το αν θα πάρει άδεια ο ΟΦΗ για την Σούπερ Λιγκ: «Θα πάρουμε άδεια. Τα πάντα είναι αίτημα. Έχουμε φτιάξει τον φάκελο μας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην εξασφαλίσουμε την άδεια.»

Για το αν θα πάρει ο τρίτος της βαθμολογίας απευθείας την άνοδο ή θα προβιβαστούν δύο ομάδες από τα play off: «Ο νόμος είναι και εδώ ξεκάθαρος. Αν μία ομάδα υποβιβαστεί λόγω χρεών ή μη χορήγησης άδειας τότε ανεβαίνει αυτόματα η τρίτη στην βαθμολογία. Αυτό θα το κυνηγήσουμε με τους δικηγόρους μας, μόλις επικυρωθεί η βαθμολογία και τυπικά.»

Για τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ και αν υπάρχει λύση: «Ένα χρόνο υπάρχει αυτό το οικονομικό πρόβλημα. Θα βρεθεί λύση μέσω των οικονομικών παραγόντων της περιοχής μας. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά.»
gentikoule.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 433
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #437 στις: Τετ 11 Μάι 2011 00:45 »
Παράθεση
Μαχλάς:”Θα ανέβουμε απευθείας”!

Για την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ να πάρει την θέση του Ηρακλή, ομάδα από την Football League μίλησε  ο Νίκος Μαχλάς. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ τόνισε ότι πολύ κινήθηκαν με αθέμιτα μέσα να παραμείνουν στην Σούπερ Λιγκ, αλλά τελικά επικράτησε η λογική και ο… νόμος.

Επίσης ο πρόεδρος του ΟΦΗ είπε ότι νομικά η τρίτη ομάδα της δεύτερης εθνικής θα πρέπει να προβιβαστεί απευθείας και όχι να ανέβουν δύο ομάδες μέσω των play off. Τέλος ο «ισχυρός» άντρας των Κρητικών ξεκαθάρισε ότι ο ΟΦΗ θα πάρει άδεια για να συμμετάσχει στην πρώτη κατηγορία, καθώς ο φάκελος του πλέον είναι 100% έτοιμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά στο Sportaction:

Για την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ: «Το πιστεύαμε ότι θα γίνει έτσι, καθώς υπάρχει καταστατικό το οποίο δεν αλλάζει. Πέρσι σε παρόμοια περίπτωση είχε βγει το ίδιο αποτέλεσμα, το ίδιο θα γινόταν και φέτος.Ο Λεβαδειακός ο οποίος βρισκόταν πέρσι σε παρόμοια περίπτωση με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε τα πάντα για να πάρει εκείνος την θέση. Φέτος που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη έπραξε το αντίθετο και μάλιστα παρευρέθηκε και στην εκδίκαση της υπόθεσης. Πάντως δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς γιατί αυτό είναι νόμος της UEFA. Πλέον έμενε το τυπικό μέρος και η οριστική κατάληξη.»

Για τις ομάδες που προσπάθησαν να αλλάξουν την απόφαση: «Δεν τους κατηγορώ. Λογικό είναι να κοιτάνε το συμφέρον της ομάδας τους. Ο νόμος όμως είναι νόμος.»

Για το αν θα πάρει άδεια ο ΟΦΗ για την Σούπερ Λιγκ: «Θα πάρουμε άδεια. Τα πάντα είναι αίτημα. Έχουμε φτιάξει τον φάκελο μας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην εξασφαλίσουμε την άδεια.»

Για το αν θα πάρει ο τρίτος της βαθμολογίας απευθείας την άνοδο ή θα προβιβαστούν δύο ομάδες από τα play off: «Ο νόμος είναι και εδώ ξεκάθαρος. Αν μία ομάδα υποβιβαστεί λόγω χρεών ή μη χορήγησης άδειας τότε ανεβαίνει αυτόματα η τρίτη στην βαθμολογία. Αυτό θα το κυνηγήσουμε με τους δικηγόρους μας, μόλις επικυρωθεί η βαθμολογία και τυπικά.»

Για τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ και αν υπάρχει λύση: «Ένα χρόνο υπάρχει αυτό το οικονομικό πρόβλημα. Θα βρεθεί λύση μέσω των οικονομικών παραγόντων της περιοχής μας. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά.»
gentikoule.gr

Τα μάτια μας βραδιάτικα!  :P
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #438 στις: Τετ 11 Μάι 2011 01:33 »
Τρέμει στο δεδικασμένο του Ήρα και φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης.

Ωστόσο έχει να επιλέξει ανάμεσα από Γ΄ και  Δ΄.

Δηλαδή, επιλέγει τη Δ΄ ελαχιστοποιώντας έτσι τα έξοδά του, κάνει ταμείο και επανέρχεται στη Β΄ μετά από  2 χρόνια, έστω 3, δε χάλασε ο κόσμος.
Ή επιλέγει Γ΄ με παραμονή 2 χρόνια και άνδοδο στη Β΄εφ' όσον. Όμως, η Γ΄ έχει έξοδα,  σχεδόν σαν τη Β΄, πού να πάνε;
Προσφορότερη είναι η πρώτη επιλογή, βρίσκεις χρηματοδότες με την άνεσή σου, τους μυείς  και σιγά - σιγά χτίζεις τη νέα Όφη, αφού κρατήσεις  τον προπονητή, τον 18, τον 31 και όποιον άλλον.
.
Δεν υπάρχει άλλη λύση, δυστυχώς. 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #439 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 01:30 »
kallitheafc.gr
Παράθεση
Ανακοίνωση 11-05-2011

Σχετικά με δημοσιεύματα στον τύπο, που αφορούν την υπόθεση Αναστόπουλου, καθώς και την κλήση του σε απολογία στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, με την οποία οι άνθρωποι του ΟΦΗ «έπεσαν» από τα σύννεφα έχουμε να δηλώσουμε τα εξής : Ο κ. Αναστόπουλος με τελεσίδικες αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ οφείλει να καταβάλει στην ομάδα μας το ποσό των 12.500 €, για υπόθεση από το 2003. Εμείς δεν έχουμε καμία αντιδικία ή διαφορά με την ΠΑΕ ΟΦΗ, η καταγγελία μας δεν στρέφεται κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ, απλά διεκδικούμε από τον προπονητή το επιδικασθέν ποσό που μας οφείλει εδώ και επτά χρόνια.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #440 στις: Παρ 13 Μάι 2011 17:00 »
Για να δούμε, τί θα αποφασίσει τη Δευτέρα η επιτροπή, για την Οφη.

Παράθεση
Ωστόσο έχει να επιλέξει ανάμεσα από Γ΄ και  Δ΄.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος LEON

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 377
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #441 στις: Παρ 13 Μάι 2011 18:11 »
Ας παει εκει που ανηκει στην Δ'εθνικη να ξεβρωμισει ο τοπος απο την τσατσομαδα αλλα θα τολμησουν ομως να τους δειξουν την εξοδο;η θα πεσουν τα μεγαλα μεσα και για αλλη μια φορα η τσατσομαδα θα σωθει....εμεις οταν πεσαμε ειμασταν ληξιπροθεσμοι οτι ειναι και αυτοι τωρα γιατι να σωθουν τοτε;Παιδια και αποπαιδα ομως  οπως παντα  οποτε βλεπω να τους σωζουν δυστυχως για μας που πληρωσαμε καποτε και αυτοι θα γλιτωσουν.....αλλα θα μου πεις οτι γι'αυτο ειναι και τσατσοι και υποτακτικοι αλλιως θα πληρωναν...με υποβιβασμο!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #442 στις: Παρ 13 Μάι 2011 18:51 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #443 στις: Σαβ 14 Μάι 2011 02:05 »
Με τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της Κρήτης ΔΕΝ ασχολούμαι...
Που να συγκριθούν οι διακορευμένες φόφες με τα παλικάρια των Χανίων... μαλακείες λέμε τώρα?  Μόλις οι Γερμανοί κάνανε παρέλαση στο ηράκλειο, στα ΧΑΝΙΑ ακόμη πολεμούσανε...
ηρακλειώτης = γκροβεράκιας
Με τους ρεθυμνιώτες δεν ασχολούμαι κάν... πιό κάτω και από τα φοφάκια...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #444 στις: Σαβ 14 Μάι 2011 15:04 »
Παράθεση
Επιστολή της ΕΠΣΗ στον Πιλάβιο για τον ΟΦΗ!
Πέμπτη, 12 Μάιος 2011 13:13 
 

Επιστολή συμπαράστασης στο θέμα της αδειοδότησης του ΟΦΗ έστειλε η ΕΠΣ Ηρακλείου στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο!

Είναι σημαντικό ότι την επιστολή υπογράφουν οι πρόεδροι όλων των ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Κρήτης: Ε.Π.Σ. Ρεθύμνης κ. Σταράκης Γεώργιος, Ε.Π.Σ. Λασιθίου κ. Σταυρακάκης Εμμανουήλ και Ε.Π.Σ. Χανίων  κ. Βούρβαχης Γέωργιος.

Αναλυτικά η επιστολή των Ενώσεων της Κρήτης στον πρόεδρος της ΕΠΟ

"Κύριε Πρόεδρε,Πριν από 86 χρόνια το Φθινόπωρο του 1925  ιδρύθηκε ο Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου (ΟΦΗ). Από τότε αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή του Κρητικού Ποδοσφαίρου και  κοσμεί με την παρουσία του το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Από τη δεκαετία του 1980 και έπειτα ξεκίνησε  για άλλους φυσιολογικά, για άλλους απρόσμενα αλλά πάντως ευχάριστα – η εκρηκτική αναρρίχηση στις κορυφές του ποδοσφαιρικού μας στερεώματος.

O OΦΗ είχε τινάξει από πάνω του τον μανδύα του “φτωχού συγγενή” και έθεσε υψηλούς στόχους για  τίτλους και διακρίσεις, που ήρθαν φυσιολογικά: Κυπελλούχος Ελλάδος, επίδοξος πρωταθλητής και πανάξιος πρεσβευτής της χώρας μας στα σαλόνια του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου.Η ιστορική διαδρομή του ΟΦΗ στο ποδοσφαιρικό ελληνικό και ευρωπαϊκό στερέωμα είχε ως αποτέλεσμα να καθιερωθεί στη συνείδηση του κάθε φίλαθλου διεθνώς  ως αναπόσπαστο κοινωνικό, πολιτιστικό  και πολιτισμικό κομμάτι της Κρήτης.Μετά την εφαρμογή του Νόμου του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των ομάδων, ο ΟΦΗ πρωτοστατώντας επιδίωξε την ιδιοκτησιακή του αυτονομία.

Το μεταβατικό αυτό στάδιο οδήγησε την ομάδα στη Κατηγορία που βρίσκεται σήμερα χωρίς όμως, να μειωθεί η αγάπη, η αίγλη και η αποδοχή του κόσμου προς αυτήν.Την προσπάθεια αυτή στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν όλοι οι τοπικοί φορείς δημόσιοι –  ιδιωτικοί και σύσσωμος ο Κρητικός λαός, προεξέχοντος του Δημάρχου Ηρακλείου και πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού  κ. Γιάννη Κουράκη.    Είναι γνωστό σε όλους ότι, η ομάδα του ΟΦΗ στην πορεία της μέχρι σήμερα λειτούργησε εντός και εκτός γηπέδων με γνώμονα το ήθος, την ισονομία και το ευ αγωνίζεσθε. Είναι γνωστό επίσης, ότι το ίδιο έκανε και το τελευταίο χρόνο αν και ένοιωσε το αίσθημα της αδικίας(play – off- αδειοδοτήσεις ομάδων-φάκελοι – ατυχείς διαιτησίες).

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAQUE (μεταξύ αυτών και η ΠΑΕ ΟΦΗ) είναι γνωστό ότι δεν χρειάζονται άδεια  για να λάβουν μέρος. Άρα δεν μπορείς να απαιτείς την απόλυτη ΤΥΠΙΚΗ συνέπεια στα πάντα και πολύ περισσότερο όταν ομάδες της Football League υστερούν κατά πολύ από τα διασφαλισμένα έσοδα των ομάδων της SUPERLEAQUE.  Συγκεκριμένα, δεν είναι ούτε λογικό ούτε και δίκαιο να απαιτούμε από μια ομάδα που τα διασφαλισμένα έσοδα της στη FOOTBALL LEAQUE δεν υπερβαίνουν τα 400.000 ευρώ, να απαιτούμε τα ίδια με τις ομάδες της SUPERLEAQUE που τα αντίστοιχα διασφαλισμένα έσοδα τους υπερβαίνουν τα 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή τα δεκαπλάσια. Σε καμιά ομάδα επίσης, της Football League δεν θα βρείτε μεγαλομέτοχο οικονομικό κολοσσό σε αντίθεση με αρκετές ομάδες της  SUPERLEAQUE.

Αν η ομάδα της ΠΑΕ ΟΦΗ τακτοποίησε έστω και με μικρή καθυστέρηση τις όποιες οφειλές σε παίκτες, προπονητές, υπαλληλικό προσωπικό και σε οποιονδήποτε άλλο ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ επιβάλλεται και έχει το δικαίωμα ηθικά και ουσιαστικά να αγωνιστεί καταρχήν στα PLAY – OFF και αν τα καταφέρει και στη SUPERLEAQUE.

Μετά δε, και πολύ περισσότερο αφού η διαφορά σε συγκομιδή βαθμών εντός των αγωνιστικών χώρων από άλλες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο είναι 14 ίσως και περισσότεροι.Ακόμα δε, πολύ περισσότερο που η ομάδα της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι ίσως από τις μοναδικές που στο ιδιαίτερα μολυσμένο περιβάλλον του Ελληνικού Ποδοσφαίρου της «κασετολογίας», της πλαστογραφίας, των κρουσμάτων βίας, «των ποντικών», και κυρίως των 41 άκρως διεφθαρμένων ή λίγο διεφθαρμένων ή ύποπτων αγώνων (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Μ.Μ.Ε.) – η ιστορική αυτή ομάδα της Κρήτης δηλώνει σε όλα αυτά ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΥΣΑ επαναλαμβάνουμε ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΥΣΑ.Κύριε Πρόεδρε, από τη στιγμή και εφόσον για κάποιες ομάδες-ΠΑΕ της SUPERLEAQUE υπήρξε ανοχή, το ίδιο πρέπει να γίνει και για την ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά και για τις άλλες ομάδες της FOOTBALL LEAQUE.

Εάν η ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά και υπόλοιπες ΠΑΕ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και δεν έχουν τακτοποιήσει τις όποιες οφειλές φυσικά και δεν θα πρέπει να αδειοδοτηθούν.   Στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει σε όλους τους τομείς η ΠΑΕ ΟΦΗ με τη συνδρομή των τοπικών χορηγών και κυρίως των χιλιάδων  απλών φιλάθλων της έχει καλύψει το σύνολο των υποχρεώσεων της.

Πιστεύουμε, επομένως, ότι η αξιότιμη Επιτροπή σας χρειάζεται να λάβει υπόψη της την ιστορία και την εν γένει δυναμική που δημιουργεί η παρουσία της ομάδας μας όχι μόνο σε τοπικό αλλά σε πανελλαδικό επίπεδο και να κρίνει με ευρύτητα πνεύματος, ξεφεύγοντας από τα στενά πλαίσια τυπικής εφαρμογής του Νόμου ικανοποιώντας το δίκαιο κοινωνικό αίσθημα  επισφραγίζοντας με την θετική γνωμοδότηση σας   την αγωνιώδη προσπάθεια των προαναφερομένων φορέων και το σύνολο του Κρητικού λαού.

Σε κάθε περίπτωση, η θετική γνωμοδότηση σας συνάδει με το πνεύμα της Ευρωπαϊκής αλλά και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας οι οποίες σκοπό έχουν να καθοδηγούν και να συνετίζουν τα Σωματεία και όχι να τα εξοντώνουν.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Την επιστολή υπογράφουν επίσης οι Πρόεδροι των Ε.Π.Σ. Ρεθύμνης κ. Σταράκης Γεώργιος, Ε.Π.Σ. Λασιθίου κ. Σταυρακάκης Εμμανουήλ και Ε.Π.Σ. Χανίων  κ. Βούρβαχης Γέωργιος.

omilitis.gr

(Το ανεβάσαμε;)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #445 στις: Σαβ 14 Μάι 2011 15:28 »
Βάλτε την ανακοίνωση στα ανέκδοτα!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος nick

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 622
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #446 στις: Σαβ 14 Μάι 2011 16:52 »
To "LEAQUE" τι ακριβως ειναι ?  :P

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #447 στις: Σαβ 14 Μάι 2011 17:11 »
Ναί κρίμα η ομαδούλα του Ηρακλείου που κάποτε κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας κ έπαιξε στο ΟΥΕΦΑ να μην πάρει αδειοδότηση για να ανέβει.Τι λένε ρε τα νούμερα.Δηλαδή εμείς που πέσαμε κάποτε κατηγορία παρότι είχαμε σωθεί βαθμολογικά κ παίζαμε Γ' εθνική κ ακόμα ο Ηρακλής φέτος που πέφτει τι είμαστε δηλαδή εμείς κ ο Ηρακλής κ του Οφη είναι οι έξυπνοι?
Στην Δ' να παίζουν να τελειώνουμε με τα λαμόγια μια κ καλή.Στην ανακοίνωση υπογράφει κ ο πρόεδρος ΕΠΣ Ρεθύμνου.Αυτού που όπως είπε του βίασαν την μάνα μετά τον αγώνα στον πρώτο γύρο.Μιλάει κ αυτό το γραφικό πιθήκι
ΦΙΔΑΚΙΑ:  ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ!!!κ πολύ σας πέφτει
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #448 στις: Σαβ 14 Μάι 2011 17:26 »
To "LEAQUE" τι ακριβως ειναι ?  :P

Γράφουν τη LEAGUE, όπως την προφέρουν, μάλλον, αλα Μπίρμπας.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος LEON

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 377
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #449 στις: Σαβ 14 Μάι 2011 17:59 »
ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΙΝΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ;ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ....... ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ  ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΧΑΝΤΑΚΑ ......ΡΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ;ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ.........

Εγω λεω αναλογα της αντιμετωπισης που θα εχει η ομαδα στην κρητη να κανουμε ενα ντου και εμεις σε ενα χορο που κανει το σωματειο των κρητικων φοιτητων στο GALA σε λιγες μερες τι λετε;να τους δειξουμε την Γιαννιωτικη φιλοξενια που ξερετε μπορει να γνωριστουμε και με τα παλικαρια που γραφουν εδω μεσα !!!!!!!!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Μάι 2011 22:28 από ΛΟΚΟ »