athleticradio.gr
«Στο πρόσωπο του Βεζυρίδη χτύπησαν την Κρήτη»
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου μίλησε στην εκπομπή «Θύρα 8» με τον Μανώλη Σαρρή εκφράζοντας την συμπαράσταση του στον αγώνα του ΟΦΗ και όπως είπε αναμένεται να δώσει το παρόν στην συνάντηση της Παρασκευής.
Ο κύριος Σταράκης έκανε λόγο για «βιασμό του ΟΦΗ και της Κρήτης» χαρακτηρίζοντας «αίσχος, αλητείες και ντροπή» όσα έγιναν στο παιχνίδι της Δευτέρας.
Για όσα έγιναν στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Το Ρέθυμνο, το θεσμικό όργανο που εγώ εκπροσωπώ ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό του ΟΦΗ και υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της ομάδας. Όμως, δυστυχώς έχουμε καταντήσει να γινόμαστε γραφικοί για να υποστηρίξουμε αυτήν την κατάφωρη αδικία που βλέπουμε εις βάρος του ΟΦΗ. Προχθές, βίασαν παρά φύσιν την Κρήτη. Και πρέπει να σέβονται την Κρήτη γιατί μόνο στην τουριστική περίοδο, δίνει 1 δις. ευρώ στην μαμά Ελλάδα. Και πως μπορούν να βρίζουν την Κρήτη στα Γιάννενα; Αυτά είναι βρώμικα πράγματα, αλητείες και πιστεύω ότι αν στις Ζωσιμάδες είναι ελεύθεροι και δεν φορούν τούρκικο φέσι θα πρέπει να θυμηθούν ότι εκεί θάφτηκαν Κρητικά κόκκαλα που θα σηκωσούν και θα τους σφαλιαρώσουν. Εγώ είδα ένα «τσογλάν boy» που μπήκε μέσα και χτύπησε τον Βέζυριδη. Είναι αίσχος και ντροπή. Είμαι αγανακτισμένος και να μπαίνει μέσα ένα «τσογλάν boy» και να χτυπάει τον Βεζυρίδη. Δεν μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι στην Κρήτη. Είναι κράτος αυτό; Ο Μπερτίν έκανε άμυνα, το αυτονόητο και αποβλήθηκε; Είναι δυνατόν να ακούγονται συνθήματα για τον Μπιν Λάντεν; Έγινε δυσφήμηση του αθλήματος».
Για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν για την δικαίωση του ΟΦΗ: «Πρέπει να παρέμβει η πολιτεία, να μηδενίσει τα Γιάννενα και να εφαρμόσει τον ΚΑΠ. Πάλι, εμάς βρήκαν να «βιάσουν»; Δεν μπορούν να γίνονται συνεχώς αυτά τα πράγματα κατά της Κρήτης; Τι κάνουν οι βουλευτές μας; Αλλά τι περιμένουμε από αυτούς που χρεοκόπησαν το κράτος μας; Μήπως τελικά είμαστε «μαλάκες» και καρπαζοεισπράκτορες; Είμαι βλάκας και ο χειρότερος παράγοντας. Τι να το κάνω που τα λέω; Θα ήθελα να μην τα λέω και να μην χρειάζεται να κάνουμε τίποτα. Είναι δυνατόν να μπαίνει κάποιος μέσα να «σφαλιαρώνει» τον Βεζυρίδη και να συνεχίζεται το παιχνίδι; Αίσχος και ντροπή».
Για την απόφαση του Λαμπρόπουλου να συνεχίσει το παιχνίδι: «Προσβάλετε τους κλέφτες. Ριφιφί έγινε στα Γιάννενα. Άλλος κλέβει επειδή θέλει να ζήσει την οικογένεια του ή επειδή πεινάει. Το ριφιφί του αιώνα έγινε στα Γιάννενα. Μην προσβάλετε τους κλέφτες. Δυστυχώς, αυτούς πιάνουν και δικάζουν. Οι κλέφτες που βιάζουν την Κρήτη είναι ελεύθεροι και κυκλοφορούν έξω».
Για τις ευθύνες της πολιτείας και της ΕΠΟ: «Εγώ δεν είμαι δικαστής, ούτε θέλω να εστιάσω το πρόβλημα στην ΕΠΟ. Η ευθύνη είναι της πολιτείας. Δεν είναι τυχαίο ότι αδικείται ο ΟΦΗ, για ακόμα μια φορά. Υπάρχει κεντρική εξουσία; Η Κρήτη είναι παραμελημένη σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στον τομέα του αθλητισμού. Μας έχουν «αποπαίδια». Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν θέλουν τους Κρητικούς. Ίσως επειδή είμαστε δημοκρατικοί, αντάρτες και λίγο «μπουνταλάδες». Έχουμε πράγματα που έχει η υπόλοιπη Ελλάδα;»
Για την επίθεση στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη: «Εγώ είδα ένα «τσογλάν boy» να τρέχει 100 μέτρα και να χτυπάει τον Βεζυρίδη. Στο πρόσωπο του χτύπησε την Κρήτη, την μακαρίτισσα μάνα μου και όλους τους συμπολίτες μου. Αν υπήρχε κράτος και πολιτεία, θα έπρεπε να τεθούν σε διαθεσιμότητα όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο. Αφήστε ήσυχη την Κρήτη. Τι κάνουν όλοι οι βουλευτές και οι περιφερειάρχες; Σε λίγο θα μας πάρουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας. Σύμπτωση επαναλαμβανομένη παύει να είναι σύμπτωση. Μήπως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για να διαλύσουν την Κρήτη;»
ΑΠΛΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ο ΣΤΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΔΩΛΟ! Ζωγράφισες Σταράκη, απλά ζωγράφισες...
Τι πράμα ήταν αυτό δεν έχουν ξαναειπωθεί τέτοιες κουβέντες! Ο γνωστός πρόεδρος του Εδεσσαικού πρέπει να αισθάνεται άβολα γιατί κάποιος τον ξεπέρασε σε γραφικότητα και ασυναρτησίες! Ας τα πάρουμε ένα - ένα:
....υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της ομάδας. Όμως, δυστυχώς έχουμε καταντήσει να γινόμαστε γραφικοί....
Εδώ ο καλλιτέχνης μπαίνει στα μουλωχτά και αφού πρώτα υποκλίνεται στην ιδιότητα του να είσαι τσάτσος, αφήνει να εννοηθεί αυτό που θα ακολουθήσει και παραδέχεται (κλείνοντας μας το μάτι στα κρυφά) οτι είναι γραφικός! Το περνάει στη ζούλα τεχνηέντως ώστε να μην δόσει στόχο!
Προχθές, βίασαν παρά φύσιν την Κρήτη
οοοοοο!! Γκολ από τα αποδυτήρια από τον Σταράκη, αφήνει σεξουαλικά υπονούμενα στην αρχή του μελοδράματος, κάνοντας τον αναγνώστη ή τον ακροατή να φαντάζεται σεξουαλικές σκηνές και να έρχεται σε οργασμό με τα λεγόμενα του Σταράκη.
πρέπει να σέβονται την Κρήτη γιατί μόνο στην τουριστική περίοδο, δίνει 1 δις. ευρώ στην μαμά Ελλάδα
Η οικονομική κρίση είναι στα μυαλά σας βρε κουτά! Άντε γιατί 1 δις εμείς εδώ στην Κρήτη το έχουμε για πλάκα και σας το δίνουμε επειδή σας λυπόμαστε.
ΥΓ ¨Μαμά Ελλάδα"
Δε μας είπες για τον "μπαμπά Ομπάμα" που έχει τις βάσεις του ανενόχλητος στο νησί...
αν στις Ζωσιμάδες είναι ελεύθεροι και δεν φορούν τούρκικο φέσι θα πρέπει να θυμηθούν ότι εκεί θάφτηκαν Κρητικά κόκκαλα που θα σηκωσούν και θα τους σφαλιαρώσουν
Εδώ ο καλλιτέχνης προκαλεί το συναίσθημα του φόβου με σκηνές βγαλμένες από θρίλερ οπου τα ζόμπι στα νεκροταφεία βγαίνουν από τα χώματα. Με ολίγη από υπαινιγμό για τουρκικά φέσια πάντα.
να μπαίνει μέσα ένα «τσογλάν boy» και να χτυπάει τον Βεζυρίδη. Δεν μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι στην Κρήτη. Είναι κράτος αυτό;
Ατελείωτο παραλήρημα τέχνης! Εδώ να σημειωθεί οτι ο καλλιτέχνης πρωτοτυπεί εισάγωντας μια νέα έκφραση που σίγουρα θα κάνει πάταγο (τ.b.). Επίσης η φαντασία του καλλιτέχνη καλπάζει καθώς είναι ο μόνος που φαντάζεται αυτό το τb να χτυπάει τον αθώο Βεζυρίδη, ο οποίος σαν γνήσιος δραμινός εκπροσωπεί όλη την Κρήτη! Η ερώτηση στο τέλος είναι μια πραγματική γροθιά στο κατεστημένο και στο σάπιο σύστημα!
Είναι δυνατόν να ακούγονται συνθήματα για τον Μπιν Λάντεν;
Η διεθνής τρομοκρατία είναι κάτι που απασχολεί τον καλλιτέχνη. Η CIA και το FBI θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι γιατί έχουν ένα καλό σύμμαχο. Τρέμει πλέον όλη η Αλ Κάιντα.
Πάλι, εμάς βρήκαν να «βιάσουν»;
Και πάλι σεξουαλικές σκηνές!
Τι κάνουν οι βουλευτές μας; Αλλά τι περιμένουμε από αυτούς που χρεοκόπησαν το κράτος μας; Μήπως τελικά είμαστε «μαλάκες» και καρπαζοεισπράκτορες; ... Αίσχος και ντροπή
Εδώ σφυροκοπάει ανελέητα το άτιμο κράτος. Τρίζουν τα θεμέλια του συστήματος!!
Προσβάλετε τους κλέφτες. Ριφιφί έγινε στα Γιάννενα. Άλλος κλέβει επειδή θέλει να ζήσει την οικογένεια του ή επειδή πεινάει.
Εδώ έχουμε μια δυνατή γροθιά στον άδικο και αντισυνταγματικό νόμο 1300/82 για τους ζωοκλέφτες. Στην Κρήτη κλέβουν γίδια επειδή πεινάνε. Λογικότατο, αφού το 1 δις ευρώ της τουριστικής περιόδου το δίνουν στη μαμά Ελλάδα!
Υπάρχει κεντρική εξουσία; Η Κρήτη είναι παραμελημένη σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στον τομέα του αθλητισμού. Μας έχουν «αποπαίδια». Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν θέλουν τους Κρητικούς. Ίσως επειδή είμαστε δημοκρατικοί, αντάρτες και λίγο «μπουνταλάδες».
Ο ρομπέν των δασών αισθάνεται καυτή την ανάσα του Σταράκη πίσω του για το ποιός είναι ο εκρόσωπος του δικαίου, ο αυθεντικός προστάτης των αδυνάτων στον πόλεμο πλούσιων - φτωχών (με 1 δις το καλοκαίρι). Οι γροθιές στο κατεστημένο συνεχίζονται και σιγά σιγά ο καλλιτέχνης αφήνει να εννοηθεί οτι θα κατέβει για Δήμαρχος..
Στο πρόσωπο του χτύπησε την Κρήτη, την μακαρίτισσα μάνα μου και όλους τους συμπολίτες μου....Σε λίγο θα μας πάρουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας.
οοοοο! Εκπληκτικό μπάσιμο από τον αέρινο Σταράκη! Το αποκορύφωμα του δράματος ξετυλίγεται μπροστά μας!!Τα λόγια είναι περιττά!!
Μήπως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για να διαλύσουν την Κρήτη;
Επικός επίλογος από τον Σταράκη με ερώτηση-υπονοούμενο φωτιά! Λαμόγια του συστήματος σας καταλάβαμε και εσάς και τους σκοπούς σας! Και αυτό είναι κάτι που δε θα σας περάσει!
ΥΓ1. Τώρα πλέον κατάλαβα γιατί τα γνωστά εδώ και δεκαετίες και πάντα στη μόδα αλήτικα παπούτσια converse all star απέκτησαν στην Ελλάδα αυτό το παρατσούκλι (
σταράκια!)
ΥΓ2. Σταράκης = είδωλο. Τέλος._