Καλη και η φοφι, ρε παιδια, ΑΛΛΑ,
Εχουμε ενα σωρο προβληματα δικα μας και ασχολουμαστε με τη φοφι.
Μου θυμιζει κατι κυραντζες που ασχολουνται με τα πουτανακια της γειτονισσας,
ενω την ιδια ωρα, η δικια τους κορη πιανει αναριθμητα "πουλια" στον αερα...
Μηπως, ειμαστε εντελως λαθος στο ολο θεμα;
REX, έχεις απόλυτο δίκιο.
Το φορτώσαμε το θέμα, δε λέω και όπως προείπα "έχουμε ανάγει σε επιστήμη τον Τσατσισμό", σημασία όμως έχει με τί το φορτώσαμε.
Με το "Οφη καριόλη γαμιέται η Κρήτη όλη" ή με Κριτική που ... όλη την Ποσφαιρική Επικράτεια?
Το "πρώτο" και η "σπερματοχυσία" αντίστοιχα, δε νομίζω ότι διευκολύνουν, πόσο μάλλον προσφέρουν κάτι στη συζήτηση - κριτική για το θεσμικό πλαίσιο του ελληνικού ποδόσφαιρου, για τους θεσμούς που το διέπουν και για τα πρόσωπα που το υπηρετούν.
Ασφαλώς και έχουμε "προβλήματα" και μάλιστα δυσθεώρητα, αν αναφέρεσαι στα ιδιαιτέρως προσωπικά μας ή στα συλλογικά - κοινωνικά.
Αν αναφέρεσαι όμως σε υποβόσκοντα (?) "προβλήματα" του Πας τύπου "φόφης" και για τα οποία πιθανόν εμείς έχουμε άγνοια, τότε προφανώς δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ του "Πας" και της "φόφης".
Σε αυτή την περίπτωση είμαστε κατά κάποιο τρόπο "κυράτσες" και εθελοτυφλούμε στο "πουτανάκι" μας, που μπαινοβγαίνει στο σπίτι μας..
Επειδή προσωπικά ξεδιπλώνω σεντόνια στο τοπικ
"ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή" (ευνόητοι οι λόγοι) και σε άλλα, αυτό γίνεται με αφορμή το πρόβλημα "φόφη" και όχι με εστίαση στο πρόβλημα "φόφη", αλλά στις πολλές "φόφες" των ελληνικών πρωταθλημάτων.
Προσωπικά συζητάω πάνω στο θέμα ¨ελληνικό ποδόσφαιρο" και η άποψη - θέση μου συμπυκνώνεται στα ακόλουθα:
1. ... Όλοι είναι καθαροί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκτός των μη αδειοδοτηθέντων?
2. ... η εμπάθειά μου προς την Οφη, μπορεί να με εμποδίζει να δω συνολικά το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
3. ... Οι σφραγίδες και τα έγγραφα τιμωρούνται για τα οικονομικά "εγκλήματα" του ποδοσφαίρου και τα πρόσωπα βρίσκονται πάντα στο
απυρόβλητο.
4. ... βλέπω την κουφάλα του δέντρου που λέγεται ΟΦΗ και χάνω το μισοκαμένο δάσος που λέγεται Ελληνικό Ποδόσφαιρο
(ΠΟΚ - ΕΠΟ – ΚΕΔ – ΠΑΕ και ΒΙΑ).
5. ... σήμερα και κάτω από μια τέτοια μονόφθαλμη οπτική και προοπτική, παραβλέπουμε το ποδοσφαιρικό Κατεστημένο που μας
ΚατηγοριοκύλησεREX, θέλω να πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο η συζήτηση και ας διαπομπευτεί το δικό μας το "πουτανάκι" άμα λάχει.
Εκτιμώ όμως, πως είναι καιρός να αντιδράσουμε για τα Πάντα αυτού του τόπου.
Έτσι το βλέπω το θέμα και συνέβαλες και εσύ αποτελασματικά με το σχόλιό σου.