Αποστολέας Θέμα: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή  (Αναγνώστηκε 237176 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #1050 στις: Παρ 30 Δεκ 2011 00:01 »
Στο μεταξυ πετυχα και μια φωτο απο τον αγωνα του τσατσου με την Παναχαϊκη για το κυπελλο στην Πατρα που εγινε πριν λιγο καιρο και που...

Σε μια άλλη φωτο από τον αγώνα του τσάτσου με την Παναχαϊκή για το κύπελλο στην Πάτρα, εκείνος βγήκε από τη μέση και ... έβαλε τον άλλο που τον είχε στο δεξί του χέρι ... διατηρώντας ο άλλος το ξεξί του χέρι.
Λείπει ένας και με το φωτογράφο 2. 8)

ΥΓ: Με το ίδιο νόμισμα θα πληρωθούν στις 3/1.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 30 Δεκ 2011 00:04 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1051 στις: Σαβ 31 Δεκ 2011 01:54 »
Παράθεση
Πιάστηκαν στα χέρια Βάντο – Σίσιτς και ο Αναστόπουλος τους έδιωξε από την προπόνηση!
http://www.gentikoule.gr/podosfairo/22942-piastikan-sta-cheria-banto-sisits-kai-o-anastopoulos-tous-edioxe-apo-tin-proponisi

(...)
Παρ’ όλα αυτά, μένει να φανεί αν ο Αναστόπουλος θα τους τιμωρήσει αφήνοντας τους εκτός από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1052 στις: Σαβ 31 Δεκ 2011 16:06 »
Παράθεση
Μοίρασαν τρόφιμα και αγάπη οι φίλαθλοι του ΟΦΗ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sporfm.gr/permalink/26099.html#ixzz1i7Xcbe1n

Πάντος μοίρασαν :(

Και με ωμέγα?

Πάντως μοίρασαν, πάντως κάτι έκαναν :(

ΥΓ: Και ο τύπος ...

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 31 Δεκ 2011 16:50 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1053 στις: Πεμ 05 Ιαν 2012 11:37 »
Παράθεση
«Κεραυνοί» Μαχλά κατά Ξημέρη

Επίθεση κατά των μελών της νυν διοικούσας επιτροπής, αλλά και εις βάρος του Βασίλη Ξημέρη εξαπέλυσε, με συνέντευξή του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου, ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα πάρει δημόσια θέση σε ένα μήνα αν δεν αλλάξουν τα πράγματα στον ΟΦΗ.
Συνέντευξη παραχώρησε χθες (4/1) το βράδυ ο Νίκος Μαχλάς στο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου, «Athletic Radio», με την οποία εξαπέλυσε επίθεση κατά μελών της νυν διοικούσας επιτροπής, αλλά και εις βάρος του Βασίλη Ξημέρη,  λέγοντας ότι «κάποιοι κοροϊδεύουν τον κόσμο».

O πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ αναφέρθηκε, επίσης, στη δική του παρουσία, ενώ αποκάλυψε ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης δώρισε στον ΟΦΗ το προηγούμενο καλοκαίρι 420.000 ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Μαχλάς:

Για την αποχώρησή του από την διοίκηση του ΟΦΗ και την νέα διοικούσα επιτροπή:

«Σκοπός της αποχώρησης μου ήταν να βρεθούν κάποιοι επιχειρηματίες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Το γνωρίζουν οι ίδιοι ότι αυτός ήταν ο στόχος μου. Πίστευα ότι θα βρισκόταν μια λύση. Είναι κρίμα να γίνεται αυτό το πράγμα στην ομάδα μας.

Είχα πει ότι το καλοκαίρι ότι η ομάδα μας μπαίνει σε ένα μεγάλο καράβι και έπρεπε να βοηθηθεί.

Δεν γίνεται να λένε ότι κάνουμε μια νέα αρχή και να κοροϊδεύουν τον κόσμο αφού είναι το ίδιο συμβούλιο.

Είχαν πει κάποιοι ότι ήθελαν να παραιτηθούν για να έρθουν νέα πρόσωπα. Ή να παραμείνουμε στην ομάδα και να βάλουμε περισσότερα χρήματα ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα. Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιους ανθρώπους που ήμασταν μαζί.

Δεν έχω πικρία ή θυμό αλλά αν ήθελα να παραμείνω στην ομάδα θα τους είχα “διώξει” όλους. Αν μέσα στις επόμενες εβδομάδες δεν δω να μπαίνουν χρήματα στην ομάδα, τότε θα μιλήσω και κάποιοι δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν».

Για την προηγούμενη διοίκηση και τον ίδιο:

«Υπάρχουν χρέη από την εποχή Βατσινά και δεν υπήρχαν τα χρήματα για να κλείσουμε νωρίτερα τις υποχρεώσεις.Βγάλαμε την ομάδα με τα ψέματα και χάρις στην προσωπικότητα του κυρίου Αναστόπουλου και των ποδοσφαιριστών. Με την βοήθεια του κυρίου Κουράκη που έτρεχε στα δικαστήρια. Αν πράγματι υπάρχουν χρήματα, τότε αυτοί οι άνθρωποι γιατί δεν εμφανίστηκαν; Εύχομαι να είμαι εγώ η αιτία που θα βρεθούν χρήματα.
Όλοι μαζί καταφέραμε να οδηγήσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ όμως αυτήν την στιγμή νιώθω ότι δεν γίνεται προσπάθεια για να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα.

Δεν μπορεί να με διώξει κανένας από τον ΟΦΗ γιατί είμαι μέρος της ιστορίας της. Ότι κάνω και ότι λέω, το κάνω για την ομάδα. Κύριοι δεν μπορείτε να βοηθήσετε παραπάνω… Δεν μπορούμε να κάνουμε χωριό αυτήν την ομάδα και να μπαίνει ο οποιοσδήποτε. Μπορούσα να κάνω κάποια πράγματα περισσότερο διοικητικά. Χτύπησα 30 πόρτες όμως δεν θέλω να θίξω αυτούς τους ανθρώπους.

Συγκεντρωντικός δεν είναι ένας άνθρωπος που παίρνει αποφάσεις. Αν δεν παίρνεις αποφάσεις, δεν είσαι πρόεδρος. Τις σοβαρές αποφάσεις τις πήρα μόνος μου. Στο Ηράκλειο όταν φτάνει κάποιος ψηλά, τότε θέλουμε να τον κατεβάσουμε χαμηλά. Όμως το θέμα δεν είναι ο Μαχλάς και δεν θα μου δώσει κανένας να φάω. Κανένας δεν θα παίξει με την προσωπικότητα που έχω χτίσει τόσα χρόνια.

Είναι η πρώτη φορά που μίλησα από την καρδιά μου όταν έγινε η ΓΣ των μετόχων, μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Έδωσα απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Αυτοί ήταν η ομάδα και για αυτόν τον λόγο το έκανα.

Δεν έχω λόγο να απολογηθώ σε κανέναν. Εγώ θα περίμενα τότε να έρθουν και άλλοι άνθρωποι. Θέλανε να λένε κάποιοι ότι κακό έγινε, έφταιγα εγώ. Μπήκα μπροστά σε δύσκολες εποχές που δεν είδα άλλο άνθρωπο να αναλάβει βαριές ευθύνες σε ποινικό επίπεδο».

Για το αν του έγινε πρόταση να συμμετάσχει στην νέα διοίκηση:

«Δεν μου έγινε καμία πρόταση να συμμετάσχω στην διοίκηση Πρωτοδικείου. Όμως, ακόμα και αν μου έλεγαν δεν θα έμπαινα γιατί έχω ευθύνες απέναντι στον κόσμο μας. Όταν φτάνουμε να βγάλουμε την ομάδα και να βρίσκεται το μπάτζετ στα 4 εκ. ευρώ αλλά έχουμε χρέη 6,3 εκ. ευρώ τότε πως μπορούμε να βρούμε λύσεις όταν ψάχνω σε όλη την Ελλάδα και δεν βρήκα τίποτα;

Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον κύριο Ξημέρη που μου είπε ότι είχα δίκιο. Ότι συναντήθηκε με όλους τους φορείς και με 27 επιχειρηματίες και δεν δέχτηκε κανένας να βοηθήσει, πέραν 2 ατόμων.

Μου είπε ότι ήθελε να κάνει μια συνέντευξη τύπου ώστε να ενημερώσει τον κόσμο και εγώ του είπα να πει στον κόσμο τι συμβαίνει. Αν ο κύριος Ξημέρης δεν έχει βάλει τα χρήματα, τότε πρέπει να φύγει για να δούμε τους ανθρώπους που μιλάνε και λένε ότι έχουν την οικονομική δυνατότητα ώστε να βοηθήσουν».

Για τον Γιάννη Κουράκη και τους Ηρακλειώτες επιχειρηματίες:

«Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα κρίνει τον Κουράκη. Ο Κουράκης έχει κριθεί. Βοήθεια ήθελα.Είναι τυχαίο ότι ο κόσμος του έδωσε 72%; Ο κόσμος τον αγαπάει. Είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζει το Ηράκλειο. Δεν γίνεται να κάνω μια προσπάθεια και στο τέλος να κινδυνεύω για να με κρεμάσουν στα Λιοντάρια.Ξέρεις τι ζητάω; Την βοήθεια του Κουράκη και πολλών ανθρώπων; Βλέπω ότι στα Γιάννενα οι τοπικές επιχειρήσεις βοηθούν την ομάδα και δίνουν χιλιάδες ευρώ. Που είναι ρε π… μου αυτοί οι άνθρωποι; Χτύπησα πολλές πόρτες και δεν άνοιξε καμία. Όλοι μου έλεγαν ότι είναι δύσκολες εποχές.

Βοηθάς τον ΟΦΗ και βοηθάς τον τόπο σου. Εμένα βοηθάς; Εγώ αυτήν την στιγμή τι κερδίζω από τον ΟΦΗ; Γιατί να είμαι εγώ στον ΟΦΗ; Τι κερδίζω; Λεφτά; Ας βρεθεί ένας άνθρωπος και να με κατηγορήσει…»

Για το ενδιαφέρον του Μάνθου Πουλινάκη:

«Είμαστε φίλοι και δεν πρόκειται να πουλήσω κανέναν φίλο μου. Δεν πήγε να κάνει κακό και με ρώτησε πόσα χρήματα χρωστάει η ομάδα. Το πρώτο ραντεβού έγινε στο γραφείο του κυρίου Ξημέρη και το δεύτερο παρουσία όλων των μελών του ΔΣ. Αυτό που είπα μπροστά σε όλους ήταν ότι όποιοι άνθρωποι ενδιαφέρονται, ας αγοράσουν μετοχές με ονοματεπώνυμο.

Αν είναι τσάτσοι δεν τους θέλουμε στην ομάδα. Αυτό που είπα μπροστά σε όλους ήταν να πάρει μετοχές και να πει δημόσια ότι εκπροσωπεί κάποιους ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν. Έχουμε τρελαθεί τελείως. Ακούω για τσάτσους του Μαρινάκη και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν θέλω να κάνω τον καλό από το ραδιόφωνο. Η απάντηση που έδωσα ήταν: Έλα στην ΓΣ να μιλήσεις. Αλλά να βάλεις λεφτά».

Για τα 420.000 ευρώ από τον κύριο Βαρδή Βαρδινογιάννη: «Το καλοκαίρι μπήκαν στην ομάδα 420.000 ευρώ από τον κύριο Βαρδή Βαρδινογιάννη. Έγιναν κάποια ραντεβού με τον κύριο Κουράκη και ο Θεός να τον έχει καλά που βοήθησε την ομάδα. Δεν είναι σωστό να λέμε κάποια πράγματα που πληγώνουν ανθρώπους και συνειδήσεις.

Είναι μεγάλη τιμή που τον γνώρισα και βοήθησε ώστε να πληρώσουμε τις προσφυγές και να προχωρήσει η αδειοδότηση. Τα υπόλοιπα χρήματα τα έβαλα εγώ και κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες.

Όπως είπε ο κύριος Βαρδής, δεν ήθελε καθόλου μετοχές και ήταν ένα δώρο προς τον ΟΦΗ και την Κρήτη. Αυτός είναι ο άνθρωπος που έχει ευεργετήσει όλα αυτά τα χρόνια τον ΟΦΗ και τόσους ανθρώπους.

Και παρ’ όλο που τον έχουν βρίσει τόσο πολύ, δεν ζήτησε να έχει τίποτα με τον ΟΦΗ και το έκανε απλόχερα με την καρδιά του. Εγώ δεν ήθελα να είμαστε άρμα του ΠΑΟ και ούτε το επιδιώξαμε ποτέ».

Για τον Φανούρη Βατσινά:

«Κάποτε ήρθε ο κύριος Βατσινάς, δεν είχε κακές προθέσεις όμως έκανε επικοινωνιακά λάθη. Και επειδή θυμάμαι εκείνο τον καιρό που ήμουν ποδοσφαιριστής, αυτό που με ρώτησε και το οποίο ήταν ότι αν πιστεύω ότι ανήκει η ομάδα σε αυτόν, του απάντησα ευθέως ότι η ομάδα ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.Όμως δεν είχα κακά συναισθήματα για τον ΟΦΗ και αγαπάει την ομάδα. Εγώ τσακώθηκα μαζί του γιατί δεν μπορούσα να βλέπω έναν τρόπο λειτουργίας.
Για τα λεφτά είπε ότι φεύγω, έκανα τα λάθη μου, θέλω τα χρήματα και φεύγω. Δεν μου άρεσε ποτέ η κοροϊδία; Ήταν ο Βαρδινογιάννης;

Ήταν ο Βαρδινογιάννης. Όμως δεν άντεχα τα ψέματα. Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να βοηθήσουν αυτήν την ομάδα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αν θέλουμε μια ομάδα λαϊκής βάσης, τότε πρέπει να πληρώνουμε όλοι. Από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο».

Για το ρόστερ του ΟΦΗ:

«Ο Σουμπίνιο πληρωνόταν από τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν είχαμε την δυνατότητα να πληρώνουμε καν το συμβόλαιο του. Έπρεπε να δούμε τι θα γίνει. Παίκτες όπως οι Μάντζιος, Ταυλαρίδης και Χόρχε Λόπεζ ήρθαν στην ομάδα με 100 χιλιάδες ευρώ; Αυτά γιατί δεν τα λένε; Ο Σίσιτς ήρθε στον ΟΦΗ με 50 χιλιάρικα.

Γιατί δεν ήρθαν κάποιοι άλλοι να αναλάβουν την ομάδα και το μπάτζετ της; Η οικογένεια είναι η ζωή μου και ο ΟΦΗ η αγάπη μου, η καψούρα μου. Την καψούρα μου την πλήρωσα. Ο Σουμπίνιο ήθελε να φύγει και μάλιστα μας έστειλε εξώδικο ο μάνατζερ του από την Βραζιλία ζητώντας μας να τον αφήσουμε να φύγει.

Μια ημέρα νωρίτερα μου είχε πει ότι θέλει να μείνει. Ο Σουμπίνιο δεν ήθελε να μείνει και η απόφαση ήταν δική του αποκλειστικά. Ο Ρούσεφ είχε πρόταση το καλοκαίρι από τον Πανσερραϊκό και από μια ομάδα της Κύπρου και δεν ήθελε να φύγει. Εγώ τι να έκανα; Να πάρω ένα πιστόλι και να τον σκοτώσω;

Είχε γίνει ανυπόφορη η γκρίνια του Κασμερίδη και δεν πρόσφερε στην ομάδα ουσιαστικά. Αν δεν έχει παίξει τόσα χρόνια, όλοι οι προπονητές ήταν ηλίθιοι και βλάκες;Δεν πήρα καμία απόφαση μόνος μου. Εγώ άκουσα τους προπονητές.

Το γνωρίζετε ότι πήραμε τον Βεζυρίδη ως αναπληρωματικό του Κασμερίδη; Το γνωρίζει και ο ίδιος ο Βεζυρίδης. Στην Β’ Εθνική τα έξοδα ήταν 2, 5 εκ. ευρώ και τα έσοδα 500 χιλιάδες ευρώ.Να λέμε δόξα το Θεό που ανεβήκαμε».

Για τις προσφυγές:

«Οι προσφυγές έτσι και αλλιώς θα έπαιρναν τα χρήματα. Δύο προσφυγές ήταν λάθος. Του Σφακιανάκη και του Ρόβα. Αν δεν δίναμε στον Σουλεάπ 50 χιλιάδες, δεν θα παίζαμε στο πρωτάθλημα.

Μιλούσαν μαζί του και μαζέψαμε λεφτά όλοι μαζί με αποτέλεσμα να τον πληρώσουμε. Όλοι νομίζουν ότι η ΕΠΟ είναι εχθρός μας. Είναι λάθος αυτό. Ο Πιλάβιος πήρε μπροστά μου τον πρόεδρο της Ρουμανικής ομοσπονδίας και τον παρακάλαγε να μεσολαβήσει.
Για τον Ρόβα τι να πω…

Έφυγε στην Αθήνα για να κάνει μια εξέταση και τελικά έκανε προσφυγή. Είχε συμφωνήσει με τα Γιάννενα όμως δεν πήγε γιατί άλλαξε προπονητή. Ήταν λάθος η συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα».

Για το μέλλον του ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ μπορεί να σωθεί από ανθρώπους που θα βοηθήσουν οικονομικά και με αγάπη για την ομάδα. Δεν θέλω να πω πόσα χρήματα έβαλα για την ομάδα και δεν τα θέλω κιόλας. Θα τα μετοχοποιήσω και όποιος έρθω, θα τους τα χαρίσω.

Αν έρθει κάποιος που θέλει το καλό της ομάδας θα του δώσω τις μετοχές για να μεγαλώσει το ποσοστό του. Και θυμάμαι ότι αυτό ήταν ιδέα του Μανώλη Παπακαλιάτη, ενός ανθρώπου που μου δημιουργεί ένα δέος. Δεν χρέωσα καμία ομάδα και οποιοσδήποτε ήταν στην θέση του, θα έκανε τα ίδια.

Εγώ έκανα τα λιγότερα οικονομικά λάθη. Και λέω σε όλους εσάς που με ακούτε ότι πάντα λειτουργούσα τίμια και με γνώμονα το καλό της ομάδας. Ήταν λάθος μου που έμεινε η ομάδα στην Β’ Εθνική. Μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ μπορεί να καλύψει το κενό και το έλλειμμα μόνοι μας. Δίχως κελεμπίες.

Καμία αδειοδότηση δεν μπορεί να κρατήσει τον σύλλογο. Ο ΟΦΗ ανήκει σε όλους. Αν θέλουμε να έχουμε μια πολυμετοχικότητα και εταιρεία λαϊκής βάσης, τότε πρέπει να προσφέρουν όλοι. Αλλιώς να βρούμε κανέναν κελεμπία για να έρθει και να πάρει την ομάδα. Ή σε αχυράνθρωπους.

Άνοιξα μόνος μου τις πόρτες και με τέτοιο δημοκρατικό τρόπο που δεν σκέφτηκα το Νίκο ώστε να καταλάβει όλος ο κόσμος. Επειδή είχα βαρεθεί να ακούω ότι παραιτούμαστε, τότε έβαλα το θέμα των εκλογών. Στην ημερήσια διάταξη δεν υπήρχε το θέμα των εκλογών. Εγώ είπα στον Μιχαλόπουλο να το βάλει ώστε να δουν όλοι ποιες είναι οι δημοκρατικές διαδικασίες της ΓΣ».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1054 στις: Πεμ 05 Ιαν 2012 11:50 »
Μια φορά να μιλήσεις χωρίς να αναφέρεις τα Γιάννενα δεν υπάρχει.Σαν το Μουρίνιο με τη Μπαρτσελόνα κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος Kradas

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1055 στις: Πεμ 05 Ιαν 2012 12:07 »
Παράθεση από: Μαχλάς
«Ο Σουμπίνιο πληρωνόταν από τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν είχαμε την δυνατότητα να πληρώνουμε καν το συμβόλαιο του.

Ρε μάγκες δεν ξέρω τη νομοθεσία για τους δανεικούς αλλά αυτό που λέει ότι έκαναν επιτρέπεται; Εγώ ήξερα ότι δανεικό παίρνεις κάποιον από άλλη ομάδα και πληρώνεις ένα μέρος του συμβολαίου του (ή όλο). Το να λέει δημόσια κάτι τέτοιο είναι λογικό ή εγώ πάω λάθος; Δεν συντρέχει εδώ λόγος εξέτασης από αρμόδια όργανα;
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1056 στις: Πεμ 05 Ιαν 2012 12:58 »
Παράθεση από: Μαχλάς
«Ο Σουμπίνιο πληρωνόταν από τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν είχαμε την δυνατότητα να πληρώνουμε καν το συμβόλαιο του.

Έγραψε κάποιος ...

Παράθεση
(...)
Στο πλαίσιο αυτό, οι πρωταθλητές είναι αναγκασμένοι να διακόψουν τον δανεισμό των δύο παικτών, καθώς ο ΟΦΗ δεν τήρησε τα όσα είχε συμφωνήσει.

Τώρα, για το ότι, δήθεν, οι Πειραιώτες στράβωσαν με την ισοπαλία στο "Γ. Καραϊσκάκης" και επί τούτου παίρνουν πίσω τους δύο παίκτες, που ακούγεται έντονα στις τάξεις του ΟΦΗ, αυτά είναι μόνο παραμύθια για λαϊκή κατανάλωση.

http://www.redplanet.gr/redSpy/h-alhtheia-gia-soympinio-kai-ofh.1555607.html

Άλλος ...

Παράθεση
Δανεικοί παίκτες

Γνωρίζω ότι η UEFA επιτρέπει τον ελεύθερο δανεισμό παικτών από ομάδες σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας.
Όμως, στην Ελλάδα, οι δύο μεγάλες ομάδες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, λόγω της συχνής συμμετοχής τους στο Champions League έχουν μεγάλη οικονομική απόσταση από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός, με τους περισσότερους φιλάθλους στην Ελλάδα, όχι τυχαία, φάνηκε να έχει και τη μεγαλύτερη βοήθεια από το κράτος, που:

α. τον απάλλαξε από τα μεγάλα χρέη, που δημιούργησαν Πρόεδροι όπως ο κ. Κοσκωτάς και ο κ. Σαλιαρέλης,
β. του παραχώρησε το γήπεδο Καραϊσκάκη, και
γ. δεν αντέδρασε, με τα θεσμικά του όργανα, σε συνεχόμενους τίτλους του, σε κάποιες χρονιές εις βάρος άλλων καλύτερων ομάδων, με τη βοήθεια της παράγκας Ι και ΙΙ.

Έτσι, με τα εξασφαλισμένα, κάθε χρόνο, έσοδα από τη συμμετοχή του στο Champions League και τα εισιτήρια διαρκείας του γηπέδου του απέκτησε μεγάλη οικονομική άνεση και απόσταση από τις άλλες ομάδες. Και αυτό του έδινε τη δυνατότητα να επιβάλλεται στις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες, οι οποίες με τη σειρά τους, για λόγους επιβίωσης, αποδέχτηκαν τις σχέσεις εξάρτησης. Ανάλογη, αλλά σαφώς μικρότερη, ήταν και η επιρροή του Παναθηναϊκού.
Ο δανεισμός παικτών από τις μεγάλες ομάδες στις οικονομικά ασθενέστερες είναι φαινομενικά ένα είδος βοήθειας από τις πρώτες στις δεύτερες. Ωστόσο, στην πράξη, μαζί με άλλες πατερναλιστικές τακτικές των μεγάλων ομάδων καταργεί την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι.

Μετά από τα παραπάνω, πιστεύω, ότι θα πρέπει:

α. να περιοριστεί ο αριθμός των δανεικών παικτών σε δύο (2) από ομάδες σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας και σε τέσσερεις (4) από ομάδες ανώτερης κατηγορίας σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών,
β. να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όλοι οι δανεικοί παίκτες, σε όλα τα μεταξύ των ομάδων παιχνίδια, και
γ. να υπάρξει δικαιότερη κατανομή των επιχορηγήσεων του κράτους προς τις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες που θα έχει στόχο, μεσομακροπρόθεσμα, στην κατά το δυνατόν σταδιακή μείωση της οικονομικής ψαλίδας μεταξύ των ομάδων.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1057 στις: Πεμ 05 Ιαν 2012 13:55 »
Ανάλογα με την συμφωνία που κάνεις...Νόμιμο είναι...απλά στην ελλάδα υπάρχουν και τα υπόλοιπα που αφορούν τα αγωνιστικά κτλ..

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1058 στις: Πεμ 05 Ιαν 2012 14:00 »
Παράθεση
Στο πλαίσιο αυτό, οι πρωταθλητές είναι αναγκασμένοι να διακόψουν τον δανεισμό των δύο παικτών, καθώς ο ΟΦΗ δεν τήρησε τα όσα είχε συμφωνήσει.

Τώρα, για το ότι, δήθεν, οι Πειραιώτες στράβωσαν με την ισοπαλία στο "Γ. Καραϊσκάκης" και επί τούτου παίρνουν πίσω τους δύο παίκτες, που ακούγεται έντονα στις τάξεις του ΟΦΗ, αυτά είναι μόνο παραμύθια για λαϊκή κατανάλωση.

σ λεει εχεις το παιχτη μπεχο
τουλαχιστον τα συμφωνημενα τηρησε τα...

δεν βλεπεις πως τα τηρουν
ΠΑΣ λιβαδεια και Κερκυρα???

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1059 στις: Πεμ 05 Ιαν 2012 23:24 »
omilitis.gr

Επίθεση στον Μαχλά απο τον Καλουτσάκη!

Με επιστολή καταπέλτης που απέστειλε ο Γεώργιος Καλουτσάκης στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ γνωστοποιεί την παραίτηση του απο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας ενώ κάνει επίθεση στον Μαχλά.

Υπενθυμίζουμε πως στις χθεσινές δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς προειδοποίησε τους νέους παράγοντες της ομάδας τονίζοντας χαρακτηριστικά «αν μέσα στις επόμενες εβδομάδες δεν δω να μπαίνουν χρήματα στην ομάδα, τότε θα μιλήσω και κάποιοι δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν»

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ΠΑΕ ΟΦΗ με ομόφωνη απόφαση της δεν αποδέχεται την παραίτηση του Γιώργου Καλουτσάκη όμως δίνει στην δημοσιότητα την παρακάτω επιστολή.

Αναλυτικά η επιστολή του Γεωργίου Καλουτσάκη προς τον Βασίλη Ξημέρη:

«Αγαπητέ Πρόεδρε

Σε ευχαριστώ πολύ για την τιμητική πρόταση να συμμετέχω στο ΔΣ της ΠΑΕ.  Επί δύο χρόνια περάσαμε πολλά και μείναμε ενωμένοι. Η χθεσινή παρέμβαση του Νίκου Μαχλά στην εκπομπή του Μαν. Χρονάκη στον ραδιοσταθμό Athletic Radio ιδιοκτησίας Ματθαίου Πουλινάκη ήταν για εμένα το τελευταίο δράμα το οποίο σκοπεύω να ζήσω στα κοινά της αγαπημένης μου ομάδας.

Δεν μπορώ να αποδεχτώ τη θέση του μέλους της διοικούσας και παρακαλώ όπως με αντικαταστήσετε με έναν από τους εξαιρετικούς αναπληρωματικούς συναδέλφους.

Ακούγοντας εχθές το Νίκο Μαχλά καθώς και τους δημοσιογράφους του σταθμού στη διάρκεια όλης της ημέρας ένιωσα αηδία και αποτροπιασμό. Υπάρχει μια συντεταγμένη προσπάθεια απαξίωσης των μελών της νέας διοίκησης με λασπολογία, υπονοούμενα, ανώνυμες πληροφορίες και διαστρέβλωση της αλήθειας.

Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι περήφανα χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους δημοσιογράφο, δεν είχαν ούτε την ελάχιστη ευθιξία να καλέσουν τους ανθρώπους τους οποίους κατηγορούν και να τους ζητήσουν έστω να εκθέσουν την άποψη τους.

Οι ίδιοι που τον τελευταίο μήνα έβαλαν ακατάπαυστα κατά του Μαχλά για να τον σπρώξουν στην παραίτηση τώρα παίζουν τον ρόλο του θιασώτη και χειροκρότητη του.

Όλο αυτό τον καιρό γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν βγήκα ποτέ δημόσια να μιλήσω για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ ΟΦΗ γιατί έτσι ορίζει η εταιρική εχεμύθεια.

Δεν βγήκα δημόσια να μιλήσω για συναδέλφους άσχετα από το αν πίστευα ότι γίνονται λάθη.

Όλα τα συζητούσαμε πίσω απο κλειστές πόρτες όπως έπρεπε και από μεριάς μου δεν βγήκαν ποτέ πληροφορίες ούτε στα πιο στενά μου πρόσωπα.

Η ελαφρότητα με την οποία μίλησε ο Νίκος και η οποία προσβάλει όλο το συμβούλιο με φέρνει απέναντι του και όχι δίπλα του.

Όλοι μας πάντα αναγνωρίζαμε την αξία του, τον αγώνα του και τα πόσα πολλά έκανε για την ομάδα.

Αυτή η στήριξη δεν ήταν στα λόγια και στο γλύψιμο του ραδιοφώνου αλλά στις πράξεις, στις συχνές επισκέψεις μας στην Παγκρήτια Τράπεζα όπου ενεχυριάζαμε το μέλλον των παιδιών μας, στις πόρτες του γηπέδου, στα δικαστήρια, στη ζητιανιά για την ΟΦΑΡΑ μας και στα καθημερινά έξοδα τα οποία κάναμε χωρίς ποτέ να πάρουμε ούτε μία τυπική απόδειξη αποό την εταιρεία.

Είμασταν τα ΜΟΝΑ άτομα σε όλη την ομιλίτικη οικογένεια που καθόμασταν δίπλα του και συμμετείχαμε στον αγώνα του.

Είμαστε οι μόνοι οι οποίοι μπορούμε να κρίνουμε τον Νίκο γιατί πολύ απλά είμαστε οι μόνοι που έχουμε τέτοιο δικαίωμα σαν συνεργάτες του.

Όλοι οι άλλοι χειροκροτητές και επικριτές κάνουν απλά εύκολη και ανέξοδη κριτική και αν ποτέ δεν κάναμε έναν ειλικρινή απολογισμό τώρα μετά από τα σκληρά λόγια του και ιδιαίτερα την απειλή του ότι αν "οι καινούριοι σε ένα μήνα δεν βάλουν λεφτά θα τους κάνω να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν" επιβάλεται να τον κάνουμε.

Πως μπορώ να ξεχάσω την ξεφτύλα που περάσαμε με το θέμα Φαγαδάκη όπου ο Νίκος μας έβγαζε υπερβολικούς γκρινιάρηδες και ζηλιάρηδες για τον άνθρωπο που έχει τόσα πολλά λεφτά.

Πως μπορώ να ξεχάσω το θέμα Πουλινάκη όπου ήθελε να παραδώσει εν τυφλό την ομάδα σε κάποιον ο οποίος δεν ήθελε να δείξει ότι έχει έστω και ένα ευρώ να επενδύσει στην ομάδα.

Πως μπορώ να ξεχάσω ότι μας οδήγησε σαν τα πρόβατα να υπογράψουμε την εγγυητική της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού όταν οι άλλες ομάδες ενεχυρίασαν την τελευταία δόση των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων.

Πως μπορώ να ξεχάσω τις δόσεις Σουλεάπ και τα 30.000 Ευρώμαύρα τα οποία εκβιαστικά μας πήρε όταν ο παίκτης παρακαλούσε πριν δυο χρόνια, κατά τα λεγόμενα των υπαλλήλων της ΠΑΕ, στα σκαλιά του λογιστηρίου του ΒΑΚ να του δώσουν 20-30 χιλ. Ευρώ για να λήξει το θέμα.

Πως μπορώ να ξεχάσω το θέμα Ψωμά στο οποίο μας ενημέρωσε ότι ο παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει την προσφυγή γιατί του είχαμε βάλει τα λεφτά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και στο τέλος να πληρώνουμε πολλά παραπάνω.

Πως μπορώ να ξεχάσω την υπόθεση του Σέρβου Τάντιτς ο οποίος έφυγε με άδεια για λίγες ημέρες, δεν γύρισε ποτέ και στο τέλος δεν του κάναμε διακοπή συμβολαίου και τώρα πρέπει να του πληρώσουμε και πριμ ανόδου.

Πως μπορώ να ξεχάσω την υπόθεση Ρόβα ο οποίος δεν είχε συμβόλαιο, τραυματίστηκε και εμείς του κάναμε κλειστό συμβόλαιο με πριμ ανόδου με τα γνωστά αποτελέσματα.

Πως μπορώ να ξεχάσω την υπόθεση Ρούσεφ που χωρίς καμία ενημέρωση στο συμβούλιο τον έβγαλαν εκτός ομάδας και έπρεπε και να τον πληρώνουμε.

Πως μπορώ να ξεχάσω τις κατσάδες για ευχαριστήρια σε μικρούς τοπικούς χορηγούς οι οποίοι χάλαγαν το πρεστίζ της ομάδας.

Πως μπορώ να ξεχάσω τον Σουμπίνιο ο οποίος ενώ έπρεπε να έχει πάρει 10χιλ Ευρώ από την ΠΑΕ ΟΦΗ είχε πάρει 20χιλ Ευρώ χωρίς καμία εξήγηση και ενώ η ομάδα χρώσταγε ένα φορτηγό λεφτά αλλού.

Πως μπορώ να ξεχάσω την άρνηση του Νίκου για φθηνότερες παροχές και την παρατεταμένη χρέωση της ομάδας απο ανεπαρκής υπηρεσίες.

Πως μπορώ να ξεχάσω το ότι ο ίδιος ζήτησε μικρό ρόστερ και στο τέλος κάναμε ομάδα με 30+ παίκτες.

Πως μπορώ να ξεχάσω τις αποφάσεις των συμβουλίων οι οποίες ποτέ δεν εφαρμόστηκαν.

Πως μπορώ να ξεχάσω το ότι ούτε μία φορά δεν κλήθηκα να υπογράψω πρακτικά Διοικητικών Συμβουλίων χωρίς να γνωρίζω το τι αναγράφονται εκεί μέσα με ενδεχόμενο να έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή μου.

Πως μπορώ να ξεχάσω την ανάμειξη της ομάδας με θολές καταστάσεις που έφτασαν στη δικαιοσύνη.

Πως μπορώ να ξεχάσω τον οδηγό λεωφορείου ο οποίος κινδυνεύει να χρεώσει την εταιρεία με το υπέρογκο ποσό των 80.000 Ευρώ επειδή ο Διευθύνοντας Σύμβουλος δεν ήξερε σε ποιους περνάει ένσημα.

Πως μπορώ να ξεχάσω το φιάσκο CAS όπου μας απέκρυπταν για εβδομάδες ολόκληρες ότι η υπόθεση δεν εκδικάστηκε γιατί κρίθηκε το δικαστήριο αναρμόδιο.

Πως μπορώ να ξεχάσω την πίεση που ασκήσαμε το καλοκαίρι για να κινηθούμε στην αστική δικαιοσύνη και στο τέλος να δικαιωθούμε.

Πως μπορώ να ξεχάσω που έτρεχα στο αεροδρόμιο να δώσω λεφτά στον Αντώνη Κουτάντο ο οποίος έκανε έρανο να πληρωθεί το χαρτόσημο του δικαστηρίου.

Πως μπορώ να ξεχάσω που έτρεχα να του δώσω λεφτά σε άλλο έρανο για να πληρώσουμε τους διαιτητές.

Πως μπορώ να ξεχάσω τα πριμ τα οποία δίναμε από μόνοι μας και στο τέλος ο Νίκος έταζε πριμ και κόντρα πριμ χωρίς να έχει τα λεφτά, με αποτέλεσμα οι παίκτες να επαναστατούν για την κοροϊδία.

Πως μπορώ να ξεχάσω το χαμένο αθλητικό υλικό της ομάδας και τα μπερδεμένα τιμολόγια που ποτέ δεν ελέγχονταν.

Πως μπορώ να ξεχάσω τα ανύπαρκτα ωράρια τα οποία ποτέ δεν αλλάξανε.

Πως μπορώ να ξεχάσω τις διπλές χορηγικές συμφωνίες οι οποίες μας έβαζαν σε αδιέξοδο με παροχές τις οποίες αδυνατούσαμε να παρέχουμε.

Πως μπορώ να ξεχάσω το θέμα Βατσινά που ο Νίκος επί 2 χρόνια έλεγε στα συμβούλια "Ο ΒΑΤΣΙΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ, έχω μιλήσει με απάνω".

Πως μπορώ να ξεχάσω τις παρατημένες ακαδημίες όπου ο Νίκος δεν ήθελε να αφήσει κανένα να δουλέψει εκεί.

Πως μπορώ να ξεχάσω πράγματα με τα οποία γεμίζεις βιβλίο;

Η ουσία όμως κ. Πρόεδρε από τα παραπάνω για εμένα είναι μία, ότι εν γνώση του ο Νίκος έφερε την ομάδα μέχρι σήμερα με ένα βαρύ κόστος και χωρίς έσοδα για τους επόμενους κρίσιμους μήνες.

Το ξέραμε από το καλοκαίρι ότι τα λεφτά φτάνουν μέχρι τα Χριστούγεννα και ο ίδιος χωρίς να ενημερώσει κανέναν άλλο τα μοίρασε κατά βούληση.

Ο Πρόεδρος υπάρχει για να παίρνει αποφάσεις αλλά αυτές τις αποφάσεις πρέπει να τις εγκρίνει το ΔΣ αλλιώς δεν έχει και λόγο να υπάρχει σαν όργανο.

Είναι ντροπή λοιπόν και ανανδρία να βγαίνει τώρα και απειλεί ένα νέο ΔΣ το οποίο είναι εδώ για να καλύψει και δικά του λάθη.

Η περυσινή χρονιά έβαλε μέσα την ομάδα 3.5 εκατομμύρια Ευρώ.

Ας μην μιλάμε λοιπόν για άθλους ανόδου διότι την πρώτη χρονιά δεν βγήκαμε αν και ξοδέψαμε ένα φορτηγό λεφτά και τη δεύτερη βγήκαμε τελευταίοι και καταϊδρωμένοι.

Επί 2.5 χρόνια η ομάδα που λέγεται ΟΦΗ δεν έβγαλε ούτε έναν παίκτη.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια και αν κάποιος δεν θέλει να την δει είναι πρόβλημά του.

ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω δεν ήθελε χρήματα για να γίνει, οργάνωση, καταμερισμό εργασιών και εμπιστοσύνη στους συνεργάτες ήθελε για να γίνει.

Ο Νίκος έκανε πολλά καλά και πολλά κακά.

Εμείς κρατήσαμε και κρατάμε τα καλά, αυτά θέλουμε να γράψει η ιστορία.

Άλλωστε για να μην κάνεις λάθη πρέπει να κάθεσαι σπίτι σου ή πίσω από ένα μικρόφωνο.

Όποιος δουλεύει κάνει λάθη. Εμείς ποτέ δεν βγήκαμε να διαλαλήσουμε τα παραπάνω αν και συνεχώς δεχόμασταν προσβολές από τον τοπικό τύπο τις οποίες δεν απαντούσαμε για το καλό της ομάδας.

Δεν βάλαμε το προσωπικό μας "εγώ" και την "εικόνα" μας πάνω από τον ΟΦΗ. Αθόρυβα στηρίξαμε την ομάδα όταν ΚΑΝΕΙΣ δεν ήθελε ούτε να πλησιάσει. Γνωρίζοντας την πρόταση σας στον Νίκο να συμμετέχει στην διοίκηση πρωτοδικείου ή ακόμα να προτείνει ο ίδιος τα μέλη που θέλει, αδυνατώ να κατανοήσω το χθεσινό κοκτέιλ παράκρουσης και απειλών.

Δυστυχώς μου δείχνουν ένα διαφορετικό χαρακτήρα από τον οποίο γνώριζα. Αποχωρώ αποντροπιασμένος και αηδιασμένος από τις θεωρίες συνωμοσίας και τα φαντάσματα τα οποία δημιουργούν φαντασιόπληκτοι παραμυθατζήδες.

Τελειώνοντας και έχοντας ακόμα πολλά να πω θα μείνω στο εξής, ο λαϊκισμός είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει και αν κάποιος κοροϊδεύει τον κόσμο ( τους παίκτες και τους συνεργάτες του) τόσο καιρό δεν είμαστε σίγουρα εμείς.

Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο το οποίο καλείστε για άλλη μια φορά να ολοκληρώσετε».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1060 στις: Παρ 06 Ιαν 2012 18:55 »
Μπήκε το 2012 και ακόμη υπάρχει αυτό το τόπικ και μάλιστα ανανεώνεται με νέα θέματα συνεχώς!!! Δεν νομίζεται οτι φτάνει πια;;; Δεν θέλουμε άλλο ΟΦΗ ρε παιδί μου!!! Ασχολούμαστε εμείς με την ομάδα τους περισσότερο απ' ότι ασχολούνται αυτοί...

ΕΛΕΟΣ....

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1061 στις: Πεμ 02 Φεβ 2012 18:58 »
Παράθεση
---Πως θα τα βρει τα 400.000 ευρώ ο ΟΦΗ, ώστε να πληρώσει όσα χρωστά για προσφυγές ποδοσφαιριστών, αλλά και προπονητών με τους οποίους είχε συνεργασθεί η κρητική ομάδα, στα προηγούμενα χρόνια; Και ακόμα και αν τα βρει, δεν μπορεί να καταφέρει να καλύψει και τις επιπλέον 600.000 ευρώ, που…έρχονται, με την επόμενη «φουρνιά» προσφυγών….Προς το παρόν, ο ΟΦΗ κερδίζει χρόνο, ωστόσο, η ΦΙΦΑ πιέζει.
balleto.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1062 στις: Τετ 22 Φεβ 2012 17:59 »
gazzetta.gr
Παράθεση
Λύση σε ακόμα ένα πρόβλημα καλείται να βρει ο ΟΦΗ, μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να δικαιώσει τον Πλάτωνα Καρακατσάνη στην προσφυγή που είχε κάνει, επιδικάζοντάς του το ποσό των 110.058. ευρώ.

Σαν τη... λερναία έδρα ανοίγουν οι πληγές που πρέπει να κλείσει η κρητική ΠΑΕ, η οποία καλείται άμεσα να δώσει λύση στα οικονομικά της προβλήματα, για μην έρθουν... «καμπάνες» στη συνέχεια. Τελευταία αρνητική εξέλιξη για την ομάδα του Ηρακλείου, είναι η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, στην προσφυγή που είχε καταθέσει ο Πλάτωνας Καρακατσάνης για τη διεκδίκηση των οφειλομένων του.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΟΦΗ καλείται να πληρώσει το ποσό των 110.058 ευρώ σε πέντε ισόποσες δόσεις. Η πρώτη μάλιστα δόση έχει οριστεί για τις 2 Μαρτίου, θα πρέπει δηλαδή μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες να βρει και να καταβάλει στον πρώην παίκτη της 22.000 ευρώ, κάτι που μόνο εύκολο δεν θεωρείται με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα ταμεία του συλλόγου.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1063 στις: Σαβ 25 Φεβ 2012 21:16 »
Παράθεση
''Δύο χρόνια από την άνοδο του Πανσερρα'ι'κού στην Super League και ύστερα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών οι φίλοι του ΟΦΗ εξακολουθούν να ασχολούνται μαζί μας γι αυτό και εμείς αποφασίσαμε να τους αφιερώσουμε μια μαντινάδα:

Δυο χρόνια κι αν περάσανε ακόμη σε πονάει
Μέσα στην Κρήτη κέρδισα κι αυτό σε τυραννάει

Δυο χρόνια δε κατάφερες τα χρέη να μαζέψεις
Κι ο Σοφοκλής κανόνισε στη Super League να παίξεις

Τον Πανσερραϊκό στο στόμα του κανένας να μη πιάνει
Εμείς ποτέ δεν ήμασταν τσάτσοι του Βαρδινογιάννη''.

Ανακοίνωση του συνδέσμου Red Lions του Πανσερραϊκού. πηγή http://panserraikos.blogspot.com
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος Lago Gizona

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1064 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 11:01 »
ο γυναικοτος , ο φιλεναδας πιαστηκε κουμπομενος
υπαρχει θεος και βλεπει
σιχαμα α σιχαμα
 απο το κοντρα

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/ofi/thetikos-se-elegxo-ntopingk-o-vezyridhs.1700843.html

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1065 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 11:04 »
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10533&subid=2&pubid=128989840

Το παραδέχτηκε.Μπράβο λεβεντιά μου.Ούτε 2η εξέταση δεν προτίθεται να ζητήσει.Να μαζέψει τώρα όλο το τσούρμο που κλαιγόταν πέρσι το χειμώνα για πάρτη του (και παράλληλα ζητούσαν τον αφανισμό του ΠΑΣ) για να τον υπερσπιστούν.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 21 Μάρ 2012 11:08 από yazid »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1066 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 11:11 »
Ρε μην ασχολειστε αλλο με τους Τσάτσους.
Επιβιωνουν μια ζωή

Το ειπε κι ο προπονητής τους..

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1067 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 13:30 »
Θεία δίκη για τον ..... πολυ-τραυματία!!! Όλα εδώ πληρώνονται!!
Το μόνο που μένει είναι να πει ότι πήρε τη ντόπα για να .... αναρρώσει από τα χτυπήματα που έφαγε πριν 1 χρόνο στα Γιάννινα!!

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1068 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 14:04 »
Θεία δίκη για τον ..... πολυ-τραυματία!!! Όλα εδώ πληρώνονται!!
Το μόνο που μένει είναι να πει ότι πήρε τη ντόπα για να .... αναρρώσει από τα χτυπήματα που έφαγε πριν 1 χρόνο στα Γιάννινα!!

:pashat: :pashat: :pashat:

Μπορεί και να υποστηρίξει ότι του τα έδωσε Γιαννιώτης, οπαδός του ΠΑΣ !!!

ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.........!!!!!!!!
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1069 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 14:50 »
Το αυτοκόλλητο που έβαλε ο θκος μας περιείχε εμποτισμένη ουσία για να βγει θετικός. Η επίδραση διαρκεί για όλη του τη ζωή.   :P

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1070 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 14:50 »
Πάντως εδώ κ μέρες ο Βεζυρίδης ήταν αμφίβολος αν θα παίξει με τον γαύρο για το κύπελλο.Την μία μέρα έλεγαν ότι θα παίξει κ την άλλη ότι έκανε υποτροπή κ δεν θα παίξει αλλά μπορεί κ να προλάβει.Δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλη αμφιβολία για το αν θα παίξει ή όχι κ δεν ξέρω αν υπήρχε καν τραυματισμός.Όλα έχουν όμως μια εξήγηση κ οδηγούν κάπου:
Λίγες ημέρες πρίν ο ΕΣΚΑΝ είχε ανακοινώσει ότι έχει σκοπό να ελέγξει τους ποδοσφαιριστές στα δυο ματς των ημιτελικών (7η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας.Μέχρι τώρα γινότανε έλεγχος μόνο στον τελικό κυπέλλου!!

Τυχαίο λοιπόν που κρυβόταν ο Βεζυρίδης?Δεν νομίζω απλά είχε ενημερωθεί ότι ο ΕΣΚΑΝ θα κάνει έλεγχο αντιντόπινγ κοντρόλ,κ επειδή είχε πάρει τα χαπάκια του κ πιθανό θα το βρίσκαν είχαν ενδιασμούς όλοι στον Οφη αν θα έπρεπε να παίξει κ το ρίχναν κ καλά στον δήδεν τραυματισμό!!!!

''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #1071 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 15:02 »
Καλά ο Πόλυς είναι γνωστό, ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στα Γιάννενα γι' αυτό κατ' ανάγκη κατάπνε ο καημένος διεγερτικά, τον καταννοούμε.

ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα, αλλά σχετικό, μια και πολύς λόγος γίνεται.
Θα τιμωρηθεί ο πολυτραυματίας, ok.

Δεν θα ήταν το σωστό, να γίνει αντιντόπιγκ σε ολόκληρη την ομάδα στην οποία ανήκει;
Για να φύγουν και οι όποιες σκιές ρε παιδί.

Αλλά δε νομίζω ότι θα γίνει, αν και θεωρώ το πιο λογικό τη κίνηση αυτή.

Πιάσκες χαπακωμένος; Τιμωρία εσύ, αλλά κι άμεσος έλεγχος στην ομάδα σου, για να αποδειχθεί αυτή αθώα, ή όχι.
Αθώα; αποδίδεται άσπιλη κι αμόλυντη στη κενωνία (καλά μη τα παραλέω, όχι η συγκεκριμένη)
Βρίσκονται άλλοι 2-3-4 ξέρω γω να τραβάν ζόρια και νάναι παστωμένοι; Υποβιβασμός χωρίς δεύτερη συζήτηση.

Α ρε Τσίγκωφ, που άλλαξες το νόμο...

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1072 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 15:07 »
sport-fm.gr
Παράθεση
Δεν αποδέχεται ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης το αποτέλεσμα του πρώτου δείγματος, στο οποίο βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών μετά το τέλος του αγώνα του ΟΦΗ στην έδρα της ΑΕΚ.

«Δεν αποδέχομαι σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα αυτό και θα παλέψω μέχρι τέλους για να δικαιωθώ», τονίζει ο 38χρονος τερματοφύλακας.

Η δήλωση του παίκτη της κρητικής ομάδας δημοσιοποιήθηκε μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ, αλλά από τον ίδιο μέσω δημοσιογράφου.

Αναλυτικά η δήλωση του Πολυχρόνη Βεζυρίδη

«Το μεσημέρι της Τρίτης (20/03) ενημερώθηκα για την εξεύρεση θετικού δείγματος σε έλεγχο ντόπινγκ, στον οποίο υποβλήθηκα.

Δεν αποδέχομαι σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα αυτό και θα παλέψω μέχρι τέλους για να δικαιωθώ. Σε αντίθεση με δημοσιεύματα που βιάστηκαν να με καταδικάσουν, ξεκαθαρίζω ότι θα ζητήσω την εξέταση και του δεύτερου δείγματος και αναμένω το σχετικό αποτέλεσμα.

Πολυχρόνης Βεζυρίδης».

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1073 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 15:09 »
Η καταρα του Ταυρου Πολυ ειναι βαρια.........βλαξ εεεεεεεεε βλαξ!!!!!!!!!
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1074 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 16:04 »
Δεν μπορώ να βρω ένα λόγο που ένας τερματοφύλακας χρειάζεται να πάρει ντόπα και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ayuto για τους λόγους που το έκανε...