Η απαγόρευση καπως δε μου κάθεται καλά ειδικά αν ο άλλος εκφράζει επιθυμία να έρθει. Αλλά και αυτό το "θα ερχόμασταν εμείς αλλά δε μας άφησαν" πάλι δεν κάθεται καλά.
«Την υγεία μας να έχουμε και να κερδίζουμε. Όπως και να το κάνουμε, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τη νίκη» ... αυτά τα είπε ο Ρεξόνας.
Γκαγκάου!
Lemorsero και φίλοι – φίλοι του ΠΑΣ
Σχετικά με τη φιλοξενία των φιλάθλων του Οφη «γενικά και ανώνυμα» … καλώς να ορίσουν.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη … (το έχω εξαντλήσει το θέμα με το 1/5 μηνυμάτων) … πέρα όμως από κάθε «αιτιολόγηση» μιας ενδεχόμενης «απαγόρευσης», δεν πρέπει να αποκλείονται οι φίλαθλοι - φίλοι - οπαδοί των ομάδων και θα ήταν θεσμική ειρωνεία αυτή η … Κάρτα φιλάθλου.
Δικαίωμα να θέλουν να έρθουν και οι snakes 4 … να έρθουν … εφ’ όσον νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν τόσο δρόμο … όμως θα ήταν πρέπον να καλλιτεχνήσουν και να τεντώσουν 1 πανί που θα γράφει λιτά και απέριττα “ΣΥΝΓΩΜΗ” σε μπλε φόντο με άσπρα γράμματα και στη γωνία κάτω δεξιά την υπογραφή τους “snakes 4”, στα ψιλά. Με το πέρας του αγώνα, να το αποθέσουν στη «νεκρή ζώνη» ... να έρθουν.
Σε κάθε περίπτωση όμως … απαιτεί από μεριάς «μας» μεγάλο εμβαδόν όρχεων για να τους γράψουμε, έτσι ώστε να πάρουμε το ματσάκι μας «αθόρυβα» στην έδρα μας … αυτό μας ενδιαφέρει … το τρίποντο, η ομάδα και τα μάτια μας.
Είναι όμως και μια ευκαιρία πρώτης να δοκιμαστούν «πολυπαραγοντικές» αντοχές και ανοχές με ή άνευ ιστορικής αρνητικότητας ή αρνητικής ιστορικότητας και τα … ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ … ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΗ ΒΙΑ … να απελευθερωθούν από την πικέτα της επίφασης και να γίνουν πράξη.
Πάντος δεν ξέρω, μπορεί να πάω χαχασπόρτ.