Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ  (Αναγνώστηκε 39075 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ
« Απάντηση #200 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 09:58 »
Ναυάγιο, συντριβή, διασυρμός, πνίγηκε στη λίμνη, σε περιπέτειες υποβιβασμού, μερικοί μόνο από τους τίτλους στα λαρισαϊκά μουμουέδια.
Ευτυχώς όμως για αυτούς υπάρχει και η απόλυτα ενθαρρυντική ανακοίνωση του γνώστη Κούγια "έχουμε την ψυχραιμία να το αντιμετωπίσουμε" .....
Ακολουθεί καταγραφή συμβάντος από τις σκανδαλοθηρικές:

Λαρισαία νύφη στο νοσοκομείο …Διαβάστε τι της έκανε ο Γιαννιώτης γαμπρός!

Στα επείγοντα του νοσοκομείου βρέθηκε χτες λαρισαία νύφη αφού είχε… απανωτούς oργασμούς επί δύο ολόκληρες ώρες!
Οι γιατροί έκπληκτοι αντίκρισαν τη γυναίκα που δεν μπορούσε ούτε καν να μιλήσει, αφού κάθε ένα λεπτό τραντάζονταν ολόκληρη.
«Τα πρώτα δέκα λεπτά είχα ενθουσιαστεί με αυτό που μου συνέβαινε, αλλά τώρα έχω εξουθενωθεί», είπε η γυναίκα στην γιατρό που την ανέλαβε, ενώ την ίδια ώρα ο Γιαννιώτης σύζυγός της την απαθανάτιζε με την κάμερά του, έτσι βρε παιδί μου για να τους μείνει αξέχαστη αυτή η εμπειρία!
Οι γιατροί της χορήγησαν βάλιουμ για να χαλαρώσει το σώμα της, αλλά και πάλι δεν είδαν αποτέλεσμα. Μάλιστα μία από αυτούς είπε στη γυναίκα ότι προσπάθησε να βρει στο ίντερνετ ανάλογη περίπτωση, όμως ο υπολογιστής της κόλλησε… ιό και χάλασε.
Όσο για τον σύζυγο; Την ώρα που η καλή του υπέφερε και δεν άντεχε άλλο… εκείνος το διασκέδαζε αφάνταστα!
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 11:18 »
Μόλις γύρισα από γήπεδο μετά από πολλά πολλά τσίπρα.

Συγγνώμη παιδιά αλλά δεν θα πω πολλά σήμερα, δουλεύω κιόλας αύριο, κοιμούνται και τα παιδιά μέσα. Θα πω μόνο τούτο:

ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΤΥΡΟΚΟΜΟΥΣ 

Τα υπόλοιπα αύριο που θα αγοράσω και μπλούζα του Γιάκου από την Μπουτίκ!
ολα τ αλλα σωστα ...γιατι ομως και διαρρηκτες?
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #202 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 11:37 »
Γιατί έχουν κλειδαράδες/ διαρρήκτες οπαδούς που ανοίγουν νυχτιάτικα συνδέσμους.
Γιατί ποτέ δεν ήρθαν στα ίσια να αναμετρηθούμε παρά μόνο βαράνε ντουβάρια νυχτιάτικα...

Και κάτι άλλο: Αποδείξαμε χθες όπως θα αποδείξουμε και στη Λάρισα ότι ο Π.Α.Σ. είναι η μεγαλύτερη ομάδα της ελληνικής περιφέρειας την τελευταία εφταετία. Δεν φθάνει αυτό. η εφταετία πρέπει να γίνει εκατονταετία.

Αποδείξαμε ότι όταν είμαστε όπως πρέπει η Λάρισα μόνο με φάπες φεύγει από τα Γιάννενα. Μας έχουν νικήσει μόνο δύο φορές εδώ. Και τις δύο όταν πέφταμε και ήμασταν για τα μπάζα. Ακόμη και με τη φοβερή ομάδα που είχαν το 82-83 χάσανε εύκολα εδώ.

Επίσης αποδεικνύεται και κάτι άλλο. Όλες οι ομάδες της επαρχίας έχουν κόμπλεξ με εμάς: Λάρισα, Παναιτωλικός και δεν συμμαζεύεται. Όσο και αν οι Λαρισαίοι δεν το παραδέχονται και το παίζουν υπεράνω, στα κρυφά πάντοτε κοιτούν τι γίνεται στον Π.Α.Σ..

Ίσως γιατί γνωρίζουν καλά ότι ο Π.Α.Σ. ήταν η έτερη ομάδα της ελληνικής περιφέρειας που άξιζε πρωτάθλημα. Ίσως γιατί ποτέ δεν πήγαν 15.000 σε άλλη πόλη εκδρομή. Ίσως γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι κόσμο σαν το δικό μας δεν έχουν παρά το γεγονός ότι η πόλη τους είναι 40% μεγαλύτερη από τη δική μας και ο νομός τους διπλάσιος.

Ίσως γιατί γνωρίζουν ότι η ομάδα τους ποτέ δεν είχε πανελλήνια εμβέλεια ούτε καν πανθεσσαλική, ακόμη και όταν πήρε την κούπα, σε αντίθεση με τον Άγιαξ της Ηπείρου που για ένα μικρό αλλά υπαρκτό διάστημα έγινε ομάδα όλης της Ελλάδος και όχι μόνο της Ηπείρου ή των Ιωαννίνων!

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Οκτ 2016 11:59 από ΛΟΚΟ »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 11:57 »
To ματς δε σηκώνει κριτική λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.
Χρειάζεται να θριαμβολογεί η Μπαρτσελόνα όταν έχει κερδίσει μέσα στο Νόου Κάμπ 4-0 την Ειμπάρ ;

Μέσα τα κεφάλια λοιπόν, γιατί ακολουθεί πολύ δύσκολος αγώνας τ Δευτέρα στς 31, όπου η ομάδα θα μας δείξει τι πραγματικά στόχους έχει για φέτος.
Όλοι λοιπόν σε κατάσταση alert.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #204 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 12:20 »
Γκολάρα Γιάκου! Το άξιζε ο Άκης που (δικαίως) έχει ακούσει πολλά , που δικαίως γνώρισε την αποθέωση ! Τι γκολάρα έβαλες παιχταρά μου ! Πρώτη φορα βλέπω να αδειάζουν 6 παίχτες με μια κίνηση

"Πρώτη" γιατί γέρασες και λησμονάς.

Ο Τσίτσε στο Καραίσκάκη, λίγο κάτω από το κέντρο, χωρίς καν να κουνηθεί, ακουμπάει τη μπάλα, στέλνει όλη την ψαριά των γαύρων από τη μία και πασάρει από την άλλη - γκολ δεν μπήκε όμως  ;)

Ο Φαλκάο, προσποιείται λίγο έξω από την περιοχή, φεύγουν, όπως και και με τον Ευριπίδη, 4-5 από τη μία, την κάνει από την άλλη ο Φ και το καρφώνει στο Γου.

Γιάκοοοο κοίτα με ποιούς μας ανάγκασες να κάνουμε συγκρίσεις.
Keep it on παληκάρι.

ας μου εξηγήσει κάποιος για ποιό λόγο ο ΠΑΣ δεν είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος

Θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις τα ακαταλαβίστικα και τις ερωτήσεις παγίδες.
Δεν κατάλαβα...
Ο ΠΑΣ πάντα είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, από όσο με θυμάμαι ...ΠΑΝΤΑ.

Υ.Γ.1
Να εισηγηθεί κάποιος πρόσμο. Ρε δεν σκέφτεστε τους μετανάστες ντιπου;
Πως θα παρουσιαστεί ο κάθε εν Λαρίση Παγουράς σήμερα, με τι μούτρα;
Μαναχά 4 ρε, μαναχά(στη) Λάρσα;

Υ.Γ.2

Ενα ξερω και φανταζομαι το ποστ που θα γραφτεί απο τν ΛΟΚΟ...... " Ααααιιιιχχχ τωρα εχυσα"

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 12:23 »
ΑΕΛ εγκώμιον τέλος... 

Η Ομάς χρειάζεται ενθάρρυνση, όχι σε λούζω Παρασκευή σε χτενίζω Τρίτη...

:mono:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 12:37 »
Κρατα μια φορα το Χ στο τηγανι μωρη loser ομαδα της Μακεδονιας.

Τωρα θα μιλαγαμε για πρωταθλημα στα ισα.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Jim-pas

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 13:09 »
ψηφίζουμε όλοι Γιακο στα βραβεία novasports για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής!
 :pas:

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 13:37 »
Ένα μελανό σημείο να σημειωθεί μόνο.
Μαλακία δεν είναι το Αγρίνιο σε 2 παιχνίδια να 'χει περισσότερα εισιτήρια απ' ότι εμείς σε 3 ;
http://www.superleaguegreece.net/el/schedule
Και μάλιστα μετά από μια τέτοια υπερπροσπάθεια μέσα στο 2016 ;

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 13:59 »
O Παναιτωλικος εχει και 5 και 7 ευρω εισιτηρια ομως. 5 στο καινουριο πεταλο τους και 7 στην μικρη ευθεια τους.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 14:18 »
O Παναιτωλικος εχει και 5 και 7 ευρω εισιτηρια ομως. 5 στο καινουριο πεταλο τους και 7 στην μικρη ευθεια τους.

και που βρίσκουν ψιλά για ρέστα???
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 14:53 »
Ένα μελανό σημείο να σημειωθεί μόνο.
Μαλακία δεν είναι το Αγρίνιο σε 2 παιχνίδια να 'χει περισσότερα εισιτήρια απ' ότι εμείς σε 3 ;
http://www.superleaguegreece.net/el/schedule
Και μάλιστα μετά από μια τέτοια υπερπροσπάθεια μέσα στο 2016 ;

Η στηριξη του κοσμου πρεπει να γινει μεγαλυτερη, δεν το συζηταμε αυτο...

Ομως για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...
το αγρινιο εχει ματς με τον βαζελο  μεσα στα εισιτηρια..
με κερκυρα μαζεψε οσους εμεις με λαρισα...
οποτε δεν ειναι μεγαλη η διαφορα..ισα ισα φετος πιστευω θα ειμαστε στα ιδια..καλα ειδικα αν μπουν και σε μας  5αρια και 7αρια θα ειμαστε σιγουρα απο πανω..

επισης ολοι ξερουμε οτι το συντριπτικο ποσοστο των αγρινιωτων ειναι γαυρoβαζελοι..μονο γελιο προκαλουν...ειχε ανεβασει ενα παλικαρι παλια ενα γκαλοπ μαλιστα, που εδειχνε οτι το 80τοις εκατο των εγγεγραμενων χρηστων οπαδικου τους φορουμ υποστηριζαν καποια αθηναικη ομαδα ως πρωτη..γκαλοπ που εννοειται εξαφανισαν αλλα υπαρχουν τα σχετικα printscreen.. ο sellos μπορει να εχει κρατησει τιποτα στο αρχειο του...:P (εποχες betafans για οσους εμπαιναν)

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 14:58 »

athleticlarissa.gr

το οποίο υπογράφεται ως εξής «Ινδιάνοι, Πρεζάκια, Αναρχικοί, οπαδοί του ΠΑΣ»
sportlarissa.gr

Κατάντια πάντως κι αυτή για τα τυροκροκετάκια ν απασχολεί τον κόσμο περισσότερο το ματς με τα καπνά από ότι μ αυτά!
Μα καλά, μπορεί έτσι ξαφνικά το κάθε χωριατάκι να υπολογίζεται πιο πολύ απ τον αρχοντοχωριάτη??? Που φτάσανε..
Σηκώθηκαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι και το επιτρέπουν!!! Μεγάλη παρακμή. Κρίμα. Δεν έχει τέλος η κατρακύλα..

Παράθεση
Ελα ντε.. Απ αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πως είναι τριάρι το θέμα.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Penultimo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 15:21 »
Ποια αγωνιστική απραξία; Δηλαδή αν η ομάδα δέσει περισσότερο; θα υπάρξει και σταθερότητα στο κάθε παιχνίδι και όχι 3 γκολ στο ένα ματς και με κέρκυρα ένας αγώνας σούπα..
Μπουκουβάλας ο λόγος που ήθελα να γράψω σε προηγούμενο θέμα.. μην βιαζόμαστε να τον βγάλουμε άμπαλο λαθάκια κλπ. Είναι ότι πρέπει για την ομάδα και μπορεί και να ανεβαίνει και να κόβει και και και. Εδω θα είμαστε και θα τα λέμε.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 15:35 »

Τσ τσ τσ...χωριατάκια  παγουράδες...άκου που βρίσκουμε ψιλά για ρέστα....πληρώνουμε με κάρτα εμείς εδώ κάτου ρειιι
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 17:07 »
Ενα θαυμασιο κυριακατικο βραδυ , και μια εμφανιση που αγγιξε το τελειο . Ολοι σχεδον οι παικτες εκαναν το καλυτερο που μπορουσαν , και ενα πιο ''δικαιο'' αποτελεσμα θα ηταν το 7-0 .

Δεν γινονται καθε μερα αυτα βεβαια , αλλα...

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 17:42 »
Αυτά είναι ωραία παιχνίδια και είναι ωραία γιατί ρίχνεις τέσσερα
σε έναν ιστορικά δυνατό αντίπαλο, όπως σημειώθηκε και πριν το παιχνίδι.
Άμα τα έριχνες στην Κασσιόπη π.χ. (με όλο το σεβασμό) δεν θα το κουβεντιάζαμαν και πολύ.

Τα αγωνιστικά της ομάδος τα έχει σχολιάσει ο PASas επανειλημμένα, για όσους τον παρακολουθούν.

Εγώ θα πω πως ήταν 3 σημαντικοί βαθμοί για την συνέχεια και μάλιστα μετά από 3 βδομάδες απραξίας.
Πρέπει τις ομάδες που είναι κάτω από μας να τις κερδάμε στα Γιάννενα.

Δεν θα είναι πάντα εύκολο..

Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο
οι νεότεροι ζούμε την καλύτερη εποχή του ΠΑΣ, μάλλον θα αρχίσουν να την ζουν και οι παλαιότεροι..

Υ.Γ.
Κρίμα για το Ναδάλες που έχασε τόσα τετ-τετ
είναι ένας παιχτης που σκοράρει, θα του είχε ανεβάσει την ψυχολογία
σε ενα ματς πάρτι..

Υ.Γ.1
Ο Κόντε ειναι σκορερ, μακάρι να ειναι γερός και να μείνει 2-3-4-5 χρόνια

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 17:48 »
Στις κερκιδες:

1)Υπηρχε πολυ φωνη χτες αλλα ασυνενοησια στα τερματα....Σε μια φαση ακουγονταν 3 συνθηματα διαφορετικα,πραγματικα δεν υπαρχει :P

2)Ενθουσιασμενος που αρχιζαν και τραγουδιουνται επιτελους πιο μαζικα τα νεα συνθηματακια.....Μου θυμισε κατι απο το magik bus που τα πρωτοτραγουδουσαμε για το Αλκμααρ!!!!!Καιρος ηταν γιατι μουχλιασαμε με τα παλια

3)Ωραιο το πανι για το Μαλουμπου ,να μπει στην θεση του το πανι της vitsa group

4)Tα τυροοπαδα νομιζανε οτι παιζανε στον Απολλων Κρυας Βρυσης αλλα δεν τους χαλασε

Τωρα Ολοι γηπεδο σε καθε αγωνα............Δημιουργουμε ιστορια και δεν πρεπει να λειψει κανεις
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 21:02 »
Κι ένα αγωνιστικό σχόλιο-συμπέρασμα από το χθεσινό παιχνίδι, σήμερα που είμαστε με χαμηλότερους παλμούς:

Νομίζω ότι μετά την χθεσινή εμφάνιση, θα πρέπει να αναθεωρήσει κι ο τελευταίος που θεωρεί αμυντικογενές ή αναχρονιστικό το 3-5-2 που παίζουμε. Αποδείχθηκε στην πράξη πόσο ευπροσάρμοστο και ελαστικό σύστημα είναι: Με τους ίδιους 11 παίχτες μπορείς να παίξεις από φουλ επίθεση μέχρι φουλ άμυνα. Ακόμα και να αλλάξεις τακτική μέσα στη διάρκεια του παιχνιδιού. Και αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα.

Δεν είναι καθόλου εύκολο σύστημα. Αντίθετα, είναι πολύπλοκο και χρειάζεται πολλή δουλειά για να το παίξει μια ομάδα. Ειδικά με την πιο μοντέρνα εκδοχή που εφαρμόζουμε εμείς: 3 κεντρικοί αμυντικοί σε ζώνη με σημαντικό ρόλο και στο κατέβασμα της μπάλας, ένας αμυντικός μέσος σε διπλό ρόλο κόφτη στην φάση άμυνας και "σκαλοπατιού" στην επιθετική ανάπτυξη, 2 full-back που τους βλέπεις από την ευθεία σε αμυντική 5άδα μέχρι εξτρέμ που πατάνε περιοχή ταυτόχρονα (βλέπε χθες Ναδάλες από σέντρα Μπουκουβάλα ή αντίστοιχα το γκολ του Ναδάλες από σέντρα του Καρανίκα στην Odd), 2 εσωτερικά χαφ τύπου box-to-box που γίνονται πλάγιοι επιθετικοί στην επίθεση και ντουμπλάρουν τους πλάγιούς μας μαρκάροντας τα αντίπαλα back στην άμυνα, και 2 επιθετικοί που αλληλοσυμπληρώνονται ως φουνταριστός ο ένας και περιφερειακός ο άλλος.
Σε συνδυασμό με την τρομερή ικανότητα που έχουμε στο transition παιχνίδι (όχι μόνο το επιθετικό, αλλά ΚΑΙ το αμυντικό), δημιουργεί τεράστιο πονοκέφαλο σε κάθε αντίπαλο. Κανείς δεν γνωρίζει πόσο επιθετικά ή αμυντικά θα παίξουμε. Κανείς δεν γνωρίζει αν και πότε θα το προσαρμόσουμε μέσα στο παιχνίδι. Και κανείς δεν ξέρει αν πρέπει να μας αντιμετωπίσει αμυντικά ή επιθετικά.
Θα μας παίξει αμυντικά; Ξέρει ότι με την ασφάλεια των 3 στόπερ συν τον αμυντικό μας μέσο, είναι σχεδόν απίθανο να σκοράρει αν δε ρισκάρει παραπάνω και απλώς εύχεται να μην το φάει και να πάρει το 0-0 (Κέρκυρα, Πλατανιάς). Η πρόσθετη ατομική ποιότητα που έχουμε φέτος, έβαλε και τον παράγοντα "ατομική ενέργεια" στην εξίσωση, κάνοντας τη λύση ακόμα πιο δύσκολη για τον αντίπαλο.
Θα μας παίξει επιθετικά; Ξέρει ότι μπορούμε να κάνουμε την άμυνά μας 5άδα, να γίνουν τα χαφ μας 3άδα αμυντικών μέσων, να κλείσουμε τους χώρους και σε μια κόντρα να βγάλουμε 5-6 παίχτες που θα σκοράρουν από το πουθενά (Ατρόμητος, λίγο Λάρισα και βλέπουμε...).
Νομίζω ότι ο Πετράκης έχει βάλει το ιδανικό πυρομαχικό (transition παιχνίδι) στο τέλειο όπλο (3-5-2). Και σίγουρα, μετά και το χθεσινό, δεν μπορούμε να ξαναπούμε ότι παίζουμε ένα αμυντικό σύστημα. Παίζουμε ό,τι θέλουμε να παίξουμε κάθε φορά!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 21:32 »
PASas έχω δυο ζητούμενα στο κεφάλι μου (ίσως να συνδέονται)..

- Ήδη, και ίσως περισσότερο στην συνέχεια..
ομάδες, πέραν των γνωστών 4 (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ)
θα βολεύονται πολύ με μια ισοπαλία στο 0-0 στους Ζωσιμάδες..

- Αυτές η ομάδες με προπονητές που έχουν κάποια εμπειρία στην κατηγορία (βλέπε Παράσχος)
θα παίζουν πολύ κλειστά να κρατήσουν το μηδέν. Έχω την εντύπωση πως όταν δεν βάζουμε σχετικά γρήγορα γκολ (όταν βάζουμε γράφει το κοντερ) δυσκολεύει πολύ το παιχνίδι, ακόμη περισσότερο όταν τρώμε πρωτοι γκολ.
Αν ισχύει πως λύνεται?
Ανέφερες το κομμάτι των προσωπικών ενεργειών και υπάρχουν τέτοιοι παίχτες - είναι μια λύση-
νομίζω όμως πως η ομάδα (και σωστά) στηρίζεται στο σύστημά της.

Ασφαλώς και δεν θα τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, έτσι είναι το ποδόσφαιρο
απλά (ποδοσφαιρική) κουβέντα να γίνεται..

Υ.Γ.
Ανέφερα το Ζωσιμάδες γιατί εκτός έδρας, θα μας βολευει και εμάς η ισοπαλία
ή ένα παιχνίδι στο μηδεν κι αμα το βάλουμε, το βάλαμε - κάπου θα μπει, κάπου δεν θα μπεί.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 22:09 »
και πριν απαντήσει ο ΠΑΣας

να παρατηρήσω ότι χθες είδα και ένα μαρκάρισμα τόοοσο ψηλά με 7 παίκτες να μαρκάρουν κάτω από τη σέντρα...
έγινε 4-5 φορές για λίγο και βραχυκύκλωσε τη λαρσα σε σημείο ασφυξίας...μου θύμισε και λίγο μπάρτσα...καινούργιο στοιχείο αυτό...
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 22:34 »
Να διευκρινίσω ότι δεν είμαι προπονητής, δεν έχω καθόλου προπονητικές σπουδές και η μεγαλύτερή μου επιτυχία ως "ποδοσφαιριστής" είναι η κατάκτηση του σχολικού πρωταθλήματος. Επομένως δεν νομίζω ότι έχω αρκετές γνώσεις για να δίνω απαντήσεις σε θεωρητικά ερωτήματα ή λύσεις σε προβλήματα :)
Αυτό που μου αρέσει να κάνω, για να καλύπτω την ποδοσφαιρική μου άγνοια, είναι να παρακολουθώ την δουλειά των προπονητών για να μπορώ να καταλαβαίνω και να ερμηνεύω αυτά που βλέπω στο γήπεδο. Κάτι τέτοιο έκανα και παραπάνω. Συμπεράσματα μόνο κι όχι δικές μου προτάσεις.

Τώρα αν θέλεις να σου πω πώς αντιμετωπίζει το ζήτημα "διάσπαση κλειστής άμυνας" ο Πετράκης στις προπονήσεις (παρότι δεν είναι συχνά το πρωτεύον για αυτόν), νομίζω το έχω αναφέρει κι άλλες φορές: 1) Παιχνίδι μακρινών μπαλιών από τους 2 πλάγιους κεντρικούς αμυντικούς (όχι στην τύχη, αλλά με σύστημα), 2) παιχνίδι με προωθήσεις και σέντρες των 2 full-back, 3) πολλή δουλειά σε στατικές φάσες και 4) προτρέπει τους παίχτες να σουτάρουν συχνά.

Γενικώς, επειδή όλα του τα συστήματα είναι με 2 φορ, αυτό που θέλει είναι η άμεση και συνεχής τροφοδότησή τους κι όχι το κράτημα της μπάλας. Σέντρα, γέμισμα, μακρινή μπαλιά. Γι' αυτό και νομίζω ότι πάρα πολύ δύσκολα θα τον δούμε ποτέ να παίζει 4-2-3-1 ή 4-3-3, δηλαδή με 1 φορ περιοχής. Ο τρόπος ανάπτυξης διαφέρει ριζικά και θα είναι σαν να αλλάζει όλη του την ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Με 1 φορ δεν μπορείς να σεντράρεις ή να πασάρεις από την άμυνα. Θα πρέπει να παίξεις άλλη μπάλα.
3-5-2 ή 4-4-2 ο coach. Ακόμα και το 3-4-3 της Κέρκυρας το έπαιξε με 3 φορ να παίζουν μέσα στην περιοχή και όχι ανοιχτά.

ΥΓ.  PAS Giannis ισχύει! Αυτές τις 3 βδομάδες της διακοπής δουλέψαμε πολλές φορές μια συγκεκριμένη άσκηση τακτικής όπου εφαρμόζαμε διάφορους τρόπους επιθετικής ανάπτυξης, μετά όμως το τελείωμα της φάσης έπρεπε ΟΛΟΙ οι παίχτες που συμμετείχαν στην επίθεση να πιέσουν αμέσως την μπάλα και να την ξανακερδίσουν πριν περάσει το δικό του πρώτο 1/3 του γηπέδου ο "αντίπαλος". Πολλή πίεση για άμεση επανάκτηση της μπάλας δηλαδή, εκμεταλλευόμενοι καταστάσεις όπου έχουμε βγάλει 6-7 παίχτες στην επίθεση. Δεν θα δούμε αυτή την πίεση στα καλά καθούμενα, αλλά συνήθως όταν χάσουμε την μπάλα επιτιθέμενοι με αρκετούς παίχτες θα παραμείνουν ψηλά για να την ξανακερδίσουν ή να κόψουν την αντεπίθεση πριν καν αρχίσει.
Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 23:51 »
Στα ματς με Ατρόμητο και Λάρισα, υπήρξαν λεπτά που η Ομάδα πίεσε ψηλά και βραχυκύκλωσε τον αντίπαλο. Τα κερδίσαμε και τα 2. Όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος έχουν θέματα πίσω και δε χρειάζεται να φοβηθούμε κανένα ματς. Πίεση ψηλά -με σύστημα και πλάνο- και θα δικαιωθούμε ξανά.

Ο Πλατανιάς δεν έπαιξε τόσο κλειστά όσο λέγεται. Εμείς δεν είμαστε αυτοί που έπρεπε σε εκείνο το ματς, με αποτέλεσμα να κλαίμε 2 βαθμούς σήμερα. Η καλή βαθμολογική μας συγκομιδή θα μπορούσε να είναι εξαιρετική.

Χρειαζόμαστε και πρέπει να πάρουμε διπλό στο Αγρίνιο!

Η ομάδα με τα περισσότερα "κομβικά" ματς μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, γι' αυτά που συζητάμε, είναι ο Ηρακλής! Έχασε στο γκολ 3 παιχνίδια, που αν είχε καταφέρει να αποσΠΑΣει ισοπαλία θα έκανε το μαραθώνιο περισσότερο ενδιαφέρον. Γαύροι, Νιόνιοι, Ατρόμητος θα είχαν από 2 βαθμούς λιγότερους.

Στα χτεσινά τώρα, αυτά που έμειναν συνοψίζονται στα παρακάτω:

- Το παιχνίδι δεν προσφέρεται για κριτική, όπως δεν προσφέρονταν κι αυτό στη λεωφόρο. Φανήκαμε Μπαρτσελόνα και δύσκολα θα μας δοθούν πολλές ανάλογες ευκαιρίες για τέτοια καθολική υπεροχή.

- Τα 3 γκολ ήταν γιατί στους Ζωσιμάδες ισχύει το "καλώς τα παιδιά...". Το 1 επιπλέον ήταν για τον Ντόντο (ήρθες με τον Ντόντο να παίξεις στους Ζωσιμάδες; Πού ΠΑΣ;).

- Στο Αρχιμανδρείο το πρωί είχε περισσότερη φασαρία απ' όση στο γήπεδο το βράδυ. Γιατί; Μας φορολόγησαν και τις φωνές;   

- Όλοι προσπάθησαν να βάλουν γκολ. Σε κάποια φάση νόμιζα θα προσπαθήσουν και τα κοράκια. Κρίμα που ο Περιστερίδης βαρέθηκε ν' ανέβει. Θα είχαμε να θυμόμαστε για χρόνια.

Ο Ζάιρο πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση απ' όταν ήρθε. Καταλάβαμε δηλαδή και γιατί μπήκαμε στη διαδικασία να ξενερώσουμε για δανεικό από ελληνική ομάδα παίχτη. Αν κοστίζει 450.000€ που λένε, ωραία, δίνουμε κι εμέις 20.000€ θα πει ο πρόεδρας και θα τα βρούμε κάπου στη μέση. Με 60.000-70.000€ δηλαδή θκός μας. Ακόμα πάντως χρωστάει γκολ και χαίρομαι που δεν το έβαλε χτες. Κι εγώ θα 'βαζα. Ας το βάλει εκεί που θα χρειαζόμαστε "ένα γαμημένο, να φύγουμε με το τρίποντο".

- Ο Μπαμπαλού σε κάποια φάση που έπεσε καταής, έκανε να σηκωθεί περισσότερη ώρα απ' όση η γιαγιά μου στα 90 (χρόνια, όχι λεπτά) και με σΠΑΣμένο ισχύο. Ο τζες πρέπει να 'ναι 55 χρονών. Όταν δε βαριέται πάντως, ξέρει πολλή μπάλα και θα δώσει βαθμούς.   

- Ο Γιάκος στη φάση της προσποίησης πριν το γκολ, έκανε ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Τον άκσες; Αυτοί πάντως, 6-7 όσοι ήταν κοντά τελοσπάντων... τον άκσαν.

:mono:

"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 00:40 »
Ο σχολιασμός του αγωνιστικού κομματιού δεν είναι άξιος αναφοράς, ούτε κριτικής. Δίκαιη νίκη.

Τα τελευταία 20 χρόνια δεν θυμάμαι τέτοια βαριά ήττα εκτός έδρας, τουλάχιστον σε επίπεδο Α' Εθνικής που να έχω παρακολουθήσει στο γήπεδο. Μόνο ένα 5-0 στην Καλαμάτα το 1995 - 1996.

Και στο Καραϊσκάκη χάσαμε το 2005 - 2006 με 4-0, αλλά η ομάδα ήταν σε άλλο επίπεδο, άσχετα εάν και εκείνη την χρονιά μάζεψε μόλις 6 βαθμούς εκτός έδρας.

Το 70% της ευθύνης είναι του Αγιορείτη, το 20% του κοντού και το 10% των παικτών.

Ο βούλγαρος τα έκανε άνω κάτω, άφησε παίκτες αδικαιολόγητα εκτός ενδεκάδας και είναι εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Γραφικός. Φταίει ο συνήγορος που τον έφερε, κανείς άλλος. Και στην Κέρκυρα και με το χανούμι και στην Λιβαδειά, εξαιτίας του, με το στήσιμο του και εξαιτίας του Καβουσάκη η ομάδα δεν έχει 4, 5 βαθμούς παραπάνω.

Είχα πει ότι την 8η αγωνιστική θα βγάλω συμπεράσματα, αλλά έχουμε την εκκρεμότητα με Βέροια και Πλατανιά. Το Σάββατο είναι ένα κριτήριο και μετά στo Aγρίνιο. Χωρίς τουλάχιστον 3 βαθμούς θα αρχίσουν οι γκρίνιες και οι ακραίες καταστάσεις.

Λόγω απειρίας η ομάδα δεν ξέρω εάν θα μπορέσει να το διαχειριστεί. Το 2006 - 2007 και το 2009 - 2010 ήταν διαφορετικά και το 2010 - 2011, παρόλου που είχε περισσότερους βαθμούς την 9η αγωνιστική, 10 νομίζω, η ομάδα δεν είχε προπονητή, ήταν απλήρωτοι και δεν είχε κάνει σωστή προετοιμασία.

Το παρήγορο είναι ότι σε σχέση με το 2010 - 2011 (ίδιες ακριβώς ημερομηνίες), είναι ότι υπάρχουν και χειρότεροι και πέφτουν μόλις 2.

Εγώ είμαι απαισιόδοξος και θα είναι πρώτη φορά στα χρονικά που η ομάδα θα πέσει καπάκι από την Α' Εθνική. Τρεις υποβιβασμούς έχει, 1973 - 1975, 1978 - 1996, 2005 - 2011. Απλά θα πρέπει να ανατιναχτεί και το γήπεδο το Πηλαδάκη, γιατί μόνο κακό έχει δημιουργήσει. Είναι καταραμένο.

Υ.Γ. Ήμασταν 11.000 στον τελικό με τον Βάζελο σε γειτονική πόλη και το 1984 - 1985 σε ουδέτερο στα Τρίκαλα, ένα 18άρι στο νερό με το χανούμι που κερδίσαμε 4-1.

Το 1972 που η χούντα του Ασλανίδη μας έκοψε την άνοδο στις Σέρρες ήμασταν ένα τάλιρο, στο παίχνιδια έγιναν χοντρά επεισόδια σε εποχές που οι συναθροίσεις διώκονταν σαν ποινικό αδίκημα. Με αστικά και φορτηγά είχαν πάει κάποιοι, είχαν ναυλώσει. Το 1982 - 1983 στο μεταξύ μας στους Ζωσιμάδες, ήμασταν ένα διχίλιαρο αν θυμάται κάποιος παλιός και είχαν γίνει και χοντρά επεισόδια και στο ταρτάν.

Δεν έτυχε να παίξουμε ποτέ μπαράζ, απλά το 1978 που σφραγίσαμε την άνοδο στην Νέα Ευκαρπία, είχαμε καταλάβει το γήπεδο του Μακεδονικού, πάνω από 10.000.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Οκτ 2016 00:47 από syberia »

Αποσυνδεδεμένος Οτάνις

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 01:19 »
Περιμένω ακόμα να δω πώς θα λειτουργήσουμε απέναντι σε σοβαρές ομάδες.
Όχι τις τρεις που φαίνεται να ξεχωρίζουν (οσφπ, παο, παοκ), γιατί εκεί προφανώς θα αρκέσει να εφαρμόσουμε μια μορφή κόντρας, αλλά τις κάπως μετριότερες (αεκ, πανιώνιο) καθώς και τις μικρότερες στα εκτός έδρας (ωραίο παράδειγμα: το επερχόμενο ματς στο Αγρίνιο).
Εκεί θα φανεί η ακριβής απιδοχωριτικότης και του δημιουργικού και του ανασταλτικού μας σάκου, επομένως δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μια βδομάδα για να πάρουμε τις απαντήσεις μας.

Τα χθεσινά συνοψίζονται στο ότι
Παράθεση
Το παιχνίδι δεν προσφέρεται για κριτική, όπως δεν προσφέρονταν κι αυτό στη λεωφόρο
, αν και, για να είμαστε δίκαιοι, οφείλουμε να πούμε ότι πλέον κοιτάμε στα μάτια Ντουραχάν και Αγ. Νικόλαο Κοπάνων (λόγω της γενικότερης κατάνυξης που επικρατεί) και, χάρη στις συνεχείς καλές μας εμφανίσεις, ανεβαίνουμε σταθερά σε επίπεδα Περιβλέπτου.
Για πιο κεντρικά (Αρχιμανδρειά, ΑηΓιώργηδες κλπ), θα χρειαστεί πολλή δουλειά, να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά (το τρίπτυχο της αποτυχίας στα Όσκαρ πρωτοτυπίας αθλητικών δηλώσεων).
Υπήρξαν, βέβαια, και εποχές, που θυμίζαμε ξωκκλήσι στη Μύκονο, σάββατο απόγευμα, Ιούνιο προ κρίσης, όπου νεαρή τηλεπαρουσιάστρια παντρεύεται τον γόνο εφοπλιστικής οικογένειας της καρδιάς της, με καλεσμένα πολλά μεσημεριανάδικα πάνελ και θιάσους επιθεωρήσεων, που στις πρόβες περνούσαν καταπλητικά, γιατί ήταν όλοι φίλοι μεταξύ τους και αυτό μεταδιδόταν και στον κόσμο, με αναπόφευκτο αποτέλεσμα να περνάει κι αυτός υπέροχα
(π.χ.:  youtube.com/watch?v=gYjfGBm6v_Q&t=77m17s  ),
αλλά προς το παρόν απέχουμε αρκετά χιλιόμετρα ακόμα.

Ο Ζάιρο δίνει μπροστά ποιότητα, που είναι πάντα ευπρόσδεκτη.
Τα μόλις δύο (έως τρία) γκισέ στη μεγάλη είναι πολύ καλή ιδέα, δημιουργούν πολύ γραφικές και όμορφες ουρές στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και πρέπει να αποφύγουμε πάσει θυσία την αύξηση του αριθμού τους, αρκεί αυτοί που αναγκάζονται να μπαίνουν στο ματς στο ημίχρονο να έχουν και την ανάλογη έκπτωση στην τιμή.
Προσωπικά, το 1 γκολ το συμπέρανα από τα συμφραζόμενα (είχα να το πάθω από το γκολ του Ζντένκο με τον Εθνικό, που περίμενα να βγάλω εισιτήριο στην 7, αν και τότε τα σημάδια ήταν σαφέστερα, αφού η 7 ξαφνικά άρχισε να κατεδαφίζεται από τις φωνές και τα χοροπηδητά).
Τέλος, οφείλω να διευκρινίσω ότι τη χρονιά της Ριζούπολης δε βλεπόμασταν και ότι κάτι τέτοιες καταλήψεις τις κάναμε στο εντελώς άνετο (και τις συνεχίσαμε και κατά τα ακόλουθα δοξασμένα χρόνια του Άνθιμου του Καψή, του Κετικίδη και του Αρμπέρι).

Αρκετά για απόψε, όμως.