Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ  (Αναγνώστηκε 39070 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ
« Απάντηση #225 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 01:35 »
Παράθεση
Εγώ είμαι απαισιόδοξος και θα είναι πρώτη φορά στα χρονικά που η ομάδα θα πέσει καπάκι από την Α' Εθνική.
Ο Αλέξης φεύγει, ο Ηλίας έρχεται. Η' μάλλον ξανάρχεται.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 01:51 »
Δεν πρόκειται να πέσει η ΑΕΛ syberia, θα πέσει ο αστέρας ραχουλας fc και η γριά. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να πέσει κιόλας. Είναι κρίμα για την επαρχία διότι θα γεμίσουμε πλατανιαδες, ακρατητους, προοδευτικες (συμπαθεστατη βυσσινι θύελλα)  και σιχαμερους ιωνικους.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 09:35 »
βούλγαρος τα έκανε άνω κάτω"
Aὐτὸς ὁ  syberia τὶ  μαλακἰες γράφει !

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 10:04 »
...
Υ.Γ. Ήμασταν 11.000 στον τελικό με τον Βάζελο σε γειτονική πόλη και το 1984 - 1985 σε ουδέτερο στα Τρίκαλα, ένα 18άρι στο νερό με το χανούμι που κερδίσαμε 4-1.

Το 1972 που η χούντα του Ασλανίδη μας έκοψε την άνοδο στις Σέρρες ήμασταν ένα τάλιρο, στο παίχνιδια έγιναν χοντρά επεισόδια σε εποχές που οι συναθροίσεις διώκονταν σαν ποινικό αδίκημα. Με αστικά και φορτηγά είχαν πάει κάποιοι, είχαν ναυλώσει. Το 1982 - 1983 στο μεταξύ μας στους Ζωσιμάδες, ήμασταν ένα διχίλιαρο αν θυμάται κάποιος παλιός και είχαν γίνει και χοντρά επεισόδια και στο ταρτάν.

Δεν έτυχε να παίξουμε ποτέ μπαράζ, απλά το 1978 που σφραγίσαμε την άνοδο στην Νέα Ευκαρπία, είχαμε καταλάβει το γήπεδο του Μακεδονικού, πάνω από 10.000.

Ξέχασες τη μεγαλύτερη εκδρομή σου, τελικό 85 στο οακα (γεμάτο 10χίλιαρο+), που ήσασταν περισσότεροι από Βόλο '07 (σκάρτο 10χίλιαρο).

Στα Τρίκαλα με αεκ το ματς είναι 82-83 και όχι 84-85 που γράφεις. 18.000 είναι υπερβολή γιατί τόση είναι η χωρητικότητα του γηπέδου και στο πέταλο έχει 3-4000 αεκτζήδες. Βγάλε και τους ουδέτερους ντόπιους που εκείνα τα χρόνια πήγαιναν σωρηδόν στο γήπεδο. Δύσκολο να εκτιμήσεις πόσοι ήσασταν, ας πούμε και κει 5ψήφιο αριθμό.

82-83 εδώ έχεις μεγάλη εκδρομη, σε καμία περίπτωση όμως over 500-600 άτομα. Στο τέλος έβριζαν τον Γκμοχ που αποθεώθηκε από εμάς. Μετά από τους 3 του ποκ και τους Ναουσαίους το '92, τότε ήρθατε οι περισσότεροι από οποιονδήποτε άλλο τις δεκαετίες 70, 80, 90. Αλλά σε καμία περίπτωση πάνω από 500 - βαριά 600.

Το 78 στην Ευκαρπία έχεις επική εκδρομή. Με χωρητικότητα γηπέδου 11-12000 χωρίς καθίσματα, δύσκολο να πιάνεις 5ψήφιο αριθμό.

Το 72 στας Σέρρας δεν το έχω ψάξει. Θα το ψάξω όμως.

Και το 82 στα Φιλαδέλφεια στον τελικό έχεις μέτρια παρουσία 5-6 χιλιάρικα.

Γενικά η δύναμή σου διαχρονικά είναι οι εκδρομές 1500-2500 άτομα που είναι πάρα πολλές. Μπορώ να στις παραθέσω αλλά θα βγούμε οφ τόπικ. Μια άλλη φορά.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 10:24 »
...
Υ.Γ. Ήμασταν 11.000 στον τελικό με τον Βάζελο σε γειτονική πόλη και το 1984 - 1985 σε ουδέτερο στα Τρίκαλα, ένα 18άρι στο νερό με το χανούμι που κερδίσαμε 4-1 ...
(...)
(...)
Στα Τρίκαλα με αεκ το ματς είναι 82-83 και όχι 84-85 που γράφεις. 18.000 είναι υπερβολή (...)

syberia Τρίκαλα - Παο 1-2 το 1972***  (18.231 εισιτήρια), αν το είχες δει...   

ΠΑΣ Β' Εθνική 1984-85...

Υ.Γ.: *** είχαν πάει 18 λεωφορεία και βάλε... από Γιάννινα

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Οκτ 2016 10:29 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 10:58 »

. Το 1982 - 1983 στο μεταξύ μας στους Ζωσιμάδες, ήμασταν ένα διχίλιαρο αν θυμάται κάποιος παλιός και είχαν γίνει και χοντρά επεισόδια και στο ταρτάν.

μπορεί να είσατε και παραπάνω απο 2.000 αλλά δεν είχε γίνει το παραμικρό επεισόδιο.Η ΑΕΛ χρειαζόταν τη νίκη <πάσει θυσία>, για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα,ο ΠΑΣ ήταν θεωρητικά αδιάφορος,έπαιζε όμως για την ιστορία του,για το αήττητο της έδρας τη συγκεκριμένη χρονιά(Ο ΠΑΣ και η ΑΕΛ την περίοδο 82-83 ήταν οι οι μοναδικές ομάδες του πρωταθλήματος που τερμάτισαν αήττητες στην έδρα τους).Παρά την μεγάλη ομάδα που είχε η ΑΕΛ,σε εκείνο το παιχνίδι δε μπόρεσε να δείξει τίποτε.Ήταν ένα ματς σαν το προχθεσινό,ο ΠΑΣ κυρίαρχος από το πρώτο εως το τελευταίο λεπτό.Το ότι έληξε μόνο 1-0 ήταν θαύμα,καθώς ο ΠΑΣ ήταν καταιγιστικός.Η ΑΕΛ ήταν ΟΜΑΔΑΡΑ την χρονιά εκείνη αλλά κι ο ΠΑΣ επίσης,όχι σαν την ΑΕΛ αλλά πολύ καλός με παιχταράδες και πολύ κόσμο.Ειδικά στα ντέρμπι,στο πρώτο ημίχρονο έκλεινε τους αντιπάλους στο μισό γήπεδο και τους σφυροκοπούσε,παρ όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο έπεφτε η απόδοσή του και γιαυτό πολλά ματς λήγαν ισόπαλα.Επίσης,ήταν η πρώτη χρονιά που η ΑΕΛ τερμάτισε πάνω από τον ΠΑΣ στον βαθμολογικό πίνακα και από κει και ύστερα άφησε πίσω τον ΠΑΣ αλλά κι όλες τις άλλες επαρχιακές ομάδες.Άλλα χρόνια εκείνα,άλλη αίγλη το ποδόσφαιρο τότε.....

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 10:59 »
<<... Ο Μπαμπαλού σε κάποια φάση που έπεσε καταής, έκανε να σηκωθεί περισσότερη ώρα απ' όση η γιαγιά μου στα 90 (χρόνια, όχι λεπτά) και με σΠΑΣμένο ισχύο. Ο τζες πρέπει να 'ναι 55 χρονών. Όταν δε βαριέται πάντως, ξέρει πολλή μπάλα και θα δώσει βαθμούς...>>

Συμφωνω απολυτα με τον Mikkael_Sin . To εχω παρατηρησει κι εγω απο την πρωτη εμφανιση με την Odd .
 Ελπιζω ( ακομη ) να ειναι θεμα φυσικης καταστασης ...

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 11:04 »
Εγώ είμαι απαισιόδοξος και θα είναι πρώτη φορά στα χρονικά που η ομάδα θα πέσει καπάκι από την Α' Εθνική.

Mη σε παίρνει από κάτω πασιάμ ' !
Έχασες από μια ομάδα πολύ καλύτερη , από τις καλύτερες του πρωταθλήματος, δεμένη εδώ και μια 5ετία !
Κανένας δε θα γλύτωνε προχτές το βράδυ, ούτε εσύ φυσικά !

Αυτό δε σημαίνει ότι είσαι τόσο κακός που θα πέσεις, έχει χειρότερους από σένα, π.χ. Χέρκουλες και Βέροια.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 16:14 »
Παράθεση
Οι «τεσσάρες» του ΠΑΣ Γιάννινα στην 50χρονη ιστορία του

ΠΑΣ Γιάννινα από το παρελθόν είδαν χθες στο «Ζωσιμάδες» οι φίλοι του. Οι «κυανόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί, ειδικά στο β’ ημίχρονο, και δεν επέτρεψαν στην Λάρισα να πιστέψει ότι θα μπορούσε να πάρει κάτι θετικό εδώ μέσα.

Μόλις για 7η φορά σε επίπεδο Α’ κατηγορίας ο ΠΑΣ Γιάννινα πετυχαίνει 4 τέρματα χωρίς να δεχτεί κανένα, με πιο πρόσφατο το 4-0 επί της Νίκης Βόλου πριν από 2 χρόνια, όσο ακόμα η ομάδα του Βόλου κατέβαινε κανονικά στο πρωτάθλημα.

Τελευταία φορά που ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε 4 τέρματα, αλλά δέχτηκε και 2, ήταν η αναμέτρηση της 28ης Φεβρουαρίου του 2016 στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Ένα σημαντικό 4-0 καταγράφεται στο κύπελλο στις 2 Φεβρουαρίου του 2010 επί του ΠΑΟΚ, ενώ τόσο μεγάλα σκορ καταγράφονται κυρίως σε επίπεδο Β’ Εθνικής.

Η σεζόν που ο ΠΑΣ Γιάννινα «κέρασε» τις περισσότερες τεσσάρες τους αντιπάλους του, ήταν τη σεζόν 1973-1974, όπου 7 φορές νίκησε με σκορ 4-0 και φυσικά ήταν και η σεζόν που τον οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία του να παίξει στην Α’ Εθνική.

Αναλυτικά οι νίκες του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 4-0 (με έντονα γράμματα οι νίκες σε επίπεδο Α’ κατηγορίας). 

1968/1969 ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας Ρόδου 4-0

1968/1969 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕ Χανίων 4-0

1969/1970 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΣ Πρέβεζας 4-0

1969/1970 ΠΑΣ Πρέβεζας-ΠΑΣ Γιάννινα 0-4

1972/1973 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανελευσινιακός 4-0

1973/1974 ΠΑΣ Γιάννινα-Αναγέννηση Άρτας 4-0

1973/1974 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναρκαδικός 4-0

1973/1974 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναργειακός 4-0

1973/1974 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανηλειακός 4-0

1973/1974 ΠΑΣ Γιάννινα Πανασπροπυργιακός 4-0

1973/1974 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιγιάλειος 4-0

1973/1974 Ηλυσιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-4

1979/1980 ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 4-0

1979/1980 ΠΑΣ Γιάννινα-Καβάλα 4-0

1980/1981 ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά 4-0

1980/1981 ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος Αθηνών 4-0

1983/1984 ΠΑΣ Γιάννινα-Δόξα Δράμας 4-0

1984/1985 ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας Ρόδου 4-0

1984/1985 ΠΑΣ Γιάννινα-Αθηναϊκός 4-0

1984/1985 ΠΑΣ Γιάννινα-Εδεσσαϊκός 4-0

1984/1985 ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά 4-0

1987/1988 ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά 4-0

1987/1988 ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλιθέα 4-0

1989/1990 ΠΑΣ Γιάννινα-Μακεδονικός 4-0

1991/1992 ΠΑΣ Γιάννινα-Καβάλα 4-0

1995/1996 ΠΑΣ Γιάννινα-Πιερικός 4-0

23/3/1997 ΠΑΣ Γιάννινα-Α.Ο. Πύργος 4-0

1997/1998 ΠΑΣ Γιάννινα-Αναγέννηση Άρτας 4-0 (Γ’ Εθνική)

16/5/1999 ΠΑΣ Γιάννινα-Εδεσσαϊκός 4-0

19/3/2000 ΠΑΣ Γιάννινα-Πιερικός 4-0

2/4/2006 Εορδαϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-4

2005/2006 Πτολεμαΐδα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-4 (Γ’ Εθνική)

24/9/2006 ΠΑΣ Γιάννινα-Μεσσηνιακός 4-0

28/5/2008 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολ. Βόλου 4-0

2/2/2010 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 4-0 (κύπελλο)

9/11/2014 ΠΑΣ-Νίκη Βόλου 4-0
super-fm.gr

Με αφορμή το παραπάνω δημοσίευμα του Γιαννάκη και τα λάθη που έχει.Στα Γιάννενα από δημοσιογράφους λίγοι έχουν αρχείο.Δύσκολα τα παρουσιάζουν.Δεν ξέρω τον λόγο,που μπορεί να είναι διαφορετικός για τον καθένα αλλά γίνεται.Μπορεί να το παρουσιάζουν αποσπασματικά κατά καιρούς.
Το συγκεκριμένο λοιπόν δημοσίευμα έχει λάθη.Πιο σωστά λείπουν παιχνίδια.Σημαντικά παιχνίδια.Το κακό με τέτοια άρθρα είναι ότι αναπαράγονται και η ιστορία του ΠΑΣ παρουσιάζεται στρεβλή ή ημιτελής.Προφανώς όταν είσαι δημοσιογραφικό μέσο,πρέπει λίγο να προσέχεις κάπως παραπάνω.Ας σκεφτεί κάποιος ότι τέτοια άρθρα παρουσιάζονταν και στις εφημερίδες δεκαετίες ολόκληρες.Μπορεί να περάσαμε στην ηλεκτρονική εποχή αλλά...
Δυο λύσεις υπάρχουν.Κάποιοι να στρωθούν να ψάξουν και να κουραστούν,κάτι που δεν γίνεται και το βλέπουμε χρόνια ολόκληρα.Πολλά κομμάτια του ΠΑΣ είναι άγνωστα.Ομάδες με μικρότερο βάρος και λιγότερο κόσμο έχουν καλύτερο αρχείο και παρουσιάσεις σε διάφορες εκδόσεις.Τι να λέμε όταν το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ έχει του κόσμου τα λάθη εδώ και χρόνια.Για να μην πάμε και σε άλλους συλλόγους της πόλης (ΝΟΙ,ΑΓΣΙ,Σπάρτακο).
Η άλλη λύση είναι να αντιγράψεις.Δεν είναι κακό να αντιγράψεις αλλά να αναφέρεις και την πηγή σου από κάτω.Γιατί συνήθως βλέπουμε από δημοσιογράφους κλόπι πέιστ.Αναρωτιέμαι γιατί δεν αναφέρουν την πηγή τους.Γιατί κάποιοι κουράστηκαν για να τα βρουν.Έβγαλαν τα ματάκια τους,σπατάλησαν χρόνο.Κάτι που δεν έχουν κάνει οι δημοσιογράφοι σε αυτήν την πόλη.Οι οποίοι δουλεύουν σε πολιτικό και αθλητικό τύπο.Έντυπο και ηλεκτρονικό.
Ας αναλογιστούν και τις ευθύνες τους.Γιατί δεν είναι μόνο το αθλητικό κομμάτι.Είναι όλη η καθημερινότητα μας.Η ιστορία της πόλης μας.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 16:30 »
Επίσης δεν υπήρχε εορδαϊκος στην Γ εθνική την σεζόν 2005-2006 παρά μόνο η πτολεμαΐδα όπου όντως ρίξαμε τεσσάρα.

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 16:47 »
Λοιπον μαλακες....επειδη με σπασατε τον Πουτσο απο χθες το βραδυ...ακούστε πως έχουν τα πραγματα!πηγαμε στα Γιάννενα οχι πανω απο 30 ατομα εκ των οποίων τα μισά ηταν γυναικόπαιδα κλπ!Οποτε μένουμε 15!απο τους 15 οι 10 κατέληξαν στην αστυνομία για σπάσιμο και μονο γιατι ηταν ακατάλληλοι οι μπατςοι να ελέγξουν την κατάσταση απο τη στιγμη που μας βαλαν στην ιδια κερκίδα με τα παγούρια.....οποτε νταιλικι πηραν τους 10 για να τελειώσει η ιστορία εκει!απο κει και περα....οταν εφυγα εγω απο το γηπεδο με τουα δικούς μου πήγαμε στο αμαξι και μετα πήγαμε να παρουμε το αμαξι του ενός που ηταν μεσα γιατι ειχε ολα τα χαρτιά του στο
 Αυτοκίνητο και χρειαζόταν να τους τα δειξει για να ξεμπερδεύουν και να φύγουν....το αμαξι το οδηγούσα εγω και μπροστα ηταν οι δικοί μου με το δικο μας αμαξι!σε ενα φανάρι που ειμαι σταματημένος βλεπω αριστερά 3 παγούρια που βριζομασταν μεσα στο γηπεδο και λεω τωρα θα τις παίξουμε....όση ωρα ειμαι σταματημένος στο φανάρι δεν κάνουν κίνηση οι κότες και μολις ξεκινησα τοτε θυμήθηκε ο ενας να τις παίξει με την πόρτα πισω απο μενα που οδηγούσα!απο κει και περα οτι λετε που σας λενε αλλοι η το βγάζετε απο το μυαλο σας σαν σεναριογράφοι,τραβάτε στο skai και αφήστε βιογραφικά!!!χλιαρηδες ε χλιαρηδες!ολο αυτο γι'αυτους που λενε οτι πήγαμε και φάγαμε μάπα κλπ κλπ...αν τρώγαμε μάπα στα Γιάννενα ειλικρινα θα κόβαμε το γηπεδο μετα!Παγούρια ετσι για να μη γυρίσετε και πείτε να δεν ξέραμε κλπ....δικαιούστε κι εσεις προσκλήσεις στο δεύτερο γύρο!!μην κανονισετε γάμους βαφτίσια κλπ!καληνυχτα τωρα!

ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΥΡΙΟΥ ΣΤΟ FB...

https://www.facebook.com/swtos.ththlhs?pnref=lhc.friends
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Οκτ 2016 16:52 από pagouras7 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 16:58 »
Τι τα θέλετε και τα ψάχνετε;

Από πόσο κόσμο "έτυχε" να βρει το ίδιο άτομο στο γήπεδο και [έξω! Γελάει ο κόσμος με τα παραμύθια σας! Φάγατε μάπες και καλές αλλά το τυρόγαλο είναι τόσο κοτούλα και τόσο γυναικούλα που φοβάται να το πει! Πουστράκο τυρόγαλο και εσύ και ο iron_ael επειδή υπήρχαν και κάμερες μην εκτίθεστε! Φυλάξτε το κώλο σας!

Και από ότι βλέπω κερατούκλη είσαι ΣΚΥΛΑΣ είσαι και ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΜΑ ΒΛΑΚΑΣ! ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ! (Ξέρεις εσύ)

Υ.Γ. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΣΑΣ! ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ! ΒΡΩΜΟΒΛΑΧΟΙ!

Υ.Γ. 2 ΠΑΣ ΟΛΕ, ΠΑΣ ΟΛΕ, ΠΑΣ ΟΛΕΟ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟ
ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Ο ΤΑΥΡΟΣ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΓΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Οκτ 2016 17:02 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 18:12 »
Παράθεση
Η άλλη λύση είναι να αντιγράψεις.Δεν είναι κακό να αντιγράψεις αλλά να αναφέρεις και την πηγή σου από κάτω.Γιατί συνήθως βλέπουμε από δημοσιογράφους κλόπι πέιστ.Αναρωτιέμαι γιατί δεν αναφέρουν την πηγή τους.Γιατί κάποιοι κουράστηκαν για να τα βρουν.Έβγαλαν τα ματάκια τους,σπατάλησαν χρόνο.Κάτι που δεν έχουν κάνει οι δημοσιογράφοι σε αυτήν την πόλη.Οι οποίοι δουλεύουν σε πολιτικό και αθλητικό τύπο.Έντυπο και ηλεκτρονικό.

Στα αρχιδια μας φιλε μου.
Αστους να κλεβουν. τωρα θα τους μαθεις ολους αυτους? προχειροτητα για λιγα κλικ
προσωπικα ειμαι περηφανος για ολα τα παιδια που προσφεραν ωρες εργασιας για να εχει στη διαθεση της η οικογενεια του ΠΑΣ και οχι μονο το εντυπωσιακο αρχειο του pas.gr.
Και ας το αγνοει η ΠΑΕ
και ας το αντιγραφουν χωρις να αναφερουν πηγες καποιοι

Εμεις συνεχιζουμε και οποιος θελει να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτος. υπαρχουν πολλα που μπορουμε να βρουμε ακομη.50 χρονια ιστοριας δηλαδη πανω απο 18000 μερες αρα πολλαπλασια ρεπορταζ που εχουν γινει για την ομαδα. ορεξη χρειαζεται και ατομα

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 18:30 »
Ναι όντως με το χανούμι είναι το 1982 - 1983. Απλά αυτές τις δυο χρονιές κερδίσαμε με το ίδιο αποτέλεσμα. Παίξαμε στα Τρίκαλα γιατί κάναν έργα στο Αλκαζάρ. Νομίζω τότε μπήκαν και οι ηλεκτρικοί πυλώνες φωτισμού, από Καυτανζόγλειο, όπως και το 2003 αυτοί είναι τώρα πάλι από το ίδιο γήπεδο ήρθαν.

Εγώ πήγα με τον νονό μου στην 6 προχθές, πάντως και το πρωί για φαγητό στην Πολιτεία, το χάλασε τελείως και αυτός. Άτιμα μνημόνια.

lemorsero το 1985 - 1986, που είχε γίνει το παιχνίδια στις 6 Οκτωβρίου, εμείς στις 2 του Οκτώβρη παίζαμε στην Γένοβα με την Σαμπντόρια, είχαν πάει 10 λεωφορεία, συν κάποιους άλλους από Ευρώπη και αεροπορικώς. Ένα λεωφορείο με 38 άτομα, γιατί φτάσαν Ηγουμενίτσα ξημερώματα Σαββάτου, αποφάσισαν να μην γυρίσουν Λάρισα και να παραμείνουν Γιάννενα μέχρι την Κυριακή που είναι και το παιχνίδι, κάποιοι είχαν λεφτά κάποιοι άλλοι όχι και την βγάλαν στον Άγιο Γεώργιο και σε άλλους Λαρισαίους φοιτητές, απλά κυριολεκτικά είχαν πάρει όμηρο τον οδηγό.

Στο ΟΑΚΑ το 1985 ήμασταν κάνα 8άρι και οι βούλγαροι μια 20άρα.

Ε, τι να κάνουμε έτσι τους αποκαλώ εγώ. Όταν τους λένε για μπαοκ και Τουρκία δεν τους πειράζει, τους πειράζει η Βουλγαρία.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 18:49 »
Παράθεση
Οι «τεσσάρες» του ΠΑΣ Γιάννινα στην 50χρονη ιστορία του
https://super-fm.gr/12119/i-tessares-tou-pas-giannina-stin-50chroni-istoria-tou/

(...)
1968/1969 ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας Ρόδου 4-0
(...)

Το ορθόν… 1967-68 Β΄: ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας Ρόδου 4-0 

Παράθεση
(...)
2/4/2006 Εορδαϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-4
2005/2006 Πτολεμαΐδα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-4 (Γ’ Εθνική)
(...)

To ορθόν... 2/4/2006 Γ΄: Πτολεμαΐδα /Λιγνιτωρύχοι- ΠΑΣ Γιάννινα 0-4 ...  απλά διαφεύγουν στον κ. Γιαννάκη οι μεταβολές:

Το 2004 η ομάδα άλλαξε εκ νέου όνομα και ονομάστηκε ΠΑΕ Πτολεμαΐδα-Λιγνιτωρύχοι και αγωνίστηκε την διετία 2004 - 2006 στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Σε Γενικές Συνελεύσεις (Σεπτέμβριος 2005 - Ιούλιος 2007) αποφασίστηκε και ολοκληρώθηκε (Αύγουστος 2007), η μετονομασία της ΠΑΕ Πτολεμαΐδα-Λιγνιτωρύχοι και πάλι σε Τ.Α.Π. Εορδαϊκός 2007.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91.%CE%A3._%CE%95%CE%BF%CF%81%CE%B4%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82_2007

Κατά τα άλλα, σωστά και όλα μέσα... 4-0 Quiz 

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 18:52 »
Στο κύπελλο δεν ρίξαμε ντόρτια;;;Μιας και κάνει αναφορά στο κύπελλο.Σε ιστορικό αγώνα που δεν έγινε καμιά αναφορά.Υπάρχουν και 4αρες που φάγαμε γκολ σαν έξτρα.

Όπως και η ΑΕ Χανίων 67-68
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Οκτ 2016 19:12 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Τετ 26 Οκτ 2016 10:04 »

Είναι ωραίος ο ΠΑΣ
Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα επί της ΑΕΛ και την εικόνα της ομάδας των Ιωαννίνων στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι την Κυριακή δεν είχα παρακολουθήσει παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα από την αρχή ως το τέλος. Κόντρα στην ΑΕΛ βρέθηκα στους “Ζωσιμάδες” για το ρεπορτάζ του αγώνα για τα κανάλια Novasports. Για να είμαι ειλικρινής εντυπωσιάστηκα από την εικόνα της ομάδας του Γιάννη Πετράκη. Όχι τόσο για το 4-0 επί της ΑΕΛ, αλλά για τον τρόπο που κινούνται οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Ο καθένας τους γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά και που να κινηθεί, ενώ την ίδια ώρα νιώθουν πως έχουν οποιαδήποτε ελευθερία για να κάνουν το κάτι παραπάνω. Χωρίς να ξέρω τίποτα από το εσωτερικό των αποδυτηρίων, οι παίκτες της ομάδας δείχνουν ότι διασκεδάζουν το παιχνίδι τους.

Ο ΠΑΣ “χτίζει” πάνω στην αμυντική λειτουργία του. Αυτή είναι η βάση του. Από εκεί και έπειτα με τους παίκτες που έχει από τη μέση και μπροστά μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Δείχνει πως είναι ομάδα που δεν την ενδιαφέρουν οι αριθμοί, παρά μόνο τα γκολ. Στο ματς με την ΑΕΛ, κάποια στιγμή και ενώ ακόμα δεν είχε σκορ η κατοχή μπάλας ήταν στο 65% για τους “Βυσσινί”, οι οποίοι όμως ήταν ακίνδυνοι επιθετικά. Κι όμως η ομάδα που σκόραρε ήταν αυτή που είχε υπομονή στο παιχνίδι της. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δηλαδή, με τους παίκτες του Πετράκη να είναι απειλητικοί σε κάθε επίθεσή τους.

Πρωταγωνιστής, φυσικά, ο Κόντε, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Δεν είναι όμως μόνο τα γκολ του Ισπανού, αλλά και ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο. Δίνει στήριγμα στους συμπαίκτες του, “τρέχει” τους αντιπάλους και ανοίγει χώρους. Σε συνεργασία με τον Ζάιρο είναι πολύ επικίνδυνο επιθετικό δίδυμο, ειδικά όταν βρουν χώρους, όπως έγινε και στη φάση του τρίτου γκολ, ενώ και ο Γιάκος δείχνει πως με την ελευθερία και την ασφάλεια που έχει (λόγω Λίλα-Κοζορώνη στα χαφ) μπορεί να προσφέρει πολλά στο δημιουργικό κομμάτι παίζοντας πίσω από τους δύο επιθετικούς.

Αν υπάρχει κάποιο παράπονο από την πλευρά του κόσμου για το Κυριακάτικο ματς είναι για το ότι το σκορ έμεινε στο 4-0 και δεν έφτασε παραπάνω, γιατί ο ΠΑΣ είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες ακόμα και για 5ο ή 6ο γκολ στο ματς.

Το σημαντικό είναι πως όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο την Κυριακή και θέαμα απόλαυσαν και όμορφα γκολ παρακολούθησαν, γιατί ο ΠΑΣ είναι ωραίος.

http://www.novasports.gr/bloggers/giorgos-vasileiou/article/296549/einai-oraios-o-pas/#.WBBVBSR6DVY

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #242 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 14:13 »
superleaguegreece.net
Παράθεση
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 8ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 23/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/16/2096653 από 24/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

Β) ΠΑΕΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2247/16/2090446 από 24/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 24/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 23/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ. 

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 23/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/44/1/4-λγ από 25/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι εννέα χιλιάδων ευρώ. 
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.