Η ωρα του απολογισμου..ευτυχως δεν υπαρχει κακη κριτικη για κανεναν
Περιστεριδης:Ανετα σημερα εφευγε απο τα γκολποστ και πηγαινε για καφεδακι στον Μωλο,ετσι και αλλιως οχι γκολ αλλα ουτε σουτ κανανε τα τυρια..Τσαμπα ταλαιπωρια
Μιχαηλ:Επαιζε ο Ναζλιδης σημερα?Μπαααααααααααααααααααααααααα...Μας ελειψες ρε μπαγασα
Μπεριος:Aρχοντας...Ζντουπ,βιππππππ η μπαλα μακρια απο την αμυνα μας
Τζημοπουλος:Aνετα τον κανουμε και εξτρεμ!!!!!!Xαιλαιτ η σουταρα που επιασε μετα το 4-0 και το γελιο του με τον Μιχαηλ
Ναδαλες:Βαλτο ωρε το γαμημενο το 5ο γκολακι.....To αξιζεεεεεεεεε anyway το κραταμε αμανατι για τα καπνα
Μπουκουβαλας:Eπιτελους ρε αγορινα μου ξεμπουκωσες..Εξαφανισε ολην την αριστερη πλευρα της Αελ,ενω βοηθουσε αρκετες φορες και στα ανεβασματα
Λιλα:Αυτος μαλιστα,ειναι ο παλιος καλος Λιλα που γνωριζουμε..Δεν πρεπει να εχασε μονομαχια
Κοζωρωνης:Δεν εκανε και παλι κατι εντυπωσιακο μπροστα,αλλα τουλαχιστον μετα απο πολυ καιρο εκτελουσε παρα πολυ καλα στημενα ασχετως αμα κανενα δεν κατεληξε σε κανενα γκολακι..Αμυντικα κομπλε
Γιακος:MVP για εμενα και ας εβαλε 3 γκολ ο Κοντε.....Ετριβα τα ματια μου σημερα,ηταν κατι μεταξυ Μακελελε και Πιρλο σημερα,εκοβε,μοιραζε μπαλα,εδινε ασιστ,εκανε τριπλες και εβαλε και το γκολακι του το τρομερο που αδειασε με την προσποιηση του 4 τυρια!!!!!Ισως και το καλυτερο παιχνιδι στην καριερα του!!Φοβερη η αγωνιστικη ανοδος του και σε αυτο βοηθησε ο Πετρακης και η αλλαγη θεσης
Ζαιρο:Σημερα οφειλω να ομολογησω οτι εκανε το καλυτερο του παιχνιδι με τον ταυρο στην φανελα,πολλα τρεξιματα πανω κατω,και σε αυτον οφειλετε και μια ασιστ......Αλλα για να πω παλι την κακια μου μπερδευει τα ποδαρια μερικες φορες και μπουρδουκουκλωνεται χωρις λογο...Επιμενω πως πρεπει να βελτιωθει και αλλο
Κοντε:Μπορει να ειναι λιγο αργος αλλα τα πλεονεκτηματα του ειναι τερασια..O τυπος σου δινει την αισθηση πως εχει μαγνητη και κολαει την μπαλα πανω του με χαρακτηριστικη φαση το κοντρολ στην πασα του Ζαιρο,ενω αυτη η σιγουρια του στα σουτ και στις πασες του ειναι απιστευτη!!Τεραστια αισθηση του γκολ ο τυπος!!!Ειναι λιγο γκρινιαρης εδω που τα λεμε με τους κορακες αλλα ειπαμε Ισπανος ειναι
Οι αλλαγες
Ο Μαμπουλου ηθελε γκολακι αλλα στο τελος βαρεθηκαν οι σημπαιχτες του
,ο Κουτρης προπονησουλα!!!Αλλα μπηκε και ο αγαπημενος μου Δωνης αλλα ευτυχως το ματς ηταν 4-0...Αλλα ο ατιμος παλι προλαβε να κανει 3-4 λαθος μπαλιες,μ'αρεσει που κραζατε τον Γιακο...Αυτος ειναι λιαν επιεικως για τα πανυγηρια
Τα τυρακια ελπιζω να καταλαβαν πως τελειωσαν οι εποχες που νομιζανε οτι μετρουσανε....Σπιτια σας λοιπον
p.s Eιχατε δεν ειχατε ρε μπαγασες.....Με κανατε να κανω 6.000 χλμ μεχρι Ολλανδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ε αξιζουνε τα Ταυροπουλα περισοτερο συμπαρασταση
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ