Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ  (Αναγνώστηκε 39085 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ
« Απάντηση #175 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 21:18 »
το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική,ο ΠΑΣ πολύ ανώτερος επικράτησε πολύ δίκαια και πολύ άνετα.Δεδομένου ότι η ομάδα είναι υψηλών προδιαγραφών και δεδομένου επίσης ότι η πέμπτη θέση δεν οδηγεί στην Ευρώπη,ο ΠΑΣ θα πρέπει.περισσότερο από ΠΟΤΕ,να στρέψει την προσοχή του στο κύπελο!!!Αν είναι σοβαρός και απαλλαγμένος από ηλιθιώδεις οπτικές του παρελθόντος,του τύπου ,<εμάς δεν μας ενδιαφέρει το κύπελο>,έχει πάρα πολλές πιθανότητες να φτάσει στον τελικό,φυσικά πάντοτε και με την βοήθεια της τύχης!!Έναν σοβαρό και προσηλωμένο στον στόχο ΠΑΣ,δε μπορεί καμιά ομάδα στην Ελλάδα,πέραν των τεσσάρων θεωρητικά μεγάλων,να τον αποκλείσει.Αντιθέτως,ο καλός και έχων <σώας τας φρένας>ΠΑΣ μπορεί να αποκλείσει κάποιο θεωρητικό φαβορί και να βρεθεί στον τελικό.Γιαυτό,όχι πειράματα στο κύπελο,όχι rotation,όχι υποτίμηση πιθανού ασθενέστερου αντιπάλου,όχι αδιαφορία.Φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρεία!!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 21:19 »
Ας δούμε και τι λεν οι Λαρισαίοι στο γκαζέτα, έτσι, για την ιστορία και το γούρι, όπως και τς προάλλες  ::)

Τα κεφαλια στον τουρβά.σημερα.διοικηση-προπονητης οι κυριοι υπευθυνοι....συνέλθετε οσο ειναι καιρος,καταλάβετε που ειστε

Παιχτες σημερα γινατε ρεζιλι εσεις μαζι με τον μεγαλομετοχο και τον προπονητη. Η ΑΕΛ μπορει να συνεχισει και χωρις εσας

Κ. Κουγια πάρε σε παρακαλώ τον παοκτση τον φίλο σου κ φύγετε απο εδώ. Η ΑΕΛ δεν πεθαίνει. Φύγετε και Παναγία μαζί σας. Σας παρακαλώ πολύ δηλαδή. Πάρτε μαζί σας κ τους παικτες φτιάξε μια άλλη ομάδα κ εμείς να πάμε στην γ. Δεν αξίζουν να φοράνε τις φανέλες της ΑΕΛ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ

Αν είναι να φύγει ο ΚούγιαΣ εγώ θέλω να παίζω στη γ εθνική...

4-0 με κατω τα χερια. Εχουμε και λεμε:
Εμπνευση Νο1: Eκτος εντεκαδας ο Αβρααμ!!! (ο καλυτερος παικτης μας ως τωρα και πρωτος σκορερ της ομαδας)
Εμπνευση Νο2: Ομαδα χωρις αριστερο μπακ ενω εχει 2 διαθεσιμους (Kοντορ και Μονιακης).
Εμπνευση Νο3: Ομαδα με 3 στοπερ (ξανα) η οποια κερδισε μονο τον ΟΣΦΠ καταλαθος.
Εμπνευση Νο4: Ο Κουτσιανικουλης για 35 λεπτα 10αρι...Ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου.
Εμπνευση Νο5: Oμαδα χωρις καθαρο 9αρι απ'τον Ιουλιο..Ναζλιδης και Ντοντο μια ζωη περιφεριακοι επιθετικοι ηταν που τους βαφτισαμε 9αρια και περιμενουμε τι..?

Συμπερασμα:
ΑΝ μας βγει ο αγωνας, εχει καλως.
Aν φαμε πρωτοι γκολ, δεν ξερει κατα που να κανει ο Αγγελος...

Η ΑΕΛ κυριε Αναστασιαδη δεν ειναι ουτε καφενειο ουτε πειραματοζωο.
Αν δεν μπορεις να κερδισεις , δεν σημαινει πως πρεπει να διασυρθεις.
Συγχαρητηρια στον ΠΑΣ και καλη συνεχεια. Υπεροχη ομαδα, φανταστικο συνολο.

Η ξεφτίλα που είδαμε σήμερα (κ όχι μόνο) είναι το αποτέλεσμα των έως τώρα επιλογών του κούγια (αναστασιάδης αντι τσιώλης, απομάκρυνση ντεγκρά).
Αν νομίζουμε πως θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο μάλλον θα μείνουμε με την ελπίδα...

Πίκρα!... Πίκρα!... Πίκρα!...
ΑΕΛ! λυπήσου μας...
Δε βλεπόμασταν με τίποτε...
Ποιο "ΣΟΚ!" θα μπορέσει να αποτρέψει το μοιραίο;
(Να 'ναι καλά η Παοκάρα που απαλύνει κάπως τον πόνο μας.)

8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 21:23 »
Ειμαστε πολυ δυνατη ομαδα και αν δεν εχουμε ατυχιες_τραυματισμους κτλ.,
με την προσθηκη τζιολη,κορο πρεπει να καταλαβουμε πως παμε για πιο ψηλα απο οτι υπολογιζαμε στην αρχη.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 21:30 »
ο κοντός,κ νυν πρόεδρας δηλώσεις θα κάνει?.....  :P

gifs upload

:pashat:
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 22:00 »
Η ομάδα ειναι κακή και θα συνεχίσει να είναι κακή
Καμία έκπληξη όμως,με Γιάκο και Μπέριο παίζεις
Ο Χριστοβασίλης φταίει,δεν εχει όραμα,ο Πετράκης φταίει που δεν ξέρει απο συστήματα
και δεν παίζει επιθετικά,επίσης όπως είπε και ο ίδιος υπάρχει στην ομάδα
κακός γυμναστής.

Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτά που είδα,πολύ κακή η ομάδα
Ο Ναδαλες άχρηστος χάνει τα άχαστα,ενω 9 στους 11 παίχτες δεν έβαλαν
ούτε ενα γκόλ.

Η ΑΕΛ είναι η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα,δεν έπρεπε να την κερδίσουμε
δεν ηταν σωστό.

Τέλος πάντων πολλά μπορούμε να πούμε και πολλούς μπορούμε να κατηγορήσουμε
για αυτήν την άθλια εικόνα!Μόνο ένας σηκώθηκε κ έφυγε και βρήκε την υγειά του
Ο Σταυράκος,ο Τσουκαλάς.

Μπράβο Σταύρο Τσουκαλά,σώθηκες.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #181 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 22:15 »
Μετά την προσπάθεια συσπείρωσης του κόσμου του απαχπάν μια φωτογραφία ...χωρίς σχόλια  :pashat: :joker: :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 22:16 »
μπραβο στους 20 ........μαγκες που παραλιγο να χαλασουν παρτυ. πηγαν  να το τιναξουν στον αερα αλλα τα παπουδια απο σκεπαστη τους σταματησαν.
τετοιους μαγκες τους θελω με ποκ-ποθ. διαφωνω με pas giannis ημουν στη μεγαλη. κ δεν ακουσα συνθηματα.αντιθετα ολη η σκεπαστη σηκωθηκε να σταματησει τους δικους μας που ηρθαν τρεχοντας απο την παλια στη μεγαλη για ξυλο ...κ ευτυχως μπηκε το γκολ εκεινη την δτιγμη και καπου ηρεμησαν τα πραγματα.χαρακτηριστικα αναφερω οτι η μεγαλη φωναζε στους δικους μας χουλιγκανους ρυθμικα εξω-εξω. θελω γηπεδο κολαση απο φωνη τραγουδι αλλα τα καφριλικια μακρια
στα του ματς η ομαδα ηταν .....ονειρο
παμε για μεγαλα πραγματα, ελατε γηπεδο ειναι κριμα να μην γεμιζει οταν η ομαδα. προσφερει θεαμα σαν το σημερινο.
μπραβο στον πετρακη για το συνολο που εχει φτιαξει.
η αελ για τα μπαζα...

Δε θέλω να εμπλακώ σε διαφωνίες του τύπου ήμουν στη σκεπαστή κλπ άκουσα δεν άκουσα....
Το συγκεκριμένο σύνθημα ίσα που πρόφτακαν να το ξεφωνίσουν μία φορά.  Τέλος. Δεύτερη δεν υπήρξε. Η αφεντιά μ κάθεται στην 4 από πάντα και μάλιστα από πάνω από εκεί που κάθισαν τα τυριά.
Εννοείται ότι όταν γίνεται μανούρα πάντα εμφανίζονται οι μάγκες που θέλουν να πάνε το πράμα λίιιιγο παραπέρα....δεν ήμασταν εμείς πάντως αυτοί. Εμείς τους βάλαμε χέρι και όταν ανέλαβε η αστυνομία έληξε το συμβάν τουλάχιστον για εμάς.
Τώρα για το αν ακούστηκε ή όχι   ...5-10 ήταν αυτό που φώναζαν κάτω στη γωνία της σκεπαστής που να ακουστούν....έλα μου ντε που εμείς καθόμαστε από πάνω τους....
Επίσης, εμείς δεν καταλάβαμε τι βαβούρα έγινε κατόπιν τούτου μπροστά στα δερμάτινα....και για αυτό δεν μπορεί να εκφέρω άποψη....

Αυτά και για την αφεντιά μου το ζήτημα θεωρείται λήξαν.....
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 22:33 »
Μετά την προσπάθεια συσπείρωσης του κόσμου του απαχπάν μια φωτογραφία ...χωρίς σχόλια  :pashat: :joker: :pas: :joker: :pashat:

Ξέρει ο Γιάκος γιατί ήρθε να πανηγυρίσει εκεί.
Κάποιος είχε έμπνευση...  ;)

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 22:46 »
pas giannis δεν εννοω εσενα κ το σκηνικο που εγινε στη γωνια. κατω στη 4.εννοω αυτους που σκασανε μυτη απο την απεναντι και τους σταματησανε στη μεση κατω απο τα επισημα.συγκεκριμενα κατεβηκε ο χβ με τον σκαρβελη για να ηρεμησει τα πραγματα .
το σκηνικο εληξε εκει αλλα ηταν μεγσλη χωριατομαγκια των 20 .
γουσταρω γηπεδα με κοσμο που να βριζομαστε αλλα οχι να δερνομαστε και 3000 να την πεσουμε σε 10
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 23:05 »
Στα 4 το αλογάκι σήμερα με :

1) Χατ τρικ Πέδρο Κόντε . Δεν θυμάμαι πότε έβαλε παίχτης μας 3 γκολ στην Α εθνική . Ο ισπανός μου θυμίζει πολύ τον Ζντένκο . Ίδιο στύλ , βλέπει κ το τέρμα ωκεανό αν αφήσει κ μαλλιά θα φωνάζουμε Μούφ Μούφ.

2) Γκολάρα Γιάκου! Το άξιζε ο Άκης που (δικαίως) έχει ακούσει πολλά , που δικαίως γνώρισε την αποθέωση ! Τι γκολάρα έβαλες παιχταρά μου ! Πρώτη φορα βλέπω να αδειάζουν 6 παίχτες με μια κίνηση !

3) Τον Περιστερίδης θεατή και το Ζωσιμάδες να κρατάει το μηδέν για τρίτο παιχνίδι !

4)Τον Γιάννη Πετράκη να κάνει ιδανικό κοουτσάρισμα!

5)Τον κόσμο να απουσιάζει για μια ακόμη φορά !

Συνέχισε μεγάλη μου αγάπη να με απογειώνεις κι άλλο !
Το καλοκαίρι θέλω να με στείλεις  ξανά ...

μέχρι την άκρη του κόσμου

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 23:10 »
Πρρρρρ γκιτς γκιτς γκιτς!!! Αμα πάει το κλόπυ πάστε σύννεφο....
Είπε τόνα ντενουάρι στην ερτ ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του ΠΑΣ
επί της Λάρσας,  τόπε και τάλλο μετά στο σκάϊ...
Αλλά ο λόκος φταίει, πάει και κλειδώνει το να μας ΠΑΣ μακριά, δεν μπορούν να διαβάσουν
ως γκεστ τα παιδιά, στους γαυροβάζελους είναι μέλη, όχι εδώ πέρα και πέφτουν σε λάθη.
Αμ το άλλο.. Στην έρα έμαθα λέγαν τ απόγευμα πλακώνονται για τα πολιτικά στο Ζωσιμάδες!
Πάντως πολύ πίκρα σήμερα στλάρσα, πολύ πίκρα. Τόφαγε στο τέλος κι η παοκάρα τους.. Δράμα  8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 23:48 »
- Ανάξια σχολιασμού τα "επεισόδια" στη μεγάλη κερκίδα που ρωτάτε. Για την ιστορία: κάτω δεξιά που φιλοξενούνται συνήθως αυτοί που παίρνουν τις 30 προσκλήσεις των φιλοξενουμένων δημιουργήθηκε μικροένταση λίγο πριν το 1ο γκολ. Καθόταν 25-30 λαρισσαίοι εντελώς άκυροι χωρίς διακριτικά, κάτι σκατόφλωροι τρεντάδες ήταν και κάτι άλλοι άκυροι που είχανε και τις γυναίκες τους (μπορεί να ήταν κι από την παε αν κατάλαβα καλα). Κανένας δεν είχε κασκόλ ή βυσσινί μπλούζες ή κάτι τέτοιο.Ούτε συνθήματα φώναζαν ούτε τίποτα. Σε κάποια φάση ξεκινάνε σύνθημα "γαμιέται ο ΠΑΣ ..." πριν πούνε "κι ο κάθε παγουράς" γιουχαίστηκαν από κάτι μπαρμπάδια δικά μας που ήταν από πάνω. Μετά κάποια ένταση δημιουργήθηκε από την αστυνομία και τους πετάξαν έξω. Τους ξαναβάλανε μετά από λίγη ώρα και ούτε κιχ δε βγάλανε μετά. Απλά δεν ασχολήθηκε σχεδόν κανένας από τους δικούς μας. Εννοείται οτι η λάρισα έχει καλύτερα άτομα σαν οπαδούς από αυτούς τους γελοίους που είδα. Μα πόσο χαζός μπορεί να είσαι με προστασία ματ να ξεκινάς 20 άτομα το πρώτο σου σύνθημα βρίζοντας και να γίνεσαι ρεζίλι μετά. τι να πω, δεν το καταλαβαίνω...

- Τελικά ο μόνος σεισμός που προκάλεσες ήταν οτι τρέμαμε από τα γέλια με την εμφάνιση της ομάδας σου γραφικέ αντιπρόεδρε, δεξί χέρι του κούγια.

- και τώρα ας μου εξηγήσει κάποιος για ποιό λόγο ο ΠΑΣ δεν είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Το ρωτάω πολύ σοβαρά. Ας μου εξηγήσει κάποιος με επιχειρήματα.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 23:48 »
Η ωρα του απολογισμου..ευτυχως δεν υπαρχει κακη κριτικη για κανεναν

Περιστεριδης:Ανετα σημερα εφευγε απο τα γκολποστ και πηγαινε για καφεδακι στον Μωλο,ετσι και αλλιως οχι γκολ αλλα ουτε σουτ κανανε τα τυρια..Τσαμπα ταλαιπωρια

Μιχαηλ:Επαιζε ο Ναζλιδης σημερα?Μπαααααααααααααααααααααααααα...Μας ελειψες ρε μπαγασα

Μπεριος:Aρχοντας...Ζντουπ,βιππππππ η μπαλα μακρια απο την αμυνα μας

Τζημοπουλος:Aνετα τον κανουμε και εξτρεμ!!!!!!Xαιλαιτ η σουταρα που επιασε μετα το 4-0 και το γελιο του με τον Μιχαηλ

Ναδαλες:Βαλτο ωρε το γαμημενο το 5ο γκολακι.....To αξιζεεεεεεεεε anyway το κραταμε αμανατι για τα καπνα

Μπουκουβαλας:Eπιτελους ρε αγορινα μου ξεμπουκωσες..Εξαφανισε ολην την αριστερη πλευρα της Αελ,ενω βοηθουσε αρκετες φορες και στα ανεβασματα

Λιλα:Αυτος μαλιστα,ειναι ο παλιος καλος Λιλα που γνωριζουμε..Δεν πρεπει να εχασε μονομαχια

Κοζωρωνης:Δεν εκανε και παλι κατι εντυπωσιακο μπροστα,αλλα τουλαχιστον μετα απο πολυ καιρο εκτελουσε παρα πολυ καλα στημενα ασχετως αμα κανενα δεν κατεληξε σε κανενα γκολακι..Αμυντικα κομπλε

Γιακος:MVP για εμενα και ας εβαλε 3 γκολ ο Κοντε.....Ετριβα τα ματια μου σημερα,ηταν κατι μεταξυ Μακελελε και Πιρλο σημερα,εκοβε,μοιραζε μπαλα,εδινε ασιστ,εκανε τριπλες και εβαλε και το γκολακι του το τρομερο που αδειασε με την προσποιηση του 4 τυρια!!!!!Ισως και το καλυτερο παιχνιδι στην καριερα του!!Φοβερη η  αγωνιστικη ανοδος του και σε αυτο βοηθησε ο Πετρακης και η αλλαγη θεσης

Ζαιρο:Σημερα οφειλω να ομολογησω οτι εκανε το καλυτερο του παιχνιδι με τον ταυρο στην φανελα,πολλα τρεξιματα πανω κατω,και σε αυτον οφειλετε και μια ασιστ......Αλλα για να πω παλι την κακια μου μπερδευει τα ποδαρια μερικες φορες και μπουρδουκουκλωνεται χωρις λογο...Επιμενω πως πρεπει να βελτιωθει και αλλο

Κοντε:Μπορει να ειναι λιγο αργος αλλα τα πλεονεκτηματα του ειναι τερασια..O τυπος σου δινει την αισθηση πως εχει μαγνητη και κολαει την μπαλα πανω του με χαρακτηριστικη φαση το κοντρολ στην πασα του Ζαιρο,ενω αυτη η σιγουρια του στα σουτ και στις πασες του ειναι απιστευτη!!Τεραστια αισθηση του γκολ ο τυπος!!!Ειναι λιγο γκρινιαρης εδω που τα λεμε με τους κορακες αλλα ειπαμε Ισπανος ειναι  :)

Οι αλλαγες

Ο Μαμπουλου ηθελε γκολακι αλλα στο τελος βαρεθηκαν οι σημπαιχτες του :P,ο Κουτρης προπονησουλα!!!Αλλα μπηκε και ο αγαπημενος μου Δωνης αλλα ευτυχως το ματς ηταν 4-0...Αλλα ο ατιμος παλι προλαβε να κανει 3-4 λαθος μπαλιες,μ'αρεσει που κραζατε τον Γιακο...Αυτος ειναι λιαν επιεικως για τα πανυγηρια

Τα τυρακια ελπιζω να καταλαβαν πως τελειωσαν οι εποχες που νομιζανε οτι μετρουσανε....Σπιτια σας λοιπον

p.s Eιχατε δεν ειχατε ρε μπαγασες.....Με κανατε να κανω 6.000 χλμ μεχρι Ολλανδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ε  αξιζουνε τα Ταυροπουλα περισοτερο συμπαρασταση

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 00:00 »
- και τώρα ας μου εξηγήσει κάποιος για ποιό λόγο ο ΠΑΣ δεν είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Το ρωτάω πολύ σοβαρά. Ας μου εξηγήσει κάποιος με επιχειρήματα.
Η ερώτηση της χρονιάς ίσως?  8)
Επιχειρήματα???
Ψψψψψ, ένα σωρό:
Γιατί την καλύτερη μπάλα την παίζει ο αιώνιος
και γιατί πρόεδρα έχουμε τον χοντρό (θα σου πούνε κάποιοι)...  :P
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Φίλε, ο ΠΑΣ είναι η καλύτερη ΟΜΑΔΑ του πρωταθλήματος.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Οκτ 2016 00:05 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 00:12 »

8η Πας Γιάννινα-ΑΕΛ 4-0 2016-17 Αθλητική Κυριακή

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #191 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 00:24 »

1) Χατ τρικ Πέδρο Κόντε . Δεν θυμάμαι πότε έβαλε παίχτης μας 3 γκολ στην Α εθνική . Ο ισπανός μου θυμίζει πολύ τον Ζντένκο . Ίδιο στύλ , βλέπει κ το τέρμα ωκεανό αν αφήσει κ μαλλιά θα φωνάζουμε Μούφ Μούφ.

Βλέπαμε με τον Ζντένκο μαζί το ματς της πρώτης αγωνιστικής και του είπα ακριβώς αυτό. Οτι ο Κόντε μου θυμίζει εσένα Ζντένκαρε. Και ο Ζντένκο συμφώνησε 100% και μου είπε ότι είναι γκολτζής που μυρίζεται το γκολ και βρίσκεται μέσα στη φάση για να την τελειώσει!

Α.... κι ο Γιάκουρας ήταν αόρατος. Γι' αυτό και το γκολ στο χαλαρό!

Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 00:26 »
Καθαρη,ηγεμονικη,απολαυστικη,συντριβη.
Το ξερω οτι πολλοι τα χετε με τον Ναδαλες που εχασε 2 αχαστα
ωστε να γινει πραγματικοτητα η μεγαλυτερη νικη στην ιστορια μας
απεναντι στη λαρισα.
Γιατι ως γνωστον εχουμε ριξει και κατι 5αρες στα τυρια.
Απολαυστικος Κοντε στα τελειωματα ,
εχω παθει πλακα στο ποσο απλο κανει να φαινεται το ποδοσφαιρο.
Μαθημα για σεμιναριο πως με εξοικονομηση δυναμεων ριχνεις 4 τεμαχια.
Απλα οι αλλοι τρεχουν κι εσυ εκτελεις.
Χαωδης η διαφορα  ΠΑΣ και λαρισας η αελ ειναι ομαδα Β Εθνικης ακομη.
Κι αυτο μας κανει να βλεπουμε τον γαυρο ως τον βασικο μας αντιπαλο. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Οκτ 2016 00:31 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #193 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 01:01 »
Μόλις γύρισα από γήπεδο μετά από πολλά πολλά τσίπρα.

Συγγνώμη παιδιά αλλά δεν θα πω πολλά σήμερα, δουλεύω κιόλας αύριο, κοιμούνται και τα παιδιά μέσα. Θα πω μόνο τούτο:

ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΤΥΡΟΚΟΜΟΥΣ 

Τα υπόλοιπα αύριο που θα αγοράσω και μπλούζα του Γιάκου από την Μπουτίκ!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Misa

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 01:31 »

Ξέρει ο Γιάκος γιατί ήρθε να πανηγυρίσει εκεί.
Κάποιος είχε έμπνευση...  ;)

Μιας και πήρα πάσα από τον αγαπητό Crimson...

Την παρασκευή το βράδυ συνάντησα σε γνωστό καφέ-μπαρ του κέντρου το σύνταυρο Γιάκο. Αφού χαιρετηθήκαμε (τον είχα γνωρίσει στο Σκίεν-Σίεν), του είπα ότι έχω προαίσθημα ότι θα βάλει γκολ στη Λάρισα. Μακάρι μου είπε έχω και καιρό να βάλω γκολ... Επέμενα και είπα ότι το ματς, όπως το είχα στο μυαλό μου  :P, είναι κουτί για σένα και σίγουρα θα βάλεις γκολ. Αν βάλεις γκολ (λέω) έλα να με βρεις και να πανηγυρίσουμε μαζί, κάθομαι στο τάδε μέρος της μικρής... 
Δεν ξέρω αν ο Ευριπίδης θυμήθηκε το διάλογό μας και ήρθε να πανηγυρίσουμε μαζί το γκολ-αστραπή ενάντια στην ομάδα του θεσσαλικού κάμπου.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι μου χρωστάει μια μπλούζα που επίσης μου υποσχέθηκε....
Άντε και εις υγείαν...

Αποσυνδεδεμένος iron _ AEL

• OtherFans
  • Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 01:51 »
Ρε αδερφέ, εδώ δεν μπορείς να ανεβάσεις μια εικόνα στο ιντερνετ εν ετει 2016, θες να το παίξεις και ιστορία;
pes ligo pws anevazw

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 02:08 »
Να,έτσι.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 02:35 »
Όταν πιστεύεις υπερβολικά την ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σου, έχεις τέτοια αποτέλεσματα!  :mono: :mono:
Το βλέπες,  το παίξες;

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 09:34 »
Τωρα εγω τι να γράψω;
Ατομική στον Φόνσι για το τελειωμα των φάσεων επειγόντως.
ΔΕΝ ειναι δυνατόν να χάνονται αυτα τα τετ-α-τετ.
Ειναι ντροπή

Το γκόλ της χρονιάς του Γιάκου.  8 παίκτες τον κοιτάνε. Τους εκανε μαγικά φαίνεται.
Πλάκα πλάκα το μόνο ματς που δεν έπαιξε φέραμε Χ (Πλατανιάς)
Επίσης δεν εχουμε φαει ακόμα γκόλ 11 εναντίον 11.

Παράθεση
Ανάξια σχολιασμού τα "επεισόδια" στη μεγάλη κερκίδα που ρωτάτε. Για την ιστορία: κάτω δεξιά που φιλοξενούνται συνήθως αυτοί που παίρνουν τις 30 προσκλήσεις των φιλοξενουμένων δημιουργήθηκε μικροένταση λίγο πριν το 1ο γκολ. Καθόταν 25-30 λαρισσαίοι εντελώς άκυροι χωρίς διακριτικά, κάτι σκατόφλωροι τρεντάδες ήταν και κάτι άλλοι άκυροι που είχανε και τις γυναίκες τους (μπορεί να ήταν κι από την παε αν κατάλαβα καλα). Κανένας δεν είχε κασκόλ ή βυσσινί μπλούζες ή κάτι τέτοιο.Ούτε συνθήματα φώναζαν ούτε τίποτα. Σε κάποια φάση ξεκινάνε σύνθημα "γαμιέται ο ΠΑΣ ..." πριν πούνε "κι ο κάθε παγουράς" γιουχαίστηκαν από κάτι μπαρμπάδια δικά μας που ήταν από πάνω. Μετά κάποια ένταση δημιουργήθηκε από την αστυνομία και τους πετάξαν έξω. Τους ξαναβάλανε μετά από λίγη ώρα και ούτε κιχ δε βγάλανε μετά. Απλά δεν ασχολήθηκε σχεδόν κανένας από τους δικούς μας. Εννοείται οτι η λάρισα έχει καλύτερα άτομα σαν οπαδούς από αυτούς τους γελοίους που είδα. Μα πόσο χαζός μπορεί να είσαι με προστασία ματ να ξεκινάς 20 άτομα το πρώτο σου σύνθημα βρίζοντας και να γίνεσαι ρεζίλι μετά. τι να πω, δεν το καταλαβαίνω...

Συμφωνω
Ομως μερικά μπανταλά δικά μας σηκώθηκαν και έφυγαν απο απέναντι να ερθουν να κάνουν μανούρα.
Να αρπάξουμε καμμια τιμωρία να τρέχουμε χωρίς λόγο. Χωρίς λογο πραγματικά
Ευτυχώς ο πρόεδρος έσβησε την φωτιά εν τη γενέσει της με προσωπική παρέμβαση
 (Μπηκε και το γκόλ βεβαια)  :P :P

Πάμε γερά
Πρωτάθλημα και κυπελλο  ;)  :mono:

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Οκτ 2016 09:37 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 09:36 »
Μεγάλη εμφάνιση, μεγάλη νικη, απέναντι σε μια μεγάλη ομαδα του παρελθοντος που ψάχνει να βρει τα πατηματά της την δεδομένη περίοδο.
Ο ΠΑΣ είναι σε πολυ καλύτερο "φεγγάρι" αγωνιστικά απο την αελ και το αποτέλεσμα ήταν το αναμένομενο.
Παρόλη την αγωνιστική απραξία η ομας παρουσιάστηκε φρεσκια με φοβερα τρεξιμάτα και κανένα παίκτη να μην υστερεί.
Μεγαλο ματς ο Κοντε, που δείχνει τι δεινος εκτελεστής είναι, φοβερος για πρώτη φορά φέτος ο Ζαιρο με τρομέρες ενέργειες ο Γιάκος. Ισως το καλύτερο παιχνιδι με την φανελα του ΠΑΣ, μεγάλη δικαιώση για τον ιδιο, τον προπονητη του και αυτους που πραγματικά τον πιστεύουν (με πρώτο και καλύτερο τον Τάσο Πάντο). Στο χέρι του να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς για να έρθει και η καθιέρωση.
Η αλήθεια είναι οτι η ομάδα,  ο κοουτς ακόμη και η διοίκηση το τελευταίο διάστημα στέκονται και με το παραπάνω στο ύψος που αρμόζει στην ομάδα μας. Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι γίνεται με την προσέλευση των οπαδών μας. Το μόνιμο παράπονο των παικτών- κοουτς είναι αυτο. Δε μπορώ να το αιτιολογήσω με τίποτα. Κρίση υπάρχει παντού αλλα υπάρχουν άλλα γήπεδα που με πολύ χειρότερες ομάδες μαζεύουν ικανοποιητικό κόσμο.
Κοιτάμε παρακάτω, είμαι σίγουρος οτι η ομάς είναι μέσα στις 5-6 καλύτερες του φετινού μαραθωνίου,κοιταμε παιχνιδι παιχνιδι και στο τέλος κάνουμε απολογισμο.
Πάμε για επαγγελματική νίκη την Τετάρτη σε ενα θεσμό που έχουμε καλή παράδοση και φέτος μας ενδιαφέρει αρκετά και ας μην το λέμε και μετά στο Αγρίνιο για το πρώτο σοβαρό κρας τεστ σε εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος....
Να μαστε καλά και θα είμαστε μέσα να δούμε Live αυτό το διπλό.... :mono: :mono: