Αποστολέας Θέμα: Λόγια μεγάλων πολιτικών...  (Αναγνώστηκε 5542 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Λόγια μεγάλων πολιτικών...
« Απάντηση #25 στις: Τετ 11 Απρ 2018 16:40 »
Ρε dk πάρε τον μεστό μου λόγο πάρε και την γατούλα από την Λαμία και άι σιαπέρα ρε. Παρτάλια.
Οι φυσικές ή οι πλαστικές; (φαντάσου την Τσεβούλα ξανθιά). Χαρακτηρισμούς θα μου αποδώσεις από κοντά αν είσαι μάγκας όχι από την ασφάλεια της ανωνυμίας. Το τι θα κάνω και τι όχι και πότε θα το κάνω δεν σε αφορά.Οκ....ψιψινέλ;

.Άντε ....ψιψίνες.
.....ρε που έμπλεξα με τους αριστερόστροφους ευαισθητούληδες.
Όταν είσαι στον καφενέ με δυο μεθυσμένους και ανταλλάσεις απόψεις δεν ειχειρηματολογείς απλώς τους κάνεις πλάκα!

Αν θέλεις βάλε σε κάποιον άλλον στον καφενέ που δεν θα είναι μεθυσμένος και τον εμπιστεύεσαι το δίλημμα να αντιπαραθέσει τα παραπάνω με την ισχύουσα ακόμα παράκληση μίας μεθυσμένης, πλαστικής ξανθιάς , αριστερόστροφης μεθυσμένης ξανθιάς με την οποία σπάς πλάκα 
Παρακαλώ τους άλλους moderators να μην διαγράψουν τα "επιχειρήματα" του Βασίλης - αν και δεν ακολουθούν τους κανόνες του forum περί προσωπικών προσβολών - καθώς αναδεικνύουν για άλλη μία φορά την υψηλή ποιότητα σκέψης και την ικανότητα αντιπαράθεσης του με διάλογο...

Ελπίζω να έχεις κάποιον μέσα στον καφενέ που συχνάζεις ο οποίος να σε συμβουλεύσει να μην εκτίθεσαι περαιτέρω.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 11 Απρ 2018 22:27 »
Μιας και το υπόσχεθηκα.....
Μιας και μια ψυχή ζήτησε μια ψυχή κάτι να ταιριάζει με το ύφος του theard....

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 14 Απρ 2018 09:29 »
Ρε dk πάρε τον μεστό μου λόγο πάρε και την γατούλα από την Λαμία και άι σιαπέρα ρε. Παρτάλια.
Οι φυσικές ή οι πλαστικές; (φαντάσου την Τσεβούλα ξανθιά). Χαρακτηρισμούς θα μου αποδώσεις από κοντά αν είσαι μάγκας όχι από την ασφάλεια της ανωνυμίας. Το τι θα κάνω και τι όχι και πότε θα το κάνω δεν σε αφορά.Οκ....ψιψινέλ;

.Άντε ....ψιψίνες.
.....ρε που έμπλεξα με τους αριστερόστροφους ευαισθητούληδες.
Όταν είσαι στον καφενέ με δυο μεθυσμένους και ανταλλάσεις απόψεις δεν ειχειρηματολογείς απλώς τους κάνεις πλάκα!

Αν θέλεις βάλε σε κάποιον άλλον στον καφενέ που δεν θα είναι μεθυσμένος και τον εμπιστεύεσαι το δίλημμα να αντιπαραθέσει τα παραπάνω με την ισχύουσα ακόμα παράκληση μίας μεθυσμένης, πλαστικής ξανθιάς , αριστερόστροφης μεθυσμένης ξανθιάς με την οποία σπάς πλάκα 
Παρακαλώ τους άλλους moderators να μην διαγράψουν τα "επιχειρήματα" του Βασίλης - αν και δεν ακολουθούν τους κανόνες του forum περί προσωπικών προσβολών - καθώς αναδεικνύουν για άλλη μία φορά την υψηλή ποιότητα σκέψης και την ικανότητα αντιπαράθεσης του με διάλογο...

Ελπίζω να έχεις κάποιον μέσα στον καφενέ που συχνάζεις ο οποίος να σε συμβουλεύσει να μην εκτίθεσαι περαιτέρω.

Ρε dk ειλικρινά πες μου σε βάραγαν στο κεφάλι όταν ήσουν κούτσκο ή έπεσες από κανά δέντρο.Παρακαλώ και εγώ τους μοντε...τέτοιους να μην σβύσουν τίποτε να μπαίνω να γελάω όταν έχω τις μαύρες μου😆

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 14 Απρ 2018 09:44 »
Δεν σβΗνουμε ΤΙΠΟΤΑ!

Για να μπαίνει όποιος θέλει να σε διαβάζει και να γελάει όποτε έχει τιις μαύρες του!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 15 Απρ 2018 13:04 »
ΒΑΣΙΛΗΣ, δυστυχώς στα όσα γράφεις έχεις απόλυτο δίκιο.
Το ύφος σου σε αδικεί και σου "αφαιρεί πόντους".
Το έχω περάσει κι εγώ και ξέρω πως είναι.

Έτσι όπως τα γράφεις είναι τα πράγματα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Δεν είναι μόνο στο φόρουμ, αλλά και στην κοινωνία της Ελλάδας, δυστυχώς.

Σε παρακαλώ, προσπάθησε να ξεπεράσεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, που αδυνατίζουν τα δίκαια επιχειρηματά σου.
Δεν σε τιμά και δεν βοηθά σε τίποτα το διάλογο.
Και είμαστε και εκτός θέματος.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 16 Απρ 2018 13:57 »

Σε παρακαλώ, προσπάθησε να ξεπεράσεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, που αδυνατίζουν τα δίκαια επιχειρηματά σου.
Δεν θέλω διάλογο με αυτούς τους τύπους μόνο ανταλλαγή πυρών😅

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 16 Απρ 2018 14:04 »

Δεν θέλω διάλογο με αυτούς τους τύπους μόνο ανταλλαγή πυρών😅
Τα γεγονότα έχουν ως εξης:

- Πριν από 1,5 χρόνο ο Crimson Glory, ξεκίνησε ένα χιουμορίστικο θέμα (Πατσαρι - Τριαρι) με τον τίτλο "Λίγια μεγάλων πολιτικών....", το οποίο είχε χαβαλεντζίδικη μορφή.
- Αυτό το θέμα εμπλουτίστηκε σταδιακά και από άλλα μέλη.
- Έιχε από όλους πολιτικούς χώρους δηλώσεις πολιτικών που ήταν άστοχες. Σημιτης, ΓΑΠ, Τσίπρας. Τώρα που το σκέφτηκα δεν υπάρχει κανένας της ΝΔ. Επιφύλασσομαι.
- Προ όλιγων ημέρων προσέθεσα μια αρχιαπαπαρια του βαψομαλλιά του ΚαραΤΖΑΦΕΡη. Μιλάμε για ύψιστη παπαριά.
- Ξαφνικά το μέλος "ΒΑΣΙΛΗΣ" έκανε κάτι πρωτοφανές. Με το που είδε την ανάρτηση, άρχισε την επίθεση και μετέτρεψε το θέμα από χιουμορίστικο και ελφρύ σε καθαρά κομματικό και πολιτικό. Κάτι που ουδείς είχε κάνει μέχρι τότε, αλλά ούτε και ο ίδιος είχε κάνει κάτι ανάλογο με τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα.  Μόνο για τον βαψομαλλιά.
- Στη συνέχεια αφού πηρε απαντήσεις, άρχισε να κάνει "επιθέσεις" στο φορουμ και σε μέλη του.

Αυτή είναι η ρεαλιστική απεικόνιση της πραγματικότητας.

Υ.Γ. Ευτυχώς είμαστε ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ πάρα χοντρόπετσα δίποδα.

Υ.Γ. 1:10 ->

Αυτό κατάλαβες ρε Λα1 ότι παρεξηγήθηκα για τον Καρά;Ντιπ καταντιπ είσαι;

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 16 Απρ 2018 14:08 »
Δεν σβΗνουμε ΤΙΠΟΤΑ!

Για να μπαίνει όποιος θέλει να σε διαβάζει και να γελάει όποτε έχει τιις μαύρες του!
Πρόσεχε μικρέ γιατί μπορεί να γελά και με σένα. Τι έγινε έμαθες ποιά ήταν η Τσεβούλα;Η σκέψη σου και τα γραφόμενα σου μου θυμίζουν τον γιό της τον Νικολάκη 😅

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 16 Απρ 2018 14:15 »
Άσε με να ξέρω καλύτερα με ποιον γελάνε.

Ούτε ξέρω, ούτε με νοιάζει ποια είναι. Ασχολούμαι με πιο σοβάρα πράγματα. Πιο υψηλού επιπέδου!

Ο καθείς στα κυβικά του!

Ούτε ο γιος της ξέρω ποιος είναι, αλλά είμαι σίγουρος ότι ξέρει να γράφει Ελληνικά.

Πως το είπε ο Πανούσης "Είμαστε η αδικημένη γενιά του ΄60, δίχως κατοχή και πείνα, χωρίς ρετσίνα" Αυτό ακριβώς!