Αποστολέας Θέμα: Εισιτήρια για τους αγώνες του ΠΑΣ Γιάννινα (διαγωνισμοί,κληρώσεις...)  (Αναγνώστηκε 2724 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
  1) Το ιδιωτικό κτέο ιωαννίνων α.ε. κληρώνει 20 εισιτήρια για κάθε εντός έδρας αγώνα του  :pas: μετά από τεχνικό έλεγχο.
  2) H ραδιοφωνική εκπομπή BAD Company 104.3 του super fm 104,3 κληρώνει 2 εισιτήρια για το ΠΑΣ Γιάννινα - 
      Αέλ,προσφορά της καφετέρειας "cafe trois" (τρουά). Στέλνοντας μήνυμα στο inbox του facebook της εκπομπής 
      γράφοντας όνομα,τηλέφωνο και την ένδειξη BAD COMPANY ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της
      παρασκευής.Κάθε δευτέρα και παρασκευή 20:00 - 22:00.
  3) H ραδιοφωνική εκπομπή Πέταλο από μέταλλο του Ρυθμού 107,5 κληρώνει 2 εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα -
      Τρίπολη για τη θύρα 10.Κάνοντας like (δεκτά και love,haha,yay,wow,sad,angry) στην φωτογραφία εξωφύλλου της
      σελίδας στο facebook,συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στην εκπομπή πριν τον 
      συγκεκριμένο αγώνα.Οι νικητές θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στην σελίδα,με τα στοιχεία τους μέχρι και την Πέμπτη 3 
      Νοεμβρίου στις 14:00.Ενα εισιτήριο είναι προσφορά του σταθμού και ένα εισιτήριο είναι προσφορά της καφετέριας 
      PreSident που βρίσκεται στη πλατεία Χατζή στους Αμπελόκηπους.Η εκπομπή είναι κάθε τρίτη 20:00 με 22:00.
  4) Το Sportsioannina.gr κληρώνει 1 εισιτήριο για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Αέλ.Προέβλεψε το σκορ στην αναμέτρηση με
      την Λάρισα.Προσφορά του Hall Of Brands,η παραλαβή του εισιτηρίου θα γίνει από τις εγκαταστάσεις του.

Aς σημειώνουμε όλες τις κληρώσεις εισιτηρίων για τον  :pas: σε αυτό το θέμα,να είναι όλες μαζί!

>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

• Sr. Member
    • Προφίλ
 5) Το novasports.gr κάνει διαγωνισμούς σε κάθε αγωνιστική μέσω κλήρωσης για 2 τυχερούς που κερδίζουν από ένα διπλό   
     εισιτήριο! (αύριο στις 11 το πρωί η κλήρωση) Έγινε ο διαγωνισμός της 8 ης αγωνιστικής,"τρέχει" της 9 ης για το εκτός με
     τα καπνά :) :mono:

Ας κληρώσει και η παέ όπως παλιά ;)
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.

• Sr. Member
    • Προφίλ
6) Η στοιχηματική εταιρεία οπαπ προσφέρει,σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας  :pas: μας 50 διπλά εισιτήρια! Πρόκειται για την παιδική κερκίδα που δημιουργεί,για ηλικίες από 3 έως 12 ετών.Πληροφορίες στο https://www.kerkidaopap.gr/el
 Άντε να ετοιμάζετε η νέα γενιά μικρών πασολέδων  :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Όποιος έχει παιδιά ας ρωτήσει και στην ΠΑΕ για περισσότερες πληροφορίες.Η κερκίδα έγινε με βάζελο και Κασσιόπη.Λογικά θα γίνει και στα υπόλοιπα παιχνίδια.
Στο λινκ αν επιλέξεις τον ΠΑΣ σου βγάζει τους αγώνες που έγινε και σου δείχνει τους νικητές.

https://www.kerkidaopap.gr/el/content/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AD%CF%87%CF%89
Έχει τελικά πληροφορίες εδώ.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Δεν το γνώριζα, να υποθέσω ότι η ΠΑΕ δεν το είχε ανακοινώσει?...
Έλεος ρε πούστη μου!  >:(

Ομολογώ ότι η κίνηση να συμμετάσχει η ΠΑΕ στο πρόγραμμα είναι καλή,
αλλά ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΗ.
Στείλτε ρε ανθρώπους στα σχολεία και μοιράστε εισητήρια στα παιδιά!
Δεν είναι ντροπή, επένδυση είναι ρε πρόεδρα!
Πάρε ρε μια μέρα κάποιους παίκτες και φέρτε καμιά γύρα τα σχολεία,
να δούνε οι πιτσιρικάδες τα ινδάλματά τους από κοντά, να τους αγγίξουν, να τους μιλήσουν.
Μία επίσκεψη κάθε 2 εβδομάδες είναι μια χαρά,
τόσο δύσκολο είναι???
Και οι γονείς, αφήστε για μία fucking μέρα τα καφενεία και πάρτε τα παιδιά σας στο γήπεδο,
μια-δυο φορές αρκούνε για να τους μπει το "μικρόβιο"...
Σε λίγο θα χρειαζόμαστε κυάλια για να βλεπόμαστε στο "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"...  :stop:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Ο γαυριώνιος είναι έξυπνος και αφήνει τα γυναικόπαιδα μέσα τζάμπα. Έτσι δημιουργει μελλοντικούς πελάτες και οι κερκίδες φαίνονται γεμάτες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Διαφήμιση για τον ΟΠΑΠ δεν βλέπω.Αποτέλεσμα να μην συμπληρώσουμε τα 50 παιδάκια.
Βρήκα μόλις μια ανακοίνωση στις 19/1/17.Νομίζω μια φορά δεν αρκεί.Χρειάζεται συνέχεια για τέτοιες ενέργειες.Ειδικά και μέσω fb γίνεται ακόμα πιο εύκολα.
http://www.pasgiannina.gr/articles/premiera_gia_ten_paidike_kerkida_opap

Ένας ακόμα διαγωνισμός που γίνεται μέχρι το τέλος της χρονιάς

Παράθεση
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

Τα SEP Markets Παπαδόπουλος σε συνεργασία με την εταιρία ΘG - 8G Energy Drink και τον PAS Giannina θα πραγματοποιήσουν διαγωνισμό κληρώνοντας 2 δίπλα εισιτήρια για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν!

Επόμενος αγώνας Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 17:15 με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Δοκιμάστε τώρα ΘG energy drink αποκλειστικά και μόνο στα SEP Market Παπαδόπουλος ''1+1 δώρο''

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ :
1.Like στη σελίδα μας στο Facebook
2.Like σε αυτή την δημοσίευση
3.Κοινοποίηση της δημοσίευσης στο προφίλ σας

*Οι 2 τυχεροί θα ανακοινωθούν την Παρασκευή το πρωί και θα ενημερωθούν για την παραλαβή των εισιτηρίων τους.

*Για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα θα ξαναγίνει εκ νέου κλήρωση για ακόμα δύο τυχερούς.

Ευχόμαστε επιτυχία σε όλους!
Από του fb της ΠΑΕ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Η εκπομπή Πέταλο απο μέταλλο κληρώνει 2 εισιτήρια σε ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Κάνοντας like στη φωτογραφία εξωφύλλου κάθε φορά μπαίνετε αυτόματα στη κλήρωση που θα γίνεται στην εκπομπή που θα προηγείται του εντός έδρας αγώνα.

Τα εισιτήρια είναι για τη θύρα 10 και είναι προσφορά του σταθμού μας (ρυθμος fm και passports.gr) και της καφετέριας PRESIDENT που βρίσκεται στη πλατεία χατζή στους αμπελόκηπους.

ΠΕΤΑΛΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ...κάθε Τρίτη 20.00 με 22.00 στους 107,5 και στο PASSPORTS.GR
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
100 Δωρεάν εισιτήρια για κάθε εντός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα
http://super-fm.gr/25269/hall-of-brands-gate-sto-zosimades/
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 19 Οκτ 2017 10:40 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Έξυπνη κίνηση, μπράβο!

Θα έλεγα όμως τούτο δω:
Παράθεση
θα παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους κάθε Σάββατο πριν από τον εντός έδρας αγώνα και ώρες 10:00 έως 14:00, από το Hall Of Brands, στο 6ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών.

Να το σκεφτούν λίγο καλύτερα.
Για πολλούς και διάφορους λόγους.
Νομίζω η μπουτίκ του ΠΑΣ ειναι πιο ενδεδειγμένη χωροταξικά για την παραλαβή, που καλό θα ήταν να μη περιορίζεται σε 4 ώρες και Σαββατιάτκα.