Γαμησετα σουρωμενος ειμαι και κυριολεκτικα και μεταφορικα αλλα για γουρι θα κανω τον απολογισμο μου οπως για καθε φορα,αμα κανω ορθογραφικα λαθη να πατε να γαμηθειται
Περιστεριδης:Ενταξει τωρα μπορει να πηγαινε για λιγοτερη ωρα για καφε,καθοσν ακινδυνος ο Καπνιακος...Στο γκολ βεβαιως δεν φερει καμια ευθυνη
Μιχαηλ:Υπηρχε Μαρκοφσκι στο γηπεδο(3 φορα
)
Μπεριος:Εκατσε η κακια η ωρα στο γκολ.αλλα δεν γαμιεται χαλαλι
Τζημοπουλος:Αριστος,τι αλλο να πω για τον Θεμη μας
Μπουκουβαλας:Eκει που το παλικαρακι μας το πηρα με στραβο ματι στα πρωτα παιχνιδια,αρχιζει και δειχνει φαινεται το κανονικο του ευατο.........Μπραβο του και παλι μπραβο του τον εξαφανισε τον Ουαρντα και αν δεν υπηρχε Μαμπουλoυ θα τον εβγαζα mvp ανετα
Κοζορωνης:Πολυ καλος με πολυ καλες προωθησεις και σεντρες,το ενα γκολ ουσιαστικα ειναι δικο του...Αρχιζει και παιρνει αυτοπεποιθηση μου φαινεται!!!Αν και στα στημενα πρεπει να δοκιμαμαζει κανενας αλλος στημενα,δεν του βγαινει τελευταιως
Γαρουφαλιας:H μεγαλη εκπληξη για εμενα.....Γενικως οταν παακολουθω ματσακια πεφτει το ματι μου στους πιο αδυναμους παιχτες(φετιχ πεστο,κολλημα πεστο το ω χουι ρε πουστη μου ) και ομως σημερα επαιξε για τα μετρα του παρα πολυ καλο παιχνιδι...Και ομως θα το πω..Το κενο του Λιλα δεν φανηκε καν.....Στανταρ εκανε ρεκορ σωστων μεταβιβασεων..Μπραβο του,και για να πω την αληθεια δεν το περιμενα
Γιακος:Σε μετρια βραδια σημερα,,,,,,,αλλα οτι και αν κανει δικαιολογειται ο Πηδας μετα τα τελευταια παιχνιδια
Ναδαλες :Oχι κατι εξαιρετικο σημερα επιθετικα οσο αυτο το λιγο που επαιξε,αλλα αμυντικα κερβερος(μακαρι να μην εχει παθει ζημια,χτυπα ξυλο)
Ζαιρο:Αλλος ενας ποδοσφαιριστης που αγωνα σε αγωνα αρχιζει και βελτιωνεται παρα πολυ.....Στο πρωτο ημιχρονο ηταν να ειχα χιλλια ματια να σε βλεπω,ουσιαστικα ολες οι ευκαιριες και οι φασεις ξεκινουσαν απο αυτον...Στο δευτερο ημιχρονο επεσε η αποδοση του φυσιλογικα αφου του βγηκε η παναγια απο τα τρεξιματα....Απο τους τρεις διακριθεντες και αυτος
Koντε:Σημερα ηταν η μερα του να μην τραβηξει,αλλα δεν γαμιεται χαλαλιιιιιιι...Μπορει να βρεθηκε περιπου σε ολες τις φασεις αλλα κατι γινονταν και πηγαινε στραφι η καθε ευκαιρια...........Δικαιολογημενος και με το παραπανω,τον περιμενουμε στον αγωνα με την Τριπολη
Αλλαγες
Κουτρης:Δεν το ψιλοακουσα ειναι αληθεια,αρα τον αφηνω ασχολιαστω...Μου την γλιτωνεις ρεεεεεεεε
Μαμπουλου:Ρε αληταρα τι θα γινει.......Θες να μας τρελανεις!!!!!!!!!!!mvp o τζες(sorry μπουκουβαλα και ζαιρο) δεν γινονταν αλλιως!!!!!Ο τυπος με το που μπηκε εδωσε πνοη στην ομαδα,σωστες τοποθετησεις(οριακα του οφσαιντ) μεσα στο γηπεδο που εκανε τα αμυντικα να χασουνε τον υπνο τους
p.s Aυτη ειναι η ομαδα που ονειρευομαι,να μην καθομαι και να ασχολουμαι με την διατησια,γιατι αυτη μια ζωη αυτοι ετσι θα ειναι....................Και να χαναμε τα ιδια θα ελεγα σημερα!!!!!!!!!!!Η ομαδα εχει αρχιδια και δεν μασαει ουτε απο διαιτησιες ουτε απο τιποτα αλλο,το γιατι?γιατι εχει χαρακτηρα
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ,ΤΟ ΣΑΒΒΒΑΤΟ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ