Η ομάδα μας χθες είχε τη χειρότερη διαιτησία που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια (ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ , μας κόψανε τετα τετ στο 1-1 , μας βάζανε στην περιοχή μας με ανύπαρκτα φάουλ )
Η ομάδα μας δεν έχει ούτε κανάλια , ούτε σάιτ , ούτε ραδιόφωνα , ούτε εφημερίδες για να φωνάξει !
Η ομάδα μας δεν έχει ούτε Καραπαπάδες ούτε Αλαφούζους ούτε Σαββίδηδες να σκούζουν μέχρι κ για τα ανάποδα πλάγια ακόμα κ για τα κόρνερ και για το ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Η ομάδα μας έχει κάνει ανατροπή σε μια έδρα που χάσανε βαθμούς ΠΑΟ ΟΣΦΠ
Η ομάδα μας είναι πάνω από ΑΕΚ ΠΑΟΚ με αγώνα λιγότερο !
Αν δει κάποιος απ’ τους φωστήρες της tv την 18αδα θα βάλει τα γέλια !
Η ομάδα μας δεν είναι φωτοβολίδα , τα τελευταία 4 χρόνια γίνεται πολύ σοβαρή προσπάθεια από πρόεδρο προπονητή κ παίχτες . Θα σας θυμίσω τους παίχτες που μεγαλούργησαν εδώ στα Γιάννενα κ φύγανε : Ντε Βισέντι , Τσάβες , Οικονόμου , Μανιάς , Ίλιτς , Κολοβέτσιος , Τσουκαλάς , Βελλίδης , Κοροβέσης , Χαρίσης , Φεγκρούς , Πάντος Γεωργίου σχεδόν μια 18αδα Παρ όλα αυτά βγήκαν άλλοι από πίσω που μέχρι χθες ήταν μεταξύ πάγκου κ κερκίδας κ τώρα είναι οι πρωταγωνιστές ( Μπέριος Σκόνδρας Γαρουφαλλιάς Κοζωρώνης κτλ )
Πιστεύω , μπορεί κ λόγω πάθους , ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα , αν παίξουμε επί ίσοις όροις όμως ! Είμαστε πολύ μικροί μπροστά στο Βαγγέλα τον Αλασκούζο τον Λαθρέμπορο και τον Ρώσσο , απλά θα είναι καλό για όλους να τους χαλάσουμε τη μανέστρα ! Είμαστε μια όαση μέσα στη βρωμιά που επικρατεί !
Ζούμε ένα όνειρο που μέχρι χθες έμοιαζε τρελό !
Θέλω να κοιμηθούμε όλοι μαζί αγκαλιά , να μπερδευτούν τα όνειρά μας .
θέλω να δω πως φαντάζεται ο καθένας μας πως θα σηκώσει την κούπα ο Αλέξης ο Μιχαήλ!
θέλω να μάθω τι σκέφτεται ο αδερφικός μου φίλος chilly στα νησιά του Βορείου Πόλου !
θέλω να δω τι βλέπει στον ύπνο του ο Lemorsero !
θέλω να συναντήσω τον Λάκη , τον Μήτσο , τον Γρηγόρη !
θέλω να ταξιδέψουν κ πάλι οι απανταχού της γης Ηπειρώτες κ όχι μόνο !
Θέλω να είμαι ταυτόχρονα κ στο Καραισκάκη κ στην κεντρική πλατεία , θέλω να είμαι κ στο πέταλο κ στην καφετέρια , θέλω να είμαι κ έξω απ’ τα αποδυτήρια κ στο αεροδρόμιο !
Κ τέλος δεν θέλω κατάμεστο γήπεδο ούτε με την Τρίπολη ούτε με το γαύρο ούτε με κανέναν , μόνο εμείς οι γραφικοί που τόσα χρόνια τρώμε κατακέφαλα κ σφαλιάρες , μόνο εμείς αξίζει να ζήσουμε αυτή την εποποιία ! Γιατί είναι σίγουρο ότι σιγά σίγα θα γυρίσουν στο γήπεδο όλοι αυτοί , γιατί πλέον θα είναι της επικαιρότητας και θα πεθαίνουν να ανεβάζουν φώτο σε facebook κτλ , δεν μπορώ να σας απαγορεύσω να έρθετε , ελάτε απλά θα βγάλετε το σκασμό !