Αποστολέας Θέμα: Παναιτωλικος - ΠΑΣ Γιαννινα  (Αναγνώστηκε 30730 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος - ΠΑΣ Γιαννινα
« Απάντηση #175 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 10:22 »
Eποποιΐα !

Όχι μόνο λόγω των σημαντικότατων απουσιών στη νευραλγική μεσαία γραμμή, Λίλα και Ακόστα, όχι μόνο λόγω της απίστευτης σφαγής - που χθες είχα διαισθητικά προβλέψει και γι' αυτό το προανέφερα - αλλά κυρίως διότι με το σκορ πίσω οι μέχρι χθες δευτεράντζες και παρεξηγημένοι Γαρυφαλλιάς, Κοζωρώνης βγάλανε τις πάσες πάρε-βάλτο στο Παριζιάνικο Μαύρο Διαμάντι !
Αντιληφθήκατε σύνταυροι την αλλαγή συστήματος σε 4-3-3 στο β' ημίχρονο, με τι παίχτες στη μεσαία γραμμή έγινε και πόσο εύκολα προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα του αγώνα οι χθεσινοί Ήρωες του Αγρινίου ;

Όλο αυτό είναι αναμφισβήτητα προϊόν σκληρής δουλειά κι αυτό θέλουμε :
14 έξυπνους μαχητές μέσα στο γήπεδο !

Προσωπικά θεωρώ ότι αν και, ασυζητητί, είμαστε η πιο φορμαρισμένη και καλύτερη ομάδα της χώρας αυτή τη στιγμή, στην πορεία θα σφαχτούμε από εξωαγωνιστικούς παράγοντες, κόκκινες, αγώνες εμβόλιμους πριν από τους μεγάλους, διαιτησίες 0-100 κι απ' ότι άλλο σκεφτεί το Διεστραμμένο Μυαλό τους.

Μη φαντασιώνεστε Λέστερ λοιπόν.
Δε θα σ' αφήσουν.
Το θέμα είναι να παίζεις μπαλίτσα και να προσεγγίζεις το κάθε μεμονωμένο ματς λογικά και σφαιρικά.
Τίποτε άλλο.

Μέσα τα κεφάλια λοιπόν, κι επικέντρωση στο δύσκολο ματς του Σαββάτου με τον ανεβασμένο Αστέρα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 10:31 »
4-3-3 ή 5-4-1;;; Πασάαααααα :P :P :P :P
 :dab: :dab: :dab: :dab:

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 10:32 »
Εγώ περιμένω τις λεπτομέρειες του ταξιδιού απ' όσους πήγαν και δεν ήταν και λίγοι  ;)

Αν μας έρχεται να βάλουμε τα κλάματα από τώρα, τι θα γίνει μετά το διπλό ζντγκζάνθ κι αφού έχουμε κερδίσει την Τρίπολη;

Αφήστε τα σχόλια των άλλων κατά μέρος. Δεν πιστεύω οτι τα γράφουν για τους γαύρους ή όποιους, ο φετινός ΠΑΣ πραγματικά αξίζει την προσοχή, το θαυμασμό, το θετικό σχόλιο. Μην αποπροσανατολίζεται κανείς, κεφάλι κάτω και πολλή δουλειά για να χαιρόμαστε όλη τη χρονιά.

:mono:   

"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 10:40 »
Χωρίς να θέλω να χαλάσω το κλίμα, μια παράκληση στον Pedro. Μη ΠΑΣ για πρώτος σκόρερ, δεν θα σε αφήσουν γιατί θα βγάλει πολλά λεφτά ο ΧΒ και θα δυναμώσει κι άλλο η ομας. Βγές πρώτος στις ασιστ, τις δυο που θα μπορούσες να δώσεις χθες, αλλά δεν τις έδωσες. Η ομάδα πάνω απ'ολα.
Ρε αυτός ο Ζάιρο πως έχει μεταμορφωθεί έτσι. Στα παοκια δεν έδινε τη μπάλα από το αριστερό στο δεξι και εδώ βγάζει μάτια χωρίς να ψάχνει μονίμως για το γκολ. Για άλλη μια φορά εύγε Κυριε Γιάννη.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 10:42 »
4-3-3 ή 5-4-1;;; Πασάαααααα :P :P :P :P

Αυτά περί 4-3-3 ήταν αρλούμπες του ρεπόρτερ της Nova προφανώς.
Με την είσοδο του Μαμπουλού και την έξοδο του Γιάκου, το σύστημα έγινε ένα καθαρό 3-4-3 (όπως στην Κέρκυρα).
Η τριάδα της άμυνας έμεινε η ίδια, Μπουκουβάλας-Κούτρης ανεβοκατέβαιναν τις πλευρές, Γαρουφαλιάς-Κοζορώνης ήταν δίδυμο στα χαφ (με τον Κοζορώνη σε διπλό ρόλο να κάνει πολλά ανεβάσματα και να οργανώνει), και στην επίθεση ήταν η τριπλέτα αριστερά Ζάιρο, δεξιά Μαμπουλού και στη κορυφή ο Κόντε (κλειστά όμως, σαν 3 strikers).
Μετά το 1-2, οι πλάγιοι γύρισαν πιο πίσω (5άδα άμυνας), Ζάiρο-Μαμπουλού ήρθαν στην ευθεία με τους 2 αμυντικούς μέσους και ουσιαστικά έγινε 5-4-1 (3-4-3 σε φάση άμυνας δηλαδή).
Συζήτηση περί τακτικής ξανά όμως στην αναφορά πριν το ματς με την Τρίπολη. Ως τότε τα μυαλά είναι αλλού!  :pas:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 10:48 »
Μετά όμως με Σκόνδρα πήγε αριστερά ο Μιχαήλ.Λογικά γιατί δεν πρόσεξα.Κούτρης πιο μπροστά.Μαμπουλού δεξιά.Ζάιρο Κοζορώνης κέντρο.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 10:50 »
(...)
 Ως τότε τα μυαλά είναι αλλού!  :pas:

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 10:53 »
το δευτερο γκολ ειναι απολαυστικο (και το πρωτο βεβαιως: διαβητης σεντρα και καρφωμα με το κεφαλι)... το σκαναρισμα του γαρουφαλια η τριπλα και η εκτελεση μαμπουλου ειναι απιστευτα.

To οτι ξεκιναει με φαουλ στο κεντρο του κοζορωνη ισχυει. Πιστευω οτι ο διαιτητης δεν ηταν στημενος γιατι προφανως και εχει δει τα οργια που κάναν οι πλάγιοι του στο παιχνιδι και γι αυτο μας αφηνει τα κουκουτσια σε καποιες θεωρητικα ανωδυνες φάσεις όπως η συγκεκριμενη

Κρισιμο παιχνιδι με Τρίπολη πρεπει να διατηρησουμε το αηττητο στην εδρα μας

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 10:59 »
Για εμπάτε εδώγιας να ψηφίσετε το τρίτο πόδι του Μπαμπαλού:

http://www.novasports.gr/mvp-bestgoal-2016-2017/best-goal/#.WBhZDtWLS71

:dab: :mono: :dab: :mono:

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 11:08 »
To σίγουρο είναι ότι η είσοδος του Μαμπουλού άλλαξε άρδην τον τρόπο επίθεσης της ομάδας.
Τώρα 5-4-1, 4-3-3, 3-4-3, αυτά είναι λεπτομέρειες τεχνικής φύσεως, που δεν έχουν σημασία.
Το εκπληκτικό στοιχείο είναι η προσαρμογή της ομάδας στα νέα δεδομένα, σε ένα σύστημα με 3 παίχτες να χτυπάνε, σύστημα εκτάκτων καταστάσεων που δεν είχε πολυδοκιμαστεί στο παρελθόν.
Σε αυτόν τον τομέα ο στρατηγός Πατράκης εκμηδένισε το Ματζουράκη που πιάστηκε Κώτσος και δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της μάχης.
Θα μπορούσε μεταξύ 60 και 85 το μάτς να είχε πάει και 1-4.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 11:13 »
Θα ηθελα να επισημάνω οτι την Λεστερ την έσπρωχναν λιγο οι κόρακες πέρυσι.
Κάτι πεναλτάκια, κάτι σφαγές στην WestHam που την κυνηγούσε κλπ.
Όχι τρομερά πραγματα, αλλά μια μικρή βοήθεια την είχε

Και βέβαια είχαν καταλάβει όλοι πόση διαφήμιση ειναι να πάρει το πρωτάθλημα το 1:5000

Στα πλαίσια της φετινής εξυγίανσης  :P :P :P :P  ελπίζω σε κάτι ανάλογο, και πειτε με οπως θέλετε.

Από την 6-7 η αγωνιστική δεν βγαζεις συμπεράσματα.
Οι διαφορές και τα περισσότερα πρωταθλήματα κρίνονται Γενάρη- Φλεβάρη.
Γιαυτο τα κεφάλια μέσα.

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 11:17 »
Η ομάδα μας χθες είχε τη χειρότερη διαιτησία που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια (ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ , μας κόψανε τετα τετ στο 1-1 , μας βάζανε στην περιοχή μας με ανύπαρκτα φάουλ )
Η ομάδα μας δεν έχει ούτε κανάλια , ούτε σάιτ , ούτε ραδιόφωνα , ούτε εφημερίδες για να φωνάξει !
Η ομάδα μας δεν έχει ούτε Καραπαπάδες ούτε Αλαφούζους ούτε Σαββίδηδες να σκούζουν μέχρι κ για τα ανάποδα πλάγια ακόμα κ για τα κόρνερ και για το ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Η ομάδα μας έχει κάνει ανατροπή σε μια έδρα που χάσανε βαθμούς ΠΑΟ ΟΣΦΠ
Η ομάδα μας είναι πάνω από ΑΕΚ ΠΑΟΚ με αγώνα λιγότερο !

Αν δει κάποιος απ’ τους φωστήρες της tv την 18αδα θα βάλει τα γέλια !

Η ομάδα μας δεν είναι φωτοβολίδα , τα τελευταία 4 χρόνια γίνεται πολύ σοβαρή προσπάθεια από πρόεδρο προπονητή κ παίχτες . Θα σας θυμίσω τους παίχτες που μεγαλούργησαν εδώ στα Γιάννενα κ φύγανε : Ντε Βισέντι , Τσάβες , Οικονόμου , Μανιάς , Ίλιτς , Κολοβέτσιος , Τσουκαλάς , Βελλίδης , Κοροβέσης , Χαρίσης , Φεγκρούς , Πάντος Γεωργίου σχεδόν μια 18αδα   Παρ όλα αυτά  βγήκαν άλλοι από πίσω που μέχρι χθες ήταν μεταξύ πάγκου κ κερκίδας κ τώρα είναι οι πρωταγωνιστές ( Μπέριος Σκόνδρας Γαρουφαλλιάς Κοζωρώνης κτλ )

Πιστεύω , μπορεί κ λόγω πάθους , ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα , αν παίξουμε επί ίσοις όροις  όμως ! Είμαστε πολύ μικροί μπροστά στο Βαγγέλα τον Αλασκούζο τον Λαθρέμπορο και τον Ρώσσο , απλά θα είναι καλό για όλους να τους χαλάσουμε τη μανέστρα ! Είμαστε μια όαση μέσα στη βρωμιά που επικρατεί ! 
Ζούμε ένα όνειρο που μέχρι χθες έμοιαζε τρελό !

Θέλω να κοιμηθούμε όλοι μαζί αγκαλιά , να μπερδευτούν τα όνειρά μας .
θέλω να δω πως φαντάζεται ο καθένας μας πως θα σηκώσει την κούπα ο Αλέξης ο Μιχαήλ!
θέλω να μάθω τι σκέφτεται ο αδερφικός μου φίλος chilly στα νησιά του Βορείου Πόλου !
θέλω να δω τι βλέπει στον ύπνο του ο Lemorsero  !
θέλω να συναντήσω τον Λάκη , τον Μήτσο , τον Γρηγόρη !
θέλω να ταξιδέψουν κ πάλι οι απανταχού της γης Ηπειρώτες κ όχι μόνο !
Θέλω να είμαι ταυτόχρονα κ στο Καραισκάκη κ στην κεντρική πλατεία , θέλω να είμαι κ στο πέταλο κ στην καφετέρια ,  θέλω να είμαι κ έξω απ’ τα αποδυτήρια κ στο αεροδρόμιο !

Κ τέλος δεν θέλω κατάμεστο γήπεδο ούτε με την Τρίπολη ούτε με το γαύρο ούτε με κανέναν , μόνο εμείς οι γραφικοί που τόσα χρόνια τρώμε κατακέφαλα κ σφαλιάρες , μόνο εμείς αξίζει να ζήσουμε αυτή την εποποιία ! Γιατί είναι σίγουρο ότι σιγά σίγα θα γυρίσουν στο γήπεδο όλοι αυτοί , γιατί πλέον θα είναι της επικαιρότητας και θα πεθαίνουν να ανεβάζουν φώτο σε facebook κτλ , δεν μπορώ να σας απαγορεύσω να έρθετε , ελάτε απλά θα βγάλετε το σκασμό !
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Νοέ 2016 11:20 από αντι-ΟΦΗ »

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 11:26 »
Τα του χθεσινού παιχνιδιού, λίγο πολύ, έχουν  ειπωθεί ΟΛΑ!!Εγώ αυτό που θα ήθελα να εκφράσω είναι ο ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ μου για μια από τις μεγαλύτερες ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ που έχει πετύχει ο ΠΑΣ στην ιστορία του.
Μια ανατροπή που είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ, όχι έναντι της δυναμικής του αντιπάλου, τουναντίον η διαφορά των δύο ομάδων σε ποιότητα ,και όχι μόνο, είναι ΧΑΩΔΗΣ, αλλά έναντι ενός διαιτητικού τρίου το οποίο ήταν
ΣΤΗΜΕΝΟ από τα Γιάννενα ως την Αθήνα!!!! Ποιός το έστησε?Δεν ξέρω.Γιατί το έστησε?Δεν ξέρω.Αν μου πεις ακόμη κι ότι το έστησε ο Χριστοβασίλης γιατί είχε παίξει το ματς στο στοίχημα,στο Νεπάλ,μπορεί και να σε πιστέψω.
Μπορεί ακόμη και να πιστέψω ότι ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΣ να καθίσουν να χάσουν και επειδή αυτοί τον πλάκωσαν στο ξύλο,πήγε και έστησε τους διαιτητές!!!Ακόμη κι αυτό θα μπορούσα να το πιστέψω……
Αυτό που δε θα πίστευα με τίποτε είναι ότι το ματς παίχτηκε στα ίσια.Γιατί????Γιατί το είδα με τα μάτια μου!!!
Ο ΠΑΣ σε αυτό το ματς έχει δυό ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΡΕΚΟΡ.

-Του έχουν ακυρωθεί δύο καθαρά γκολ σε μία φάση.
-Έχει πετύχει 6 γκόλ(δύο στη φάση του Γιάκου,Μπέριου,ένα του Τζημόπουλου,δύο του Μαμπουλού και ένα αυτογκόλ)και το σκόρ έχει γράψει 1-2.

Ο ΠΑΣ είναι πράγματι ΟΜΑΔΑΡΑ,Μη γελιόμαστε όμως,στην ΕΛΛΆΔΑ ,και ειδικά στην ΕΛΛΆΔΑ της Μέρκελ και του Σόιμπλε,ο ΠΑΣ δε μπορεί να πάρει αυτό που πιθανόν του αξίζει.Μπορεί όμως κάλλιστα

-Να τερματίσει στην πρώτη τετράδα και να ξαναβγεί στην Ευρώπη.
-Να κατακτήσει ξανά τον τίτλο της πρώτης επαρχιακής ομάδας.
-Να κρατήσει ξανά,το ΑΗΤΤΗΤO στην έδρα του.
-Να φτάσει όσο πιο μακρυά,ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ,στο κύπελο.

Τα ΠΑΡΑΠΑΝΩ,όσο κι αν τον πελεμήσουν,μπορεί να τα πετύχει!!!Γιατί???Γιατί είναι,όπως έγραψαν και οι Λαρισαίοι στην ανακοίνωσή τους μετά την ήττα στους Ζωσιμάδες,ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΑΔΑ,ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ!!!

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 12:59 »
Είναι απίστευτα τα συναισθήματα που νιώθεις όταν επί 1 ημίχρονο όχι μόνο δεν μπορείς να φωνάξεις ή να κράξεις για το χειρουργείο, αλλά να έχεις και τα καπνά από πάνω να βρίζουν κυρα φροσύνες και να ονειρεύονται Ευρώπη και 11 βαθμούς 3ης θέσης.
Είναι απίστευτο το συναίσθημα να το γυρνάς σε 1-2 αντί 1-4 και να τους ακούς να βρίζουν τον βαψομαλλιά Ματζουράκη και τον μπαρμπα Γίωργο Κούσα επσιδή χάσανε.
Είναι απίστευτο το συναίσθημα να φτάνεις Αμφιλοχία και με σουβλάκια και μπύρες να βγάζεις από μέσα σου όσα δεν μπορούσες επί 2 ώρες στο κατά τα άλλα χαλί και συμπαθητικό γήπεδο του Αγρινίου (μόνο το γήπεδο, όχι ο κόσμος)

Και αυτά τα συναισθήματα, μαζί με τα καλοκαιριάτικα, ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ!!

ΥΓ1. Για τα του Φωτιάδη, όσοι το είδατε από τηλεοράσεως έχετε καλύτερη άποψη από μας. Και μόνο που σκέφτομαι ότι το τελευταίο ματς της χρονιάς είναι με ΑΕΚ και θυμάμαι το Άργος .... ανατριχιάζω!!

ΥΓ2. Μακάρι να μην είναι αλήθεια όσα ακούγονται για τον Κωστούλα και να είναι γερός ο άνθρωπος. Αλλιώς  τα καπνά να ετοιμάζονται σε λίγα χρόνια για τη .. φυσική τους θέση ... ντέρμπυ με Φιλιππιάδα, Καραϊσκάκη Άρτας και Αχέροντα Καναλακίου.......

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #189 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 13:10 »
Παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο με τους στόχους του φετινού Π.Α.Σ., που τα τσοντοκάναλα και τα τσοντοσαιτ του ΠΟΚ τώρα ανακάλυψαν.

Γίνεται (και) σπέκουλα για την ομάδα μας με προφανείς άλλους στόχους.

Είμαστε ακόμη στην 6η αγωνιστική, δηλαδή ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Το πράγμα θα ξεκαθαρίσει, ως προς τι θα γίνει, προς το τέλος του πρώτου γύρου. Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε άλλο. Ανάλογη πορεία, αν θυμάμαι καλά, είχε κάνει και ο Ιωνικός το 2005 μέχρι την 5η αγωνιστική, και μετά έπεσε...και ακόμη τον ψάχνουμε.

Θέλω να πω ψυχραιμία δεν κερδίσαμε τίποτα ακόμη, πάμε για το στόχο μας, που είναι η γρήγορη παραμονή και ότι άλλο το εξετάζουμε στη συνέχεια. Φυσικά ο στόχος για όσο μακρύτερη πορεία στο Κύπελλο δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται.

Χαλαρά λοιπόν γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια στη χώρα του βόθρου...

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 14:03 »
Λοιπόν δύο πράγματα και απο εμένα τα αγρίμια ελπίζω να έβαλαν μυαλό ποιος είναι το Αφεντικό και ποια η βαριά φανέλα..Οπότε αγρίμια Relax τώρα.
Για διαιτησία ασχολίαστο δεν έχει νόημα αφού ΠΑΕ και Πετράκης δεν είπαν τίποτα.Ετσι και αλλιώς τα είδαμε όλοι και τα είδε όλη η Ελλάδα..(για πρώτη φορά ίσως). ;)
Ο Πετράκης μέντορας αυτής της ομάδας,τη να λέμε τώρα ο καλύτερος άνθρωπος και προπονητής που έχει περάσει απο τον ΠΑΣ.
Ας αφήσουμε τώρα τα πανηγύρια και ας κοιτάξουμε στα μάτια τον Αστέρα να πάρουμε ακόμα μια νίκη και να κάνουμε ακόμα δύο βήματα στη κορυφή,το ένα για εμάς και το άλλο μια κλωτσιά στον Αστέρα να πάει ποιο κάτω,γιατι κάποια στιγμή θα ξυπνήσει απότομα και θα γίνει Μπάρτσα και αυτός.
Τέλος Ισπανέ μου δώσε και καμία πάσα θα βάλεις  γκολ ξανά μη τρελαίνεσαι έτσι.
Φίλε μου Μαμπουλού  :dab: θα έκανες τρελό δίδυμο με Μπακαγιόκο.. :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Νοέ 2016 16:46 από Achilleas »

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 14:10 »
Καλή η χθεσινή πλάκα αλλά το ξαναπάμε,όποιος μιλάει για οτιδήποτε άλλο πέραν
του στόχου της πεντάδας κάνει πραγματικά κακό στην ομάδα.

Μήπως αν δεν πάρουν πρωτάθλημα και βγούν τέταρτοι τους βγάλουμε τπτ
αποτυχημένους?Ας σοβαρευτούμε και ας δείξουμε την σοβαρότητα που δείχνουν
παίχτες και τεχνικό επιτελείο.Αυτή είναι που φέρνει τις επιτυχίες.

Στο δικό μας κομμάτι,είναι η χρυσή ευκαιρία να μπουν ΟΛΑ στην άκρη και να δημιουργηθεί
ένας κοινός μεγάλος σύνδεσμος σε Γιάννενα και Αθήνα που θα συμπεριλάβει μέσα του
ΟΛΟ τον κόσμο του ΠΑΣ εκτός ελαχίστων γνωστών εξαιρέσεων που έχουν αποβληθεί πλέον
απο το σύνολο της πόλης.Ολοι οι άλλοι κάτω απο το ίδιο όνομα.

Εμείς,αν φτάσουμε στο δια ταύτα θα είμαστε θετικοί.
Εχουμε αφετηρίες διαφορετικές,έχουμε ιδεολογικά ζητήματα αλλά αν είναι για το καλό του
ΠΑΣ θα ψάξουμε να βρούμε όσα μας ενώνουν.

Η μπάλα είναι στα Γιάννενα.Ο ΠΑΣ δεν εχει την πολυτέλεια να μην είναι συσπειρωμένος
φετος που χαζευει την Ελλαδα.

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 14:27 »
(...)
Θέλω να κοιμηθούμε όλοι μαζί αγκαλιά , να μπερδευτούν τα όνειρά μας .
θέλω να δω πως φαντάζεται ο καθένας μας πως θα σηκώσει την κούπα ο Αλέξης ο Μιχαήλ! (...)

Όνειρα κάποιας εποχής...
Πραγματικότητα που περιμένει!!
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 16:22 »
Τι ματς και αυτό;

Με τι συναισθήματα; Τι εναλλαγές; Πριν φύγω για τη δουλειά μας ακυρώνουν ένα κανονικότατο διπλό γκολ και τα νεύρα μου κρόσια. Φεύγω και μέχρι να μπω στο αμάξι έχουμε φάει γκολ και μου γαμιέται η ψυχολόγια και λέω μέσα μου "Σκατά θα παεί η ώρα στη δουλειά", κατεβαίνω να πάρω καφέ για το ξενύχτι βλέπω την TV 1-0 ακόμα στο 65΄. Πάει λέω πέταξε το πουλάκι! Φτάνω στη δουλειά, βάζω το ραδίοφωνο στο 84΄και ακούω 1 -2!!!!! Σαν κατσίκι χορόπηδαγα (ευτύχως δεν με είδε κανένας) B-) B-) B-)

Ναι μωρή Γιαννέναρα! Ναι μωρή Αρρώστια! ΚΑΒΛΑ!

Στα του ματς:

Μεγάλη νίκη! Μεγάλο διπλό! Με τη βοήθεια των παιδιών που έχουν αμφισβητηθεί. Γρουφαλιάς, Κοζορώνης, Μπέριος, Μαμπουλού (πεσμένος τελευταία). Με απουσίες στο κέντρο Λίλα, Ακόστα, Βιδάλ. Ο ΠΑΣ έχει φτιάξει ομάδα να κερδίζει και τη διαιτησία.

Στα της διαιτήσιας:

Χρόνια είχα να δω τέτοιο ξεκάθαρο σφάξιμο. 'Αντε να δεχτώ ότι δεν είδε ότι το φάουλ περνάει τη γράμμη. Το γκολ του Μπέριου που καλύπτεται από έξι παίχτες. Το οφσαϊντ του Κόντε που ήταν  μέτρα πίσω; Τα ανάποδα φαουλ που μας 'εβαζαν μέσα στην περιοχή μας; Οι κάρτες; Δεν είναι λάθη αυτά. Προφανώς υπάρχει πρόθεση και όχι από τον Παναιτωλικό. Μας εκδικείται το παλιό σύστημα, το νέο, δεν ξέρω! Πάντως να αναμένετε και όλα σφαγές.

Υ.Γ. Καλά σας κάνουν οι γαύροι κοράκια!

Υ.Γ. 2 Έχεις δίκιο Μντζουράκη. Άδικο είναι το αποτέλεσμα. 1 - 5 θα έπρεπε να είναι!

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 17:07 »
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν ειπωθεί τα πάντα!!!Δε μπορώ όμως,πέραν των τόσων εντυπωσιακών γεγονότων που έχουν συμβεί,να μην επισημάνω κάτι,που μέσα στη δίνη των γεγονότων,πολύ είδαν αλλά λίγοι ίσως το συνειδητοποίησαν...
Ο Κρίστοφερ Μαμπουλού είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρέπει να είσαι τυφλός για να μη δεις ότι είναι αυτό που λέμε <βιρτουόζος της μπάλας>.Μέχρι τώρα όμως έπρεπε να είσαι τυφλός για να μη δεις ότι είναι(????) πιο αργός και από το replay!!Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα,που κάποιοι είπαν ότι ηλικιακά πλησιάζει τα 40,ενώ είμαι μόλις 26 χρονών!!
Στη φάση του δεύτερου γκόλ όμως,ο τύπος κάνει κούρσα,όχι ποδοσφαιριστή,αλλά δρομέα και δρομέα πρωταθλητή,όχι της σειράς!!!!Πως γίνεται ένας παίκτης που μέχρι χθες κινείτο,ομολογουμένως, σαν <αργοκίνητο βαπόρι> ξαφνικά να μεταλλάσσεται
σε <πύραυλο>,αυτό μόνο ένας θεός μπορεί να το ξέρει!!!

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 17:23 »
Σε όλα τα παιχνίδια που έχει παίξει έχει ακριβώς το ίδιο στυλ. Δείχναι να βαριέται κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά μόλις μυρίζεται ευκαιρία γίνεται άλογο. Ρώτα τους αμυντικούς του ατρομητα να σου πουν.

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 17:37 »
Επειδή το διάβασα εδώ μέσα και σε κάποια αθλητικά sites... Δεν υπάρχει κανένα φάουλ στη φάση του δεύτερου γκόλ του Π.Α.Σ... ποδόσφαιρο βλέπουμε, όχι μπάσκετ...
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 17:51 »
(...)
Και μόνο που σκέφτομαι ότι το τελευταίο ματς της χρονιάς είναι με ΑΕΚ και θυμάμαι το Άργος .... ανατριχιάζω!!
(...)
Πού πήγε ο συλλογισμός σου BILLY!
Να κλείσει λες λογαριασμός 40 χρόνων?
Να μας χρωστάει λες η Ιστορία και να μας κεράσει απλόχερα?
4 χρονών ήμουν τότε, με τους δικούς μου στον Καναδά,
κι όμως είναι σαν να το έζησα το ματς!
Λες ρε BILLY?
Ανατριχίλα!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 21:43 »
Τεράστιο αποτέλεσμα
και δεν αναφέρομαι μόνο στους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για την συνέχεια
κυρίως όμως γιατί ο ΠΑΣ προσθέτει στην φαρέτρα του δυο νέα στοιχεία αγωνιστικής συμπεριφοράς.

1ον) Κερδίζει ένα παιχνίδι που που τρώει πρώτος γκολ εκτός έδρας, είναι 'ένα στοιχείο που δεν το είχε η ομάδα και
2ον) κερδίζει ένα παιχνίδι με (πολύ) κόντρα διαιτησία.

Δεν ξέρω αν αυτή η αλλαγή προέρχεται από αλλαγή νοοτροπίας ή περισσότερης πίστης στις δυνατότητες μας ή απλά επειδή έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα πλέον.
Είναι όμως κάτι πολύ σημαντικό για την συνέχεια και τους στόχους της ομάδας..

Υ.Γ. Το γκολ Μαμπουλου στον αγώνα κυπέλλου, φάνηκε χθες η πολύπλευρη σημασία του.

Υ.Γ.1 Με την Λιβαδειά εκκρεμεί ένα παιχνίδι, δεν εκκρεμούν τρεις βαθμοί για το σακούλι μας, αυτούς πρέπει να τους κερδίσουμε.

Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

• Sr. Member
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Τετ 02 Νοέ 2016 08:34 »
Ένα πράγμα θέλω να πω μόνο. Όπως λέμε οτι παίχτες μας θέλουμε να είναι μια ομάδα εντός και εκτός γηπέδου, έτσι κι εμείς όλοι ας γίνουμε μια ομάδα όλοι οι φίλαθλοι μαζί με τους παίχτες και ας βλέπουμε τα παιχνίδια ένα-ένα χωρίς να αποπροσανατολιζομαστε.
Κοιτάμε το ματς με Αστέρα και πάμε για την νικη!!

Και μαι ερώτηση, θυμάται κάνεις ποτέ κέρδισε τελευταία φορά η ομάδα με ανατροπή;;

:mono:
10 YEARS LEFKADA GROUP