Porca miseria !
Όνειρο ήταν και πάει...
Αυτές οι σκέψεις αντηχούσαν στον εγκέφαλο, όταν εγκατέλειπα τη θύρα 10, πριν ακόμα ο Παπαπέτρου σφυρίξει για τελευταία φορά.
Θα μπορούσα να γράψω 4 σελίδες , θα μείνω στα επιγραμματικά :
1) 1' - 63' εικόνα ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό, όλοι διακριθέντες.
63' - 93 ' εικόνα ομάδας που μάχεται για τη σωτηρία, κανείς διακριθείς.
2) Χειροκροτούσα ασταμάτητα το Μαμπουλού αλλά νομίζω οτι δεν κολλάει με Πέδρο και Ζάιρο στην ίδια ενδεκάδα, καθώς χάνεται μια θέση στο νευραλγικό κέντρο. Τα ίδια και στο ματς με Πλατανιά. Τον προτιμώ σαν παίχτη που έρχεται από τον πάγκο, φρεσκαδούρα κι αλλάζει τη ροή του αγώνα. Έχασε τεράστια ευκαιρία στο 22, αλλά και στο 6 και στο 57, ενώ μετά το 65 κουράστηκε. Διαισθησή μου βέβαια ως φίλαθλος, προπονητής δεν είμαι.
3) Η εξέδρα δε μου άρεσε καθόλου αυτή τη φορά. Δεν έπαιζε ρε μάγκες Παρακάλαμος - Ροδοτόπ, να ασχολούμαστε όλ τν ώρα με τον Παπαπέτρου και τον Τσουκαλά. Η ομάδα θέλει θετική ενέργεια, σπρώξιμο, όπως είχε με τη Λάρισα λ.χ., όπου στην εξέδρα επικρατούσε γέλιο, πανηγύρι και χειροκρότημα. Μια καλή αύρα, που χθες μου φάνηκε ότι έλειπε ( αναφέρομαι στη 10, τυχαίο ότι ο Ζάιρο πανηγύρισε στη μεγάλη ενώ ο Γιάκος με Λάρισα στη 10 ; ).
4) Η καλύτερη διαιτησία που είχαμε φέτος. 50-50 κι αν ήσουν Αστερίας ίσως την έλεγες κι 60-40, 70-30. Σχεδόν αλάνθαστος ο Παπαπέτρου, πολύ κακώς , κάκιστα, ασχολούταν η εξέδρα μαζί του. Δεν κουβαλά μαζί του το Αγρίνιο ο κάθε διαιτητής. Σκεφθείτε μόνο τις σφαγές την Ευρώπη και στα 5/6 ματς του πρωταθλήματος ( πλην Ατρομήτου).
5) Τα τσαφ των Μιχαήλ και Περιστερίδη στο 1-1 πόνεσαν. Γκολ που λογικά δεν πρέπει να τρώμε και συνήθως δεν τρώμε.
6) Διαφωνώ κάθετα με όσα γράφηκαν για Λίλα, Μπουκουβάλα. Βασικά ισχύουν μετά το 63. Μέχρι τότε και οι δύο ήταν μαχητικότατοι. Ο Λίλα κέρδισε όλες τις πρώτες μπάλες στο κέντρο, πίεσε πολύ, ενώ ας θυμηθούμε μόνο τη σέντρα πάρε-βάλε του Μπουκουβάλα στο κεφάλι του Μαμπουλού στο 22. Στο 1 δε, ο Μπουκ απεσώβησε βέβαιο γκολ πέφτοντας με αυταπάρνηση
7) Αυτό το 2,40 στον άσο μεταξύ 2ου και 14ου δεν ξεχνιέται. Τελικά αποδείχθηκαν μάγκες οι έλληνες μπουκ. Ο Αστέρας εχει πολύ δυνατό κέντρο και είναι καλύτερος και από τις προηγούμενες 6 ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Μετά το 1-0 , το ματς θύμησε Αλκμάαρ στο Περιστέρι.
8) Πιστεύω ότι με Ακόστα, Ναδάλες θα έχουμε καλή συγκομιδή στα επόμενα 4, πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό στις 12/12.
Μέσα τα κεφάλια παιδιά, δε γίναμε Λέστερ. Ακόμα. Θέλει δουλειά.
Είστε εξαιρετικοί παίχτες - Δε γλείφουμε, το πιστεύουμε !! - , βρείτε τα πατήματα και τη χημεία σας.
Στην Ξάνθη Δυνατά !!!