Θέλουμε μεταγραφές ρε...
Κοροϊδευόμαστε δλδ; Παίζοντας με ψευτοσέντερ τον Μαμπουλού ή τον Ζάιρο σε εναλλαγή θέσεων;
Είχες τον ΦΕΡΦΕΛΗ. Σε έβγαλε ασπροπρόσωπο το καλοκαίρι...κάλυψε τη θέση αξιοπρεπώς. Με ενέργεια-παραμάζωμα, ξέσκισε την άμυνα της Οντ...Σου έκανε γκολ στο Μενίδι και στη λεωφόρο στο κύπελο και ΠΑΣ και τον Δώνης...και τον Δώνη ρε; Αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις μεταγραφές, τι τους Δώνεις;
Αυτή η πλάκα, με το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων πρέπει να τελειώνει.
ΜΑΜΠΟΥΛΟΥ...ήρθε σαν παίχτης που θα κάνει τη διαφορά...έπαιξε 2-3 ματς και μετά εξαφανίστηκε...δεν μπορεί, δεν θέλει ( ; ) δεν ξέρω...ΔΕΝΝΝΝΝΝ...
ΚΟΝΤΕ...είμαι ευχαριστημένος
ΖΑΙΡΟ...ο μόνος που μπορεί να πάρει παιχνίδι, μοναχός του.
ΚΟΥΤΡΗΣ...το παιδί κάνει ότι μπορεί...πέρυσι εκεί είχες ΝΑΔΑΛΕΣ που φέτος ΔΕΝ τον χρησιμοποιείς.
ΒΙΝΤΑΛ...δε νεξτ μπιγκ θινγκ; Θα δούμε...ασταθής πάντως.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΝΔΙΑΝΟ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΛΙΤΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΙΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΟΥΝΑ...και μου λέτε ότι έχουμε καλύτερο ρόστερ από άλλες χρονιές;
Ο προφανής λόγος που έχουμε καλή πορεία, είναι η ομοιογένειά μας.
Γκρινιάξτε για εμάς που γκρινιάζουμε, αλλά η ομάδα θέλει 2-3 καλές μεταγραφές, για να σηκώσει ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ το κεφάλι...
Προσωπικά πάντως, δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας. Συγκυριακοί λόγοι (παρόμοια κακή κατάσταση πολλών ομάδων) μας επιτρέπουν να είμαστε σχετικά ψηλά στη βαθμολογία. Βλέπω όμως, ότι οι υπόλοιποι προσπαθούν να ενισχυθούν με μεταγραφές καλούτσικες...εμείς χαλαρά αρμενίζουμε, βολεμένοι στο low profile πρωτάθλημά μας. Δεν θέλω να φτάσω πάλι στο σημείο που έχωνα μπινελίκια, όπως κάποια προηγούμενα χρόνια και κοκκινίζαν οι κυράδες της ΦΝ.
Έχεις ρε Γεματούλη ένα καλό προπονητή...βοήθησέ τον, με κάποιες μεταγραφές στηρίγματα για να δούμε λίγο ήλιο...
Οι περισσότεροι, απ' ότι βλέπω, βολεύεστε, με το να βλέπετε τον ΠΑΣ μεταξύ 5 και 8ης θέσης...αυτό όμως δημιουργεί νοοτροπία μεσαίας ομάδας...
Μία τετραετία-πενταετία πλέουμε σε αυτό το λιμανάκι...ας βγούμε λίγο παραέξω...χρειάζονται κάποια ευρουλάκια παραπάνω "φατμπόυ".
Και τώρα λυσάξτε, που έλεγε και ο Μαρίνος...
...αυτή η σημαία αξίζει να ανεμίζει κάθε χρόνο στα ΣΙΕΝ, στα ΑΛΚΜΑΡ κλπ...