Αποστολέας Θέμα: α.ο. ξάνθη - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 23190 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: α.ο. ξάνθη - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #125 στις: Κυρ 15 Ιαν 2017 21:48 »
Το ματς για όποιον δεν το είδε.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 15 Ιαν 2017 22:03 »
Θέλουμε μεταγραφές ρε...

Κοροϊδευόμαστε δλδ; Παίζοντας με ψευτοσέντερ τον Μαμπουλού ή τον Ζάιρο σε εναλλαγή θέσεων;
Είχες τον ΦΕΡΦΕΛΗ. Σε έβγαλε ασπροπρόσωπο το καλοκαίρι...κάλυψε τη θέση αξιοπρεπώς. Με ενέργεια-παραμάζωμα, ξέσκισε την άμυνα της Οντ...Σου έκανε γκολ στο Μενίδι και στη λεωφόρο στο κύπελο και ΠΑΣ και τον Δώνης...και τον Δώνη ρε; Αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις μεταγραφές, τι τους Δώνεις;
Αυτή η πλάκα, με το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων πρέπει να τελειώνει.
ΜΑΜΠΟΥΛΟΥ...ήρθε σαν παίχτης που θα κάνει τη διαφορά...έπαιξε 2-3 ματς και μετά εξαφανίστηκε...δεν μπορεί, δεν θέλει  ( ; ) δεν ξέρω...ΔΕΝΝΝΝΝΝ...
ΚΟΝΤΕ...είμαι ευχαριστημένος
ΖΑΙΡΟ...ο μόνος που μπορεί να πάρει παιχνίδι, μοναχός του.
ΚΟΥΤΡΗΣ...το παιδί κάνει ότι μπορεί...πέρυσι εκεί είχες ΝΑΔΑΛΕΣ που φέτος ΔΕΝ τον χρησιμοποιείς.
ΒΙΝΤΑΛ...δε νεξτ μπιγκ θινγκ; Θα δούμε...ασταθής πάντως.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΝΔΙΑΝΟ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΛΙΤΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΙΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΟΥΝΑ...και μου λέτε ότι έχουμε καλύτερο ρόστερ από άλλες χρονιές;

Ο προφανής λόγος που έχουμε καλή πορεία, είναι η ομοιογένειά μας.

Γκρινιάξτε για εμάς που γκρινιάζουμε, αλλά η ομάδα θέλει 2-3 καλές μεταγραφές, για να σηκώσει ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ το κεφάλι...

Προσωπικά πάντως, δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας. Συγκυριακοί λόγοι (παρόμοια κακή κατάσταση πολλών ομάδων) μας επιτρέπουν να είμαστε σχετικά ψηλά στη βαθμολογία. Βλέπω όμως, ότι οι υπόλοιποι προσπαθούν να ενισχυθούν με μεταγραφές καλούτσικες...εμείς χαλαρά αρμενίζουμε, βολεμένοι στο low profile πρωτάθλημά μας. Δεν θέλω να φτάσω πάλι στο σημείο που έχωνα μπινελίκια, όπως κάποια προηγούμενα χρόνια και κοκκινίζαν οι κυράδες της ΦΝ.

Έχεις ρε Γεματούλη ένα καλό προπονητή...βοήθησέ τον, με κάποιες μεταγραφές στηρίγματα για να δούμε λίγο ήλιο...
Οι περισσότεροι, απ' ότι βλέπω, βολεύεστε, με το να βλέπετε τον ΠΑΣ μεταξύ 5 και 8ης θέσης...αυτό όμως δημιουργεί νοοτροπία μεσαίας ομάδας...
Μία τετραετία-πενταετία πλέουμε σε αυτό το λιμανάκι...ας βγούμε λίγο παραέξω...χρειάζονται κάποια ευρουλάκια παραπάνω "φατμπόυ".

Και τώρα λυσάξτε, που έλεγε και ο Μαρίνος...

:flag:

...αυτή η σημαία αξίζει να ανεμίζει κάθε χρόνο στα ΣΙΕΝ, στα ΑΛΚΜΑΡ κλπ...

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 15 Ιαν 2017 22:06 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Κυρ 15 Ιαν 2017 22:29 »
Eγώ στα τελευταία ματς γκρίνιαξα πολύ αλλά σήμερα είμαι ικανοποιημένος.Παίξαμε όπως θέλω,παιχνίδι πρωτοβουλίας και είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο.Έτσι είναι η μπάλα ήταν τυχεροί και κέρδισαν,όπως κερδίσαμε και εμείς με τον ίδιο τρόπο άλλα ματς.Συμφωνώ πάντως ότι χρειαζόμαστε επειγόντως μεταγραφές.Δεν γίνεται να έχεις ρόστερ με ένα σέντερ φορ και ελλείψεις που κάνουν μπαμ σε αμυντικό χαφ και επιτελικό μέσο.Το θετικό είναι ότι παραμένουμε στην πεντάδα.Ματς κλειδί το επόμενο με τον προιστορικό.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Κυρ 15 Ιαν 2017 22:30 »
Παράθεση
  Γκρινιάξτε για εμάς που γκρινιάζουμε 
Φιλλλλλαράκο μου jimako!  :)
Προσωπικά δεν γκρινιάζω για εσάς που γκρινιάζετε.
Παράθεση
Και τώρα λυσάξτε   
Λυσσάζω όμως, καλέ μου φίλε, όταν επιχειρείται (ενικός, αι) ισοπέδωση της προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Προσπάθεια που τα αποτελέσματά της είναι, αν μη τί άλλο, ορατά.

Προσωπικά, την διαβάζω την κριτική σου, είναι γόνιμη, μου αρέσει.

Υ.Γ. Ήρεμα τα μπινελίκια, οι κυράδες δεν φταίνε σε τίποτα.  :P
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 15 Ιαν 2017 22:34 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Κυρ 15 Ιαν 2017 22:43 »
Ας με συμπαθάει η ευγένειά σας ...   αλλά γκρίνιαζα  όταν δεν αδειοδοτούμεθα...

Την σήμερον ...δε θα με χαλούσαν1-2 μεταγραφικές ενισχύσεις βεβαίως βεβαίως...

Αλλά όχι γκρίνια...είναι κρίμα ρε παιδιά...

ΥΓ. Καλά δε ζητάω να παλαμοκροτήσετε κιόλας...αλλά κομματάκι ψυχραιμία κι αισιοδοξία... :mono: ;)
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 15 Ιαν 2017 22:49 »
Το ότι ξεφύγαμε από τη μιζέρια της ομάδας ασανσέρ, και παίζουμε στις θέσεις 5-8, είναι αρκετό; Αυτό μου λες φιλλλλλλλλλλαράκι μου καλό;
Μπράβο λοιπόν στο ΦΑΤΜΠΟΪ γι΄αυτό...εκεί θα μείνουμε; Πρέπει να κοιτάξουμε, τώρα, που είναι ευνοϊκές οι συνθήκες, να χτυπάμε ευρώπη (να χτίσουμε νοοτοπία μεγάλης ομάδας δλδ) κάθε χρόνο. Όλοι είναι πεθαμένοι ΑΦΟΥ...
Δεν ζητάω μεταγραφές πρωτοκλασάτες...τελείωσαν αυτά...απαιτώ όμως σαν πορωμένος οπαδός, να βλέπω την ομάδα μου πάντα ψηλά. Να κτίσει προφίλ γαμάτο.
Έχει κάνει σοβαρότατα βήματα...υπάρχουν όμως πολλά περιθώρια, χρειάζεται ΘΕΛΩ...αν βολευόμαστε με το "μη χείρον βέλτιστον", δεν έχουμε ΜΕΛΛΟΝ αντάξιο της σημαίας πιο πάνω...

Και ρε φίλε Γιάννη, δεν γκρινιάζουμε...κριτική κάνουμε...ούτε χάσαμε κάποια ψυχραιμία...είμαι πολύ νηφάλιος τώρα... απλά φαίνεται ότι δεν τραβάει εδώ και κάποιο καιρό το καράβι.
Με τους πλατειάκηδες θα φανούν πολλά και θα κριθούν πολλά, έχω την άποψη.

Οι κυράδες να έχουν τα αυτιά τονε κλεισμένα, όταν συζητάμε για ποδόσφαιρο... :)
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 15 Ιαν 2017 22:56 »
Μεταγραφές ίσως σημαίνουν το κόψιμο κάποιου άλλου.Μαυροπάνος στην άμυνα.Μασούρας (κυρίως από του χρόνου αν και φέτος ίσως πάρει κάποια λεπτά ακόμα) και Βιντάλ.Έρχεται και ο Ντόλοβατς.Επίθεση δύσκολα θα πάρει κάποιος χρόνο συμμετοχής.Εδώ δεν είχε καλά καλά ο Φερφελής.Κόντε,Ζάιρο,Μαμπουλού και στην ανάγκη Γιάκος.
Σίγουρα όλοι θέλουμε καλύτερους παίχτες και πιο ποιοτικούς αλλά μην ξεχνάμε το μνημονιακό κομμάτι και τον σκόπελο Δημητρίου.Προσπαθούμε να κρατάμε ισορροπίες.Οι παίχτες παίζουν σε διάφορες θέσεις.
Υπάρχουν παίχτες που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής (πχ Δώνης,Νικολιάς).
Μια μεταγραφή θα την κάνουμε πιστεύω.Έστω και στο φινάλε.Εκτός φυσικά του Ντόλοβατς.
Ο Πετράκης νομίζω δουλεύει στους παίχτες για να πάρει το απόλυτο και αυτό είναι καλό.
Θα μπορούσαμε ίσως να δούμε παίχτες που λήγουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι και φυσικά να δούμε και τα δικά μας τα συμβόλαια που λήγουν.
Σημαντικό είναι και τι σκέφτεται ο Πετράκης όσον αφορά το σύστημα της ομάδας.Τι αλλαγές θα βάλει στην ομάδα.
Ίδωμεν με τα μεταγραφικά-σχεδιασμό ομάδας.Οι παράμετροι είναι αμέτρητοι.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 15 Ιαν 2017 23:07 »
Το ματς της Ξάνθης ήταν για τον Πετράκη test events για τον β' γύρο... και αφού τα δοκίμασε όλα στον α'.
Τελικά, φάνηκε ότι κάποια σημεία είναι ευάλωτα... στις κάποιες συνθέσεις.
Έκανε την 1η αλλαγή 62΄και είχε την υπομονή να περιμένει μέχρι το 75΄76΄... να δει μΠΑΣ και περπατήσει το test σχήμα...
Το σωστό θα ήταν να τις κάνει όλες στο α' ... αλλά ένεκα test events... 

Περισσότερο ΠΑΣ για αναδιάρθρωση πάγκου... παρά για μεταγραφές.

Ο Τζιόλης και σαν παρουσία μόνο (θα) προκαλεί δέος, για το εαρινό... και Κόντε - Γιάκος - Μαμπουλού 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 15 Ιαν 2017 23:10 »
Πάντα υπάρχει το καλύτερο.
Το θέμα είναι το αν γίνεται όταν το θέλουμε εμείς.
Δεν είναι μεγιστάνας ο τζες, τί να κάνουμε...
Και ναι, είναι πολύ σφιχτοκώλης, άποψή μου, καλά κάνει.
Όταν πρωτοήρθε ξόδεψε ένα φορτηγό χρήματα σε ανούσιες μεταγραφές δήθεν παικταράδων και κόντεψε να μας διαλύσει.
Θέλει κάποια χρονάκια για να έρθει στα ίσα της η Ομάδα στο οικονομικό κομμάτι.
Μέχρι τότε θα είμαστε υπό καθεστώς μνημονιακό,
ΑΛΛΑ τα βήματα που κάνει είναι προς τα εμπρός, πολύ καλά ζυγισμένα και κυρίως εντός μπάτζετ.
Έρχονται και ταλέντα από πίσω, χρυσοφόρα.  B-)

Το μεγαλύτερο λάθος του η ανεπάρκεια εγκαταστάσεων, άργησε πολύ και το πληρώνουμε.

Πρόβλεψη:
Φέτος θα ξαναπαίζουμε UEFA, του χρόνου θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 15 Ιαν 2017 23:28 »
  ευτυχως το ανεβασες φιλε New,και μου δωσες την ευκαιρια ν αποκτησω ιδια αποψη για το σημερινο ματςακιον,γιατι ειχα μεινει με την εντυπωση απ το ραδιο οτι ειμασταν κομπαρσοι στη σημερινη παρασταση...καλα οτι θελουν λενε,αΕΡολογιες κατα το κοινως λεγομενο...
 δεδομενων των συνθηκων προπονησης μεσοβδομαδα (το ρεπορταζ ελεγε οτι οι προπονησεις γινονταν στο κλειστο του ΕΑΝΚΙ) η σημερινη εμφανιση ηταν καλη...
  Λεπτομερειες σν αμυνα(γλιστρυμα του Μπουκου και κακη τοποθετηση του Κουτρη στο πρωτο γκολ) και αστοχια σν επιθεση μας στερησαν τ αποτελεσμα..ετς ειν η μπαλα,λεπτομερειες και τυχη κρινουν το αποτελεσμα,αλλα αυτες τις λεπτομερειες τελειοποιεις σε πραγματικες συνθηκες προπονησης,..
  οποτε την πρωτη μεταγραφη που θα θελα γω ειν ενα μπαλονι στο ΠΕΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ - ΠΑΙΧΤΩΝ ΑΘΛΟ...δε γινεται μ αυτες τις προπονητικες συνθηκες να εμφανισεις κατι καλυτερο...συνεχαμε ελπιζοντας  σε βελτιωση του καιρου ...
 νικη με γαυριονιο βρεξει-χιονισει...
υ.γ. το Μαμπουλου επρεπε να τον βγαλει στο αμεσως επομενο λεπτο της ευκαιριας που σπαταλησε θελοντας να τελειωσει ο ιδιος και δεν την εσΠΑΣε διπλα στο Ζαιρο που ακολουθησε τη φαση και ηταν μονος απεναντι σ αδεια εστια...ετσι χτιζεται η υγιης νοοτροπια κι αποτρεπονται προσωπικες στρατηγικες που αποσκοπουν στον καλωπισμο του βιογραφικου ;) :stop:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 00:39 »
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=5998.msg155308#msg155308
Να απαγορευτεί δια νόμου να ανοίγει άλλος θέμα για αγώνα εδώ μέσα εκτός από τον pagourenko!

Συμφώνησε με το παραπάνω και αυτός που άνοιξε το θέμα. Ε μην ψάχνετε λοιπόν για άλλους φταίχτες για την σημερινή ήττα!  :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 01:17 »
Οι ποδοσφαιριστες λαχεια μας ψιλοβγαινουν

οι ποδοσφαιριστες που τα σκαει ο χοντρουλης μας,μας  βγαινουνε απατη συνεχεια

Απο Μπουζιντ να πιασω που ηταν πιο αργος και απο τον ισκιο του
απο Τσαβεζ που νομιζε πως το ποδοσφαιρο ειναι ατομικο αθλημα
Μεχρι τον φετινο Μαμπουλου που νομιζεις οτι ειναι βετερανος ποδοσφαιριστης και αγωνιζεται στον βραδυποριακο

Γενικως εχουμε θεμα στην επιλογη του πιο ακριβου ποδοσφαιριστη

Και για να κανω συγκριση....Ναι πλεον ειμαι βεβαιως πως ο Μανιας ειναι σαφως καλυτερος του,και στα τρεξιματα,και στα κοντρολ αλλα ακομα και στα σουτ
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 16 Ιαν 2017 01:23 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 09:54 »
Είναι εμφανές πως η ομάδα χρειάζεται παιχταρά στην θέση του Τσουκαλά για να κυκλοφορήσει η ρουφιάνα η μπάλα λίγο και να δεχόμαστε λιγότερες επιθέσεις.Όσο δεν κρατάμε μπάλα στα πόδια μας την κρατάει ο αντίπαλος.Ο Μαμπουλού δείχνει πράγματι να βρίσκετε έξω απο τα νερά του,αλλά δεν παίζει και στην θέση του(μην το ξεχνάμε).Ο Ζάιρο επίσης δεν παίζει στην θέση του,γιατί η ομάδα με το σύστημα που παίζει δεν έχει παίχτη έξω δεξιά.Ο κόουτς φέτος φαίνεται πολύ ντεφορμε.Πάντα ήταν αμυντικογενής και φοβόταν τα μάτς αλλά φέτος σαν να έχει χάσει η ομάδα και την αποτελεσματικότητα στην αμυντική της νοοτροπία(έτσι μου φαίνεται).Χρειάζεται μεταγραφές,χρειάζεται αλλαγή συστήματος?Δεν ξέρω τι σκατά χρειάζεται,αλλά ας γίνει σύντομα

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 10:47 »
Εγω ειμαι με τον Χριστόφορο τον Μαμπουλου

Δηλωνω φαν.  ;)

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 10:57 »
Kαι εγώ είμαι με τον Χριστόφορο τον Μαμπουλού.Ας παίξει και καμιά φορά στην θέση του,κόουτς.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 11:33 »
Για το ματς της Ξάνθης να πούμε ότι πρέπει να τα βάλουμε με την ατυχία μας (γαμώ την ατυχία μου που λένε)
Αποκατασταθηκε λοιπόν η ισορροπία ατυχίας -τύχης (την οποία τύχη γκαντεμιασαμε στο ματς με τον Μπαογκ)

Άρα από δω και πέρα πάμε στην ικανότητα  :pas:

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 11:51 »
Πρέπει να δούμε το δάσος, όχι το δέντρο. Πέντε βαθμούς με ΑΕΚ, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Ξάνθη εκτός, δεν είναι μικρό πράγμα. Σφίγγουμε τα δόντια και προχωρούμε.  :pas: :pas: :pas:
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 12:23 »
ενας τσουκαλας που την κοπανησε  ενας λιλα που παιζει καθε 2 μηνες και ενας γαρουφαλιας που εχουν κανει ταμα να τον κανουν να παιξει στον ΠΑΣ .....εχουν κανει τον ΠΑΣ  να παιζει συνεχως (για μενα) αυτο το αποκρουστικο ποδοσφαιρο ανεξαρτητως αποτελεσματος

το ποδοσφαιρο που παιζει εναι αποκρουστικο και ειναι αποτελεσμα αλχημειων που κανει ο πετρακης για να κρατησει την ομαδα  με καλα βαθμολογικα  αποτελεσματα και σταθερο βαθμολογικο επιπεδο

ΟΤΑΝ  ειναι με την πλατη στον τοιχο τα παιζει ολα για ολα ....βελτιωνεται η ομαδα εντυπωσιακα αγωνιστικα.....αλλα το γνωριζει και το γνωριζουμε οτι ειναι ειδικων συνθηκων και συγκεκριμενου χρονικου διαστηματος αυτο το σχημα.......

με 2 παιχτες που δεν εχει ο ΠΑΣ ......αναγκαζει τον πετρακη να κανει αλχημειες αυτο ειναι το θεμα

τωρα αν ερχεται απο πισω το τριτο συνταγμα ελπιδοφορων παικτων δεν το ξερω.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ οταν αυτοι θα φυγουν σε ενα εξαμηνο απ οταν θα σταθουν στην ομαδα.........ειμαι οπαδος οχι προεδρος.......σωνει και καλα γιναμε ολοι "προεδροι" να δουμε ποσο θα πουλησουμε τον ενα και τον αλλο .......και ξεχασαμε τον οπαδο

εγω ειμαι οπαδος......η ομαδα δεν εχει 2 παιχτες.....εχει κολησει κακοποδοσφαιριαση(ανεξαρτητου αποτελεσματος).....και δεν με νοιαζει ποιους θα πουλησουμε....με νοιαζει ποιους θα παρουμε να χαρουμε μπαλα

τελος

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 13:00 »
Έλεος !
Έλεος !

Ίλιτς και πάλι Ίλιτς !

Θέλουμε παίχτες που σκυλιάζουνσυμπαρασύροντας τους άλλους κι όχι τουρίστες.
Προτιμάμε 1000 φορές έναν παίχτη του 7 που σου δίνει 7, παρά έναν παίχτη του 8 που - εκτός εξαιρέσεων - σου δίνει κάτω από τη βάση.

Κι επειδή κάποιοι σπεύσαν να την πούνε στον Πετράκη, με Τσουκαλά, Λίλα, Ίλιτς και το ίδιο αγωνιστικό πλάνο, υπήρχε περίπτωση να χάσεις χθες ;

Η Ξάνθη μια ομάδα συμπαγής που κάνει τα βασικά. Ομάδα του 7,5 που αποδίδει 7,5.
Όχι ομάδα του 8,5 που αποδίδει από 3 ως 9 ( π.χ. ΠΑΣ με Παναιτωλικό, Λάρισα ).

Πάντως κι οι απουσίες μετράνε.
Τι ομάδα είναι η Μπαρτσα με τραυματίες Μέσι, Σοάρες, Ινιέστα ;

Λίλα, Κόντε είναι α-να-ντι-κα-τά-στα-τοι σε αυτόν τον ΠΑΣ !
Όταν λείπουν, αν δε βοηθήσει η θεά τύχη, έχεις μεγάλο πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 13:04 »
Θετική απόδοση της ομάδας μετά από καιρό.
Και στα 90 λεπτα οι παικτες το παλεψαν, προσπάθησαν και εδειξαν μια σοβαρη εικόνα που εγω ειχα καιρο να δω.

Θετικό το ότι ο παίκτης βαρόμετρο του φετινού ρόστερ, δείχνει σημαδια βελτίωσης, μιας και ο Ακοστα ηταν σκια του εαυτου του τελευταια.

Σοβαρη ομαδα η Ξανθη, βελτιωμενη πολυ απο τοτε που την κερδισαμε στο κυπελλο.
Δυσκολα θα την κερδισουμε στα Γιαννενα, αν ειμαστε τοτε και οι δυο στην ιδια κατασταση με τωρα (δυσκολο).

2 φασεις στο τελευταιο 10λεπτο, μια με Ναδαλες, μια με Κοντε, δεν μας εκατσαν και χασαμε.

Τικας, μια χαρα διαιτησια εκανε και βοηθησε και το ματς να παιχτει στα ισα.

To video:
http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/39920/xanthi-pas-giannina-2-0-il/#.WHyiKtJ95dg

Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω για τη χρησιμοποιηση του Κουτρη ως βασικου αντι του Ναδαλες, ειναι οτι τον προοριζουν για πωληση.
Καθαρα Αγωνιστικά, για μενα δεν εχει νοημα αυτη η επιλογη του προπονητη.

Μια φιλική υπενθυμιση προς οσους γραφουν για το "καλυτερο ροστερ".
Μπερδευετε το καλυτερο με το πληρεστερο.
Αυτο ειναι φετος το ροστερ, κι αυτο εγραψαν καποιοι στην αρχη της σεζον.
Το πληρεστερο.
Και φαινεται και απο τις συνεχεις απουσιες βασικων που δεν μας λειπουν και τοσο...

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 16 Ιαν 2017 14:00 από GIWRGIS »

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 14:01 »
Χασαμε απο μια ομαδα που ουτε καλυτερη ειναι , ουτε καλυτερα επαιξε , τουλαχιστον εχθες .
Απλα - κατα την γνωμη μου - φανηκε για ακομη μια φορα οτι :

1. Το αμυντικογενες σχημα που παιζουμε με επιτυχια εδω και δυο χρονια αρχισε να ''μπαζει'' πλεον . Σιγουρα παιζει ρολο και απο ποιους απαρτιζεται η αμυνα ...
2. Οταν η ομαδα αποφασιζει να παιξει με επιθετικογενεις παικτες και προσανατολισμο δημιουργει προβληματα σε οποιονδηποτε αντιπαλο . Δεν ξερω ποση ωρα μπορει να γινει αυτο σε καθε παιχνιδι , αλλα ειναι εμφανες σε εμενα τουλαχιστον .
3. Η επιλογη Κουτρη αντι Ναδαλες ειναι ακατανοητη και μεχρι στιγμης την εχουμε πληρωσει . Τοσο απλα .
4. Ο - μετριος φετος - Λιλα ειναι αναντικαταστατος σε αυτη την ομαδα . Τοσο απλα κι εδω .
5. Το ιδιο και οι Κοντε και ο Ζαιρο .
6. Ο Μαμπουλου εχει εμφανες προβλημα στην φυσικη του κατασταση και σωματικη λειτουργια . Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος ουτε προπονητης ουτε γυμναστης για να το δει . Ειχε φανει και με τα παιχνιδια με την ODD . Και δεν νομιζω ουτε οτι βαριεται , ουτε οτι λουφαρει . Φαινεται πολυ καλο παιδι , χαμηλων τονων και με ιδιαιτερο ηθος που του ''απαγορευει '' ακομη και να διαμαρτυρεται οταν του γινεται ...πεναλτυ ! Απλα δεν μπορει . Και δεν ειναι θεμα θεσης . Αρκει να τον δει κανεις πως ειναι μετα απο σπριντ , η το πως μπαινει στις κοντρες .
Αυτος μαλλον ειναι και ο λογος που ενας παικτης με τετοια ποδοσφαιρικη ευφυια και τεχνικη παζει εδω και οχι στην Α Γαλλιας . Παρεμπιπτοντως , ακομα προσπαθω να καταλαβω με ποιο ποδι εβαλε το γκολ με την Ξανθη  :dab:
7. Παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες και του Πετρακη αλλα και των 4-5 παικτων που δοκιμαστηκαν , η απωλεια Τσουκαλα ειναι καταλυτικη .Η μεταγραφη ενος αξιοπιστου κεντρικου αμυντικου θα εδινε ισως την δυνατοτητα στον Τζημοπουλο να παιξει εκει .
8. Το ακατεργαστο διαμαντι Βιδαλ ειναι ενα πραγματικο στοιχημα για τους προπονητες μας . Μεχρι στιγμης τα αποτελεσματα ειναι ουδετερα ...

Αυτα ...

Υ.Γ. Η απωλεια του ματς με τον Ηρακλη θα μας στοιχειωνει ολη την χρονια φετος . Και ισως καθορισει και την τελικη μας θεση .

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 14:03 »
Πάντα τα σχόλια είναι συνάρτηση του αποτελέσματος , φυσικά όχι μόνο στο pas.gr αλλά παντού! Ειδικά σε αγώνες μπάσκετ που κρίνονται στο τελευταίο σουτ , βλέπεις στις διάφορες εκπομπές , στις εφημερίδες διθυραμβικά σχόλια για τον νικητή και ... πχ προπονητικά εγκλήματα ηττημένου κτλ ! Η ομάδα μας στα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μπορεί να έκανε και τις χειρότερες εμφανίσεις , πήρε όμως 4 βαθμούς , σε αντίθεση με χθες που για μένα έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις εκτός έδρας μαζί με  Αγρινίου ! Έχοντας για αντίπαλο μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα . Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία , βγαίναμε πρώτοι στη μπάλα και πληρώσαμε μια αδράνεια στο πρώτο ημίχρονο και μια στο δεύτερο που για καλή μας τύχη το διαγώνιο σουτ έφυγε μόλις άουτ !

Τις μεγαλύτερες ευκαιρίες τις είχαμε , με  Μαμπουλού Ναδάλες Κόντε και δεχτήκαμε ένα γκολ στο 87 με κόντρα !

Έσπασε μια παράδοση πολλών ετών , οπότε καιρός είναι να σπάσει κι άλλη ή μάλλον καλύτερα κι άλλες , ακολουθεί Γολγοθάς  με αιώνιο παοκ παο στα Γιάννενα και ατρόμητο εκτός .
Με τρεις νίκες στα Γιάννενα εκτοξευτούμε βαθμολογικά και ψυχολογικά και η χθεσινή εμφάνιση έδειξε ότι μπορούμε να το κάνουμε !

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 15:43 »
κατι πρεπει να ξαναλαξει ο πετρακης με η χωρις μεταγραφη....αρχιζει να μην βγαινει αυτο που πηγε να χτισει....βαλε και ευρωπες κουραση κακο καιρο ....ολα αυτα μας πηγαν πισω....συν οτι και τα υλικα δεν ειναι και τα πρωτα σε καιριες θεσεις

δεν ξερω κατα ποσο αυτο το κουραστικο "σε περιμενω " μπορει να τραβηξει ακομα αφου ολοι τωρα ειναι πολυ προσεκτικοι και δεν ανοιγονται...οσοι τσιμπησαν τσιμπησαν στην αρχη.......πρεπει κατι να αλλαξει να αλλαζει και 2 μπαλιες η ομαδα να τρωει και λιγο χρονο κτλ κτλ κτλ....εχει τετοιο παιχτη??δεν νομιζω........θα κανει μεταγραφη?....ειμαι 99% σιγουροσ οχι.....αρα........κατι πρεπει να γινει....αν μπορει να γινει

κομβικο το επομενο ματς......κερδιζεις?συνεχιζεις να ελπιζεις ...εστω και με μαγειρεματα.....δεν κερδιζεις?η ΠΑΣ  σε χτισιμο για του χρονου.....η κανεις τον ψοφιο κοριο μπας και τσιμπησουν οι αλλοι ......

επειδη πολλα γραφουν πολλοι.....το προβλημα καταλογισμου ευθυνων για φετος ειναι πολυ συνθετο.....εγω προσωπικα δεν ειμαι καθετος στην αποδοση ευθυνων....υπαρχει ναι μεν αλλα σε πολλα θεματα.....εχασες ολη την επιθεση....εχασες τσουκαλα....εχασες και λιλα(κομματια ο τζες)....εδω μιλαμε παει να χτισει ουρανοξυστη με πηλο ο μαστορας...και οποιος νομιζει οτι αντικαθιστανται ευκολα ολοι οι παραπανω γελιετε.....

νομιζω οπως εγραψα και ποιο πανω οτι καποιες φορες η ομαδα παιζει με ενδεκαδα τηρησης ισοροπιων....εγω ετσι νομιζω

αιντε και σε κανα μηνα θα αρχισουμε να σχολουμαστε και με τις αδειοδοτησεις....εχει πολυ πραμα ακομα 
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 16 Ιαν 2017 15:49 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 17:52 »

Πιστεύω ότι η ομάδα δεν βελτιώθηκε, αλλά επειδή το έφαγε νωρίς αναγκάστηκε να αλλάξει και καμία πάσα παραπάνω. Αν δεν το είχαμε φάει νωρίς τα ίδια σκατά θα βλέπαμε με τους προηγούμενος αγώνες.

Δεν ξέρω πόση κωλοφαρδία μας έχει απομείνει για την φετινή σεζόν ώστε να παίρνουμε βαθμούς με κακές εμφανίσεις. Λογικά θα χάσουμε βαθμούς και όταν έρθουν και οι καλές μας εμφανίσεις για να κλείσει η χρονιά ίσια βάρκα ίσια νερά, και θα δούμε σε πια βαθμολογική θέση θα κάτσει η μπίλια.

Ευτυχώς ελαφρώνουμε το πλήρες ροστερ να μπορεί να δουλέψει και ο Πετράκης χωρίς την πίεση των "πολλών" παικτών.

Και κάτι σχετικό-άσχετο με το θέμα δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει ότι πολλά από τα ας πούμε βασικά στελέχη της ομάδας 30αρισαν+++ (Μιχαήλ, Ναδαλες, Τζιμοπουλος, Λιλα, Ακοστα), και τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει καμία σοβαρή κίνηση για την διάδοχη κατάσταση. (Θα μου πείτε εδώ δε βλέπουμε καμία κίνηση για την τωρινή κατάσταση)

:pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 19:05 »
Και κάτι σχετικό-άσχετο με το θέμα δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει ότι πολλά από τα ας πούμε βασικά στελέχη της ομάδας 30αρισαν+++ (Μιχαήλ, Ναδαλες, Τζιμοπουλος, Λιλα, Ακοστα), και τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει καμία σοβαρή κίνηση για την διάδοχη κατάσταση. (Θα μου πείτε εδώ δε βλέπουμε καμία κίνηση για την τωρινή κατάσταση)

Κάτσε ρε σύνταυρε. Έχεις αρκετούς νεαρούς παίκτες 24 ετών και κάτω Κούτρης, Κοζορώνης, Βιδάλ, Γαρουφαλιάς, και οι ερχόμενοι Μαυροπάνος, Ντόλοβατς, Μασούρας.
Είναι θέμα κόουτς να τους ψήσει και να βρει κι άλλους που θα αντικαταστήσουν τους παλιούς σε 2-3 χρόνια.