Η ομαδα συμφωνα με τα δικα μου θελω και οχι του Πετρακη(εννοειται αλλα γειτνιαζουνε οι αποψεις μου με τον μεγα Μουρινιο μας γιατι ειμαι και μεγαλος προπονητοοπαδος) εγκειται για το αμα θελουμε να κανουμε το βημα παραπανω φετος η του χρονου
Αν κανουμε υπομονη για του χρονου χαλαλι,καθοσον στον παγκο πλεον εχουμε και μπακ απ βασικων, θα κινηθουμε για ταλεντα στυλ ευμορφιδη και Βινταλ(που του χρονου λογικα ειναι βασικοι οι συγκεκριμενοι)
Αν θελουμε φετος να κανουμε το βημα παραπανω,λεγε τελικο κυπελου η πενταδα πρεπει να παρουμε δυο βασικους η ημιβασικους ποδοσφαιριστες,και με τα δικα μου ματια εκει που ποναμε ειναι στην θεση του Μπεριου(Δεν θελω ουυυυυυυυ),καλο παιδι,ψυχαρα αλλα δεν του εχεις εμπιστοσυνη και ειναι εεπιρρεπης στο λαθος ,οπως ελεγα και για το Ντασιο και με κραζατε ολοι σας που ελεγα οτι δεν κανει για βασικος...................Και εκει που ποναει και ειναι ολοφανερο η ομαδα ειναι στο αριστερο εξτρεμ!!!!!Ουσιαστικα χρησιμοποιουμε απο μπακ,αμυντικαχαφ,κεντρωους,επιθετικους,,μονο τερματοφυλακα δεν βαλαμε για αυτην την θεση
p.s O πιτσιρικας ο Ευμορφιδης τι θεση παιζει ρε παιδια??????????Στο βιντεο που ειδα μια δεξι εξτρεμ τον εβλεπα,μια δεκαρακι και μια αριστερο εξτρεμ,αλλα ακομα δεν καταλαβα ποια ειναι η ακριβως η εση του