Αποστολέας Θέμα: Τεχνικό τιμ ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 65288 φορές)

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Τεχνικό τιμ ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #125 στις: Τρι 17 Σεπ 2019 21:42 »
Και το καλύτερο...παρακάτω από το παλιό ποστ για τον Νιαρχακο, η επικεφαλίδα "πάει Ιταλία για φιλικά ο ΠΑΣ". Sorry αλλά γέλασα νευρικά!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 15:13 »
Έτσι τους αποχαιρέτησε ο Νιαρχάκος

Μόνο η ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα απομένει ώστε να βγει και τυπικά το διαζύγιο. Ο Δημήτρης Νιαρχάκος αποτελεί παρελθόν.

Ο άνθρωπος που για χρόνια ήταν στο πλάι του Γιώργου Χριστοβασίλη, αποφάσισε να αποχωρήσει. Βοήθησε πολύ τον ΠΑΣ Γιάννινα όλα αυτά τα χρόνια. Τόσο στο να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια όσο και σε διάφορους άλλους τομείς, όπως το μεταγραφικό κομμάτι.

Την είδηση της παραίτησής του αποκάλυψε το Sportime. Τώρα αποκαλύπτουμε και το μήνυμα που έστειλε σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο για να τους ενημερώσει για την απόφασή του.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα θα ήθελα να έχετε μία ενημέρωση από εμένα και να γνωρίζετε πως έχουν ακριβώς τα πράγματα. Το Σάββατο 14/9/2019 Και ώρα 14:20 Ενημέρωσα τον Πρόεδρο κύριο Χριστοβασιλη ότι σταματάω από την ομάδα και ότι είναι οριστική η απόφαση μου.

Εν συνεχεία ενημέρωσα και τον προπονητή μας κύριο Γιαννικη Αλλά και τον υπεύθυνο επικοινωνίας κύριο Πεδιαδιτάκη. Με παρακάλεσε ο κύριος Χριστοβασίλης, ο πρόεδρος μας, να μείνω μέχρι την Τρίτη ως που να έχει βρει τον αντικαταστάτη μου. Και εκ νέου με παρακάλεσε να μείνω μέχρι την Κυριακή 22/9/2019 ώστε σίγουρα και οριστικά να ‘χει βρει το αντικαταστάτη μου σ’ αυτές τις εννιά μέρες (Η συζήτησή μας έγινε δια μέσω μηνυμάτων καθώς εγώ δεν ήμουν σε κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση).

Αυτονόητο βέβαια και αμέσως δέχτηκα να κάτσω αυτές τις εννέα ημέρες μέχρι να έρθει οριστικά ο αντικαταστάτης μου. Επειδή η αλήθεια δεν έχει αντίπαλο και είναι μία και στα 9,5 χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα πάντα ήμουν κρυστάλλινος απέναντι σας, οφείλω να σας ενημερώσω να ξέρετε την όλη αλήθεια και πραγματικότητα.

Δυστυχώς στη ζωή μου την αξιοπρέπεια μου δεν την διαπραγματεύομαι. Και ο σεβασμός είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Όπως έντιμος και τίμιος ήρθα, το ίδιο θα αποχωρήσω. Νομίζω ότι ξεπεράσαμε κάθε όριο σε πολλά πράγματα σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Δημήτρης Νιαρχάκος»

https://www.sportime.gr/pas-giannina/pas-giannina-etsi-tous-apocheretise-o-niarchakos/

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 16:03 »
''...ξεπεράσαμε κάθε όριο σε πολλά πράγματα...''  ?
Τι γίγνεται σε αυτή την ομάδα?

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τετ 18 Σεπ 2019 16:13 »
Ίσως να του χρωστάει λεφτά...  ;)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 08:43 »
Ίσως να του χρωστάει λεφτά...  ;)

Τι λες τώρα; Είναι δυνατό να χρωστάει λεφτά ο μεγαλύτερος καλοπληρωτής όλων των εποχών;  B-)

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 11:18 »
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Πεμ 19 Σεπ 2019 11:27 »
Αν σε 10 ημέρες ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα δούμε που βαδίζουμε.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 10:52 »
Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ντάσιος αντικαταστάτης του Νιαρχάκου

Ο Γιώργος Ντάσιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Νιαρχάκου ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ Γιάννινα και λογικά θα βρίσκεται το απόγευμα στην παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας.

Ο άλλοτε αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος, θα είναι ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των Ηπειρωτών. Ο Ντάσιος θα αναλάβει τον ρόλο που είχε ο Δημήτρης Νιαρχάκος ο οποίος αποχώρησε μετά από μια απόλυτα πετυχημένη θητεία η οποία κράτησε 9,5 χρόνια.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Γιώργος Ντάσιος να κάνει και την πρώτη του εμφάνιση το απόγευμα στην παρουσίαση της νέας φανέλας του ΠΑΣ Γιάννινα.
http://www.gazzetta.gr/football/superleague2/article/1397732/pas-giannina-o-ntasios-antikatastatis-toy-niarhakoy

Εξαιρετική επιλογή.

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 12:52 »
Φανταστική επιλογή, αλλά θα πρέπει ο Γιώργαρος να φυλάει πολύ καλά τον κώλο του γιατί ο χόντρος δεν έχει μπέσα και μπορει να τον βάλει μπροστά για τις βρωμοδουλειές του και να τον εκθέσει!!!

Προσοχή Γιώργο και καλή δύναμη!!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 13:43 »
Ο Ντάσιος υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ως το 2015. Ο ΧΒ ανέλαβε τον ΠΑΣ το 2008. Ο Ντάσιος δηλαδή είχε αφεντικό τον ΧΒ για 7 χρόνια.
Κάποιοι λοιπόν ισχυρίζονται ότι ξέρουν καλύτερα τον ΧΒ από τον ίδιο τον Ντάσιο.
Ίσως θεωρούν τον Ντάσιο χαζό. Τόσο χαζό που μπορεί να τον φέρνει ο ΧΒ για να τον χρησιμοποιήσει ως μπροστινό σε βρωμοδουλειές του.
Αν δεν εκτιμούσαν τον Ντάσιο αναρωτιέμαι τι ποιο προσβλητικό θα έβρισκαν να πούνε γι' αυτόν που εκτιμούνε.

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 14:20 »
Ο Ντάσιος υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ως το 2015. Ο ΧΒ ανέλαβε τον ΠΑΣ το 2008. Ο Ντάσιος δηλαδή είχε αφεντικό τον ΧΒ για 7 χρόνια.
Κάποιοι λοιπόν ισχυρίζονται ότι ξέρουν καλύτερα τον ΧΒ από τον ίδιο τον Ντάσιο.
Ίσως θεωρούν τον Ντάσιο χαζό. Τόσο χαζό που μπορεί να τον φέρνει ο ΧΒ για να τον χρησιμοποιήσει ως μπροστινό σε βρωμοδουλειές του.
Αν δεν εκτιμούσαν τον Ντάσιο αναρωτιέμαι τι ποιο προσβλητικό θα έβρισκαν να πούνε γι' αυτόν που εκτιμούνε.

Αρκεί που εμείς οι κάποιοι γνωρίζουμε το χαρακτήρα του Ντάσιου και τι σημαίνει γι αυτόν ο ΠΑΣ. Επίσης ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι σημαίνει ο ΠΑΣ για τον χοντρό. Ο Ντάσιος πρώτα είναι οπαδός και μετά παίχτης της ομάδος και την πονάει όσο και μεις στην κερκίδα. Ο χρόνος μένει να δείξει, το σίγουρο πάντως είναι ότι το Ντάσιο τον αγαπάμε, τον άλλο ΟΧΙ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 14:27 »
Αυτός λοιπόν ο κάποιος που αγαπά την ομάδα και ξέρετε τον χαρακτήρα του, στηρίζει έμπρακτα την ομάδα. Δεν την πετροβολά, ούτε κάνει σημαία βρομιές αντιπάλων.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 14:40 »
Αυτός λοιπόν ο κάποιος που αγαπά την ομάδα και ξέρετε τον χαρακτήρα του, στηρίζει έμπρακτα την ομάδα. Δεν την πετροβολά, ούτε κάνει σημαία βρομιές αντιπάλων.

Ποιος κάνει βρωμοδουλείες αντιπάλων; Για πες μας με στοιχεία! Όχι να πετάς λάσπη να υπερασπιστείς τον ΧΒ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 15:12 »

Ποιος κάνει βρωμοδουλείες αντιπάλων; Για πες μας με στοιχεία! Όχι να πετάς λάσπη να υπερασπιστείς τον ΧΒ.
Οποιος λόγου χαρη σε γραπτη ανακοίνωση χαρακτήρισε τον ΠΑΣ παράρτημα κι αυτοί που αποδείχτηκαν αυτό το κείμενο.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 15:17 »

Οποιος λόγου χαρη σε γραπτη ανακοίνωση χαρακτήρισε τον ΠΑΣ παράρτημα κι αυτοί που αποδείχτηκαν αυτό το κείμενο.

Πότε έγινε αυτό;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 15:21 »
Ο Ντασιος στηρίζει τον ΠΑΣ από πριν τον πρόεδρο και θα το στηρίζει και μετά τον πρόεδρο...

Οπότε με το να έρθει στον ΠΑΣ δεν πάει να πει ότι ο πρόεδρος θα έχει αφεση αμαρτιών.. Και μην μπερδεύεστε μερικοί και μερικές... Ο ΠΑΣ δεν είναι κανενός μόνο των φιλάθλων  του και σίγουρα δεν ειναι του χβ....Απλη διαχείριση κάνει όπως λένε και μερικοί εντός της ομάδας..

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 16:21 »

Πότε έγινε αυτό;
Στις 16-1-19

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 17:04 »
Εσενα τι σε πειραζει που  ημασταν παραρτημα ή που το ειπε ο (καθε) Ντασιος.

για μενα κακη επιλογη για το Ντασιο να βγει μπροστα  με αυτον τον ιδιοκτητη
καλη επιτυχια οπως και να εχει.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 17:16 »

Ο Ντασιος που κολλάει σε ότι έγραψα;

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 18:30 »
Ο χοντρολιγδας ειδε πως ζορισαν τα πραγματα πολυ για τον ιδιο και ψαχνει ασπιδες προστασιας.

Δεν εγινε καλος απο σημερα,δεν θα τον ενδιαφερει το καλο της ομαδας απο αυριο σε σχεση με την τσεπη του,δεν ειμαστε ηλιθιοι να ξεχασουμε που εχει φτασει την ομαδα.....

Ο Ντασιος ειναι επαγγελματιας.Παει στη θεση αυτη για τα φραγκα,δεν παει αμισθί για να πουμε πως παει στην αγαπη του και στη γκαυλα του.

Ειναι καλο παιδι,καλος χαρακτηρας,δεν παυει ομως να ειναι υπαλληλος του αρτινου.Καλη επιτυχια του ευχομαι!

Ομως ολοι εμεις οι παροικουντες στην Ιερουσαλημ γνωριζουμε πως το παραμυθι εχει δρακο και μαλιστα τρανο!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 20:17 »
Ντάσιος: «Είναι μια καινούργια πρόκληση για ‘μενα»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Γιώργος Ντάσιος στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας:

«Δεν το βλέπω ότι είμαι νέος στην ομάδα, αλλά είμαι παλιός εδώ. Ευχαριστώ τον κ. Χριστοβασίλη που μου εμπιστεύτηκε τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του, γιατί με το που έγινε γνωστό ότι έρχομαι δέχτηκα πολλά μηνύματα. Είναι μια καινούργια πρόκληση για ‘μενα. Θα βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν. Περιμένουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα πως και πως, γιατί βλέπω καθησυχασμό και στον κόσμο και σε όλους. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο και πρέπει να είμαστε περαστικοί από την κατηγορία αυτή. Είμαστε η μεγάλη ομάδα της κατηγορίας και πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Σιγά-σιγά θα μπω στους ρυθμούς της ομάδας και θα ενημερωθώ για τα θέματά της».

Για το ότι θα βρεθεί αντίπαλος της πρώην ομάδας του, της Παναχαϊκής: «Τα έφερε έτσι η ζωή. Έχω πολλούς γνωστούς και θα βοηθήσω τον κ. Γιαννίκη σε ό,τι θελήσει και σε πολλά θέματα τακτικά. Η Παναχαϊκή έχει ωραίο γήπεδο και δυνατή έδρα, αλλά ελπίζουμε να περάσουμε με νίκη».

Για το αν θα έχει λόγο και σε μεταγραφές της ομάδας: «Τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο ασφαλώς ξέρω την κατηγορία και τους παίκτες. Η κουβέντα με τον κ. Χριστοβασίλη είναι ότι αναλαμβάνω το πόστο που είχε ο κ. Νιαρχάκος και θα έχω λόγο και στις μεταγραφές και σε ό,τι άλλο χρειάζεται η ομάδα. Προέχει η ομάδα για ‘μενα, η οποία έχει καλό ρόστερ. Είδα την προπόνηση το πρωί κιόλας και το διαπίστωσα αμέσως. Μακάρι να μη χρειαστούν μεταγραφές τον Δεκέμβριο και να έχει πάρει η ομάδα τον δρόμο της αμέσως».
super-fm.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 21:50 »

Ο Ντασιος που κολλάει σε ότι έγραψα;

Εκει που κολαει και η ξεκαρφωτη μαλακια που πεταξες για το ΣΦ.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 22:30 »

Εκει που κολαει και η ξεκαρφωτη μαλακια που πεταξες για το ΣΦ.
Όπως βλέπεις LAMIA FANS κάπου πήγε το μυαλό ορισμένων. Οπότε δεν ήταν τόσο αστηρικτα όσο σου φάνηκαν κάποια πράγματα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 22:50 »
Πιο γραφικος και απο το ηλιοβασιλεμα στη σαντορινη.

Λες τα ιδια και τα ιδια εδω και μηνες προσπαθώντας να καλυψεις τον απατεωνα.
Ντροπη σου.
Κακως καθομαι και ασζολουμαι με αυτα που γραφεις

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 23:18 »
Με λίγα λόγια...

Πονηρή επιλογή από τον κ. Χριστοβασίλη (φυσικά προς όφελος του).

Κακή απόφαση για τον κ. Ντάσιο.

Χαμένος και πάλι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μιας και ο κ. Ντάσιος (προσωπική άποψη) αποτελεί τον πιο άοσμο άνευρο αρχηγό ομάδας που έχω δει στην ζωή μου, παρ όλη την μακρόχρονη θητεία του στην ομάδα. Όταν έπρεπε να βγει να πει στον κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει και να ξεμπροστιάσει τον  κ. Χριστοβασίλη, προτίμησε να σωπάσει και να τον προστατέψει.

Ο κ. Χριστοβασίλης φαίνεται δεν το ξέχασε αυτό και του προσέφερε εργασία...  ;)

Αν πραγματικά αγαπάς την ομάδα δεν πας να συνεργαστείς με αυτόν τον ιδιοκτήτη!!!

:pas:  :pas:  :pas: