Αποστολέας Θέμα: Τεχνικό τιμ ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 65296 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Τεχνικό τιμ ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 09:38 »
Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αισθάνομαι ταυτόχρονα την υποχρέωση και την ανάγκη ηθικά και ουσιαστικά ως επαγγελματίας να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους που με εμπιστευθηκαν τούτο το μακρο διάστημα στη κοινή μας πορεία, μια διαδρομή με μοναδικές εμπειρίες.
Κάθε τέλος ακόμα και το πιο πικρό είναι μια νέα αρχή αλλά κυρίως μια διαδικασία επαναπροσδιορισμου δυνατοτήτων και στόχων με ρεαλισμό και πίστη για το μέλλον.
Στήριξη όλων στη νέα προσπάθεια.
Συσπείρωση για γρήγορη επιστροφή.
Ευχαριστώ όλους.
Vamos PAS.
Soccer Fitness by Vasilis Alexiou

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 19:23 »
Ενας απο τους καλύτερους γυμναστες στην Ελλαδα.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 19:36 »
Καλη συνεχεια στον ανθρωπο, ειχε μεγαλη προσφορα στην ομαδα αυτα τα χρονια.
Ενα απο τα πιο κρισιμα σημεια που θα κριθει η μεγαλη αλλαγη που γινεται στην ομαδα (την οποια στηριζω ολοθερμα) ειναι ο τομεας της φυσικης καταστασης. Πρεπει να γινει το παν. Απο στελεχωση με ικανοτατο γυμναστη ως και προετοιμασια στο εξωτερικο για καποιο διαστημα αν αυτο θεωρηθει οτι χρειαζεται.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 22:49 »
Εξωτερικο λεγοντας Καρπενησι :P
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 10 Ιούν 2019 00:02 »
Κάτι μου λέει ότι με τον βοηθό προπονητή θα γελάσουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 10 Ιούν 2019 22:37 »
Παράθεση
Βασίλης Αλεξίου αποκλειστικά στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM (audio)
Για απόφαση που έπρεπε να πάρει, έστω και με βαριά καρδιά, έκανε λόγο ο τέως προπονητής φυσικής κατάστασης του ΠΑΣ Γιάννινα, Βασίλης Αλεξίου, που την Κυριακή το πρωί επισημοποίησε την αποχώρησή του από την ομάδα.

Στα 5,5 χρόνια της δικής του προσφοράς από τη θέση του γυμναστή, κατάφερε να απασχολήσει με τη δουλειά του, να γίνει σημείο αναφοράς μεταξύ των φιλάθλων και να αγαπηθεί, αφού ήταν μέλος της ιστορικής ομάδας του 2016 που έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ο κ. Αλεξίου τόνισε ότι έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει λαμβάνοντας έτσι και μερίδιο ευθύνης για τον υποβιβασμό και ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο ξεκίνημα του ΠΑΣ Γιάννινα, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη από τους φιλάθλους σ’ αυτό το νέο εγχείρημα.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «90 ΚΑΙ ΚΑΤΙ» και τον Γιάννη Γιαννάκη και ακούστε το ηχητικό στο τέλος.

Για το γεγονός ότι μέσω της δουλειάς του στα 5,5 χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έμεινε στη σκιά του κ. Πετράκη, αλλά κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου και να εισπράξει την αναγνώριση και την αγάπη του: «Είναι σημαντικό να το αναλύσουμε αυτό σε δύο παραμέτρους. Αρχικά έτσι είναι όπως τα λες. Εισέπραξα ένα κύμα αγάπης απ’ όλον τον κόσμο των Ιωαννίνων και αυτό είναι δεδομένο. Δεν θα χάσω την επικοινωνία μου με την πόλη, γιατί εκ των πραγμάτων έκανα πολλούς φίλους και θα τους διατηρήσω. Αγάπησα την πόλη και δέθηκα μαζί της.

Από την άλλη, όσον αφορά τους προπονητές φυσικής κατάστασης ο ρόλος τους πλέον έχει αναβαθμιστεί και στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο χώρο, αλλά και στον ελληνικό. Μια ομάδα για να λειτουργεί σωστά και να έχει αποτελέσματα, πέρα από την τεχνικοτακτική προσέγγιση και τον ψυχολογικό παράγοντα, ο επόμενος παράγοντας που διαμορφώνει αποτελέσματα είναι η φυσικά κατάσταση. Το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι οι προπονητές αυτό και εκ των πραγμάτων ψάχνουν έναν καλό συνεργάτη, ο οποίος θα τους βγάλει έναν βραχνά από το κεφάλι τους».

Για το ότι και ο κόσμος δίνει μεγάλη σημασία πλέον στο ποιοι πλαισιώνουν έναν προπονητή: «Πραγματικά ισχύει και είναι δικαίωση και για κάποια πιο νέα παιδιά. Σε όλους πρέπει να δοθεί μια ευκαιρία για το βήμα παραπάνω. Και στα Γιάννενα είδα πολλούς συναδέλφους σε πολύ καλό επίπεδο και κάποια στιγμή θα πρέπει και ο ΠΑΣ να εμπιστευθεί ένα παιδί από τα Γιάννενα».

Για την απόφαση να μπει τέλος στη συνεργασία με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν είναι θέμα να ρίξουμε κάπου κάποια ευθύνη. Η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια είχε μια πορεία ικανοποιητική και βγήκε Ευρώπη, μετά όμως είχε μια πορεία αντιστρόφως ανάλογη. Πιθανόν να ήταν φθίνουσα, όμως σταθερή στη Super League. Το ότι δεν κατάφερε φέτος η ομάδα να σταθεί στην κατηγορία εκτιμώ ότι είναι ευθύνη όλων. Έτσι έχω κι εγώ το αντίστοιχο μερίδιο ευθύνης. Δεν θεωρώ ηθικό και σωστό στο νέο ξεκίνημα που οφείλει να κάνει και θα κάνει η ομάδα για να επιστρέψει εκεί που ανήκει, να είμαι άμεμπτος ευθυνών και να μείνω στη θέση μου. Σαν να μην έχω ευθύνη. Αναλαμβάνοντας, λοιπόν, αυτήν την ευθύνη μίλησα με τον κ. Χριστοβασίλη, του εξέθεσα τους προβληματισμούς μου, το σεβάστηκε και πάρα πολύ φιλικά χωρίσαμε».

Για το αν ήταν μια δύσκολη απόφαση: «Πάρα πολύ δύσκολη. Και είναι ακόμα και τώρα. Ξεκάθαρα δεν ήθελα να φύγω από την ομάδα. Καταρχάς δεν πίστευα ότι θα υποβιβαστεί, για να είμαι ειλικρινής. Κανένας απ’ όσους ήμασταν μέσα στην ομάδα δεν το πίστευε και ίσως αυτό να ήταν ένα από τα λάθη μας.

Την απόφαση να αποχωρίσω δεν την πήρα ελαφρά τη καρδία, με προβλημάτισε, με στεναχώρησε και δεν ξέρω πως θα μπορέσω να το συνηθίσω επιστρέφοντας στη βάση μου».

Για τον νέο προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρη Γιαννίκη, που κατάγεται κι αυτός από τα Τρίκαλα κι αν έχει γνώμη γι’ αυτόν: «Να είμαστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς. Έχει ένα αξιόλογο βιογραφικό. Είναι νέο παιδί και σίγουρα θα μεταφέρει έναν νέο αέρα, που σίγουρα τον χρειάζεται ο ΠΑΣ στο καινούργιο του ξεκίνημα. Από εκεί και πέρα πρέπει να βοηθηθεί, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και των ιδιαιτεροτήτων που κουβαλάνε τα ελληνικά πρωταθλήματα και δη της Super League 2 που είναι καινούργιο πρωτάθλημα και δεν ξέρουμε πως θα γίνει, τι μορφή θα έχει, πόσοι θα βγαίνουν και με ποιον τρόπο. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, αυτός ο άνθρωπος πρέπει να στηριχτεί. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα από την ΠΑΕ για να λειτουργήσει και να μεταφέρει τις γνώσεις του στο γήπεδο και τους ποδοσφαιριστές».

Για το τι συνέβη φέτος με τους τραυματισμούς των παικτών που ήρθαν φέτος, εν αντιθέσει με τους παλιότερους που δεν είχαν σοβαρά θέματα: «Έχουμε καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα. Καταρχάς όμως ο υποβιβασμός είναι ένα πολυπαραγοντικό θέμα. Δεν φταίει μόνο το Α ή το Β’. Φταίνε όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς, είχαμε την πολυτέλεια τα προηγούμενα 5 χρόνια η ομάδα να ξεκινάει από ένα συμβατό σημείο αναφοράς. Δεν ξεκινάγαμε ποτέ από το μηδέν. Ξεκινούσαμε από το… πέντε. Γνωρίζαμε τους ποδοσφαιριστές και ξεκινάγαμε από ένα υψηλό επίπεδο. Φέτος κάνοντας τον ίδιο προγραμματισμό με τα προηγούμενα χρόνια και έχοντας πολλούς νέους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μας, διαπιστώσαμε κάποιες σημαντικές παραλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Να σημειώσω ότι στους τραυματισμούς δεν συμπεριλαμβάνω τις περιπτώσεις Λέο, Παμλίδη και Σιόντη που κουβαλούσαν τραυματισμούς από τις προηγούμενες ομάδες τους ή το σπάσιμο του χεριού του Μπουκουβάλα σε φιλικό παιχνίδι. Αυτές ήταν απώλειες της μάχης, εντός προγράμματος.

Τα παιδιά που ήρθαν, λοιπόν, το καλοκαίρι, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο δικό μας σημείο αφετηρίας. Εκεί το λάθος ενδεχομένως να είναι δικό μου. Το λέω ξεκάθαρα και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς και η μεγαλύτερη απώλεια ήταν του Σάντι Κρίζμαν. Οι υπόλοιποι τραυματισμοί ήταν της τάξης των 8-10 ημερών που όμως δημιουργούσαν πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας. Τα καινούργια παιδιά δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν και μπαινόβγαιναν στην ομάδα. Όταν τους ξεκουράζαμε, έμεναν πίσω σε προπονήσεις και την ανισορροπία αυτή δεν καταφέραμε να την εξισορροπήσουμε, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτούς τους τραυματισμούς. Ίσως να υπερτονίστηκε ως δικαιολογία, αλλά εγώ δεν το θεωρώ ως το κύριο πρόβλημα φέτος. Αντικειμενικά υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά ήταν ένα μικρό μέρος της αιτίας του υποβιβασμού».

Για το γεγονός ότι σε βάθος χρόνου η ομάδα ήταν πρωταγωνίστρια και δουλεμένη σε υψηλό επίπεδο σε επίπεδο αντοχών και τρεξιμάτων: «Αυτό ήταν απόρροια του γεγονότος ότι όποιος και να έμενε πολλά χρόνια σε μία ομάδα και τη γνωρίζει, μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Δουλέψαμε καλά αυτά τα χρόνια, απλά όλα αυτά χάνουν την αξία τους όταν υποβιβάζεται μια ομάδα».

Για το αν ξεχώρισε κάποιους παίκτες αυτά τα 5,5 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Αυτό που καταφέραμε στον ΠΑΣ Γιάννινα αυτά τα χρόνια δεν ήταν να ονομαστικοποιήσουμε την επιτυχία σε κάποια παιδιά. Αυτό που καταφέραμε ήταν ουσιαστικά η προπόνηση να διαρκεί 5- 6 ώρες. Τα παιδιά έρχονταν 2 ώρες πριν την προπόνηση στο γήπεδο, πήγαιναν στο γυμναστήριο και δούλευαν ατομικό πρόγραμμα με τη δική μου παρακολούθηση 35 λεπτά, τελείωναν την προπόνηση ξαναπήγαιναν στο γυμναστήριο για την αποθεραπεία τους, οπότε ουσιαστικά στο γήπεδο ήταν γύρω στις 5 ώρες. Βοήθησαν και οι παλιότεροι τους νεότερους και αυτό ήταν ένα από τα μυστικά της επιτυχίας που είχαμε στη φυσική κατάσταση. Καταφέραμε να διαρκεί η προπόνηση γύρω στις 5 ώρες από την προσέλευση μέχρι την αποχώρηση. Αυτό αφορά όλα τα παιδιά και όχι κάποιον συγκεκριμένο».

Για το κεφάλαιο Γιάννη Πετράκη και τη συνεργασία τους επί 5,5 χρόνια: «Δεν μπορώ να πω ούτε μία αρνητική κουβέντα για τον κόουτς Γιάννη Πετράκη. Το ήθος του, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς την ομάδα και προς την πόλη ήταν τεράστιος. Θυμάμαι σαν σήμερα όταν ήρθαμε 28/1/2014 στην πόλη και τα σχέδια που κάναμε. Ουσιαστικά ξεκινήσαμε να έρθουμε για 3 μήνες και μείναμε 5,5 χρόνια. Ο Πετράκης αγάπησε την ομάδα και την πόλη, προσπάθησε πάρα πολύ. Μας στεναχώρησε όλους αυτό που συνέβη με την ομάδα και θα το κουβαλάμε μαζί μας, αλλά μόνο καλά λόγια έχω γι’ αυτόν σαν προπονητή, παιδαγωγό και άνθρωπο».

Για το τι είπαν όταν αποχαιρετίστηκαν: «Οι δρόμοι μας δεν χωρίσανε, γιατί διατηρούμε την επικοινωνία μας, έστω και τηλεφωνικά. Το τι ειπώθηκε μεταξύ μας, βέβαια, θα το κρατήσουμε για μας».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να ξανασυνεργαστούν άμεσα: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό γιατί σου προκύπτουν πράγματα ανά πάσα στιγμή. Επιθυμία μας είναι να ξαναβρεθούμε μαζί».

Για το αν υπάρχει κάτι στα σκαριά ως νέα συνεργασία: «Νομίζω ότι ακόμα δεν έχω ξεπεράσει αυτό που συνέβη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οπότε εκ των πραγμάτων τώρα δεν το σκέφτομαι. Προφανώς θα υπάρξει, είμαι επαγγελματίας, ήμουν στον χώρο και θα παραμείνω. Αλλά επειδή είμαστε και άνθρωποι, πάντα ένα μέρος της καρδιάς μου θα ανήκει στα Γιάννενα, πάντα θα έχω τη σκέψη μου στην ομάδα και ανοιχτή την πόρτα μου. Θα είμαι από τους πρώτους που θα πανηγυρίσουν την επάνοδο».

Για τις στιγμές που κρατάει απ’ αυτά τα χρόνια που εργάστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι πάρα πολλά τα θετικά. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να ξεχάσω το παιχνίδι με την Ξάνθη που βγήκαμε Ευρώπη. Δεν μπορεί να ξεχαστεί ο κόσμος που μάζεψε ο ΠΑΣ σ’ αυτό το παιχνίδι, ο παλμός του και η αγάπη του. Δεν μπορεί να ξεχαστεί η κλήρωση στο Europa League, το προηγούμενο βράδυ από το πρώτο παιχνίδι με την Οντ, το 3-0 σ’ εκείνο το ματς, το παιχνίδι στη Νορβηγία, τα ματς με την Άλκμααρ. Είναι στιγμές που δεν σβήνουν αυτές και μένουν ανεξίτηλες».

Για τις σκέψεις που κάνει για την επόμενη μέρα του ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο ΠΑΣ, και το ξέρετε καλύτερα εσείς, είναι μια ομάδα που εκφράζει όλους τους Ηπειρώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο ΠΑΣ είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι δεδομένο ότι δεν ανήκει στη δεύτερη κατηγορία ο ΠΑΣ και είναι δεδομένο ότι ο πρόεδρος κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια με τα όπλα που έχει, να την κρατήσει ψηλά. Είναι μονόδρομος και πρέπει όλοι να στηρίξετε τον νέο προπονητή και τις επιλογές του προέδρου για να βγει η ομάδα. Όταν βγει, τότε οι διαφορετικές φωνές ας φουντώσουν. Τώρα στο κρίσιμο σταυροδρόμι η στήριξη είναι μονόδρομος. Ο ΠΑΣ πρέπει να βγει στη Super League. Το «Ζωσιμάδες» πρέπει να γίνει φόβητρο. Όταν αυτό το φόβητρο θα είναι γεμάτο, ο αντίπαλος θα χάνει σε δυναμική. Όταν το φόβητρο είναι άδειο ή έχει φωνές διαμαρτυρίες, κερδίζει σε δυναμική ο αντίπαλος.

Εύχομαι από την καρδιά μου να ήταν μια κακή παρένθεση αυτός ο υποβιβασμός, η ομάδα να ανέβει, να μείνει εκεί και να την παρακολουθούμε όλοι και να τη χαιρόμαστε στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του ποδοσφαίρου».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και σε παρέμβαση του συνεργάτη της εκπομπής, Αλέκου Καρύτσα, στο κομμάτι των νέων παιδιών και γυμναστών της περιοχής.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 10:39 »
Υποψήφιος για το τεχνικό τιμ του ΠΑΣ ο Μάριος Παναγιώτου
Υποψηφιότητα... για το τεχνικό τιμ της νέας περιόδου θέτει σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάριος Παναγιώτου.

Ο τεχνικός της Κ20 φέρεται να εξετάζεται ως μία από τις επιλογές για βοηθός προπονητή του Αργύρη Γιαννίκη. Με την άφιξη του νέου τεχνικού στα Ιωάννινα αλλά και τα τετ α τετ που θα υπάρξουν μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΣ θα προκύψουν και τα οριστικά ονόματα που θα απαρτίζουν και νέο τεχνικό τιμ.
https://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/77375-2019-06-21-23-44-46
Και το όνομα του βοηθού προπονητή είναι. ......
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 22 Ιούν 2019 10:44 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 16:35 »
Πληρωνεται που πληρωνεται το παλικαρι,θα καν - μπεχο,εννοείται- και καμια,2 3 δουλειες ακομη.

Μπορουμε ομωε να το βαφτισουμε και ως εμπιστοσυνη στη νεα γενια κτλ.

Ετσι και αλλιως ο πας  ΜΕ ΜΙΚΡΑ ,ακαδημια εχει καταντησει απο πολλου!!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 17:24 »
Η συνεργασία μεταξύ της πρώτης ομάδας και Κ-20 πρέπει να είναι όσο το δυνατόν στενότερη. Αν έχουμε αυτή την εξέλιξη, θα την έλεγα θαυμάσια εξέλιξη 

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 18:15 »
Αν αυτή είναι θαυμάσια εξέλιξη τότε συγνώμη αλλά μην περιμένεις άνοδο.  Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο  αλλά θεωρώ ότι πειραματα θα γινονται στον πάγκο από δύο νεαρούς προπονητές.  Και ξέρεις ότι η κατηγορία είναι πολύ δυσκολη

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 18:17 »
Άσε που αυτή η εξέλιξη δείχνει πως δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις όσον αφορά το ροστερ. ΟΤι θέλει ο ηπιος θα γίνεται

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 18:28 »
Αν αυτή είναι θαυμάσια εξέλιξη τότε συγνώμη αλλά μην περιμένεις άνοδο.  Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο  αλλά θεωρώ ότι πειραματα θα γινονται στον πάγκο από δύο νεαρούς προπονητές.  Και ξέρεις ότι η κατηγορία είναι πολύ δυσκολη

α) Δεν τον γνωρίζεις αλλά βγάζεις συμπέρασμα... Αυτοί όμως που τον πληρώνουν για πάνω από ένα έτος, υποθέτω γνωρίζουν και αυτόν και τη δουλειά του. Δε βλέπω γιατί θα πρέπει να υποθέσω ότι ο άνθρωπος δεν έχει προπονητικές ικανότητες, ικανές για το πόστο του β προπονητή, τη στιγμή μάλιστα που είμαστε σε διαδικασία ριζικής ανανέωση του ρόστερ ώστε να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος για την ομάδα, κάτι που καθιστά τη συνεργασία α και β ομάδας εκ των ουκ άνευ.
β) Όταν λες δύσκολη τι εννοείς; Ότι πρέπει να φέρουμε τον Κλοπ για βοηθό προπονητή του Γιαννίκη;

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 18:31 »
Άσε που αυτή η εξέλιξη δείχνει πως δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις όσον αφορά το ροστερ. ΟΤι θέλει ο ηπιος θα γίνεται
Δε νομίζω ότι δείχνει κάτι τέτοιο όσον αφορά το ρόστερ. Αυτό που δείχνει είναι μια διάθεση να υπάρξει ακόμα πιο στοχευμένη δουλειά στις μικρότερες ηλικίες, κάτι που το βλέπω θετικότατα

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 18:51 »
Η συνεργασία μεταξύ της πρώτης ομάδας και Κ-20 πρέπει να είναι όσο το δυνατόν στενότερη. Αν έχουμε αυτή την εξέλιξη, θα την έλεγα θαυμάσια εξέλιξη

μια χαρά πετυχημένος στην 11η θέση τερμάτισε....
θέλετε και παραπάνω χωριατάκια...

http://www.superleaguegreece.net/el/youth/k20

και όπως είπε και ο σύντροφος από πάνω ή παίρνουμε  τον κλοπ ή τον τζε...
κάτι στη μέση δεν παίζει...
οπότε ξέρουμε πως θα πορευθούμε...
δώσε πόνο χοντρέ!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 22 Ιούν 2019 18:57 από trollit »
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 19:02 »
Έχεις δίκιο ov η αυτός η ο κλοπ. Δεν υπάρχει άλλος σωστά.  Η δουλεια μας να γίνεται στο τσαμπα και όλα μια χαρά.  Συγνώμη αλλά εγώ τον ΠΆΣ δεν τον θέλω έτσι.  Συγνωμη αν η αποψη μου είναι διαφορετικη. Ας ελπισουμε ότι θα διαψευστω (δεν το βλεπω).

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 19:08 »
Ο προηγούμενος βοηθός προπονητή που είχαμε ήταν ο κύριος Γιάννης Ταουσιάνης. Υπάρχει κάποιος σοβαρός ποδοσφαιρικός λόγος για τον οποίο θεωρείτε ότι το ενδεχόμενο να αναλάβει το πόστο του ο Μάριος Παναγιώτου συνιστά υποβάθμιση για την ομάδα; Ή πολύ περισσότερο θα αποτελεί "λόγο γέλιου" που γράφτηκε παραπάνω ότι θα πέσει γέλιο;

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 19:21 »
τo γέλιο το ρίχνουμε ήδη...
έχουμε τον ποιον γελοίο και ψεύτη πρόεδρο στην Ελλάδα!!!
αντί να ξεκουμπιστεί όπως έκαναν και άλλοι στο παρελθόν...
μας έχει καθίσει στο σβέρκο....

ΦΥΓΕ ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ!!!! :stop:
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 19:37 »
OV  μια φορά έχεις βρει κάτι που δεν έχει κάνει σωστό ο πρόεδρο ? Γιατί και περισυ μια χαρα όλα τα έβλεπες και πέσαμε. Εν πάση περιπτώσει δεν το συνεχίζω.  Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο.  Εύχομαι να μην έχω εγώ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 19:49 »
Ακόμα και εδώ δείχνει που θα πάει το μπάτζετ.Φθήνια παντού.Το θέμα δεν είναι η συνεργασία πρώτης ομάδας και υποδομών.Αυτή μπορεί να γίνει ανεξαρτήτως προσώπων και πρέπει να υπάρχει πάντα μα πάντα.Το θέμα είναι στο οικονομικό καθαρά.Όπως έγραψα και αλλού πάμε με το σύστημα σταυρός.
Αν μας ενδιέφεραν οι υποδομές,θα φέρνανε τουλάχιστον προπονητικό τιμ για την κάθε ομάδα.Θα δουλευόταν σε επαγγελματικά πλαίσια.Αντίθετα έχουμε από τα πιο άδεια τεχνικά τιμ της σούπερ λιγκ.Λίγα άτομα τρέχουν για πολλές δουλειές.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 20:08 »
OV  μια φορά έχεις βρει κάτι που δεν έχει κάνει σωστό ο πρόεδρο ? Γιατί και περισυ μια χαρα όλα τα έβλεπες και πέσαμε. Εν πάση περιπτώσει δεν το συνεχίζω.  Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο.  Εύχομαι να μην έχω εγώ.
Αν τόσο σε ενδιαφέρει το αν έχω εκφράσει κριτική σε κινήσεις που θεωρώ λάθος μπορείς-έτσι πρόχειρα-να ανατρέξεις για παράδειγμα πέρυσι να δεις τι άποψη εξέφρασα για τη μεταγραφή του Αθανασιάδη και πριν ανακοινωθεί και όταν ανακοινώθηκε.
Πολύ πρόσφατα εξέφρασα συγκεκριμένη άποψη όταν φαινόταν ότι πάμε στην επιλογή Παπαδόπουλου.
Δεν ξέρω αν είναι ωραίο το παραμύθι αλλά σίγουρα δεν έχει δράκο...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 20:29 »
Ακόμα και εδώ δείχνει που θα πάει το μπάτζετ.Φθήνια παντού.Το θέμα δεν είναι η συνεργασία πρώτης ομάδας και υποδομών.Αυτή μπορεί να γίνει ανεξαρτήτως προσώπων και πρέπει να υπάρχει πάντα μα πάντα.Το θέμα είναι στο οικονομικό καθαρά.Όπως έγραψα και αλλού πάμε με το σύστημα σταυρός.
Αν μας ενδιέφεραν οι υποδομές,θα φέρνανε τουλάχιστον προπονητικό τιμ για την κάθε ομάδα.Θα δουλευόταν σε επαγγελματικά πλαίσια.Αντίθετα έχουμε από τα πιο άδεια τεχνικά τιμ της σούπερ λιγκ.Λίγα άτομα τρέχουν για πολλές δουλειές.
Δηλαδή οι οικονομικές απολαβές του Γιάννη Ταουσιάνη (σε Α' Εθνική) ήταν σημαντικά ανώτερες;
Ο Παναγιώτου έχει τα προσόντα για να αναλάβει τη θέση βοηθού προπονητή σε μια ομάδα στη Β' εθνική; Θεωρώ πως τα έχει. Θα ήθελα όμως να ακούσω τους λόγους για τους οποίους κάποιος μπορεί να πιστεύει το αντίθετο. Είναι μόνο το ύψος της αμοιβής;
Επενδύουμε-με μακροχρόνιο πιστεύω σχεδιασμό-σε έναν ελπιδοφόρο προπονητή με σύγχρονες σπουδές που μας έρχεται από το εξωτερικό. Χρειάζεται δίπλα του κάποιον που να ξέρει καλά την ομάδα ώστε να τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί γρήγορα και που παράλληλα θα ξέρει ότι δεν θα τον βλέπει ανταγωνιστικά, έτσι ώστε να οικοδομηθεί γερός δεσμός εμπιστοσύνης μεταξύ τους. Θεωρώ πως ο κύριος Παναγιώτου ικανοποιεί όλους αυτούς τους όρους. 

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 20:48 »
Ποιο είναι το βιογραφικό του Παναγιώτου;Τόσο απλά.
Τόσο ο προπονητής,ο βοηθός προπονητής και οι παίχτες που ακούγονται είναι λαχεία.Αν σου κάτσουν.Αυτός είναι ο σχεδιασμός.
Ποιος είναι ο διαχρονικός σχεδιασμός στον ΠΑΣ;Ποια βήματα έγιναν;Σε ποιο στάδιο είμαστε;Ποια είναι τα επόμενα βήματα;Που θέλουμε να καταλήξουμε;Ποιος ακριβώς απάντησε ή θα απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις;

Ο Πετράκης είναι η εξαίρεση στην ιστορία του ΠΑΣ.Όχι ο κανόνας.

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 21:08 »
Οπαδός του αστέρα Τρίπολης η αναρχικος

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Σαβ 22 Ιούν 2019 21:14 »
Έχει δίπλωμα προπονητή και έχει διατελέσει επί έναν χρόνο προπονητής της Κ 20 μας. Πιο πριν είχε δουλέψει σε μικρότερες ομάδες σε Ελλάδα και Κύπρο. Τι βιογραφικό ακριβώς θα θεωρούσαμε ικανοποιητικό για έναν βοηθό προπονητή στην Β Εθνική; Έχει την ίδια προϋπηρεσία που είχε για παράδειγμα ο Γιάννης Τάτσης (για να μιλάμε με συγκεκριμένα παραδείγματα) όταν ανέλαβε πρώτη φορά βοηθός προπονητή στη Β Εθνική. Στο πτυχίο, σύμφωνα με το transfermarkt, ο Παναγιώτου έχει αυτή τη στιγμή ανώτερο πτυχίο προπονητικής.     

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 23 Ιούν 2019 13:46 »
Σε μια προχειρη ματια:
Ο μια ανασα (και αδικημενος) απο την Α Εθνικη Πλατανιας, δεν ειχε καθολου βοηθο προπονητη. Ο Τατσης ηταν μονος του
Η Παναχαικη ειχε βοηθο τον κ Χρηστο Καραπιτσο
Ο Κισσαμικος ειχε ως βοηθο του Βοσνιαδη τον κ Θανο Χατζηαθανασιου
Ο Απολλων Λαρισας τον κ Κωνστ. Μαργαριτη.

Δε βλεπω καποιον να ειναι κατα τεκμηριο καλυτερος του κ Παναγιωτου (αν ειναι αυτος ο βιηθος προπονητη μας).