Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα- Βεροια  (Αναγνώστηκε 17688 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα- Βεροια
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 19:02 »
Παρεπιπτόντως παιδιά στο 47' ο Γιάκος είχε δοκάρι. Αυτά που λεει ο εκφωνητής για επέμβαση του τέρμα είναι βλακείες, αφού μετά δεν βάρεσαν κόρνερ...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 19:05 »
Επίσης ο Περιστερίδης με έξυπνο τρόπο κιτρίνησε τον μαύρο επιθετικό τους.

Επίσης η αρχηγάρα ο Μιχαήλ κοκκίνισε πανέξυπνα τον καπετάνο.

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΑΑ Σ'ΑΓΑΠΑΑΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΩΩΩ ... ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΑ ΛΕΕΕΩΩΩΩΩΩ ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΟΟΟΟ

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 19:36 »
Έχουμε και λέμε...

Ωραίο σαββατοκύριακο με τη νίκη μας και το χαιρόμαστε δεόντως...

Λυπούμεθα βεβαίως βεβαίως διότι δεν βάλαμε 3 και δεν κερασαμε μπύρες όπως είχαμαν υποσχεθεί...επιφυλασσόμεθα για το επόμενο ματσάκιον.... ;)
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος Οτάνις

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 19:43 »
Αυτή τη φορά θέλαμε να το πάρουμε.
Και το πήραμε.
Η Βέροια, μικρή, όπως και οι άλλες ομάδες της SL, πλην των γνωστών 2-3 εξαιρέσεων, με αποτέλεσμα εμείς, ως μονόφθαλμοι, να κάνουμε άνετα καριέρα ανάμεσά τους και να πηγαίνουμε φουλ για δευτεραθλητές Χειμώνα.
Μου κάνει εντύπωση η μη αναφορά στον Ζάιρο, ο οποίος ήταν αναμφισβήτητος MVP ημιχρόνου (στο 2ο έπεσε λιγάκι, όπως και γενικά η ομάδα, η αρχική ορμή της οποίας ξεθύμανε σιγά σιγά κατά τον γνωστό τύπο p = mv.
Χρειάστηκε μια γερή ιβηρική κλωτσιά στα κουρασμένα της οπίσθια από τον Acosta, για να ξαναπάρει μπρος.).
Θετικός και ο σκόρερ Κοζορ.

Σκεφτόμουν, εν μέσω γιαννιωτοπρεπούς βρόχας
(αυτή μόνο, και το ταλαιπωρημένο τερέν των Ζωσιμάδων είναι ό,τι μας έμεινε απ' τα γονίδια του παλιού ΠΑΣ
και γύρω μου βαρέθηκα ν' ακούω γκρίνιες και για τα δύο από κόσμο, που είχε το ένα μάτι στο γήπεδο και το άλλο στην εξέλιξη του στοιχήματος στο κινητό),
τι θα έκανε σ' αυτό το πρωτάθλημα το κέντρο των Φουτσίνι-Μπελά-Γήτα-Ραμίρεζ-Έλντερ
ή των Μπελά-Μπονόβα-Μιλόγεβιτς (για πιο μπροστά, δεν το συζητάμε καν).

Btw, μιλώντας για τους παραπάνω, ο κόσμος στην ευθεία της 9-10 σήμερα δεν ήταν περισσότερος απ' αυτόν που συμμετείχε στην εκδρομή στη Βέροια, Χριστούγεννα του '93.
Αλλά τότε, βλέπεις, οι Ζωσιμάδες ήταν χαλί (άσε που δεν ήμασταν και τεχνική ομάδα), οπότε ανταποκρινόταν ο κόσμος.

Η χιπστεροποίηση του οπαδικού φρονήματος είναι για μας, ομάδα και κόσμο απ' τη φύση τους μονίμως στην απέξω, θανάσιμος κίνδυνος.
Θυμάμαι στη ρεβάνς του Κοντογουλίδη, πρώτη και τελευταία ως τώρα επίσκεψή μου στο καινούριο Καραϊσκάκη,
τρόμαξα, όταν, λίγο πριν την έναρξη του ματς, είδα αποστειρωμένους νεόγαυρους να κάνουν αμέριμνοι διάδρομο στο gym του γηπέδου, που λειτουργεί ακριβώς στη θέση της παλιάς 7
-κάποιες ανάλογες "εμπορικές χρήσεις" για το ΠΕΑΚΙ υποθέτω ότι φαντασιώνεται και το εδώ αντίστοιχο φιλελέ οπαδιλίκι-,
τρέχοντας με ιλιγγιώδη στάση, προκειμένου να ξεφύγουν απ' τα κακά πνεύματα της αθωώτητας, της αυθεντικότητας, του Άρη, της Λήδρας και άλλων παιδιών.
Σκέφτηκα τότε, αυτή τη μετάλλαξη δε θα 'θελα να τη ζήσω στον ΠΑΣ.
Τελικά, είχα δεν είχα, το έζησα κι αυτό.
Η έδρα να μείνει εκεί που είναι.
Η μεταφορά της θα αποδυναμώσει την εικόνα της ομάδας ως συναισθηματικού σημείου αναφοράς της πόλης και θα εμπεδώσει την εικόνα της ομάδας ως επιχείρησης/happening κερδοφορίας, με ψιλοαλώβητους από την κρίση μικρογιαννιώτες να βολοδέρνουν ανάμεσα σε στημένα σκηνικά καταναλωτικής ευφορίας και "χώρους εμπορικής χρήσης" των ζωών τους.
Το ΠΕΑΚΙ και κάθε δημόσια αθλητική υποδομή θα μείνουν δημόσια αθλητική υποδομή.
Γήπεδα, κολυμβητήρια, χώρους άθλησης, καινούριο ταρτάν και όργανα στιβικής προπόνησης στο Ζωσιμάδες (και αναπαλαίωση του ηλιακού ρολογιού της Ceramica) θέλουμε, και είμαστε κομπλέ.
Ολοκληρώνω εκφράζοντας την ελπίδα ότι εκείνοι που συνειδητά σνομπάρουν ως τώρα την ομάδα, σε περίπτωση 2πλού στον Ηρακλή, θα έχουν την ευθιξία (αμ, δε!) να συνεχίσουν να απέχουν και να μην την καταδεχτούν ούτε στο ματς με τον οσφπ.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 20:18 »
Επί τη ευκαιρία, Μιχαήλ, απαράδεκτος...όπως δεν γουστάρεις να σου βρίζουν σπίτια και μάνες, έτσι δεν γουστάρουν και οι άλλοι...

Οι αποβολές κερδίζονται με μαγκιά και όχι με κλανιά... :stop:

Το μόνο μελανό σημείο σήμερα!!! >:(
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 20:22 »
Αυτο που κραταω απο σημερα ειναι οτι σκοραρε ο κοντε. Επρεπε να σκοραρει να παρει τα πανω του.

Απο κει και περα το χορταρι ειναι για να φυτευεις πατατες.

2πλο στην γρια να ρεφαρουμε τη λειβαδια

ΥΓ. ΕΛΕΟΣ με τα κορακια ρεεεε
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 26 Νοέ 2016 20:28 από FanaticPaS »
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 20:49 »
Πολύ καλό αποτέλεσμα για τη συνέχεια με συχνές εικόνες καλού ποδοσφαίρου σε ένα γήπεδο ερασιτεχνικών συνθηκών.

MVP για μένα ο Ζάιρο με ελάχιστη διαφορά από τους Κόντε,Κοζορώνη και Γιάκο

Ας πάρουμε απόφαση ότι ο μεγάλος όγκος του κόσμου δε πρόκειται να γυρίσει γήπεδο...οι εποχές άλλαξαν με ότι εμπεριέχει αυτό!

υγ: Τα γαμοσταβρίδια και μάνες πάνε βροχή στον αγωνιστικό χώρο από πάντα...έτσι είναι η μπάλα και έτσι θα είναι...αν τώρα κερδίσεις και κάρτα από τον αντίπαλο για αυτό έχει και ένα κέρδος...όταν παίζεις μπάλα και είσαι μέσα στην ένταση θα σου φύγουν πολλά...έτσι είναι...

υγ: Πάμε για δύο διπλά στην συμπρωτεύουσα!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 20:56 »
Ο jimakos δεν λέει για τα μπινελίκια,
λέει για τον αέρα που χτύπησε στο πρόσωπο τον αρχηγό.

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #58 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 21:03 »
Λοιπον δυο λογια απο εμενα
( και ας ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΤΕ και ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΤΕ) ήρθα απο Κοζάνη όπου κ ζω να δω το ματς.

Τέτοιους ξεφτίλες σαν τους Γιαννιώτες των Ιωαννίνων δεν εχω ξαναδεί, η ομάδα πάει τρένο, έχουμε ομαδαρα, αν δεν είχε εύνοια ο ΟΣΦΠ απο το Γαυρισταν, και δεν μας έκοβαν εμάς 5 βαθμούς τα κοράκια, θα ειμασταν πρώτη εχοντας  τον γαύρο μέσα στα Γιαννενα πιθανον κ πρωταθλητές χειμώνα και φυσικά  ο κόσμος απών. Απλα αστείοι. Λυπαμια τον κόσμο τον παλιό που έτρεχε παντού και πηγαίναμε απο σφαλιάρα σε σφαλιάρα, μετράγαμε 3μπαλα παντού κ τωρα η ομαδα πεταει και ο μετραμε αδεια καθισματα. Ποσο αδικο για εκεινη την πολη πριν 20 χρονια να μην ειχε αυτή την ομάδα, κρίμα πραγματικά, θα γινόταν το έλα να δεις.Δεν σας αξίζει αυτος ο ΠΑΣ κυριοι των Ιωαννινων.

2ον Ρε Χρηστοβασίλη κάλε μου άνθρωπε, έκανες την ομαδαρα, την έβγαλες ευρωπη, αυτό το γαμω γηπεδο με τον βούρκο  έχεις σκοπό να το κάνεις??Είναι εις βάρος μας, εμείς έχουμε την ποιότητα οχι οι αλλοι. Επιπλέον, η ομάδα θα ξαναβγεί ευρωπη, Έγινε κάτι να διορθωθεί και να πάρει αδειοδότηση η πάλι τα ίδια??Ξυπνατε.

3ον Δεν νομιζω οι τοτε παιχτες να ηταν καλυτεροι απο αυτους.
Αυτα και συγνώμη ,ειμαι εκνευρισμενος και  δεν μπορω απλα να χονεψω πως καταντήσαμε Χαλκηδόνα.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 21:06 »
Φίλε Κρίμσον ο Τζιμάκος λέει ΚΑΙ για τα μπινελίκια που περιέχουν σπίτια και μάνες.

Βρίσε με όσο θες, στο παιχνίδι, θα το καταλάβω...το έχω κάνει αλλά και υποστεί πολλές φορές. Στα πλαίσια του παιχνιδιού το ανέχεσαι.
Αν μου βρίσεις σπίτι ή μάνα όμως θα σε γαμήσω... αν έχεις αντριλίκι...αν είσαι χλεχλές προσπερνάς και σφυράς αδιάφορα...!!!

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 21:16 »
Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ που τον ξεκολλάει από την κακοδαιμονία των τελευταίων αγωνιστικών,τον κρατάει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και του δίνει δικαίωμα στο όνειρο για την συνέχεια.Μπορεί η νίκη να ήρθε επί ενός ανίσχυρου αντιπάλου αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία,Ανίσχυροι ήταν και η Τρίπολη και η Λειβαδία.....
Επίσης,η νίκη επιτεύχθηκε τόσο κόντρα σε ένα βαρύ αγωνιστικό τερέν όσο και κόντρα στην ψυχολογική πίεση που είχε η ομάδα από τα δύο προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.Επίσης,η δεύτερη θέση είναι ουσιαστικά.....πρώτη,καθώς η πρώτη θέση στην Ελλάδα,εδώ και πολλά χρόνια αλλά και για πολλά χρόνια ακόμη,είχε και θα έχει ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΤΟΧΟ που ακούει στο όνομα ΟΣΦΠ και είναι κάτι σαν μια θέση δημόσιου υπαλλήλου από την οποία ο κάτοχος δεν απολύεται ποτέ!!!!!
Χρειάζεται ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ το ματς με τον Ηρακλή,καθώς ο ΠΑΣ με τους......πεθαμένους υπήρξε πάντοτε κάτι σαν τον Ιησού για τον Λάζαρο.....
Το όνειρο της τετράδας παραμένει ζωντανό,μπράβο στον ΠΑΣ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 21:27 »
Φίλε Κρίμσον ο Τζιμάκος λέει ΚΑΙ για τα μπινελίκια που περιέχουν σπίτια και μάνες.

Βρίσε με όσο θες, στο παιχνίδι, θα το καταλάβω...το έχω κάνει αλλά και υποστεί πολλές φορές. Στα πλαίσια του παιχνιδιού το ανέχεσαι.
Αν μου βρίσεις σπίτι ή μάνα όμως θα σε γαμήσω... αν έχεις αντριλίκι...αν είσαι χλεχλές προσπερνάς και σφυράς αδιάφορα...!!!
Ουουούι, jimako μου!
Με σοκάρεις!  :P

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 21:34 »
δηλαδή θα ξαναπάμε στα ευρώπας?...κοίτα να δεις που ο μαλάκας κράτησα το εισιτήριο με τους ολλανδούς στο Περιστέρι σαν συλλεκτικό ,κ Αύγουστο μήνα θα ξαναψάχνω τον ΑΜΚΑ για να πάρω απ τα publik το επόμενο.....  :pashat:
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 21:46 »
Αύγουστο μήνα θα ξαναψάχνω τον ΑΜΚΑ για να πάρω απ τα publik το επόμενο.....  :pashat:
Βρε νουμερο ποτε πηρες εσυ εισιτηριο,εγω σου το ειχα παρει.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 21:47 »
Πάλι ο Γιάκος...

Κωσταράς, Γρεβένης... οι απείθαρχοι του ofsside.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 21:52 »
Νικήσαμε κόντρα σε θεούς και δαίμονες με εναντίον διαιτησία. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!

ΜΟΝΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ! ΜΟΝΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ! ΜΟΝΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 22:41 »
Αύγουστο μήνα θα ξαναψάχνω τον ΑΜΚΑ για να πάρω απ τα publik το επόμενο.....  :pashat:
Βρε νουμερο ποτε πηρες εσυ εισιτηριο,εγω σου το ειχα παρει.
η μαλακία είναι ότι σούδωκα τα λεφτά ....συ δεν έλεγες,λεφτά υπάρχουν? :pashat:
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 22:56 »
(...)
Η έδρα να μείνει εκεί που είναι.
(...)

Λεβέντη μου*...  :mono:

*  ενν., άσχετο  http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=114284092
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Σαβ 26 Νοέ 2016 23:41 »
Απλά ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο! Πετύχαμε δυο εκπληκτικά γκολ , το 1ο σε ανάπτυξη κ το 2ο σε εκτέλεση , είχαμε δυο δοκάρια , ευκαιρίες και ο Περιστερίδης πήρε τζάμπα μεροκάματο ! Το τελευταίο , είναι το κουμπί (που έλεγε κι ο Άγγελος) που θα μας εκτοξεύσει ακόμη πιο ψηλά ! Αν πάρουμε όλα τα παιχνίδια με τη σειρά (πλην παο) είναι ελάχιστες οι φορές που απειλείται η εστία , ενω σε κάποια ο σκηνοθέτης της nova ψάχνει κ εκτίθεται όταν δείχνει επικίνδυνες φάσεις των αντιπάλων , όπως σήμερα  !  Ο κομποτιακός έκανε μια φάση , η Τρίπολη 3 (πέτυχε 2 γκολ) , η Λάρισα κ η Βέροια καμία !

Δεν βλέπω τον παο να κερδίζει , οπότε από αύριο θα απολαμβάνουμε τη μοναξιά της 2ης θέσης κ πάμε στο χαλί του Καυτανζογλείου με το χάλι τον Ηρακλή ... 12 Δεκέμβρη 19:30 ... παγωνιά , ομίχλη , βροχή , τα δίχτυα θα βαρύνουν απ τα νερά , θα σταλάζουν ....

απογειώστε μας κι άλλο

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Κυρ 27 Νοέ 2016 00:17 »
Συγγνώμη που προσέβαλα τα χρηστά ήθη ορισμένων εδώ μέσα και ειδικά του φίλου μου του Crimson, που σοκαρίστηκε από την brutalite των εκφράσεών μου. :P
Του υπόσχομαι ότι θα ρεφάρω το ατόπημά μου με τσίπουρο στον "ΘΩΜΑ" την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε στην πατρίδα...

Φυσικά κερνάω εγώ...φιλαράκι μου!  :)
 :pas:
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 27 Νοέ 2016 00:52 »
Συγγνώμη που προσέβαλα τα χρηστά ήθη ορισμένων εδώ μέσα και ειδικά του φίλου μου του Crimson, που σοκαρίστηκε από την brutalite των εκφράσεών μου. :P
Του υπόσχομαι ότι θα ρεφάρω το ατόπημά μου με τσίπουρο στον "ΘΩΜΑ" την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε στην πατρίδα...

Φυσικά κερνάω εγώ...φιλαράκι μου!  :)
 :pas:
Κανένας δεν προσβλήθηκε ρα!
Περιμένω με χαρά jimako!  ;)

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 27 Νοέ 2016 09:13 »
... ο κόσμος στην ευθεία της 9-10 σήμερα δεν ήταν περισσότερος απ' αυτόν που συμμετείχε στην εκδρομή στη Βέροια, Χριστούγεννα του '93...

Για την ακρίβεια λίγο μετά την πρωτοχρονιά του '94.
600 άτομα στην ευθεία του γηπέδου με τον παλιό δρόμο 6 ώρες απόσταση. Φώναζαν αυτοί "Βέροια!" απαντάγαμε εμείς το κλασσικό "πούστηδες!" και ξανααπαντάγαν αυτοί "είστε εσείς!". Αντισύνθημα-απάντηση που μόνο αυτοί έχουν φωνάξει σε γήπεδο. Να κατοχυρωθεί στους βερ(γ)ιώτες σαν πατέντα.
Ήταν ένα ματς με τον παλιό τον κλασσικό το μαλάκα τον μπαζγιάεννα που όλοι λατρέψαμε. Ευκαιρίες, δοκάρια, δε μας έδωσε μπέναλντι και επαγγελματική ήττα στο τέλος.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Κυρ 27 Νοέ 2016 10:51 »
και απ την Κυπρο πούιδα το ματς η ομαδα ηταν υπεροχη,το σκορ αναμενομενο και το γηπεδο επιπεδου ερασιτεχνικου μ ατμοσφαιρα αγγλιας...λετε να φταιει πουχε ταυτοχρονη αναμεταδοση Μπερνλει-Μαντσεστερ Σιτυ? :joker:
VAMOS ALANIA :pas:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Μολοσσός®©

• Jr. Member
  • **
  • Ταύρος εν Πασοπωλείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 27 Νοέ 2016 11:03 »
ένας ένας σύνταυροι στις κερκίδες, μην στριμώχνεστε...
ΠΑΣ φανέλα και τσίπουρο Ζαμπέλα

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 27 Νοέ 2016 12:00 »
Παράθεση
Προχωράμε παρακάτω για διπλό με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, το οποίο είναι απαραίτητο μετά τις γκέλες που κάναμε και ειδικά βλέποντας το πρόγραμμα που ακολουθεί. Είναι η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος και μια έδρα από την οποία έχουν περάσει όλοι φέτος, (κυρίως οι ανταγωνιστές Πανιώνιος και Ατρόμητος). Και μετά φύγαμε για το "ζουμί" του φετινού πρωταθλήματος!

Ας αρχίσω απο αυτό.
Θεωρω οτι ανταγωνιστές ειναι οι ΑΕΚ-ΜΠΑΟΚ-Βαζελίνες και γάβρος
Η ομάδα εχει μεγαλώσει.

Στα του ματς
Ειδαμε μπαλάρα.
Παρόλη την γκρίνια για επιλογές του Πετράκη, ακομα κι απο μενα, φαίνεται οτι η στήριξή του σε παίκτες του δίδεται απλόχερα πίσω.
Μπραβο λοιπόν στον κοουτς, μπράβο και στους παίκτες.

Η Βέροια ηρθε να παιξει μπάλα και προς τιμή της αυτο. Οχι σαν κατι Πλατάνια και Λειβαδειες.
Αγωνιστικά δεν μου αρεσε η τόση οπισθοχώρηση μετά το 1-0. Μπορουσαμε πιο μπροστά.
Επίσης δεν μου αρεσε ο Λίλα. Πιθανώς ο Γιάκος εκει να ηταν καλύτερος, ειδικά με τετοιες ομαδες..

Δυο θέματα υπάρχουν (εξωαγωνιστικά)
Γιατί δεν έρχεται ο κόσμος γήπεδο, και τι θα σπειρουμε στο χωράφι.
Στο πρώτο εχω απάντηση.
Η απογοήτευση του κόσμου από ολα (και πολιτικά μιλωντας) και η αφραγκία.

Στο δεύτερο προτείνω κάνναβη, μπας και ξεχρεώσουμε το χρέος της χώρας...:joker: :joker: :joker:

Νίκη και τις τρεις επόμενες Δευτέρες....   :mono: :mono: :mono: