Ο ηρακλης μετα την πρωτη νικη πολυ πιθανο να κανει και αλλες
Ειναι μεν κακος αλλα θα το παλεψει οσο μπορει μετα το χτεσινο δωρο
Για να σωθει πρεπει να πεσει η βεροια και ο πλατανιας( δεν βλεπω αλλες χειροτερες)
Προσωπικα θα το προτιμουσα να γινει ετσι και ακομα καλυτερα να πεφτανε πλατανιας-τριπολη(σχεδον αδυνατο)
Για το θεμα διαιτησιας θα πω οτι οι διαιτητες ειναι πολυ κακοι ,αλλα οχι απαραιτητα με δολο
Δηλαδη γινονται μονιμως λαθη εις βαρος μας,αλλα αν δεν σε παρει απο κατω οπως στο αγρινιο μπορεις να τα κερδισεις τα ματς
Αν θελανε πραγματικα να χασουμε θα γινοτανε αλλες ομορφιες
Απλα ειναι τοσα πολλα τα λαθη εναντιον μας που δεν καταλαβαινεις τι γινεται ακριβως
Για το αν χτες καναμε εν γνωση μας δωρο στον ηρακλη τι να πω
Με τοσα που γραφετε διαφοροι αρχισα να μπαινω στη διαδικασια να το πιστευω και δυστυχως αρχιζω να δηλητηριαζομαι
Ειναι σαν να λετε ομως οτι ειμαστε τοσο καλη ομαδα που καθομαστε και υπολογιζουμε ποιο ματς θα κερδισουμε και ποιο οχι
Εγω δεν πιστευω οτι ειμαστε τοσο καλη ομαδα
Τουλαχιστον οχι πριν παιξουμε τα επομενα 10 ματς
Οποιος θελει ποδοσφαιρικη αναλυση ας ψαξει τα ουσιωδη ερωτηματα του horizon μπας και βγαλουμε ακρη
Αλλα ας μην ξεχναμε οτι ο πετρακης ειναι 3 χρονια στην ομαδα δεν ηρθε χτες
Και τη χρονια 14-15 παιξαμε τη δευτερη καλυτερη μπαλα μετα τη σαιζον χριστοπουλου
Επομενως περα απο το υποτιθεμενο κολλημα που νομιζουμε οτι εχει, για καποιο λογο συνεχιζει να παιζει 5-3-2
Ισως γιατι δεν εχει πια τους παιχτες που ειχε αλλες χρονιες
Ισως γιατι δεν υπαρχει πια ο τεραστιος για τα δεδομενα του ΠΑΣ τσουκαλας
Ισως γιατι ο λιλα ειναι σκια του εαυτου του και ο ακοστα μεγαλωνει σε ηλικια
Εμεις απλα αναρωτιομαστε γιατι τοσος φοβος να δοκιμασουμε αλλα συστηματα με ομαδες βατες
Ο ζαιρο χτες ειναι ο καλυτερος παιχτης και το καταλαβαινει ο ανθρωπος
Οποτε τι να κανει να μην στραβωσει οταν βλεπει την ταμπελα με το νουμερο του?
Το να λεει ο πετρακης οι αλλοι το θελαν περισσοτερο μομφη για τους παιχτες ειναι και τροφη για τους καχυποπτους
Οι παιχτες αγωνιζονται στο γηπεδο ,ανεξαρτητως οδηγιων προπονητη
Αν πιστευει καποιος οτι θα κερδισουμε τον οσφπ ας μου βρει ενδεκαδα ,τον τροπο αναπτυξης μας και τον τροπο εξουδετερωσης του αντιπαλου
Οποιος ξερει ποτε εχει προπονησεις η ομαδα μεσα στην εβδομαδα ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα γιατι θελω πολυ να παω να δω τι γινεται