Αποστολέας Θέμα: Ηρακλης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 55308 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #225 στις: Τρι 06 Δεκ 2016 17:30 »
 Πεδίο δόξης λαμπρό για την ομάδα
Για να βουλώσει στόματα ένα 3-0  ενάντια στο γαύρο και τα ξεχνάμε όλα  :mono:

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Τρι 06 Δεκ 2016 17:35 »
Στημένο παιχνίδι που τα ποσοστά 1Χ2 είναι σχεδόν ίδια...χμμ ενδιαφέρον. Μάλλον ο παπαθανασάκης που έχει ένα κάρο λεφτά τα έδωσε στον ΧΒ και δεν τα έδωσε στους παίκτες του...και αυτό ενδιαφέρον. Το στήσιμο έγινε από το 7ο λεπτό ως το 13ο γιατί μόνο τότε άξιζε να το παίξεις, και γι'αυτό μπήκαν στο γήπεδο οι αυτόνομοι για να προλάβουν να το παίξουν περισσότεροι. Αν κανένας από εσάς έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο, έχεις φάει 10 καλές κλωτσιές στα πρώτα λεπτά και δεν σε προστατεύει εσκεμμένα ο άρχων του αγώνα, το ποδαράκι σου δεν το ξαναβάζεις στη φωτιά ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, ακόμα και σε τελικό CL. Είτε λέγεσαι Κούτρης είτε μεσι.

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Τρι 06 Δεκ 2016 17:37 »
10-11 σελίδες και ούτε ένας να σκεφτεί ότι μήπως ... μήπως λέω εγώ αυτή η ομάδα παίζει από τον Ιούνιο ? μήπως κάνει κοιλιά που οι περισσότεροι ξέρουν ότι θα κάνει και είναι λογικό ?
μήπως λέω εγώ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Τρι 06 Δεκ 2016 18:08 »
Στημένο παιχνίδι που τα ποσοστά 1Χ2 είναι σχεδόν ίδια...χμμ ενδιαφέρον. Μάλλον ο παπαθανασάκης που έχει ένα κάρο λεφτά τα έδωσε στον ΧΒ και δεν τα έδωσε στους παίκτες του...και αυτό ενδιαφέρον. Το στήσιμο έγινε από το 7ο λεπτό ως το 13ο γιατί μόνο τότε άξιζε να το παίξεις, και γι'αυτό μπήκαν στο γήπεδο οι αυτόνομοι για να προλάβουν να το παίξουν περισσότεροι. Αν κανένας από εσάς έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο, έχεις φάει 10 καλές κλωτσιές στα πρώτα λεπτά και δεν σε προστατεύει εσκεμμένα ο άρχων του αγώνα, το ποδαράκι σου δεν το ξαναβάζεις στη φωτιά ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, ακόμα και σε τελικό CL. Είτε λέγεσαι Κούτρης είτε μεσι.
Είναι θαύμα το ότι οι Κόντε, Ζάιρο και Κούτρης έχουν ακόμα το γόνατο και τους αστραγάλους στη θέση τους.
"90-10 μας παίζεις", ακούστηκε η βαριά και θυμωμένη φωνή...
Κι εμείς ακόμα ψάχνουμε να βρούμε το αν η Κέρκυρα και ο κομποτιακός είναι καλύτεροι από εμάς και το αν δόθηκε "εντολή"...
Η μόνη εντολή που δόθηκε είναι "εξοντώστε τους"...
Η "σωστή διαιτησία" του κυρ Σάββα...

10-11 σελίδες και ούτε ένας να σκεφτεί ότι μήπως ... μήπως λέω εγώ αυτή η ομάδα παίζει από τον Ιούνιο ? μήπως κάνει κοιλιά που οι περισσότεροι ξέρουν ότι θα κάνει και είναι λογικό ?
μήπως λέω εγώ
Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψή σου, φίλε.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Τρι 06 Δεκ 2016 18:08 »
Καθώς το ματς αυτό,όπως και ο απόηχός του,πάνε σιγά-σιγά για το χρονοντούλαπο της ιστορίας θα ήθελα να προσπαθήσω να βάλω στη σωστή του θέση κι ένα άλλο θέμα που φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει πολλούς.Το σχολίασε κάποιος τηλεθεατής στην εκπομπή του κυρίου Τσόλη με εμφατικό αλλά και άκομψο τρόπο αλλά επίσης διαφαίνεται και από την στάση κάποιων εναντίον του κυρίου Πετράκη,κι ας μην το λένε ξεκάθαρα.
Αναφέρομαι ξεκάθαρα στην ατυχή δήλωση του κυρίου Πετράκη,στο αφιέρωμα της ΝΕΤ,ότι όνειρό του είναι να πάει σε μια.....μεγάλη ομάδα.Η δήλωση αυτή ήταν ατυχής ΛΕΚΤΙΚΑ,καθώς ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ είναι και ο ΠΑΣ.Απλά ο κύριος Πετράκης ήθελε να πει σε μια μεγαλύτερη ομάδα.
Σαφέστατα και δεν είναι κακό ένας επαγγελματίας να στοχεύει πάντοτε σε κάτι καλύτερο και πιο προσοδφόρο.
Επίσης,ο Γιάννης Πετράκης, όντας ένας άνθρωπος λαϊκός, ανηπετίδευτος και καθόλου διπλωμάτης είπε αυτό που αισθανόταν και για το οποίο κανείς δεν πρέπει να τον κατηγορήσει.Το ότι έκανε ένα λάθος ΛΕΚΤΙΚΟ ίσως και να οφείλεται στο ότι δεν έχει την τεράστια ακαδημαϊκή μόρφωση,ένας απλός άνθρωπος είναι,έντιμος και εργατικός!!
Σαφέστασα ο ΠΑΣ είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ,από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.Σαφέστατα όμως υπάρχουν και μεγαλύτερες και με πολύ μεγαλύτερες απολαβές που είναι δέλεαρ για κάθε επαγγελματία,ασχέτως αν κρύβουν άλλες παγίδες και άλλα ρίσκα.
Ο κύριος Πετράκης,όσο καιρό βρίσκεται στο τιμόνι του ΠΑΣ,έχει τιμήσει το συμβόλαιό του και έχει προσφέρει τα μέγιστα.
Μια ατυχής δήλωση, σε συνδυασμό με ένα άτυχο αποτέλεσμα,σε καμιά περίπτωση δεν ακυρώνουν την προσφορά του στην ομάδα.Αυτά για την αποκατάσταση κάποιων πραγμάτων,κατά την γνώμη μου.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Τρι 06 Δεκ 2016 18:53 »
Ελεύθεροι οι οπαδοί – Δημόσιο ευχαριστώ της Α.Θ. 10 στους οπαδούς του ΠΑΣ!
http://bluearena.gr/blog/2016/12/06/eleftheri-i-opadi-dimosio-efcharisto-tis-a-th-10-stous-opadous-tou-pas/
ΥΓ: Ένα δημόσιο ευχαριστώ και σεβασμός στους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννενα οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια των επεισοδίων έβριζαν τους μπάτσους και τους απατεώνες της διοίκησης μας.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μυριούνη (ευτυχώς δεν έμεινε στον τόπο ο άνθρωπος)... ήταν λάθος τοποθέτηση του κεφαλιού του?

Υ.Γ. (μετά από "Σ" gilas: ...

Ήθελα να 'ξερα, εάν ο αρχηγός το παστέλωνε στο 90',
τί θα λέγαμε σήμερα?
(...)

Το παστέλωσε αρχηγός στο 90'!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Δεκ 2016 18:59 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Τρι 06 Δεκ 2016 19:52 »
Αχώνευτο αποτελεσμα ακομα και μετα απο μια μερα. Η ομαδα δεν τραβάει. Εχουμε να πιάσουμε καλή απόδοση απο το ματς στο Αγρινιο και πριν το ματς στο αγρινιο μονο στην πρεμιέρα με ατρομητο είδαμε μπαλα. Σίγουρα λοιπόν κατι φταίει. Υπεύθυνος για να βρει την λύση ειναι ο προπονητής. Και πιστεύω οτι θα την βρει.
 Από εκεί και πέρα όμως ειναι άδικο να μηδενίζουμε πράγματα πρόσωπα και καταστάσεις για ενα τραγικό αποτέλεσμα.
Από εχθές τόσο στο facebook (κυρίως) άλλα και εδω εχ διαβάσει απίστευτα πράγματα.
 Απο το οτι ο Πετρακης έκατσε να χάσει επειδή θέλει να πάει στο παοκ (ελα Χριστέ και Παναγιά) μέχρι το οτι ο Ζαιρο ηταν ο καλύτερος παίχτης μας εχθες.
Ρε παιδιά ήμαρτον. ΟΚ ολοι σκασμενοι είμαστε αλλα οχι και ετσι....
Ψυχραιμία! Το αφήνουμε πίσω μας (δεν το ξεχνάμε) και παμε παρακάτω. Ηταν δυνατή η σφαλιάρα και θα αποτελεί γερο μάθημα για την συνεχεία.
ΥΓ1. Ενα τεράστιο μπραβο σε αυτον  που χειρίζεται το λογαριασμό του pas.gr στο fb για το παρακάτω ποστ μετα το χθεσινό ματς. Νομίζω τα λεει ολα
Στημένο το παιχνίδι!
Δοκάρι ο Μιχαήλ στο 90fφεύγα!
Μα τόσο αρχιτέκτονες στο στήσιμο;;;
#ΛαρώστεΛίγο #Χωριατλίκια

ΥΓ2. Οσοι εκραξαν και ειπαν αυτα τα χωριατλικια εχουν δει αλλο ματς του Ηρακλη την φετινη χρονια?
Αυτη η ομαδα έχασε απο τον γαυρο στο 90 (ενω ειχε προηγηθεί 1-0), πηρε Χ στα τυρια,πηρε Χ στην κουλα,πηρε Χ στον βαζελο (κυπελλο), εχασε απο τον παοκ παιζοντας με 10 παιχτες απο το 30' και δεν της δόθηκε πεναλτι στο 80φευγα. Ακομα και στην μεγαλυτερη σε εκατση ηττα της απο τον κομποτιακο της ακυρώνουν καθαρό γκολ στο 0-0,της κοβουν με offside τετ α τετ στο 0-0 και χανει 2 πολυ καλες ευκαιριες οταν το σκορ ειναι 1-0 εις βαρος της. Κοντρα στην ροη του ματς τρωει 2 ακομα γκολ.
Αυτα για να δουμε οτι δεν παίζαμε με την Κατω Ραχουλα,αλλα με μια ομαδα που εχει παλεψει στα ισια ολα της τα παιχνιδια.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Τρι 06 Δεκ 2016 20:30 »

Ημερομηνία: 06 Δεκεμβρίου, 2016 18:02

Για τα επεισόδια στο Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε ο δημοσιογράφος Θανάσης Μυριούνης τοποθετήθηκε ο ΠΣΑΤ, ζητώντας "τη λήψη μέτρων για την αποτροπή πράξεων βίας στους αθλητικούς χώρους".

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με αφορμή τον τραυματισμό του συναδέλφου Θανάση Μυριούνη κατά τον χτεσινό (5.12.16) αγώνα της Super League μεταξύ ΗΡΑΚΛΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, δηλώνει τη συμπαράσταση του στον ίδιο, καταδικάζει το γεγονός και ζητεί παράλληλα τη λήψη όλων εκείνων των μέτρων για την αποτροπή πράξεων βίας στους αθλητικούς χώρους.

Τα νέα «διαπιστευτήρια» οπαδικής βίας, εναντίον μάλιστα εκπροσώπων του Τύπου που εκτελούν τα καθήκοντα τους σε τέτοιες δύσκολες και βάρβαρες συνθήκες, πέρα από την καταγγελία τους, απαιτείται να αντιμετωπιστούν με την δέουσα σοβαρότητα από όλους εκείνους που οφείλουν να προασπίζουν την ασφάλεια του πολίτη και μάλιστα στο χώρο του Αθλητισμού".

http://www.soccerplus.gr/article/67066-na-lifthoyn-metra-gia-tin-apotropi-tis-bias-sta-gipeda
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Τρι 06 Δεκ 2016 20:43 »
Είναι θαύμα το ότι οι Κόντε, Ζάιρο και Κούτρης έχουν ακόμα το γόνατο και τους αστραγάλους στη θέση τους.
"90-10 μας παίζεις", ακούστηκε η βαριά και θυμωμένη φωνή...
Κι εμείς ακόμα ψάχνουμε να βρούμε το αν η Κέρκυρα και ο κομποτιακός είναι καλύτεροι από εμάς και το αν δόθηκε "εντολή"...
Η μόνη εντολή που δόθηκε είναι "εξοντώστε τους"...
Η "σωστή διαιτησία" του κυρ Σάββα...

μήπως λέω εγώ
Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψή σου, φίλε.

Eδω πρεπει να κανουμε ενα καινουριο τοπικ αλλα anyway....

Χτες απο τασ νευρα μου,μπινελικωνα τουςε παντες ακομα και φιλαρακια μου,στους ποδοσφασιριστες θα κωλουσα.....Φαντασου ειχα μια ημικρανια που με κρατησε μεχρι το πρωι

Τετοια η τσαντιλα

Καταρχην ναι η ομαδα εχει σκασει και ειναι λογικο........
Ναι η ομαδα μας εχει δωσει τοση χαρα τα τελευταια χρονια.....
Ναι βγηκα εξωτερικο για να δω τον ΠΑΣ.........

Αλλα αυτο το πραγμα χτες δεν παλευονταν,ειχα να νοιωσω ετσι απο το το 2001 που ημουνα πιτσιρικας και παιζαμε ουσιαστικα'' τελικο'με τον Π'ανιωνιο(Αν θυμαμαι καλα,δεν ειμαι και σιγουρος) Και εμφανιστηκαμε γατακια στο γηπεδο..Με αποτελεσμα να παμε στα μπαραζ

Και τωρα ειναι πολυ χειροτερα γιατι ξερουμε πως εχουμε ομαδα

Ρε συ τετοια ευκαιριa να παιξουμε ντερμπι κορυφης δεν θα ξαναγινονται ευκολα και για εμας αλλα και για τους ιδιους τους ποδοσφαιριστες αμα θελανε να ακουστει το ονομα τους σε ολην την Ελλαδα........Και ομως την χαραμισαμε,και δεν ειναι μονο αυτο εμφανιστηκαμε σαν ΠΑΣ της περασμενης δεκαετιας που χαναμε πριν αρχισει το παιχνιδι

Παμε παρακατω

Δεν ειμαι στο μυαλο του Πετρακη,αλλα με τα δικα μου ματια βλεπω πως υστερει σε καποιους τομεις και χρειαζομαιστε βελτιωσεις

1)ο Μπεριος οτι να και να μου λενε αλλοι,ειναι για αλλαγη!!!Θελουμε μια μεταγραφη στην θεση της Αμυνας η στην θεσι του αριστερου εξτρεμ που δεν υπαρχει κανενας
2)Οταν καμια φορα δεν σου βγαινει το παιχνιδι καλο ειναι να παιζουμε και απο τον αξονα........Στα τελευταια παιχνιδια ο Καρανικας,Ζαιρο,Μπουκουβαλας  πρεπει να εχουνε κανει πανω 100 σεντρες αποτυχημενες
3)Πιστευω πως πρεπει να ανοιξει το ροστερ....Παιζουνε συνεχεια 14 ποδοσφαιριστερς απο Ιουλιο ουσιαστικα και ειναι εμφανες πως εχουνε κλαταρει
4)Ξερω οτι ο Πετρακης τους πιτσιρικαδες τους ψηνει πρωτα και τους βαζει την επομενη χρονια ως βασικους και καλα κανει...Αλλα στο θεμα Βινταλ πρεπει να κανει μια εξαιρεση..Ο μικρος ειναι μαγαλη μαρκα και διαθετει ποδοσφαιρικο τσ αμπουκα και πιστευω πως θα βοηθησει παρα πολυ σπο την πρωτη του χρονια..
5)Μερικοι ποδοσφαιριστες νομιζω(μπορει να κανω και λαθος) εχουνε καβαλησει καλαμι απο γνωστοποιηση του ονοματος τους για τον ΠΟΚ (Καρανικας) και μερικοι αλλοι εμφανιζονται στο γηπεδο αγνωριστοι με τα πορηγουμενα χρονια λες και ξεχασανε την μπαλα(Λιλα)...Κατι πρεπει να κανει ο Πετρακης
6)Μας εχουνε παρει γραμμη πλεον πως ειμαστε ομαδα αντεπιθεσεων και επιλεγουνε να αφηνουνε σε εμας το τοπι και να μας πληρωνουνε με το ιδιο νομισμα............Για αυτο πρεπει να ξεκινησουμε να μαθαινουμε και πλεον το παιχνιδι κατοχης και να ανοιγουμε χωρους

Εχουμε καλη ομαδα φετος και με το πιο βαθυ ροστερ που ειχαμε ποτε  και ειναι κριμα .........Αλλα πρεπει να βελτιωθουμε  σε μερικους τομεις για να γραψουμε ιστορια και το πιστευω!!!!!

Αιντε να δουμε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Τρι 06 Δεκ 2016 21:06 »
ο ΠΑΣ είναι κουλτούρα είναι οι σκέψεις μας …

ποιος το γαμεί ακόμη…. είναι  ένα από τα πολλά αποτελέσματα…

και εγώ γκρινιάζω με αυτό το σύστημα που παίζει η ομάδα…
δεν το αντέχω…

όπως δεν αντέχω πολλά πράγματα….
και φυσικά δεν κάνω υπομονή….

και τι κάνω???
γκρινιάζω στο φόρουμ!!!

για να μ΄ ακούσουν τα φιλαράκια…..
έχουμε πολλά τσίπρα αδέρφια να πιούμε!!!

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
but our life’s are so cool...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Τρι 06 Δεκ 2016 22:10 »
Κάτι τελευταίο για το χθεσινό ματς,
έχει κανείς υπόψιν του τί προβλέπει ο ΚΑΠ σε περίπτωση εισβολής οπαδών πέριξ του αγωνιστικού χώρου?
Μήπως οριστική και αμετάκλητη διακοπή του αγώνα?
Ρωτάω γιατί δεν το ξέρω.

Έχω την αίσθηση ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο σε αγώνα ΠΟΚ,
σήμερα θα είχαμε... εμφύλιο...
Πώς είπατε κύριε Καραντώνη?

Υ.Γ. Οι δικοί μας οπαδοί, μετά τα "ευχαριστήρια" των ηρακληδέων,
θα βγάλουν καμία ανακοίνωση για το ότι από τύχη είναι ζωντανός ο Μυριούνης?
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Δεκ 2016 22:13 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Τετ 07 Δεκ 2016 00:38 »
Κάτι τελευταίο για το χθεσινό ματς,
έχει κανείς υπόψιν του τί προβλέπει ο ΚΑΠ σε περίπτωση εισβολής οπαδών πέριξ του αγωνιστικού χώρου?
Μήπως οριστική και αμετάκλητη διακοπή του αγώνα?
Ρωτάω γιατί δεν το ξέρω.

Έχω την αίσθηση ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο σε αγώνα ΠΟΚ,
σήμερα θα είχαμε... εμφύλιο...
Πώς είπατε κύριε Καραντώνη?

Πάντως σε μια φωτογραφία που έχουν αναρτήσει οι BV βλέπω να έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο. Ή κάνω λάθος; Μπορεί να μην είναι φωτό από τα επεισόδια... δεν ξέρω...
Σε αυτή την περίπτωση μάλλον έπρεπε να διακόψει και να μας το δώσει 0-3 βάσει νέων κανονισμών (αλλά δεν είμαι σίγουρος και βαριέμαι να το ψάξω!  ;) )

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Τετ 07 Δεκ 2016 03:40 »
(...)
Και επανέρχομαι, έχει περάσει πάνω από ένα 24ωρο και δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι ένας συμπολίτης μας κόντεψε να χάσει τη ζωή του από τις βαρβαρότητες των "αδελφών οπαδών" του Ηρακλή, έστω κι αν δεν ήταν ο ίδιος στόχος. Επιβεβαιώνοντας το ρητό "πέτρα που θα φύγει από το χέρι, δεν ξέρεις ποτέ πού θα φτάσει και τί ζημιά θα κάνει", δηλώνω ότι δεν θέλω να έχω ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με εν δυνάμει δολοφόνους και θεωρώ ΝΤΡΟΠΗ που ο οπαδικός κόσμος των Ιωαννίνων με τη σιωπή του δείχνει να αποδέχεται την ανακοίνωση με τις ευχαριστίες των ηρακληδέων.
Όταν κατά την άποψή μας θίγεται ο ΠΑΣ σε οποιοδήποτε επίπεδο και θεωρούμε αυτονόητο ότι ο χODDρός πρέπει να βγάλει ανακοίνωση σε χρόνο dt, ή ακόμα καλύτερα να την έχει έτοιμη και στην τσέπη, την ίδια και μεγαλύτερη απαίτηση θα έπρεπε να έχουμε εφόσον κινδύνεψε η ζωή συμπολίτη μας, ενώ ταυτοχρόνως θίγεται η υπόληψη μιας ολόκληρης πόλης με την ανακοίνωση που κατατάσσει τον κόσμο της σε επίπεδο κάφρων.
Πείτε επιτέλους κάτι, πείτε ότι η ανακοίνωση των γριών δεν μας αντιπροσωπεύει!
Ένας δικός μας άνθρωπος σώθηκε από θαύμα χθες, μιλήστε!
Συγχαρητήρια, βρίσατε τον Παπαθανασάκη και τους μπάτσους...
Και εις ανώτερα...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Τετ 07 Δεκ 2016 08:29 »
μια ματιά στην ιστορία της ομάδας όλα τα χρόνια της Α Εθνικής,κ βλέπουμε (ως το 2016) 214    νίκες,177    ισοπαλίες,κ 283 ήττες.....τι να πρωτοθυμηθεί κανείς? μπαράζ, υποβιβασμούς, Γ εθνική?.....πρωταθλήματα ή κύπελλα,πάντως όχι......
το λέω αυτό γιατί πολύ γκρίνια έπεσε για την ήττα στο καυτατζόγλειο,τη κατά τη ταπεινή μου άποψη  υπερβολικά σκληρή κριτική σε βάρος του Πετράκη κ τη μάλλον πιθανή απογοήτευση όσων ονειρεύονται από τώρα την επερχόμενη στέψη μας σαν πρωταθλητές ελλάδας.....  :))
για να ξεκαθαρίζουμε τα πράματα....το παιχνίδι είναι "στημένο",κ αυτό είναι κάτι που συχνά πυκνά θυμόμαστε εδώ μέσα,διαχρονικά.....το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγαμε στα ευρώπας,κ απ ότι φαίνεται έχουμε ελπίδες να το ξανακάνουμε,άρα είμαστε πολύ μακρυά από εποχές που με τα κομπιουτεράκια (πριν τα χριστούγεννα) υπολογίζαμε σαν άλλοι λογιστές ,βαθμούς κ πιθανότητες για να σωθούμε .....όνειρο ζούμε,κ έχει τη πλάκα του,σε ένα βρώμικο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα για το οποίο ούτε ελπίδες έχουμε πως θα γίνει (άμεσα τουλάχιστον) καλύτερο,ούτε έχουμε κ την αυταπάτη πως ξαφνικά γινήκαμε Barcelona του σήμερα Liverpool των 80'ς ή Leeds United των 70'ς....
....κ όλα αυτά σε ένα μισοάδειο γήπεδο της πόλης,όμοιο με τα μισοάδεια γήπεδα όλης της χώρας,κ χωρίς καμιά ιδιαίτερη επένδυση στις ακαδημίες του συλλόγου.... μια χαρά είναι η ομάδα,το ξαναλέω ,έχει πλάκα αυτό που ζούμε ,ωραία που "ξεχάσαμε" τα πέτρινα χρόνια,δεν έχουμε καμιά σχέση με τη κατρακύλα του εθνικού,του απόλλωνα (αθήνας ή καλαμαριάς),της δόξας δράμας ,απ τον κούγια ξεμπερδέψαμε κλπ....το επόμενο ματς έρχεται, η ποδοσφαιρική μας ζωή συνεχίζεται κ αν φέρει κ καμιά κούπα,ακόμα καλύτερα...... :pashat:
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Τετ 07 Δεκ 2016 09:16 »
(...)
οπαδόστς!
(...)
Υ.Γ.
Καμιά σχέση με τα θκα μας, να ξηγιόμαστε ...συμπτωματική σύμπτωση  :P

Όπως τα είπε ο...  οπαδόστς!

ΥΓ: Ένα δημόσιο ευχαριστώ και σεβασμός στους  οπαδόστς...  του ΠΑΣ Γιάννενα. Καμιά σχέση τα οπαδόστς... συμπτωματική σύμπτωση.

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Τετ 07 Δεκ 2016 09:46 »
Επίσης,ο Γιάννης Πετράκης, όντας ένας άνθρωπος λαϊκός, ανηπετίδευτος και καθόλου διπλωμάτης είπε αυτό που αισθανόταν και για το οποίο κανείς δεν πρέπει να τον κατηγορήσει.Το ότι έκανε ένα λάθος ΛΕΚΤΙΚΟ ίσως και να οφείλεται στο ότι δεν έχει την τεράστια ακαδημαϊκή μόρφωση,ένας απλός άνθρωπος είναι,έντιμος και εργατικός!!

Πολύ σωστη η παρατηρηση,και γι'αυτο ακριβως η ΠΑΕ οφειλει να εντοπισει το πρόβλημα και να προστατευσει

την ομαδα και τον προπονητη της από παρερμηνείες συνεντεύξεων που προκυπτουν απ'αυτη την επικοινωνιακη ενδοια.

Να του καταστησει σαφες ότι ο προπονητης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν δινει συνεντεύξεις πρωτοσελιδες στο ΦΩΣ και τον

Σινανογλου(όπως προσφατα)σαν τους γραφικούς αλεφαντο,αναστοπουλο και βαζακα,οπου οι 8 απ'τις 10 ερωτήσεις

είναι για το αν εχει ξεφυγει επιπεδο ο ολυμπιακος στην ελλαδα ή για το τι χρειαζεται για την ευρωπαικη υπερβαση.

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Τετ 07 Δεκ 2016 09:54 »
Οριστικη διακοπη προβλέπεται βάση νέων κανονισμων για επεισοδεια.
Τι περιμενεις ομως? Εδω δεν εδωσε ουτε κιτρινη στο μαρκαρισμα πανω στο ζαιρο στα α ημηχρονο.Εκεινο με τα 2 ποδια που ηταν για απευθείας κοκκινη

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Τετ 07 Δεκ 2016 10:17 »
Kάποια στιγμή όμως κι η ομάδα θα πρέπει να βρει τρόπο να προστατευθεί από αυτή την αλητεία.
π.χ. φτιάχνοντας βιντεάκια και διακινώντας τα διαδικτυακά,
π.χ. ισχυροποιώντας τη θέση της στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Γιατί έτσι όπως πάμε, ως πρόβατα προς σφαγή, θα βρεθούν κι άλλοι Καραντώνηδες στο μέλλον να ασχημονήσουν εις βάρος μας.
Στην τελική ας μας σφάξουν στο ματς με τον ΟΣΦΠ.
Είναι ανάγκη να μας σφάζουν κάθε αγωνιστική ;

Τέλος να εκφράσω για πολλοστή φορά την θλίψη μου για την εσωστρέφεια.
Επιτίθονται ορισμένοι σε Πετράκη, στημένους παίχτες κλπ. μαλακίες.
Ξεκολλάτε.
Ο μόνος καθαρά φταίχτης είναι ο Καραντώνης που επέτρεψε το εγκληματικό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή.
Αν έδινε ως όφειλε 3-4 κίτρινες κάρτες στο α' ημίχρονο, θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι.
Αν πρέπει όπωσδήποτε να ρίξω την ευθύνη εσωτερικά, θα τη ρίξω στους κεντρικούς αμυντικούς που κοιμήθηκαν στη φάση της γρήγορης ισοφάρισης.
Πουθενά άλλού.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Τετ 07 Δεκ 2016 10:37 »
Παράθεση
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κ. Γεώργιος Χριστοβασίλης, τα μέλη του Δ.Σ., το Ποδοσφαιρικό Τμήμα και όλοι όσοι εργαζόμαστε στην ΠΑΕ ευχόμαστε στον δημοσιογράφο κ. Μυριούνη περαστικά και ελπίζουμε όλοι να δουμε, με τα μάτια ανοιχτά πλέον, τους κινδύνους από τέτοιες συμπεριφορές και να προσπαθήσουμε να αναγνωρίσουμε τα πραγματικά αίτια και να μην μείνουμε πάλι σε μόνο σε ανακοινώσεις κι ευχολόγια.   
PASGgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #244 στις: Τετ 07 Δεκ 2016 12:07 »
Σπάστε ελεύθερα όσα κεφάλια θέλετε!

Τι θα γινόταν, αλήθεια, σήμερα αν τα γεγονότα του Καυτανζογλείου είχαν συμβεί σε ένα ντέρμπι «μεγάλων» της Superleague; Ο Αλέξανδρος Σόμογλου γράφει και… αναρωτιέται!

Χαζεύω όσα συνέβησαν χθες βράδυ στο Καυτανζόγλειο και αναρωτιέμαι με την άκρη του μυαλού μου τι θα συνέβαινε σήμερα στα media, αν τα ίδια ακριβώς γεγονότα αφορούσαν ένα ντέρμπι ανάμεσα (για παράδειγμα) στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και όχι μια… αδιάφορη εμπορικά αναμέτρηση της Superleague, όπως αυτή του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σκεφθείτε το…

Να άνοιγε το σκορ νωρίς – νωρίς η φιλοξενούμενη ομάδα (όποια κι αν ήταν), οι οπαδοί της γηπεδούχου να άρχιζαν να πλακώνονται με τα ΜΑΤ, να... σουλατσάριζαν στον αγωνιστικό χώρο, να έφταναν μέχρι το σημαιάκι του κόρνερ και να πέταγαν πέτρες προς κάθε λογής κατεύθυνση, στη λογική… όποιον πάρει ο Χάρος!

Το παιχνίδι να σταματούσε για 7-8 λεπτά και στη συνέχεια η ομάδα που βρισκόταν πίσω στο σκορ (και οι οπαδοί της οποίας επέλεξαν να τα κάνουν γης μαδιάμ) να έφτανε στην ανατροπή και να κέρδιζε με 2-1. Αφήστε ελεύθερη την φαντασία σας να καλπάσει και πείτε μου τι θα γινόταν σήμερα στα αθλητικά – και όχι μόνο – media.

Για να είμαι ειλικρινής, ζήτησα από συνεργάτη μου δημοσιογράφο που εξειδικεύεται περισσότερο σε θέματα διαιτησίας, να μιλήσει με έναν ρέφερι της Superleague και να τον ρωτήσει αν έπρεπε να έχει διακοπεί το παιχνίδι από τη στιγμή που υπήρξε εισβολή οπαδών στο ταρτάν του Καυτανζογλείου και ρίψη αντικειμένων στις κερκίδες. Ξέρετε τι απάντηση πήρε; «Είναι στην κρίση του διαιτητή. Αν ο διαιτητής έκρινε ότι δεν υπήρχε επιθετική τάση από τους οπαδούς προς τους ποδοσφαιριστές ή τους διαιτητές, καλά έκανε και το συνέχισε»…

«Δεν μπορεί, με κοροϊδεύεις», ήταν η απάντησή μου όταν μου μεταφέρθηκε η συγκεκριμένη τοποθέτηση. Και για να πειστώ ως άπιστος Θωμάς, μπήκα να διαβάσω τα επίμαχα άρθρα του ανανεωμένου Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Τρελάθηκα…

Είναι όπως ακριβώς τα είπε ο διαιτητής. «Όλα στην κρίση του διαιτητή!»…

Υποθέτω ότι αν η πέτρα που προσγειώθηκε στο κεφάλι του δημοσιογράφου Θανάση Μηριούνη ήταν λίγο πιο βαριά και τον άφηνε στον τόπο, πάλι δεν θα συνέτρεχε λόγος διακοπής του αγώνα.
Στην κρίση του διαιτητή, λοιπόν. Υποθέτω ότι αν η πέτρα που προσγειώθηκε στο κεφάλι του δημοσιογράφου Θανάση Μυριούνη ήταν λίγο πιο βαριά και αντί να του άνοιγε το κεφάλι, τον άφηνε στον τόπο, πάλι δεν θα συνέτρεχε λόγος διακοπής του αγώνα.

Αν η συγκεκριμένη πέτρα προσγειωνόταν στο κεφάλι ενός μικρού παιδιού και σήμερα θρηνούσαμε μια τραγωδία άνευ προηγουμένου σε ελληνικό γήπεδο, το παιχνίδι θα συνεχιζόταν κανονικά; Η… νομική απάντηση είναι ξεκάθαρη:

Σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα που ισχύει στα παιχνίδια της Superleague «φυσικά και το παιχνίδι θα έπρεπε να συνεχιστεί κανονικά». Αφού οι οπαδοί που έκαναν τα επεισόδια δεν κινήθηκαν απειλητικά προς παίκτες, διαιτητές, ή προπονητές!

Ειλικρινά, ζητώ ταπεινά συγνώμη από τα ανθρωποειδή που κυκλοφορείτε ελεύθερα στα ελληνικά γήπεδα. Προφανώς εσείς έχετε δίκιο και εγώ άδικο. Σπάστε όσα κεφάλια θέλετε! Πετάξτε όσες πέτρες γουστάρετε! Είναι απολύτως νόμιμο! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τιμωρήσει ούτε εσάς, ούτε την ομάδα σας. Κι αν χαθεί και μια ζωή, ή αν προκληθεί μόνιμη βλάβη σε κάποιον συνάνθρωπό σας, μικρό το κακό! Ουδείς ενδιαφέρεται και ουδείς θα σας τιμωρήσει. Αρκεί να μη στρέψετε την πέτρα σε ποδοσφαιριστή, διαιτητή ή προπονητή.

Στη ζούγκλα, βλέπετε, νόμοι δεν υπάρχουν. Κι αυτοί που τυπικά έχουν γραφτεί σε κάποιο βιβλίο, είναι κατά… παραγγελία για να προστατεύουν τα συμφέροντα των ισχυρών ζώων του βασιλείου. Κι αν χαθεί και ένα ζαρκάδι που βόσκει ανέμελο στο χορτάρι, ποιος ασχολείται; Τα λιοντάρια να είναι καλά…

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/272231/spaste-eleythera-osa-kefalia-thelete
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #245 στις: Τετ 07 Δεκ 2016 12:14 »
http://www.gazzetta.gr/football/article/1017726/kindynos-timorias-gia-irakli-kai-erotimatika

Κίνδυνος τιμωρίας για Ηρακλή και ερωτηματικά!

Η διακοπή έξι λεπτών στο Ηρακλής - ΠΑΣ λόγω επεισοδίων σε κερκίδες και ταρτάν μπορεί κάλλιστα να επιφέρει τιμωρία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για έξι λεπτά και η ένταση σε εκείνο το χρονικό διάστημα του παιχνιδιού έχει καταγραφεί από τον παρατηρητή του αγώνα. Η ΠΑΕ Ηρακλής πρόκειται να κληθεί σε απολογία και ελλοχεύει κίνδυνος ποινής. Είτε για πρόστιμο είτε για αποκλεισμό έδρας.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Τετ 07 Δεκ 2016 12:20 »
Συγνωμη...μπορει να γινομαι βαρετος ....αλλα θα το ξαναπω γι αυτους που λογο τσατιλας -επιλογης-οποιοδηποτε αλλου λογου δεν διαβασαν αυτο το πρωτο που εγραψα.....

ρε..........ρε χαμορια ολκης.....βγαινει ο θεοδωριδης και κανει δηλωσεις ΠΡΙΝ τον αγωνα του ΠΑΣ ....για τον αγωνα μετα απο 8 μερες ......τις γνωστες δηλωσεις μην το κουραζουμε....οτι ειναι το πιο κρισιμο ....δεν παιρναμε καλα εκει.....μου χαλαει το τσιτωμα στα προγουλια η υγρασια στα γιαννενα και αναγκαζομαι και βαζω καθε χρονο κοματια δερματος απ τα κωλομερια μου για να ξανατσιτωσει κτλ κτλ κτλ..........ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80-20 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ........ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΩ  ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΟΙ....ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ????

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ

ΡΕ.....ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΝΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ......ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.....ΤΙΜΩΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ................

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Δεκ 2016 12:24 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Τετ 07 Δεκ 2016 12:39 »
Όταν ο Χβ τα έκανε σαλάτα με τις άδειες λίγοι,πολύ λίγοι σηκωθήκατε από τον καναπέ.Αφού νομίζετε ότι γίνονται στησίματα σηκωθείτε από τον καναπέ και αντιδράστε.Όσοι είστε.Το πανηπειρωτικό ξέρετε που πέφτει.Το Ζωσιμάδες ξέρετε που πέφτει.Άντε λοιπόν.Να τα πείτε στα μούτρα όλων αυτών που στήνονται.Μην τα λέτε μόνο εδώ μέσα.
Εγω φιλε μου fon ειμαι απο αυτους τους λιγους που σηκωθηκα απο τον καναπε και τα ειχα πει στα μουτρα του ΧΒ για τον τοτε συνεργατη του Βαγγελη,μεσα στο γραφειο του.Και η απαντηση του προεδρου ηταν να του φευγουν τριματα απο το στομα στην προσπαθεια του  να ψελλισει λεξη.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Τετ 07 Δεκ 2016 12:44 »
Έχουν βιαστεί οι λέξεις και οι έννοιες.

Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί κάποιος οπαδός, να αποκαλεί οπαδούς (συναδελφικά) κάποιους τύπους που μπούκαραν στο γήπεδο φορώντας κράνη και κρατώντας στυλιάρια και κροτίδες για να τραμπουκίσουν.
(ποιον άραγε;)

Φαντάζομαι ότι κάποια απ'αυτά τα βλαστάρια με τα κράνη που παραλίγο να δολοφονήσουν έναν εργαζόμενο στο Καυτανζόγλειο,
θα ήταν και πέρσι στην Μυτιλήνη το βράδυ πριν το ματς της πρεμιέρας με την Καλονή,
όπου χωρίς κανένα απολύτως λόγο έσπασαν ένα μικρομάγαζο της πόλης, και έδειραν μια σερβιτόρα και έναν μπάρμαν.
Έτσι! "Γιατί έχει Αθηναϊκές πινακίδες" ξερωγω.

Εγώ είμαι περήφανος που στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΣ, τέτοια φαινόμενα είναι απειροέλαχιστα και μεμονωμένα.

Τι δουλειά έχουν οι πραγματικοί οπαδοί με τους μπαχαλάκηδες;

Αποσυνδεδεμένος vaggelis-pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Τετ 07 Δεκ 2016 13:05 »
O Ηρακλης αν εχουν γραφτει ολα στο φυλλο αγωνα κινδυνευει με αφαιρεση βαθμων.

Ακομα δεν μπορω να χωνεψω την σφαλιαρα απο τις γριες κ τις δηλωσεις Πετρακη.

Ο Κιοτζενης αν παρει χαμηλο βαθμο,ακουγεται πως θα ειναι για το πεναλτι που δεν εδωσε στον Ηρακλη.

Φαντάζομαι ότι κάποια απ'αυτά τα βλαστάρια με τα κράνη που παραλίγο να δολοφονήσουν έναν εργαζόμενο στο Καυτανζόγλειο,
θα ήταν και πέρσι στην Μυτιλήνη το βράδυ πριν το ματς της πρεμιέρας με την Καλονή,
όπου χωρίς κανένα απολύτως λόγο έσπασαν ένα μικρομάγαζο της πόλης, και έδειραν μια σερβιτόρα και έναν μπάρμαν.
Έτσι! "Γιατί έχει Αθηναϊκές πινακίδες" ξερωγω.

http://tvxs.gr/news/ellada/refugees-welcome-ena-diaforetiko-pano-apo-toys-opadoys-toy-irakli
Αυτα ηταν τα βλασταρια που λες περσι στη Μυτιληνη.
Ας μην τους κρινουμε απο ενα μεμονωμενο γεγονος το οποιο φυσικα ειναι κατακριτεο.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Δεκ 2016 13:11 από vaggelis-pas »