Ο αγώνας σαφώς και έπρεπε να διακοπεί και οπωσδήποτε θα έπρεπε να κατοχυρωθεί νίκη στον ΠΑΣ, που μάλιστα κέρδιζε με 0-1.
Το ότι δεν λειτούργησαν σωστά τα αντανακλαστικά του διαιτητή και το γιατί... είναι επίσης κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ελέγχεται σήμερα ο ίδιος από τους κανονισμούς όπως και για την απόδοσή του.
Προσωπικά, αναρωτήθηκα εκείνη την ώρα γιατί δεν έγινε αυτό, καθώς υπήρξε και σοβαρός τραυματισμός Γιαννιώτη δημοσιογράφου, όμως μην γνωρίζοντας τους νέους κανονισμούς, έμεινα με την απορία...
Το ποιά ακριβώς θα ήταν η κανονική εξέλιξη του αγώνα και το αγωνιστικό σθένος της Ομάδας μας, στην φυσιολογική ροή της αναμέτρησης, δεν μπορώ τελικά να το ξέρω, καθώς ο αγώνας συνεχίστηκε κάτω από αντικανονικές συνθήκες, που μπορεί να αποσυντόνισαν πλήρως την συγκέντρωση των παικτών, σε συνδυασμό μάλιστα με τα άδικα σφυρίγματα των διαιτητών.
Τώρα, το ότι από εκεί και πέρα ισοφαριστήκαμε, γιατί χάσαμε, γιατί δεν "τράβηξαν" τα μπακ... το γιατί ήθελε περισσότερο ο Ηρακλής να κερδίσει και όλα τα συναφή... είναι ένα άλλο ζήτημα που πρακτικά αφορά κυρίως τον Πετράκη να το βάλει σε τάξη και μια χαρά θα την κάνει αυτήν τη δουλειά.
Όσο για την ένσταση Χριστοβασίλη, έπραξε άριστα (ασχέτως εάν στο παρελθόν δεν κινήθηκε αναλόγως) να προβεί σε κάθε ενέργεια που διαφυλάσσει τα συμφέροντα της Ομάδας.
Τέλος, για τις καλές σχέσεις με τους Ηρακληδείς που πρόκειται δήθεν να διαταραχθούν από την κίνηση της ΠΑΕ, ποσώς με ενδιαφέρει και δεν θέλω να έχω καμία σχέση με εν δυνάμει δολοφόνους καμίας ομάδας που να με ευχαριστούν μάλιστα δημοσίως και να με τσουβαλιάζουν μαζί με τους εκάστοτε κάφρους των γηπέδων.