Καλημέρες...κρυακίου συνέχεια!
Κάτω από την ΦΝ, το ρέμα που κυλάει, περονιάζει τα κόκαλα και μου θυμίζει την πατρίδα και τη πρωϊνή χειμωνιάτκη βόλτα στην λίμνη...τι ΦΝ, τι κυρά-Φροσύνη ρε παίδες!
Επανερχόμενος και με πιο κρύα σκέψη, τοποθετούμαι ακόμα πιο έντονα από το χθεσινό ποστάκι μου.
Παίξαμε Ευρώπη, ενώ δεν δικαιούμαστε, επειδή
ένας αληταράς μας στέρησε ένα κραυγαλέο πέναλτι στο παιχνίδι με τους γαυροπλατειάκηδες, που θα μας έδινε το προβάδισμα απέναντί τους. Ακόμα κι έτσι, επιμείναμε και διεκδικήσαμε και καταφέραμε μέσω των όποιων δυνατοτήτων σου δίνει αυτό το κολοκράτος να παίξουμε στνιβρώπ' και απονείμαμε στον Χοντρό τα εύσημα, όλοι ανεξαιρέτως. Έτερον εκάτερον;
Όχι βέβαια...είναι το ίδιο ακριβώς...και εδώ
ένας αληταράς με το έτσι θέλω, επιτρέπει στην αντίπαλη ομάδα να παίζει με 11 παίχτες κι εμάς με 8, από τον φόβο μη μας μείνει κανένα πόδι στο τερέν. Και όχι μόνον αυτό (Νο1), δεν τιμωρεί κανένα από αυτούς και σου δημιουργεί ψυχολογικό πρόβλημα...τι να παίξω, σου λέει ο Ζάιρος, αφού θα με κόψουν στα δύο και δεν τιμωρούνται. Και όχι μόνο αυτό (Νο2), δεν είναι νομότυπος στα επεισόδια παρατυπώντας (όπως αναφέρουν τα διάφορα συντροφάκια στην μόνη ιδεολογία που υπάρχει τελικά (
)) στα διαδικαστικά ως όφειλε...
ΝΑΙ, έγινε αλλοίωση της έκβασης του αγώνα...ΝΑΙ δεν ήταν ένα παιχνίδι επί ίσοις όροις...ΝΑΙ και πάρα πολύ καλά κάναμε!!!
ΧΟΝΤΡΕ, προχώρα, ότι και να γίνει, λίγος κυνισμός χρειάζεται. ΜΙΑ φορά ΜΑΛΑΚΑΣ, ΔΥΟ φορές ΜΑΛΑΚΑΣ, εεεεε ΤΡΕΙΣ και την κακή του μέρα του ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!
Όλοι πρέπει να το αντιληφθούν πια...
Τον ΠΑΣ ρε;;; Τον ΠΑΣ, θα τον σέβεσαι ρε...αφού...!!!