Το ποδοσφαιρο ειναι ωραιο αθλημα και συναρπαστικο οταν εισαι μικρος
Οταν μεγαλωνεις καταλαβαινεις οτι ειναι το πιο βρωμικο αθλημα παγκοσμιως σε σχεση με την τεραστια λαικη απηχηση που εχει
Αηδιαζω οσο περναει ο καιρος με τραγικες διαιτησιες που βλεπω στα πιο προηγμενα πρωταθληματα του κοσμου
Στην ελλαδα βεβαια το εχουμε παει ενα βημα παραπερα και εχει χαθει η μπαλα
Το ποδοσφαιρο αποτελειται απο κανονισμους ανυπαρκτους και αδικους που δεν υπαρχουν σε κανενα αθλημα ΣΟΒΑΡΟ, οπως το οφσαιντ και η κοκκινη καρτα
Και φυσικα αυτοι οι κανονισμοι υπαρχουν μονο και μονο για να εχουν την δυνατοτητα τα 3 μαυρα κορακια να καθοριζουνε αποτελεσματα
Δεν υπαρχει αλλο ΣΟΒΑΡΟ αθλημα στο οποιο πρωταγωνιστες να ειναι οι διαιτητες σε τοσο μεγαλο και ανεπιτρεπτο βαθμο
Σε κανενα ΣΟΒΑΡΟ αθλημα δεν γινεται να εχεις ευννοια για πολλα συνεχομενα παιχνιδια οπως συμβαινει στο ποδοσφαιρο
Σε κανενα ΣΟΒΑΡΟ αθλημα δεν εχουν κριθει ολοκληρα μουντιαλ και τελικοι μεγαλων διοργανωσεων απο στημενες αποφασεις σε τετοιο βαθμο
Προσωπικα απολαμαβανω περισσοτερο αγωνες μπασκετ,βολευ,τενις,μποξ,σνουκερ οπου οι κανονες ειναι πολυ πιο ξεκαθαροι, απο οτι αυτο το στημενο και βρωμικο παιχνιδι
Το οποιο συνεχιζει να μου αρεσει αλλα ξεθωριαζει μερα με τη μερα σε παγκοσμιο επιπεδο
Στα του αγωνα δεν εχω να πω κατι εκτος απο το προφανες οτι ο λιλα στοχοποιηθηκε ξεκαθαρα
Στον γολγοθα των 10 αγωνων που εχει η ομαδα ξεκινησαμε με 2 στις 2 ηττες
Στα επομενα 8 ματς εγω θα ημουνα ικανοποιημενος με 8 βαθμους το λιγοτερο δηλαδη 2νικες -2 ισοπαλιες- 4 ηττες
Μοιαζει τραγικη συγκομιδη, αλλα το προγραμμα ειναι θανατηφορο