Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ - γαύρος  (Αναγνώστηκε 37735 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - γαύρος
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 00:14 »
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο.
Και ξεκολλατε με τη γκρινια,και ξανακολληστε με τον ΠΑΣ.
Αρκετα παρατησαμε την ομαδα.
our life always in blue and white...

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 13:16 »
Με νικη ΠΑΣ παλι τριαδα και 5 ποντους απο την κορυφη , με  Χ2 κατρακυλας στις θεσεις 5-7
Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα πλην της νικης
Ανεξαρτητως αντιπαλου ετσι πρεπει να σκεφτομαστε σε καθε παιχνιδι εντος
Εδω ο κουγιας εβαλε το πιστολι στον κροταφο στα μετρια παιχτακια που εχει για να κερδισουν τον παναθηναικο
Θα κωλωσουμε εμεις?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 13:39 »
Παραδόξως ο ΓΑΥΡΟΣ έχει 2/4 ήττες εκτός (Λάρισα, Πανιώνιο) και ελπίζει για 3/5

ΠΑΣ - ΓΑΥΡΟΣ και 4ος διαιτητής, λάδι...  στο "καντήλι της γριάς".

Υ.Γ.: Ο 4ος βλέπει πράματα στο ματς, που καμιά φορά δεν βλέπουν διαιτητής και επόπτες και πολλές φορές όλοι μαζί,  κάνουν πως βλέπουν. 
Άλλα καθήκοντα... εμφάνιση ομάδων, αλλαγές, χρόνος καθυστερήσεων, "επισκευές" απο-φάσεων διαιτητή-εποπτών...

Παπαπέτρου ο ρέφερι του 1-2 ΠΑΣ - Αστέρας… έχει να δοκιμάσει ΓΑΥΡΟ από 14/02/2015 με 3-0 τον Εργοτέλη στο “Georgios Karaiskakis”

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 14:42 »
Γαμήστε τον, τον Κωλογαυρο
για να πικάρουμε και τους προσκυνημένους, ταγματαλήτες γαυροντόπιους.

Iσοπεδωτικος....τσουβαλιασμος μια συγκεκριμενης ομαδας ατομων με μοναδικους χαρακτηρισμους που στηριζονται στην εκπληκτικη ικανοτητα του μελλοντολογου...

Επειδη εχεις το χαρισμα, δε μας λες και κανενα αριθμο να πιασουμε κανενα τζοκερ...

Τα bold δικα μου ....

Εξαιτίας κάτι τύπων σαν και εσένα (εγώ τους λέω αγαθομούνηδες) δεν επιβάλλεται η δικτατορία τους Π.Α.Σ. Γιάννινα στην πόλη. Δηλαδή η δικτατορία των από κάτω, των απέναντι, των ενάντια στη βρωμιά και στο σύστημα.

Όλα τα άλλα είναι για τις άλλες...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 14:45 »
Στα Γιάννενα όπως και στην Λάρσα κρατάμε την σημαία της επαρχίας ψηλά! Δεν  υπάρχουν ποκίτες εδώ! Απλά υπάρχουν ψυχικά διαταραγμένοι άνθρωποι (μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού) που χρίζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης διότι παρουσιάζουν τον σύνδρομο του εμπριμέ, διπρόσωπου , γενίτσαρου.

Κλαίνε από τα γέλια οι οδοί Μετσόβου, Μπιζανίου, Καποδιστρίου, Αραβαντινού και Παπαφύλου

Ειδικά στην καποδιστριου που είναι κλειστός και παρατημενος.  Δουλευομαστε τώρα;  Αρης στα Γιάννενα;  Ούτε καν.  Δέκα μαλακες είναι που άνοιξαν δύο τρεις ανενεργους συνδέσμους, γενιτσαροι δηλαδή.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 14:46 »
Αγωνιστική εκτίμησή μου είναι πως το ματς είναι για πολλά με λίγα.
Ένα σκορ 3-1, 2-0 δεν θα με εξέπληττε.

Ο ΟΣΦΠ είναι ομάδα που παίζει με τα μπακ του ψηλά, χωρίς να ασκεί ιδιαίτερη πίεση στην μπάλα.
Είναι κάτι σαν τον ΠΑΟΚ του Τούντορ που ήρθε πέρσι την 1η αγωνιστική αδιάβαστος και μάζεψε 3 μπαλάκια στο Ζωσιμάδες.

Επίσης, ο ΟΣΦΠ πάσχει στη δημιουργία φάσεων.
Τα περισσότερα γκολ του προέρχονται είτε από στημένες φάσεις, είτε από κλεψίματα στο κέντρο και γρήγορη αντεπίθεση με την αντίπαλη άμυνα απροετοίμαστη.
Για τις στημένες φάσεις, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά, είναι αυτό που είναι.
Προσοχή στα μαρκαρίσματα γύρω απ'την περιοχή.

Η μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δωθεί στην κυκλοφορία της μπάλας στο κέντρο και την αποφυγή λαθών που θα αποβούν μοιραία.
Φοβάμαι πάρα πολύ τον Λίλα και τον Κοζορώνη σε αυτόν τον τομέα.

Στον αντίποδα, είναι πολύ πιθανό να δούμε φάσεις όπως η γκολάρα με τη Βέροια, όπου μετά από κλέψιμο στο κέντρο, αλλάξαμε 3 μπαλιές και σκοράραμε.
Έτσι το κάρφωσε πρόπερσι ο Ίλιτς, από κλέψιμο του Ακόστα.
Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, γιατί οι ευκαιρίες δεν θα είναι πολλές.

Είμαι βέβαιος ότι ο Πετράκης θα είναι άρτια προετοιμασμένος και ότι θα ξέρουν και οι παίκτες τι να περιμένουν και πώς να το αντιμετωπίσουν.
Αρκεί να μην στραβώσει το ματς όπως έγινε με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

Τα παραπάνω, αφορούν τα αγωνιστικά.
Δυστυχώς φοβάμαι ότι θα υπάρξουν ανύπαρκτα οφ σάιντ εις βάρος μας, περίεργα φάουλ κατά και πιθανώς κάποιες κάρτες για σπάσιμο του τσαμπουκά.
Δεν περιμένω κάποιο στεγνό καθάρισμα, τύπου ματς Κυπέλλου προ διετίας.
Διακριτικά για να μην προκαλέσουν. Αυτό εκτιμώ.
Αν πιάσουμε υψηλή απόδοση, μπορούμε να κερδίσουμε τέτοια κόντρα διαιτησία.
Αν πιάσουν τα κοράκια υψηλή απόδοση, δεν μας σώζει τίποτα...

Τέλος θεωρώ πως είναι μεγάλη απώλεια ο Ναδάλες και ότι θα προτιμούσα να δω τον Γιάκο αμυντικό χαφ και Κοζορώνη, Ακόστα στα χαφ.
Περιμένω ότι οι ανοιχτοί χώροι που θα βρει ο Μαμπουλού θα τον βοηθήσουν να "αναστηθεί" αγωνιστικά.

:mono:
 :flag: :flag: :flag:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 14:47 »
Στα Γιάννενα όπως και στην Λάρσα κρατάμε την σημαία της επαρχίας ψηλά! Δεν  υπάρχουν ποκίτες εδώ! Απλά υπάρχουν ψυχικά διαταραγμένοι άνθρωποι (μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού) που χρίζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης διότι παρουσιάζουν τον σύνδρομο του εμπριμέ, διπρόσωπου , γενίτσαρου.

Κλαίνε από τα γέλια οι οδοί Μετσόβου, Μπιζανίου, Καποδιστρίου, Αραβαντινού και Παπαφύλου

Ειδικά στην καποδιστριου που είναι κλειστός και παρατημενος.  Δουλευομαστε τώρα;  Αρης στα Γιάννενα;  Ούτε καν.  Δέκα μαλακες είναι που άνοιξαν δύο τρεις ανενεργους συνδέσμους, γενιτσαροι δηλαδή.
Γιατί στους υπόλοιπους τι είναι;10 και 20 άτομα;

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 14:56 »
Εμ τι είναι ρε συ fon7. Μαζεύονται εκεί κάποιες φορές και τίποτα φοιτητές αλλά αυτοί δεν είναι γιαννιωτες.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 15:12 »

Iσοπεδωτικος....τσουβαλιασμος μια συγκεκριμενης ομαδας ατομων με μοναδικους χαρακτηρισμους που στηριζονται στην εκπληκτικη ικανοτητα του μελλοντολογου...

Επειδη εχεις το χαρισμα, δε μας λες και κανενα αριθμο να πιασουμε κανενα τζοκερ...

Τα bold δικα μου ....

Εξαιτίας κάτι τύπων σαν και εσένα (εγώ τους λέω αγαθομούνηδες) δεν επιβάλλεται η δικτατορία τους Π.Α.Σ. Γιάννινα στην πόλη. Δηλαδή η δικτατορία των από κάτω, των απέναντι, των ενάντια στη βρωμιά και στο σύστημα.

Aν πιστευεις αγορι μου οτι με τετοιου τυπου δικτατορια θα καταφερεις να εισαι καβαλα στο αλογο στο "χωριο" τοτε σκεψου το σοβαρα την επομενη φορα που θα σου μπει η ιδεα να κατεβεις μια βολτα στην "πολη"... Ειναι ωραια να τα λες απο το  safe περιβαλλον που ζεις και βασιλευεις (και η βασιλεια φιλε μου, δικτατορια του ενος ειναι) γιατι απο οτι φαινεται αυτο ειναι κατι που μπορεις να το διαχειριστεις και να αισθανθεις δυνατος. Στην πολη ομως δε ασχολουνται καν με την δικτατορια που εσυ ευαγγελιζεσαι γιατι πολυ απλα δε σε βλεπουν καν...
Οσο για τους προσωπικους χαρακτηρισμους περι αγαθομουνηδων που αναφερεις, δε με εκπλησει μιας και ειναι συνηθες το φαινομενο του να βριζεις εδω μεσα οποιον εχει διαφορετικη αποψη απο τον  δικτατορα...
Το παραδοξο της υποθεσης ειναι το γεγονος οτι στις υβρεις και τους προσωπικους χαρακτηρισμους σου εναντι σε αλλα μελη του φορουμ δε δειχνεται η ιδια ευαισθησια απο τους mods εν αντιθεση με αλλα μελη τουτης της πασολεδικης διαδικτυακης κοινοτητας.

Υ.Γ. Αν εχεις εστω και ενα φιλαρακι που μενει στα Γιαννενα και αυριο θα θελει να παει να δει τον γαυρο οντας γαυρος, θα του εδειχνε το συγκεκριμενο ποστ σου ή θα ντρεποσουν και θα το εβαζες κατω απο το χαλι της πασολεδικης ηρεμιας σου?
Υ.Γ. 2 Αν γινουν επεισοδια αυριο με τους ταγματαλητες γαυροντοπιους θα εισαι ο πρωτος που θα υπερασπιστεις την αποψη σου και κατα την διαρκεια των επεισοδιων και την επομενη στα γυρω στενα εεε?
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Δεκ 2016 15:18 από vourbiani »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 15:20 »

Τα bold δικα μου ....

Aν πιστευεις αγορι μου οτι με τετοιου τυπου δικτατορια θα καταφερεις να εισαι καβαλα στο αλογο στο "χωριο" τοτε σκεψου το σοβαρα την επομενη φορα που θα σου μπει η ιδεα να κατεβεις μια βολτα στην "πολη"... Ειναι ωραια να τα λες απο το  safe περιβαλλον που ζεις και βασιλευεις (και η βασιλεια φιλε μου, δικτατορια του ενος ειναι) γιατι απο οτι φαινεται αυτο ειναι κατι που μπορεις να το διαχειριστεις και να αισθανθεις δυνατος. Στην πολη ομως δε ασχολουνται καν με την δικτατορια που εσυ ευαγγελιζεσαι γιατι πολυ απλα δε σε βλεπουν καν...
Οσο για τους προσωπικους χαρακτηρισμους περι αγαθομουνηδων που αναφερεις, δε με εκπλησει μιας και ειναι συνηθες το φαινομενο του να βριζεις εδω μεσα οποιον εχει διαφορετικη αποψη απο τον  δικτατορα...
Το παραδοξο της υποθεσης ειναι το γεγονος οτι στις υβρεις και τους προσωπικους χαρακτηρισμους σου εναντι σε αλλα μελη του φορουμ δε δειχνεται η ιδια ευαισθησια απο τους mods εν αντιθεση με αλλα μελη τουτης της πασολεδικης διαδικτυακης κοινοτητας.

Ε ναι με αφήνουν οι μοντς και βρίζω ελεύθερα. Δεν το ήξερες ότι είμαι κουμπάρος του Λόκο; Γι' αυτό έχω ειδική μεταχείριση εδώ μέσα.

Άκου λίγο: Όταν απαντάς επί προσωπικού θα σου απαντήσω επί προσωπικού. Εσύ έκανες την αρχή.
Τον αν πάω εγώ και που και ποιος με ξέρει και ποιος ξέρει και εσένα ας το να το κρίνουν άλλοι γιατί δεν γνωριζόμαστε.
Είπες τη γνώμη σου είπα τη δική μου.

Μάχη ιδεών δίνεται εδώ μέσα και μάχη αγωνιστική εκεί έξω.
Για να κερδίσεις όμως σωματικά δηλαδή αγωνιστικά, πρέπει να κερδίσεις πρώτα πνευματικά στο κόσμο των ιδεών.
Για μένα εσύ δεν το κάνεις και πολεμώ την άποψή σου.
Για σένα δεν το κάνω εγώ και πολεμάς και εσύ τη δική μου άποψη.
Άσε αυτούς που μας διαβάζουν να αποφασίσουν ποιος είναι ο καλύτερος δρόμος...

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 15:37 »

Τα bold δικα μου ....

Ε ναι με αφήνουν οι μοντς και βρίζω ελεύθερα. Δεν το ήξερες ότι είμαι κουμπάρος του Λόκο; Γι' αυτό έχω ειδική μεταχείριση εδώ μέσα.

Άκου λίγο: Όταν απαντάς επί προσωπικού θα σου απαντήσω επί προσωπικού. Εσύ έκανες την αρχή.
Τον αν πάω εγώ και που και ποιος με ξέρει και ποιος ξέρει και εσένα ας το να το κρίνουν άλλοι γιατί δεν γνωριζόμαστε.
Είπες τη γνώμη σου είπα τη δική μου.

Μάχη ιδεών δίνεται εδώ μέσα και μάχη αγωνιστική εκεί έξω.
Για να κερδίσεις όμως σωματικά δηλαδή αγωνιστικά, πρέπει να κερδίσεις πρώτα πνευματικά στο κόσμο των ιδεών.
Για μένα εσύ δεν το κάνεις και πολεμώ την άποψή σου.
Για σένα δεν το κάνω εγώ και πολεμάς και εσύ τη δική μου άποψη.
Άσε αυτούς που μας διαβάζουν να αποφασίσουν ποιος είναι ο καλύτερος δρόμος...
Το τι κονε εχεις με τους mods και ειδικα με τον παππο δε με ενδιαφερει καθολου.
Τα περι προσωπικου που λες δε εχω κατι μαζι σου και δε σε ξερω.Σχολιασα σε ενα δημοκρατικο διαδικτυακο περιβαλλον που ειμαστε και οι δυο μια αποψη που δε ειμαι συμφωνος. Δικαιωμα μου ειναι...
Δικαιωμα σου να το παρεις επι προσωπικου... Ενστερνιζεσαι την αποψη σου σε τετοιο βαθμο που δε σε δυσκολευει καθολου να βρισεις ή να μειωσεις καποιους  που εχουν το "θρασος" να διαφωνησουν...
Θα συμφωνησω ομως μαζι σου μεχρι κεραιας στο τελικο σου συμπερασμα το οποιο και το παραθετω αυτουσιο
" Άσε αυτούς που μας διαβάζουν να αποφασίσουν ποιος είναι ο καλύτερος δρόμος..."

Καλη επιτυχια στην ομαδα μας αυριο...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 15:48 »
Έγραψες αυτά: Iσοπεδωτικος....τσουβαλιασμος μια συγκεκριμενης ομαδας ατομων με μοναδικους χαρακτηρισμους που στηριζονται στην εκπληκτικη ικανοτητα του μελλοντολογου...

Ειρωνεύεσαι χωρίς να σου δώσω κανένα δικαίωμα και ταυτόχρονα έχεις το θράσος να επικαλείσαι τους μοντς που δεν σβήνουν τους χαρακτηρισμούς μου, ενώ δεν έχεις κανένα θέμα με τις δικές σου ειρωνείες... Κλασσικός Ελληνάρας.

Το λήγω εδώ το θέμα γιατί αύριο έχουμε αγώνα!Και εμείς είμαστε του γηπέδου...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Δεκ 2016 15:53 από Mpakoulieros »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 17:46 »
Πάντως οι ντόπιοι που υποστηρίζουν γαύρο ΕΙΝΑΙ γενίτσαροι.  :mono:

Πώς μπορεί να εκφράσει Γιαννιώτη μια ομάδα του Πειραιά εκτός κι αν έχει κάποια σχέση με το λιμάνι; Για να χαίρεται που παίρνει τίτλους μέσω μιας τέτοιας ομάδας; Δεν θα εμμείνω καθόλου στις πουστιές που έχει κάνει η συγκεκριμένη ομάδα. Το αφήνω για τους βάζελους.

και για να μη ξεχνιόμαστε: Θρύλος είναι ο ΠΑΣ.   :dab:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 23:46 »
Πάντως οι ντόπιοι που υποστηρίζουν γαύρο ΕΙΝΑΙ γενίτσαροι.  :mono:

Πώς μπορεί να εκφράσει Γιαννιώτη μια ομάδα του Πειραιά εκτός κι αν έχει κάποια σχέση με το λιμάνι; Για να χαίρεται που παίρνει τίτλους μέσω μιας τέτοιας ομάδας; Δεν θα εμμείνω καθόλου στις πουστιές που έχει κάνει η συγκεκριμένη ομάδα. Το αφήνω για τους βάζελους.

και για να μη ξεχνιόμαστε: Θρύλος είναι ο ΠΑΣ.   :dab:

Έτσι ακριβώς. ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ! Και ως γενίτσαροι θα πρέπει να τους "τακτοποιουμε" διότι η ιστορια έχει δείξει ότι κάθε λογής γενίτσαρος (θρησκευτικος,εθνικος,φυλετικος) έχει κάνει ζημια στον ΤΟΠΟ απο τον οποιο προέρχεται. Οι σύνδεσμοι αλλόθρησκων είναι το αυγό του φιδιου στην πολη , εκκολάπτουν γενίτσαρους . Αυτό πως το σταματάμε; Πολύ απλά τους κλείνουμε.

Και το κυριωτερο, προπαγανδίζουμε στις νεες γενιες το σωστο και το ομορφο και αυτο που εκφράζει όχι μονο τα Ιωαννινα αλλά και την ήπειρο..και δεν είναι άλλο παρα μόνο ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!!

Και εν τελει , η ομαδα μας παει περίφημα ! Είναι στην 1η πεντάδα και παίζει μπαλαρα . Βαραίνει συνέχεια η φανέλα , φέρνει επιτυχιες και διακρίσεις που αυτά φέρνουν και νεους οπαδούς. Αλλά δεν κλεινουν έτσι οι αλλοθρησκοι συνδεσμοι στην πολη, δεν αρκει μονο αυτό.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 23:50 »
Μόλις τώρα έβλεπα την <ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ>.Μιλάμε ότι οι τύποι αυτοί,οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ που τους ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ όλοι οι Έλληνες,είναι πραγματικά για ΦΤΥΣΙΜΟ!!!!!Υποτίθεται ότι έδειξαν το δεύτερο μέρος του αφιερώματός τους στον ΠΑΣ!!!!!!
Στην πραγματικότητα δεν ήταν το δεύτερο μέρος!!!!Ήταν επανάληψη των κομματιών εκείνων του αφιερώματος που ενόχλησε πιο πολύ αυτούς που μπορούν να βλέπουν.....πίσω απο κάποιες κουρτίνες και να ερμηνεύουν τις βλαχοσυμπεριφορές κάποιων βλαχαδερών της ΝΕΤ,που ζούνε εις βάρος όλων των ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!Πιο συγκεκριμένα....τα κομμάτια που ΞΑΝΑέδειξαν,προσχηματικά ως ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ,δεν ήταν τίποτε άλλο από την ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ....

-Των κλαρίνων!!!! και
-Των ατυχών δηλώσεων του Γιάννη Πετράκη

-Με τα κλαρίνα προσπάθησαν να περάσουν μια εικόνα <ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ>,όσο κι αν προσχηματικά χρησιμοποίησαν την Ηπειρώτικη παραδοσιακή μουσική!!!!
-Με τις δηλώσεις Πετράκη περί μετακίνησής του σε......μεγάλη ομάδα,προσπαθούν να υποδαβλίσουν ενδοοικογενιακή έριδα!!! πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον...... συνάδελφό τους <διορισμένο δημόσιο πρωταθλητή>!!!!

Ας πει κάποιος σε αυτά τα βλαχαδερά της ΝΕΤ ότι ο κόσμος πλέον έχει ξυπνήσει και καταλαβαίνει!!!Σε αντίθεση με αυτούς τους βολεμένους κηφήνες που χρησιμοποιούν απαρχαιωμένες βλάχικες μεθόδους γκεμπελισμού!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 23:50 »
Για να κλείσουν οι σύνδεσμοι,πρέπει να πάει ο κόσμος στο γήπεδο και ειδικά οι μικρότεροι.Για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο,αυτό είναι δουλειά της ΠΑΕ.Απαιτεί οργάνωση και δουλειά συνέχεια πάνω σε αυτόν τον τομέα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 23:57 »
Για να κλείσουν οι σύνδεσμοι,πρέπει να πάει ο κόσμος στο γήπεδο και ειδικά οι μικρότεροι.Για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο,αυτό είναι δουλειά της ΠΑΕ.Απαιτεί οργάνωση και δουλειά συνέχεια πάνω σε αυτόν τον τομέα.

Πάντως στην θύρα 10 έχει πολλά κουτσκάκια των 15-17 χρονών που σημαίνει πως αυτό είναι πολύ καλό

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 00:00 »
Φυσικά και είναι.Όμως όπως είπα ότι θέλει οργάνωση και δουλειά το θέμα.Δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 00:15 »
Ντροπή για την ΕΡΤ το έκτρωμα που οι ίδιοι ονόμασαν "αφιέρωμα"...  :takataka:

Κοντέ, δεν είσαι τόσο γάτα(ς) όσο νομίζεις...γατάκι.

Νταούλια και βιολιά με φόντο το "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 00:23 »
Απορώ γιατί βλέπετε ακόμα αυτές τις εκπομπές.Άλλωστε είναι φτιαγμένες για 2-3 ομάδες.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 00:28 »
Αυτο το βλαχομπαροκ στοιχείο ΔΥΣΤΥΧΩΣ το συντηρούμε κι εμείς...
Τα χουμε πει χίλιες φορές για τον ύμνο ότι θέλει μια διαμόρφωση έστω...δε γίνετε να ακούμε εν έτη 2016 μια εντελώς κιτς έκδοσή του που πλέον δε λέει κάτι για την ομάδα μιας ΚΑΙ Ευρώπη βγήκε που την παροτρύνει ο ύμνος.

Είχε βγει πριν πολλά χρόνια όταν η ομάδα όνειρο είχε την Α Εθνική...ανέβηκε και πετάξαμε κι μια Ευρώπη...

Δεν κολλάει πλέον θέλει διαμόρφωση...
Θα μου πεις οι άλλοι γιατί δεν αλλάζουν...ίσως το γενικό που έχουν οι άλλοι στίχοι να μην υπάρχει λόγος να αλλάξει...

Καλά το ότι το βάζουμε την ώρα του γκολ δε το σχολιάζω καν...

Επίσης για να κλέισω την μεγάλη παρένθεση εκτος θέματος...στην είσοδο ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει κάτι δυναμικό....ΣΒΑΡΑ απο VIC και τέλος ας το πει επιτέλους κάποιος στον DJ του γηπέδου!

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Θέλει προσοχή...ο γαύρος δεν πείθει φέτος,έχει ένα προπονητή που τρίζει κάθε αγωνιστική η καρέκλα του και γενικά όσο και να φαίνεται μόνος πρώτος ο γαύρος έχει χάσει πολύ από την ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ αίγλη του...

Ελπίζω σε καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών και σε καλό κοουτσάρισμα...εαν γίνει αυτό δε φοβάμαι ούτε τους 3 εξτρα παίχτες του γαυρου!

Πάμε να δείξουμε τα δόντια μας γιατί πολύ τους αφήσαμε!

:mono:

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 08:33 »
Καλημέρα σε όλους τους ΠΑΣολέδες Απανταχού της Γης!
Λιγότερο από 12 ώρες για να "κινήσει" το Β ημίχρονο...

ΓΑΜΗΣΤΕ
ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΗ
ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
 :flag: :flag: :flag:

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 09:50 »
Εκτός από τη νίκη του ΠΑΣ που για μένα είναι δεδομένη, θα χαρώ αφάνταστα να διακοπέι το ματς λόγω ομίχλης.

Πρόπερσι αποφασίσανε οι αγώνες στα Γιάννενα από Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο να γίνονται μεσημέρι. Και πάνε και ορίζουνε το ματς Δευτέρα βράδυ για να βολέψουνε το γαύρο. Και όλα αυτά με δεδομένο οτι πέρσι ακριβώς τέτοιο καιρό (από 5 μέχρι 20 Δεκεμβρίου) είχε στα γιάννενα όλη μέρα ομίχλη σε σημείο να αναβληθούν σχεδόν όλες οι πτήσεις εκείνο το διάστημα.
Υπερίσχυσε δηλαδή το βόλεμα του γαύρου αντί της λογικής στον ορισμό του ματς...

Ομίχλη φέτος έχει κάθε μέρα το πρωί. Εύχομαι να πέσει ομίχλη το βράδυ στο Β ημίχρονο ενώ το σκορ θα είναι ήδη στο 2-0. Να μην τελειώσει το ματς, να πάει αναγκαστικά για αυρίο 3 η ώρα το μεσημέρι (αναγκαστικά αφού την Πέμπτη στις 5 παίζουμε στην Καλλονή - ευτυχώς αδιάφορο) όπου αύριο θα παιχτούν τα τελευταία λεπτά.
Να φάει αύριο άλλα 2 γκολ ο γαύρος, να λήξει 4-0, να πάει στο αεροδρόμιο να φύγει και να μη μπορέσει λόγω ομίχλης και να φτάσει οδικώς μεθαύριο με ταλαιπωρία.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 10:23 »
Προσοχή
Μην πειτε το συνθημα με τον Μπιν Λαντεν και παρεξηγηθει ο Καραπαπάς

GIWRGIS
Το σωστό ειναι:
Γαμήστε τον Πούστη τον Ολυμπιακό

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 10:29 »

Θρυλική υποδοχή από την Σχολή Ιωαννίνων!

http://www.olympiacos.org/article/62852/thryliki-ypodoxi-apo-tin-sxoli-ioanninon

http://www.olympiacos.org/article/62849/i-apostoli-gia-ta-ioannina

Κι 1 αφιέρωμα για το δέος που μπορεί προκαλεί η φανέλα του Ολυμπιακού

http://super-fm.gr/14204/me-psychi-ke-mati-pou-gyalizi-o-pas-kontra-ston-olybiako/
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Δεκ 2016 10:32 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς