Δεν καταλαβαίνω προς τι η γκρίνια για τις τιμές,αλήθεια!
Το παίρνω απ'την αρχή,η οποία λέει πως ζούμε σε καπιταλισμό και σε ελεύθερη αγορά, άρα μία εταιρία όπως είναι η παε Π.Α.Σ Γιάννινα 1966, μπορεί να πουλάει όσο ακριβά κρίνει κατά το συμφέρον της. Πιο είναι το συμφέρον της? Να κονομήσει. Τόσο απλά.
Λίβελοι από δω, κατάρες από την άλλη, αλλά ρε μέσε φίλαθλε έχεις πληρώσει 25ευρά στο πέταλο για το ματς με τον άρη, σου χει βάλει καπέλο ο κού στο διαρκείας στον ημιτελικό με τη λάρισα, έχεις πληρώσει 20ευρώ για να μπεις στον θρασύβουλο και άλλα 20 για τον αγροτικό αστέρα. Και σε πειράζει τώρα που βάζει "ακριβά" τον γαύρο.
Μούφες. Ψάξε καλύτερη δικαιολογία για να μην έρθεις. Μόλις την βρεις, έλα και πες μου. Για να σου απαντήσω πως
στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς που είδε η γενιά σου/μου στα Γιάννινα, με τους ξυλοκόπους ΔΕΝ γέμισες το γήπεδο ως όφειλες. Και ήταν και ιούλιος και είχε ένα κοσάρκο και δεν ήξερες αν θα έβλεπες άλλο ματς μετά τη ρεβάνς της νορβηγίας. Τώρα που είναι δεκέμβρης και θα δεις την ομάδα ξανά στο γήπεδο της μετά από έναν μήνα, σε παρακαλώ μη γκρινιάζεις, κάτσε στην καφετέρια και άμα σε κόβει τόσο πολύ για την ομάδα έλα με τον πλατανιά. Ή αν σώνει και ντε θες να δεις γαύρο γιατί ορέχτηκες κούπα, κράνιασε!Υ.Γ. Προφανώς όλα τα εισητήρια σε όλα, πρέπει να είναι 10ευρώ γιατί αυτό είναι το ταβάνι του θεάματος του πρωταθλήματος. Ναι αδικούνται όσοι πάνε στο γήπεδο με συνέπεια αλλά χωρίς διαρκείας, μέσα σ'αυτούς και γώ, το ίδιο και όσοι ζούνε μακριά από τα Γιάννενα, αλλά όταν ακούς και βλέπεις τέτοια:
Αλλά αυτή η ξενέρα σήμερα ρε πστ... Το τί Χρ/Π έχω ρίξει στη δουλειά εδώ και μια βδομάδα για να είμαι στην πόλη την άλλη Δευτέρα δεν λέγεται. Μόνο το σακ βουαγιάζ δεν έχω ρίξει απο τώρα στο αμάξι... Αλλά το σκέφτομαι τώρα ρε μάγκες. Μου είναι τελείως θολό το αν ο κόουτς μπορεί να στήσει την ομάδα με τρόπο που θα κτυπήσει το παιχνίδι ή εάν κάποια πράγματα είναι τελείως θέμα τύχης/κωλοφαρδίας/συγκυρίας.
Σιγά μην κάτσω να παρακολουθήσω αγώνα μεταξύ της πιο ευνοημένης και της πιο αδικημένης ματς του πρωταθλήματος της Σκουπρολίγδας.
Εσείς που θα πάτε καλή υπομονή σας εύχομαι.
Μην ξεχνάτε τα χαπάκια της πίεσεως.
λες καλά κάνει και το βάζει "ακριβά". Δεν πειράζει τον Μάιο θα παρακαλάνε να μπούνε στη φιέστα, αλλά και τότε θα είναι ακριβά!
Υ.Γ.2 Αν θες να μείνεις μέσα στο παιχνίδι τίτλος, ρίξε 4 στον διορισμένο, κράτα επαφή με την κορυφή κι προχώρα στο επόμενο.
Υ.Γ.3 Η αχαριστία δεν είναι προνόμιο της πόλης. Οι φίλαθλοι της Λέστερ γιούχαραν την ομάδα τους μετά την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα. Παρότι μέχρι πέρυσι δεν γνώριζαν πως είναι να είσαι πρωταθλητής, παρότι φέτος πέρασαν αήττητοι από τους ομίλους του τσουλου...