Όταν διάβασα τις τιμές με το ψάρι,δεν το πίστεψα πως αύξησε τις προκαθορισμένες τιμές για το συγκεκριμένο παιχνίδι
πραγματικά στεναχωρήθηκα
για άλλη μια φορά αναίρεσαν ότι ανακοίνωσαν.Πίστεψα για λίγο πως δεν θα ήταν οι οριστικές τιμές, αφού μας έχουν δώσει αρκετά δείγματα γραφής με ανεβοκατεβάσματα ανακοινώσεων κ μεταγραφής βιδαλ.Μακάρι να μπορούσα να "έμπαινα" στο μυαλό τους,να καταλάβω το σκεπτικό τους
Τζιμάκο κάνε σχεδιάκι του ήπιου με διάφορες σκέψεις αν μπορείς π.χ. συννεφάκια του στυλ το αύξησα για να φτιάξω τον αγωνιστικό χώρο,τα προπονητικά,να κάνω χειμερινές μεταγραφές,να πληρώσω τις υποχρεώσεις να βγάλω τη χρονιά,να δώσω μπόνους για ενδεχόμενη νίκη,να πάρουν οι παίκτες γαλοπούλες πλησιάζουν κ άγιες μέρες...θα έχει πολύ γέλιο
Με τέτοιες τιμές θα γίνει αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης με το διορισμένο,χθές η πρώτη μέρα δεν πήγε καλά.'Εχει γεμίσει η χώρα με τύπους που άλλα λένε κ αλλα κάνουν
ας αλλάξουν ένδυμα τουλάχιστον...
Πως να έρθει η οικογένεια στο γήπεδο με 20+20+10=50 ευρώ (π.χ. με ένα παιδί) για 90 λεπτά θέαμα? Παραδοσιακοί κ γνήσιοι πασολέδες δεν μπορούν να έρθουν γήπεδο στα αντιεμπορικά παιχνίδια που είναι πιο προσιτή η τιμή,με τις τιμές που όρισες θα γεμίσουν ασφυκτικά τα σημεία που το δείχνουν τηλεοπτικά ενώ το γήπεδο θα είναι μισοάδειο κ σε καμία περίπτωση καυτή έδρα.Θυμήθηκα ένα άσμα που ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση
Δε νοιάζομαι
ο κόσμος πού πηγαίνει
και γύρω μου στους άλλους τι συμβαίνει...
Γιατί εγώ ζω στον κόσμο το δικό μουείναι η δικιά μου κοσμοθεωρία
Κρατήστε τα χρήματα να δείτε κάποιο από τα επόμενα καλλύτερα (με το αντίστοιχο ποσό βλέπεις 2-3 παιχνίδια π.χ. νιόνιο,κασσίοπη,αγρίμιο) όχι στην αγορά εισιτηρίων για το συγκεκριμένο αγώνα,να καταλάβουν το τεράστιο λάθος που έκαναν.Θα πρότεινα όσοι θα το παρακολουθήσουν από κοντά π.χ. να μπουν 2 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα να αποδείξουν ότι κ οι παρόντες θεατές δεν επικροτούν τις ακριβές τιμές των εισιτηρίων.
Κλιμακωτές τιμές χρειάζονται,δεν έχουμε όλοι το ίδιο πορτοφόλι
Φθηνά εισιτήρια στο πέταλο (θύρα 11)
Είναι πολλά τα λεφτά γιώργο