Η ανακοίνωση δεν ήταν εξ ονόματος όλων
Και για να γίνει και πιο ξεκάθαρο, έγινε και η παρέμβαση στον Ραπτόπουλο.
Συνεχίζω.
2-4 τελικό η Μπόκα
με ανατροπή στην ανατροπή και με τους παίχτες της να πανηγυρίζουν αρκετή ώρα στο γήπεδο χωρίς πετροπόλεμο (τουλάχιστον μέχρι να διακοπεί η σύνδεση).
Έχουμε χάσει βαθμούς εκτός των 4 γραμμών, με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.
Και νομίζω ότι συνολικά έχουμε χάσει τους περισσότερους όλων.
Δεν είδα κανέναν και ποτέ να μου συμπαραστέκεται όταν προσπαθούσα να τους πάρω πίσω, με πιο πρόσφατους τους 850 μείον το 2002-03.
Αντίθετα το "Εκεί εκεί στη βήτα εθνική" είναι το μήνυμα συμπαράστασης που εισέπρατα (μαζί με μια τριάρα) από τις γριές στον Εύοσμο (αν θμάμαι καλά) τς εποχές εκείνες.
Δεν είδα κανέναν να μου στέκεται εναντίον της λέρας του Ιωνικού. Ένα σύνθημα ρε φίλε, ένα κάτι.
Κι αυτό να πω και του στραβού μου το κρυφό ...μ'άρεσε. Μοναχικό ταξιδι κάνω 50 χρόνια τώρα και με φοβούνται, δεν θέλω φιλικά στη πλάτη χτυπήματα και κροκοδείλια συμπαράστασης δάκρυα.
Για το ντου:
Καθόλου αντρίκιο δεν το θεωρώ.
Ίσα ίσα κουτοπόνηρο. Μπουκάρουμε στο 0-1 μπας και μάσουμε κι άλλους μαζί κι έχουμε και το άλλοθι ότι έτσι κι αλλιώς χαμένοι είμαστε ας πέσουμε ηρωικά (τόκαναν και τα χανούμια και τα σκουλήκια, τι να έχουν μόνον αυτοί τη δόξα; )
Εκτός από κουτόπνηρο και ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ.
Διαβάζω και συμφωνώ ότι τυχαία βρήκε η πέτρα τον Θανάση.
Πετούσαν πέτρες δηλαδή στο βρόντο κι όποιον πάρει ο χάρος.
Θα μπορούσε να ήταν όπως έγραψα, ο πατέρας, ο αδερφός ο κολλητός μας.
Θα μπορούσε να ήταν κανένα μικρό παιδί, θα θα θα.
Ούτε καν στοχευμένος ο πετροπόλεμος κι αυτό τον κάνει πιο εγληματικά δολοφονικό.
Για την αντιπαραβολή με το παιχνίδι με τον αυτοκολλητόφη.
Δε νομίζω ότι στέκει, αφ' ενός δεν κινδύνεψε ζωή, αφ' ετέρου, δεν βρέθηκε κανείς μας να πει μπράβο καλά έκανε το χαμένο ...ίσα ίσα.
Κι έχω και την εντύπωση ότι δεν βρέθηκε και κανένας οπαδός του τσάτσου που να είπε καλά κάνανε οι Παγουράδες, μαλακία τς διοίκησης που ζητάει το ματς στα χαρτιά.
Εν κατακλείδι:
Όχι δεν μ αρέσει να την ψάχνω και να παίρνω στη ζούλα βαθμούς.
Όταν όμως τους χάνω ενώ έχουν παραβιαστεί κανόνες κατάφωρα, ναι τους θέλω πίσω.
Αν ήμουν διοίκηση
και ένσταση θα έκανα κι ένα βαρβάτο πρόστιμο θα έρριχνα στους παίχτες, που παίξαν μετά τη διακοπή σα κυρίες σε απογευματινό τσάι.
Ναι παιχταράδες μου, έχετε δίκιο τρομάξατε με όσα είδατε να γίνονται. Είδατε τον Μυριούνη μέσα στα αίματα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δώσετε μια γαμωκλωτσιά κι ας μείνουμε με 10 και 9.
Πιο χεσμένος με διαφορά (δεν τον θεωρώ πιασμένο, χεσμένο ναι) ο κόρακας.
Όταν εκδικαστεί η ένσταση (π δε νομίζω ότι θα μας δικαιώσει, αλλά καλώς έγινε), θα παρακαλούσα τους αντιπροσώπους μας, να ρωτήσουν, γιατί και βάσει ποιών πληροφοριώ, η παε γριές, ήθελε κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι και τι έκανε προληπτικά, ώστε τελικά να γίνει με θεατές;
Και the one million ερώτηση:Αν αντί του 2-1 στο 89' γινόταν το 1-2, παντελονάτοι 10ρίσιοι, θα αφήνατε να τελειώσει εν μέσω πανηγυρισμών (μας) το παιχνίδι, ή θα ξαναθυμόσασταν ότι η διοίκησή σας είνα ΓΤΠ;