Αποστολέας Θέμα: Υπέρ ή κατά της ένστασης  (Αναγνώστηκε 9699 φορές)

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Υπέρ ή κατά της ένστασης
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 12:10 »
Η απαντηση στο συγκεκριμενο ερωτημα δεν ειναι μονοδιαστατη απαντωτας  με ενα ναι ή ενα οχι
Ισως υπαρχουν πραγματα που δεν  ξερουμε
Υπαρχουν λογοι που καλως εγινε και λογοι που κακως εγινε οποτε δεν βγαινει ακρη
Ειδικα οταν εχει να κανει με την πονεμενη ομαδα που λεγεται ΠΑΣ

Δεν συμφωνω καθολου με το ερωτημα αρκετα εχουμε ασχοληθει με το θεμα
Την εκανε καλως ή κακως οποτε παμε παρακατω
Θεωρω οτι δεν προσφερει τιποτα να το ξεχειλωνουμε περισσοτερο
Επομενως δεν ψηφιζω γιατι το κουρασαμε υπερβολικα

:pas: :pashat: :joker:

Συνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 12:27 »
Βαθμούς κερδισμένους στα χαρτιά δε γουστάρω.Από την άλλη όμως θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν τα καραγκιοζιλίκια του στυλ ''μπουκάρω στο γήπεδο γιατί είμαι μάγκας και δε σέβομαι τίποτα και δε φοβάμαι κανέναν''.Και η υποκρισία ότι ''εμείς δεν έχουμε τίποτα με την αντίπαλη ομάδα (ΠΑΣ στη συγκεκριμένη περίπτωση), αλλά μπουκάρουμε γιατί έχουμε πρόβλημα με τη διοίκησή μας''.Και όλως τυχαίως αυτά να γίνονται όταν η ομάδα τους ειναι με την πλάτη στον τοίχο και είναι βολική μια τέτοια εισβολή ώστε να αλλάξει η ροή του ματς.

Για τους βαθμούς επαναλαμβάνω ας μη γίνει θέμα.Για την τιμωρία των καραγκιόζηδων όμως πρέπει.Δεν ξέρω αν είναι εφικτός ο διαχωρισμός.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 12:29 »
Υπέρ ...όχι γιατί θα κερδίσουμε κάτι απλά γιατί πρέπει να αρχίσουμε να αντιδραμε. ...Από δω και πέρα θα πρέπει να προστατεύουν την ομάδα και έξω αγωνιστικά,  έστω και εάν δεν κερδίζουμε τίποτα
....

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 12:40 »
Δεν θέλω να πάμε την συζήτηση στην διαιτησία γιατί ξαναλέω είναι άσχετο με το δίκαιο ή το άδικο της ένστασης. Προφανώς ούτε ο αθλητικός δικαστής θα το εξετάσει. Νομίζω όμως ότι υπερβάλουμε για το τι έγινε στο Καυτατζόγλειο. Ναι, υπήρχαν 2-3 φάσεις σκληρών μαρκαρισμάτων τα οποία δεν τιμωρήθηκαν. Σαν αυτά που έκανε ο Μπουκουβάλας στην Κέρκυρα και δεν αποβλήθηκε. Σαν αυτά που έκανε ο Λίλα σε όλο το ματς με τον Πλατανιά και αποβλήθηκε στο 85' αντί για το 60'.
Ξεχνάμε εύκολα τα δικά μας, αλλά την δικαιολογία στα άσχημα την έχουμε εύκολη. Σε κάθε στραβό αποτέλεσμα φέτος είτε βγάζουμε στημένη την ομάδα, είτε σφαγμένη από την διαιτησία. Πρέπει να μπει ένα φρένο κάπου.
Θα επαναλάβω τη γνώμη μου ότι ηττηθήκαμε καθαρά και ξάστερα στο γήπεδο, όπου έπρεπε να δείξουμε ποδοσφαιρική μαγκιά κι όχι ομάδα καλλιτεχνικού πατινάζ (όπως ειπώθηκε) ΕΝΤΟΣ γηπέδου και δεν το κάναμε. Εκεί φαίνεται η ποδοσφαιρική μαγκιά, κι όχι όταν μπουκάρει μια μάζα ανθρωποειδών και σπάει ότι βρίσκει μπροστά της. Πολύ σωστά όμως καταθέσαμε την ένσταση για όσα γίνανε ΕΚΤΟΣ γηπέδου, τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με ποδόσφαιρο.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 13:01 »
Εαν ο ΠΑΣ νικαγε 0-3 δε θα εβγαινε ουτε ανακοινωση για να καταδικασει τα επεισοδια οποτε αυτη η ενσταση εχει ενα και μονο σκοπο: να κλεψει βαθμους που δε δικαιουμαστε. Αλλιως κουτοπονηρε χοντρε καν'τα πουτανα στο 0-1 ζητα να διακοπει το ματς παρε τους παιχτες και φυγε.

Σιγα μην επιασε ο πονος τον ηπιο για την παταξη της βιας. Κοροιδευομαστε?
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 13:02 »
Siatrovouni... μόλις είπες τον λόγο που ο Καραντώνης συνέχισε το ματς...(επειδή ήξερε πως μια ομάδα δεν τα κάνει μπάχαλο και εν θερμώ... τους απέκλεισε την δυνατότητα;)

FIFA-UEFA και ΓΓΑ είναι κάθετες από πέρσι... με το παραμικρό διακοπή και επιστροφή στα αποδυτήρια. 

- Σύνοδος ομάδας ασφαλείας διαγωνισμού
- Διατύπωση απόψεων και ενστάσεων διαγωνιζόμενων
- Απόφαση συνέχισης ή επανορισμός

Ο Καραντώνης έδρασε αυτόβουλα - αυθαίρετα *** και δεν πάει να γράφει ό,τι θέλει στο ΦΑ...
*** αυτός γνωρίζει γιατί και αυτός πρέπει να ερωτηθεί... αν υπάρχουν Αρμόδια Όργανα θα το μάθουμε.

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Δεκ 2016 13:09 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 16:21 »
Ντύνομαι ανώτατος δικαστής, φοράω δικαστική τήβεννο, αυτό το ζουρλομανδύα που φοράνε οι δικαστάδες με την περούκα από πάνω, χτυπάω το σφυρί στο έδρανο και απορρίπτω την ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για ουσιαστικούς λόγους, αλλά και λόγους ηθικής φύσεως, στηρίζοντας παράλληλα το "κατά" στην ψηφοφορία του φόρουμ!!!

1. Μετά τη διακοπή όντως ο ΠΑΣ παρουσιάστηκε νωθρότερος και αλλαγμένος. ΑΛΛΑ το ματς που παίχτηκε ήταν μόλις 6 λεπτά για να μπορεί κάποιος με απόλυτη σιγουριά να πει οτι η διακοπή επηρέασε. 6 λεπτά παίζεις καλά και 88 δεν παίζεις καλά, δε σου φταίει η διακοπή. Το οτι "αν κρατιόταν περισσότερη ώρα το σκορ στο 0-1 ο ηρακλής δε θα ισοφάριζε" είναι επίσης πάρα πολύ υποθετικό για 88 ολόκληρα λεπτά που απομένουν.

2. Ο χρόνος της διακοπής ήταν 5 λεπτά. Σιγά τη μεγάλη διακοπή! Αγγίζει το χρόνο τραυματισμού παίκτου. Οι διακοπές ολίγων λεπτών για να κοπάσει η βροχή που έχουμε δει αρκετές φορές είναι μεγαλύτερες σε διάρκεια. Θυμάμαι τουλάχιστον άλλες 10-15 περιπτώσεις αγώνων ελληνικού πρωταθλήματος που το ματς έχει τελειώσει κανονικά μετά από διακοπή 1 ώρας και βάλε λόγω επεισοδίων (πχ δικό μας ματς με οφη). Και οι ομάδες δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή. Εμείς τόσο -πολύ επηρεαστήκαμε με 5 λεπτά διακοπή. Δηλαδή αν γινόταν διακοπή 1 ώρα θα έπρεπε να φάμε 5 γκολ;

3. Η διακοπή που έγινε δεν είχε στόχο εμάς σαν ομάδα. Η Αυτόνομη Θέρμανση 10 εισέβαλε για ενδοοικογενειακούς λόγους που άπτονται εσωτερικών διαμαχών του ηρακλέους. Κανένας δεν επιτέθηκε σε στελέχη ή οπαδούς της ομάδας μας με σκοπό να δημιουργηθεί καυτή ατμόσφαιρα τρομοκρατίας για να ωθήσει σε νίκη τον ηρακλή όπως πχ κάναμε εμείς μα τον οφη, όπως έγινε στη ριζούπολή ή όπως γίνεται στην τούμπα κλπ κλπ.

4. Το ντου ήταν σύντομο και λάιτ. 5 λεπτά κράτησε και δεν έγινε και κανα σοβαρό συμβάν πέρα από τραυματισμό άσχετου ατόμου με τον καθορισμό του αποτελέσματος. Ούτε παίκτης, ούτε διαιτητής, ούτε προπονητής τραυματίστηκε ή φοβήθηκε. Και μην τρελαθούμε, τέτοια εκκλησία γήπεδο δεν παρουσιάζεται συχνά. 

5.
Παράθεση
Οι νόμοι να εφαρμόζονται όσο σκληροί και να είναι.

Είναι μια γενικολογία που τη χρησιμοποιεί ο καθένας όπως τον βολεύει και ειδικά δημοσιογράφοι τύπου Πανούτσου – Καρπετόπουλου που την επικαλούνται σε μικρές ομάδες, ενώ στον οσφπ πετάνε αετό ή κάτι τυπάκια κατηγορίας Δημητρίου που ξεκίνησαν την κάθαρση του ποδοσφαίρου από τους αδύναμους ενώ στον ισχυρό μόκο. Η πολυνομία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ποδοσφαίρου αλλά και της Ελλάδας γενικότερα. Με το γράμμα του νόμου δεν πρέπει να τελειώνει κανένα ματς για διάφορους λόγους. Πχ στα Γιάννενα μετά τα πρώτα λεπτά η μπάλα δεν σκάει και κολλάει σε πολλά σημεία του γηπέδου λόγω λάσπης. Ο νόμος λέει ότι αν δε σκάει η μπάλα διακόπτεται το ματς. Θα ήταν ωραίο πχ στο ματς με τη Βέροια να το διέκοπτε (όπως όφειλε με βάση το νόμο) ο διαιτητής στο 70’ που το γήπεδο ήταν βούρκος;

6. Χάσαμε δίκαια. Η ομάδα όντως κρύωσε παρόλο που το ντου ήταν της Αυτόνομης Θέρμανσης 10! Δεν έπρεπε να κρυώσει γιατί ο χρόνος ήταν λίγος. Το ματς (θηωρώ οτι) δεν ήταν στημένο. Στο τελευταίο μισάωρο πιέζαμε συνέχεια τον κουρασμένο ηρακλή βγάζοντας και φάσεις (πχ το τσαφ του ακόστα και φυσικά το δοκάρι του μιχαήλ μετά το γκολ). Δεν είναι ενδείξεις στημένου αυτά. Ο Ηρακλής πήγε να βγει στην κόντρα άλλες 2-3 φορές αλλά δεν τα κατάφερε λόγω κούρασης παικτών. Ο - αλάνθαστος στο υπόλοιπο ματς - Τζημόπουλος αυτό είδε και δεν έκανε φάουλ θεωρώντας ότι και πάλι οι παίκτες του ηρακλή δε θα τα καταφέρουν.  Όμως αυτή η αντεπίθεση έτυχε να είναι υποδειγματική και ο παίκτης που σκοράρει ήταν ξεκούραστος. Αν ήταν στημένο θα το τρώγαμε νωρίς. Απλά η ομάδα δεν μπορεί να καθαρίσει τα εύκολα ματς ενώ βολεύεται σε ματς που δεν είναι φαβορί και έχει χώρους.

Πόρισμα:

Χτυπάω το σφυρί στο έδρανο και απορρίπτω την ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Ας μην είμαστε τόσο αδέκαστοι! Τόση συμπεριφορά Γιώργου Δημητρίου στον μπαζγιάεννα δε μπορώ να την καταναλώσω!
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Δεκ 2016 16:28 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 16:33 »
Τέλεια!!!
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 16:52 »
Η αποψη μου ειναι πως δεν δικαιουμαστε αυτους τους βαθμους.
καναμε τη χειροτερη εμφανιση μας για φετος εκτος εδρας
και χασαμε απο δικη μας ανικανοτητα
Δεν ηταν καλυτερος ο ηρακλης εμεις ημασταν πολυ πολυ κακοι.

επισης κακως θεωρω συγκρινουμε την ενσταση αυτη με την ενσταση κατα του νιωνιου
σε εκεινη την περιπτωση ειχαμε ξεκαθαρη κλοπη της 5ης θεσης χαρη στο σπρωξιμο που πηρε ο νιωνιος πο τη διαιτησια
ειχαμε την πρωτη ευρωπαικη εμφανιση της ομαδας (ο σκοπος αγιαζει τα μεσα)
και ειχαμε και αλλο ενα δεδομενο την πληρη εφαρμογη του νομου στην δικη μας περιπτωση λιγα χρονια πριν.

Οσον αφορα την ενσταση χωρις να εχω γνωση γυρω απο τα νομικα
θεωρω οτι σε καμια περιπτωση δεν θα επιτρεψουν να δημιουργηθει ενα τετοιο δεδικασμενο
γιατι μετα οποιου δεν του αρεσει το αποτελεσμα θα κανει μια προβοκατσια κια θα παιρνει βαθμους στα χαρτια

Δεν καταλαβαινω γιατι εφτασε τοσο στα ακρα η ΠΑΕ απεναντι σε μια τοσο ταλαιπωρημενη ομαδα οπως ο ηρακλης
ενω σε καταφορες αδικιες (απο μερια διαιτητων σε εκεινες τις περιπτωσεις) απεναντι σε βρωμερες ομαδες δεν ακουστηκε κιχ.

Θεωρω την ενσταση απλα για τα ματια του κοσμου.
περσε και το 30αρακι εισητηριο μεσα στο χαμο της ενστασης και ολα καλα.

υγ. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 17:58 »
Ρε μόνο 57 άτομα πάρε-δώσαταν;

Τέλος πάντων απ' ότι φαίνεται, τη γλύτωσα τη βουτιά στο "12", Δεκεμβριάτικα... :P

Διαφωνώ με όσους λένε ότι βρήκαμε τον αδύναμο κρίκο και ξεσπαθώσαμε...ο _ _ ντρος έχει ψιλοδείξει από το καλοκαίρι ότι σκέφτεται κάπως διαφορετικά...
Αν αύριο γίνουν γεγονότα εις βάρος μας και δεν βγει να τα καταδικάσει θα τα ακούσει φυσικά, γιατί έτσι θα επαληθευτούν όσοι λένε για αδύναμους και ισχυρούς...

Ψαλμός κοντός, αλληλούια, μάγκες μου!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 22:52 »
Οτιδήποτε....και να με συμπαθάει η ευγένειά σας....
Οτιδήποτε έρχεται με τον αλφα ή βήτα τρόπο να βλάψει τα συμφέροντα της της ομάδος μου πρέπει να καταδικάζεται με οποιονδήποτε τρόπο ...τέλος

Άλλο κάρβουνο δεν αντέχω...τέλος

Και τα ρέστα του νιώνιου από πλέι οφ...κι αυτά διεκδικήσε τα...τέλος... :stop:

Αμετε στα τσακίδια που όλοι θυμάστε την επανάσταση σας με τον ΠΑΣ...

Οκ να πάω με το σταυρό στο χέρι...αλλά θα πάρω έναν σιδερένιο και βαρύ ....
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 22:53 »
Παράθεση
Για τους πιο παλιούς υπάρχει κ ένα άλλο παιχνίδι Καβάλα - ΠΑΣ 0-1 με κερδισμένη ένσταση της Καβάλας κ ήττα της ομάδας μας στα χαρτιά
Και για τους πιο νιούς (σα κι εμέ) υπάρχει και το 2001-02 π μας στέρησαν το αήττητο της έδρας πάλι στα χαρτιά(Αίγιο).

Θα επανέλθω μετά το ματς (χάνουμε 2-1 από τη Ρίβερ στο ημίχρονο, με ανατροπή και χωρίς(!!!) να ανοίξει μύτη στο 0-1), αλλά έτσι για ξεκίνημα:

Θα άλλαζε κάπως το σκεπτικό μας και τη διάθεση αλληλεγγύης προς τους πολύπαθους φίλους της γριάς, αν ο Θανάσης είχε μείνει στον τόπο, ή αν έστω στη θέση του ήταν ο αδερφός, ο πατέρας, ο κολλητός μας;

Οι αγνές προθέσεις της 10, γιατί εκδηλώθηκαν μόνον στο 0-1;
Γιατί δε μπουκάραν να το διακόψουν και στο 90';
Άμα κερδάν καλή η διοίκηση, τα ζόρια είναι όταν χάνουν;

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 23:40 »
Όπως βλέπουμε λοιπόν , το αποτέλεσμα αυτής εδώ της ψηφοφορίας είναι καθαρά υπέρ της ένστασης της ομάδας μας .Το μικρό αυτό γκάλοπ , ας το πούμε , μπορεί να αποτυπώσει την γενικότερη τάση των οπαδών μας , για το συγκεκριμένο θέμα.Το δέιγμα μπορεί να κριθεί αξιόπιστο , γιατί τα μέλη του pas.gr , βάση κοινής λογικής , είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ομάδας .Καλό θα είναι , να μη βγαίνουν ανακοινώσεις , εξ ονόματος του συνόλου των οπαδών μας και να δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις .

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 23:43 »
Η ανακοίνωση δεν ήταν εξ ονόματος όλων.Ήταν πολύ συγκεκριμένη.Όπως βλέπουμε και εδώ υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό που συμφωνεί.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 23:46 »
Ας μην μπλέκουμε την ένσταση με το αν πρέπει να τιμωρηθεί ο Ηρακλής για τα επεισόδια. Σαφώς και θα τιμωρηθεί ο Ηρακλής αφού τον κάλεσε η ΕΠΟ έτσι κι αλλιώς πριν κάνουμε την ένσταση εμείς. Ο δε τραυματισμός του Μυριούνη θα κάνει τον πέλεκυ αρκετά βαρύ για τις γριές.
Η ένσταση γίνεται κατά του κύρους του συγκεκριμένου αγώνα ανεξαρτήτως τραυματισμού. Έχει δίκιο η διοίκηση λέγοντας ότι ο διαιτητής δεν ακολούθησε την περσινή οδηγία και ότι ο αγώνας έπρεπε να διακοπεί χωρίς μα και μου. Τελεία και παύλα. Η διοίκηση θα κοιτάξει το συμφέρον της να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί. Κάποιοι φίλαθλοι του ΠΑΣ φαντάζομαι ζυγίζουν και την υστεροφημία της ομάδας. Είναι κάτι που θεωρούν ότι στιγματίζει την εικόνα του ΠΑΣ προς τα έξω, ειδικά όταν δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να δικαιωθούμε όπως ακούγεται.
Τέλος πάντων, κάθε άποψη είναι σεβαστή. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση για την οποία δεν ξέρουμε όλες τις παραμέτρους που λήφθησαν υπόψη. Εγώ στηρίζω την απόφαση της διοίκησης, αν και στη θέση της εγώ δεν θα είχα κάνει ένσταση.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 11 Δεκ 2016 23:54 »
Το γεγονός ότι το YΓ: ήταν hot potatoes για κάποιους, δεν θα πει ότι έπρεπε να το καταπιούν όλοι οι Ηπειρώτες.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ... ΤΕΛΟΣ

Παίκτης 2

Παίκτης 3

Παίκτης 4

Παίκτης 5

Παίκτης 6

Παίκτης 7

Παίκτης 8

Παίκτης 9

Παίκτης 10

Παίκτης 11

Υ.Γ.: Βρήκαμε την ένσταση, για την κρυώσουμε...

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Δεκ 2016 23:59 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 00:05 »
Μπορεί εμείς εδώ να γνωρίζουμε ότι δεν ήταν από όλους , αλλά πιο έξω δεν κάθονται να ψάξουν λεπτομέρειες , αυτοί λένε , οι οπαδοί του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι αντίθετοι .Στην τελική εγώ ένα έχω καταλάβει , γνώμη μου . Πως εκείνοι που έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και ένοιωσαν στο πετσί τους αδικίες και πίκρες , άφηναν δουλειές οικογένεια κλπ σε δεύτερη μοίρα για τον ΠΑΣ ,δε μπορούν να χωνέψουν και να ανέχονται ακόμη και σήμερα που έχουμε μια καλοδουλεμένη ομάδα να μας αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο .

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 00:10 »
Δεν φταίνε τα παιδιά για το τι καταλαβαίνουν κάποιοι τρίτοι.Το πρόβλημα είναι αυτοί οι τρίτοι.Τα παιδιά βγήκαν να διευκρινίσουν τα πράγματα στο ίδιο το μετρόπολις.Ούτε ανέφεραν ποτέ ότι μιλάνε εξ ονόματος όλων.
Το να διαφωνείς με την ανακοίνωση σαφώς και είναι δικαίωμα σου.Απλά βλέπουμε ότι στην κερκίδα,που είναι λογικό θα έλεγα,ότι υπάρχουν διαφορετικές οπτικές για το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #43 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 00:47 »
Παράθεση
Η ανακοίνωση δεν ήταν εξ ονόματος όλων
Και για να γίνει και πιο ξεκάθαρο, έγινε και η παρέμβαση στον Ραπτόπουλο.

Συνεχίζω.
2-4 τελικό η Μπόκα   :) με ανατροπή στην ανατροπή και με τους παίχτες της να πανηγυρίζουν αρκετή ώρα στο γήπεδο χωρίς πετροπόλεμο (τουλάχιστον μέχρι να διακοπεί η σύνδεση).

Έχουμε χάσει βαθμούς εκτός των 4 γραμμών, με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.
Και νομίζω ότι συνολικά έχουμε χάσει τους περισσότερους όλων.

Δεν είδα κανέναν και ποτέ να μου συμπαραστέκεται όταν προσπαθούσα να τους πάρω πίσω, με πιο πρόσφατους τους 850 μείον το 2002-03.
Αντίθετα το "Εκεί εκεί στη βήτα εθνική" είναι το μήνυμα συμπαράστασης που εισέπρατα (μαζί με μια τριάρα) από τις γριές στον Εύοσμο (αν θμάμαι καλά) τς εποχές εκείνες.
Δεν είδα κανέναν να μου στέκεται  εναντίον της λέρας του Ιωνικού. Ένα σύνθημα ρε φίλε, ένα κάτι.
Κι αυτό να πω και του στραβού μου το κρυφό ...μ'άρεσε. Μοναχικό ταξιδι κάνω 50 χρόνια τώρα και με φοβούνται, δεν θέλω φιλικά στη πλάτη χτυπήματα και κροκοδείλια συμπαράστασης δάκρυα.

Για το ντου:

Καθόλου αντρίκιο δεν το θεωρώ.
Ίσα ίσα κουτοπόνηρο. Μπουκάρουμε στο 0-1 μπας και μάσουμε κι άλλους μαζί κι έχουμε και το άλλοθι ότι έτσι κι αλλιώς χαμένοι είμαστε ας πέσουμε ηρωικά (τόκαναν και τα χανούμια και τα σκουλήκια, τι να έχουν μόνον αυτοί τη δόξα; )
Εκτός από κουτόπνηρο και ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ.
Διαβάζω και συμφωνώ ότι τυχαία βρήκε η πέτρα τον Θανάση.
Πετούσαν πέτρες δηλαδή στο βρόντο κι όποιον πάρει ο χάρος.
Θα μπορούσε να ήταν όπως έγραψα, ο πατέρας, ο αδερφός ο κολλητός μας.
Θα μπορούσε να ήταν κανένα μικρό παιδί, θα θα θα.
Ούτε καν στοχευμένος ο πετροπόλεμος κι αυτό τον κάνει πιο εγληματικά δολοφονικό.

Για την αντιπαραβολή με το παιχνίδι με τον αυτοκολλητόφη.
Δε νομίζω ότι στέκει, αφ' ενός δεν κινδύνεψε ζωή, αφ' ετέρου, δεν βρέθηκε κανείς μας να πει μπράβο καλά έκανε το χαμένο ...ίσα ίσα.
Κι έχω και την εντύπωση ότι δεν βρέθηκε και κανένας οπαδός του τσάτσου που να είπε καλά κάνανε οι Παγουράδες, μαλακία τς διοίκησης που ζητάει το ματς στα χαρτιά.

Εν κατακλείδι:

Όχι δεν μ αρέσει να την ψάχνω και να παίρνω στη ζούλα βαθμούς.
Όταν όμως τους χάνω ενώ έχουν παραβιαστεί κανόνες κατάφωρα, ναι τους θέλω πίσω.
Αν ήμουν διοίκηση και ένσταση θα έκανα κι ένα βαρβάτο πρόστιμο θα έρριχνα στους παίχτες, που παίξαν μετά τη διακοπή σα κυρίες σε απογευματινό τσάι.
Ναι παιχταράδες μου, έχετε δίκιο τρομάξατε με όσα είδατε να γίνονται. Είδατε τον Μυριούνη μέσα στα αίματα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δώσετε μια γαμωκλωτσιά κι ας μείνουμε με 10 και 9.
Πιο χεσμένος με διαφορά (δεν τον θεωρώ πιασμένο, χεσμένο ναι) ο κόρακας.

Όταν εκδικαστεί η ένσταση (π δε νομίζω ότι θα μας δικαιώσει, αλλά καλώς έγινε), θα παρακαλούσα τους αντιπροσώπους μας, να ρωτήσουν, γιατί και βάσει ποιών πληροφοριώ, η παε γριές, ήθελε κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι και τι έκανε προληπτικά, ώστε τελικά να γίνει με θεατές;

Και the one million ερώτηση:

Αν αντί του 2-1 στο 89' γινόταν το 1-2, παντελονάτοι 10ρίσιοι, θα αφήνατε να τελειώσει εν μέσω πανηγυρισμών (μας) το παιχνίδι, ή θα ξαναθυμόσασταν ότι η διοίκησή σας είνα ΓΤΠ;

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 10:16 »
Το γεγονός ότι το YΓ: ήταν hot potatoes για κάποιους, δεν θα πει ότι έπρεπε να το καταπιούν όλοι οι Ηπειρώτες.

Υ.Γ.: Βρήκαμε την ένσταση, για την κρυώσουμε...

Κατάλαβα ότι... όποια/ος ακούει ράδιο “Πέταλο από Μέταλλο - Ρυθμός 107,5/passports.gr” είναι κατά της ένστασης!!!*** 

Τυχαίνει να ακούω την εκπομπή…

*** σχετικά με την Κανονικότητα ή μη του Καραντώνη στο ματς

Κατά της ανακοίνωσης είναι όσοι ακούνε την εκπομπή... ερτζιανή συμφωνία.
Αυτό είπε ο φιλοξενούμενος του Μαρμίτα Ντιριντάχτα.
Ο έχων ώτα ακούειν...

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 10:35 »
Όπως βλέπουμε λοιπόν , το αποτέλεσμα αυτής εδώ της ψηφοφορίας είναι καθαρά υπέρ της ένστασης της ομάδας μας .Το μικρό αυτό γκάλοπ , ας το πούμε , μπορεί να αποτυπώσει την γενικότερη τάση των οπαδών μας , για το συγκεκριμένο θέμα.Το δέιγμα μπορεί να κριθεί αξιόπιστο , γιατί τα μέλη του pas.gr , βάση κοινής λογικής , είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ομάδας .Καλό θα είναι , να μη βγαίνουν ανακοινώσεις , εξ ονόματος του συνόλου των οπαδών μας και να δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις .
Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Το pas.gr αποτελείται περισσότερο από φίλαθλους-οπαδούς παρά από οπαδούς-φίλαθλους. Γνώμη μου πάντα.

Κάποτε στον Βόλο ένα κρύο μεσημέρι του Γενάρη του 2008, οι Toros Locos είχαν κρεμάσει ένα πανό...''Καμία επιτυχία δεν μπορεί να εξαγοράσει την αξιοπρέπεια μας.'' (όποιος την έχει την φωτό ας την ανεβάσει). Άλλες εποχές θα μου πει κανείς και θα συμφωνήσω. Τότε είμασταν με τον ΠΑΣ και αδιαφορούσαμε για το αν βρέχει πέτρες, για το αν έχουμε σκέπαστρο στην παλιά σκεπαστή, για το αν έχει κλείσει η Εγνατία από τους αγρότες...Και τότε στο γήπεδο έρχοντουσαν όλοι. Τώρα καλομάθαμε και θέλουμε αποτελέσματα-νίκες πάση θυσία. Η κάψουλα του χρόνου που είναι; Tην χρειάζομαι.
Υ.Γ. πέρασε ο χρόνος και δεν μπορεσα να κάνω τροποποίηση. Αν μπορέσουν οι mods ας μοντάρουν τα 2 ποστ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Δεκ 2016 10:59 από PASaris »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 12:18 »
Απορρίφθηκε η ένσταση του ΠΑΣ

Όπως αναμενόταν, δεν δικαιώθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην ένταση που έκανε για το ματς με τον Ηρακλή, όπως ανακοίνωσε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

http://www.gazzetta.gr/football/article/1020514/aporrifthike-i-enstasi-toy-pas

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είδε την ένταση που έκανε για το ματς με τον Ηρακλή να πέφτει στο κενό.

Το θέμα που είχε προκύψει είχε να κάνει με το ότι ο διαιτητής, Δημήτρης Καραντώνης, δεν διέκοψε την αναμέτρηση μετά τα επεισόδια των οπαδών των γηπεδούχων.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

Ε) ΠΑΕ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/12/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 05/12/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : Συνεκδικάζει την υπ’ αριθ. πρωτ. 505/6-12-2016 κλήση προς απολογία σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ και την υπ’ αριθ. πρωτ. 506/7-12-2016 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ από τις αποδιδόμενες σ’ αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Με το παρόν, σας κοινοποιούμε την από 7-12-2016 ένστασή σας κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τελέσθηκε στις 5-12-2016, και σας γνωστοποιούμε ότι ορίσαμε ως ημερομηνία για την εκδίκασή της την 08η-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, κατά την οποία και καλείσθε προκειμένου να παρασταθείτε ενώπιον του ημετέρου δικαιοδοτικού οργάνου.": Συνεκδικάζει την υπ’ αριθ. πρωτ. 505/6-12-2016 κλήση προς απολογία σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ και την υπ’ αριθ. πρωτ. 506/7-12-2016 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ως άνω ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ως μη νόμιμη.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 13:03 »
μπλα μπλα μπλα.....ως μη νόμιμη.

τίποτα άλλο...

ΥΓ. αναμένω αντίδραση και για το χειρουργείο με το διορισμένο.... :stop:

"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 14:26 »
Αν διάβασα καλά, εκδικάστηκε και η κλήση σε απολογία και αθωώθηκε ο Ηρακλής!!! Δηλαδή εισέβαλαν στο γήπεδο, κάνανε φασαρίες, πετάξανε πέτρες, τραυμάτισαν δημοσιογράφο, και αυτοί οι κάφροι ούτε καν πρόστιμο δεν έδωσαν για τα μάτια του κόσμου; Διάβασα λάθος; Είναι δυνατόν; Τόσο διεφθαρμένο σύστημα έχουμε που μας αξίζει το ποδόσφαιρο και το κράτος που έχουμε. Τεράστια απογοήτευση.
 >:(

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 14:29 »
Η ένσταση έγινε απλά για να καταδείξει τη σαπίλα που υπάρχει. Ο ηρακλής απαλλάχθηκε παντελώς!!! Ούτε καν πρόστιμο.
Εμείς για τα χθεσινά καπνογόνα και τις βρισιές θα φάμε κανα 10,000!! Αυτοί  μπούκαραν και .... λάδι. Βάλτε τα στη ζυγαριά και πείτε πιο είναι το πιο επικίνδυνο!!!

ΥΓ. Προφανώς ο Μυριούνης τραυματίστηκε από πέτρα εξωγήινου που τυχαία πετούσε πάνω από το γήπεδο εκείνη την ώρα!!