Αποστολέας Θέμα: ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 31175 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #175 στις: Τρι 20 Δεκ 2016 15:38 »
Αρχισαμε να μοιαζουμε παρα πολυ με ομαδα του συστηματος που σε αλλα ματς τα δινει ολα και σε αλλα
τα"οι αντιπαλοι σημερα το ηθελαν περισσοτερο, δεν αξιοποιησαμε οσο μπορουσαμε το πλεονεκτημα,δεν ηταν η μερα μας-ολων;;;;;συγνωμη για το λαθος,με τυφλωσαν οι προβολεις,εε ο ηλιος που ειχε πει και ο Σιντιμπε,και απιδια καλαβρεζικα ;)
Αν η εικονα της ομαδας βελτιωθει σε αλλα ματς π.χ με πανιωνιο,ξανθη και ξανακανει κακες εμφανισεις η παρουσιαστει κουρασμενη απο τα συνεχομενα παιχνιδια,πχ. με το μπαοκ θα προκειται ασφαλως για γεγονοτα που συμβαινουν στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Ελπιζω να κανω λαθος και να μην ειμαι εγω η νεα λειβαδια,το αιγαλεω,ο γαυριωνιος του συστηματος.
Πολυ λαιτ μαγκες η ομαδα στα τελευταια ματς που μας κυνηγησεη διαιτησια! Δεν ημασταν ετσι!ποτε δεν μας ευνοουσε η διαιτησια!
Καλες γιορτες σε ολους :mono: :dab: :dab:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Τρι 20 Δεκ 2016 15:39 »
Ο Πετράκης ίσως πήγαινε το παιχνίδι στις αντεπιθέσεις.Εξού και η πρώτη μας ευκαιρία στην αρχή του ματς.Άλλωστε σε αυτό είναι καλός ο ΠΑΣ.Όταν αναλαμβάνει πρωτοβουλία έχει πρόβλημα.
Οπότε ίσως περίμενε ότι με 10 παίχτες κάπου θα του κάτσει το γκολ.Το πήγε σε υπομονή.Δεν του έκατσε τελικά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Τρι 20 Δεκ 2016 15:46 »
Γιατι φιλε εκτος χρονου και τοπου?....Δηλαδη εσυ βλεπεις κουραση της ομαδας? καταπονεθηκαν τα παιδια απο τη σκληρη προπονηση του Ιουνιου? η τους κουρασαν τα ταξιδια σε Ολλανδια και Νορβηγια?.......Α αφου το ανεφερε και ο fon7 οσο αφορα αναβολες που εγιναν οντως χαλανε το σχεδιασμο αλλα προσφερουν και εξτρα ξεκουραση..Τελος να αναφερω οτι η superleague ειναι τοσο κατωτερο πρωταθλημα που εξτρα κουραση ειναι αδυνατον να παρουσιαστει ακομα και σε ομαδες που παιζουν Ευρωπη..Οσο αφορα την αποδοση της ομαδας μας ας το αναλαβει ο Πετρακης και να δει τη μπορει να κανει...Και οποιος βαριεται και νομιζει οτι ο ΠΑΣ ειναι καφενειο και ομαδουλα να παει σπιτι του το ακους Μπαμπουλου?
Δεν θέλεις να καταλάβεις τα περί κούρασης.Από την στιγμή που το πρωτάθλημα είναι αυτό που είναι,εσύ περιμένεις υπεραθλητές;Σε τι ρυθμούς νομίζεις δουλεύουν οι ομάδες στην Α εθνική;

Αρχισαμε να μοιαζουμε παρα πολυ με ομαδα του συστηματος που σε αλλα ματς τα δινει ολα και σε αλλα
τα"οι αντιπαλοι σημερα το ηθελαν περισσοτερο, δεν αξιοποιησαμε οσο μπορουσαμε το πλεονεκτημα,δεν ηταν η μερα μας-ολων;;;;;συγνωμη για το λαθος,με τυφλωσαν οι προβολεις,εε ο ηλιος που ειχε πει και ο Σιντιμπε,και απιδια καλαβρεζικα ;)
Αν η εικονα της ομαδας βελτιωθει σε αλλα ματς π.χ με πανιωνιο,ξανθη και ξανακανει κακες εμφανισεις η παρουσιαστει κουρασμενη απο τα συνεχομενα παιχνιδια,πχ. με το μπαοκ θα προκειται ασφαλως για γεγονοτα που συμβαινουν στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Ελπιζω να κανω λαθος και να μην ειμαι εγω η νεα λειβαδια,το αιγαλεω,ο γαυριωνιος του συστηματος.
Πολυ λαιτ μαγκες η ομαδα στα τελευταια ματς που μας κυνηγησεη διαιτησια! Δεν ημασταν ετσι!ποτε δεν μας ευνοουσε η διαιτησια!
Καλες γιορτες σε ολους :mono: :dab: :dab:
Στο λέω εγώ από τώρα ότι θα υπάρχουν και καλές και κακές εμφανίσεις.Όχι απαραίτητα γιατί είναι κάτι πονηρό.Τους λόγους τους εξήγησα στα παραπάνω ποστ μου.Δεν μπορεί ο ΠΑΣ να παίζει μονίμως στο 110%.Δεν μπορεί να παίζει με τέρμα το γκάζι συνέχεια.Βασικά δεν μπορεί καμιά ομάδα να το κάνει αυτό.Δεν μπορεί να το κάνει καλά καλά μέσα σε 90 λεπτά.Όχι για μια ολόκληρη σεζόν.Ακόμα και οι υπερομάδες που βλέπουμε στο τσάμπιονς λιγκ,στα τελικά,δεν πάνε με τέρμα γκάζι όλη την χρονιά.Φορτσάρουν σε συγκεκριμένες εποχές.Άλλοτε αφήνουν το γκάζι κάτω.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Τρι 20 Δεκ 2016 16:19 »
Είπα να γράψω για την αεκ και την μακράν καλύτερή της εμφάνιση φέτος που άκουσα να λεν μετά το ματς τα δημοσιογράφα της στα ράδια
Είπα να γράψω για τον διαιτητή, αν θα μας άρεζε περισσότερο να παίζαμε χτες Ζωσιμάδες εμείς με τα μαύρα, η αεκ με τα άσπρα και να βλέπαμε ακριβώς τα ίδια
Είπα να γράψω για τις υπόνοιες που εκφράζουν πολλοί και διαφορετικοί, όλο και πιο πολύ, για τα θέλω και τα γιατί των εμφανίσεων
Αλλά θα τα αποφύγω όλα και θα γράψω μόνο για ένα διάλογο κατά τις 21:30 χτες μεταξύ δύο γυναικών που βρίσκονταν μαζί σε εκδήλωση:

-Κάτσε να πάρω τηλ τον άντρα μου να δω αν τέλειωσε ο αγώνας να έρθει να με πάρει.
-Ποιος αγώνας;
-Θα έβλεπε την αεκ.
-Και με ποιόν έπαιζε;
-Δεν ξέρω, μισό, έλα, τέλειωσε ο αγώνας να έρθεις να με πάρεις με το αμάξι;
 (άρνηση)
-Τι έγινε;
-Δεν θα έρθει, έχει τα νεύρα του γιατί έφαγε γκολ στο τέλος η αεκ λέει.
-Κάτσε να πάρω τον δικό μου μήπως έρθει αυτός.
 (άρνηση)
-Τι είπε;
-Δεν θα έρθει, αγώνα έβλεπε κι αυτός και παρόλο που έβαλαν γκολ στο τέλος λέει, έχει κι αυτός νεύρα.
-Ποιόν αγώνα έβλεπε;
-Επαιζε ο ΠΑΣ.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Τρι 20 Δεκ 2016 16:45 »
Να με συγχωρειτε,αλλα δεν μπορω να δεχθω οτι αυτη η εικονα που παρουσιαζει η ομαδα στις τελευταιες αγωνιστικες οφειλεται στο οτι ξεκινησαν να δουλευουν 10-15 μερες νωριτερα απ'οτι θα ξεκινουσαν κανονικα.
Εγω αυτο που ειδα και χθες,ηταν οτι οι παιχτες δεν πηγαν ουτε 1 φορα πρωτοι στην μπαλα και ηταν γενικα πολυ ανευροι.
Αντε και να δεχθω οτι βγαινει η κουραση του καλοκαιριου(που δεν υφισταται),ο κοουτς ειναι και αυτος κουρασμενος?
Κρατησαμε επι 95' 3 στοπερ για να μαρκαρουν τον Πεκχαρτ ::)
Υπο αλλες προ'υ'ποθεσεις θα ημουν απολυτα ικανοποιημενος με Χ στο ΟΑΚΑ με την κουλα,αλλα παιζοντας σχεδον ολο τον αγωνα με παιχτη παραπανω δεν μπορω να ειμαι.
Και στην τελικη καλο και χρυσο το Χ,αλλα να παιζεις ταμπουρι σε ενα τετοιο ματς,με μια τετοια ΑΕΚ δεν χωνευεται ευκολα.....
Πρεπει να αναθεωρησει καποια πραγματα ο Πετρακης στο μυαλο του και να ξεκολησει.
Δεν με πειραζει να χανω,με πειραζει να βλεπω την ομαδα χεσμενη και αοσμη.
Οταν τελειωσε ο αγωνας με τον Ηρακλη μπηκαν στο μυαλο μου ιδεες για στησιματα και τετοια.Μετα το χθεσινο,βγηκαν αυτες οι σκεψεις απο το μυαλο μου και κατεληξα απλα στο οτι ο Πετρακης τοσα μπορει,τοσα κανει.
Και επειδη θελω να βλεπω μπαλιτσα,ευχομαι στον κ.Πετρακη να παει πολυ συντομα σε μια μεγαλη ομαδα(κατα τα λεγομενα του) και να ξαναδουμε στον παγκο μας καποιον στο στυλ του Χριστοπουλου(μακαρι τον ιδιο)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Τρι 20 Δεκ 2016 18:32 »
Καρέ του Άσσου  ή γκολ... της ντροπής?

Εδώ ΚΟΖΟ offide σε υποσχόμενη στο 12’ … του κάνουν και φάουλ, μέχρι να το σκεφτεί ο επόπτης.

Υ.Γ.: Δεν λέω... καλές και οι παγωμένες ΦΩΤΟ στα "σάιτ", αλλά... 

Υ.Γ.2: Ο Κάκος παραπέμπει τον ΔΙΕΘΝΗ Κωσταρά, για το γκολ Μαμπουλού...

Υ.Γ.3: 2 ιταλοί σπίκερ στο Αεκ – ΠΑΣ

- Τριανταφάηλος Τίκας...
- Τριανταφάηλος …Τίγκας (τον διόρθωσε ο άλλος)
- Σι, Τριανταφάηλος Τίγκας
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 20 Δεκ 2016 18:40 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Τρι 20 Δεκ 2016 18:42 »
Το σκέφτηκα πάρα πολύ πριν γράψω (το έχω κόψει εδώ και πολύ καιρό).

Μερικές σκόρπιες σκέψεις:
Και εγώ θεωρώ τον Πασχαλάκη (πολύ) καλύτερο του Περιστερίδη. Αλλά, δεν έχω δει ποτέ πως δουλεύουν στις προπονήσεις για να έχω πλήρη άποψη (π.χ. αν ο Περι έχει καλύτερη συνεργασία με την άμυνα, αν παίζει καλύτερα με τη μπάλα στα πόδια ή οτιδήποτε άλλο). Και από τη στιγμή που πιστεύω ότι ο κόουτς δεν αδικεί σκοπίμως κανένα (ΔΕΝ έχουμε το παραμικρό δείγμα επ` αυτού) οφείλουμε να δεχθούμε την επιλογή του. Μη ξεχνάτε επίσης ότι η θέση του τερματζή είναι ιδιαίτερη. Αν σε κάθε λάθος που κάνει τον αλλάζεις, δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, ούτε θα μεταδώσει οιανδήποτε σιγουριά στους λοιπούς - πάρα ταύτα, θέλω Πασχαλάκη, τον θεωρώ καλύτερο ψηλά, χαμηλά και στις εξόδους.
Εχθές (ούτε και τις άλλες φορές) δεν έφταιγε το 3-5-2. Ακόμη και με το 4-4-2, πάντα τρεις (εκ των τεσσάρων μπακ) πρέπει να μένουν πίσω (Νόμος), όταν η ομάδα βγαίνει μπροστά. Ε, και με το 3-5-2 αυτό συμβαίνει, δεν είναι αυτό που εμποδίζει την επιθετική ανάπτυξή σου. Με τους δύο μπακ - χαφ, τους δύο μέσους σου τουλάχιστον (αν όχι και τους τρεις) και τους δύο μπροστά,πόσους θέλεις διάολε για να παίξεις επιτέλους, και να μην είσαι σαν το ανθρωπάκι του Λαζόπουλου απέναντι στη χθεσινή ΑΕΚ; Ο φόβος ναι. Αυτό σε εμποδίζει...
Και ναι, εχθές (και κάποιες άλλες φορές) ο κόουτς θύμιζε φοβισμένο ανθρωπάκι, και αυτό έχω την εντύπωση ότι πέρασε και στην ομάδα. Αλλά ρε διάολε, ποιος μπορεί με το χέρι στην καρδιά, να ισχυρισθεί ότι δεν έχει κάνει μαλακία στη δουλειά του;;; Λάθη δεν κάνουν αυτοί που δεν κάνουν τίποτε. Αν πιστεύετε το τελευταίο για τον κόουτς τότε μπορεί και να έχετε δίκιο !!!
Για εμένα ο κόουτς με τα όποια λάθη του είναι ο κορυφαίος στην ιστορία αυτής της ομάδας ... Αλλά ακόμη και αν δεν δεν είναι, και είναι απλά ένας μετριοκαλός κόουτς, δεν πρέπει να μας διαφεύγει (με βάση τα επί τόσα χρόνια δείγματα γραφής του), ότι καλύτερο κόουτς ίσως βρούμε, Καλύτερο άνθρωπο όχι. Και για εμένα αυτό μετράει όσο και η επαγγελματική του ικανότητα. Πείτε μου, ας πούμε, όλα αυτά τα χρόνια, αν θεωρείτε ότι έχει αδικήσει κάποιον από τους παίκτες ή ότι ο καθένας τους δεν πήρε αυτό που άξιζε. Ναι είναι συντηρητικός, ναι μερικές φορές το παρακάνει, αλλά ρε παιδιά και αυτός μαζί μας μαθαίνει να διεκδικεί. Μήπως έκανε ποτέ άλλοτε πρωταθλητισμό ή διεκδίκησε κάτι μεγαλύτερο και δεν το θυμάμαι; Εδώ, με μας, ΜΑΖΙ ΜΑΣ, το κάνει πρώτη φορά στην καριέρα του. Αν έχεις μάθει μόνο να παλεύεις για τη σωτηρία, δεν μπορεί να μην διακατέχεσαι και από φοβικά σύνδρομα και ανασφάλειες.
Και σταματήστε την "καραμέλα" πια με το Μπέριο, τον Κοζωρόνη, το Γιάκο ή όποιον άλλο. Εφόσον δεν έχετε αυτό που αγαπάτε, μάθετε να αγαπάτε αυτό που έχετε, πολλώ δε μάλλον όταν τα παιδιά αυτά και δείγματα προόδου έχουν κάνει (και αν έχουν κάνει!!!), και ΔΕΝ έχουν δώσει ποτέ και σε κανένα το δικαίωμα να τους προσάψει ότι προσπάθησαν λιγότερο από αυτό που μπορούσαν.
Μπορείτε ίσως να τους καταλογίσετε, όπως και σε όλη την ομάδα - οργανισμό ότι δεν είναι τόσο - όσο "κωλόπαιδα" ή "αλάνια", όσο χρειάζεται για να κάνεις πρωταθλητισμό ... Όμως η ομάδα μας, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ποτέ δεν το είχε αυτό, και για το λόγο αυτό ποτέ δεν ανταποκρίθηκε σε ματς ορόσημο, ματς μπαραζ ή ματς που θα σε πάει ένα βήμα παραπάνω.
Πλην του μπαραζ της Ν. Φιλαδέλφειας (;;!!;;), ποτέ άλλοτε δεν μπήκαμε σε παιγνίδι "με το μαχαίρι στα δόντια" και δεν διεκδικήσαμε με αυτό τον τρόπο το κάτι παραπάνω. Γιατί μήπως το κάναμε ποτέ σαν περιφέρεια, πόλη ή κοινωνία;;; Πάντα αρκούμαστε στο λίγο, στο εντάξει μωρέ, την επόμενη φορά, σαν το γνωστό ανέκδοτο "ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα".
Τέλος, ΜΗ ΔΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ την ομάδα, τον κόσμο της, την πόλη ... Δεν μπορεί να τα γνωρίζετε όλα και να έχετε άποψη για όλα... Με ειρωνείες, υπονοούμενα (για το στοίχημα,"στησίματα" κλπ), απαξιωτικά σχόλια και κακεντρέχειες, ακόμη και ο ένας για τον άλλο εδώ μέσα, τι σκατά πετυχαίνετε; Δίνουν αυτά σε κανένα χαρά ή ευχαρίστηση, μήπως στο τέλος της ημέρας δεν σας "χαλάνε";;;
Σχεδόν πενήντα ένα, 43 χρόνια δίπλα στον ΠΑΣ, πάντα με την ίδια παιδική λαχτάρα κάθε φορά που βλέπω την ομάδα από κοντά, και πάντα με το όνειρο και την αδημονία να χαρώ έναν τίτλο - που θα πάει, θα τη ζήσω αυτή τη στιγμή.

Υ/Γ.CRIMSON GLORY, κύριοι και κυρίες. Όταν όλοι οι άλλοι (μαζί και εγώ) έβλεπαν προς τα κάτω, εκείνος ατένιζε προς την κορυφή. Ο ορισμός του οπαδού του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με την πίστη και την ελπίδα πάντα για την επόμενη καλύτερη στιγμή της ομάδας - και όχι, δεν το γνωρίζω το παλικάρι, αλλά χαίρομαι που είναι της οικογενείας μας...

Καλές γιορτές σε όλους και καλή χρονιά να έχετε ΑΔΕΛΦΙΑ.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Τρι 20 Δεκ 2016 19:16 »
Αν υπάρχει αγωνιστικό πρόβλημα στην ομάδα, έχουν ευθύνες  παίκτες και τεχνική ηγεσία και οφείλουν να το λύσουν.
Αν η ομάδα έχει κάποιο άλλο "πρόβλημα" θα δείξει. 
Πάντως με προβληματίζει πολύ το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα Κυριακή σε Κυριακή.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 20 Δεκ 2016 19:32 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Τρι 20 Δεκ 2016 20:56 »
μπαμΠΑΣ είσαι newbie ρε!

Να γράφεις  :dab:

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Τρι 20 Δεκ 2016 23:12 »
Δεν μπορώ να γνωρίζω τί ακριβώς σου συνέβη τον τελευταίο καιρό.
Δεν ξέρω τί έχει φταίξει σ' εσένα, για τους άλλους το είδα...

Μου λένε ότι κουράστηκες, ότι σου λείπει το πείσμα, πως δεν δικαιούσαι καθόλου το λάθος.
Ότι μέχρι τόσο μπορείς και οι επιτυχίες σου τόσο θα διαρκούσαν και όχι περισσότερο.
Παρακολουθώ να σου μιλούν απαξιωτικά, να εξαντλούν όλη την αυστηρότητα επάνω σου, να παραβλέπουν την πρωτόγνωρη θέση που βρίσκεσαι, την μαεστρία την οποία χρησιμοποιούν εναντίον σου οι "άρχοντες" των αγώνων...

Βλέπω κι εγώ ότι σίγουρα μπορείς περισσότερο, αλλά δεν θα το εκβιάσω.
Θα περιμένω με επιθυμία κι εμπιστοσύνη να ξαναβρούμε τον δρόμο μας τη νέα χρονιά.

Δεν ξέρω τί θα μας φέρει κι αυτή...

Ξέρω μόνο πως οι τελευταίες κουβέντες μας του '16 δεν θέλω να είναι επικρίσεις κι απολογίες.

Θέλω να είναι "Ευχαριστώ!".
Για την ονειρεμένη χρονιά που περάσαμε.
Για όλες τις στιγμές που δεν ξέρω αν θα ξανάρθουν, που όμως έγραψαν ανεξίτηλα στην μνήμη και στην καρδιά.

Θέλω να είναι και Ευχές!
Τίποτε να μην ήταν για μία και μόνη φορά.
Να ξαναζήσουμε τα πάντα από την αρχή και πολύ περισσότερα.
Να μην ξεχάσουμε από πού ήρθαμε και μέχρι πού φτάσαμε.
Να μην πιστέψουμε πως δεν μπορούμε και παραπέρα.
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 09:46 »
(...)
Μου λένε ότι κουράστηκες, ότι σου λείπει το πείσμα, πως δεν δικαιούσαι καθόλου το λάθος.
Ότι μέχρι τόσο μπορείς και οι επιτυχίες σου τόσο θα διαρκούσαν και όχι περισσότερο.
(...)

Μην τους ακούς φίλε...
12 ματς 18 βαθμά και 3... και 2+1 ΠΟΚ- 2 ΠΟΘ- 4-5 ΚΕΔ στο β' γύρο ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ?

Το πρόβλημα του ΠΑΣ είναι μια σαφής και ρητή απάντηση στο ερώτημα... ΘΑ ΕΙΝΑΙ? 
Ας έρθει μετά ο όποιος "διεθνής"... να σφυρίξει ανθρώπινα λάθη.

Τα υπόλοιπα, στο χόρτο, στη λάσπη, στη ομίχλη...  ας κάνουν υπομονή, όπου να 'ναι μπαίνει η άνοιξη (Σοφία Βόσσου)

:mono:

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 09:50 »
Παρά τη γκρίνια, συνΤαύροι υπάρχει μια προαιώνια παροιμία που λέει :

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Και το τελευταίο αγωνιστικό δευτερόλεπτο του 2016, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ανήκε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
Ήταν το επιστέγασμα μιας Ηρωικής Χρονιάς που θα μείνει ανεξίτηλη στις μνήμες μας !

Ας χαρούμε λοιπόν τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, και με το νέο έτος ξεκινάμε δυνατά και μάχιμα για την πρόκληση του Μαραθωνίου του 2017 !

Αποσυνδεδεμένος Pagouras2

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 11:04 »
Γεια σας.
Εγώ προσωπικά περίμενα να δω και το παιχνιδι με την ΑΕΚ για να πάρω θέση όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, και δυςτυχως δε διαψευσθηκα....
Έγιναν παρα πολλα λάθη απο τον Πετρακη τις τελευταίες αγωνιστικές και αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνιδι με την ΑΕΚ, που ήταν το κερασάκι στη τούρτα.
Πρέπει οπωςδηποτε να αλλάξει νοοτροπία παιχνιδιού , αλλιώς μάγκες δε μας βλέπω καθολου καλα, δυςτυχως! Έχουμε απο τα χαφ και μπροςτα φετος, και μιλάω έιλικρινα μια απο τις 5 καλύτερες ομαδες σε ποιότητα της Superleague : Condé, Mabulu, Jairo, Vidal και Κουτρη και αν προσθέσουμε σε αυτούς και τους Τζημόπουλο, που για μένα ειναι κορυφή και εγγύηση πισω , με Κοζορωνη, Μπουκουβάλα και Μιχάηλ (εμπειρία) τι αλλο θελουμε.
Απλα ο Πετρακης καπου έχει μπερδέψει τα μπούτια του... o Condé δε ξεκινησε με Ολυμπιακό , ο Mabulu μια παίζει βαςικος μια όχι, με τον Vidal ειλικρινά δε ξέρω τι παίζει , διοτι δεν του εχει δώσει ακομη μια πραγματική ευκαιρία στο πρωτάθλημα και περιμενω να τον δω σε ενα παιχνιδι πρωταθληματος τουλάχιστον 60-70' με τη πρώτη ομαδα βεβαίως , μη ξεχνάτε μας έδωσε 3 βαθμουσ Με τη Κέρκυρα σε σημαντικό χρονικό σημείο και μετα τι έγινε;;;;; πρέπει να ψηθεί ο παίχτης, πλάκα μας κάνουν;;; Πετά τον μέσα να τους γυρίσει ταινία όλους και να ψάχνονται όλοι μετα οπως με τη Κέρκυρα!!!!
Για μένα η ευθύνη των τελευταίων αποτελεσμάτων ειναι καθαρα του Coach απο τις επιλογές του και κυρίως την αγωνιστική νοοτροπία που έχει περάσει στους παιχτες μας.
Γι'αυτο περιμενω να διορθώσει το συντομότερο τα λάθη του , να αλλάξει όλα αυτά, μπας και δούμε καλύτερα πράγματα, που στη τελική , βάση ρόστερ , το αξίζουμε.
Αυτά μάγκες και καλές γιορτές σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 12:31 »
Γεια σας.
Εγώ προσωπικά περίμενα να δω και το παιχνιδι με την ΑΕΚ για να πάρω θέση όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, και δυςτυχως δε διαψευσθηκα....
Έγιναν παρα πολλα λάθη απο τον Πετρακη τις τελευταίες αγωνιστικές και αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνιδι με την ΑΕΚ, που ήταν το κερασάκι στη τούρτα.
Πρέπει οπωςδηποτε να αλλάξει νοοτροπία παιχνιδιού , αλλιώς μάγκες δε μας βλέπω καθολου καλα, δυςτυχως! Έχουμε απο τα χαφ και μπροςτα φετος, και μιλάω έιλικρινα μια απο τις 5 καλύτερες ομαδες σε ποιότητα της Superleague : Condé, Mabulu, Jairo, Vidal και Κουτρη και αν προσθέσουμε σε αυτούς και τους Τζημόπουλο, που για μένα ειναι κορυφή και εγγύηση πισω , με Κοζορωνη, Μπουκουβάλα και Μιχάηλ (εμπειρία) τι αλλο θελουμε.
Απλα ο Πετρακης καπου έχει μπερδέψει τα μπούτια του... o Condé δε ξεκινησε με Ολυμπιακό , ο Mabulu μια παίζει βαςικος μια όχι, με τον Vidal ειλικρινά δε ξέρω τι παίζει , διοτι δεν του εχει δώσει ακομη μια πραγματική ευκαιρία στο πρωτάθλημα και περιμενω να τον δω σε ενα παιχνιδι πρωταθληματος τουλάχιστον 60-70' με τη πρώτη ομαδα βεβαίως , μη ξεχνάτε μας έδωσε 3 βαθμουσ Με τη Κέρκυρα σε σημαντικό χρονικό σημείο και μετα τι έγινε;;;;; πρέπει να ψηθεί ο παίχτης, πλάκα μας κάνουν;;; Πετά τον μέσα να τους γυρίσει ταινία όλους και να ψάχνονται όλοι μετα οπως με τη Κέρκυρα!!!!
Για μένα η ευθύνη των τελευταίων αποτελεσμάτων ειναι καθαρα του Coach απο τις επιλογές του και κυρίως την αγωνιστική νοοτροπία που έχει περάσει στους παιχτες μας.
Γι'αυτο περιμενω να διορθώσει το συντομότερο τα λάθη του , να αλλάξει όλα αυτά, μπας και δούμε καλύτερα πράγματα, που στη τελική , βάση ρόστερ , το αξίζουμε.
Αυτά μάγκες και καλές γιορτές σε όλους!

Ο Βιδάλ ήταν τραυματίας άκουσα και γι' αυτό δεν ήταν καν μέσα στην αποστολή με την ΑΕΚ. Έβαλε ένα ωραιότατο γκολ στην Κέρκυρα, τον είδαμε πρόσφατα σε αγώνα κυπέλλου που δεν έκανε πολλά πράγματα, και μιας και δεν γνωρίζουμε πολλά για τον παίκτη, άσε τον Πετράκη να αποφασίσει πώς θα τον χρησιμοποιήσει που είναι ο πιο αρμόδιος.
Όσο για όλους τους υπόλοιπους παίκτες, νομίζω ο Πετράκης ξέρει καλύτερα πότε και πώς να τους χρησιμοποιήσει. Το μόνο που ίσως (μεγάλο ίσως) μπορείς να του καταλογίσεις είναι ότι συνεχίζει με συντηρητικό σύστημα όταν βλέπει ότι δεν χρειάζεται (π.χ. με Ηρακλή και ενδεχομένως με ΑΕΚ - δεν έχω πειστεί ότι η ΑΕΚ με 10 ήταν χειρότερη αυτής με 11), και δεν έχει plan b, την ευελιξία δηλαδή να πει στους παίκτες να αλλάξουν στο π.χ. από 5-3-2 (3-5-2) σε 4-3-3 γιατί δεν τους έχει προπονήσει πολύ σε αυτό.
Καλές γιορτές.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 14:48 »
(...)
Για εμένα ο κόουτς με τα όποια λάθη του είναι ο κορυφαίος στην ιστορία αυτής της ομάδας ... Αλλά ακόμη και αν δεν δεν είναι, και είναι απλά ένας μετριοκαλός κόουτς, δεν πρέπει να μας διαφεύγει (με βάση τα επί τόσα χρόνια δείγματα γραφής του), ότι καλύτερο κόουτς ίσως βρούμε, Καλύτερο άνθρωπο όχι. Και για εμένα αυτό μετράει όσο και η επαγγελματική του ικανότητα. Πείτε μου, ας πούμε, όλα αυτά τα χρόνια, αν θεωρείτε ότι έχει αδικήσει κάποιον από τους παίκτες ή ότι ο καθένας τους δεν πήρε αυτό που άξιζε. Ναι είναι συντηρητικός, ναι μερικές φορές το παρακάνει, αλλά ρε παιδιά και αυτός μαζί μας μαθαίνει να διεκδικεί. Μήπως έκανε ποτέ άλλοτε πρωταθλητισμό ή διεκδίκησε κάτι μεγαλύτερο και δεν το θυμάμαι; Εδώ, με μας, ΜΑΖΙ ΜΑΣ, το κάνει πρώτη φορά στην καριέρα του. Αν έχεις μάθει μόνο να παλεύεις για τη σωτηρία, δεν μπορεί να μην διακατέχεσαι και από φοβικά σύνδρομα και ανασφάλειες.
Και σταματήστε την "καραμέλα" πια με το Μπέριο, τον Κοζωρόνη, το Γιάκο ή όποιον άλλο. Εφόσον δεν έχετε αυτό που αγαπάτε, μάθετε να αγαπάτε αυτό που έχετε, πολλώ δε μάλλον όταν τα παιδιά αυτά και δείγματα προόδου έχουν κάνει (και αν έχουν κάνει!!!), και ΔΕΝ έχουν δώσει ποτέ και σε κανένα το δικαίωμα να τους προσάψει ότι προσπάθησαν λιγότερο από αυτό που μπορούσαν.
Μπορείτε ίσως να τους καταλογίσετε, όπως και σε όλη την ομάδα - οργανισμό ότι δεν είναι τόσο - όσο "κωλόπαιδα" ή "αλάνια", όσο χρειάζεται για να κάνεις πρωταθλητισμό ... Όμως η ομάδα μας, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ποτέ δεν το είχε αυτό, και για το λόγο αυτό ποτέ δεν ανταποκρίθηκε σε ματς ορόσημο, ματς μπαραζ ή ματς που θα σε πάει ένα βήμα παραπάνω.
Πλην του μπαραζ της Ν. Φιλαδέλφειας (;;!!;;), ποτέ άλλοτε δεν μπήκαμε σε παιγνίδι "με το μαχαίρι στα δόντια" και δεν διεκδικήσαμε με αυτό τον τρόπο το κάτι παραπάνω. Γιατί μήπως το κάναμε ποτέ σαν περιφέρεια, πόλη ή κοινωνία;;; Πάντα αρκούμαστε στο λίγο, στο εντάξει μωρέ, την επόμενη φορά, σαν το γνωστό ανέκδοτο "ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα".
Τέλος, ΜΗ ΔΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ την ομάδα, τον κόσμο της, την πόλη ... Δεν μπορεί να τα γνωρίζετε όλα και να έχετε άποψη για όλα... Με ειρωνείες, υπονοούμενα (για το στοίχημα,"στησίματα" κλπ), απαξιωτικά σχόλια και κακεντρέχειες, ακόμη και ο ένας για τον άλλο εδώ μέσα, τι σκατά πετυχαίνετε; Δίνουν αυτά σε κανένα χαρά ή ευχαρίστηση, μήπως στο τέλος της ημέρας δεν σας "χαλάνε";;;
Σχεδόν πενήντα ένα, 43 χρόνια δίπλα στον ΠΑΣ, πάντα με την ίδια παιδική λαχτάρα κάθε φορά που βλέπω την ομάδα από κοντά, και πάντα με το όνειρο και την αδημονία να χαρώ έναν τίτλο - που θα πάει, θα τη ζήσω αυτή τη στιγμή.
(...)
Ένα από τα πιό μπεσαλίδικα, αξιοπρεπή, ανοιχτόκαρδα και πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ποσταρίσματα εδώ μέσα.
Μακριά από άναρθρες κραυγές ισοπέδωσης των πάντων,
φόλα-κάργα ΠΑΣολέδικο, με πραγματική Αγάπη και Πίστη για την Ομάδα.
μπαμΠΑΣ, με συγκλόνισες, με συγκίνησες.
Λίγοι μείνατε εδώ μέσα που εμένα προσωπικά μου μιλάτε στην καρδιά.
Τα σέβη μου!
Πόσο πολύ συγκλίνουν οι απόψεις σου, όχι μόνο με τις δικές μου,
αλλά με σημαντικό (θέλω να πιστεύω) αριθμό φίλων και οπαδών του ΠΑΣ!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 14:59 »
Δυστυχώς γράφω το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ για να γκρινιάξω. Μετά το ματς με τον Ηρακλή κρατήθηκα και δεν έγραψα, όμως το ματς με την ΑΕΚ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η ομάδα που μας χάρισε ίσως τις πιο όμορφες στιγμές της ιστορίας της τον χρόνο που μας πέρασε, δεν φαίνεται να είναι η ίδια. Αντίθετα είναι μια ομάδα για λύπηση που κοντεύει να μας κάνει να πάθουμε εγκεφαλικό την ώρα του αγώνα (και είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία). Κανένα πάθος, αδιαφορία και καμία βοήθεια από πάγκο είναι αυτό που μας παρουσίασαν ειδικά στα 2 αυτά παιχνίδια. Μετά τα αφιερώματα περί Λέστερ κλπ. βάλθηκαν να διαψεύσουν τους εαυτούς τους αλλά και να εξευτελίσουν τους φίλαθλους που απέμειναν να στηρίζουν την ομάδα. Γιατί προσωπικά μόνο ντροπή ένιωσα παρακολουθώντας τα συγκεκριμένα ματς, η οποία ως ένα σημείο μετατράπηκε σε οργή μετά τις άτυχες και άστοχες δηλώσεις που ακολούθησαν από προπονητή και παίκτες. Δεν μπορεί να λέγεσαι σοβαρή ομάδα όταν κάνεις τα ίδια λάθη συνέχεια. Που ανεξαρτήτως συνθηκών κάθεσαι και περιμένεις τον αντίπαλο και αρχίζεις να τρέχεις μπας και σώσεις κάτι, συνήθως αφού φας πρώτος κάποιο γκολ. Που ανασταίνεις τελικά όποιον πεθαμένο βρεθεί στο δρόμο σου.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 15:17 »
Δηλαδη οσοι γκρινιαξαμε για τα κακως κειμενα των τελευταιων αγωνιστικων δεν ειμαστε και πολυ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ!
Οσοι γκρινιαζουν το κανουν,νομιζω , επειδη θεωρουν πως ο ΠΑΣ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα και θελουν οι παιχτες μας να βλεπουν και αυτοι τα γαυροβαζελοχανουμα σαν ομαδουλες λιγο καλυτερες απο τη βεροια και τον πλατανια,ειδικα φετος!
Πηραμε χ στην κουλα και γκρινιαζουμε σαν να χασαμε 4-0.
Ο δικος μας ΠΑΣ δεν θελουμε να χανει ποτε,    ασχετο αν αυτο δεν μπορει να γινει ;) ;)
 :dab: :dab: :dab:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 15:20 »
Μιλάω ξεκάθαρα για την ισοπέδωση των πάντων...
ΞΕΚΑΘΑΡΑ!
Μακριά από εμένα τα ΠΑΣόμετρα...  ;)

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 15:44 »
Απωλέσθει....ΠΑΣόμετρο

...ο ευρών αμοιφθείσεται...

ΥΓ. Πληροφορίες : παλαμακιδες παταρισταί  φιλόσοφοι :P :P :P :joker:

ΥΓ2. Να με συμπαθάει η ευγένειά σας....αλλά ΠΑΣ είμεθα ούλοι νομίζω.... ;)

ΥΓ3. Σωσον κύριε τον λαόν σου....κλπ κλπ κλπ θα το ποσταριζα  από δεν ξέρω ποια εκτέλεση θα σας άρεζζζε... B-)
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος horizonz4

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 15:51 »
Το σκέφτηκα πάρα πολύ πριν γράψω (το έχω κόψει εδώ και πολύ καιρό).

Μερικές σκόρπιες σκέψεις:
Και εγώ θεωρώ τον Πασχαλάκη (πολύ) καλύτερο του Περιστερίδη. Αλλά, δεν έχω δει ποτέ πως δουλεύουν στις προπονήσεις για να έχω πλήρη άποψη (π.χ. αν ο Περι έχει καλύτερη συνεργασία με την άμυνα, αν παίζει καλύτερα με τη μπάλα στα πόδια ή οτιδήποτε άλλο). Και από τη στιγμή που πιστεύω ότι ο κόουτς δεν αδικεί σκοπίμως κανένα (ΔΕΝ έχουμε το παραμικρό δείγμα επ` αυτού) οφείλουμε να δεχθούμε την επιλογή του. Μη ξεχνάτε επίσης ότι η θέση του τερματζή είναι ιδιαίτερη. Αν σε κάθε λάθος που κάνει τον αλλάζεις, δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, ούτε θα μεταδώσει οιανδήποτε σιγουριά στους λοιπούς - πάρα ταύτα, θέλω Πασχαλάκη, τον θεωρώ καλύτερο ψηλά, χαμηλά και στις εξόδους.
Εχθές (ούτε και τις άλλες φορές) δεν έφταιγε το 3-5-2. Ακόμη και με το 4-4-2, πάντα τρεις (εκ των τεσσάρων μπακ) πρέπει να μένουν πίσω (Νόμος), όταν η ομάδα βγαίνει μπροστά. Ε, και με το 3-5-2 αυτό συμβαίνει, δεν είναι αυτό που εμποδίζει την επιθετική ανάπτυξή σου. Με τους δύο μπακ - χαφ, τους δύο μέσους σου τουλάχιστον (αν όχι και τους τρεις) και τους δύο μπροστά,πόσους θέλεις διάολε για να παίξεις επιτέλους, και να μην είσαι σαν το ανθρωπάκι του Λαζόπουλου απέναντι στη χθεσινή ΑΕΚ; Ο φόβος ναι. Αυτό σε εμποδίζει...
Και ναι, εχθές (και κάποιες άλλες φορές) ο κόουτς θύμιζε φοβισμένο ανθρωπάκι, και αυτό έχω την εντύπωση ότι πέρασε και στην ομάδα. Αλλά ρε διάολε, ποιος μπορεί με το χέρι στην καρδιά, να ισχυρισθεί ότι δεν έχει κάνει μαλακία στη δουλειά του;;; Λάθη δεν κάνουν αυτοί που δεν κάνουν τίποτε. Αν πιστεύετε το τελευταίο για τον κόουτς τότε μπορεί και να έχετε δίκιο !!!

Υ/Γ.CRIMSON GLORY, κύριοι και κυρίες. Όταν όλοι οι άλλοι (μαζί και εγώ) έβλεπαν προς τα κάτω, εκείνος ατένιζε προς την κορυφή. Ο ορισμός του οπαδού του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με την πίστη και την ελπίδα πάντα για την επόμενη καλύτερη στιγμή της ομάδας - και όχι, δεν το γνωρίζω το παλικάρι, αλλά χαίρομαι που είναι της οικογενείας μας...

Καλές γιορτές σε όλους και καλή χρονιά να έχετε ΑΔΕΛΦΙΑ.

Πες μας γιατί τον θεωρείς κορυφαίο, τι αβάντα είναι αυτή;
τι έχει πετύχει με τον ΠΑΣ;
Γενικότερα στην καριέρα του;

εάν εννοείς το γεγονός ότι βγήκαμε 2 φορές 6οι έστω με αντιποδόσφαιρο,
ενώ άλλος δεν το έχει καταφέρει τότε εντάξει πάω πάσο.

παραμιλάμε με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα;
έπαιξε κάποιον τελικό; ημιτελικό; προημιτελικό;
κατέκτησε κάποιον τίτλο;
Είναι πιο πετυχημένος π.χ από τον Χριστόπουλο;

εγώ λέω ας πούμε ότι είναι ανώτερος π.χ ο Παπακώστας  :) που απέκλεισε στο κύπελλο
το γαύρο του ριβάλντο και του τζόρτζεβιτς όντας ομάδα Β' εθνικής, ενώ με Πετράκη αποκλειστήκαμε από τα Χανιά, ομάδα Β' εθνικής.

Εμένα ας πούμε με πόνεσε πραγματικά που βγήκε ο μεγάλος Αρδίζογλου και είπε
ότι πήγε να δει τον ΠΑΣ που του λέγανε ότι '' γαμεί και δέρνει'' και είδε μία ομάδα χωρίς προπονητή. Ποιον να πιστέψω εγώ εσένα ή τον Αρδίζογλου;

Δυστυχώς ξεφτιλιστήκαμε προχθές. Έμεινε με 10 νωρίς η ΑΕΚ και παίζαμε πασούλες στην άμυνα σαν τα μικρά παιδιά που δεν ξέρουν τι να κάνουν τη μπάλα.Είμαστε απροετοίμαστοι να διαχειριστούμε την ανισορροπία δήλωσε ως άλλος Δανιήλ.
Δηλώσεις που μικραίνουν την ομάδα.
Από την άλλη έβλεπες μία ομάδα που έπαιζε με 10 παίκτες που τρέχανε να πάρουν το παιχνίδι. Αλλά πως να τρέξουν οι δικοί μας όταν τους έχεις στημένους - καρφωμένους
ελέω τακτικής με κύριο μέλημα μη τυχόν και φάμε γκολ;

Την ευθύνη θα την αναλάβει ποτέ ο ίδιος ; Στον ηρακλή είπε ότι οι παίκτες δεν το θέλανε
τόσο πολύ το ματς όσο αυτοί του Ηρακλή, με την ΑΕΚ δεν ήταν έτοιμοι οι παίκτες να διαχειριστούνε την ανισορροπία.

Πολλή στήριξη δίνετε χωρίς λόγο, εντάξει είναι συμπαθής άνθρωπος αλλά μέχρι εκεί, εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο, η ομάδα δεν βλέπεται γενικώς και διαρκώς δεν κάνει καμία κοιλιά η ομάδα, και γι'αυτό ευθύνεται η φοβική προσέγγιση - φυλάω τον τάχα μου που έχει ο προπονητής μας. Έχει καταντήσει ο Θέμης να κάνει το δεκάρι από την άμυνα διότι δεν μπορούμε να κατεβάσουμε τη μπάλα από την άμυνα.
Ανάπτυξη λέει με βαθιές διαγώνιες μπαλιές από τα στόπερ και αντεπιθέσεις με γρήγορο βολέ του τερματοφύλακα, όπου το μόνο που καταφέρνουμε είναι να ξαναδίνουμε την μπάλα στον αντίπαλο, λές και οι άλλοι είναι μαλάκες και δε θα μαρκάρουν.
Εντάξει δεν έχουμε ούτε ντε βινσέντι ούτε τσάβες ούτε μπεσέρα αλλά μπορούμε έστω και με αυτό το ρόστερ να παίξουμε πιο επιθετικά, όχι όμως με τις επιλογές που κάνει στην αρχική 11άδα ( φάνηκε αυτό άλλωστε στο τελευταίο τέταρτο με την ΑΕΚ χάρηκα την ομάδα έπαιξε σαν πραγματικά μεγάλη ομάδα και ας ισοφαρίσαμε με γκολ οφσάιντ, όπου αναγκάστηκε να βάλει κανά παίκτη μέσα μήπως και γυρίσει το παιχνίδι, μπήκαν οι ναδάλες και γιάκος, γύρισε και ο ζάιρο δεξί χαφ και πήραμε το κέντρο ) .
Έχουμε την πολυτέλεια να είναι στον πάγκο ο Ναδάλες όταν είναι υγιής;

Και κάτι τελευταίο. Ο Πετράκης εξυπηρετεί καλά τον σκοπό του Χριστοβασίλη.
Δεν βάζω φράγκο για μεταγραφές έτοιμων παικτών, παίρνω μόνο νεαρούς παίκτες
για να τους πουλήσω πιθανώς μελλοντικά, έχω ένα προπονητή που παίζει κλειστά
αμυντικά, χωρίς να τον ενδιαφέρει το θέαμα αφού κανείς δε μιλά, να σώσουμε την κατηγορία και να είμαστε στον αφρό ( superleague ) και αν είναι χάλια οι υπόλοιποι που
ξέρεις μπορεί και να έχουμε και τα τυχερά μας ( να μας κάτσει να βγούμε και καμιά Ευρώπη).

Δεν είπαμε να γίνεις αλαφούζος και να παίρνεις καραβιές παικτών εντάξει,
προέχει η εξυγίανση της ομάδας αλλά
ΠΑΡΕ ΡΕ κανένα παίκτη στο κέντρο να ξεστραβωθούμε, καλοέμαθες, ο καλύτερος παίκτης μας μεσοεπιθετικά είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα θεάματος, όλοι γι αυτό το λόγο το παρακολουθούμε
εαν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και βλέπουμε μόνο βαθμολογίες να πάψουμε να ασχολούμαστε και να το ρίξουμε στο badminton.

Και για να μην ξεχνιόμαστε.
Ο ΠΑΣ είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ σαν την Μπαρτσελόνα και πιο μεγάλη
γιατί είναι η ομάδα της καρδιάς μας.

Κούρασε αυτό το δεν είμαστε και Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Μπαρτσελόνα, Λέστερ.
Πως θα γίνουμε με σύστημα ταμπούρι;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 16:04 »
νομιζω το εχουμε "χασει" λιγο.....οκ.....ειπαμε κριτικη....αλλα το θεμa το ξε......

δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις τον ιδανικο προπονητη....βαλτε το στο μυαλο σας αυτο....δεν υπαρχει ιδανικος........

μια θαναι ο ενας παρατολμος ...μια θαναι συγκρατημενος....μια θαναι καλος στην προετοιμασια και στον αγωνα ζαμαν φου.....και και και και.......

καντε την κριτικη σας αλλα συνηδητοποιηστε και σε ποια ομαδα ειμαστε......οκ?

και γω τα χωνω...αλλα δεν μπορω να παραβλεψω καποια πραγματα....δεν ξερουμε οι απ εξω τα παντα για μεσα......μπορουμε να το χωνεψουμε ολοι μαζι αυτο?

εδω εκραξαν ολοκληρο μουρινιο γιατι εκανε λαθος στην προετοιμασια και η τσελσι ηταν για τα πανηγυρια....και μεις λεμε ε ωρε 10-15 μερες νωριτερα αρχισε και 4 παιχνιδια εδωσε

συγνωμη αλλα αυτα τις 10-15 μερες νωριτερα....την προετοιμασια και με ποια ενταση εγινε για να ειναι ετοιμη η ομαδα........και αυτα τα 4-5-6 παιχνιδια παραπανω μαζι με τα φιλικα δεν ταδωσε ο ιμπραιμοβιτς ο ιγκουαιν και ο ρουνει......ταδωσε ο κοζωρονης ο μιχαηλ ο μπεριος και οι λοιποι......αν εσεις πιστευετε οτι ενα μυικο συστημα του ιμπραιμοβιτς ανταπεξερχεται το ιδιο καλα με του μπεριου ...οκ....παραδινομαι........

μια ιδεα δινω...δεν λεω ειναι αυτο....αλλα ποσα δεν ξερουμε και μιλαμε και μπινελικωνουμε μην γνωριζοντας ισως ζωτικες πληροφοριες?

cool

:pas:

y.g και στο μεσολογγι ταμπουρι εκαναν......αν ειχαν κανα 5000-6000 χιλαδες ακομα  αλλους θαβγαιναν εξω και θα τς ξεσξιζαν τα καλτσον.....ωραια τα λεμε για το ταμπουρι....αν δεν το παιξεις και φας 2-3 να δουμε μετα τι θα λεμε......καθε συστημα παιζεται και με το χtισιμο και με τους παιχτες που εχεις.....  end
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 21 Δεκ 2016 16:09 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 16:26 »
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την ψυχολογία του ύψους και του βάθους από Κυριακή σε Κυριακή.Έκανε η ομάδα 2-3 κακές εμφανίσεις και ντρεπόμαστε για την ομάδα ή μίκρυνε η ομάδα.Την άλλη εβδομάδα αν η ομάδα νικήσει,τσουπ στα ουράνια.Είναι σαν την γνωστή ελληνική ταινία που στην ίδια φάση φωνάζει τον παίχτη παιχταρά και κρέας.Δεν μπορούμε να βρεθούμε κάπου στην μέση τουλάχιστον,να μην υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά.
Η ομάδα χτυπάει την πεντάδα.Το παλεύει.Βαθμολογικά κάθε χρόνο είμαστε στα ίδια.Όπως και φέτος.Ο Πετράκης παλεύει με ότι έχει.Η πολιτική της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι είναι γνωστή.Καλά κάνει θα έλεγα.Να καταλήγαμε σε εποχές Κολέμπα θα ήταν πισωγύρισμα.Δουλειά και βελτίωση όσο γίνεται των παιχτών.Νέοι παίχτες που μπορούν να σου βγουν.Με αυτό το σύστημα φτάσαμε ξανά στην πεντάδα και στην Ευρώπη.
Ο Ευμορφίδης που δοκιμάζουμε είναι παίχτης κέντρου.Λογικά ο Πετράκης δοκιμάζει πράγματα στο κέντρο και βλέπει.Φαντάζομαι έχει τους λόγους του που προτιμά την σέντρα από πίσω.Εκτός από παικτικά έχουμε και το θέμα το χορτάρι στο γήπεδο.Που να βάλεις την μπάλα κάτω.Ακόμα και στην προπόνηση δεν μπορούμε να το κάνουμε με τα γήπεδα που έχουμε.
Η χρονιά είναι δύσκολη.Λόγω της Ευρώπης,λόγω του προγράμματος,λόγω των γνωστών προβλημάτων.Όλα μαζί.Είναι μια μάχη.Θα κριθεί στις λεπτομέρειες.Ελάτε όλοι μαζί να παλέψουμε με τον προπονητή και τους παίχτες.Στο φινάλε όπου μας βγάλει.Τουλάχιστον να δώσουμε την μάχη μας.Δεν έχει χαθεί τίποτα.Ελάτε να δώσουμε αυτό το λίγο παραπάνω στην ομάδα.Μπορεί να φαίνεται ασήμαντο αλλά είναι πολύ σημαντικό.
Αφήστε τον προπονητή να εξελίξει την ομάδα.Το έκανε στο παρελθόν.Πιστεύω θα το κάνει και στο άμεσο μέλλον.Έχουμε μια μάχη να δώσουμε.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 16:40 »
ΠΑΣολεολέδες μου καλησπέρα!
Κάνει ένα κρυάκι έξω, συνοδευόμενο από βοριαδάκι που μπαίνει απ' όλες τις πλευρές, όσο φρακαρισμένο και να είναι, του μπουφάν, και σε κάνει να λες σπίτι μου, σπιτάκι μου να βάλω την KUMTEL μου, να ζεσταθεί το κοκαλάκι μου. Αναθεματισμένη ΦΝ...έφαγα τα νιάτα μου μαζί σου, άσε με επιτέλους να φύγω από την γοητευτική αρπάγη σου...

Θέλω να πω πολλά, αλλά με εμποδίζει ο ηθικός κώδικας δεοντολογίας της λήξης του έτους...ας μπει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ πραγμάτων του 2017 και θα τα πούμε και από την καλή και από την κακή. Αρχίζουν και μαζεύονται πολλά περίεργα πάλι...και το κακό είναι ότι οι περισσότεροι είστε ικανοποιημένοι από όσα βλέπετε και ακούτε.

Πλησιάζουν τα Χστούγεννα, ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, για μία χρονιά ακόμα, θα μας κάνει παρέα με το ανεπανάληπτο ντουέτο καρπαζοληστών κι εγώ αναπολώ τα Γιάννενα του '80 και του '90, όταν ερχόμουν από Αθήνα με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ και η πρώτη δλειά ήταν να πάω στο DRUGSTORE, να δω συγγενείς και φιλαράκια να φιληθούμε και να πούμε ο καθείς τα δικά του. Με πονάνε αυτές οι αναπολήσεις...
-Να πάμε ρε να δούμε την προπόνηση το απόγευμα;
-Μέσα είμαι, η απάντηση...
-Ο Μπίτας έχει τον "Πόλεμο των Ρόουζ" ρε με τον ΝτεΒίτο...πάμε το βραδ' ωρέ;
Και μετά ΜΑΤΖΑΤΟ, ΣΦΗΚΑ ή ΣΚΑΛΑ λίγο αργότερα...

Έχουν μια γλύκα τα Χστούγεννα...όσο και να μεγαλώσεις, οι θύμησες σου δημιουργούν ευχάριστη ζάλη στο κεφάλι, ειδικά όταν ο φίλος μου ο Ιάκωβος Δανιηλίδης έρχεται και μου κάνει παρέα με ένα σμπάρο ξηροκαρπίδια και χουρμαδάκια.

Ο ΠΑΣ με την ΑΕΚ δεν... αυτά μόνο...περσσότερα μετά την 3η του Γενάρη!

Δεν θα ξαναγράψω άλλο ποστάκι μέχρι τότε...

Τις καλύτερες ευχές μου για όλους όσους γνωρίζω...να περάσετε υπέροχα Χριστούγεννα και η Νέα Χρονιά να σας φέρει ότι καλύτερο έχει φανταστεί ο καθένας σας!

Για τους υπόλοιπους...να πα να ...(πλάκα κάνω ρε γκρινιάρηδες)... Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά, προσωπικές και οικογενειακές χαρές και...

...ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ, να δούμε τον ΠΑΣ να μεγαλουργεί και να αφήνει στίγμα μεγάλης ομάδας πλέον και να βολτάρει στην Ευρώπη κάθε χρονιά και αψλότερα!!!

Αν νομίζετε ότι είναι οφτόπικ μετακουνήστε το ρεμάλια!!!

:flag:

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 16:41 »
"Ποιον να πιστέψω εγώ εσένα ή τον Αρδίζογλου;"
Μα, ασφαλώς τον Αρδίζογλου!!!
Δεν σκοπεύω να απαντήσω (απάντησε ο "μεγάλος" Αρδίζογλου), απλά θα επισημάνω μόνο το εξής: θυμήσου το επίπεδο (και σε νοοτροπία) της ομάδας που παρέλαβε ο Χριστόπουλος από τον Άγγελο, και σύγκρινέ το με αυτό που παρέλαβε ο Πετράκης από τους Παντελιδοτσιώληδες (ακόμη και βαθμολογικά). Αφού ανατρέξεις και στα αντίστοιχα ρόστερ, ίσως αναγνωρίσεις το που έφτασε την ομάδα ο Πετράκης - όχι μόνο την έφτασε, αλλά και τη διατηρεί, με ρόστερ που συνεχώς φυλλοροεί.
Υ/Γ.  Ναι, ασφαλώς και δεν είναι ο καλύτερος προπονητής. Ναι, έχει σύνδρομα και φοβίες.
Ναι, παραείναι - κάποιες φορές - υπερσυντηρητικός στην προσέγγιση του παιγνιδιού, και ότι άλλο θες ...
Είναι όμως, βάσει συνέπειας, σταθερότητας και επιτυχιών ο καλύτερος στη μέχρι τώρα ιστορία του ΠΑΣ - μέχρι τον επόμενο.
Και, ασφαλώς, δεν πήρε λιγότερους τίτλους από κανένα από τους προκατόχους του.

Καλά Χριστούγεννα, Σύνταυρε.