Αποστολέας Θέμα: Ο Άγιος Παΐσιος και η προφητεία....  (Αναγνώστηκε 1163 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
Ο Άγιος Παΐσιος και η προφητεία....
« στις: Τρι 20 Δεκ 2016 17:31 »
.....που δεν εκπληρώθηκε ποτέ

http://ellinikahoaxes.gr/2016/12/20/russo-turkish-war/

:pashat:

υγ...Τα τελευταία 450 χρόνια έχουν συμβεί δεκατρείς πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ Ρωσσίας -Τουρκίας,μία κάθε  34 χρόνια δηλαδή...
Πόσο πολύ ρισκάρει τη διορατικότητα του, όποιος προβλέψει ακόμα μία?

" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ο Άγιος Παΐσιος και η προφητεία....
« Απάντηση #1 στις: Τρι 20 Δεκ 2016 18:03 »
Σου κανει για μεντιουμ ή μελλοντολογος ο Παισιος δηλαδη?
Γιατι αυτοι συμπεριφερονται με αυτον τον τροπο
Λες να μην ειχε τι να κανει και ειπε ας πω και μια μαλακια ακομα σημερα?
Οι πιθανοτητες με το μερος μου, μπορει και να πεσω μεσα
Αν πιστευεις οτι τα λενε στην τυχη δεν εχει νοημα να συζηταμε
Ας ευχομαστε μονο να μην συμβουν στα χρονια μας τα οραματα που εχουν δει γιατι δεν θα ξερουμε που να κρυφτουμε

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 20 Δεκ 2016 18:44 »
born_in_drakolimni,αν ρωτάς εμένα,να ξεκαθαρίσω από θέση αρχής το σεβασμό μου για τη θρησκευτική ταυτότητα κ τις επιλογές του Παίσιου κ του οποιουδήποτε μοναχού της οποιασδήποτε θρησκείας,με τις οποίες όμως είμαι κάθετα αντίθετος.....
πάμε παρακάτω....
το πρόβλημα είναι η οποιαδήποτε συνομοσιολογική παπαριά,που φορτώνεται στον Παίσιο.....άντε κ είπε ο συγκεκριμένος κάτι τέτοιο,για πόλεμο τουρκίας -ρωσσίας...μήπως στη μνήμη του δεν είχαν καταγραφεί (έστω κ σε επίπεδο πληροφορίας),τόσοι κ τόσοι πόλεμοι μεταξύ αυτών των δύο?
η παλιά ,καλή ,εθνικιστική "καραμέλα"  ,ότι "θα μας σώσει το ξανθό γένος","θα μας δώκει την αγιαΣοφιά" κλπ,δεν έχει καταγραφεί στο υποσυνείδητο των παλαιότερων ανθρώπων αυτού του τόπου,άρα έχει επηρεάσει το φαντασιακό ή το κομμάτι εκείνο του εαυτού τους ,που "προβλέπει"-"αισθάνεται",τα μελλούμενα?
κ για να μη το κουράζουμε....ντροπή στα μούτρα του κάθε παπάρα που φορτώνει εκ του ασφαλούς (ο Παίσιος πεθαμένος είναι δε θα διαψεύσει τίποτα),ότι μαλακία του έρθει στη γκλάβα του στον μακαρίτη,καλό θα είναι πόλεμο να μη δούμε στην αυλή μας (είναι από καιρό στη γειτονιά μας),κ αν μιλάμε για ενδεχόμενη καταστροφολογία,πίστεψέ με,η πολιτική οικονομία περιγράφει κ τις αιτίες κ τις αφορμές,απλά κ με στάνταρ προβλέψεις.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 20 Δεκ 2016 20:32 »
«Το πουλί θα χαθεί ξαφνικά πάνω από τους σχιστομάτηδες και θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Πολλοί θα ψάχνουν αλλά δεν θα βρίσκουν. Τότε ο πόλεμος θα πιαστεί από πάνω. Οι ορθόδοξοι θα ενωθούν και θα κατατροπώσουν τον Φράγκο και την Τιάρα. Ο κοντός Μόσκοβος μαζί με τους δικούς μας θα υψώσουν ξανά την βυζαντινή σημαία στην Βασιλεύουσα την ώρα που θα φεύγουν οι Τούρκοι να σώσουν τη φυλή τους στην Κριμαία»

Είμαι εκτός θέματος; Η προφητεία ανήκει στον γέρων Δανιήλ.
Το 2014 που χάθηκε η πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών ήταν η πιο hot προφητεία.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 20 Δεκ 2016 21:27 »
Εγώ λέω οτι ο παισιος ήξερε απλα να διαβάζει τα γεγονοτα και τις πολιτικές εξελίξεις.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!