Αποστολέας Θέμα: ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΑΠΛΑ ......<ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ>!!!!!!!  (Αναγνώστηκε 10774 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΑΠΛΑ ......<ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ>!!!!!!!
« Απάντηση #50 στις: Τετ 17 Μάι 2017 13:25 »
Στον καταραμένο τόπο τον Μάιο μήνα βρέχει, φίλε RABO  ;)

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τετ 17 Μάι 2017 15:13 »
φίλε midnight
(...)
Ο Μαίος!!!! ο φημολογούμενος ως <ο καλύτερος μήνας του χρόνου>!!!

Ο Αύγουστος!
Εξ ου και η ρήση :
"Αύγουστε καλέ μου μήνα, να 'σουν δυό φορές το χρόνο"

κι επίσης,έκανα κι εγώ ένα λάθος χαρακτηρίζοντας τα Γιάννενα Κοπεγχάγη.Έχω πάει στην Κοπεγχάγη τέτοια εποχή κι ο καιρός ήταν πολύ καλύτερος!!!!!!

Όχι μόνο η Κοπεγχάγη, αλλά κάθε άλλη πόλη ενδέχεται να έχει καλύτερο καιρό από τα Γιάννενα...

Παράθεση
  Ο καιρός των Ιωαννίνων είναι πράγματι σπάνιος για τα ελληνικά δεδομένα.
(...)
βρέχει όσο σε μία πόλη της κεντρικής Ευρώπης. 

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.agon.gr/news/121/ARTICLE/8518/2010-10-21.html&ved=0ahUKEwid7ua56fbTAhWJCiwKHbl7BkEQFggdMAA&usg=AFQjCNHS2uJMbRODE5MUIa3C5zGfbK-OkA

Παράθεση
  “Σ’ όλο τον κόσμο ξαστεριά, σ’ όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή κι αντάρα

Είναι η μοναδική πόλη για την οποία η ΕΜΥ έχει ιστορικό αρχείο με τον ημερήσιο καιρό της για τα τελευταία 100 χρόνια. Τον Οκτώβρη του 1920, η βροχόπτωση έφτασε τα 311 χιλιοστά ενώ το 1974 τα 314 χιλιοστά!

Ο Γιαννιώτης ποιητής και λαογράφος Δημήτρης Σαλαμάγκας περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τον παγετό του 1930:

«Τη μέρα εκείνη, κανένας ακόμα δεν είχε πάρει θάρρος να πατήσει στο παγωμένο στρώμα. Μα την αυριανή, αντίκρυσα απάνω τους περπατητές, που συζητούσαν αμέριμνοι απάνου στα νερά, σαν να βολτάριζαν σε καμμιά πλατεία. Και τα ποδήλατα, μετριόταν σε δεκάδες».

Ακόμα και ένα συνηθισμένο φαινόμενο όπως αυτό του παγετού, στα Γιάννενα δείχνει διαφορετικό, αφού η ένταση με την οποία σαρώνει τα πάντα αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του τόπου…

«…Το έτος 1942 (ιταλική κατοχή) παραμονή Φώτων, ημέραν δευτέραν, ολόκληρος η πόλις και οι δρόμοι είνε παγωμένοι από χιόνια επάγωσε και η λίμνη. Δριμύτατον ψύχος 17 υπό το μηδέν τα πάντα παγωμένα και σκεπασμένα από χιόνια οι άνθρωποι τρέμαν από το ανυπόφορον κρύο. Ω του θαύματος, μέγας ο Παντοδύναμος θεός, την 6ην τελευταίαν ημέραν τα Αγία Θεοφάνεια, έβρεξε και εσώθη ο κόσμος», γράφει ο Παναγιώτης Τζιόβας στο βιβλίο «Τα μικρά χρονικά των Ιωαννίνων»

Παρόμοιες παγωνιές έχουν καταγραφεί και τα έτη 1964, 1978, 2000 και 2006. Η υψηλότερη καταγεγραμμένη θερμοκρασία είναι οι 42,5 βαθμοί Κελσίου, ενώ η χαμηλότερη οι -17 με πιθανότητα να έχουν καταγραφεί και χαμηλότερες. Το κλίμα της έχει χαρακτηριστεί μεσογειακό, αλλά μετριάζεται λόγω υψόμετρου.

Με τα «παγωμένα Γιάννενα» έχουν ασχοληθεί ιστορικοί και λογοτέχνες αφού η φυσική ομορφιά του φαινομένου είναι καθηλωτική. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παγωνιές των Ιωαννίνων έχουν συνδεθεί με το ιστορικό παρελθόν της, αφού έπληξαν την περιοχή και κατά την περίοδο της ιταλικής κατοχής και έκαναν τις συνθήκες επιβίωσης των κατακτητών αφόρητες.

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.epirusnews.eu/s-olo-ton-kosmo-xasteria-ke-sta-kaimena-giannena-mavri-vrochi-ki-antara/&ved=0ahUKEwjR-6uo7PbTAhUBAZoKHemmC4IQFghNMAw&usg=AFQjCNHcrFZrev2iyc7UGh0eSNNsr9v6WQ

«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τετ 17 Μάι 2017 22:15 »
Στον καταραμένο τόπο τον Μάιο μήνα βρέχει, φίλε RABO  ;)

φίλε daveli αλλά και φίλε midnight
δε μιλάω για τη βροχή του Μαίου,ούτε για το κρύο το Χειμωνιάτικο,αυτά είναι δεδομένα!!!Μιλάω για το τσουχτερό κρύο του Μαίου,το οποίο,έχω την εντύπωση,ότι είναι φαινόμενο των δύο τελευταίων χρόνων.Και δεν αναφέρομαι μόνο σε θερμοκρασίες αλλά κι αυτό που λέμε real feeling.Για να το πω πιο απλά...είχα την εντύπωση  ότι είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ να κρυώνεις μήνα ΜΑΙΟ,ΕΣΤΩ και ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και πίστευα ότι κάτι δεν πάει καλά με εμένα αλλά......το να βλέπεις κόσμο να κυκλοφορεί,επαναλαμβάνω,ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ με COLUBIA και NORTH FACE,αυτό θα πει ότι κάνει ΨΩΦΟΚΡΥΟ ακόμη και για ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Παρ 26 Μάι 2017 12:12 »
26 MAIOY!!!!!!!Μια ανάσα από την είσοδο του Καλοκαιριού και το....Βορειοευρωπαικό  σκηνικό που άρχισε από τον Σεπτέμβρη του 2016 δε λέει,όχι να εκτονωθεί,αλλά εντείνεται σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά προκαλεί ΣΟΚ και ΔΕΟΣ!!!Ένας ΜΑΙΟΣ βγαλμένος από μυθιστόρημα θρίλερ!!!Ένας Μαίος όμοιος με Νοέμβριο Στοκχόλμης!!Ένας Μαίος που, ακόμη και τα Γιάννενα, δε νομίζω ότι έχουν να επιδείξουν όμοιό τους τα τελευαταία 50 χρόνια??100 χρόνια???
Μιλάμε για κάτι το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #54 στις: Παρ 26 Μάι 2017 13:15 »
26 MAIOY!!!!!!!Μια ανάσα από την είσοδο του Καλοκαιριού και το....Βορειοευρωπαικό  σκηνικό που άρχισε από τον Σεπτέμβρη του 2016 δε λέει,όχι να εκτονωθεί,αλλά εντείνεται σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά προκαλεί ΣΟΚ και ΔΕΟΣ!!!Ένας ΜΑΙΟΣ βγαλμένος από μυθιστόρημα θρίλερ!!!Ένας Μαίος όμοιος με Νοέμβριο Στοκχόλμης!!Ένας Μαίος που, ακόμη και τα Γιάννενα, δε νομίζω ότι έχουν να επιδείξουν όμοιό τους τα τελευαταία 50 χρόνια??100 χρόνια???

Φίλε δεν ξέρω αν είσαι Γιαννιώτης αλλά πάντα έτσι ήταν ο Μάϊος στα Γιάννενα. Σε βλέπω που γράφεις συνέχεια και για να μην σκας στο λέω. Ο Μάιος είναι από τους πιο βροχερούς μήνες του χρόνου.

Εξάλλου νομίζω ότι σε όλη σχεδόν την Ελλάδα δεν έχει καλό καιρό.

Εγώ θυμάμαι κάποτε 30 Ιούνη και ήμουν με φούτερ το βράδυ.

Τέλος πάντων αν δεν βρέξει ο Μάιος, θα υπάρχει πρόβλημα και με τα δάση και με τις καλλιέργειες το καλοκαίρι, μετέτοια ζέστη που κάνει. Άσε που τα προβατάκια τρώνε πολύ χορτάρι και όχι ζωοτροφές.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Παρ 26 Μάι 2017 13:32 »
Αν υπολογίσεις οτι τον Μαρτιο και τον Απρίλιο οι βροχές ήταν πολύ κάτω από το μέσο όρο και η θερμοκρασία αρκετά ανεβασμένη, μάλλον το λές και αναμενόμενο στατιστικά. Έχεις δει καμμία Γιαννιώτισα να ξέστρωσε τα χαλιά στο σπίτι της; Αν το έκανε μάλλον το μετάνιωσε.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Παρ 26 Μάι 2017 13:32 »

Φίλε δεν ξέρω αν είσαι Γιαννιώτης αλλά πάντα έτσι ήταν ο Μάϊος στα Γιάννενα. Σε βλέπω που γράφεις συνέχεια και για να μην σκας στο λέω. Ο Μάιος είναι από τους πιο βροχερούς μήνες του χρόνου.

Εξάλλου νομίζω ότι σε όλη σχεδόν την Ελλάδα δεν έχει καλό καιρό.

Εγώ θυμάμαι κάποτε 30 Ιούνη και ήμουν με φούτερ το βράδυ.

Τέλος πάντων αν δεν βρέξει ο Μάιος, θα υπάρχει πρόβλημα και με τα δάση και με τις καλλιέργειες το καλοκαίρι, μετέτοια ζέστη που κάνει. Άσε που τα προβατάκια τρώνε πολύ χορτάρι και όχι ζωοτροφές.

φίλε μου,
αυτό το πράγμα δεν είναι Μαίος!!Αυτό είναι Νοέμβριος Στοκχόλμης!!!Δε χρειάζεται να είσαι Γιαννιώτης για να το καταλάβεις αυτό!!!Κι εγώ θυμάμαι κάποτε να έχει χιονίσει Κυριακή του Θωμά,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν και φυσιολογικό!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Παρ 26 Μάι 2017 18:13 »
To φυσιολογικο είναι να βρεχει και μακαρι να βρεχει Μαιο πιο συχνα γιατι αυτό σημαινει και υγεια σε αυτό τον ερμο πλανητη

Εδώ εριξε βροχουλα καλη και κατω στους χαμουτζηδε ,και για τις καλλιέργειες ειδικα για τις ελιες,η βροχουλα είναι ότι πρεπει αυτόν τον μηνα ......
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σαβ 27 Μάι 2017 19:07 »
To φυσιολογικο είναι να βρεχει και μακαρι να βρεχει Μαιο πιο συχνα γιατι αυτό σημαινει και υγεια σε αυτό τον ερμο πλανητη

φίλε μου ayuto1966

και το κρύο σημαίνει υγεία γιατί σκοτώνει τα μικρόβια!!!!Αλλά αν δεις -5 μέσα στο κατακαλόκαιρο δε θα το πεις και φυσιολογικό!!!
Κι η βροχούλα καλή είναι αλλά όχι για τον Μαίο.Ο Μαίος είναι για λιακάδες και ζεστούλα. Τούλαχιστον για την Ελλάδα,ακόμη και για τα Γιάννενα που έχουν βαρύ κλίμα.Το να βλέπεις Μαίο με μισές μέρες ψωφόκρυο κι άλλες μισές με ψωφόκρυο και βροχή κι ανθρώπους να κυκλοφορούν με north face και colubia,μόνο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ κι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ δεν το λες!!!Παρ όλα αυτά μπορεί να υπάρχουν κι άνθρωποι που το απολαμβάνουν αλλά σίγουρα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ δεν το λες!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σαβ 27 Μάι 2017 20:06 »
και βλέπω κόσμο να κυκλοφορεί με COLUMBIA και NORTHE FACE μπουφάν λες και θα πάνε για σκί!!!!Τι γίνεται ρε γαμώτο???Είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ αυτό????

το να βλέπεις κόσμο να κυκλοφορεί,επαναλαμβάνω,ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ με COLUBIA και NORTH FACE,αυτό θα πει ότι κάνει ΨΩΦΟΚΡΥΟ ακόμη και για ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!
[/quote]

[/quote]και βροχή κι ανθρώπους να κυκλοφορούν με north face και colubia,μόνο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ κι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ δεν το λες!!!Παρ όλα αυτά μπορεί να υπάρχουν κι άνθρωποι που το απολαμβάνουν αλλά σίγουρα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ δεν το λες!!!
[/quote]
[/i]
Έλα πες την αλήθεια είσαι μέτοχος στην north face και την columbia και κάνεις έμμεση διαφήμιση. :P

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 08:56 »
αγάλλιασες ζέστα τώρα RABO ;
αγάλλιασες καμάρι μ εσένα ;
που δε σ άρεγε το κρύο, μο θελες ζέστα και παραπονιόσουν κάθε 5 μέρες.
φάε τώρα ζέστα..
200 μέτρα περπάτημα 8 η ώρα το πρωί και έχω γίνει παπί στον ιδρώτα.

Γαμιέται ο καύσωνας, ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΥΟ !

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 14:00 »
😊😁😅😄😃

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Πεμ 13 Ιούλ 2017 16:43 »
αγάλλιασες ζέστα τώρα RABO ;
αγάλλιασες καμάρι μ εσένα ;
που δε σ άρεγε το κρύο, μο θελες ζέστα και παραπονιόσουν κάθε 5 μέρες.
φάε τώρα ζέστα..
200 μέτρα περπάτημα 8 η ώρα το πρωί και έχω γίνει παπί στον ιδρώτα.

Γαμιέται ο καύσωνας, ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΥΟ !

μια χαρά είναι φίλε μου lemorsero!!!Μια χαρά!!!Θυμήσου λίγο το ψωφόκρυο του Χειμώνα......θυμήσου μέχρι και του Μαίου και του Ιουνίου το ψωφόκρυο!!!!Ζέστη και πάλι ζέστη!!!Η αλήθεια πάντως είναι ότι η ζέστη αυτή φαντάζει υπερβολική γιατί μέχρι και τον Ιούνιο ζήσαμε πολικές,για τα δεδομένα της Ελλάδας,θερμοκρασίες!!!
Το φυσιολογικό για την Ελλάδα είναι η ζέστη,γιαυτό την αποκαλούσαν κάποτε χώρα του ήλιου και του φωτός!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 16 Ιούλ 2017 22:33 »
Σαν να το δαγκώσαμε λίγο απόψε?  :-?

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 16 Ιούλ 2017 23:21 »
Ήρθαν οι ξενιτεμένοι μας από τον Βορά και φέρανε και τον καιρό μαζί τους😊.Ωραία είναι.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τρι 12 Δεκ 2017 12:20 »
oχι  αλλη βροχη!!!! oχι!!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τρι 12 Δεκ 2017 13:49 »
Τι στο καλο....

Κατω μια εβδομαδα ηλιο εχει και χωρις συννεφια......

Αθανατα Γιαννινα αλλος κοσμος να πουμε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τρι 12 Δεκ 2017 14:25 »
oχι  αλλη βροχη!!!! oχι!!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!!
Άσε ρε φίλε να γεμίσει η λίμνη γιατί λίγο ακόμα και θα ψαρεύαμε τα κυπρίνια με τις καραμπίνες...περπατώντας μέχρι το νησί😂

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τετ 17 Ιαν 2018 11:14 »
Άσε ρε φίλε να γεμίσει η λίμνη γιατί λίγο ακόμα και θα ψαρεύαμε τα κυπρίνια με τις καραμπίνες...περπατώντας μέχρι το νησί😂

τα κυπρίνια βγήκαν φιλαράκο στη στεριά!!!'Οχι όμως από ανομβρία,που φοβόσουν εσύ,αλλά γιατί η λίμνη και στεριά έχουν γίνει πια ένα!!!!!!Η λέξη ανομβρία για τα Γιάννενα είναι ότι και η λέξη βροχή για την Νιγηρία!!!!!Τι ρίχνει ρε πούστη μου!!!!!!!!!Όχι άλλο Θεέ μου κι Άγιε Γεώργιε Νεότερε,μεγάλη η Χάρη σου σήμερα!!!!Δεν το πιστεύω αυτό που ζώ!!!Όχι άλλη βροχή!!!!!!!Μουλιάσαμε,βγάλαμε λέπια!!!!!!Όχι άλλο.........

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τετ 17 Ιαν 2018 15:22 »

τα κυπρίνια βγήκαν φιλαράκο στη στεριά!!!'Οχι όμως από ανομβρία,που φοβόσουν εσύ,αλλά γιατί η λίμνη και στεριά έχουν γίνει πια ένα!!!!!!Η λέξη ανομβρία για τα Γιάννενα είναι ότι και η λέξη βροχή για την Νιγηρία!!!!!Τι ρίχνει ρε πούστη μου!!!!!!!!!Όχι άλλο Θεέ μου κι Άγιε Γεώργιε Νεότερε,μεγάλη η Χάρη σου σήμερα!!!!Δεν το πιστεύω αυτό που ζώ!!!Όχι άλλη βροχή!!!!!!!Μουλιάσαμε,βγάλαμε λέπια!!!!!!Όχι άλλο.........
Πήγαινε μια βόλτα στον μόλο και δες τα σημάδια από την στάθμη της λίμνης. Είμαστε αρκετά κάτω ακόμα. Ρε μπας κείσαι αιγαιοπελαγίτης και αμάθητος από την βρόχα; Ο καλύτερος καιρός για ύπνο, τσίπρο,γυμναστήριο. Τα άλλα τα έχουμε κόψει😜

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δευ 19 Μάρ 2018 10:32 »
υπήρχαν κάποια παιδιά στο παρελθόν που ανέβαζαν κάποια στοιχεία για τη βροχή στα Γιάννενα.Αν μπορεί κάποιος ας μου πει αν έχει βρέξει ποτέ, το χρονικό διάστημα από 1 Ιανουαρίου μέχρι 20 Μαρτίου,περισσότερο από φέτος?????Τόσο σε ποσότητα νερού όσο και σε μέρες βροχόπτωσης....Καλά ,σε μέρες δεν παίζει να υπάρχει περισσότερο......Αφού είναι απίστευτο ότι την 1 και μοναδική Κυριακή της περιόδου αυτής, που έκανε λιακάδα,ο κόσμος είχε βγει έξω όπως στην απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τους Τούρκους!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τρι 20 Μάρ 2018 18:44 »
Που μπορω να βρω τον καιρο παρελθόντων μηνών;

Έχω εντοπίσει accuweather και freemeteo!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τετ 21 Μάρ 2018 08:36 »
http://www.metar.org/ws/ioannina/
Για το κεντρο πόλης
Εχει και βροχες, ανα μηνα κλπ..

http://penteli.meteo.gr/stations/ioannina/
Για ανατολή
Πιο κρυο, πιο πολυ βροχη (η ομιχλη μετραει σαν βροχη πολλες φορες, απο τα οργανα)
Εχει στατιστικά για αρκετα χρονια πισω  (10-12 αν θυμαμαι καλα)

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τρι 26 Ιούν 2018 09:03 »

Φλεβάρη φύγε απ τον Ιούνιο!!!!

Νεόμβρη φύγε απ τον Μαίο!!!!!!!!!!
Δεκέμβρη φύγε απτον Απρίλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γενάρη φύγε απτον Μάρτη!!!!!

Χειμώνα φύγε απ την Ανοιξη, το καλοκαίρι και το Φθινόπωρο!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!Θα πάμε στον ψυχίατρο!!!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τρι 26 Ιούν 2018 09:04 »
Ιουνάριος φιλοι και φίλες