Συμφωνώ με τον Mpak
σχεδόν σε όλα.
Η τακτοποίηση όμως των οικονομικών επιβάλλει και την καταβολή σημαντικότατων ποσών σε μηνιαία βάση για τη ρύθμιση χρεών των οποίων ο ίδιος δημιούργησε, ως επί το πλείστον.
Είμαστε κανα 6άρι μύρια μέσα, δεν τα λες και λίγα για τα δεδομένα μας.
Οι δρόμοι είναι τρεις:
1. Πουλάει σε άνθρωπο με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από αυτόν,
που σημαίνει ακριβές μεταγραφές για να δείξει στον κόσμο ότι θέλει να ανεβάσει την Ομάδα κι άλλο επίπεδο.
Έτσι όμως, ελλοχεύει ο κίνδυνος δημιουργίας κι άλλων χρεών. Το θέλουμε? Προσωπικά όχι.
2. Κάθεται μέχρι να βαρεθεί, και με τα έσοδα που έχει σαν ΠΑΕ φτιάχνει ΠΡΩΤΑ προπονητικές εγκαταστάσεις και ΜΕΤΑ γήπεδο. Εξάλλου αυτό είναι το όραμά του σύμφωνα με δικά του λόγια.
Το παραπάνω προυποθέτει χρήματα τα οποία θα στερήσουν την Ομάδα από μεταγραφές αεροδρομίου. Το θέλουμε? Προσωπικά ναι.
Η Ομάδα με δικό της προπονητικό κέντρο θα ανέβει κι άλλο.
3. Βρίσκει συμπαίκτη, και σαν καλός μάνατζερ που είναι, βάζει ο ίδιος το μυαλό και ο άλλος τα χρήματα. Με συνεργασία καλή, και εγκαταστάσεις και γήπεδο μπορούν να φτιάξουν, και να κερδίσουν και οι δύο. Το θέλουμε? Προσωπικά ναι.
Θα με ρωτήσει κάποιος:
Μα καλά, χωρίς ΧΒ δεν υπάρχει για εσένα ΠΑΣ?
Φυσικά και υπάρχει, αρκεί να διαθέτει τις ικανότητες τις οποίες αποδεδειγμένα ο ίδιος έχει.
Είχα πει μετά το ματς στην Τούμπα:
ΧΒ σε Ιβάν, "γατάκι Πόντιε, να σε προσλάβω στον ΠΑΣ να βάζεις λεφτά?".
Δεν ξέρω αν κουράστηκε, δεν ξέρω πόσο θα μείνει,
ξέρω όμως ότι οι οικονομικές του δυνατότητες δεν είναι και τεράστιες.
Μα και πώς θα φτιάξει αυτά που λέει?
Είτε με χορηγούς, είτε με σύμπραξη ιδιωτικού και δημοσίου, τον τρόπο θα τον βρει.
Κάτι θα αφήσει πίσω, κι αυτό δεν θα είναι χρέη.
Υ.Γ. Να μην λησμονούμε τις περιπτώσεις "Ιβάν" που έχουν σκάσει 5 φορτηγά χρήματα και μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν καταφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...