Πάλι καλά...
Εν μέσω χιλίων προβλημάτων, καταφέραμε και χάσαμε μόνο με 1-0...
Οπότε στον επαναληπτικό, μπορούμε να το ανατρέψουμε ή να πάμε παράταση.
Έχω κάνει σκληρότατες κριτικές για την ομάδα, τον προπονητή και τον Μπούλη. Χωρίς προπονήσεις (λόγω καιρού και έλλειψης χώρων), επιβαρυμένοι από την καλοκαιρινή κούραση και την έλλειψη ποιοτικών παιχτών και ρόστερ, μια χαρά πάμε. Μπορούμε να περάσουμε, αλλά με υπέρβαση. Χθες ήμασταν χλιαροί και light...με ενοχλεί αφάνταστα το ότι δεν υπάρχει παίχτης, που να μπορεί να κρατήσει μπάλα και να ανακουφίσει λίγο τους συμπαίχτες του στη μεσαία γραμμή. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στις εκατό να τερματίσουμε εξάδα με το υπάρχον υλικό, στις παρούσες συνθήκες...πολύ επιβάρυνση λέμε! Καήκανε
Πάρε επιτέλους έναν ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΤΗ ρε...μόνο ΕΝΑΝ, να είναι καλός όμως...φωνάζει, κραυγάζει η έλλειψη του ΤΣΟΥΚΑΛΑ...τι στα κομμάτια, δεν σε ενδιαφέρει η καλή πορεία της ομάδας; Κι εσύ ρε ΠΕΤΡΑΚΗ, αμάν επιτέλους με την Ιώβεια υπομονή σου...τρίξε λίγο τα δόντια σου...απαίτησε κάτι. Όταν σε βλέπω με αυτό το ύφος, το καλοπροαίρετο συνεχώς, μου γυρίζουν τα μάτια. Δείξε λίγο τσαμπουκά, αγρίεψε λίγο...όχι να λες παίξαμε ποιοτικό ποδόσφαιρο χθες! Μη παραμυθιάζεις τον κόσμο αλλά και τους παίχτες σου...πού νομίζεις ότι απευθύνεσαι; Είσαι καλός κόουτς αλλά μη γίνεσαι μαλθακός, τα παιδιά είναι τα περισσότερα 20-25 χρονών...δεν αργούν να παρεξηγήσουν πρόσωπα και πράγματα!
Φέρτε πίσω τον ΡΙΜΟΛΝΤΙ ρε...έχει μεγαλώσει είπατε; Καλά φέρε τον ΤΖΙΟΛΗ τότε...
Μη βιαστείτε να κάνετε like, όσοι διαβάσετε τις 2 πρώτες παραγράφους...
, διαβάστε και τα υπόλοιπα...
Πολύ κρύο...από ΦΝ την καλημέρα μου!