Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ - Πανιώνιος (16η Αγωνιστική)  (Αναγνώστηκε 24181 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Πανιώνιος (16η Αγωνιστική)
« Απάντηση #125 στις: Τετ 18 Ιαν 2017 20:05 »
Αν ο Ατρομητος λυσει κοινη συνεναισει το συμβολαιο του Κειτα οπως ακουγεται, δε θα ηταν μια καλη επιλογη για τον ΠΑΣ;

Όχι φίλε...παίχτης που φεύγει από τον ΠΑΣ, δεν νοείται να ξαναγυρίσει.
Εξ άλλου είναι παίχτης πολύ επιρρεπής σε κίτρινες και κόκκινες κάρτες...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τετ 18 Ιαν 2017 20:11 »

Παράθεση
Πασχαλάκης: «Να κάνουμε φρούριο το Ζωσιμάδες»
&[/youtube]
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δήλωσε και σήμερα «παρών» όποτε χρειάστηκε και έβαλε το δικό του λιθαράκι στη σημαντική νίκη του ΠΑΣ επί του Πανιωνίου. Σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη έθεσε ως προτεραιότητα της ομάδας να κάνει «φρούριο» την έδρα της.

Αναλυτικά:

«Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ουσιαστικά ήταν ένα ματς 6 βαθμών, γιατί μας δόθηκε η δυνατότητα να πλησιάσουμε τον Πανιώνιο. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι κερδίζουμε στην έδρα μας. Το γήπεδό μας πρέπει να είναι φρούριο και να μην περνάει κανείς από εδώ. Το προσπαθούμε, τα παιδιά έδωσαν το 100% και συνεχίζουμε».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή 8 βαθμών στα τελευταία 5 παιχνίδια με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους: «Δεν πρέπει να κοιτάμε έτσι τη βαθμολογική συγκομιδή, πρέπει να το βλέπουμε έτσι όπως κάνουν και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, να βλέπουμε δηλαδή το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να γινόμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε για να φέρνουμε το αποτέλεσμα στην ομάδα, να είμαστε προσηλωμένοι και προσγειωμένοι, και να μπορέσουμε να καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς, κάνοντας τον απολογισμό, να πετύχουμε ένα στόχο που είναι σημαντικός για τον κόσμο».

Για το άγχος που είχε σήμερα η θέση του τερματοφύλακα: «Ήταν πολύ δύσκολο σήμερα το τερέν, γιατί δεν μπορούσαμε να χτυπήσουμε την μπάλα, το πόδι βούλιαζε μέσα, αλλά οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή. Ό,τι αντιμετωπίσαμε εμείς, αντιμετώπισε και ο αντίπαλος. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί το αξίζανε».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ να κερδίσει δεύτερη φορά τον ΠΑΟΚ σε 15 μέρες: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα τα δώσουμε όλα. Το αν θα κερδίσουμε είναι βέβαια στο χέρι μας, αλλά και στο χέρι του αντιπάλου, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να κάνουμε το ‘Ζωσιμάδες’ ‘φρούριο’».
super-fm.gr

Παράθεση
Μιχαήλ: «Η κατάσταση του γηπέδου δεν τιμάει την ομάδα μας»
Οι δηλώσεις των Μιχαήλ και Τζημόπουλου του ΠΑΣ μετά το ματς με τον Πανιώνιο.
http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/40058/mihail-i-katastasi-tou-gipedou-den-timaei-tin-omada-mas/#.WH-zRlOLSUl
novasports.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 18 Ιαν 2017 20:27 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τετ 18 Ιαν 2017 20:19 »
Αν ο Ατρομητος λυσει κοινη συνεναισει το συμβολαιο του Κειτα οπως ακουγεται, δε θα ηταν μια καλη επιλογη για τον ΠΑΣ;

OXI

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τετ 18 Ιαν 2017 20:29 »
Mαγκες το ευχαριστηκα οσο παει το σημερινο......

Τυχαινει συχνα πυκνα εκει που παρακολουθουμε τον αγωνα  να βρισκεται ο πατερας του Οικονομου(ναι αυτου που μας εκανε κωλοδαχτυλο καποτε με την Χλκηδονα)....

Μου το παιζει και Πανιωνιος τρομαρα του!!!

Σημερα του εφταιγε το γηπεδο,το οτι παιζαμε αμυντικα και οτι αυτο δεν ειναι ποδοσφαιρο,το οτι Γιαννιωτες πηραμε καλπικα την θεση στην ευρωπη και τετοια!!!Μολις παμε την κουβεντα περι Ολυμπιακου σε σχεση με τον Πανιωνιο

Τοτε ο μαλακας εκανε την παπια.........Του λεμε ποιος ειναι ο προεδρος ρε μεγαλε,και τοτε αρχιζε να τα μασαει,του λεμε σε ποσους παιχτες χρωσταει και παλι τα μασαγε

Του λεω σε μια φαση οτι ,αμα κοψει επαφες ο Γαυρος με την ομαδα σας,σας βλεπω να εχετε χειροτερα χαλια απο τον Οφη ,γιατι ο ΟΦΗ σε αντιθεση με εσας εχει και λαο...Και τι μου λεει ο βλακας?Οτι ο Πανιωνιος ειναι ποδοσφαιρομανα και δεν προκειται να χαθει ποτε,και του απανταω ,ναι με παιχτες απο τον Ολυμπιακο που τους στελνει στον Πανιωνιο σε νεαρη ηλικια και ο Θρασυβουλος ποδοσφαιρομανα γινεται ανετα

ΕΕΕΕ παρτε τα αρχιδια μας τωρα ΒΡΩΜΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Τετ 18 Ιαν 2017 20:34 »
Αυτή τη φορά Πουσταρά αιώνιε σε πήδηξα καλά ! Έφερες μαζί και τα κοράκια , που έκαναν και πάλι ότι μπορούσαν , αλλά τον ήπιες.
Άργησα να φθάσω στο γήπεδο και μόλις μπήκα , πριν προλάβω ν' ανέβω τη σκάλα στην 9 , κόρνερ και γκολ !! Το κοράκι όχι απλά πουλημένο , κάτι παραπάνω , προκλητικό μέχρι αηδίας . Πετάμε ψηλά και τίποτε δε μας σταματάει βρωμιάρηδες γαμώ την Αθήνα σας !

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Τετ 18 Ιαν 2017 21:00 »
Όλα τα έβαλες στη θέση τους!
Στα 50 σου έτη!
Ώριμος πια. Απαλλαγμένος απ' τον καιρό που σου στέρησε τον ενθουσιασμό της πρώτης σου νιότης...
Τον "δαίμονα" που σε κατέτρεξε επί 32 χρόνια, σε μία Οδύσσεια, που σαν μαγεμένες περάσαν οι "μορφές" σου για χρόνια, από το ραντεβού αυτής της στιγμής...

Ήρθες στο τώρα, ακαταδάμαστος!
Να πάρεις πίσω δάκρυα και όνειρα και λεπτομέρειες... που δεν ησύχασαν με τα χρόνια.
Να κλείσεις λογαριασμούς και πληγές που σε κατέφαγαν 10ετίες ολόκληρες, αλλά σε γύρισαν πίσω απ' το χρόνο, απέθαντο κι από αλλού φερμένον!

Γιατί η ιστορία πληγώνει, νοθεύεται και σκοτώνει...
Μα, δεν προσπερνά χωρίς να εκδικείται, να ονειρεύεται, να δικαιώνεται και να πεισμώνει!!
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Τετ 18 Ιαν 2017 21:43 »
Θυμάμαι πολλές φορές την αφεντιά μου με κλειστά λαιμά....

Αλλά να κλείνει ο λαιμός σου χωρίς να έχεις τραγουδήσει για την ομάδα σου ... :stop:

Μεγάλη η χάρη σου ρε κόρακα...αι στα σκατά κι εσύ κι οι σκατόψυχοι... >:(

ΥΓ. Όπου σκατόψυχοι βλέπε πανιώγαυροι ;)
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Τετ 18 Ιαν 2017 21:56 »
  μ ενα πανεμορφο γκολ απ τον καταλληλοτερο παιχτη ,τον αρχηγο της ΟΜΑΔΑς,,ξορκισες την πολυχρονη καταρα,τιμωρησες τη φλυαρια εν αδικω της αγαπημενης του συστηματος κι εδειξες τ @ρχ-*&@ σου για αλλη μια φορα στο ιδιο το συστημα

μπραβο σ ολα τα παιδια που σταθηκαν στο υψος της περιστασης κι ανταποκριθηκαν με παθος κι αυταπαρνηση στις δυσκολιες
 :flag:  ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΜΑς ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥς :flag:

υ.γ.ρε παιδες μονο εμενα μ φανηκε η στιγμη του γκολ σα καποια μεταφυσικη οργη να χτυπησε τη γαμωομαδα με τον τερματορο τους να πεφτει σα κεραυνοβολημενος πανω στα δοκαρια ,αυτα να τρανταζονται,πριν οι δονησεις απ τις ιαχες του κοινου των Ηπειρωτων σχισουν τον αερα των Ζωσιμαδων?
 υ.γ. περιμενα το θεσσαλονικιο  παντελονατο αλλα αποδειχτηκε κι αυτος μαριονετα .!.
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Τετ 18 Ιαν 2017 22:11 »
Να με συγχωραει ο ενθουσιασμος σας παιδια αλλα εγω(που ειμαι και γκρινιαρης βεβαια)δεν μπορω αλλο να βλεπω αυτο το χαλι στο γηπεδο.Δεν γινεται να ζητας 10 ευρω απ τον φιλαθλο για να ερθει να δει αυτο το πραγμα.Πρεπει να βρεθει λυση.Δεν με νοιαζει απο ποιον.Ας ειναι η ΠΑΕ,η Σουπερλιγκα,η Περιφερεια,η ΝΑΣΑ,η CIA.Δεν με νοιαζει.Πως γινεταινα μην με αφηνεις να μπω με καφε στο γηπεδο γιατι διακινδυνεω την σωματικη ακεραιοτητα των παιχτων αν τον πεταξω,αλλα απ την αλλη να τους αφηνεις να παιζουν σε τετοιον σταβλο.Ισα ισα ρε γαμωτο που δινεις πατημα στον καθε πικραμενο να βγαζει ανακοινωσεις και να βγαζει χολη ενατιον σου.Πρεπει να πιεσει και η ΠΑΕ να γινει κατι.Δεν μπορει τα υπολοιπα δημοτικα σταδια να βλεπονται και σε εμας να υπαρχει αυτο.Οκ ο καιρος ειναι χαλια,το καταλαβαινω.Αλλα αυτο το ξερεις,κανε κατι για να προστατευσεις το ιδιο σου το προιον.Ειμαι πραγματικα απελπισμενος απ αυτο που ειδα σημερα.Αυτο το χαλι επικρατει τα τελευταια 3-4 χρονια σε τετοιο βαθμο.Θυμαμαι ενα ματς με την Καβαλα το 2009 ας πουμε που εβρεχε ολη την εβδομαδα ασταματητα.Κι ομως το γηπεδο ηταν αξιοπρεπεστατο.Το ιδιο ακριβως ισχυει και για το Πανηπειρωτικο
Υ.Γ.Και για να ξεφυγω απ το γηπεδικο,μεγαλη νικη η σημερινη.Ολοι το περιμεναμε οτι θα κριθει απ τα στημενα και ετσι εγινε.Πολυ καλοι σημερα Μιχαηλ,Σκονδρας,Συνεχιζω να μην καταλαβαινω την συνεχη χρησιμοποιηση του Κουτρη.Μονο αν επερχεται πωληση μπορω να το εξηγησω
Υ.Γ.2.Θεωρω οτι ειμαστε ανωτερη ομαδα απ τον πουσταρα και στο τελος θα τον προσπερασουμε.
Υ.Γ.3.Μεγαλε Θεμη.Αν ειναι δυνατον να μην εχει παιξει αυτος ο ανθρωπος(και ο Τσουκαλας) εστω μια φορα Εθνικη και να παιζει ο Ταχτσιδης και ο Μανιατης

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Τετ 18 Ιαν 2017 22:18 »
(...)
κάνε με ρε να δω βαθμολογία αύριο βράδυ.
Έλα ρε  B-) :

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Τετ 18 Ιαν 2017 23:10 »
Aυτό το σημερινό θα το θυμούνται για πολύ καιρό.Φαινόταν από τις σκατόφατσες τους στο τέλος του ματς πόσο τους πείραξε.Έτσι πρέπει.Ένα και να καίει.Και όλο το βράδυ να μην μπορούν να βγάλουν την λάσπη από τον τάχα.Εκεί ρε πούστηδες.Να σας πονάει.Τόσα χρόνια το περιμέναμε και επιτέλους έγινε.ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Τετ 18 Ιαν 2017 23:22 »
Aυτό το σημερινό θα το θυμούνται για πολύ καιρό.Φαινόταν από τις σκατόφατσες τους στο τέλος του ματς πόσο τους πείραξε.Έτσι πρέπει.Ένα και να καίει.Και όλο το βράδυ να μην μπορούν να βγάλουν την λάσπη από τον τάχα.Εκεί ρε πούστηδες.Να σας πονάει.Τόσα χρόνια το περιμέναμε και επιτέλους έγινε.ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

γιατί τους πείραξε?????Πίστεψαν ότι είναι <Μπαρτσελονίτα> στα αλήθεια???Πίστευαν ότι θα κερδίσουν?????Πλάκα έχει αν το πίστευαν!!
Παρ όλα αυτά,ο ΠΑΣ είχε να κερδίσει από το 1983,σε επίπεδο Α Εθνικής στα Γιάννενα,αυτή την αντιπαθητική ομάδα.Οι παραδόσεις όμως κάποτε σπάνε,ακόμη και κόντρα σε μεγάλες ομάδες,πόσο μάλλον κόντρα στον Πανιωνάκο!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Τετ 18 Ιαν 2017 23:52 »

ΆΑΑAAAAIIII
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #138 στις: Τετ 18 Ιαν 2017 23:56 »
Θα σας βάλουμε και λίγο λάσπη να γλιστράει Πανιώγαυροι
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 00:22 »
Ο άλλος απ' το πρωί το 'χε σίγουρο για 1-0. Και δεν ασχολείται πια, να πεις το 'παιξε. Κρίμα...

Της μάνας του νιόνιου στη βαθμολογία. Δεν ξέρω και πού χρωστάνε ματς οι λοιποί, θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα "Χ". Καλά να χάσουν βαθμούς αύριο Παο-Παοκ. Αν κερδίσουμε τη Δευτέρα είμαστε καλά. Κυνηγάμε την Ξάνθη κι αν την "πιάσουμε" μπαίνουμε 5άδα. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 00:34 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 00:37 »
Σήμερα κέρδισε η ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ και η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ έναντιον της ΒΡΩΜΙΑΣ και της ΔΥΣΩΔΙΑΣ!

Η ομάδα της ΠΟΥΣΤΙΑΣ, το ΞΕΚΟΛΛΑΚΙ του ΠΟΚ, πήρε το μάθημα του!

Ολη η ιστορία του μέσα στην ΛΑΜΟΓΙΑ! Μια ΟΜΑΔΑ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!

ΜΠΕΟΣ
ΖΑΜΑΝΗΣ
ΔΑΡΡΑΣ
ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ
Κ.ΛΠ

Υ.Γ. Αλήθεια τον Ελευθερόπουλο ποιος τον πλήρωνε;

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 00:40 »
Φίλος που είχε ποντάρει για σκόρερ τον Θέμαρο στο ματς της Τούμπας,
σήμερα πόνταρε για σκόρερ τον Αρχηγό!
Τα 'βλεπε, τα 'παιξε!
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!
Τα σέβη μου, φίλε!
 B-)

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 00:57 »
Πάντως να με συγχωραει η ευγένειά σας αλλά δεν καταλαβαίνω τι είχε ο αγωνιστικός χώρος?

Μια χαρά τερεν...δεν κατάλαβα...ποδόσφαιρο παίζουμε όχι τένις που άμα πέσει μια ψιχάλα τα μαζεύουν και μέσα...

Όποιος έχει πρόβλημα να μη κατεβαίνει ...Να παίρνουμε το ματσάκιον 3-0 να κάνουμε και μια προπονησουλα για το κοινό κι από  δω παν κι άλλοι...

Κάνε Θεέ μου να είναι τόσο καλό το τερεν και τη Δευτέρα...μη τύχει και το χαλάσουμε....

ΥΓ. Ντροπή σας πάντως που τους βάλατε και παίξανε και σκίσαν τα καλσόν τους...ντροπή σας....παλιοπαγράδες

ΥΓ 2. Καλά ωρέ δε ντρέπεστε λιγάκι? Την ομάδα ωρέ που τς έδωσε το οκ ολόκληρη ουέφα πριν από τς αρμόδιες επιτροπές...Να την βάλετε να παίξει στο βούρκο? Δεν έχω λόγια ντροπή σας :P :P :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #144 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 01:03 »
Και εκεί που ειμαι στην δουλειά. (Παλι μπιφτεκι Μιχάλη ολο απογευμα ειμαι. ) ελεγα κανα σύνθημα να περάσει η ωρα.....

ΑΜΑΝ λεω στον Γερμανό διπλα μου... ο τζες παει τα παιξε λεει του λεω "Ρε παιζει η ομαδα μου" τσουπ το κινητο τσα βλεπω σκορ 1-0. Και ξεκιναω κερκιδα " θελω να βλεπω τν Ταύρο Ψηλα" και ο τζες ο Γερμανος εξακολουθεί να εχει αλλοιθωρισει και να με κοιτάει και να με ρωταει χαριτολογώντας δλδ μου λεει αν η Ελλαδα παρει κανα Μουντιαλ τι θα κανεις.... και του παλι Γιαννερα ρε.... Με εναν Ριμολντι η ομαδα παει τρενο για πρωτάθλημα.
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 09:17 »
Και εκεί που ειμαι στην δουλειά.

Τι μου θυμίζεις...
Σιγουρεύω ότι δεν έχω κάποια συνάντηση για να μπορέσω να δω το ματς με λινκ.
Το γραφείο μου δόξα τω Θεώ κοιτάει προς τα μέσα κι έτσι δεν μπορεί κάποιος να βλέπει την οθόνη μου.
Το χέρι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να κατεβάσει το firefox και να βάλω στην οθόνη κείμενα δουλειάς.
Στο 18' ΓΚΟΛ ρε πστ μου ΓΚΟΟΛΛ!! Δεν μπορώ να το φωνάξω όμως, απλά κάποιες ελεγχόμενες κινήσεις στην καρέκλα. Θα πάθουμε τίποτα σκέφτηκα...
Ημίχρονο. Άιντε να κάνουμε λίγη δουλειά. Αμ δε... ας τσεκάρω το λάιβ του γκαζέτα για καζούρα.
Περνάει η ώρα, κίνσε το β'
Κάπου στο 2ο ημίχρονο με παίρνουν τηλέφωνο και πρέπει να κατεβάσω το firefox για 5 λεπτά.
5 λεπτά που φάνηκαν αιωνιότητα.... Κλείσε ρε μλκ το τηλέφωνο ελεγα από μέσα μου. Εντάξει το λύσαμε το πρόβλημα τι άλλο θες; Δεν θέλω κουβεντούλα βλέπω ματς.
Κερδίζουμε. ΝΑΙ! Άντε να δουλέψεις τώρα. Όχι. Θα κοιτάω το pas.gr και θα κάνω καζούρα στο γκαζέτα.
Άιντε ώρα να σχολάσουμε.
Τι ωραία μέρα χτες.
 :pas:

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 09:22 »
Μια μέρα μετά με μεγαλύτερη ψυχραιμία , χθες φούσκωσαν τα πνευμόνια μας αέρα , είδα τα μάτια ηλικιωμένων να λάμπουν , είδα χαμόγελα ανθρώπων που έζησαν το πιο καταραμένο μπαράζ στη Λάρισα , είδα μεγάλα και μικρά παιδιά να πανηγυρίζουν τη νίκη επί του αιώνιου πουσταρά για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Στο γήπεδο είδα τους παίχτες μας να τρώνε πραγματικά σίδερα , δεν τους ξεχώριζες από ένα σημείο και μετά , βουτηγμένοι μέσα στη λάσπη , είδα ένα απ τα πιο δολοφονικά τάκλιν πάνω στον Ακόστα και μια κερκίδα έτοιμη να μπει μέσα (αυτοί οι λίγοι ) και ο Ισπανός να σηκώνεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα ! Είδα τους Τζημόπουλο Μιχαήλ και Σκόνδρα να παίρνουν παραμάζωμα όλους τους παίχτες του αιώνιου και να κερδίζουν όλες τις μονομαχίες !
Χθες όποιος μου πει για συστήματα και τακτικές θα τον χαρακτηρίσω γραφικό , όλ αυτά πήγαν περίπατο , χθες μίλησε το πάθος και η μαγκιά των παιχτών μας που προσωπικά είχα πολύ καιρό να δω !

Τιμή και δόξα σε όσους συνέβαλαν στο να σπάσει μια κατάρα που χρόνια έτρωγε τις σάρκες μας !

Πασχαλάκης Αλέξανδρος
Μιχαήλ Αλέξιος
Σκόνδρας Απόστολος
Τζημόπουλος Θέμης
Καρανίκας Νικόλαος
Κούτρης Λεονάρντο
Κοζορώνης Χρυσοβαλάντης
Ναδάλες Νταβίντ Λόπες
Ακόστα Νόε
Ζάιρο Ντα Σίλβα
Κόντε Πέδρο

Πετράκης Γιάννης

Συνεχίστε με το ίδιο πάθος σε όλα τα παιχνίδια , δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν !

Να κάνουμε το Ζωσιμάδες φρούριο !

Κερδίστε παοκ και βαζέλα και ...

θα γκρεμίσουμε το Μιτσικέλι με γκαζμάδες

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 09:42 »
Ο κανόνας που λέει ότι τις μεγάλες και ιστορικές σου νίκες τις πετυχαίνεις απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους, βρήκε χθες την εξαίρεση που επιβεβαιώνει την ύπαρξή του.
Τεράστια νίκη απέναντι σε έναν πολύ μικρό, από πολλές απόψεις, αντίπαλο.
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 10:11 »
Παράθεση
Και εκεί που ειμαι στην δουλειά [...] ελεγα κανα σύνθημα να περάσει η ωρα.....

Απολύεσαι.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 10:37 »
Ο Πανιώναρχης "αριστέρός" γράφει ότι είμασταν τυχεροί.

Στο χθεσινο παιχνίδι έπρπε να φαει 3 γκολ και μιλάει!

Τι περιμένεις από συνδικαλιστή;

Τι περιμένεις από γυρολόγο των κομμάτων;

Αντε τώρα που η ΔΗΠΑΡ θα ξανάρθει στην εξουσία θα πάρει καμία θεσούλα.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 19 Ιαν 2017 10:48 από ΛΑΜΙΑ FANS »