Η ωρα 11 και ακομα περιμενουμε σχολιο επι του παιχνιδιου,καθοσον ολα τα αλλα συμφωνα με τα λεγομενα σας δεν μπορουμε να τα σχολιασουμε!!!!!
Θα περιμενετε για πολυ ακομα ομως
Ασσος ημιχρονο-διπλο τελικο
Ο ΠΡΙΖΑΣ
Χοχοχοχοχοοοοοοο
Α σ πω εγω.
Το ματς το χασε ο κοουτς μας.
Το γήπεδο ειναι και για τους 22 απαραδεκτο.
Γτ το χασε το μτς;.
Διοτι επαιξε οπως επαιξε σντ Ξανθ και για αλλη μια φορα το κεντρο μας ειναι νεκρο. Ο Κοζορωνης ειναι πολυ μονος του και δεν μπορει να αναπτυξει παιχνιδι καθως τν εχω παρακολουθήσει εξω απ το κουτι δεν μαρκάρει.
Μεγα Λάθος ο Μπεριος στν πάγκο σε παιχνιδι που ξερεις οτι θα πάει στη σεντρα γονα.
Μεγα λαθος να ετοιμαζεις Ναδαλες και να μην τν βαζεις που παιζει και κυνηγός και απειλεί και Βαζεις τν Μπεριο 10αρι.
Το Βιδαλ το χα πει και για το φιλικο με το Χοφενχαιμ, τρεχει στα χαζά. Δημιουργία μηδεν και οταν παιρνει μπαλα ντριπλες και τσαλιμακια... ε αυτο εμενα μου σπαει τα νευρα.
Λαθος του κοουτς βγαζει Γιακο ισα ισα μεχρι εκεινη τν ωρα ηταν ο μοναδικος που κρατουσε μπαλα στα ποδια του και εφαγε κλωτσιες. Βαλτον κεντρο και βαλε Κοντε μεσα και γυρνα το συστημα σου στην δυναμη του 4-4-2 και ασε τς αντεπιθεσεις δεν πιανουν σε τετοια μοκετα.
Χρειαζόμαστε προπονήσεις στην ανάπτυξη. Πράγματα. Καθως και στις σεντρες οταν μπηκε ο Κοντες κατι πηγαινε αλλα πιο πριν ολες χλιαρες και αστοχες.
Οσο για τα παρελειπομενα τν Παοκτζιδων.... ενα θα του πω οταν ΠΑΣ στν εκκλησια που ειναι Ναος σπας τους πολυελαιους ρε μπουγατσα; Χωριατη.
Αποκλεισμό Εγνατίας και επιστροφή μέσω Καταρας, στάση Λαρσα για σφαλιαρα απ τν Αλεξη και μετα Τεμπη Μαγλαρα με διοδια... ναι να γαμηθεις χωριατη Σαλονικε τους ΝΑΟυΣ που σε γαμανε χρόνια τωρα να τους σέβεσαι