Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. - Π.α.ο.κ. ( 17η Αγωνιστική)  (Αναγνώστηκε 29725 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. - Π.α.ο.κ. ( 17η Αγωνιστική)
« Απάντηση #150 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 00:48 »
Παράθεση
γιατί θέλουμε ενίσχυση όπως και να το κάνουμε όλοι το λέμε αυτό

Τι είπες; Ποιοι το λέτε; Είδες εμένα να λέω κάπου οτι χρειαζόμαστε ενίσχυση;;; Είδες κάπου να λέω οτι χρειαζόμαστε ενίσχυση;;; Χολή στην ομάδα ρε; Χολή ρε;;;;

Δεν περιμένω να καταλάβεις...

Εσύ που έσβησες το ποστ πάντως, όφειλες να σβήσεις και την παράθεση για να είσαι εντάξει. Δεν είσαι. Και δεν υπήρξε κάτι που θα σας έστελνε στα δικαστήρια.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Pirata

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 00:53 »
Παράθεση
γιατι να επισκευασουμε τον χλοοταπητα?
αφου συντομα θα μπουμε στο νεο γηπεδο...

:P

καιρο εχουν να μας μιλησουν γι αυτο...
πως κι ετσι?

http://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/46366-2017-01-23-11-06-24

Σημερινό :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 00:54 »
...
Άλλο η συντήρηση (η οποία ΓΙΝΕΤΑΙ σε αυτό το χωράφι όσο επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες) και άλλο η ΑΛΛΑΓΗ ή η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (που χρειάζεται επειγόντως).
...

Αληθεύει ότι άλλο συντήρηση και άλλο ανακατασκευή... Ωστόσο, με τα λίγα που γνωρίζω, οι μισθώσεις είναι αντικείμενα του αστικού δικαίου και ως τέτοια υπάρχουν άρθρα 579,591 κλπ που ταιριάζουν στην υπόθεσή μας. Αλλά ακόμα και να δεχθούμε ότι απ' την παρούσα σύμβαση δεν προκύπτει τέτοια δυνατότητα για την ΠΑΕ, εσύ πιστεύεις ότι η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ δε θα έδινε την άδεια της, για να προβεί η ΠΑΕ-έστω-και με δικές της δαπάνες σε ανακατασκεύη?Μάλλον όχι...άσε που θα μπορούσε να τους ξεμπρόστιασει μετά: "Να μάγκες εγώ το ζήτησα εγγράφως και μου αρνήθηκαν, μη μου ξαναπείτε τίποτα..."

υγ. Αποψή μου είναι ότι η διατύπωση στη σύμβαση είναι τέτοια ώστε να βολεύει τη διοίκηση να πετάει το μπαλάκι από δω και απο εκεί και να παίζει ακριβώς με το "άλλο συντήρηση και άλλο ανακατασκευή". Άλλωστε δικηγόροι τα συντάσσουν...Αυτά και σόρι για το οφτόπικ, το κόβω απ' τη μεριά μου...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 01:16 »
Παράθεση
Τι έγινε στα αποδυτήρια – Πως ήρθε το ξέσπασμα Χριστοβασίλη κατά Ίβιτς
Τεράστια αίσθηση έχει προκαλέσει το σημερινό επεισόδιο Χριστοβασίλη-Ίβιτς, κυρίως γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή για να υπάρξει ένταση με οποιονδήποτε άνθρωπο άλλου συλλόγου, ακόμα και σε χειρότερες προκλήσεις.

Στα αποδυτήρια υπήρξαν κάποιες αντεγκλήσεις, αλλά οι παρατηρητές της Super League και οι πιο ψύχραιμοι δεν άφησαν τον πρόεδρο του ΠΑΣ να μπει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, όπως ισχυρίστηκε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά». Μάλιστα υπήρξαν βαριές ύβρεις που άκουσε ο κ. Χριστοβασίλης από τον Παντελή Κωνσταντινίδη και κάποια πράγματα έχουν καταγραφεί και από τους παρατηρητές της Super League.

Επειδή ο κ. Χριστοβασίλης δεν μπόρεσε να απευθυνθεί στον Ίβιτς για τις δηλώσεις του, σχετικά με το ποιος έχει ευθύνη για την κατάσταση του γηπέδου, αποφάσισε να τον περιμένει στην αίθουσα τύπου και να περιμένει αν θα επαναλάβει τις δηλώσεις του.

Ο Ίβιτς αρνιόταν να ανέβει για δηλώσεις, αν δεν απομακρυνόταν ο πρόεδρος του ΠΑΣ, με αποτέλεσμα να ανέβει 2 φορές ο παρατηρητής της διοργανώτριας αρχής για να παρακαλέσει ευγενικά τον πρόεδρο των Ηπειρωτών να αποχωρήσει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο κ. Χριστοβασίλης τελικά αποχώρησε και στη μικτή ζώνη μίλησε στην ΕΤ-3, κάνοντας δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση, αφού αποκάλυψε ότι ο Ίβιτς τον βρίζει επί μέρες στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ!

Ο κ. Χριστοβασίλης αρχικά είπε «συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί ήταν καλύτερη ομάδα, ασχέτως αν εμείς είχαμε τις ευκαιρίες». Κατόπιν όμως ζήτησε από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ «να συμμορφώσει αυτόν τον προπονητή που έρχεται εδώ μέσα και κατηγορεί πως υπεύθυνος γι’ αυτό το γήπεδο είναι ο άνθρωπος που ξέρετε».

Υποστήριξε επίσης πως «εγώ ήθελα να μπω στα αποδυτήρια για να του πω ότι αυτό που κάνει είναι λάθος, διότι εδώ και ένα μήνα μπαίνει στα αποδυτήρια της ομάδας του και λέει ότι γαμ…ται ο πρόεδρος και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Θα το πω έτσι γιατί αυτό λέει. Είναι απαίσιος και δεν είναι σωστό να είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Λυπάμαι γι’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Για το γήπεδο δεν είναι υπεύθυνος ο Χριστοβασίλης πάντως». Επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣ έριξε και ευθύνες στον Ίβιτς ότι περιθωριοποιεί παίκτες που είχαν προέλθει από τον ΠΑΣ, ενώ φέρεται να υπήρξε και επεισόδιο του Τόλη Σκόνδρα με τον Ίβιτς, καθώς έχει περιθωριοποιήσει τον αδερφό του, Γιάννη.

Το μεγάλο ερώτημα είναι από πού κι ως που ο Βλάνταν Ίβιτς έδειξε τόσο ζήλο για την κατάσταση του γηπέδου, και γιατί επινόησε τα περί «ντου» στα αποδυτήρια κτλ.

Η όλη κόντρα δεν είναι τωρινή, αλλά έχει να κάνει και με τον αδερφό του, Βλάνταν, τον Ίλια Ίβιτς. Είναι γνωστό ότι ο αδερφός του ήταν μάνατζερ των Ίλιτς και Τσουκαλά, με τους οποίους τα «διαζύγια» με τον ΠΑΣ δεν ήταν τόσο βελούδινα. Μάλιστα ο Τσουκαλάς απαίτησε να πάρει μεταγραφή στον Αστέρα λίγο πριν πάει για προετοιμασία στο Καρπενήσι, αφήνοντας σε κρίσιμη στιγμή την ομάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε και τυχαία συνάντηση Χριστοβασίλη-Ίβιτς στο Άμστερνταμ, όταν ο ΠΑΣ ταξίδεψε για το Άλκμααρ και ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Άγιαξ. Είχε υπάρξει και τότε ένταση μεταξύ τους, αλλά δεν είχε δοθεί μεγάλη έκταση από καμία πλευρά!
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 01:23 »
Θα το ξαναγράψω, ο Ίβιτς είναι ένας ανύπαρκτος, ανασφαλής και απίστευτα κομπλεξικός πρώην ποδοσφαιριστής που απλά προσπαθεί να επιβιώσει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ακόμη και δίνοντας στεγνά συνεργάτες του...

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 01:37 »
Κοίτα να δεις που τελικά ο ανύπαρκτος ανασφαλής απίστευτα κομπλεξικός πρώην θα καταφέρει να μας συσπειρώσει.... ::)
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 01:37 »
Για τον μαμπουλου εχουμε τιποτα νεοτερο; Η μεθαυριο θα κατεβουμε με μπεριο μπροστα;

Να συσπειρωσει; Μπορει γιατι το dna μας ειναι να πολεμαμε ποκ - ποθ

Οσες διαφορες και μα χουμε μεταξυ μας, Αλητες δεν ημασταν ποτε οπως αυτα τα φρουτα
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Ιαν 2017 01:42 από FanaticPaS »
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 09:08 »

Παράθεση
Άλλες φάσεις... Γκράνας

1΄   δεν είδε δεν το σφύριξε το μπρατσάκι του Τζημόπουλου
10΄ λάθος υπόδειξη για offside σε Μαμπουλού
31΄ επιθετικό φάουλ - σπρώξιμο σε Σκόνδρα πριν την κεφαλιά 0-1
49΄ φάουλ του Βαρέλα στον Μαμπουλού  γωνία Μ περιοχής  με παρατεταμένο κράτημα σε υποσχόμενη… δεν δόθηκε.
50΄ Κόκκινη κάρτα σε Μυστακίδη για χτύπημα στο πρόσωπο εκτός φάσης σε Κούτρη… δεν δόθηκε.
76΄  μπαίναλτυ δεν υπάρχει, βρίσκει μπάλα και μετά τον Κόντε, που πέφτει κανονικά από επαφή και όχι βουτιά που είπε ο μπαγλαμάς
77΄ είναι μπαίναλτυ στον Κόντε, αφού του περνάει το χέρι από μασχάλη στο στήθος, τον κρατάει από πίσω και επηρεάζει τον βηματισμό σε μια καθαρά υποσχόμενη, με αποτέλεσμα το πέσιμο…

για τη φαση του 77  διαφωνω ,μιας και η επαφη-κρατημα ειν ελαχιστη και σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει βουτια προς τα μπρος..αν ηταν αρκουντως δυνατη ωστε να επηρεασει την ισορροπια του ισπανου στραικερ τοτε θα πρεπε να γινει πτωση προς τα πισω αφου η δυναμη του κρατηματος εξασκειται προς τα πισω...γνωμη μου ειναι οτι ο ισπανος σκεφτηκε πρωτα το να παρει το σφυριγμα και καθολου το να βγει με ορμη στη μπαλλα και να πλασαρει
  για τη φαση του γκολ 31 ,οντως υπαρχει επαφη αλλα στη φορα της επιθετικης κινησης κι οχι κατι εξοφθαλμο.κατι παρομοιο ,ισως και πιο φανερο ηταν η φαση του γκολ μας με γαυριονιο...
  για τη φαση του Μυστακιδη νομιζω οτι εχουμε το περσοτερο δικιο να φωναζουμε.μιας και μετα απο αρκετα ριπλει φαινεται να του ριχνει ο μπινες κανονικη μπουνια στο προσωπο, αλλα σε τετοιο ταιμινγκ που δε φαινεται..αφου στη ζωντανη μεταδοση απορησα γιατι ο θκος μας δεν ακολουθει τη φαση ,που ηταν επικινδυνη στην εξελιξη της
  οσο για το δυνατο τακλιν του μικρου πανω στον αρχηγο το λες δυνατο αλλα οχι αντιαθλητικο κι ο τσιφ με την εμπειρια του ελαχιστοποιησε την πιθανοτητα τραυματισμου του και δε ζητησε ουτε το λογο...Μπραβο του
  για τη φαση του 1 ...ασχολιαστο...
 εν γενει μπορεις να πεις οτι η διαιτησια ειχε λαθη ,αλλα δεν μπορω να καταλογισω προθεση... μαλλον οτι δεν ηθελε να κρινει το αποτελεσμα μ ενα σφυριγμα του
  συνεχαμε ...
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 09:25 »
Το συγκεκριμένο ποδόσφαιρο που παίζεται σε αυτό το γήπεδο δεν με ικανοποιεί οπότε δεν ξαναδίνω 15€ για να δω αγώνα. 5€ το εισητήριο και πολλά είναι. Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιός φταίει. Αν πας κινηματογράφο και τα καθίσματα είναι σκισμένα και βρωμάνε, δεν ξαναπάς στον συγκεκριμένο. Δεν αρχίζεις να ρωτάς σε ποιόν ανήκει.
Τρείς παρατηρήσεις για το ματς. Κοζορώνης τα έχει φτύσει. Το παιδί φαίνεται από χιλιόμετρα οτι δεν είναι φρέσκος και χρειάζεται ξεκούραση. Το ίδιο και ο Λίλα. Ο Κούτρης δεν μπορεί όλη την πλευρά σε όλο το ματς. Χθες προς το τέλος δεν μπορούσε να κάνει ούτε πάσα από την κούραση. Και το πέσιμο του Κοντε είναι μάλλον για να μη χαλάσει το σκορ. Το περίεργο στη φάση είναι οτι δεν του έδωσε και κάρτα ο διαιτητής, αφού αποφάσισε οτι δεν ήταν πέναλτι. Στην ισοβαθμία πάντως δε μας έχουν.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 10:15 »
Μόνο εγώ είμαι υπεραισιόδοξος από τη συγκλονιστική χθεσινή ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ της ομαδάρας μας ;;;

Χθες λοιπόν παίζαμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα της SL, η οποία εδώ και 2 μήνες έχει χάσει μόνο από μας στην Τούμπα, και μάλιστα εκείνο ήταν το μοναδικό γκολ που χει δεχθεί.

Αναλογικά κάναμε την ίδια εμφάνιση όπως με Πανιώνιο, απλά τότε είχαμε χειρότερο αντίπαλο και προηγηθήκαμε εμείς ( στο συγκεκριμένο τερέν όποιος προηγείται, μάλλον νικάει ).

Ακολουθεί Γολγοθάς με Πλατανιά (κυπ), Ατρόμητο ( Αθήνα), Ακατανόμαστο (Γιάννενα ), Κέρκυρα ( Γιάννενα).
Σε περίπτωση επιτυχούς περάσματος, π.χ. 7 βαθμοί, τίποτε δε σταματά αυτή τη χαλύβδινη πλέον ομάδα :
Πάμε για 3οι πίσω από ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ !

Ουδείς υστέρησε.  Μπράβο Παιχταράδες !
Πολύ σωστό στήσιμο από τον Πετράκη.
Ορθώς ο Μαμπουλού ήταν ενδεκάδα.
Αν ο Ακόστα κι ο Μαμπουλού ήταν πιο προσεχτικοί στα τελειώματα, θα μιλούσαμε σήμερα για θρίαμβο.

Οπότε ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και πάμε παρακάτω. Μόνο με ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ μπορεί να ατενίζει κανείς το μέλλον.
Στο ντεμαράζ, προβλέπω να τερματίσουμε με 13 ματς αήττητοι, με τη βοήθεια της Παναγίας πάντα, απαραίτητο συστατικό στο φουτμπόλ.

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 10:35 »
Υπαρχουν καποια δεδομενα πριν την εναρξη του ματς τα οποια οποιος το ψαχνει,μελεταει
τη στρατηγικη των ομαδων,οφειλει να γνωριζει και να υπολογιζει.Αυτα είναι:

-η προθεση του ιβιτς να κατεβει με 3 σ.μπακ όπως προεκυπτε απ'ολα τα ρεπορτάζ του παοκ
-το δυσκολο γηπεδο,το οποιο θα κλειδωνε το παιχνιδι στην ομαδα που θα εβαζε πρωτη γκολ

Αρα λοιπον, όταν τα γνωρίζεις πολύ καλα τα παραπανω κ.Πετρακη και επιλεγεις να μην ξεκινήσεις
το βασικο σου φορ αλλα με ένα παιχτη που δεν εχει το τελειωμα,που δεν μπορει να παιξει με πλατη,
που δεν εχει την εκρηξη στο χωρο,τοτε συγνωμη αγαπητε αλλα ο μονος λογος χρησιμοποίησης
του Μαμπουλου αντι του Κοντε,με το δικο μου χαζο μυαλο, αποσκοπουσε  μονο και μονο στο
''να τον βαλω μηπως και το καρφωσει και τον πουλήσουμε εως 31 Γεναρη''.Το ιδιο ακριβως
ισχυει και με την χρησιμοποιηση Ναδαλες ως πασπαρτου εδώ και 2 μηνες,ωστε να βγαλουμε
στη βιτρινα τον Λεονάρντο,το οποιο όμως ''καιει''τον ισπανο και μπερδευει την ομαδα.

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 10:40 »
Όχι Pascobar, δεν είσαι μόνο εσύ.
Είμαστε αρκετοί, απλά οι ήττες φέρνουν γκρίνια και θολώνουν τα μυαλά,
ειδικά στα Γιάννενα...
Κατηφόρα είχε το γήπεδο στο βου ημίχρονο, η Ομάδα κατέθεσε ψυχή.

Με νούμερα και κωλοπαίδια τύπου Ίβιτς δεν ασχολούμαι ξανά,
έγινε ρόμπα μόνος του, αυτοξεφτιλίστηκε...
Ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε τί έγραψαν οι παρατηρητές αγώνα.  ;)
Ωραία εικόνα στην 7 με τα σπασμένα καθίσματα από τους πολιτισμένους μπαογκτζίδες.
Σε τέτοιους απευθύνεται ο Σέρβος προπονητής τους,
ο οποίος δεν κοιτάει ΠΟΤΕ στα μάτια τον άλλον αλλά ΠΑΝΤΑ από κάτω προς τα πάνω...
Παμπόνηρε Σέρβε, τελειώνουν τα ψωμιά σου στον μπάοκ.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 10:43 »
Κανένα πέναλτι δεν υπάρχει, για να είμαστε σοβαροί. Αν μας έδινε τέτοιο πέναλτι, θα στενοχωριόμουν αφάνταστα. Η μόνη ομάδα που θα έπαιρνε αυτό το πέναλτι θα ήταν ο γαυρολιμανιακός.

ΜΑΜΠΟΥΛΟΥ. Λατρεύω ρε παίχτουρα, την ποδοσφαιρική σου ευφυΐα. Είναι φανερό όμως, ότι η σαρξ δεν μπορεί να υλοποιήσει τις εντολές του υπέροχου μυαλού σου. Υπάρχει δυστυχώς αναντιστοιχία. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει μ΄εσένανε ρε πασιά μου...
ΚΟΖΟΡΩΝΗΣ. Ρε συ Ζάννη (σχώρα με για τα θάρετα), το βλέπουμε όλοι...εσύ δεν μπορείς; Δώσε του ανάσες...κοντεύει να καεί το παιδί. Ξέρει μπάλα, ελαφρύ 8αράκι, καλό σουτ. Θέλει ξεκούραση...ΑΜΕΣΑ.
ΓΙΑΚΟΣ. Το παιδί ξεχωρίζει σαν τη μύγα στο γάλα, από τους υπόλοιπους στο θέμα της έμπνευσης. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να σου κάνει το απρόβλεπτο.
Όση ώρα ήταν στο ματς κάτι γινόταν...υπήρχε αλισβερίσι στο κέντρο. Και τον βγάζεις Ζάννη μου; Και αφήνεις τον ΚΟΖΟΡΩΝΗ μέσα; Και αρχίζουμε εμείς τα ΠΑΓΟΥΡΙΑ τα ΓΙΟΥΡΓΙΑ; Θυμήθηκα τις παλιές ηρωικές εποχές...γιόμες στο βρόντο, μπας και στην αναμπουμπούλα μπορέσουμε και κάνουμε κάτι. Δεν είναι ποδόσφαιρο 2017 αυτό, αλλά 1990.
ΘΟΔΩΡΑΣ. Απορία ψάλτου βηξ...κακή αλλαγή, δείχνει τη γύμνια της ομάδας...σκέψου να είχες τον ΦΕΡΦΕΛΗ, πόσο χρήσιμος θα ήταν! Πάειντος κι αυτός...δεν πραζ όμως...έχουμε το πληρέστερο ρόστερ όλων των εποχών!
ΑΚΟΣΤΑ. Βρίσκει τον εαυτό του σιγά-σιγά...με τον Νόε σε φόρμα, είναι άλλος ο ΠΑΣ μας.
ΚΟΝΤΕ. Δεν μπορεί να μην παίζει από την αρχή...τον αισθάνθηκαν και τον σεβάστηκαν από τη στιγμή που μπήκε...όλα άλλαξαν...αν είχαμε 10 λεπτά ακόμη θα ισοφαρίζαμε... Τι κοντρόλ πιρουέτα και σουτ στην κίνηση ήταν αυτό; Αν γινόταν γκολ, θα ήταν ΘΕΟΓΚΟΛΑΡΑ!!!
Χθες θα περίμενα (προπονητής είσαι ρε φίλε, θα μου πείς και τα λες όλα αυτά; Όχι αλλά έχω μάτια και κρίση...) να παίξουν αριστερά για να περιορίσουν τον παιχταρά των αλλνών και ο ΚΟΥΤΡΗΣ και ο ΦΟΝΣΙ...τόλμα να περάσεις τη σέντρα, αν σου βαστάει παιχταρά μου...

Είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΣ, αλλά όχι για το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΣ (εδώ και πολύ καιρό). Στηρίζω και παρακολουθώ την ομάδα μου, αλλά κανείς μπορεί να μου στερήσει το δικαίωμα της κριτικής...πολλά λάθη τελευταία, είναι και η θερινή ταλαιπωρία βλέπεις...και το γήπεδο που αδικεί τις προσπάθειες των παιδιών...και το υπερπλήρες ρόστερ...άλλη χαζομάρα κι αυτή...

ΧΡΗΣΤΟΒΑΣΙΛΗ, αν είναι αλήθεια όσα έγιναν, ΜΠΡΑΒΟ σου! Καλά έκανες και τους τα έχωσες! Δώστους κι άλλο ρε... ΠΑΣ είσαι, ΑΦΟΥ!!!

Αν ανεβεί κανείς Πιρστέρ ενημερώστε ρεμάλια!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Ιαν 2017 10:50 από jimakos »
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 10:47 »
Xάσαμε από μια στιγμή αμυντικής αδράνειας ή ικανότητας του ΠΑΟΚ και ν' αφήσουμε τη γκρίνια και τις δίκες.

Είμαι από τους φαν του Κόντε, και την έχω πει στο Μαμπουλού για την άθλια εμφάνιση στην Ξάνθη, αλλά χθες ο Γάλλος ήταν κινητικός και μαχητικός με μόνο λάθος το ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Γενικά όμως είχε σωστές τοποθετήσεις και δυσκόλεψε την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Ελέγξαμε το ματς, αλλά κάπου χάσαμε τη συγκέντρωση για 2-3 λεπτά μετά την κίτρινη του Λίλα και το πληρώσαμε.

Το ποδόσφαιρο είναι και ΤΥΧΕΡΟ άθλημα :
Η ΔΥΣΚΟΛΗ κεφαλιά του Μιχαήλ μπήκε γκολ,  η ΕΥΚΟΛΗ του Ακόστα απέτυχε.
Πάμε παρακάτω.
Ακολουθούν τέσσερις βατότεροι - σε καμιά περιπτωση όμως ΑΜΕΛΗΤΕΟΙ - αντίπαλοι.
Μέχρι 5 Φλεβάρη θα έχουν κριθεί πολλά.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 10:54 »
Γιατί δεν παίζει ο ένας, γιατί δεν παίζει ο άλλος ρωτάμε πολλοί.

Δε θέλουμε ροτέισιον σε αυτό τον αγωνιστικό μαραθώνιο δηλαδή και μάλιστα μ' αυτό το γήπεδο ;
Να τους κάψουμε και να τους τραυματίσουμε όλους ;

Πέμπτη παίζεις Πλατανιά, Κυριακή Ατρόμητο, Πέμπτη ΠΑΟ, Κυριακή Κέρκυρα.
ΜΑΤΣ-ΦΩΤΙΑ.

Όποιος έχει πολλές εναλακτικές σε αυτό το Γολγοθά έχει σαφές προβάδισμα.
Ομάδες μιας 11άδας τις βλέπω να ξεπατώνονται στο τέλος.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 11:25 »
Παράθεση
  Στηρίζω και παρακολουθώ την ομάδα μου, αλλά κανείς μπορεί να μου στερήσει το δικαίωμα της κριτικής
Συμφωνώ απόλυτα! Κι αυτό δείχνει υγεία στον οπαδικό χώρο του ΠΑΣ!
Όλα τα λεφτά είναι σ' αυτή σου την πρόταση, φίλε μου jimako.
Η έννοια της κριτικής όμως, έχει γίνει πατσαβούρα στο στόμα πολλών και κάνουνε ίσιωμα τα πάντα θίγοντας υπολήψεις ανθρώπων που ούτε καν γνωρίζουν...
Πετράκης, ένας δουλευταράς προπονητής, με αρκετά λάθη,
κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να του προσάπτει τον επιθετικό, απ' όλες τις απόψεις, προσδιορισμό του "στημένου".
Ναι, ρε φίλε, γράφηκε ακόμη κι αυτό εχθές...  :stop:
Έτσι απλά, να πετάξουμε τη μαλακία μας για να κάνουμε εντύπωση...

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #166 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 11:28 »
Το συγκεκριμένο ποδόσφαιρο που παίζεται σε αυτό το γήπεδο δεν με ικανοποιεί οπότε δεν ξαναδίνω 15€ για να δω αγώνα. 5€ το εισητήριο και πολλά είναι. Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιός φταίει. Αν πας κινηματογράφο και τα καθίσματα είναι σκισμένα και βρωμάνε, δεν ξαναπάς στον συγκεκριμένο. Δεν αρχίζεις να ρωτάς σε ποιόν ανήκει.

Χαλαρώστε λίγο μάγκες με το γήπεδο.

Εντάξει ο Χονδρός φταίει γι' αυτό αλλά φέτος είναι η πρώτη φορά που έχει έστω και μια δικαιολογία: έτρεχε όλη την άνοιξη για να κυνηγάει τον Πανιώγαυρο να πάρει άδεια, μετά η Ευρώπη και μετά η γνωστή ελληνική μαλακία.
Πλέον ο ΧΒ πρέπει να κάτσει σοβαρά να εξετάσει τι μπορεί να γίνει με το γήπεδο. Τόσο για το υπόλοιπο της χρονιάς όσο κυρίως για του χρόνου. Τόσο για το Ζωσιμάδες όσο και τα βοηθητικά.

Τελείωσαν πια οι δικαιολογίες.  Δεν μπορεί να μας πιάνει στο στόμα του ο κάθε τιποτένιος στυλ Ίβιτς.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 12:00 »
''Τσαμπα '' ηττα . Και δυστυχως φανηκε για ακομη μια φορα οτι οταν η Ομαδα παιζει με επιθετικογενεις παικτες και επιθετικους προσανατολισμους στριμωχνει τον οποιονδηποτε αντιπαλο . Σε καποιες στιγμες τον πνιγει , ορθοδοξα η εστω ανορθοδοξα .
Ακομη και τον ΠΑΟΚ , την πιο φορμαρισμενη - και ισως την καλυτερη - ομαδα του Πρωταθληματος  .

Οπως επισης φανηκε ( στα ματια μου τουλαχιστον ) οτι ο Κοντε ειναι υπερ-απαραιτητος και οτι καλυτερο εχουμε στην περιοχη , ο Κουτρης δεν πρεπει να παιζει αντι του Ναδαλες , ο Τσουκαλας δεν αντικατασταθηκε ποτε , και ο ευφυης Μαμπουλου εχει πολυ περιορισμενες φυσικες δυναμεις , αν και εχθες μαλλον ξεπερασε και τον εαυτο του .

Επειτα απο το χθεσινο , πιστευω οτι ο μονος εφικτος στοχος πλεον στο πρωταθλημα ειναι η 6η θεση - την οποια φαινεται θα διεκδικησουμε με την ΑΕΚ - περιμενοντας την μη αδειοδοτηση του Πανιωνιου .
Πανιωνιος , Ξανθη , ΠΑΟΚ και ΠΑΟ φαινεται οτι θα καταλαβουν τις θεσεις 2-5.

Στο τι θα μπορουσε να γινει για το γηπεδο δεν εχω γνωμη, διοτι δεν γνωριζω σε λεπτομερειες τι ισχυει με ΓΓΑ , ΠΑΕ , Υφυπουργειο Αθλητισμου , Περιφερεια κλπ.
Ο μονος που τα ξερει αυτα και εβγαλε και την ετυμηγορια ειναι ο εμπειρικος προπονητης της ΚΟΒΕ .
Παντως το μονο που γνωριζω ειναι οτι κανεις δεν κανει τιποτα ...

Οσο για το ασπονδυλο με το νουμερο 8 που πηγε να αφησει αναπηρο τον Μιχαηλ , ειναι τυχερος που δεν το εκανε σε κανεναν λιγο πιο ''παλιοχαρακτηρα '' η σε καμια πιο ''αλητικη '' Ομαδα , διοτι πιθανον ακομη να ετρωγε σφαλιαρες .
Πιστευω ακραδαντα οτι εαν ο Μιχαηλ σηκωνε τα ποδια του κλασμα δευτερολεπτου πιο αργα , θα γινομασταν μαρτυρες ενος απο τους χειροτερους τραυματισμους σε ελληνικο γηπεδο , πιο σοβαρου και απο του Χαμαντου .Αμφιβαλλω ποτε θα μπορουσε να ξαναπερπατησει , και για ποδοσφαιρο ουτε λογος .
Το μονο που μπορει να σκεφτηκε ( ενστικτωδως φυσικα  , οχι με διαδικασια σκεψης που δημιουργειται απο εγκεφαλικες συναψεις ) ειναι να τυπωσει την συγκεκριμενη δολοφονικη αποπειρα και να περιφερεται στους συνδεσμους της Θ4 πουλωντας μπαοκοφροσυνη .

Α! Και ελπιζω να διαβαζει το forum  >:(

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 12:04 »
Παράθεση
Είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΣ, αλλά όχι για το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΣ (εδώ και πολύ καιρό).
Στηρίζω και παρακολουθώ την ομάδα μου, αλλά κανείς μπορεί να μου στερήσει το δικαίωμα της κριτικής...πολλά λάθη τελευταία, είναι και η θερινή ταλαιπωρία βλέπεις...και το γήπεδο που αδικεί τις προσπάθειες των παιδιών...και το υπερπλήρες ρόστερ...άλλη χαζομάρα κι αυτή...

Συμφωνω. Κι ο προπονητής μας άτολμος... Τες πα
Και για τον Χριστόφορο που λέτε, πολυ καλος ηταν χτες, απλά ηθελε υποστήριξη.

Συνεχίζουμε κυπελλο, πρεπει να βάλουμε γκόλ στην Κρήτη, να παρουμε το προβάδισμα, γιατί νομιζω οτι εδω δεν μπορει να παιχτει μπάλα.

http://www.gazzetta.gr/football/article/1037575/ittithike-stis-leptomereies

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 12:13 »
Αυτή η ομάδα ενοχλεί, πάντα ενοχλούσε!
Δεν είναι ομάδα πόλης-προάστιο της Σαλλλονίκης για να ανοίγει τις πόρτες του γηπέδου της διάπλατα στις ορδές των οπαδών, εξοβελίζοντας τους αυτόχθονες ακόμη κι από τις θέσεις διαρκείας.
Δεν είναι ομάδα-εξοχικό, ομάδα-παράρτημα της πρωτευούσης για να κάνουμε το rotation μας χωρίς απώλειες και να παρκάρουμε/ξεπαρκάρουμε άπειρους δανεικούς.
Δεν είναι ομάδα που θα συνεταιριστεί τους «νονούς» του αθλήματος, με το αζημίωτο, για να χωθεί βαθιά στη διαπλοκή και τη διαφθορά.
Αυτή η ομάδα ενοχλεί γιατί μπορεί με τα ελάχιστα να πετυχαίνει πολλά.
Δεν μπορεί ομάδες με μπάτζετ 10-15-20-25 εκατομμυρίων να είναι στην ίδια θέση με αυτή του ενός εκατομμυρίου(κι αν).
Ο ΠΑΣ δεν ανήκει  στην κατηγορία ομάδων τύπου πανιώνιου που εφαρμόζει το νεοελληνικό πρότυπο «χρωστάμε σε όλους και ψάχνουμε να βρούμε πως θα τη γλιτώσουμε».Και συνεχίζει το αλλισβερίσι που τον κρατά ζωντανό. Άλλωστε η ομάδα της γειτονιάς του Πειραιά έδωσε τα διαπιστευτήριά της το καλοκαίρι.

Χαλάει την πιάτσα ο ΠΑΣ, πάντα τη χαλούσε.

Όλοι αυτοί πάντα είχαν έναν κακό λόγο για τον ΠΑΣ με ή χωρίς αιτία και πάντα υπήρξε η επιχειρηματολογία-οχετός εναντίον του.
Αυτό που οφείλει  να κάνει ο ΠΑΣ είναι να μη δίνει αφορμές τουλάχιστον για την δική του αξιοπιστία και αξιοπρέπεια, γιατί από τους αναξιοπρεπείς και τους μιαρούς δεν χρειαζόμαστε επιβεβαίωση.
Ο Χρηστοβασίλης θεωρεί ότι δίνει πολλά στον ΠΑΣ βασιζόμενος στις επιτυχίες που έχει η ομάδα. Εχθρός του καλού όμως είναι το καλύτερο και σημείο φθοράς για τον ίδιο στις επικοινωνιακές του σχέσεις, είναι η απροθυμία να δώσει το κάτι παραπάνω που θα εκτοξεύσει ίσως την ομάδα εκμεταλλευόμενη την ανυπαρξία πραγματικά ισχυρών αντιπάλων.
Αυτό το κάτι παραπάνω είναι η ισχυροποίηση του ρόστερ όταν η ομάδα δείχνει να χρειάζεται βοήθειες και η βελτίωση των αγωνιστικών χώρων με πρωτοβουλίες και όχι απάθεια, μοιρολατρεία και διασπορά ευθυνών.
Όλοι οι ΠΑΣολέδες υπομένουμε μια συνεχή αρνητική κριτική που εντοπίζεται στον τρόπο παιγνιδιού της (το αναχρονιστικό 3-5-2) και τον κακό αγωνιστικό χώρο (μέχρι και επίτηδες είπαν ότι υπάρχει βούρκος). Η μισή αλήθεια είναι το χειρότερο ψέμα και υπό αυτή την έννοια όλοι νιώθουμε οργή και απογοήτευση από τις συνεχείς επιθέσεις. Και τα συναισθήματα αυτά γίνονται πιο έντονα όταν με όλη αυτή την αναστάτωση  νιώθουμε να μας κλέβουν το μερίδιο στην λάμψη η ξάνθη κι ο πανιώνιος. Το καλύτερο είναι να κλείσουμε τα αυτιά μας στις προκλήσεις γιατί δεν βγαίνει άκρη με τους προπαγανδιστές. Και φυσικά όπως είπα και πιο πάνω πρέπει να εκλείψουν από πλευράς ΠΑΣ οι αφορμές.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 12:41 »
Πανιωνιος , Ξανθη , ΠΑΟΚ και ΠΑΟ φαινεται οτι θα καταλαβουν τις θεσεις 2-5.

Όλα θα κριθούν μέσα στο Φλεβάρη.
Με 3 νίκες, 3 χι στα 6 επόμενα (πιθανό βάσει προγράμματος, αν κι ο ΠΑΣ φέτος συνηθίζει σε απίθανα αποτελέσματα), είμεθα καβάλα στ' άλογο.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 12:51 »
Μια χαρά έπαιξε η ομάδα, καλό στήσιμο είχε με βάση τις ανάγκες του ματς ή το πρόγραμμα που έρχεται. Σωστά ξεκίνησε νομίζω ο Μαμπουλού, ως πιο δυνατό κορμί ώστε ο Κόντε να προφυλαχτεί και να μπει όταν η κούραση θα χτύπαγε τους αντίπαλους. Τώρα το αν έπρεπε να μπει λίγο πιο νωρίς ο Κόντε, εντάξει, μπορεί να υπάρξει μια κουβέντα, αλάνθαστος είναι μόνο ο Θεός (κι εκεί παίζεται το πράγμα) αλλά σε γενικές γραμμές μια χάρα το πήγαμε το ματς. Στην Τούμπα θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Κάποτε βοηθά η τύχη, κάποτε όχι.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 12:52 »
Αχρείοι οι Πανουτσος- Καρπετόπουλος κοκορεύονται πως έπαιξαν το διπλο και κονομησαν.
Και διαφορα αλλα για το γήπεδο, και για τον πρόεδρο.

Τελείως αχρείοι.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΤΕΡΑΣ3

• Newbie
  • *
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 13:51 »
Α ρε κατακαημένα Γιάννενα ...

Πότε θα πάψετε να ψάχνετε την "έξωθεν" καλή κουβέντα και το κτύπημα της παρηγοριάς στην πλάτη ... Μη ζητάτε μωρέ να μας "αναγνωρίσουν" του αυτονόητο ... Αμάσητο το κουτόχορτο εδώ και χρόνια ...

Πόσο δύσκολο είναι να παρατηρήσει κάποιος τι έχουν "περάσει" προς τον κόσμο - δυστυχώς ο δικός μας είναι πάντα πρόθυμος να το υιοθετήσει άκριτα τα πάντα...

Από το παιγνίδι της Τούμπας και μετά η προπαγάνδα, δουλεύοντας εντατικά, έχει "αποφανθεί" ότι ο ΠΑΣ τότε, ήταν απλά πολύ τυχερός, ότι σχεδόν ευνοείται από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων - θυμηθείτε και τα όσα σχετικά προηγήθηκαν του παιγνιδιού με τον Πανιώνιο, αλλά και μετά από αυτό (βλ. δηλώσεις Κόρμπου και Σιώπη),ότι, ότι ...

Ακόμη και εχθές πολλοί σύνταυροι, επειδή έτσι τους τα έκαναν "νιανιά" στο μυαλό, δέχθηκαν και το υποστήριξαν μάλιστα, ότι ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος από τον ΠΑΣ, επειδή απλά είχε την κατοχή της μπάλας (παραβλέποντας βεβαίως ότι απείλησε σοβαρά μόνο στη φάση του γκολ, το οποίο, σε κάθε περίπτωση προήλθε από έλλειψη συγκέντρωσης δικού μας παίκτη - ένα λάθος από αυτά που συμβαίνουν στο παιγνίδι - και προσπερνώντας το πραγματικό γεγονός ότι στο ίδιο αυτό ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες).

Δείτε τα στιγμιότυπα, για να καταλάβετε πως δουλεύει η "μασίνα". Στις μεγάλες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να φανεί ότι υπήρξαν και τέτοιες, έχουν συμπεριλάβει μία σέντρα που έδιωξε με κεφαλιά ο Θέμαρος, λες και αυτός από τύχη βρισκόταν εκεί (!!!), ακόμη και στο τέλος, ένα τακουνάκι της "κακιάς ώρας" που ουδόλως απείλησε την εστία μας...

Σας διαφεύγει ότι, σε κάθε περίπτωση, και με τη δική μας "συμβολή", εδώ και ένα μήνα ο ΠΑΣ, χάνει - κερδίζει, μόνο χάνει!!! Στην Τούμπα, κατάφεραν να μας "μείνει" ότι ήμασταν κάκιστοι και απλώς πολύ τυχεροί (το ότι κερδίσαμε λίγοι το θυμούνται), με τον Πανιώνιο, μείνανε όλοι στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, και στο ότι κερδίσαμε εξαιτίας μιας τυχερής και πάλι φάσης (θα έπρεπε ίσως να νιώθουμε και ενοχές που υποβάλαμε τον Πανιώνιο στη βάσανο του "βουστασίου"), εχθές πάλι, ότι παίζοντας με την "καλύτερη ομάδα" στην Ελλάδα, χάσαμε δίκαια !!! χάρη στο "εκπληκτικό" πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ - αν κερδίζαμε εμείς αυτό θα γινόταν τυχαία και μόνο λόγω του κάκιστου αγωνιστικού χώρου.

Δεν πρέπει να έχει υπάρξει άλλη περίπτωση στη οποία, πριν το παιγνίδι (μια ημέρα πριν αλλά και αυθημερόν) να έχει γίνει ρεπορταζ για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να καταδειχθεί το δύσκολο έργο του ΠΑΟΚ, και να προετοιμασθεί το έδαφος για την απευκταία περίπτωση ήττας του).

ΚΡΙΤΙΚΗ: Ναι, ο κόουτς έχει "κολλήματα" και ανασφάλειες (τα έχουμε ξαναπεί). Ναι, στο μυαλό το δικό μου η ενδεκάδα έπρεπε να είναι Πασκαλ, Καρανίκας, Τζημο, Μιχαήλ, Σκόνδρας (ή Μπέριος αν ήταν καλά), Φόνσι, Γιάκος, Κοζωρόνης, Ακόστα, Μαμπουλού και ΚΟΝΤΕ... Ναι, ήταν τελείως άχρηστη η αλλαγή του Βιδάλ (σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν είχε να προσφέρει τίποτε), Ναι, η χρησιμοποίηση του Μπέριου ήταν κίνηση απελπισμένου ανθρώπου σε σύγχυση, και άλλα ... ε, και;;;;

Έχει κερδίσει το δικαίωμα ως άνθρωπος που ΔΟΥΛΕΥΕΙ (αυτό κανείς δεν μπορεί να του το αρνηθεί), να κάνει και μαλακίες, να έχει και κακές μέρες. ΤΕΛΟΣ. Μέχρι εκεί ...

Αν δεν ήξερες πως λεγόταν αυτή ομάδα και δεν έβλεπες το σήμα και το χρώμα της φανέλας, πως θα αισθανόσουν γι` αυτήν όταν συνειδητοποιούσες ότι εδώ και τρία χρόνια, με τις "σφεντόνες" και τα "νεροπίστολα" (Πριστερίδηδες, Κολιοφούκες, Καρανίκες, Μπουκουβάλες, Σκόνδρες, Μπέριους, Γιάκους, Λιλες - στην κατάσταση που είναι - Γαρουφαλιάδες, Κοζωρόνηδες, Βιδάληδες, Νικολιές, Κούτρηδες, Μασούρες, κλπ - 14 στους 24 !!!), κόντρα σε όλους και σε όλα, διεκδικείς (και ενίοτε πετυχαίνεις) ευρωπαικά εισιτήρια και διακρίσεις;;; Όταν έγινες πρωταθλητής Ευρώπης, στο όχι πολύ μακρινό 2004, δεν σε πείραξε τόσο το ότι δεν "χόρτασες" μπάλα!!!

Στην πιο ξεχασμένη γωνιά της Ευρώπης, με το χειρότερο Πρόεδρο και προπονητή (σύμφωνα με κάποιους από εμάς) και με ρόστερ, αν όχι Β` Εθνικής, για πάλη για τη σωτηρία, αγναντεύεις τους ¨γίγαντες" του ελληνικού ποδοσφαίρου από την 5η - 6η θέση με προοπτική και για κάτι καλύτερο - άσε που αυτά τα "κουτορνίθια" σε έστειλαν και δυο ταξιδάκια στην Ευρώπη ...

Έλεος πια ... Κριτική, ναι (και τη σκληρότερη δυνατή). Αλλά μέχρι εκεί!!! Δείξτε και λίγη περηφάνια για τα όσα αυτή η ομάδα πέτυχε και πετυχαίνει με το τίποτα σχεδόν ... Πιστώστε σε αυτά τα παιδιά και σε όποιον άλλο έχει μερίδιο στα κατορθώματά τους αυτό που του αξίζει ...   
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Ιαν 2017 17:21 από GIWRGIS »