Ήρθε η επόμενη μέρα...βλέπω τα πράγματα λοιπόν πιο ψύχραιμα.
Αποκλειστήκαμε λοιπόν εεε; ΟΧΙ...μας απέκλεισαν!!!
ΝΑΙ αλλά τους νικήσαμε στην κανονική διάρκεια, έτσι δεν είναι; ΑΥΤΟ λοιπόν εμένα μου είναι αρκετό... δεν γαμιούνται όλοι λέω εγώ;
Με 10 παίχτες και στην ουσία με 8 (Σκόνδρας και Βιντάλ με το ζόρι στεκόντουσαν όρθιοι), πόσες ομάδες λέτε να κατάφερναν να φτάσουν μέχρι εκεί;
Με σιγουριά σας λέω μόνο αυτός ο γιγάντιος ΠΑΣ! Δεν θα τολμούσα να έχω άλλες απαιτήσεις στην διάρκεια αυτής της χρονιάς μάγκες παιχταράδες μου.
Πρώτη φορά φέτος με κάνατε και αισθάνθηκα ότι το αίμα που κυλάει μέσα σας είναι βαθυκόκκινο ΜΠΛΕ. Δεν ήταν αγώνας αυτός που δώσατε...αυτό που έγινε με ξεπερνάει...
μου θύμισε έναν ΠΑΣ των αργεντινών παιχταράδων στο Αίγιο, που προηγηθήκαμε 0-2 και μας ισοφάρισαν οι Αιγιώτες (αντίπαλο δέος εκείνη την εποχή), επειδή μείναμε με 9 παίχτες... (αν θυμάμαι καλά, μπορεί και 8)...πετσόκομα κανονικό.
Ήθελα να ξεσκίσουμε τον πουστοβάζελο το Σάββατο, αλλά αν αυτό δεν γίνει, δεν θα με πειράξει τελικά...με τόσες πληγές ανοιχτές, με τόσο αίμα χυμένο...αυτό που κάνατε χθες ήταν υπέρβαση γιγάντων...δεν το βλέπεις συχνά στα γήπεδα.
Επουλώστε τις πληγές σας μάγκες...το υπέρτατο θέλω μου αυτή τη στιγμή είναι να γίνετε όλοι σας καλά...μου έρχεται στο μυαλό η εικόνα του Τόλη να παραπατάει στο τερέν και παρ' όλα αυτά να συνεχίζει και με το ζόρι συγκρατώ τα δάκρυά μου για την αυτοθυσία σας από τη μία και της οργής από την άλλη.
Μας κάνατε ένα πολύ μεγάλο καλό χθες...μας ενώσατε και μας συσπειρώσατε σε μία γροθιά...κάποιος θα την πληρώσει πολύ ακριβά τη νύφη...κάποια στιγμή, δεν ξέρω πότε.
Δεν θέλω ΦΝ σήμερα...πάω θάλασσα να πω τον πόνο μου!
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ...καριόληδες