Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πλατανιάς (Κύπελλο Ελλάδας)  (Αναγνώστηκε 26063 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πλατανιάς (Κύπελλο Ελλάδας)
« Απάντηση #125 στις: Τετ 01 Φεβ 2017 23:02 »
Άδικος και πικρός αποκλεισμός για τον ΠΑΣ από μια πολύ μικρή ομάδα,τόσο αγωνιστικά όσο και ιστορικά.Η πρόκριση οριοθετήθηκε από τρεις παραμέτρους,

-το κακό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.
-την αποβολή του Μπέριου.
-την ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ διαιτησία του ΣΤΗΜΕΝΟΥ διαιτητή από τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ,προκειμένου να περάσει η ομάδα του χωριού του στον επόμενο γύρο.

Παρ όλα αυτά ο ΠΑΣ πάλεψε παλικαρίσια και παραλίγο να υπερκεράσει όλες τις παραπάνω αντιξοότητες αλλά δεν τα κατάφερε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τετ 01 Φεβ 2017 23:07 »
κακως φωναζαμε ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ
το Γ@ΜΗΜΕΝΕ αντιπροσοπευει καλυτερα την ολη κατασταση

τετοιο σφαγειο ειχαμε χρονια να δουμε
πολλα χρονια

καλα εκανε ο μπεριος
αν εβαζε γκολ ο πλατανιας σε εκεινο το σημειο ολα ειχαν τελειωσει
1/100 δεν μπαινει.. και ναι ηταν αυτο

τεραστια καταθεση ψυχης μετα την κοκκινη
τεραστια ομαδα και μεσα στο γηπεδο υπηρχε μονο μια φανελα
και ενας καριολης

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τετ 01 Φεβ 2017 23:09 »
Επειδή έκανα το λάθος και είδα τις φάσεις του αγώνα....

Για ενημερώστε ρε ΠΑΣόπλα  μου...για να μη τον βρίζω αδίκως τον κόρακα...

Αυτό που μας σφύριξε απόψε πως το λένε?

Αδελφάκη ή...αδερφάρα?  >:(
Αν απαντούσα,μετά θα έπρεπε να σβήσω το ποστ.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τετ 01 Φεβ 2017 23:20 »
Στο Καυτανζόγλειο ήταν αλλιώς ο Καραντώνης... και άλλοι αλλού :))

Ο ΠΑΣ δεν είναι η ομαδούλα που θα κάνει ντόρο στο κυπελλάκι της ΕΠΟ... που το διεκδήκησε χτες η Αεκ στην κοπή της βασιλόπιτας,ενώ το έχει υπό μάλης ο Σαββίδης.

Ο ΠΑΣ είναι Ομάδα του Πρωταθλήματος...

Ο Δελφάκης βρήκε και κάνει και θα ξαναβρεί...  ο Παππάς πήγε να δώσει 1 μπαίναλτυ στην Τούμπα και έγινε της κακομοίρας... 

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Τετ 01 Φεβ 2017 23:40 »
Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις περήφανος παρά τη στεναχώρια και την πίκρα. Μια στιγμή είναι η σημερινή Γιαννενάρα. Μπράβο σε όλους το τεχνικό team και τους παίκτες για την παλικαρίσια εμφάνιση και τη θέληση που έδειξε η ΑΜΟ.

Κατά την άποψή μου η πρόκριση χάθηκε στο χαμένο τετατετ του Πέντρο στην αρχή της παράτασης. Εάν εκεί κάναμε το 2-0 τότε πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα τους τελειώναμε. Βέβαια όταν έχεις απέναντί σου ένα "διαιτητή", που επανέρχεται όλως τυχαίως μετά από μήνες σε αυτό το ματς, τότε μόνο σίγουρος δεν μπορείς να είσαι.

Τα χουμε ξαναπεράσει αυτά, βλέπε Τοπούζης με γαύρο και άλλες ομορφιές. Παρόλαυτα καταφέρες μετά Γιαννενάρα να σηκώσεις κεφάλι και να μας κάνεις να κάνουμε ταξίδια για πάρτη σου στο εξωτερικό. Μακάρι να μπορέσεις και φέτος να μας αναγκάσεις να κάνουμε τα ίδια!!

Υ.γ.: Αχ και να είχαμε ένα γήπεδο γεμάτο σαν τα Ευρωπαϊκά ματς. Θα φτύνανε πολλοί αίμα Γιαννενάρα!

:pas::mono: ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος papakostas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 00:02 »
Μονο περηφανια γι'αυτους τους παιχτες που μπολιαστηκαν με το μεταλο μιας σκληροτράχηλης και ανικητης ομαδας.Γιατι χιλιες φορες να την πεταξουν κατω,χιλιες μια θα σηκωθεί.Γιατι αυτή η ομαδα είναι σαρκα από την σαρκα της ηπειρωτικης γης.Γιατι αυτή η φανελα είναι τοσο βαρεια που ο κάθε δελφακης, η κάθε επο,ο κάθε τυχάρπαστος που θα βρεθει στο δρομο της δεν μπορει καν να την αγγιξει.Μη κιοτεύετε πασολεδες μου.Εμεις εδώ παρασαμε τις σφαγες της αρμαδας των αργεντινων,το κυνηγητο της ξεφτιλισμένης παραγκας,θα μας αγγιξει ο κάθε τυχάρπαστος διαιτητακος?Ενας αποκλεισμος και τιποτα περισσοτερο.Ο ταυρος γονατισε σημερα αλλα να ειστε σιγουροι πασολεδες μου αλλα και σεις ρε κουφαλες που λυνετε και δενετε,οτι θα ξανασηκωθεί.Δεν με νοιαζει στ'αληθεια ο αποκλεισμος ,δακρυζω μονο γι'αυτη την καταθεση ψυχης που ειδα σημερα στο Ζωσιμαδες.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 00:04 »
Ο Δελφακης οσες φορες τον εχουμε κορακα τρωμε σφαξιμο χοντρο!!!

Αυτη ηταν η τριτη η τεταρτη φορα που μας ερχεται και μας τεντωνει

Κατα τα αλλα μια απο τα ιδια,τι να πεις

http://www.documentonews.gr/article/diaithsia-epistrofh-delfakh

Μου αρσουνε που κανουνε και ορισμους κιολας ,ειναι που ειναι ντιπ αναξιοπιστο το πρωταθλημα του γαμανε και την μανα δηλαδη
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 02 Φεβ 2017 00:09 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 00:38 »
Λυπάμαι και ντρέπομαι που το λέω αλλά τα κάνουν τα κοράκια οι γαύροι. Βέβαια αυτοί δρουν κάτω απο τις εντολές του Φαταούλ και έχουν τις πλάτες τους. Αλλά μόνο έτσι καταλαβαίνουν.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #133 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 02:08 »
Αν στενοχωριέμαι; ΟΧΙ
Αν λυπάμαι; ΟΧΙ

Χαίρομαι; ΝΑΙ

Γιατί είδα 14 πολεμιστές, 14 μαχητές να παίζουν κόντρα σε όλα: λάσπη, Δελφάκη και του γαύρου το αδελφάκι...

Είδα να βγάζουν γιαννιώτικη αλητεία και ηπειρώτικη μαγκιά!

Μόνο με τέτοιες συγκλονιστικές εμφανίσεις θα πάμε μπροστά, μόνο με πάθος, δύναμη, πίστη και ατσάλινη θέληση θα υπερκεράσουμε Δελφάκηδες, αδελφάκηδες, πληρωμένους κονδυλοφόρους, γαύρους, βάζελους και εμπριμέ προσκυνημένους!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PAriS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 02:42 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #135 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 02:51 »
Μόλις είδα ξανά τις φάσεις. Τουλάχιστον τρία πέναλτι θα μπορούσε να σφυρίξει ο Δελφάκης υπέρ του Π.Α.Σ. και κανείς να μην έλεγε τίποτα αφού ήταν κανονικότατες παραβάσεις:

1. Με Βιδάλ στην αρχή που δίνει κίτρινη
2. Με Ζάιρο που το πιάνει ο άλλος και τον ρίχνει από τη μέση
3. Σε χέρι στο β' ημίχρονο αμυντικού του Πλατανιά που κόβει την πορεία της μπάλας προς το τέρμα.

Το δεύτερο πέναλτι του Πλατανιά είναι αστείο.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 08:36 »
Τώρα προσπαθώ σιγά σιγά να συνέλθω από άλλη μία σφαγή φέτος.Όσο και αν φαίνεται περίεργο το χθεσινό ματς μπορεί να ωφελήσει θετικά την ομάδα.Οι παίκτες πολέμησαν και έδειξαν ποιοι πραγματικά είναι.Όλα είναι ανοικτά για την πεντάδα και εμφανίσεις σαν την χθεσινή μας δίνουν έξτρα ώθηση.Τέτοιο πάθος θέλω να βλέπω και προσπάθεια και θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 08:55 »
επόμενη μέρα ...πρωί... >:(

υποτίθεται πως ηρεμείς...πως αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα... >:(

....μπαααα

που τέτοιο χαίρι...

να πεις ρε φούστη μου ότι δεν έπαιξα ...πάει στο διάολο...κατεβάζεις το κεφάλι, κάνεις ανασύνταξη, ΠΑΣ παρακάτω....

αλλά έτσι ρε φούστη? >:( ...με το στανιό...  :stop:

πόσο σας πόνεσε ρε λαμόγια ξεφτυλισμένοι κουφάλες του κερατά η πενηντάρα της ουέφα??

το καλοκαίρι πολλοί ήταν αυτοί οι σύνταυροί που μολογούσανε και λέγανε ...πάει μας έχουν σφαγμένους του χρόνου που τους μπήκαμε στη μύτη και τους χαλάσαμε τη μανέστρα...δεν ήθελα να το πιστέψω...

26 βαθμοί κόντρα σε όλο το γαμοκατεστημένο τους...

ούτε μισή φάση δε μας χαρίστηκε...

έχω νεύρα ...πολλά νεύρα ...δεν μπορώ να ηρεμήσω ρε γμτ...γιατί ποτέ μου δε ζήτησα τπτ παραπάνω από αυτό που αξίζω...

και η ΟΜΑΔΑ μου, αυτός ο γίγαντας που λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο άγιαξ της Ηπείρου που φοράει το τιμημένο έμλημα της ιδιαίτερης πατρίδας μου τον ΤΑΥΡΟ στο στήθος αξίζει πολλά...(ρε φούστηδες)

και μόνο γι αυτό, ίσως μόνο γι αυτό θα βρω τον τρόπο να ηρεμήσω, και θα σταθώ δίπλα στην ομαδάρα μου όπου πάιζει και θα φωνάζω ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΑΓΟΥΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣ!!!

και σεις λαμόγια βρείτε λαγούμια να κρυφτείτε...

"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 09:23 »
Να επαναλάβω οτι φέτος δεν μας στήνει ο γαύρος. Στο πρωτάθλημα ίσως. Στο κύπελλο που είναι και της επο, η δικέφαλη κότα τα στήνει όλα. Αν σου έδιναν να διαλέξεις αντίπαλο, ποιόν θα διάλεγες; ΠΑΣ ή πλατανιά; Βολεύει το καλύτερο εισιτήριο του EL. Που να παιδεύεσαι τώρα με play-off και να τελειώνεις τον Ιούνιο τις υποχρεώσεις. Με το κύπελλο ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 09:34 »
Διθύραμβους μπορεί να γράψει κανείς για το Τεχνικό Επιτελείο και τους Παίχτες μετά το χθεσινό !

Το τεχνικό επιτελείο έκανε μια μαεστρική διαχείρηση στο ρόστερ και το Σάββατο παρά τους τραυματισμούς και την αποβολή θα κατέβει μια αξιοπρεπέστατη 11άδα στο ντέρμπι.

Οι παίχτες τα δώσαν όλα.

Θα σταθώ λίγο σε 2 ονόματα αν και δε μ' αρέσει αυτός ο διαχωρισμός, αλλά πρέπει.
Ευριπίδης Γιάκος.
Με το που μπήκε έγειρε η πλάστιγκα. Ώρες ώρες θυμίζει Ζινεντίν Ζιντάν φέτος. Να δω τώρα ποιος θα τολμήσει να συνεχίζει να τον κράζει από την εξέδρα.
Λεονάρντο Κούτρης.
The next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε 5 χρόνια θα είναι Ρομπέρτο Κάρλος αν προσεχθεί. Κι αυτός κραζόταν.

ΌΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ !
Να θυμίζουν οι Ζωσιμάδες Οντ Γκρένλαντ !
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 02 Φεβ 2017 09:41 από Pablo Pascobar »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 09:42 »
Να δούμε ποιον θα φέρει ο Παναθηναϊκός το Σάββατο... (ποιος διαιτητής ήταν που είχε έρθει με την αποστολή του Παο πέρσι, πρόπερσι... ???)

Τα ΜΜΕ κελαηδάνε για ανασύνταξη δυνάμεων των “μεγάλων ομάδων” που είναι λίγο πίσω στη βαθμολογία... αλλά πάντα μπαίνουν έγκαιρα στην 5αδα!

Τα λένε αυτά 2 εβδομάδες τώρα, για εμπέδωση...   πράσινο φως στους διαιτητές.

Ο Παο - Λεβαδειακός 0-0 θα έρθει στους Ζωσιμάδες... το Σάββατο.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 09:42 »
Εναν υπνο και μερικά τσίπουρα  αργότερα με κλεισμένη την φωνή...

Παικτικά θα πω για δυο παικτες:
Ο χειρότερος Μπουκουβάλας φέτος.
Μας στοιχησε παρα πολυ. Εχασε την μπάλα στο πεναλτύ τους.

Γιάκος. Μεχρι την τακουνιά ηταν εντελως soft. Μετά πηρε τα πάνω του.

Τωρα για τον Κόουτς.
Ειναι η πολλοστή φορά που μπαίνουμε σε ματς σαν κότες. Και μάλιστα στην έδρα μας.
Βγες και πάτα τους οπως στο β ημίχρονο χτες.
Και λιγότερη κούραση θα είχες και θα μιλάγαμε για μια τεσσάρα.
Τι θα πει μας  αιφνιδιασαν. Πατα τους κάτω να τελειώνουμε. Αφου η ομάδα εδειξε οτι το μπορει.

Ξαναλέω:
Μπραβο στους παίκτες για την εμφάνιση τους.
Νομιζω οτι αυτό το ματς, ενω φοβόμουν οτι θα μας καταστρέψει (λογω τραυματισμών, κόκκινης κλπ), μάλλον θα μας ωφελησει τελικά.

Και ο κόσμός θα συσπειρωθει, και στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα αναπτερωθει το ηθικό.

Αυτά, και γ@μηστε τον Βάζελο  :mono:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 10:09 »
Μπέριος

Περιστεριδης

Μιχαήλ

Ναδάλες

Γαρουφαλιάς

Νικολιάς

Μπουκουβάλας

Κούτρης

Βιδάλ

Ζάιρο

Κοζορώνης

Υ.Γ.: Ο Πλατανιάς μας έδωσε 18 και  πήρε 3   

0-0   1-1... 2 βαθμούς
1-0   1-2... 6
0-0   1-0... 4
1-0   0-1... 6

0-0 _-_ ... 4 λογικά

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 10:25 »
Ήρθε η επόμενη μέρα...βλέπω τα πράγματα λοιπόν πιο ψύχραιμα.

Αποκλειστήκαμε λοιπόν εεε; ΟΧΙ...μας απέκλεισαν!!! >:(

ΝΑΙ αλλά τους νικήσαμε στην κανονική διάρκεια, έτσι δεν είναι; ΑΥΤΟ λοιπόν εμένα μου είναι αρκετό... δεν γαμιούνται όλοι λέω εγώ;

Με 10 παίχτες και στην ουσία με 8 (Σκόνδρας και Βιντάλ με το ζόρι στεκόντουσαν όρθιοι), πόσες ομάδες λέτε να κατάφερναν να φτάσουν μέχρι εκεί;
Με σιγουριά σας λέω μόνο αυτός ο γιγάντιος ΠΑΣ! Δεν θα τολμούσα να έχω άλλες απαιτήσεις στην διάρκεια αυτής της χρονιάς μάγκες παιχταράδες μου.
Πρώτη φορά φέτος με κάνατε και αισθάνθηκα ότι το αίμα που κυλάει μέσα σας είναι βαθυκόκκινο ΜΠΛΕ. Δεν ήταν αγώνας αυτός που δώσατε...αυτό που έγινε με ξεπερνάει...
μου θύμισε έναν ΠΑΣ των αργεντινών παιχταράδων στο Αίγιο, που προηγηθήκαμε 0-2 και μας ισοφάρισαν οι Αιγιώτες (αντίπαλο δέος εκείνη την εποχή), επειδή μείναμε με 9 παίχτες... (αν θυμάμαι καλά, μπορεί και 8)...πετσόκομα κανονικό.  >:(
Ήθελα να ξεσκίσουμε τον πουστοβάζελο το Σάββατο, αλλά αν αυτό δεν γίνει, δεν θα με πειράξει τελικά...με τόσες πληγές ανοιχτές, με τόσο αίμα χυμένο...αυτό που κάνατε χθες ήταν υπέρβαση γιγάντων...δεν το βλέπεις συχνά στα γήπεδα.

Επουλώστε τις πληγές σας μάγκες...το υπέρτατο θέλω μου αυτή τη στιγμή είναι να γίνετε όλοι σας καλά...μου έρχεται στο μυαλό η εικόνα του Τόλη να παραπατάει στο τερέν και παρ' όλα αυτά να συνεχίζει και με το ζόρι συγκρατώ τα δάκρυά μου για την αυτοθυσία σας από τη μία και της οργής από την άλλη.

Μας κάνατε ένα πολύ μεγάλο καλό χθες...μας ενώσατε και μας συσπειρώσατε σε μία γροθιά...κάποιος θα την πληρώσει πολύ ακριβά τη νύφη...κάποια στιγμή, δεν ξέρω πότε.

Δεν θέλω ΦΝ σήμερα...πάω θάλασσα να πω τον πόνο μου!  :(

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ...καριόληδες  >:(
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 10:39 »
Παράθεση
ΣΤΕΡΗΣΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ο ΡΕΦΕΡΙ
Οι κακές διαιτητικές αποφάσεις συνεχίστηκαν και στην παράταση. Στο α' μέρος της παράτασης σε μία φάση που ο Γιορέντε σκόραρε, ο ρέφερι είδε επιθετικό φάουλ Σίγκνεβιτς πάνω σε Περιστερίδη, που δεν υπήρξε ποτέ.
κωλοgazzetta.gr
Να και το καμουφλάρισμα που νομιμοποιεί το χθεσινό έγκλημα.
Όπως εντέχνως περνάνε με τα στοχευμένα δημοσιεύματα, αδικήθηκε ο ΠΑΣ αλλά αδικήθηκε και ο πλατανιάς και τέλος.
Η ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΎΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ :stop:

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 11:10 »
Μετά από αυτό το ματς μπορώ να πω ότι είμαι περήφανος για την υπερπροσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Από δω και πέρα θέλω να τους βλέπω να παίζουν έτσι από το 1ο λεπτό μέχρι που να σφυρίξει ο κόρακας.
Για μένα εκτός από τον καριόλη τον αδελφάκη, για τον αποκλεισμό φταίει άλλο τόσο και περισσότερο ο Πετράκης. Δε γίνεται να θέλεις την πρόκριση και να μου κατεβάζεις αρχικό σχήμα με μοναδικό προωθημένο το Ζάιρο. Τι λογική ήταν αυτή; Να κρατήσεις το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα; Και αυτό φάνηκε καθαρά στην πορεία του αγώνα.
Στην αρχή ο Πλατανιάς μας έπαιζε και έκανε ευκαιρίες, μέχρι που μπήκε στο ματς ο Γιάκος και το γήπεδο κατηφόρισε προς την εστία του Πλατανιά....
Άμα είχε σκοπό να αποκλειστούμε ας το έκανε από την αρχή, γιατί τα παιδιά και κουρασμένα πολύ βγήκαν αλλά και τραυματισμένα από τα κασάρια του Πλατανιά.
Το ματς, όπως και όλα τα ματς κατά τη γνώμη μου, προσπαθείς να το κλειδώσεις όσο νωρίτερα γίνεται. Βάζεις από την αρχή την ομάδα να πιέσει, να τους πετάξει 2-3 γκολάκια και να τελειώσει το παραμύθι. Δεν περιμένεις (όπως κάνουμε συνήθως) να πετάξεις στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο και να προσπαθήσεις στο δεύτερο για τη νίκη (ή την ισοπαλία αν στο μεταξύ έχεις αρπάξει το τεμάχιο). Τι έγινε δηλαδή; Φοβήθηκε ο Πετράκης το τεράστιο μέγεθος του Πλατανιά;
Και επιτέλους άκουσα από τον Πετράκη, μετά από πολύ καιρό, δηλώσεις ότι ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΕΤΡΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ (ΑΝΤΙ)ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. Ας είναι τουλάχιστον το ματς αυτό και ο αποκλεισμός μας από τη συνέχεια του κυπέλλου, η αρχή της εαρινή αντεπίθεσης.
ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΩΔΙΑ

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 12:32 »
Και έφτασε πάλι η μέρα που εμείς οι 51+ ανεβήκαμε στα κάγκελα.  Κι όλα αυτά για  μιαν  ... αδελφάρα. Που σαν τους βιαστές που παίρνουν 5θήμερη άδεια και ξανα-βιάζουν, έτσι κι "αυτή" βγαίνοντας από την τιμωρία συνέχισε το θεάρεστο έργο. Όπως πριν κάποια χρόνια στο Αγρίνιο με το μαϊμού πέναλτυ στον Κώτσιο και το ακυρωμένο γκολ του Μπεσέρα.  Πόσα δίκια έχει ο μοντελοπνίχτης  όταν μιλάει για Πλατανιάδες, Καλλονές κλπ.
Στα του αγώνα .... Απίστευτη εμφάνιση μετά το 25'. Τέτοια κατάθεση ψυχής σε τέτοιο γήπεδο είχαμε καιρό να δούμε. Ούτε πέρσι στη Ξάνθη τολμώ να πω. Έδειξαν ότι το θέλανε πολύ και το άξιζαν.
Άσχετα τις βουλές της ... αδερφάρας.
Άσχετα αν στον επόμενο γύρο θα μας περίμενε μια νέα ...αδερφή ψυχή στην κόντρα με την ομάδα του .. τίγρη.
Άσχετα αν δεν θα πηγαίναμε όσο μακρυά θέλαμε στο κύπελλο, έτσι όπως διαμορφώθηκε με τις ομάδες που πέρασαν.
Χτες ήταν όλοι συγκλονιστικοί. Θα ξεχώριζα την 4αδα Κούτρη, Γιάκου, Ζάιρο, Κόντε και τους ηρωικούς Σκόνδρα, Βιδάλ, που έπαιξαν παράταση με ... ένα πόδι. Με 8 σας παίζαμε ρε κουφάλες στην παράταση, κι αν είχε κάνει ο Κόντε το 2-0 πόσα πέναλτυ και πόσες ακόμα  αποβολές θα χρειαζόταν για να μας αποκλείσετε.
Αν συνεχίσουμε έτσι δεν φοβάμαι τίποτε. Ας παίζει κι ο Μασούρας κι Μαυροπάνος κι ο Κολιοφούκας κλπ κλπ
Μπράβο κόουτς, μπράβο λεβέντες!!

ΥΓ1. Όποιοι και να παίξετε το Σάββατο , εμείς οι 1.000 που είμαστε στις κερκίδες και στις χαρές και στις λύπες θα σας αποθεώσουμε. Απλά @@@ΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΑΣ ΟΛΕ Σ' ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ2. Πρόεδρε δεν θέλω ανακοινώσεις κλπ. Μην δίνεις αξία σε κάθε ... αδελφάρα. Φρόντισε μόνο το γήπεδο, μαζί με όποιον  μπορείς  (Κάχρι, ΓΓΑ ΠΕΑΚΙ κλπ) γιατί τα πουλητάρια της Αθήνας θα μας στέλνουν αλλού από του χρόνου, όπως διαμηνύουν...

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 13:38 »
ΚΩΣΤΑ
ΑΛΕΞΗ
ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ
ΝΤΑΒΙΝΤ
ΜΙΧΑΛΗ
ΗΡΑΚΛΗ
ΙΓΚΟΡ
ΒΑΛΑΝΤΗ
ΘΟΔΩΡΗ
ΖΑΙΡΟ
ΤΟΛΗ
ΠΕΔΡΟ
ΕΥΡΙΠΙΔΗ

Σας ευχαριστουμε για την χθεσινη καταθεση ψυχης σας και γιατι καταφερατε να εχετε ολους τους Παγουραδες σημερα να προχωρανε με ψηλα το κεφαλι και το χαμογελο στα χειλη.

α-δερφακη....χθες μπηκες σε μια μοναδικη κατηγορια ανθρωπων...
Ανηκουν εσυ, ο Νικου, ο Τεροβιτσας και ο Στυλιαρας απο το συναφι σου...
Μακαρι να σε φερει κανενας ουριος ανεμος στα μερη μας για διακοπες συντομα...
Ο ηπειρωτης εχει υπομεινει πολλα, εχει κριση και θεσπεσια μνημη....

Καλη συνεχεια στο κοκκιτο παραρτημα με το τριφυλλι

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 13:46 »
Δεν εχει βγει ανακοινωση ακομη?
Μας δουλευουν?

με τον πεθαμενο τον ηρακλακο που μας πηρε το παιχνιδι στα ισα ξεραμε να τα βαλουμε ε?
ντροπη...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 13:55 »
4 ράμματα ο Αρχηγός στο κεφάλι!

Απο τον Γιακουμάκη!

Πονάει σήμερα αλλά νομιζω δεν θα εχει πρόβλημα το Σάββατο