(...)
Με 10 παίχτες και στην ουσία με 8 (Σκόνδρας και Βιντάλ με το ζόρι στεκόντουσαν όρθιοι), πόσες ομάδες λέτε να κατάφερναν να φτάσουν μέχρι εκεί;
Με σιγουριά σας λέω μόνο αυτός ο γιγάντιος ΠΑΣ! Δεν θα τολμούσα να έχω άλλες απαιτήσεις στην διάρκεια αυτής της χρονιάς μάγκες παιχταράδες μου.
Πρώτη φορά φέτος με κάνατε και αισθάνθηκα ότι το αίμα που κυλάει μέσα σας είναι βαθυκόκκινο ΜΠΛΕ. Δεν ήταν αγώνας αυτός που δώσατε...αυτό που έγινε με ξεπερνάει...
μου θύμισε έναν ΠΑΣ των αργεντινών παιχταράδων στο Αίγιο, που προηγηθήκαμε 0-2 και μας ισοφάρισαν οι Αιγιώτες (αντίπαλο δέος εκείνη την εποχή), επειδή μείναμε με 9 παίχτες... (αν θυμάμαι καλά, μπορεί και 8)...πετσόκομα κανονικό.
Ήθελα να ξεσκίσουμε τον πουστοβάζελο το Σάββατο, αλλά αν αυτό δεν γίνει, δεν θα με πειράξει τελικά...με τόσες πληγές ανοιχτές, με τόσο αίμα χυμένο...αυτό που κάνατε χθες ήταν υπέρβαση γιγάντων...δεν το βλέπεις συχνά στα γήπεδα.
Επουλώστε τις πληγές σας μάγκες...το υπέρτατο θέλω μου αυτή τη στιγμή είναι να γίνετε όλοι σας καλά...μου έρχεται στο μυαλό η εικόνα του Τόλη να παραπατάει στο τερέν και παρ' όλα αυτά να συνεχίζει και με το ζόρι συγκρατώ τα δάκρυά μου για την αυτοθυσία σας από τη μία και της οργής από την άλλη.
Μας κάνατε ένα πολύ μεγάλο καλό χθες...μας ενώσατε και μας συσπειρώσατε σε μία γροθιά...κάποιος θα την πληρώσει πολύ ακριβά τη νύφη...κάποια στιγμή, δεν ξέρω πότε.
(...)
ο πρόεδρος των 1000 λαθών , μια με τα γεγονότα του καλοκαιριού , μια με τις ανακοινώσεις κατά Αλαφούζου και Δελφάκη , μια με τη σωστή διαχείριση του υλικού της ομάδας μας εκπλήσσει ευχάριστα !
η ομάδα και ο προπονητής που άλλα χρόνια ήταν στο στόχαστρο όλων , καταθέτουν και την ψυχή τους Κυριακές και Τετάρτες και θα μας ξαναστείλουν μέχρι την άκρη του κόσμου !
ο λαός αυτής της ομάδας , το καλύτερο χαρτί , το φλουρί σε μια βασιλόπιτα , ένα πυρηνικό όπλο που θα ζήλευαν πολλοί ... κατάντησε νεροπίστολο !
Πολλά θέλω να πω, μετά το ματς του κυπέλου...
Ο φίλος μου jimakos έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο για την εμφάνιση της Ομάδας, συμφωνώ μαζί του σε όλα.
Μίλησες στην ψυχή μου, φιλαράκι.
Θα πω, όμως, κάτι που με πληγώνει αφάνταστα:
Έχει γραφεί κατά καιρούς ότι η Ομάδα έχει καταντήσει Λεβαδειακός, Ξάνθη κλπ...
Η εικόνα, η παρουσία και η πορεία της Ομάδας την τελευταία 5ετία λένε άλλα πράγματα βέβαια...
Μία 5άδα, δύο 6άδες, έξοδος στην Ευρώπη, στα ίσια διεκδίκηση εκ νέου του Ευρωπαϊκού ονείρου,
σε σημείο μάλιστα να θεωρούμε μερικοί αποτυχία τον τερματισμό εκτός 5άδας...
Έχω ξαναγράψει πρόσφατα ότι ξέρω ποιόν πρόεδρα έχω,
ΑΛΛΑ ξέρω και ποιούς έχει να αντιμετωπίσει.
Σκεφτείτε μόνο το τι έχουμε καταφέρει αντιμετωπίζοντας τα πυρηνικά με σφεντόνες,
γιατί αυτή ακριβώς είναι η αναλογία και μην έχετε αυταπάτες.
Σαφώς και
είχε ευθύνες ο ΧΒ όταν το γήπεδο άδειαζε και αυτός συνέχιζε τα εγκληματικά του λάθη,
ΑΛΛΑ κι εμείς αφήσαμε την Ομάδα μόνη της, 1500 άτομα όλα κι όλα, ΠΟΥ ΡΕ??? ΣΤΟ "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"???
Η δικαιολογία του μ@λ@κ@ πρόεδρα ΤΕΛΕΙΩΣΕ...κι εμείς πού είμαστε ρε???
Καλή η κριτική προς τον ΠΑΣ και χρήσιμη, από τους καναπέδες έστω.
Αλλά, ρε σύνταυροι,
ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ, που πολύ σοφά γράφει ο αντι-ΟΦΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
Ας γίνουμε λίγο πιο αυστηροί με τον εαυτό μας, η μνημονιακή μας Ομάδα τα πάει άριστα.
Η ΠΑΕ, λοιπόν, μας καλεί σε συσπείρωση και αναρωτιέμαι, εάν οι κωλάρες μας μπορούν πλέον να ξεκολλήσουν από τις καρέκλες...
Εν κατακλείδι, θα μου κακοφανεί, εάν δεν καταφέρουμε και φέτος να βγούμε Ευρώπη,
ΌΜΩΣ ο ΠΑΣ προχθές με συγκίνησε, με πόρωσε, με έστειλε.
Για μία ακόμη φορά μου απέδειξε ότι ΔΕΝ γίναμε κομποτιακός...
'Οσοι μπορέσουμε, ας βρεθούμε δίπλα της αύριο, κι ας την ωθήσουμε σε μία μεγάλη νίκη.