Είμαι σίγουρος ότι το γκολ του Κόντε εάν δεν ήταν τόσο γρήγορη η φάση και την έβλεπε ο επόπτης θα σήκωνε σίγουρα το σημαιάκι , δεν υπήρχε περίπτωση να ήθελε να μας αδικήσει.
Απεναντίας ο διαιτητής ήθελε να μας αδικήσει και το έπραξε καλά , διότι εαν ήταν σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο θα έβλεπε και το πέναλτι και θα έδεινε και την κόκκινη
Ο Πετράκης ακόμα μια φορά δεν μου άρεσαν οι αλλαγές του , ο Γαρουφαλιάς ανύπαρκτος όσο έπαιξε , Λίλα και αυτός χάλια , ευτυχώς μια φορά ήταν ο Μιχαήλ σε καλή μέρα
Κοζωρόνης παίκτης το έχω ξαναπεί είναι λίγος , απογοήτευση σε όλα , σέντρες άστα να πάνε, πάσες άστα , ταχύτητα... δεν κάνει το βλέπει και επιμένει , , έχασε και την φάση εκει μόνος του , τον πρόλαβε ο άλλος είναι δυναμον , και να μην μπορεί να κάνει μια τρίπλα , μόνο ένα στοπ στην μπάλα να έκανε τον είχε στείλει αδιάβαστο , πολυ μικρός παικτης
Ζαίρο πάει να σκοτώσει τον τερματοφύλακα , είναι δυνατόν , μυαλό μηδέν. Μπορούσε άνετα να κάνει τριπλά , ένα ψηλοκρεμαστό δεν , απογοήτευση εως τώρα όπως και ο Μαμπουλού τι εχασε με γαυρο και πάοκ , Α ρε Τσάβες παικταρά που είσαι , όπως και ο Γιακος με Πλατανιά ειναι δυνατόν
Αυτα τα γκολ χάνονται διότι δεν σκέφτονται , απλά ριχνουν ένα σουτ και αυτό.
Το έχουμε πει θέλουμε εναν παικταρά στο κεντρο και ενα χαφ , Δεν μπορουσε να κρατήσει τον Τσουκαλα ο Πρόεδρος το καλοκαίρι , το εγκλημα
Ο παναθηναικός ήταν πολύ καλύτερος απο τις προηγούμενες αγωνιστικές και εκεί ο ΠΑΣ ήταν άτυχος